6 Beste Pandora VPN in 2020

Als je geobsedeerd bent om online naar verschillende soorten muziek en liedjes te luisteren, dan is Pandora het beste online platform voor jou, maar alleen als je een Pandora VPN gebruikt.


Dat komt omdat Pandora alleen beschikbaar is voor gebruikers die in de VS wonen. Als u toegang probeert te krijgen buiten de VS, ziet u dit bericht

"Pandora is niet beschikbaar in dit land"

Maar maak je geen zorgen! Een VPN voor Pandora kan de gebruikers helpen naar muziek en online radio te luisteren, zelfs als ze zich niet in de VS bevinden. Dus om je te helpen, heb ik de 5 beste Pandora VPN vermeld.

Volgens onze expertbeoordelingen en tests hebben we hieronder 6 van de beste VPN's voor Pandora op een rijtje gezet. Maar voordat we in detail treden, is hier een kort overzicht van de beste VPN's..

PureVPN - Beste betaalbare en lage kosten. Biedt meer dan 1000 servers in de VS om u te helpen Pandora wereldwijd te deblokkeren.

Surfshark - Een supersnelle VPN. Biedt 1040+ servers wereldwijd en 20+ in de VS..

Ivacy - Compacte VPN-service. Biedt meer dan 70 servers in de VS en een geweldige Smart Purpose Selection-functie.

ExpressVPN - Beste VPN voor streaming. Biedt 25+ streaming-servers in Atlanta, Chicago en andere locaties.

CyberGhost - Meest veilige Pandora VPN. Biedt tonnen servers in 11 Amerikaanse steden en een unieke streamingmodus.

NordVPN - VPN met geweldige dekking. Biedt een groot serverpark samen met uitstekende beveiliging.

Beste Pandora VPN in 2020

Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de 6 beste VPN's voor Pandora..

1. PureVPN - Beste VPN voor Pandora

PureVPN-Best-VPN-for-Pandora

PureVPN is een geweldige VPN-service met een vlekkeloze XML van 9.5 / 10. Niet alleen dat, maar de meer dan 2.000 geografisch verspreide servers van PureVPN in 140+ landen zijn perfect om Pandora overal ter wereld te deblokkeren.

Als we het hebben over snelheden, is PureVPN erin geslaagd om uitstekende snelheden te leveren die perfect zijn voor het streamen van uw favoriete muziek. PureVPN biedt ook de PPTP-protocol dat is een van de snelste protocollen die er zijn.

Bekijk onze PureVPN Review voor meer informatie.

2. Surfshark - Snelste Pandora VPN

SurfShark-VPN-for-Pandora

Een andere geweldige VPN die je kunt gebruiken om Pandora overal ter wereld te deblokkeren, is Surfshark. Hoewel Surfshark wereldwijd 1040+ servers biedt, is het nog steeds perfect in staat om razendsnelle snelheden te leveren.

Een andere functie die ik persoonlijk leuk vind aan Surfshark is CleanWeb. Deze functie is perfect voor het blokkeren van vervelende advertenties. Nog indrukwekkender is dat Surfshark onbeperkte gelijktijdige verbindingen biedt voor slechts $ 1,99 per maand .

Bekijk onze Surfshark Review voor meer informatie.

3. Ivacy - Compact VPN voor Pandora

Ivacy-Pandora-VPN

Ivacy is een ongelooflijk low budget VPN dat meer dan 1000 servers biedt die geschikt zijn voor Pandora en andere muziekstreamingservices. Een andere geweldige functie die Ivacy biedt, is Smart Purpose Selection. Deze functie is ontworpen om hoge streamingsnelheden te bieden.

Andere functies die Ivacy biedt, zijn 5 gelijktijdige verbindingen, 30 dagen geld-terug-garantie en uitstekende compatibiliteit met meerdere apparaten.

Bekijk onze Ivacy Review voor meer informatie.

4. ExpressVPN - Beste streaming VPN voor Pandora

ExpressVPN-Pandora-VPN

Als u een VPN wilt die waanzinnig hoge snelheden biedt, dan is ExpressVPN de juiste VPN voor u. Algemeen beschouwd als de beste, biedt ExpressVPN meer dan 3000 servers over de hele wereld, inclusief de VS..

Qua prestaties slaagde ExpressVPN erin om supersnelle streamingsnelheden voor Pandora te leveren, wat op zijn zachtst gezegd indrukwekkend is. Anders dan dat, biedt ExpressVPN 5 multi-verbindingen en een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk onze ExpressVPN Review voor meer informatie.

