Kun je TunnelBear gebruiken voor Torrenting? [Kunnen ze vertrouwd worden?]

Torrenting bestaat al geruime tijd en is een integraal onderdeel van ons vrijetijdsleven geworden; het is tenslotte de eerste plaats waar we op zoek zijn naar nieuwe games, topnummers voor billboards en verbluffende films.


Ondanks dat is het nog steeds een controversieel onderwerp.

Nu zijn er zowel gratis als betaalde VPN online beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal op dezelfde manier ontworpen noch ondersteunen ze allemaal torrenting.

Op dezelfde manier is TunnelBear een zeer opmerkelijke VPN in de industrie en het biedt ook gratis en betaalde VPN-abonnementen.

Is het echter echt de moeite waard?

In deze blog gaan we TunnelBear VPN bespreken en antwoorden of TunnelBear de moeite waard is om torrenting mee te doen.

Bekijk onze TunnelBear-review voor meer informatie over alle functies en prijsplannen van TunnelBear.

Inhoudsopgave

  1. Ondersteunt TunnelBear torrenting?
  2. Waarom het geen torrenting ondersteunt?
  3. Zijn er alternatieven die ik kan gebruiken voor Torrenting?
  4. TunnelBear Torrenting Reddit

Ondersteunt TunnelBear torrenting?

Nu weten we allemaal dat voor het uitvoeren van torrenting je VPN-service P2P moet ondersteunen, anders is je privacy een zittende eend.

In tegenstelling tot andere VPN's die werken vanuit Panama of de Maagdeneilanden, is TunnelBear een Canadese provider, die zoals we allemaal weten een onderdeel is van de Five Eyes. Hoewel het geen bewering van gegevens beweert, ondersteunt het ook geen P2P-mogelijkheden.

Tunnelbear-for-torrenting-Old-No-P2P-Statement

Daarom is het naar mijn mening absoluut niet de moeite waard om torrenting met TunnelBear te gebruiken, tenzij je wilt dat regelgevende instanties achterdeur toegang hebben tot je hele P2P-route.

Nu vraag je je misschien af ​​of ze geen gebruikersgegevens registreren, hoe zullen ze in vredesnaam weten of je hun P2P-beleid schendt of niet?.

Welnu, dat is precies de reden waarom ze ervoor hebben gekozen om P2P als geheel te beperken.

Waarom het geen torrenting ondersteunt?

Welnu, TunnelBear werkt vanuit Canada, daarom moeten ze zich houden aan hun strikt geen P2P-beleid. Daarom hebben ze in plaats van naïef torrenter te noemen de P2P-functionaliteit beperkt met hun service.

Ten tweede, zoals ik al zei, houdt TunnelBear geen logboeken bij, maar ik vond dat die bewering ook tegenstrijdig was. Zie je ... hoewel ze geen dataloggingsbeleid op hun website vermelden, doen ze in feite behoorlijk wat logging dan je zou denken.

Dit zijn precies de redenen waarom ze torrenting niet ondersteunen, omdat ze weten dat ze de privacy van P2P-gebruikers niet kunnen beschermen.

Zijn er alternatieven die ik kan gebruiken voor Torrenting?

Omdat je torrents niet veilig kunt downloaden met TunnelBear, wil je natuurlijk op zoek naar een alternatief. Gelukkig, in plaats van te kiezen voor proxy's, kunt u eenvoudig een andere VPN-service kiezen, een die P2P ondersteunt en echt geen logboekbeleid biedt.

Ik heb persoonlijk veel beste VPN voor torrenting geprobeerd, daarom ga ik een paar van hen noemen die codering voor P2P-verkeer bieden, evenals een opmerkelijk aantal VPN-servers.

Het is ook vermeldenswaard dat deze VPN's niet alleen geschikt zijn voor torrenting, maar ook voor een verscheidenheid aan situaties zoals geo-lock bypass en anti-tracking.

TunnelBear Torrenting Reddit

Alsof ik het nog niet zo ontzettend duidelijk had gemaakt, zijn er genoeg Reddit-berichten die mijn claim ondersteunen dat TunnelBear P2P niet ondersteunt.

tunnelbear-reddit-torrenting

Na wat meer graven kwam ik een zeer interessante opmerking van Reddit tegen, waarin werd vastgesteld dat Tunnel niet langer een anti-torrenting-verklaring op hun website heeft staan ​​zoals voorheen.

tunnelbear-reddit

Als u nu naar dit specifieke onderwerp zoekt, krijgt u een foutmelding in tegenstelling tot een bestemmingspagina zoals eerder.

Tunnelbear-for-torrenting-No-P2P-update

U kunt meer informatie vinden in dit artikel - Beste betaalde VPN op Reddit.

Afsluiten!

Mijn laatste oordeel, “Gebruik TunnelBear niet voor torrenting”. Ik zeg dit omdat TunnelBear erg vaag is over dit onderwerp. Ze beperken je niet om torrents te openen of te downloaden (in mijn geval) noch versleutelen ze uw P2P-verkeer.

Mijn suggestie, als je de voorkeur geeft aan casual gecodeerd browsen en licht downloaden, probeer dan zeker hun service, maar voor torrenting stel ik voor dat je ergens anders kijkt, tenzij je liever torrents downloadt zonder je te verbergen achter gecodeerde servers.

Als je meer wilt weten over codering, logbeleid, P2P-protocollen en nog veel meer, bekijk dan zeker onze torrent-gids.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 45

map