6 Beste Pandora VPN i 2020

Hvis du er besatt av å lytte til forskjellige typer musikk og sanger på nettet, er Pandora den beste online plattformen for deg, men bare hvis du bruker en Pandora VPN.


Det er fordi Pandora bare er tilgjengelig for brukere bosatt i USA. Hvis du prøver å få tilgang til den utenfor USA, vil du se denne meldingen

“Pandora er ikke tilgjengelig i dette landet”

Men ikke bekymre deg! En VPN for Pandora kan hjelpe brukerne til å lytte til musikk og nettradio selv om de ikke er i USA. Så for å hjelpe deg har jeg listet opp de 5 beste Pandora VPN.

I følge ekspertanmeldelser og tester har vi listet ned 6 av de beste VPN-ene for Pandora nedenfor. Men før vi får detaljer, her er en kort oversikt over de beste VPN-ene..

PureVPN - Beste rimelige og lave kostnader. Tilbyr 1000+ servere i USA for å hjelpe deg med å fjerne blokkering av Pandora over hele verden.

Surfshark - En superrask VPN. Tilbyr 1040+ servere over hele verden og 20+ i USA.

Ivacy - Kompakt VPN-tjeneste. Tilbyr 70+ servere i USA og en fantastisk Smart Purpose Selection-funksjon.

ExpressVPN - Beste VPN for streaming. Tilbyr 25+ streamingservere i Atlanta, Chicago og andre steder.

CyberGhost - Sikreste Pandora VPN. Tilbyr mange servere i 11 amerikanske byer og en unik strømningsmodus.

NordVPN - VPN med god dekning. Tilbyr en stor serverpark sammen med stor sikkerhet.

Beste Pandora VPN i 2020

Så uten videre, her er de 6 beste VPN-ene for Pandora..

1. PureVPN - Beste VPN for Pandora

PureVPN-Best-VPN-for-Pandora

PureVPN er en fantastisk VPN-tjeneste med en plettfri TrustScore på 9,5 / 10. Ikke bare det, men PureVPNs 2.000+ geografisk spredte servere i over 140 land er perfekte for å fjerne blokkering av Pandora fra hvor som helst i verden.

Hvis vi snakker om hastigheter, klarte PureVPN å levere gode hastigheter, noe som bare er perfekt for å streame favorittmusikken din. PureVPN tilbyr også PPTP-protokoll som er en av de raskeste protokollene rundt.

For mer informasjon, sjekk ut vår PureVPN-gjennomgang.

2. Surfshark - Raskeste Pandora VPN

SurfShark-VPN-for-Pandora

En annen fantastisk VPN du kan bruke til å fjerne blokkering av Pandora fra hvor som helst i verden er Surfshark. Selv om Surfshark tilbyr 1040+ servere globalt, er den fremdeles perfekt i stand til å levere brennende raske hastigheter.

En annen funksjon som jeg personlig liker om Surfshark er CleanWeb. Denne funksjonen er perfekt for å blokkere irriterende reklame. Enda mer imponerende tilbyr Surfshark ubegrensede samtidige tilkoblinger for bare $ 1,99 / mo .

For mer informasjon, sjekk ut Surfshark Review.

3. Ivacy - Kompakt VPN for Pandora

Ivacy-Pandora-VPN

Ivacy er en utrolig lavbudsjett VPN som tilbyr over 1000 servere som er egnet for Pandora og andre streamingtjenester for musikk. En annen fantastisk funksjon som Ivacy tilbyr er Smart Purpose Selection. Denne funksjonen er designet for å tilby raske strømningshastigheter.

Andre funksjoner som Ivacy tilbyr er 5 samtidige tilkoblinger, 30 dagers pengene tilbake garantist og utmerket kompatibilitet med flere enheter.

For mer informasjon, sjekk ut vår Ivacy Review.

4. ExpressVPN - Beste streaming VPN for Pandora

ExpressVPN-Pandora-VPN

Hvis du vil ha en VPN som tilbyr sinnsykt raske hastigheter, er ExpressVPN riktig VPN for deg. ExpressVPN, som ansett for å være den beste, tilbyr over 3000 servere over hele verden inkludert USA.

Når det gjelder ytelse klarte ExpressVPN å levere supersnelle strømningshastigheter for Pandora, som mildt sagt er imponerende. Annet enn det, ExpressVPN tilbyr 5 multiforbindelser og 30 dager pengene tilbake-garanti.

