Den beste VPN-en for Kindle Fire 2020

Best-VPN-for-Kindle-Brann


Selv om Amazons originale Kindle-nettbrett bare var bra for å lese e-bøker i svart-hvitt bøker, er dens etterfølger, Kindle Fire trapper absolutt ting opp et hakk, men det kan være vanskelig å bruke den uten VPN for Kindle Fire.

For til tross for at det finnes et bredt utvalg av apper og spill tilgjengelig for Kindle Fire, ender brukere ofte med å få et erstatningstablett på grunn av Kindle-butikkens geografiske begrensninger.

En kort tur til Amazons forumside på ‘Geografiske begrensninger på Kindle Fire Apps’ vil fortelle deg hva jeg mener:

Kindle-Brann-VPN-restriksjoner

med det i bakhodet, har jeg testet og satt sammen en liste over beste VPN for Kindle Fire som skal hjelpe deg å laste ned stort sett alle geo-blokkerte Kindle-apper du kan tenke deg.

Men først, en kort oversikt ...

 • PureVPN - Budsjettvennlig VPN. Tilbyr 2000+ servere og kraftige blokkeringsfunksjoner.
 • Surfshark - En superrask VPN. Tilbyr 1040+ servere over hele verden.
 • Ivacy - Super rimelig VPN. Har over 1000 servere og fantastiske funksjoner å leke med.
 • ExpressVPN - Superrask ExpressVPN for Prime. Tilbyr service og omdømme i verdensklasse.
 • NordVPN - Bransjebehandling med mer enn 5000 kraftige servere over hele verden.

5 beste VPN for Kindle-Fire

Med ganske mye de fleste av de topprangerte appene i Kindle-butikken som blir geo-blokkert, er en VPN en absolutt nødvendighet.

Så hvordan bestemmer du hvilken VPN som er perfekt for deg? 

Vel, etter å ha testet en haug VPN-er, er her 5 av de beste anbefalte VPN-ene mine for Kindle Fire i 2020:

1. PureVPN - Best for Kindle Fire

PureVPN-Best-VPN-for-Kindle-Brann

PureVPN er en topp-tier VPN-leverandør. Den har levert VPN-tjenester siden 2007. Som sådan er det en av veteranene i VPN-bransjen. PureVPN er basert i Hong-Kong, og den er fullpakket med et utall imponerende funksjoner.

Hvis vi snakker om servere alene, lar PureVPN brukere få tilgang til mer enn 2000 servere som ligger på mer enn 140 servere.

Bortsett fra det tilbyr PureVPN krypteringsmetoder med sterkest sikkerhet. Disse inkluderer OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP.

PureVPN gir også god kompatibilitet med forskjellige enheter og operativsystemer, inkludert Android og iOS.

Å omgå geo-restriksjoner er ikke noe problem med PureVPN i det hele tatt. Derfor, hvis du er ute etter en VPN for Kindle Fire, bør PureVPN være øverst på listen din. Dessuten er det den minst kostbare VPN-en med fantastiske personvernfunksjoner.

Sjekk ut vår dyptgående PureVPN-gjennomgang for mer informasjon om denne leverandøren.

2. Surfshark - Fastest Fire VPN

Surfshark-beste-vpn-for-tenne-brann

Surfshark er en BVI-basert VPN-leverandør. Selv om det er en relativt nykommer i bransjen, har den raskt etablert seg som en pålitelig VPN-tjenesteleverandør.

Surfshark er svært populært blant torrentbrukere på grunn av sine utmerkede dedikerte P2P-servere. Selskapet bruker også sterke tunneleringsprotokoller for å beskytte brukeraktivitet mot å bli avlyttet av tredjepart.

PrivateVPN har 1040+ ekstremt raske servere som er ypperlige for strømming og avblokkering av geobegrensninger. I tillegg gir det mulighet for ubegrensede samtidige tilkoblinger. Som et resultat er det en av de beste Kindle Fire VPN-ene du kan bruke.

Du kan lese mer om denne VPN i vår eksklusive Surfshark-anmeldelse.

3. Ivacy - Sikker VPN for Kindle Fire

Ivacy-VPN-For-Kindle

Ivacy er en kostnadseffektiv VPN-tjeneste som du kan bruke. Det tilbyr fantastiske funksjoner til overraskende lave priser. Når vi snakker om det, koster Ivacy sin billigste plan bare 2,25 dollar per måned .

