Ασφαλίστε την κονσόλα σας με το Nintendo Switch VPN και εξοικονομήστε χρήματα

Η Nintendo βρίσκεται στην καρδιά κάθε gamer. Αν αγαπάτε παιχνίδια όπως το Mario Cart, το Legend of Zelda ή το Super Mario, τότε είστε ένας πραγματικός ανεμιστήρας της Nintendo. Για να ανακτήσει τη λαμπερή εμπειρία παιχνιδιού, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Nintendo Switch στις 3 Μαρτίου 2017.
Η νέα κονσόλα είναι ένα έξυπνο κομμάτι της τεχνολογίας που προσπαθεί να περιορίσει την επιθυμία σας για παιχνίδια ενώ βρίσκεστε στο σπίτι ή στο δρόμο. Η Nintendo Switch μετατρέπεται σε φορητή συσκευή παιχνιδιών, tablet ή σε κατάλληλη κονσόλα παιχνιδιών χάρη στην υποδοχή σύνδεσης Nintendo Switch.
Η συσκευή έχει ατελείωτες δυνατότητες και η Nintendo προσπάθησε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των τύπων gamers. Επιπλέον, η Nintendo Switchis σχεδιάζει να επεκτείνει τη λειτουργικότητά της προσθέτοντας εφαρμογές για streaming, κοινωνικά μέσα και περιήγηση στο Web στο μέλλον.


Γιατί χρειάζεστε ένα VPN Switch Nintendo?

Δεδομένου ότι το σπάσιμο του εδάφους ως Nintendo Switch είναι, η συσκευή είναι επιρρεπής σε διάφορες ευπάθειες ασφαλείας. Οι χάκερ και άλλοι έχουν πρόσβαση στη συσκευή, χειραγωγούνται με διαφορετικά στοιχεία και παραβιάζουν το απόρρητο του χρήστη.
Ως εκ τούτου, για να εξασφαλίσετε τη συσκευή σας και να διατηρήσετε το απόρρητό σας, θα χρειαστεί ένα Nintendo Switch VPN. Τα πρωτόκολλα σήραγγας και οι στρατιωτικοί αλγόριθμοι κρυπτογράφησης θα εξασφαλίσουν τα δεδομένα σας διατηρώντας την ταυτότητά σας ανώνυμη.

VPN ProvidersPrice ($) Ειδικές προσφορέςΠερισσότερες πληροφορίες
Καλύτερο προσιτό VPN PureVPN PureVPN 10,95 δολάρια $ 2.91 Κάθε μήνα 73% Off
Αποκλειστική Έκπτωση 2 ετών Σχέδιο
Διαβάστε την αναθεώρηση
Γρήγορη υπηρεσία VPN Surfshark Surfshark 11,95 δολάρια 1,99 δολάρια Κάθε μήνα 83% εκτός λειτουργίας
2 Χρόνια Deal
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για το Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN 9,95 δολάρια $ 2.25 Κάθε μήνα 77% OFF
2 Έτος Deal
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για ροή ExpressVPN ExpressVPN 12,95 δολάρια $ 8.32 Κάθε μήνα 35% OFF
Δεν υπάρχει αποκλειστική προσφορά
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για ιδιωτική περιήγηση CyberGhost CyberGhost 12,99 δολάρια $ 2.75 Κάθε μήνα 79% Off
1 έτος διαπραγμάτευσης
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για την απελευθέρωση του Geo NordVPN NordVPN 11,95 δολάρια $ 3.49 Κάθε μήνα 70% Off
Σχέδιο 3 ετών
Διαβάστε την αναθεώρηση

