15 καλύτερες προσθήκες Stremio για το 2019

Το Stremio media player είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανά κανάλια IPTV και ζωντανά σπορ. Μια τέλεια αντικατάσταση του Kodi που φέρνει τα επίσημα add-ons Stremio και πρόσθετα Stremio τρίτων. Σας φέρνουμε τα καλύτερα addons Stremio για το 2019.


Το καλύτερο πράγμα για το Stremio είναι ότι το add-on του δεν θα ληφθεί ποτέ από την επιβολή του νόμου, όπως συμβαίνει στο Kodi. Γιατί; Επειδή αυτά τα addons ρέουν απευθείας από τους ιστοτόπους Torrent. Αυτές οι ιστοσελίδες torrent είναι οι ίδιες τα πρόσθετα για το Stremio. Ένα πρόσθετο Stremio τρίτου μέρους μπορεί να αποσυρθεί μόνο όταν τεθεί εκτός λειτουργίας ολόκληρος ο ιστότοπος, κάτι που είναι απίθανο να συμβεί.

Stremio-addons-διεπαφή

Με τα καλύτερα addons Stremio θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε υλικό πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιο ασφαλές να προστατεύσετε την ταυτότητά σας μέσω διαδικτύου αποκτώντας ένα VPN Streamio ή να το ξεμπλοκάρετε με τους κορυφαίους παρόχους VPN.

VPNRanks Αποκλειστικές Προσφορές PureVPN 10,95 δολάρια $ 2.91 Κάθε μήνα Πιάσε αυτό το Deal surfshark 11,95 δολάρια 1,99 δολάρια Κάθε μήνα Πιάσε αυτό το Deal Ivacy 9,95 δολάρια $ 2.25 Κάθε μήνα Πιάσε αυτό το Deal

Θα αποκρύψει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα από τους ISP σας και θα παρακάμψει οποιονδήποτε γεω-περιορισμό στην παρακολούθηση ζωντανών καναλιών IPTV. Προσθέστε το Stremio στο Firestick και απολαύστε τη ροή σας στο επόμενο επίπεδο.

Πίνακας περιεχομένων

 1. Κορυφαία λίστα προσθέτων Stremio
 2. Streami πρόσθετα για ταινίες
 3. Καλύτερα Live Streaming IPTV
 4. Τα καλύτερα πρόσθετα Stremio για ζωντανά σπορ
 5. Το περιτύλιγμα

Κορυφαία λίστα προσθέτων Stremio

Στην παρακάτω λίστα παρέχουμε μια γρήγορη επισκόπηση των 5 καλύτερων πρόσθετων Stremio για απεριόριστη ροή πολυμέσων:

 1. PirateBay
 2. Zooqle
 3. DTube
 4. Ανοίξτε τους υποτίτλους
 5. Χουάν Κάρλος
 6. IBERIAN
 7. Ώρα Popcorn
 8. Netflix
 9. FilmOn

Streami πρόσθετα για ταινίες

Οποιοδήποτε πρόσθετο Stremio που διαθέτει τις πιο πρόσφατες Ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές είναι η καλύτερη πηγή ψυχαγωγίας. Το Stremio δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προβάλλουν δημοφιλείς ταινίες από την άποψη του είδους, του έτους, της γλώσσας και ούτω καθεξής.

PirateBay

PirateBay-Stremio-AddonsΤο PirateBay είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος torrent που επιβιώνει πάντα από μια καταστολή από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι πλέον διαθέσιμο ως πρόσθετο Stemio που διαθέτει όλες τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, απευθείας στην εφαρμογή σας Stremio. Κάθε περιεχόμενο βίντεο που βρίσκετε στον ιστότοπο PirateBay μπορεί πλέον να προβληθεί κάτω από αυτό το πρόσθετο.

Zooqle

Stremio-addons-ZooqleΤο Zooqle συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα των καλύτερων προσθέτων Stremio λόγω της ενημερωμένης λίστας περιεχομένου βίντεο. Μεταδίδει πρόσφατες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ από γνωστούς ιστότοπους Torrent όπως RARBG, KAT, YTS και MegaTorrents. Απολαύστε ταινίες διαφορετικού είδους με την οικογένειά σας.

DTube

DTube-Stremio-addonsΤο DTube είναι πολύ παρόμοιο με το YouTube όπου θα βρείτε τόνους βίντεο και ανταμοιβή για όποιον θα δημιουργούσε πρωτότυπο περιεχόμενο. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή κρυπτογραφικών νομισμάτων. Είναι αναγκασμένο να σπάσει το μονοπώλιο του YouTube δημιουργώντας το μοναδικό κόμβο του βίντεο.

Ανοίξτε τους υποτίτλους

Open-Subtitles-Stremio-AddonsOpen Subtitles είναι ένα επίσημο addon Stremio που είναι ιδανικό για όποιον θέλει υπότιτλους στα βίντεό τους. Κάνει ευκολότερη την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι απόλυτα νόμιμο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε υπότιτλους σε κορεατικές, γαλλικές και ισπανικές ταινίες. Όχι μόνο αυτό, σας παίρνει υπότιτλους σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, τώρα αυτό είναι κάτι που δεν βλέπετε κάθε μέρα.

Juan Carlos (Το πρωτότυπο)

Stremio-Addons-Juan-CarlosΟ Juan Carlos είναι ο ιστότοπος torrent και ένα πρόσθετο Stremio που δείχνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τον δικό του ιστότοπο. Για πολύ καιρό η ιστοσελίδα της έχει προσφέρει διάφορα δωρεάν περιεχόμενο στους χρήστες torrent. Επομένως, μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια το πρόσθετο Juan Carlos και να μεταδώσετε το περιεχόμενο της επιθυμίας σας.