For mer informasjon, sjekk ut vår ExpressVPN-gjennomgang.

5. CyberGhost - Privat og sikker Pandora VPN

Cyberghost-Pandora-VPN

I likhet med PureVPN er CyberGhost en annen fantastisk VPN med en dedikert modus for streaming. Med over 5500 servere, tilbyr CyberGhost utmerket dekning uansett hvor du er i verden.

Mens du bruker streamingmodus for Pandora, klarte CyberGhost å levere en jevn streamingopplevelse. Når det gjelder andre funksjoner, tilbyr CyberGhost en 45-dagers pengene tilbake garantist og 7 samtidige tilkoblinger.

For mer informasjon, sjekk ut vår CyberGhost-anmeldelse.

6. NordVPN - Pandora VPN med god dekning

NordVPN-for-Pandora

Den siste VPN på denne listen er NordVPN. Med over 5000+ globale servere og 1500+ amerikanske servere er NordVPN den perfekte VPN-en til å fjerne blokkering av Pandora over hele verden.

En annen funksjon som NordVPN tilbyr er obfuskasjonsteknologi. Denne funksjonen er designet for å fjerne blokkering av harde geobegrensninger. Det er ikke alt, NordVPN tilbyr også 6 flerpåloggings- og 30-dagers refusjonspolicy.

For mer informasjon, sjekk ut vår NordVPN-gjennomgang.

Hvordan få tilgang til Pandora utenfor USA

Pandora er mainstream on-demand musikktjenesten i USA. Dens popularitet ligger bak det brukervennlige grensesnittet og musikkanbefalingsfunksjonene. Til tross for det brede spekteret av tilbud, er Pandoras sending bare begrenset til USA, Australia og New Zealand. Dette betyr at hvis du befinner deg utenfor de nevnte landene, er sjansen stor for at du ser følgende melding:

pandora

Så, hvordan høre på Pandora utenfor USA? det er gode nyheter for pandora fans jorden rundt. Nå kan du hør på Pandora utenfor USA ved å bruke en VPN. Det er et kraftig verktøy som lar deg kappe IP-adressen din med en amerikansk server. Som et resultat liker du ubegrenset musikk og lytter til favorittlåtene dine på pandora utenfor oss.

Her er trinnene for å få tilgang til Pandora gjennom et VPN hvor som helst

  1. Velg først en VPN-leverandør fra ovennevnte liste.
  2. Last ned VPN på enheten din etter det.
  3. Start VPN-appen og logg på med legitimasjonsbeskrivelsen.
  4. Deretter kobler du til en amerikansk VPN-server.
  5. Nyt ubegrenset strømming hvor som helst.

Beste gratis VPN for Pandora

Vi anbefaler ikke gratis VPN-er for Pandora. Oftest er ikke gratis VPN-er forbundet med å selge dataene dine til tredjepart i bytte mot monetær avkastning. Annet enn det, gratis VPN-er kommer med datakap og lar deg ikke konsumere for mye båndbredde.

For å glede deg over uhindret musikkstrømming i flere timer, må du sørge for å bruke en premium VPN for Pandora.

Hvorfor trenger du en Pandora VPN?

Det er flere årsaker til at enhver Pandora-bruker må bruke et VPN. For eksempel er det ikke tilgang til Pandora utenfor USA, og det er grunnen til at de fleste bruker Pandora VPN-er i utgangspunktet. I tillegg kan bruk av VPN hjelpe deg med å omgå ISP-gassproblemer.

En annen grunn til å bruke en VPN for Pandora er å unngå å bli hacket. Siden det har vært kjente tilfeller av identitetstyveri knyttet til Pandora, er det alltid en god idé å bruke en pålitelig VPN.

Hvordan er Pandora bedre enn andre internettradioer?

Pandora sysselsetter forskere for å samle og gruve musikkpreferansene til alle Pandoras brukere. Å utvinne de innsamlede dataene lar Pandora studere hva slags musikk du liker, og levere lignende klingende musikk til deg.

Samtidig analyserer Pandora dine musikkpreferanser (og legger dem til i datapuljen med musikkpreferanser) med hensyn til musikkpreferansene til andre som tilhører din alder, kjønn, postnummer osv. Hvis du gjør det, kan Pandora fungere som et veloljet kunstig intelligenssystem som lærer om brukerne sine ved hver interaksjon med brukeren.

