6 bästa Pandora VPN 2020

Om du är besatt av att lyssna på olika typer av musik och låtar online så är Pandora den bästa onlineplattformen för dig, men bara om du använder en Pandora VPN.


Det beror på att Pandora endast är tillgängligt för användare som är bosatta i USA. Om du försöker komma åt det utanför USA ser du detta meddelande

“Pandora är inte tillgängligt i detta land”

Men oroa dig inte! En VPN för Pandora kan hjälpa användarna att lyssna på musik och online-radio även om de inte är i USA. Så för att hjälpa dig har jag listat upp 5 bästa Pandora VPN.

Enligt våra expertrecensioner och tester har vi listat ned 6 av det bästa VPN för Pandora nedan. Men innan vi går in på detaljer är här en kort översikt över de bästa VPN: erna..

PureVPN - Bästa prisvärda och låga kostnader. Erbjuder 1000+ servrar i USA för att hjälpa dig att blockera Pandora över hela världen.

Surfshark - En supersnabb VPN. Erbjuder 1040+ servrar över hela världen och 20+ i USA.

Ivacy - Kompakt VPN-tjänst. Erbjuder 70+ servrar i USA och en fantastisk Smart Purpose Selection-funktion.

ExpressVPN - Bästa VPN för streaming. Erbjuder 25+ strömningsservrar i Atlanta, Chicago och andra platser.

CyberGhost - Mest säker Pandora VPN. Erbjuder massor av servrar i 11 städer i USA och ett unikt strömningsläge.

NordVPN - VPN med bra täckning. Erbjuder en stor serverpark tillsammans med stor säkerhet.

Bästa Pandora VPN 2020

Så utan vidare, här är de 6 bästa VPN: erna för Pandora..

1. PureVPN - Bästa VPN för Pandora

PureVPN-Best-VPN-for-Pandora

PureVPN är en fantastisk VPN-tjänst med en obefläckad TrustScore på 9,5 / 10. Inte bara det, utan PureVPN: s 2 000+ geografiskt spridda servrar i 140+ länder är perfekta för att blockera Pandora från var som helst i världen.

Om vi ​​pratar om hastigheter lyckades PureVPN leverera utmärkta hastigheter vilket är perfekt för att strömma din favoritmusik. PureVPN erbjuder också PPTP-protokoll vilket är ett av de snabbaste protokollen runt.

För mer information, kolla in vår PureVPN-granskning.

2. Surfshark - snabbaste Pandora VPN

SurfShark-VPN-for-Pandora

En annan fantastisk VPN som du kan använda för att avblockera Pandora från var som helst i världen är Surfshark. Även om Surfshark erbjuder 1040+ servrar över hela världen är den fortfarande perfekt kapabel att leverera snabba snabba hastigheter.

En annan funktion som jag personligen gillar om Surfshark är CleanWeb. Den här funktionen är perfekt för att blockera irriterande annonser. Ännu mer imponerande erbjuder Surfshark obegränsade samtidiga anslutningar för bara $ 1,99 / mo .

För mer information, kolla in vår Surfshark Review.

3. Ivacy - Kompakt VPN för Pandora

Ivacy-Pandoras VPN

Ivacy är en otroligt lågbudget VPN som erbjuder över 1000 servrar som passar för Pandora och andra musikströmningstjänster. En annan fantastisk funktion som Ivacy erbjuder är Smart Purpose Selection. Denna funktion är utformad för att erbjuda snabba strömningshastigheter.

Andra funktioner som Ivacy erbjuder är 5 samtidiga anslutningar, 30 dagars återbetalningsförmåner och utmärkt kompatibilitet med flera enheter.

För mer information, kolla in vår Ivacy Review.

4. ExpressVPN - Bästa Streaming VPN för Pandora

ExpressVPN-Pandoras VPN

Om du vill ha en VPN som erbjuder vansinnigt snabba hastigheter är ExpressVPN rätt VPN för dig. ExpressVPN, som allmänt anses vara det bästa, erbjuder över 3000 servrar över hela världen inklusive USA.

