6 Bedste Pandora VPN i 2020

Hvis du er besat af at lytte til forskellige typer musik og sange online, er Pandora den bedste online platform for dig, men kun hvis du bruger en Pandora VPN.


Det er fordi, Pandora er kun tilgængelig for brugere, der er bosiddende i USA. Hvis du prøver at få adgang til den uden for USA, vil du se denne meddelelse

“Pandora er ikke tilgængeligt i dette land”

Men rolig ikke! En VPN til Pandora kan hjælpe brugerne med at lytte til musik og online radio, selvom de ikke er i USA. Så for at hjælpe dig har jeg opført 5 bedste Pandora VPN.

I henhold til vores ekspertanmeldelser og tests har vi listet 6 af de bedste VPN til Pandora nedenfor. Men inden vi går nærmere ind på, er her en kort oversigt over de bedste VPN'er..

PureVPN - Bedste overkommelige og lave omkostninger. Tilbyder 1000+ servere i USA til at hjælpe dig med at fjerne blokering af Pandora over hele verden.

Surfshark - En super hurtig VPN. Tilbyder 1040+ servere over hele verden og 20+ i USA.

Ivacy - Kompakt VPN-service. Tilbyder 70+ servere i USA og en fantastisk Smart Purpose Selection-funktion.

ExpressVPN - Bedste VPN til streaming. Tilbyder 25+ streaming-servere i Atlanta, Chicago og andre placeringer.

CyberGhost - Mest sikker Pandora VPN. Tilbyder tonsvis af servere i 11 amerikanske byer og en unik streamingtilstand.

NordVPN - VPN med stor dækning. Tilbyder en stor serverpark sammen med stor sikkerhed.

Bedste Pandora VPN i 2020

Så uden videre, her er de 6 bedste VPN'er til Pandora..

1. PureVPN - Bedste VPN til Pandora

PureVPN-Best-VPN-til-Pandora

PureVPN er en fantastisk VPN-service med en pletfri TrustScore på 9,5 / 10. Ikke kun det, men PureVPNs 2.000+ geografisk spredte servere i 140+ lande er perfekte til at fjerne blokering af Pandora fra hvor som helst i verden.

Hvis vi taler om hastigheder, lykkedes det PureVPN at levere fremragende hastigheder, som bare er perfekt til streaming af din yndlingsmusik. PureVPN tilbyder også PPTP-protokol som er en af ​​de hurtigste protokoller omkring.

For mere information, se vores PureVPN-gennemgang.

2. Surfshark - Hurtigste Pandora VPN

SurfShark-VPN-til-Pandora

En anden fantastisk VPN, du kan bruge til at fjerne blokering af Pandora fra hvor som helst i verden, er Surfshark. Selvom Surfshark tilbyder 1040+ servere globalt, er det stadig perfekt i stand til at levere flammende hurtige hastigheder.

En anden funktion, som jeg personligt kan lide ved Surfshark, er CleanWeb. Denne funktion er perfekt til at blokere irriterende reklamer. Endnu mere imponerende tilbyder Surfshark ubegrænsede samtidige forbindelser til kun $ 1,99 / mo .

For mere information, se vores Surfshark Review.

3. Ivacy - Kompakt VPN til Pandora

Ivacy-Pandora-VPN

Ivacy er en utroligt lavbudget VPN, der tilbyder over 1000+ servere, der er velegnet til Pandora og andre musikstreamingtjenester. En anden fantastisk funktion, som Ivacy tilbyder, er Smart Purpose Selection. Denne funktion er designet til at tilbyde hurtige streaminghastigheder.

Andre funktioner, som Ivacy tilbyder, er 5 samtidige forbindelser, 30 dage pengene tilbage garanti og fremragende kompatibilitet med flere enheder.

For mere information, se vores Ivacy Review.

4. ExpressVPN - Bedste streaming-VPN til Pandora

ExpressVPN-Pandora-VPN

Hvis du vil have en VPN, der tilbyder vanvittigt hurtige hastigheder, så er ExpressVPN den rigtige VPN for dig. ExpressVPN, der i vid udstrækning betragtes som den bedste, tilbyder over 3000 servere over hele verden inklusive USA.

