Η ExpressVPN συνεργάζεται με το Torrenting *αξίζει*

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σημερινές επιλογές torrenting είναι πολύ σπάνιες. Όχι μόνο αυτό, τα τελευταία χρόνια, το ίδιο το torrenting ήταν η αιτία για πολλαπλές περιπτώσεις εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.


σε τέτοιες σοβαρές περιστάσεις, η ανάγκη να παραμείνει προστατευμένη σε απευθείας σύνδεση έχει γίνει μεγαλύτερη από ποτέ. Οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) και οι σκάλες του κυβερνοχώρου είναι περισσότερο επικεντρωμένοι στην εκμετάλλευση των δεδομένων σας αν πωλεί τα δεδομένα σας ή κλέβει την ταυτότητά σας, είστε πάντα σε κίνδυνο.

Ευτυχώς, τα εργαλεία ανωνυμίας όπως το ExpressVPN σχεδιάζονται με μοναδικό σκοπό την προστασία της ταυτότητας των χρηστών και του ιδιωτικού απορρήτου.

Σε αυτό το blog, έχω καλύψει διάφορες πτυχές του ExpressVPN torrenting και επεξεργάστηκα μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του που θα πρέπει να σας πείσουν να εξετάσετε το ExpressVPN ως την επόμενη υπηρεσία VPN.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το VPN, διαβάστε την αναθεώρηση Expressvpn.

Πίνακας Περιεχομένων

  1. Υποστηρίζει το ExpressPPN κοινή χρήση P2P?   
  2. Περιορισμοί εύρους ζώνης   
  3. Είναι ExpressVPN γρήγορα αρκετά για Torrenting?   
  4. Πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για Torrenting?   
  5. Πώς το ExpressVPN κάνει το uTorrent πιο ασφαλές?   
  6. Αντικατάσταση κλειδώματος δικτύου για δέσμευση IP   
  7. Διπλό Ελέγξτε τη διεύθυνση IP πριν από το Torrenting   

Υποστηρίζει το ExpressPPN κοινή χρήση P2P?

Η ExpressVPN συνεργάζεται με το Torrenting *αξίζει*

Ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ακόμη τις υπηρεσίες VPN είναι επειδή θέλουν να κατεβάσουν torrents, μετά από όλα όσοι θα ήθελαν να υποβαθμίσουν σκόπιμα τις ταχύτητες του Διαδικτύου. Το ExpressVPN απολύτως επιτρέπει την κατακρήμνιση μέσω των καταστροφών παγκόσμιας κλάσης.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν είναι καλοί σε αυτό, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι είναι κάτι περισσότερο από καλό.

Όχι μόνο η υπηρεσία τους είναι εξαιρετικά ασφαλής, είναι επίσης πολύ γρήγορη και ευκίνητη. Σε αντίθεση με άλλους παροχείς VPN, όπου πρέπει να κάνετε χειροκίνητα, αναζητήστε διακομιστές P2P, το ExpressVPN σας συνδέει αυτόματα με τους πιο βελτιστοποιημένους διακομιστές torrenting χωρίς να σκέφτεστε καν δύο φορές.

Υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης στην υπηρεσία ExpressVPN?

ExpressVPN-Torrenting-περιορισμός εύρους ζώνης

Οι πάροχοι VPN δεν είναι σαν εσάς και εγώ, είναι πονηρός ειδικά εκείνοι οι πάροχοι που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες VPN. Βλέπετε ... δεν υπάρχει ένα πραγματικό δωρεάν VPN και όσοι ισχυρίζονται ότι είναι ελεύθεροι δεν προσφέρουν πραγματικά ιδιωτικό απόρρητο, στην πραγματικότητα είναι μακριά από οτιδήποτε άλλο παρά ιδιωτικό.

Για να το ξεπεράσουν προσφέρουν μόνο περιορισμένα εύρη ζώνης.

Τώρα είναι ωραία για έναν μέσο χρήστη που θέλει μόνο περιστασιακή περιήγηση ή geo lock παρακάμπτοντας, ωστόσο, για Torrent χρήστες που αναζητούν να κατεβάσετε μεγάλα παιχνίδια και μουσική είναι σχεδόν άχρηστο.

Ωστόσο, αν είστε χρήστης του ExpressVPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πιθανότητα να συναντήσετε ποτέ καπάκια του εύρους ζώνης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κατεβάσετε κυριολεκτικά τόσα torrents όπως το περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Είναι ExpressVPN γρήγορα αρκετά για Torrenting?

είναι-ExpressVPN-Torrenting-αρκετά γρήγορα

Όπως είπα και πριν, οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν VPN για να κατεβάσουν torrents. Ο λόγος για τον οποίο τα torrents είναι ακόμη επιθυμητά καταρχήν οφείλεται στην ικανότητά τους να κάνουν λήψη μεγάλων αρχείων σχετικά γρήγορα. Αυτό είναι εφικτό μόνο επειδή όταν κάνετε λήψη ενός αρχείου torrent, δεν το κατεβάζετε από ένα μέρος αλλά από εκατοντάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η μορφή μεταφοράς αρχείων είναι σημαντικά ταχύτερη από τις παραδοσιακές μεθοδολογίες λήψης αρχείων. Δεδομένου ότι η ExpressVPN, υποστηρίζει την κοινή χρήση αρχείων P2P και λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο οπλοστάσιό τους εξυπηρετεί, μπορείτε να περιμένετε σχεδόν καθόλου περιορισμό εύρους ζώνης με αυτόν τον πάροχο.

Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι οι ταχύτητες ροής βασίζονται στην απόσταση μεταξύ σας και του εξυπηρετητή του παροχέα VPN, επομένως σιγουρευτείτε ότι συνδέεστε με έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά σας.

Αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα, αφού το ExpressVPN έχει κυριολεκτικά χιλιάδες servers σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για Torrenting?

πώς-να χρησιμοποιήσετε-ExpressVPN-Torrenting

Χρησιμοποιώντας ExpressVPN δεν είναι μεγάλη υπόθεση μόνο που χρειάζεστε είναι μια ενεργή συνδρομή και ένα torrent πελάτη της επιλογής σας. Επίσης, συνιστούσαμε την Express ως το καλύτερο VPN για torrenting. Δεύτερον, αν είστε μπερδεμένοι, σχετικά με το ποιο torrent πελάτη θα χρησιμοποιήσετε τότε δείτε το blog μας.

Τώρα που έχετε αποφασίσει ποιο torrent client να χρησιμοποιήσετε απλά, ξεκινήστε την εφαρμογή ExpressVPN πριν από το ραντεβού σας. Αυτό θα διασφάλιζε ότι δεν αφήνετε τυχαία ψίχουλα cookie για τις αρχές να σας ξεγελάσουν.

Μόλις ενεργοποιήσετε την εφαρμογή ExpressVPN, θα συνδεθείτε με τους πιο βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P. Ωστόσο, εάν υποφέρετε από αργές ταχύτητες λήψης, τότε σίγουρα προσπαθήστε να μεταβείτε σε άλλο διακομιστή, κατά προτίμηση εκείνο που είναι πιο κοντά σε εσάς.

Αυτό είναι! Η διεύθυνση IP σας είναι ανώνυμη και το δίκτυό σας έχει κρυπτογραφηθεί πλήρως, οπότε μπορείτε να απολαύσετε torrenting χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν αρχές ή snoops.

Πώς το ExpressVPN κάνει το uTorrent πιο ασφαλές?

Πώς-ExpressVPN-Torrenting-ασφαλής-utorrent

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ExpressVPN είναι τεχνολογικός γκουρού όταν πρόκειται για ανωνυμία του πελάτη. Εάν είστε νέοι σε ολόκληρη τη σκηνή torrenting και VPN τότε πρέπει να ενημερωθείτε για μερικά πράγματα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το torrent σας IP.

Βλέπετε ... αν και torrenting είναι μεγάλη για τη λήψη μεγάλων αρχείων γρήγορα, ωστόσο? Επίσης, θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Για να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε ένα αρχείο torrent, ο πελάτης σας torrent χρειάζεται την πραγματική σας διεύθυνση IP, επομένως, όποιος μοιράζεται το ίδιο αρχείο, όπως επίσης μπορείτε να δείτε το IP σας.

Ευτυχώς, το ExpressVPN καλύπτει την πραγματική σας IP, οπότε αντί για την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP, άλλοι συνομιλητές και ο ISP σας θα δουν μόνο μια διεύθυνση IP που συσχετίζεται με τον πάροχο VPN. Αυτό είναι σπουδαίο, αφού κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις δραστηριότητες σας σε επαφή με εσάς.

Αντικατάσταση κλειδώματος δικτύου για δέσμευση IP:

αντικατάσταση-IP-σύνδεση-με-ExpressVPN-Torrenting-networklock

Παραδοσιακά, οι περισσότεροι κυνηγοί είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση IP δέσμευση ως κύρια γραμμή άμυνας κατά τη λήψη torrents σε μια ενιαία διεύθυνση IP. Αν και αυτή η τεχνολογία λειτουργεί εξαιρετικά με τους πελάτες torrent όπως το uTorrent, ωστόσο το ExpressVPN έχει μια πολύ καλύτερη επιλογή μέχρι το μανίκι του.

Το ExpressVPN προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται Κλείδωμα δικτύου, που ουσιαστικά λειτουργεί ως διακόπτης Kill για το δίκτυό σας. Σε περίπτωση αποτυχίας της σύνδεσης VPN, αυτή η λειτουργία θα περιορίσει αυτόματα όλη την εξερχόμενη επισκεψιμότητα από τη σύνδεσή σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα ή αιτήματα που διαφεύγουν από το δίκτυό σας, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το απόρρητό σας.

Διπλό Ελέγξτε τη διεύθυνση IP πριν από το Torrenting

check-ExpressVPN-Torrenting-IP-πριν-torrenting

Είναι επιτακτική ανάγκη να επαληθεύσουμε την αξιοπιστία των παρόχων VPN πριν προχωρήσουμε και να κατεβάσουμε torrents στις συσκευές μας. Αν και μπορεί να ακούγεται πολύ περίπλοκο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι.

Προκειμένου να ελέγξετε αν η υπηρεσία VPN λειτουργεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, απλά κατευθυνθείτε στην σελίδα ελέγχου απορρήτου και ελέγχου ασφαλείας του ExpressVPN. Εδώ θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την κατάσταση της σύνδεσής σας μαζί με το νέο σας ψευδο-IP.

Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι από το ExpressVPN προτού ξεκινήσετε τη λήψη torrents αριστερά και δεξιά.

Πώς το ExpressVPN συγκρίνεται με άλλα δίκτυα VPN

  • ExpressVPN vs IPVanish
  • ExpressVPN vs NordVPN

Τυλίγοντας!

Η εμπιστοσύνη σε μια υπηρεσία VPN για το ηλεκτρονικό μας απόρρητο μπορεί να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, η ExpressVPN είναι από τους πιο αξιόπιστους και αξιόπιστους παρόχους στον κλάδο, γεγονός που καθιστά τη λήψη torrents απόλυτη αύρα.

Βρήκατε αυτό το blog ενημερωτικό; Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το ExpressVPN; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 76

map