PureVPN är den bästa prisvärda VPN-programvaran i branschen just nu. Det är en av längsta VPN-leverantörer på marknaden som har en obefläckad 5-stjärnigt betyg och kostar bara $ 2.91 / mo .

Om vi ​​talar om jurisdiktion är PureVPN baserat i Hong Kong och förvara bara dina namn, e-postadress och betalningsmetoder. Det handlar om detInga anslutnings- eller användarloggar loggas någonsin enligt deras uppdaterade sekretesspolicy.

När det gäller övergripande hastigheter, PureVPN lyckades leverera över genomsnittet nedladdnings- och uppladdningshastigheter. Även om det inte var det snabbaste lyckades PureVPN fortfarande leverera 26,01 Mbps genomsnitt hastigheter på min 30 Mbps-anslutning utan läckande DNS, IP och WebRTC

När jag försökte strömmande program på Netflix och andra VoD-tjänster med PureVPN, Jag upplevde inga fördröjningar eller stammar vad som helst.

Om vi ​​pratar om funktioner har PureVPN mycket att erbjuda. För att starta, kommer PureVPN med en annonsblockerare, 256-bitars kryptering, OpenVPN, kill switch och till och med 5 samtidiga anslutningar.

Dom:

I första hand, om du har en budget och fortfarande vill ha en säker VPN, då PureVPN är perfekt för dig.

 Intresserad av att veta mer om denna VPN-leverantör, kolla in vår exklusiva PureVPN Review.

Surfshark granskning

Surfshark VPN - snabbast i branschen

Snappy VPN kan leverera hastigheter upp till 27,91 / 30 Mbps anslutning

 • Servrar: 1040+ i över 60 länder
 • IP-adresser: 1000+
 • Samtidiga anslutningar: Obegränsat
 • Jurisdiktion: Brittiska Jungfruöarna
 • Bästa plan: 24 månader - $ 1,99 / mo

Surfshark är branschens snabbaste VPN och även bland de nya VPN: erna i denna lista. Under min testning lyckades Surfshark uppnå genomsnittliga hastigheter på 27,91 Mbps på min 30 Mbps testanslutning. Jag testade också Surfsharks hastigheter genom att ladda ner torrenter och var mycket imponerad. Inte en gång mötte jag långsamma hastigheter eller anslutningsfall.

Bortsett från att erbjuda brinnande snabba hastigheter, Surfshark är både pålitligt och säkert. Surfshark har sitt huvudkontor på den brittiska Jungfruön och följer en strikt "ingen datalogg" -policy. Faktum är att de samlar inte in några användnings- eller anslutningsloggar vad så någonsin. Bortsett från det kommer Surfshark fylld med funktioner som Killomkopplare, industristandardkryptering, MultiHop, CleanWeb och andra funktioner som du kan förvänta dig av fler premium-VPN: er.

Även om Surfshark kostar bara 83% rabatt , det erbjuder fortfarande obegränsat samtidigt, livechatsupport och oöverträffad IP / DNS-läcksskydd.

Dom:

Sammantaget, om du vill ha en Flammande snabb VPN för strömning, torrenting, online-spel och surfning varje dag, Surfshark är ditt bästa alternativ.

Intresserad av att veta mer om denna VPN-leverantör, kolla in vår exklusiva Surfshark-recension.

Ivacy-granskning

Ivacy VPN - bäst för Torrenting

Stöder säker P2P-fildelning på många optimerade servrar

 • Servrar: 1000+ på 100+ platser
 • IP-adresser: 100+
 • Samtidiga anslutningar: 5
 • Jurisdiktion: Singapore
 • Bästa plan: 2 +1 år gratis - $ 2,25 / mo

Om du är intresserad av torrenter och P2P-fildelning, är Ivacy det bästa VPN-spelet du kan få. Med över 1000+ servrar på 100+ platser och säkerhetsfunktioner som 2048-bitars kryptering, Killomkopplare och läckskydd, Ivacy erbjöd den bästa torrentprestanda på denna lista. Faktiskt, Ivacy är det enda VPN som lyckades erbjuda konsekventa nedladdnings- och såhastigheter. 

