Beste Peru VPN 2020

Best-VPN-for-Peru


Peruanen zijn dol op het kijken naar Latina-televisie, maar de Peruaanse bevolking die buiten het land woont, heeft vanwege geografische beperkingen geen toegang.

Evenzo is toegang tot online bankieren buiten Peru niet mogelijk. De enige oplossing is om een ​​Virtual Private Network of een VPN te krijgen die u een IP-adres van Peru geeft.

Ik heb een lijst samengesteld met de beste Peru VPN die je zal toewijzen aan Peru IP samen met duizenden servers in verschillende landen.

Dat gezegd hebbende, Peru is een van de belangrijkste toeristische plekken in Zuid-Amerika. Dus het zou me niet verbazen als je naar Peru reist en een beetje vertrouwd wilt raken met het land voordat je op vakantie gaat.

U kunt ook onze beste VPN-services bekijken om er meer over te weten.

Laten we een kort overzicht hebben van deze VPN's ...

 • PureVPN - Een algeheel beste performer met 6 servers alleen in Peru (totaal 2.000 servers)
 • Surfshark - Een VPN met onbeperkte verbindingen met één account
 • ExpressVPN - Het hebben van snelle 3.000 servers en is goed voor streaming
 • CyberGhost - Betrouwbare service met 3.200 servers in 60+ landen
 • Ivacy - Krachtige codering en heeft 1 server in Peru

5 Beste VPN-service voor Peru

Hier is een lijst met VPN's die ik heb aanbevolen voor gebruikers in Peru. Deze VPN's deblokkeren websites, zijn goed voor streaming en zijn budgetvriendelijk:

1. PureVPN

PureVPN-for-Peru

PureVPN is een gerenommeerd VPN-merk in de branche met een netwerk van 2.000+ servers gelegen in meer dan 140 landen. Het biedt 6 virtuele server in Peru in de stad Lima die Peruanen in het buitenland kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot lokale websites met geografische beperkingen.

De sterke AES 256-codering en het OpenVPN-tunnelprotocol maakt het een betrouwbare keuze voor gebruikers in Peru. Het heeft ook een betaalbare prijs beschikbaar voor $ 2,91 / mnd .

Als je Netflix, Hulu of andere streamingdiensten wilt streamen, is dat ook heel goed mogelijk met PureVPN. Ten slotte, u bewaart geen logboeken die u veilig maken tijdens het surfen op internet.

Lees onze PureVPN-review voor meer informatie over deze service.

2. Surfshark

Surfshark-Peru-VPN

Surfshark is een andere zeer capabele VPN-service die alle bases van beveiliging tot privacy dekt. Het gebruikt AES 256-bits codering en zijn British Virgin Island-jurisdictie is het bewijs van het no-logs-beleid.

Surfshark is in zo'n korte tijd enorm populair geworden, vooral vanwege de super betaalbare prijs die beschikbaar is voor $ 1,99 per maand. Het heeft Meer dan 1.000 servers in 60+ landen maar geen servers in Peru. Om toegang te krijgen tot de lokale websites van buiten het land, moet u verbinding maken met Surfshark's Brazilië en Chili server. Met deze methode krijgt u zonder probleem toegang tot alle inhoud.

Het kan gemakkelijk geografische beperkingen omzeilen, dus als u naar Peru reist, hebt u nog steeds toegang tot elke website die mogelijk niet toegankelijk is vanuit dit land.

Het belangrijkste kenmerk is de onbeperkte verbinding. U kunt nu verbinding maken met een onbeperkt aantal apparaten met één Surfshark-account. Lees verder over deze service in onze Surfshark-review.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-voor Peru-gebruikers

ExpressVPN is een VPN die geen introductie behoeft. Het is de meest populaire aanbieder op de markt en om vele goede redenen vooral de snelheid.

Het heeft 3.000+ servers in 60+ landen over de hele wereld en dat omvat 1 server in Peru. Deze server maakt gebruik van het OpenVPN-protocol, wat geweldig is voor uw online beveiliging en het maskeren van uw online aanwezigheid in Peru.

Deze VPN is compatibel met vrijwel elk apparaat en elke browser die er is. U kunt de service gebruiken op verschillende platforms, d.w.z. Android, Mac of Windows, evenals in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox en Safari.

Ik weet dat de prijs een beetje duur is voor $ 8,32 per maand, maar het is de moeite waard om je geld aan de functies ervan te besteden. Lees meer over deze service in onze ExpressVPN-review.

4. CyberGhost

Best-VPN-Peru-CyberGhost

Hoewel CyberGhost geen VPN-servers in Peru biedt, maakt de eenvoudige gebruikersinterface en betaalbare prijzen het een verstandige keuze voor toegang tot inhoud uit het buitenland.

CyberGhost heeft 3.200 servers en werkt met alle belangrijke platforms. Hoewel het geen servers in Peru heeft, maar je kunt toch inhoud van andere servers deblokkeren, zoals Brazilië, Colombia, en Chili.

Met één CyberGhost-account kunt u verbinding maken ten minste 7 apparaten. Het heeft een betaalbare prijs van $ 2,75 / mnd, waardoor het een goede VPN is voor Peru.

U kunt CyberGhost gebruiken om extra privacy te krijgen tijdens het downloaden van torrents, omdat veel van haar servers P2P-netwerken ondersteunen. Voor meer informatie kunt u onze CyberGhost-review bezoeken.