5. CyberGhost - Privé en veilige Pandora VPN

Cyberghost-Pandora-VPN

Net als PureVPN is CyberGhost een andere geweldige VPN met een speciale modus voor streaming. Met meer dan 5500 servers biedt CyberGhost een uitstekende dekking, waar ter wereld u ook bent.

Tijdens het gebruik van de streamingmodus voor Pandora, slaagde CyberGhost erin om een ​​soepele streamingervaring te leveren. In termen van andere functies biedt CyberGhost een geld-terug-garantie van 45 dagen en 7 gelijktijdige verbindingen.

Bekijk onze CyberGhost Review voor meer informatie.

6. NordVPN - Pandora VPN met geweldige dekking

NordVPN-for-Pandora

De laatste VPN op deze lijst is NordVPN. Met meer dan 5000 wereldwijde servers en 1500+ Amerikaanse servers is NordVPN de perfecte VPN om Pandora wereldwijd te deblokkeren.

Een ander kenmerk dat NordVPN biedt, is obfuscation-technologie. Deze functie is ontworpen om harde geografische beperkingen te deblokkeren. Dat is niet alles, NordVPN biedt ook 6 multi-logins en een 30-dagen restitutiebeleid.

Bekijk onze NordVPN-review voor meer informatie.

Toegang tot Pandora buiten de VS.

Pandora is de reguliere on-demand muziekservice in de VS. De populariteit schuilt achter de gebruiksvriendelijke interface en de muziekaanbevelingsfuncties. Ondanks het brede aanbod is de uitzending van Pandora beperkt tot alleen de VS, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit betekent dat als u zich buiten de genoemde landen bevindt, de kans groot is dat u het volgende bericht ziet:

Pandora

Dus, hoe luister je naar Pandora buiten de VS? er is goed nieuws voor pandora-fans rond de wereld. Nu kan je luister naar Pandora buiten de VS. door een te gebruiken VPN. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee u uw IP-adres kunt omhullen met een Amerikaanse server. Als gevolg hiervan geniet je van onbeperkte muziek en luister je naar je favoriete liedjes op pandora buiten ons.

Hier zijn de stappen om overal toegang te krijgen tot Pandora via een VPN

  1. Kies eerst een VPN-provider uit de bovengenoemde lijst.
  2. Download daarna de VPN op uw apparaat.
  3. Start de VPN-app en log in met uw gegevens.
  4. Maak vervolgens verbinding met een Amerikaanse VPN-server.
  5. Geniet overal van onbeperkt streamen.

Beste gratis VPN voor Pandora

We raden geen gratis VPN's aan voor Pandora. Meestal worden niet-vrije VPN's geassocieerd met het verkopen van uw gegevens aan derden in ruil voor geldelijke opbrengsten. Anders dan dat, gratis VPN's worden geleverd met datacaps en laten je niet teveel bandbreedte verbruiken.

Om urenlang ongehinderd van muziek te kunnen genieten, moet je een premium VPN voor Pandora gebruiken.

Waarom je een Pandora VPN nodig hebt?

Er zijn een aantal redenen waarom elke Pandora-gebruiker een VPN moet gebruiken. Pandora is bijvoorbeeld niet toegankelijk buiten de VS. Daarom gebruiken de meeste mensen Pandora VPN's in de eerste plaats. Bovendien kan het gebruik van een VPN u helpen ISP-beperkingsproblemen ook te omzeilen.

Een andere reden om een ​​VPN voor Pandora te gebruiken, is om te voorkomen dat u wordt gehackt. Aangezien er bekende gevallen van identiteitsdiefstal zijn gekoppeld aan Pandora, is het altijd een goed idee om een ​​betrouwbare VPN te gebruiken.

Hoe is Pandora beter dan andere internetradio's?

Pandora gebruikt wetenschappers om de muziekvoorkeuren van alle gebruikers van Pandora te verzamelen en te minen. Door de verzamelde gegevens te combineren, kan Pandora bestuderen wat voor soort muziek je leuk vindt en vergelijkbare klinkende muziek aan je leveren.

Tegelijkertijd analyseert Pandora uw muziekvoorkeuren (en voegt ze toe aan de datapool van muziekvoorkeuren) met betrekking tot de muziekvoorkeuren van anderen die behoren tot uw leeftijd, geslacht, postcode, etc. Hierdoor kan Pandora functioneren als een goed geolied systeem van kunstmatige intelligentie dat bij elke interactie met de gebruiker meer te weten komt over zijn gebruikers.