Fastän Ivacy har sitt huvudkontor i Singapore Vilket är en kooperativ medlem av de fem ögonen, det garanterar fortfarande noll loggar. 

Hastighetsvis Ivacy är bortom anständigt och jag lyckades komma åt 18,71 Mbps genomsnittliga hastigheter på min 30 Mbps-anslutning. Även om Ivacy presterade bra, Jag skulle fortfarande föreslå att du använder Surfshark för exceptionella nedladdningshastigheter.

Trots att de är något långsammare än några av de andra VPN: n på denna lista, Jag var glad att se att Ivacy lyckades ta bort Netflix utan att läcka min IP, DNS eller WebRTC. Streamingprestandan var också ganska bra, men ändå inte den bästa.

När det gäller prissättning, Ivacy är ganska prisvärd. Den tvååriga planen för Ivacy kommer med en rabatt på 77% och kostar endast $ 2,25 / mo och täcks av en full 30-dagars återbetalningsgaranti.

Dom:

Med tanke på alla integritetsfunktioner i Ivacy och utmärkt anslutning, är Ivacy det bästa VPN för P2P / torrenting.

Intresserad av att veta mer om denna VPN-leverantör, kolla in vår exklusiva Ivacy-granskning.

expressvpn granskning

ExpressVPN - bäst för Ultra HD-strömning

Avblockerar effektivt USA: s Netflix, Hulu, BBC iPlayer och mer

 • Servrar: 3 000+ i över 60 länder
 • IP-adresser: 30 000+
 • Samtidiga anslutningar: 5
 • Jurisdiktion: Brittiska Jungfruöarna
 • Bästa plan: 12 månader - $ 8,32 / mo

När det gäller exceptionell strömprestanda är ExpressVPN bokstavligen den bästa VPN 2020-leverantören du kan få. Om du jämför VPN-tjänster, ExpressVPN är det enda bra VPN som faktiskt kan blockera flera regionala Netflix-bibliotek.

Eftersom ExpressVPN erbjuder över 3000 servrar, det är också den enda tjänsten som jag har testat för att framgångsrikt blockera flera strömningstjänster utan att misslyckas en gång.

När det gäller strömningshastigheter, ExpressVPN presterade ganska bra och jag lyckades få cirka 27,17 Mbps genomsnittliga hastigheter på flera servrar.

Bortsett från streaming, ExpressVPN är ganska bra inom säkerhetsavdelningen. Först och främst är ExpressVPN baserat på Brittiska Jungfruöarna (BVI) och behåller inte någon slags VPN-loggar. Inte bara det utan också andra funktioner som 256-bitars AES-kryptering, OpenVPN, Zero-kunskap DNS, Kill switch och VPN split tunneling finns också i ExpressVPN.

Med det sagt, ExpressVPN är en lite dyrt än några av de andra pålitliga VPN-tjänsterna på denna lista. Från $ 8,32 / mo ExpressVPN är inte billig på något sätt. Om du letar efter något prisvärd i den här VPN-listan, Jag föreslår starkt PureVPN.

Dom:

Kort sagt, om budget inte är en fråga för dig och du älskar strömningstjänster som Netflix, då ExpressVPN är förmodligen den bästa VPN-klienten för dig.

Intresserad av att veta mer om denna VPN-leverantör, kolla in vår exklusiva ExpressVPN-granskning.

CyberGhost granskning

CyberGhost VPN - Topp för privat surfning

Baserat i en säker jurisdiktion och erbjuder referensprotokoll / kryptering

 • Servrar: 5500+ i 90 länder
 • IP-adresser: 5500+
 • Samtidiga anslutningar: 7
 • Jurisdiktion: Rumänien
 • Bästa plan: 3 år - $ 2,75 / mo (+2 extra månader gratis)

CyberGhost är den bästa VPN för privat surfning. CyberGhost har inte bara huvudkontor i Rumäniens säkra jurisdiktion, utan det erbjuder också kraftfulla funktioner för privat surfning som referensprotokoll (L2TP, IKEv2 och OpenVPN), kraftfulla kryptering (256-bitars kryptering)kill switch, 7 samtidiga anslutningar och ett massivt VPN-nätverk (5500+).