Med hensyn til ydeevne formåede ExpressVPN at levere superhurtige streaminghastigheder for Pandora, som mildest sagt er imponerende. Derudover tilbyder ExpressVPN 5 multiforbindelser og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

For mere information, se vores ExpressVPN-gennemgang.

5. CyberGhost - Privat og sikker Pandora VPN

Cyberghost-Pandora-VPN

Ligesom PureVPN er CyberGhost en anden fantastisk VPN med en dedikeret tilstand til streaming. Med over 5500 servere tilbyder CyberGhost fremragende dækning, uanset hvor du er i verden.

Mens du bruger streamingtilstand til Pandora, lykkedes det CyberGhost at levere en glat streamingoplevelse. Med hensyn til andre funktioner tilbyder CyberGhost en 45-dages pengene-tilbage garanti og 7 samtidige forbindelser.

For mere information, se vores CyberGhost-gennemgang.

6. NordVPN - Pandora VPN med stor dækning

NordVPN-til-Pandora

Den sidste VPN på denne liste er NordVPN. Med over 5000+ globale servere og 1500+ amerikanske servere er NordVPN den perfekte VPN til at fjerne blokering af Pandora verden over.

En anden funktion, som NordVPN tilbyder, er tilsløringsteknologi. Denne funktion er designet til at fjerne blokering af barske geo-begrænsninger. Det er ikke alt, NordVPN tilbyder også 6 multi-logins og 30-dages refusionspolitik.

For mere information, se vores NordVPN-gennemgang.

Sådan får du adgang til Pandora uden for USA

Pandora er den almindelige on-demand-musiktjeneste i USA. Dens popularitet ligger bag den brugervenlige grænseflade og musikanbefalingsfunktioner. På trods af den brede vifte af tilbud er Pandoras udsendelse begrænset til kun USA, Australien og New Zealand. Dette betyder, at hvis du befinder dig uden for de nævnte lande, er chancerne for, at du muligvis får vist følgende meddelelse:

pandora

Så hvordan lytter man til Pandora uden for USA? der er gode nyheder til pandora fans jorden rundt. Nu kan du lyt til Pandora uden for USA ved at bruge en VPN. Det er et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse med en amerikansk server. Som et resultat kan du nyde ubegrænset musik og lytte til dine yndlingssange på pandora uden for os.

Her er trinnene for at få adgang til Pandora gennem en VPN overalt

  1. Vælg først en VPN-udbyder på ovennævnte liste.
  2. Download derefter VPN på din enhed.
  3. Start VPN-appen, og log ind med dine legitimationsoplysninger.
  4. Tilslut derefter en amerikansk VPN-server.
  5. Nyd ubegrænset streaming hvor som helst.

Bedste gratis VPN til Pandora

Vi anbefaler ikke gratis VPN'er til Pandora. Oftest er ikke gratis VPN'er forbundet med at sælge dine data til tredjepart i bytte for monetært afkast. Bortset fra det leveres gratis VPN'er med datakapsler og lader dig ikke forbruge for meget båndbredde.

For at nyde uhindret musikstreaming i timevis, skal du sørge for at bruge en premium VPN til Pandora.

Hvorfor du har brug for en Pandora VPN?

Der er en række grunde til, at enhver Pandora-bruger skal bruge en VPN. For eksempel kan man ikke få adgang til Pandora uden for USA, hvorfor de fleste bruger Pandora VPN'er i første omgang. Derudover kan brug af en VPN hjælpe dig med at omgå ISP-throttling-problemer også.

En anden grund til at bruge en VPN til Pandora er at undgå at blive hacket. Da der har været kendte tilfælde af identitetstyveri knyttet til Pandora, er det altid en god ide at bruge en pålidelig VPN.

Hvordan er Pandora bedre end andre internetradioer?

Pandora beskæftiger forskere til at indsamle og mine musikpræferencer for alle Pandoras brugere. Minedrift af de indsamlede data giver Pandora mulighed for at studere, hvilken slags musik du kan lide, og levere lignende klingende musik til dig.

På samme tid analyserer Pandora dine musikpræferencer (og tilføjer dem til sin datapool af musikpræferencer) med hensyn til musikpræferencerne fra andre, der tilhører din alder, køn, postnummer osv. Hvis du gør det, giver Pandora mulighed for at fungere som et veloleret kunstig intelligens-system, der lærer om dets brugere ved hver interaktion med brugeren.