Den har en automatisk kill switch-funksjon, kryptering i militær klasse, ubegrenset båndbredde og et nettverk på over 1000 servere. Det gir også dedikerte servere for P2P-nettverk

Ved hjelp av Ivacy kan du enkelt omgå geo-begrensninger og få apper eller tjenester utilgjengelige fra ditt sted. Til svært rimelige priser er Ivacy den beste VPN-en for Kindle Fire du kan skaffe deg hvis du har lite penger.

Se vår omfattende Ivacy-anmeldelse for mer informasjon.

4. ExpressVPN - Kraftig Kindle Fire VPN

ExpressVPN-Kindle-Brann

ExpressVPN er blant de mest populære og mest brukte VPN-tjenestene i verden. Det er kjent for sine høyhastighetsservere, utmerkede geografiske dekning og kvaliteten på krypteringsteknikker.

ExpressVPN erkjenner også brukerens rett til å opprettholde personvernet. Den tilbyr også Kindle Fire-støtte (se VPN-installasjonsmetoder nedenfor).

I tillegg pakker ExpressVPN med opptil 3000+ servere fordelt på 96+ land som støtter nesten alle strømmetjenester, noe som gjør det til en av de beste VPN-ene for videostreaming uten noen begrensninger.

ExpressVPN er en litt dyrere VPN-leverandør enn andre i markedet. Kundestøttefunksjonen er et av de sterkeste aspektene, med 24/7 teknisk assistanse tilgjengelig via live chat. Dermed anbefaler vi sterkt å bruke ExpressVPN som Amazon VPN. Lær mer om nøkkelfunksjonene i Express i ExpressVPN-gjennomgangen vår.

5. NordVPN - Fire VPN med stor dekning

NordVPN-Kindle-Brann-VPN

NordVPN er en Panama-basert VPN-leverandør som er en av de mest anerkjente i bransjen. NordVPN gir utmerket kryptering i tillegg til den største serverinfrastrukturen blant alle VPN-leverandører.

For øyeblikket har antall servere til NordVPN utvidet seg utover 5600 merker og fortsetter bare å øke. NordVPN er et populært valg blant brukere over hele verden for sine kraftige muligheter for forbikjøring av begrensninger.

VPN kan også brukes til å få tilgang til regionblokkerte strømmetjenester og torrenter. Så hvis du har Amazon Kindle Login, bør du abonnere på NordVPN for å skaffe deg hvilken som helst app du ønsker fra Amazon appstore.

Med sitt enorme servernettverk og live chat-støtte er NordVPN også et utmerket valg hvis du leter etter den beste VPN for Netflix.

Finn ut mer om hovedfunksjonene i denne tjenesten på vår NordVPN-gjennomgang.

Hvordan en VPN drar nytte av Kindle Fire

En VPN-tjeneste tilbyr forskjellige fordeler for Kindle Fire. For eksempel:

 1. Beskytte dataene dine på offentlig Wi-Fi: Amazon Kindle Fire er en lett enhet som enkelt kan bæres rundt. Du vil ofte finne deg selv med en Kindle Fire på et offentlig sted. Før du bestemmer deg for å koble Kindle til en offentlig Wi-Fi, bør du imidlertid starte en VPN på enheten din. VPN vil kryptere dataene dine og gjøre det ekstremt vanskelig for potensielle hackere å få tilgang til informasjonen din.
 2. Bla gjennom nettet privat: Ved hjelp av en VPN kan du maskere IP-adressen din og forbedre personvernet ditt online. Din online aktivitet kan opprettholdes som en godt bevart hemmelighet av gode og pålitelige VPN-tjenester. Sørg derfor for å bruke en sterk VPN for Kindle Fire for å oppnå maksimal privatliv.
 3. Omkjør geo-begrensninger: Brukere av Kindle som reiser vil oppleve at innholdet de hadde tilgang til hjemme ikke er tilgjengelig i det nye landet. For å få tilgang til dette innholdet og bruke Kindle slik du gjorde hjemme, trenger du hjelp fra en VPN-tjeneste. Så sørg for at du bruker en VPN for å låse opp hele potensialet til Kindle Fire.

Hvordan velge en VPN for Kindle Fire?