Nintendo Switch Hacked Χρησιμοποιώντας το παλιό iOS Exploit

Για να σας δώσω μια ιδέα για τα τρωτά σημεία της ασφάλειας στο Nintendo Switch, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της συσκευής, γνωστές ομάδες χάκερ χρησιμοποίησαν ένα παλιό iOS εκμεταλλευόμενο για να χάσουν την κονσόλα παιχνιδιών. Η ομάδα χάκερ, qwertyoruiop, επαναπροσδιορίστηκε μια παλιά ασφάλεια για τις συσκευές iOS 9.3 της Apple στο Nintendo Switch. Το εκμεταλλευόμενο πειραματίζει το πρόγραμμα περιήγησης στο Nintendo Switch.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Nintendo Switch δεν πρέπει να μεταφέρεται με ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης. Ωστόσο, οι χάκερ βρήκαν έναν τρόπο να αποκαλύψουν τον browser. Το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί μια παλιά τεχνολογία Webkit, η οποία είναι εύκολα εκμεταλλεύσιμη.

Η Nintendo ανταποκρίθηκε γρήγορα σε αυτήν την απειλή και έβαλε patched αυτό το θέμα ευπάθειας, αλλά δείχνει ότι η συσκευή μπορεί να πέσει θύμα σε παρόμοιες αμυχές στο μέλλον. Ως εκ τούτου, η χρήση του Nintendo Switch VPN γίνεται πιο ζωτικής σημασίας. Τώρα, οι χάκερ κέρδισαν πρόσβαση χαμηλού επιπέδου, αλλά σε μεγάλες παραβιάσεις, μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών, να αποκτούν οικονομικές πληροφορίες, να πειραματίζονται το περιεχόμενο και να εκτελούν άλλες βλαπτικές ενέργειες.

Πώς να ρυθμίσετε το VPN στον διακόπτη Nintendo

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εγγενή υποστήριξη για τη διαμόρφωση μιας υπηρεσίας VPN στο Nintendo Switch. Όπως και σε άλλες κονσόλες παιχνιδιών, θα πρέπει να μοιραστείτε τη σύνδεση VPN χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή να ρυθμίσετε την υπηρεσία VPN στο δρομολογητή σας. Θα σας συνιστούσαμε να ρυθμίσετε ένα VPN στο δρομολογητή, καθώς είναι το πιο κατάλληλο και αποτελεσματικό ως προς το χρόνο.

Εγκατάσταση VPN για Nintendo Ενεργοποιήστε τον δρομολογητή DD-WRT

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα VPN σε διαφορετικούς δρομολογητές. Εδώ, θα παρουσιάσουμε τη διαδικασία εγκατάστασης του VPN σε δρομολογητή DD-WRT.

 1. Εκκινήστε τον πίνακα ελέγχου DD-WRT
 2. Παω σε 'Βασική ρύθμιση'Από τον πίνακα ελέγχου
 3. Σύμφωνα με το 'Τύπος σύνδεσης', Επιλέξτε το επιθυμητό πρωτόκολλο
 4. Βεβαιωθείτε ότι "Χρησιμοποιήστε το DHCP'Επιλέγεται για'Ναί'
 5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του διακομιστή στο πεδίο 'Πύλη (διακομιστής PPTP)'(Αν έχετε επιλέξει πρωτόκολλο PPTP)
 6. Καταχωρίστε τα στοιχεία σύνδεσης κάτω από τα πεδία Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης
 7. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω στο μενού και βεβαιωθείτε ότι "DHCP Server' είναι 'επιτρέπω'
 8. Τώρα κάντε κλικ στο 'Εφαρμογή ρυθμίσεων'Και χτύπησε'Αποθηκεύσετε'
 9. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της σύνδεσης VPN σας,Κατάσταση'Από την κορυφή
 10. Πλοηγηθείτε στο 'ΩΧΡΟΣ'Από το μενού και κάντε κλικ στο'Συνδέω-συωδεομαι'
 11. Θα πρέπει τώρα να έχετε σύνδεση VPN στο δρομολογητή σας

Μόλις έχετε ρυθμίσει ένα VPN στο δρομολογητή σας, συνδέστε το Nintendo Switch στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή σας κίνηση θα είναι τώρα κρυπτογραφημένη και ασφαλής.