När det gäller prestanda lyckades ExpressVPN leverera supersnabba strömningshastigheter för Pandora, vilket är minst sagt imponerande. Utöver det erbjuder ExpressVPN 5 multiförbindelser och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

För mer information, kolla in vår ExpressVPN-granskning.

5. CyberGhost - Privat och säker Pandora VPN

Cyberghost-Pandoras VPN

I likhet med PureVPN är CyberGhost en annan fantastisk VPN med ett dedikerat läge för streaming. Med över 5500 servrar erbjuder CyberGhost utmärkt täckning oavsett var du är i världen.

Medan du använder strömningsläget för Pandora lyckades CyberGhost leverera en smidig streamingupplevelse. När det gäller andra funktioner erbjuder CyberGhost en 45-dagars återbetalningsgaranti och 7 samtidiga anslutningar.

För mer information, kolla in vår CyberGhost-granskning.

6. NordVPN - Pandora VPN med stor täckning

NordVPN-for-Pandora

Den sista VPN på listan är NordVPN. Med över 5000+ globala servrar och 1500+ amerikanska servrar är NordVPN den perfekta VPN-enheten för att avblockera Pandora världen över.

En annan funktion som NordVPN erbjuder är dämpningsteknik. Denna funktion är utformad för att avblockera hårda geobegränsningar. Det är inte allt, NordVPN erbjuder också 6 fler inloggningar och 30-dagars återbetalningspolicy.

För mer information, kolla in vår NordVPN-granskning.

Hur man får åtkomst till Pandora utanför USA

Pandora är den vanligaste musiktjänsten på begäran i USA. Dess popularitet ligger bakom det användarvänliga gränssnittet och musikrekommendationsfunktionerna. Trots det breda utbudet av erbjudanden är Pandoras sändning endast begränsad till USA, Australien och Nya Zeeland. Detta innebär att om du är belägen utanför de nämnda länderna, är det troligt att du kan se följande meddelande:

pandora

Så, hur lyssnar du på Pandora utanför USA? det finns goda nyheter för pandora fans runt världen. Nu kan du lyssna på Pandora utanför USA genom att använda a VPN. Det är ett kraftfullt verktyg som gör att du kan täcka din IP-adress med en amerikansk server. Som ett resultat gillar du obegränsad musik och lyssnar på dina favoritlåtar på pandora utanför oss.

Här är stegen för att komma åt Pandora via ett VPN var som helst

  1. Välj först en VPN-leverantör från listan ovan.
  2. Ladda sedan ner VPN: n på din enhet.
  3. Starta VPN-appen och logga in med dina referenser.
  4. Anslut sedan till en amerikansk VPN-server.
  5. Njut av obegränsad strömning var som helst.

Bästa gratis VPN för Pandora

Vi rekommenderar inte gratis VPN för Pandora. Oftast än inte är gratis VPN: er förknippade med att sälja dina data till tredje part i utbyte mot monetär avkastning. Utöver det kommer gratis VPN med datakapslar och låter dig inte konsumera för mycket bandbredd.

För att njuta av obehindrad musikströmning i timmar, se till att du använder en premium VPN för Pandora.

Varför du behöver ett Pandora VPN?

Det finns ett antal skäl till varför Pandora-användare måste använda ett VPN. Till exempel går det inte att nå Pandora utanför USA, varför de flesta använder Pandora VPN: er i första hand. Dessutom kan du använda ett VPN hjälpa dig att kringgå ISP-spjällproblem också.

En annan anledning till att använda ett VPN för Pandora är att undvika att bli hackad. Eftersom det har varit kända fall av identitetsstöld kopplad till Pandora är det alltid en bra idé att använda en pålitlig VPN.

Hur är Pandora bättre än andra Internetradio?

Pandora anställer forskare för att samla in och bryta musikpreferenser för alla Pandoras användare. Genom att bryta den insamlade informationen kan Pandora studera vilken typ av musik du gillar och leverera liknande klingande musik till dig.

Samtidigt analyserar Pandora dina musikpreferenser (och lägger till dem i sin datapool av musikpreferenser) med avseende på musikpreferenser för andra som tillhör din ålder, kön, postnummer etc. Om du gör det kan Pandora fungera som ett väloljat system för konstgjord intelligens som lär sig sina användare vid varje interaktion med användaren.