När det gäller strömning, strömning och avblockering av funktioner, CyberGhost presterade ganska bra. Jag lyckades ladda ner torrenter, avblockera USA: s bibliotek av Netflix och strömma utan fördröjningar eller avbrott. Om vi ​​talar om hastigheter levererade CyberGhost 17,10 Mbps genomsnittliga hastigheter.

Kommer till CyberGhosts sekretesspolicy och det är verkligen felfri. CyberGhost följer en strikt policy för icke-loggar och följer inga obligatoriska lagar om datalagring.

Om vi ​​pratar om prisplaner kostar Cyberghost bara $ 2,75 / mo  vilket inte är så illa. dock, PureVPN är fortfarande mycket billigare.

Dom:

Sammantaget, om du vill ha en VPN som är perfekt för privat surfning, är Cyberghost definitivt den bästa personliga VPN som har.

Intresserad av att veta mer om denna VPN-leverantör, kolla in vår exklusiva CyberGhost-recension.

Varför behöver du ett VPN??

VPN, kort för virtuella privata nätverk, har blivit allt populärare nuförtiden. Så många människor runt om i världen använder pålitliga VPN-tjänster för att säkert surfa på webben utan att bli riktade av cyberbrottslingar eller oönskat efterföljda av marknadsförare.

Om du inte känner till den mörka sidan av internet, låt mig bryta ner det åt dig. Allt du gör online övervakas på ett eller annat sätt. Som Jeff Hirsch säger - "Webben är fortfarande det vilda vilda västern".

Om du tror att jag överdrivs kan ett enda datainsamlingsföretag förutsäga ditt kön, ålder, plats, utbildning, brutto årliga inkomst och till och med dina shoppingvanor exakt.

information-datainsamling-företag-vet-om-dig

Läskigt rätt? Det är faktiskt sant. Din information samlas in av otaliga datavetare och säljs till företag runt om i världen. Så oavsett om du laddar ner torrenter, tittar på Netflix eller bara surfar på webben är du ständigt under övervakning och en VPN kan hjälpa dig att hantera det.

Genom att välja det bästa VPN-skyddet kan du maskera din identitet och få åtkomst till geo-blockerade webbplatser. Eftersom en VPN skapar en krypterad tunnel mellan dig och VPN-servern, kan någon utanför tunneln inte se dina onlineaktiviteter. Om du plötsligt känner lusten att få ett VPN, kanske du tycker att den ovan listade VPN-rekommendationen är användbar.

Vilket VPN är bäst för säkerhet och integritet?

För säkerhet och integritet är den säkraste VPN-enheten Surfshark. Denna VPN har många säkerhetsfunktioner under ärmen. För att starta stöder Surfshark båda OpenVPN och IKEv2 / IPsec. Dessa protokoll är inte bara säkra utan också snabba. Inte bara det, men Surfshark har också en inbyggd multihop funktion som låter dig göra ansluta till två VPN-servrar samtidigt.

Om vi ​​pratar om integritet är några av de funktioner som gör Surfshark unika Kamouflageläge, Whitelister ™ och CleanWeb. Camouflage Mode hindrar ISP från att upptäcka att du använder ett VPN. WhiteLister-funktionen å andra sidan låter dig göra det blockera eller låta passera genom den krypterade tunneln. CleanWeb är min personliga favoritfunktion som kan blockera spårning och oönskade annonser.

Men även de bästa produkterna kan brytas ned ibland. Det finns några elementära tips som du bör pröva om din VPN inte ansluter.

Vad är den bästa VPN-enheten för att blockera webbplatser / tjänster?

För att avblockera geo-blockerade webbplatser och tjänster är ExpressVPN den bästa VPN-programvaran du kan använda. Denna tjänst erbjuder inte bara avancerade funktioner men också 3000+ servrar på 160+ platser för att hjälpa dig att kringgå hårda geo-block.

Med funktioner som Anonym surfning, IP-adressmaskering och nollkännedom-DNS, ExpressVPN ger dig tillgång till blockerade webbplatser som Netflix, Google och till och med sociala medier i länder som Kina och Iran som använder VPN-blockerare.