Siden ikke alle VPN kan stole på personvernet ditt eller for å omgå geo-begrensninger, kan det være lurt å gjøre din egen undersøkelse før du abonnerer på noen VPN-tjenester. Her er noen viktige faktorer du bør vurdere før du kjøper en VPN Kindle Fire:

 • Tilgjengeligheten av appen i Amazon app store
 • kryptering & protokoller
 • Antall servere som tilbys
 • Rask hastighet
 • Brukervennlighet
 • Ingen logger politikk
 • Priser

Kindle Fire Geo-Restriction Problem

Problemet er at selv om Amazons Kindle brukes over hele verden, kan opphavsrettslover i forskjellige land forhindre nedlasting av bestemte apper. Amazon tilbyr Kindle Fire i mer enn 170 land, over hele verden. Imidlertid er mange e-bøker og andre apper på Kindle bare tilgjengelige i en region og blokkert i andre.

Som et resultat kan brukere finne seg sterkt begrenset i måten de kan bruke Kindle Fire på. Selv om flertallet av appene er tilgjengelige i mer enn 200 regioner rundt om i verden fra Amazon Store, er det fortsatt noen som er blokkert av regioner.

Dette problemet er mer vanlig når du kjøper ebøker. Noen bøker kan for eksempel være tilgjengelige først i ett land og bare være tilgjengelige senere i andre land. Derfor, selv med Kindle Fire som utvider landene sine til de fleste land i verden, er den geografiske begrensningen fremdeles et problem for visse apper.

Hvordan Amazons geobegrensninger fungerer for Kindle Fire-brukere

Reisende brukere av Kindle tror at hvis du endrer deres personlige detaljer, vil de kunne få full tilgang. Dessverre fungerer ikke alltid det som kommentaren til brukeren nedenfor tydelig viser.

Amazons-Geo-restriksjoner

Amazon, som alle nettsteder som bruker geografiske begrensninger, sjekker brukernes IP-adresser når de prøver å få tilgang til Amazons nettsted / tjenester. IP-adressen din er tildelt deg av Internett-leverandøren (ISP) som kobler deg til internett og inneholder landskoden.

Amazon-apper kan ofte lastes ned for visse utvalgte regioner, for det meste USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan. Hvis du befinner deg i en annen region, vil IP-adressen din vise den, og det automatiserte systemet på Amazons slutt vil blokkere deg.

Heldigvis er løsningen veldig enkel.

Omgå Geo-restriksjoner på tenne brann

Bruke en Kindle Fire VPN vil gi deg full tilgang til hele spekteret av Kindle Fire-funksjoner uavhengig av din geografiske beliggenhet.

Denne online uavhengigheten for Kindle Fire-brukere kommer fra det faktum at å aktivere en VPN kobler deg til en sikker server som krypterer og tunneler alle dataene dine. Tilkobling til en VPN-server som er lokalisert i et tillatt land vil låse opp hele potensialet til Kindle Fire-enheten. Som en ekstra fordel vil den også tunnelere og kryptere alle dataene dine.

Sjansen er stor for at du vil komme over dusinvis av VPN-tjenester som vil love deg månen, og deretter samle dine private data som går gjennom serverne deres. Til sammenligning vil en profesjonell VPN-tjeneste som spesialiserer seg på å tilby internettfrihet og online sikkerhet tilby den beste beskyttelsen.

Ta for eksempel følgende VPN-tjenester. Disse VPN-tjenestene er kompatible med alle internettaktiverte enheter inkludert Kindle Fire:

Sette opp VPN på Kindle Fire

Når du har valgt VPN som er fornuftig for deg, garanterer jeg at du vil kunne finne konfigurasjonsstøtte for Kindle Fire på det offisielle VPN-nettstedet. Jeg ville ikke anbefalt dem hvis jeg ikke hadde testet dem ut selv!

Men det du imidlertid bør vite er at det er tre måter du kan konfigurere VPN på Kindle Fire på:

Første metode - Bruke Kindle's innebygde innstillinger / konfigurasjoner

Amazon prøver vanligvis å bagatellisere det faktum at Kindle Fire egentlig er et nettbrett. Som et resultat vet svært få Kindle Fire-brukere at Android-apper kan installeres på enhetene sine.

Du kan installere en VPN på Kindle Fire (og hvilken som helst annen app for den saks skyld) ved å laste ned ES File Explorer og installere VPN-tjenesteleverandørens VPN-programvare på Kindle ved hjelp av en datakabel for å overføre filen til enheten.

amazon tenne ild

Du vil nå kunne navigere gjennom filene for å installere VPN på Kindle Fire.