Pandora bestudeert jou

Pandora werkt door uw luistergewoonten te bestuderen. Het voorziet je niet alleen van muziek - het bestudeert continu je voorkeuren in muziek en herziet de muziekafspeellijst om ervoor te zorgen dat je nummers krijgt die lijken op die waarnaar je liever luistert. Maar Pandora houdt daar niet op!

WOW IK DENK MIJN PANDORA IN MIJN HART GEKRACHT OMDAT HET DE MEEST PERFECTE SONGS NU SPEELT.

- eggmelia (@ Ameliaaaaaa11) 4 november 2013

Pandora bestudeert je muziek

Naast je studie wordt muziek in eerste instantie gecategoriseerd bij toevoeging aan de Pandora-muziekbibliotheek. De analyse van muziek om het muziektype te bepalen is net zo diepgaand als de analyse van luisteraars. Muziekanalyse wordt uitgevoerd door professionele musicologen en omvat een uitgebreide reeks factoren. Deze omvatten het soort muziek dat de artiest meestal maakt, het aantal beats per minuut, gebruikte instrumenten, parallelle octaven en blokakkoorden.

Subcategorieën worden vervolgens ontwikkeld met betrekking tot de gegevens verzameld uit individuele gebruikersprofielen. Dit geeft Pandora de mogelijkheid om muziekcategorieën te bestuderen ten opzichte van gewone luisteraars, terwijl het ook toestaat luistertypen te bestuderen met betrekking tot voorkeursmuziekcategorieën. Het eindresultaat is dat het weet wat voor soort muziek je leuk zult vinden.

The Million Dollar Vraag: Waarom zou iemand mijn Pandora hacken?

Als een cybercrimineel je Pandora-account hackt, doet hij / zij dit niet alleen om naar je afspeellijst te gaan. Het zal een georganiseerde aanval zijn die begint met het hacken van uw Pandora-account en eindigt met de diefstal van uw online identiteit en mogelijk het leegmaken van uw bankrekening. En ik overdrijf niet

Eerst wordt mijn pandora gehackt nu mijn twitter die ik niet kan verwerken.

- Abigail McDermott (@abayyyy) 1 maart 2014

Uw Pandora veilig houden

Om uw Pandora-account (en wat dat betreft uw online identiteit) veilig te houden, moet u beginnen met het beveiligen van uw apparaten met internettoegang. Dit omvat uw smartphone, uw computer thuis, uw Xbox 360 en al het andere dat internet bezit (en waarop u Pandora kunt uitvoeren).

Het eerste en laatste wat ik iemand vertel die probeert zijn / haar gegevens te beveiligen, is om een ​​VPN te krijgen. Een VPN codeert en tunnel uw gegevens, ongeacht met welke instelling u toegang tot internet hebt. Moge het jouw huis zijn waar cybercriminelen je stil achtervolgen met de bedoeling je blind te beroven wanneer je het het minst verwacht, of waar elke tweede middelbare schooljongen met een laptop probeert de openbare wifi te kapen en de gegevens van iedereen te lezen.

Pandora VPN android

Cross-platform beschikbaarheid maakt Pandora nog beter. Als u naar het buitenland reist, kunt u genieten van uw favoriete muziek op Pandora Android buiten de VS. Eenmaal geabonneerd op de bovengenoemde VPN's, maakt u via de VPN verbinding met de Amerikaanse server. Als gevolg hiervan kunt u genieten van onbeperkte on-demand muziekstreaming op uw Android-apparaat. Sterker nog, deze VPN's kunnen worden gebruikt voor Pandora Radio VPN, ze geven je premium radiostreaming-ervaring door lag-free streaming op je Android-apparaten te bieden.

deblokkeren-pandora

Pandora VPN beschermt en verdubbelt WiFi-blokken te omzeilen

In sommige gevallen vindt u Pandora geblokkeerd op wifi.

Wanneer dit gebeurt, verdubbelt uw VPN als uw Pandora-toegangskaart. Schakel gewoon uw VPN in en u zult merken dat het IP-adres toegewezen door de VPN het toegangsblok omzeilt en u Pandora gemakkelijk kunt streamen.

Afsluiten!

Als u buiten de VS woont, kunt u voorkomen dat u veel services gebruikt, waaronder Pandora. Door een van deze Pandora VPN te gebruiken, hebt u echter overal toegang tot Pandora zonder enige beperking en geniet u van onbeperkte muziekstreaming.

Als u opmerkingen heeft, kunt u hieronder reageren!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 45

map