Vad är den bästa VPN-tjänsten för iPhone?

För iPhones är den bästa VPN-appen du kan få ExpressVPN. ExpressVPN har inte bara en 4,6 av 5 stjärnor VPN-betyg, men över 41,6 k recensioner. 

När det gäller prestanda, ExpressVPNs iOS-app är supersnick och erbjuder massor av alternativ. Till skillnad från andra VPN-leverantörer som erbjuder appar för iPhones, ExpressVPN uppdaterar ständigt sin app och stöder iPhones hela vägen fram till iOS 8.0. Om vi ​​pratar om praktisk erfarenhet, av alla 5 VPN: er som jag har testat, ExpressVPNs iOS-app fungerade bäst.

Ta reda på vad som gör ExpressVPNs iPhone-app bättre än andra VPN-leverantörer.

Vad är den mest pålitliga VPN-tjänsten för mac?

Den bästa VPN för Mac är PureVPN. Även om andra VPN-leverantörer erbjuder appar för Mac, fungerade PureVPN bäst för mig. Inte bara gör PureVPN släpper ofta uppdateringar, men det också fungerar på flera macOS-versioner som Mojave, High Sierra, El Capitan, Catalina och till och med Yosemite.

Vad är den perfekta VPN-appen för Android?

Trots att ExpressVPN fungerar bäst på iPhones, det bästa VPN-alternativet för Android är definitivt PureVPN. Det är enkelt, PureVPNs Android-app är snabb, lätt och absolut lycka att använda. I själva verket har PureVPN en 3,6 stjärnor baserat på 24 141 användares recensioner.

På tal om lätt är filstorleken på PureVPNs Android-app bara 27 MB vilket är ganska imponerande. Sammantaget är PureVPN bokstavligen bäst för Android-enheter.

Ta reda på vad som gör PureVPNs Android-app bättre än andra VPN-leverantörer.

Vilka är de bästa VPN-leverantörerna för Windows?

För Windows är den högst rankade VPN-tjänsten du kan använda PureVPN. Med en snygg och lättanvänd klient är PureVPN kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 och till och med Windows 10. När det gäller prestanda är Windows-appen för PureVPN snabbt och erbjuder en stabil anslutning på nästan alla servrar.

Till skillnad från andra VPN som erbjuder appar för Windows, PureVPNs app kommer med massor av inbyggda säkerhetsfunktioner och en dedikerad lägesvalsfunktion för strömning, allmän surfning och till och med torrent.

Jobbar VPN på Kodi?

Ja, VPN fungerar på Kodi. Men i denna VPN-lista över säkra VPN-tjänster, endast PureVPN och Ivacy erbjuder ett dedikerat tillägg för Kodi. Andra VPN för Kodi som ExpressVPN, Surfshark och CyberGhost erbjuder inte tillägg men kan köras på Kodi via OpenVPN-manager. Sammantaget, om vi pratar om topp VPN-tjänster för Kodi, rekommenderas PureVPN och Ivacy.

Vilken VPN-tjänst ska jag använda för Firestick?

För Firestick är den bästa VPN-tjänsten PureVPN. PureVPN har ett 3,1-stjärnigt betyg och rankas som nummer 21 i säkerhet av Amazon själv. Inte bara det utan PureVPNs Firestick-app är lätt och har en filstorlek på bara 21,9 MB, jämfört med andra Firestick VPN: er.

Även om PureVPN erbjuder färre servrar än både ExpressVPN och CyberGhost, Jag rekommenderar fortfarande att använda PureVPN på grund av dess pris som bara kostar $ 2.91 / mo . 

Vad är en bra VPN-tjänst för Netflix?

För Netflix är den perfekta VPN-tjänsten Surfshark. Sedan Surfshark erbjuder anständigt snabba hastigheter, erbjuder 1040+ servrar över hela världen och en CleanWeb-funktion som kan blockera irriterande annonser, det är den bästavpn-tjänsten som jag har använt med Netflix. Om du inte vill använda Surfshark kan du också använda andra VPN som fungerar med Netflix som PureVPN som är mycket billigare.

Stödjer VPN: er P2P och Torrenting?