Pandora studerer dig

Pandora fungerer ved at studere dine lyttevaner. Det forsyner dig ikke blot musik - det studerer kontinuerligt dine præferencer inden for musik og reviderer musikafspilningslisten for at sikre, at du får præsenteret sange, der ligner dem, du foretrækker at lytte til. Men Pandora stopper ikke der!

WOW I THINK MY PANDORA HACKED into My Heart, fordi det spiller de mest perfekte numre lige nu.

- eggmelia (@ Ameliaaaaaa11) 4. november 2013

Pandora studerer din musik

Ud over at studere dig kategoriseres musik oprindeligt efter tilføjelse til Pandora musikbibliotek. Analysen af ​​musik for at bestemme musiktype er lige så dybdegående som analysen af ​​lyttere. Musikanalyse udføres af professionelle musikologer og inkluderer en lang række faktorer. Disse inkluderer den type musik, som kunstneren normalt opretter, antallet af beats per minut, anvendte instrumenter, parallelle oktaver og blokakkorder.

Underkategorier udvikles derefter med hensyn til data indsamlet fra individuelle brugerprofiler. Dette giver Pandora beføjelsen til at studere musikkategorier med hensyn til almindelige lyttere, mens det også tillader det at studere lyttertyper med hensyn til foretrukne musikkategorier. Slutresultatet er, at det ved, hvilken slags musik du vil kunne lide.

Spørgsmålet om millioner dollars: Hvorfor ville nogen hacke min Pandora?

Hvis en cyberkriminel hacker din Pandora-konto, gør han / hun ikke det bare for at komme til din playliste. Det vil være et organiseret angreb, der starter med hacking af din Pandora-konto, og slutter med tyveri af din online identitet og muligvis dræning af din bankkonto. Og jeg overdriver ikke

Først bliver min pandora hacket nu min twitter jeg ikke kan håndtere.

- Abigail McDermott (@abayyyy) 1. marts 2014

Hold din Pandora sikker

For at holde din Pandora-konto (og din online identitet for den sags skyld) sikker, skal du starte med at sikre dine internetaktiverede enheder. Dette inkluderer din smartphone, din computer derhjemme, din Xbox 360 og alt andet, du ejer, der er internetaktiveret (og som du kan køre Pandora).

Den første og sidste ting, jeg fortæller nogen, der prøver at sikre hans / hendes data, er at få en VPN. En VPN vil kryptere og tunnelere dine data, uanset hvilken indstilling du får adgang til internettet med. Måske det være dit hjem, hvor cyberkriminelle forfølger dig stille med den hensigt at berøve dig blind, når du mindst forventer det, eller hvor hvert andet gymnasium med en bærbar computer forsøger at kapre den offentlige WiFi og læse alles data.

Pandora VPN android

På tværs af platforme tilgængelighed gør Pandora endnu bedre. Hvis du rejser i udlandet, kan du nyde din yndlingsmusik på Pandora android uden for USA. Når du er tilmeldt de ovennævnte VPN'er, skal du oprette forbindelse til den amerikanske server ved hjælp af VPN. Som et resultat vil du kunne nyde ubegrænset on-demand-streaming af musik på din Android-enhed. Endnu mere kan disse VPN'er bruges til pandora radio VPN, de giver dig premium radiostreamingoplevelse ved at give forsinkelsesfri streaming på dine Android-enheder.

unblock-pandora

Pandora VPN beskytter og fordobler for at omgå WiFi-blokke

I nogle tilfælde kan du finde Pandora blokeret på WiFi.

Når dette sker, fordobles din VPN som dit Pandora-adgangskort. Du skal blot tænde for din VPN og du vil opdage, at den IP, der er tildelt af VPN, vil omgå adgangsblokken, og du vil være i stand til at streame Pandora med lethed.

Afslutter!

At bo uden for USA kan forhindre dig i at bruge en masse tjenester, herunder Pandora. Ved at bruge en af ​​disse Pandora VPN vil du dog kunne få adgang til Pandora hvor som helst uden nogen begrænsninger og nyde ubegrænset streaming af musik.

Hvis du har kommentarer, er du velkommen til at kommentere nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 49 =

map