Pandora studerer deg

Pandora fungerer ved å studere lyttevanene dine. Den gir deg ikke bare musikk - den studerer kontinuerlig dine preferanser innen musikk og reviderer spillelisten for å sikre at du blir presentert for sanger som ligner de du foretrekker å lytte til. Men Pandora stopper ikke der!

WOW I THINK MY PANDORA HACKED into My Heart, fordi det spiller de mest perfekte sangene akkurat nå.

- eggmelia (@ Ameliaaaaaa11) 4. november 2013

Pandora studerer musikken din

I tillegg til å studere deg, blir musikk opprinnelig kategorisert etter tillegg til musikkbiblioteket i Pandora. Analysen av musikk for å bestemme musikktype er like dyptgående som analysen av lyttere. Musikkanalyse utføres av profesjonelle musikologer og inkluderer et omfattende utvalg av faktorer. Disse inkluderer den typen musikk som artisten vanligvis lager, antall slag per minutt, instrumenter som brukes, parallelle oktaver og blokkakkorder.

Underkategorier utvikles deretter med hensyn til dataene samlet inn fra individuelle brukerprofiler. Dette gir Pandora makt til å studere musikkategorier med hensyn til vanlige lyttere, samtidig som den også lar den studere lyttertyper med hensyn til foretrukne musikkategorier. Sluttresultatet er at den vet hva slags musikk du vil like.

Spørsmålet om millionen dollar: Hvorfor skulle noen hacke min Pandora??

Hvis en nettkriminell hacker Pandora-kontoen din, vil han / hun ikke gjøre det bare for å komme til spillelisten din. Det vil være et organisert angrep som vil starte med hacking av Pandora-kontoen din, og ende med tyveri av din online identitet og muligens drenering av bankkontoen din. Og jeg overdriver ikke

Først blir pandoraen min hacket, og twitteren min kan jeg ikke takle.

- Abigail McDermott (@abayyyy) 1. mars 2014

Hold din Pandora trygg

For å holde Pandora-kontoen din (og din online identitet for den saks skyld) sikker, må du starte med å sikre deg internettaktiverte enheter. Dette inkluderer smarttelefonen din, datamaskinen hjemme, Xbox 360 og alt annet du eier som er aktivert på internett (og som du kan kjøre Pandora på).

Den første og siste tingen jeg forteller noen som prøver å sikre dataene sine, er å få en VPN. En VPN vil kryptere og tunnelere dataene uansett hvilken innstilling du får tilgang til internett med. Kan det være ditt hjem der nettkriminelle forfølger deg stille med den hensikt å frarøve deg blinde når du minst venter det, eller hvor hvert sekundskole med bærbar PC prøver å kapre det offentlige WiFi og lese alles data.

Pandora VPN android

Tilgjengelighet på tvers av plattformer gjør Pandora enda bedre. Hvis du reiser til utlandet, kan du glede deg over favorittmusikken din på Pandora android utenfor USA. Når du er abonnert på ovennevnte VPN-er, kobler du til den amerikanske serveren ved hjelp av VPN. Som et resultat vil du kunne glede deg over ubegrenset streaming av musikk på forespørsel på din Android-enhet. Enda mer, disse VPN-ene kan brukes til pandora radio VPN, de gir deg førsteklasses radiostreaming-opplevelse ved å tilby etterslippfri streaming på Android-enhetene dine.

unblock-pandora

Pandora VPN beskytter, og dobler for å omgå WiFi-blokker

I noen tilfeller kan du finne Pandora blokkert på WiFi.

Når dette skjer, vil VPN-en din doble det som Pandora-tilgangskortet. Bare slå på VPN så finner du ut at IP-en tilordnet av VPN vil omgå tilgangsblokken og du vil kunne streame Pandora med letthet.

Pakk inn!

Å bo utenfor USA kan hindre deg i å bruke mange tjenester, inkludert Pandora. Imidlertid, ved å bruke en av disse Pandora VPN, vil du kunne få tilgang til Pandora hvor som helst uten noen begrensninger og nyte ubegrenset streaming av musikk.

Hvis du har kommentarer, kan du gjerne kommentere nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 30 =

map