Ja, premium VPN-lösningar stöder P2P och torrenting. Faktum är att premium-VPN erbjuder dedikerade optimerade servrar för att strömma runt om i världen. Inte bara det, VPN som stöder torrenting erbjuder också säkerhetsfunktioner som Kill Switch som omedelbart kan koppla bort dig från internet om din VPN slutar fungera. Om du vill ha en pålitlig VPN som du kan använda för torrenting och P2P, bör Ivacy vara ditt första val.

Vanliga frågor om VPN: er

Så nu när du vet vilka som är de absolut bästa VPN: erna 2020, låt oss gå igenom några av de vanligaste frågorna om VPN: er.

Vad är ett VPN (virtuellt privat nätverk)?

Ett virtuellt privat nätverk, eller en VPN, är i grunden ett online-säkerhetsverktyg som är kompatibelt med telefoner och stationära datorer, routrar och en hel massa andra enheter. VPN tillåter användare att kringgå strikta geobegränsningar genom att erbjuda en mängd servrar både fysiska och virtuella lokaliserade över hela världen.

VPN erbjuder också anonymitet och integritet online från hackare, onlineövervakning, ISP-övervakning. Genom att skapa en krypterad tunnel mellan dig och VPN-servrarna, krypterar virtuella privata nätverk alla er utgående och inkommande trafik som förhindrar att obehöriga enheter avlyser dig.

Själva närvaron av en tunnel gör att data krypteras med kryptografi. Detta innebär att data inte reser genom en tunnel i sin ursprungliga form, utan ändras till ett krypterat meddelande som är oavkänningsbart för en person som kan avlyssna dina data.

När de krypterade datapaketen har nått den avsedda slutpunkttunnelen dekrypteras de och återgår till sin ursprungliga form.

VPN: er kan i stort sett kategoriseras i typer: VPN-plats-till-plats-VPN och fjärråtkomst-VPN. Även om hela idén om ett VPN är ganska enkelt är fördelarna med din online VPN-säkerhet och integritet anmärkningsvärt värdefulla.

Hur man använder ett VPN?

Att använda ett VPN kan variera från enhet till enhet. Stegen är dock mer eller mindre desamma. Här är några generiska steg för att komma igång med att använda VPN:

 • Börja med att starta VPN-appen på din enhet.
 • Nu måste du ange dina inloggningsuppgifter.
 • När du är inloggad måste du ansluta till en VPN-server. Se till att servern du ansluter till är nära din faktiska plats för att säkerställa snabba hastigheter.
 • Nu är ni alla anslutna och redo att surfa på nätet. Dessutom kan du röra dig med olika lägen och VPN-protokoll för att finjustera din VPN-upplevelse.

Vad gör en VPN?

Ett VPN är bra för flera fall. En VPN-sekretess-, säkerhets- och anonymitetsfunktioner gör det möjligt för användare att distribuera denna teknik för en mängd olika applikationer. De mest framstående av dessa inkluderar:

 • Klä din identitet online: VPN låter dig låtsas att du är belägen i en annan del av världen, vilket ger dig en fiktiv IP-adress eftersom den är synlig för andra.
 • Omgå censur: Om ditt land ges till censur av onlineinnehåll kan din internetupplevelse vara starkt begränsad. En VPN utplånar geografiska gränser och gör Internet fritt från onödiga hinder.
 • Få åtkomst till geo-begränsat innehåll: Många streamingwebbplatser som Netflix har regionala variationer i innehållet du kan komma åt. VPN: er gör att du kan övervinna geobegränsningar och låsa upp fullständig åtkomst till webbplatser och tjänster.
 • Förhindrar ISP-strypning: Internetleverantörer stryker internetanslutningen när användare försöker komma åt vissa strömningstjänster eller webbplatser. Eftersom en VPN döljer din identitet kommer din internetleverantör inte att kunna se dina aktiviteter och har därför ingen anledning att stryka din anslutning.
 • Förbättra sekretess: Regeringens intrång i privatlivet är en växande oro över hela världen. VPN med en stark integritetspolicy kan förbättra din integritet och hålla byråer i fjärr.
 • Skydd på allmän Wi-Fi:  Den dåliga säkerheten för offentlig Wi-Fi innebär att all data du överför genom den är sårbar för avlyssning av hackare. Om du måste använda offentliga hotspots, gör du bara med en VPN som kör bakgrunden för att kryptera din kommunikation.