IBERIAN

Iberian-Stremio-addonsΟ IBERIAN καταφέρνει να παραμείνει στην κορυφή της λίστας ανάμεσα στα καλύτερα πρόσθετα Stremio. Διαθέτει όλες τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κατ 'απαίτηση με την υψηλότερη ποιότητα streaming. Ποτέ δεν θα βρείτε την ανάγκη για εγκατάσταση άλλων πρόσθετων Stremio εφ 'όσον έχετε IBERIAN.

Ώρα Popcorn

Popcorn-Time-Best-Stremio-addonsΤο πρόσθετο Popcorn Time Stremio είναι ένα πρόσθετο ταινίας που διαθέτει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές απευθείας από ιστότοπους torrent, δηλ. YTS και EZTV. Αυτό το πρόσθετο Stremio σας προσφέρει επιπλέον επιλογές σχετικά με την ποιότητα streaming, ενώ παράλληλα σας φέρνει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο πολυμέσων.

Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα καλό VPN για χρόνο popcorn ενώ κάνετε streaming για να αποτρέψετε τον περιορισμό του ISP.

Netflix

Best-Stremio-Add-on-NetflixΤο πρόσθετο Netflix Stremio είναι ένα επίσημο πρόσθετο Netflix στο οποίο μπορείτε να προβάλλετε ταινίες και σειρές Netflix χωρίς προβλήματα ρύθμισης. Προβάλετε το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο όταν συνδεθείτε στο Netflix μέσω αυτού του πρόσθετου.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με τα καλύτερα VPN για το Netflix Overseas το 2019.

RARBG addon

Best-Stremio-Add-ons-RARBGΤο πρόσθετο RARBG Stremio προσελκύει περιεχόμενο μέσων απευθείας από τον ιστότοπο torrent του RARBG. Όταν έχετε εγκαταστήσει το πρόσθετο RARBG, θα διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο με την ίδια ποιότητα βίντεο που υπάρχει στο RARBG. Προσφέρει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Stremio.

WatchHub

WatchHub-Best-Stremio-addonsΕάν θέλετε να προβάλλετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από παρόχους, τότε μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο πρόσθετο WatchHub Stremio. Οι πάροχοι περιλαμβάνουν το Hulu, το HBO, το iTunes, το Amazon και άλλα. Προσφέρει ροή από την υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

VODO

Καλύτερα Stremio-addons-VODOΤο VODO είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο Stremio που σας φέρνει δωρεάν ανεξάρτητες ταινίες 'Indie' δωρεάν. Είναι ένα επίσημο add-on που είναι επίσης η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση ανεξάρτητων ταινιών. Αυτά είναι τα είδη των ταινιών που παράγονται και διανέμονται από ανεξάρτητες εταιρείες ψυχαγωγίας που εργάζονται εκτός συστήματος κινηματογραφικών στούντιο.

Καλύτερα Live Streaming IPTV

Παρακολουθήστε 500+ κανάλια IPTV ζωντανά στο σύστημά σας όταν εγκαθιστάτε τα παρακάτω πρόσθετα Stremio. Ορισμένα από αυτά τα κανάλια ενδέχεται να είναι γεωγραφικά περιορισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα VPN Stremio για να παρακάμψετε γεωπεριβάλλον.

FilmOn

Καλύτερα Stremio-addons-FilmON-VODΤο FilmOn είναι ένα άλλο επίσημο πρόσθετο Stremio που διαθέτει 600 τηλεοπτικά κανάλια, 45.000 δωρεάν ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει δωρεάν τηλεόραση κοινωνικής δικτύωσης, η οποία απέχει πολύ από τις λειτουργίες του Stremio που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

FilmOn VOD

Καλύτερα Stremio-addons-VODOΤο FilmOn Videos On-Demand γίνεται το επίσημο πρόσθετο Stremio που δείχνει δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια χωρίς απολύτως κόστος. Ωστόσο, θα σας έδειχναν παλιές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μόνο λόγω προβλημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τα καλύτερα πρόσθετα Stremio για ζωντανά σπορ

Οι αθλητές φανατικοί μπορούν τώρα να απολαύσουν ζωντανά αθλητικά γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Παρακολουθήστε όλες τις ζωντανές αθλητικές διοργανώσεις με τα καλύτερα πρόσθετα Stremio για αθλήματα. Aldo, παρακολουθήστε τονίζει εάν έχετε χάσει την πρόσφατη δράση.

Τράβηγμα

Twitch-Best-Stremio-addonsΤο πρόσθετο Twitch Stremio είναι ο κόμβος για την παρακολούθηση ζωντανών καναλιών IPTV συγκεκριμένων αθλητικών καναλιών για τη ροή ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων. Τώρα μπορείτε να κόψετε το καλώδιο σας και να μετακινήσετε το πρόσθετο Twitch για δωρεάν προβολή αθλητικών εκδηλώσεων.

YouTube

Καλύτερα Stremio-addons-YouTubeΤώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς διαφημίσεις στο YouTube στο αγαπημένο σας πρόσθετο YouTube Stremio. Παρακολουθήστε οποιοδήποτε νέο βίντεο μεταφορτώθηκε από αυτό που ακολουθείτε και απαιτεί μηδενικό κόστος. Είναι ένας καλός τρόπος να παρακολουθήσετε το YouTube όταν έχετε εγκαταστήσει το Stremio.

Το περιτύλιγμα

Το Stremio είναι ο τόπος όπου μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας για ζωντανά κανάλια IPTV. Εγκαθιστώντας τα καλύτερα addons Stremio που αναφέρονται στον οδηγό μας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο πολυμέσων.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 11 =

map