5. Ivacy

Ivacy-Peru-VPN

Ivacy is een op Singapore gebaseerde service die geweldige VPN-prestaties levert in alle opzichten: snelheid, privacy en beveiliging. Het heeft de meest betaalbare prijs beschikbaar op $ 2.25 / mo .

Ivacy heeft een netwerk van Meer dan 1.000 servers die bijna elke website of app van over de hele wereld kan deblokkeren en omvat 1 server van Peru ook. Het hebben van servers in een ander land betekent dat u toegang heeft tot websites die binnen en buiten Peru worden gehost. U kunt zowel lokale als buitenlandse inhoud deblokkeren.

Het is gevestigd in Singapore, wat betekent dat dit land niet onder de 14-ogen land valt dat inlichtingen deelt. Ivacy staat erom bekend geen logboeken bij te houden, dus u bent veilig tijdens het gebruik van deze service.

Lees onze Ivacy-recensie voor meer informatie over deze VPN-service.

Waarom heb je een VPN nodig voor Peru?

Ondanks de privacyvriendelijke wetgeving van het land en de inzet van de overheid om het recht van burgers op vrijheid van meningsuiting te beschermen, zijn er nog steeds goede redenen om een ​​VPN bij de hand te houden in Peru.

Deze redenen omvatten:

1. Toegang tot geblokkeerde sites en services in Peru

Veel websites hebben een beperkte beschikbaarheid vanwege verschillen in wetgeving tussen landen. Streaming-diensten hebben licentie-overeenkomsten waaraan ze zich kunnen houden en dit betekent vaak dat ze hun inhoud in bepaalde landen niet mogen aanbieden.

Hulu is bijvoorbeeld een streamingdienst die alleen in de VS wordt gebruikt. Als je vanuit de VS naar Peru reist, kun je de tv-programma's die je halverwege thuis hebt niet bijhouden.

Hier onthult een VPN voor Peru het belang ervan. Met behulp van een VPN kunt u een IP-adres krijgen van de VS, waardoor het lijkt alsof u zich in Amerika bevindt. Behoorlijk handig?

2. Voorkom bandbreedtebeperking

ISP's in Peru kunnen bij sommige services uw internetverbinding vertragen om bandbreedte te besparen. Dit kan uw verbindingssnelheid vertragen, wat gewoon vervelend is.

De beste VPN voor Peru komt voorbij de radar van uw ISP via zijn privé- en gecodeerde servers, waardoor de mogelijkheid dat uw bandbreedte wordt beperkt wordt geëlimineerd.

3. Beveiliging tegen cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is een gevaarlijke bedreiging die niet alleen kan leiden tot het verlies van belangrijke persoonlijke gegevens, maar ook tot financieel verlies.

U wilt echt geen slachtoffer worden van online fraude tijdens uw vakantie in Peru. Goede VPN's gebruiken sterke coderingstechnologie die uw communicatie en gegevens op internet beveiligt.

Als zodanig vermindert een VPN het risico om ten prooi te vallen aan de kneepjes van cybercriminelen op het web.

Gratis VPN voor gebruik in Peru

Een VPN die gratis is, heeft altijd een donker motief. Deze verklaring geldt misschien niet voor alle providers, maar geldt zeker voor de meeste providers. De enige manier waarop ze geld verdienen, is door uw informatie aan adverteerders te verkopen.

In de onderstaande lijst heb ik een aantal VPN Peru gratis aanbevolen dat uw gegevens niet opslaat:

 • TunnelBear
 • Windscribe
 • Hotspot-schild

Op welke internetprovider moet u zich abonneren in Peru?

Als u naar Peru reist, zou u waarschijnlijk op zoek zijn naar een fatsoenlijke ISP- en telecomaanbieder om verbinding te maken met internet en mobiele telefoons te gebruiken.

In dit geval moet u iets weten over Peruaanse ISP's.

De grootste ISP in Peru is Telefonica del Peru. Als u op internet zoekt, zult u merken dat Telefonica niet zo goed is als het gaat om services en prestaties:

Best-VPN-for-Peru-reddit

De andere populaire ISP in Peru is Claro, die een uitstekende dekking in het hele land heeft. De prestaties van deze provider variëren van regio tot regio, dus er is geen garantie dat het voor u het beste werkt.

Entel is een andere telecomaanbieder in Peru. Deze heeft niet zo'n brede dekking als de andere twee, maar de servicekwaliteit die hij biedt lijkt de beste te zijn, vooral in grote steden als Lima.

Dus ik zou aanraden om je te abonneren op Entel, als je van plan bent om door stedelijke grootstedelijke steden van Peru te reizen.

Beste alternatieve VPN voor Peru

Als u om welke reden dan ook niet in Peru woont, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit komt omdat u de speciale handleidingen kunt bekijken die we voor andere landen hebben geschreven. Hier is de lijst met landen die bevatten:

 • Beste VPN voor China 2020
 • Beste VPN voor India 2020
 • Beste VPN voor Australië 2020
 • Beste VPN voor Japan 2020
 • Beste VPN voor VAE 2020

Laatste gedachten

Peru is een geweldige bestemming vanwege zijn rijke diversiteit en de beste online vrijheid in Zuid-Amerika.

De bovengenoemde beste VPN voor Peru kan het bereik van toegankelijke sites op internet vergroten en dienen als een sterke tegenmaatregel voor potentiële cybercriminaliteit.

Uw vakantie kan des te aangenamer worden met een onbeperkt internet tot uw beschikking.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map