Är en VPN laglig?

Ja, i de flesta delar av världen är användningen av VPN: er lagligt tillåten. De juridiska problemen förknippade med VPN uppstår vanligtvis inte på grund av VPN-användning, utan för att individer ibland använder VPN för att bryta andra lagar som upphovsrätt.

Du bör dock vara mycket försiktig när du använder VPN i vissa länder med ett begränsat internet. Jag pratar om länder som Kina, Förenade Arabemiraten, Irak, Nordkorea och Ryssland. Dessa länder tillåter vanligtvis endast regeringsgodkända VPN: er som överensstämmer med landets online lagar.

Generellt sett bör du vara okej med att använda ett VPN i ditt land. Men om du är i de länder som nämns ovan bör du vara försiktig. Dessa skillnader måste alltid beaktas när du väljer rätt VPN som ska användas.

Hur får jag ett VPN?

Att få ett VPN är superlätt. Du kan antingen ladda ner apparna direkt från den officiella VPN-webbplatsen eller från vilken mobilappbutik som helst. Om du är ny på VPN: er kan du få ett VPN på bara fyra enkla steg:

 • Första saker först, bestäm dig om du vill gå med betalda VPN eller gratis VPN. Jag föreslår att du går med bäst betalda VPN eftersom de är mycket säkrare, snabbare och erbjuder mycket bättre blockering av funktioner. Det goda är att de flesta VPN-tjänster faktiskt erbjuder en VPN-kostnadsfri testversion för nya användare.
 • Därefter måste du kortlista en viss VPN-tjänst. Var noga med att uppmärksamma VPN-betyg, jurisdiktion, policy utan loggar, kryptering och serverantal. Om du inte föredrar att skanna webben efter VPN kan du kolla in listan över bästa VPN för sekretess som diskuterats ovan.
 • När du är klar med att välja rätt VPN måste du köpa en VPN-prenumerationsplan. Jag föreslår att du går med längre VPN-planer eftersom de är mycket billigare.
 • Slutligen ladda ner VPN till din enhet för att börja säker surfning, IP-maskering och geo-blockera förbikoppling.

Hur man väljer ett VPN (Virtual Private Network)?

Att välja ett VPN kan vara ganska komplicerat. Oroa dig inte men här kan du enkelt välja en pålitlig VPN-tjänst:

 • VPN-servrar - Se till att VPN-leverantören som du är intresserad av erbjuder många servrar över hela världen. Ett enormt servernätverk är avgörande för att blockera geo-begränsat innehåll.
 • Samtidiga anslutningar - Kontrollera om antalet fler inloggningar erbjuds. Vanligtvis erbjuder bäst rankade VPN var som helst mellan 5-7 samtidiga anslutningar.
 • Ingen loggpolicy - Varje ansedd VPN måste erbjuda en legitim loggpolicy. När du väljer ett VPN måste du se till att VPN-tjänsten du väljer inte behåller några anslutnings- eller användarloggar.
 • VPN-protokoll - Leta efter VPN-protokollen som erbjuds. Företrädesvis vill du ha en VPN som erbjuder OpenVPN, IKeV2, SSTP, PPTP bland andra säkerhetsprotokoll.
 • Prissättning - Sist men inte minst måste du se till att VPN-numret du får är överkomligt. Vanligtvis kan alla VPN som kostar $ 2 eller är under $ 10 / mo anses överkomliga.

Slutlig dom

Så där har du det, det här är mina topp 5 rekommenderade bästa VPN-er som är överkomliga, erbjuder de snabbaste hastigheterna och är perfekta för strömning, torrenting och privat surfning.

Jag har noggrant testat de mest populära VPN: n på flera enheter inklusive både mobil och stationär och fann att PureVPN var den bästa övergripande VPN i VPN-ranking följt av Surfshark, Ivacy, ExpressVPN och Cyberghost.

>

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 64