Forvirret? Ta en titt på denne korte videoopplæringen om hvordan du kan side-laste apper på Kindle Fire:

Dette er faktisk den enkleste måten å installere Kindle Fire VPN! Hvis du er ute etter en langsiktig løsning, så anbefaler jeg at du bruker den andre metoden.

Andre metode - Bruke en VPN på ruteren din

Å bruke en ruter er den beste langsiktige løsningen hvis du ikke tar Kindle Fire ut av huset veldig ofte. Det er veldig enkelt å sette opp en VPN på en ruter takket være det faktum at rutere er bygget for enkel konfigurering. For eksempel kan du sette opp en VPN på DD-WRT-ruter med noen få enkle trinn.

Hvis du planlegger å ta med deg Kindle Fire til utlandet, eller hvis du reiser ofte, anbefaler jeg den tredje metoden. Det er litt dyptgående og vil kreve at du trekker ermene opp, så jeg vil ikke anbefale det hvis du føler at du ikke er dyktig på dette tekniske området.

Tredje metode - Rooting your Kindle Fire

Å rote din Kindle-brann er en av måtene å sette enheten fri. Å rote Kindle Fire vil i det vesentlige gjøre det til et nettbrett. Det er en litt langvarig prosess som krever full oppmerksomhet og anbefales kun for personer som leter etter en permanent løsning.

Jeg ber alltid leserne mine om å la en erfaren person veilede dem når de roter noe (kan det være en ruter eller en smarttelefon). Hvis det ikke er mulig, sørg for at du ser på mange opplæringsvideoer før du starter.

Gratis VPN for Kindle Fire - Ja, eller Nei?

Vel nei!

Siden VPN-industrien vokser med hver dag som går, velger de fleste VPN-leverandører den betalte inntektsmodellen.

Dette er forståelig, siden det å sikre forbrukernes tilfredshet krever betydelig arbeid og ressurser fra selskapene.

Å velge en gratis VPN-tjeneste er alltid en risikabel virksomhet, ettersom mange gratis leverandører samler inn og selger brukerdata til reklamebyråer.

Dette er et klart brudd på brukernes rett til personvern. Du kan imidlertid finne noen anstendige gratis VPN for Kindle Fire som har brukervennlige personvernregler.

Før du velger den beste Kindle Fire VPN, bør du alltid lese personvernpolicyen til leverandøren din. Hvis en gjennomsiktig personvernpolicy er tilgjengelig på websiden der den er beskrevet i tilstrekkelig detalj, kan du stole på at leverandøren er pålitelig i de fleste tilfeller.

Imidlertid, hvis du er i tvil om din valgte gratis VPN for Kindle Fire, så er det bedre å unngå slike VPN-er. I dette tilfellet bør du beskytte personvernet ditt med best betalte VPN-er, i stedet for å bruke et gratis VPN for Amazon Fire-nettbrett.

Spørsmål og svar

Så nå som du vet hva som er de beste VPN-ene for Kindle Fire, la oss gå gjennom noen av de mest stilte spørsmålene om Kindle Fire.

Hvordan får jeg VPN på Kindle Fire?

Du kan få en VPN på Kindle Fire ved å enten laste ned VPN-appen fra Amazon app store eller ved å laste apper. Hvis du skal laste ned VPN-apper, kan du enten laste apper direkte eller fra Google Play Butikk.

Hvorfor trenger du en Kindle Fire VPN?

Du trenger en VPN for Kindle Fire for å hjelpe deg med det amerikanske innholdsbiblioteket på Kindle Fire fra hvor som helst i verden. En VPN hjelper deg også med å sikre dataene dine, bidra til å beseire ISP-throttling og sikre maksimal online-personvern.

Jobber Kindle utenfor USA?

Konklusjon

Amazon Kindle kom ut i slutten av 2007, og det tok rundt to år før den ble tilgjengelig i andre land foruten USA. Problemet var at Amazon måtte utvide tilgjengeligheten av apper og tjenester til regioner der Kindle ikke var tilgjengelig.

Hver gang Amazon utvider tilgjengeligheten av Kindle Fire til en ny region, blir det oversvømmet med alle slags bureausjoner.

Hvis du er i (eller reiser til) et område der Amazon ikke gir støtte for Kindle Fire, er det beste alternativet å få en VPN.

Det andre alternativet er å vente på at Amazon skal gi ut appen i regionen din før du kan begynne å glede deg over Kindle Fire.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 24 =

map