Pandora studerar dig

Pandora fungerar genom att studera dina lyssningsvanor. Det förser dig inte bara med musik - det studerar kontinuerligt dina preferenser inom musik och reviderar musikspelningslistan för att säkerställa att du får låtar som liknar de som du föredrar att lyssna på. Men Pandora slutar inte där!

WOW I THINK MY PANDORA HACKED IN MY HEART Eftersom DET SPELAR DE MEST PERFEKTA LÅTARNA NU.

- äggmelia (@ Ameliaaaaaa11) 4 november 2013

Pandora studerar din musik

Förutom att studera dig, klassificeras musik initialt efter tillägg till Pandora musikbibliotek. Analysen av musik för att bestämma musiktyp är lika djupgående som analysen av lyssnare. Musikanalys utförs av professionella musikologer och inkluderar ett stort antal faktorer. Dessa inkluderar den typ av musik som artisten vanligtvis skapar, antalet slag per minut, instrument som används, parallella oktaver och blockakkord.

Underkategorier utvecklas sedan med avseende på data som samlas in från enskilda användarprofiler. Detta ger Pandora makt att studera musikkategorier med avseende på vanliga lyssnare, samtidigt som det tillåter den att studera lyssnartyper med avseende på föredragna musikkategorier. Slutresultatet är att det vet vilken typ av musik du kommer att gilla.

Frågan om miljoner dollar: Varför skulle någon hacka min Pandora??

Om en cyberkriminell hackar ditt Pandora-konto gör han / hon det inte bara för att komma till din spellista. Det kommer att vara en organiserad attack som börjar med hacking av ditt Pandora-konto och slutar med stöld av din online-identitet och möjligen tömning av ditt bankkonto. Och jag överdriver inte

Först hackas min pandora nu, min twitter kan jag inte ta itu med.

- Abigail McDermott (@abayyyy) 1 mars 2014

Att hålla din Pandora säker

För att hålla ditt Pandora-konto (och din online-identitet för den delen) säkert måste du börja med att säkra dina internetaktiverade enheter. Detta inkluderar din smartphone, din dator hemma, din Xbox 360 och allt annat du äger som är internetaktiverat (och som du kan köra Pandora).

Det första och sista jag säger till någon som försöker säkra sina data är att få ett VPN. En VPN kommer att kryptera och tunnela dina data oavsett vilken inställning du har tillgång till internet med. Kan det vara ditt hem där cyberbrottslingar följer dig tyst med avsikt att råna dig blind när du minst förväntar dig det, eller där varje andra gymnasiebarn med en bärbar dator försöker kapa allmänheten WiFi och läsa allas data.

Pandora VPN android

Cross-platform tillgänglighet gör Pandora ännu bättre. Om du reser utomlands kan du njuta av din favoritmusik på Pandora android utanför USA. När du har prenumererat på ovan nämnda VPN: er, anslut dig till den amerikanska servern med VPN. Som ett resultat kommer du att kunna njuta av obegränsad on-demand-strömning på din Android-enhet. Ännu mer kan dessa VPN: er användas för pandora radio VPN, de ger dig premium radioströmningsupplevelse genom att tillhandahålla lagringsfri strömning på dina Android-enheter.

unblock-pandora

Pandora VPN skyddar och dubblar för att förbikoppla WiFi-block

I vissa fall kan du hitta Pandora blockerad på WiFi.

När detta händer kommer ditt VPN att fungera som ditt Pandora-åtkomstkort. Slå bara på ditt VPN så ser du att IP-adressen som tilldelats av VPN kommer att kringgå åtkomstblocket och att du enkelt kan strömma Pandora.

Avslutar!

Att bo utanför USA kan hindra dig från att använda många tjänster, inklusive Pandora. Men genom att använda en av dessa Pandora VPN kommer du att kunna komma åt Pandora var som helst utan några begränsningar och njuta av obegränsad musikströmning.

Om du har några kommentarer kan du gärna kommentera nedan!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map