Εξοικονομήστε χρήματα στο Nintendo Switch χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης της υπηρεσίας VPN είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε το Nintendo Switch σε προσιτές τιμές. Η Nintendo προσφέρει περιφερειακές τιμές για την πιο πρόσφατη κονσόλα της. Αυτό που μεταφράζεται είναι ότι οι τιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι ίδιες με τις τιμές στην Αυστραλία ή τη Μαλαισία. Εδώ είναι μια σύγκριση των τιμών από διάφορες χώρες για το Nintendo Switch.

Τιμές χώρας (σε τοπικό νόμισμα) Τιμές (σε USD)
Ηνωμένες Πολιτείες 299,00 δολάρια 299,00 δολάρια
Αυστραλία AUD $ 469,95 353,36 δολάρια
Ιαπωνία ¥ 29,980 275,35 δολάρια
Ηνωμένο Βασίλειο £ 279,99 359,42 δολάρια
Καναδάς 399,00 δολάρια 297,20 δολάρια
Μαλαισία RM 2,299 522,50 δολάρια
Σιγκαπούρη SG $ 659 471,56 δολάρια

Χρησιμοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ως σημείο αναφοράς, μετατρέψαμε τις τιμές της Nintendo Switch από διαφορετικές περιοχές σε δολάρια ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Nintendo Switch είναι το φθηνότερο στον Καναδά, ενώ είναι εξαιρετικά ακριβό στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Ένας λόγος για αυτό μπορεί να είναι ότι σε ορισμένες ασιατικές περιοχές, η κονσόλα πωλείται ως πακέτο με άλλα παιχνίδια.

Ένα VPN ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο για την πρόσβαση σε διαφορετικούς ιστότοπους περιοχών της Nintendo. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα VPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας κατά τη διεξαγωγή μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής. Επιπλέον, ένα VPN θα εξασφαλίσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, διασφαλίζοντας τη συναλλαγή σας.

Τα Παιχνίδια Geo-Blocked στο Nintendo Switch?

Ο διακόπτης της Nintendo έρχεται με πολλές υποσχέσεις και το καλύτερο μέρος είναι ότι τα περιφερειακά καταστήματα της δεν είναι γεωφυσικά. Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε παιχνίδι από οποιοδήποτε κατάστημα της Nintendo χωρίς περιορισμούς. Η Nintendo δήλωσε ότι όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησε θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε όλα τα καταστήματα της. Επομένως, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα Nintendo Switch VPN για την πρόσβαση σε διάφορα παιχνίδια.

Τούτου λεχθέντος, εκτιμούμε ότι οι γεω-μπλοκ θα εφαρμοστούν σύντομα, καθώς οι τοπικοί προγραμματιστές παίρνουν δικαιώματα για τη δημιουργία παιχνιδιών στο Nintendo Switch. Όπως συμβαίνει με παλαιότερες εκδόσεις των κονσολών Nintendo, διάφορα παιχνίδια σε ορισμένες περιοχές δεν ήταν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, αν θέλετε να εξερευνήσετε ηλεκτρονικά καταστήματα διαφορετικών περιοχών, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς λογαριασμούς για κάθε χώρα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. απλά επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα αντίστοιχα καταστήματα.

Αποκτήστε πρόσβαση σε Netflix, Hulu, Amazon και άλλα στον διακόπτη Nintendo

Καθώς η Nintendo ξεκίνησε τη νέα κονσόλα, καταγράφει παντού την προσοχή των παρατηρητών. Δεδομένου ότι η Nintendo Switch μπορεί να μετατραπεί σε tablet και να χρησιμοποιηθεί για streaming, το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δημοφιλείς εφαρμογές συνεχούς ροής, όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime, θα το κάνουν στη συσκευή ή όχι. Δυστυχώς, η απάντηση δεν είναι προς το παρόν.

Σύμφωνα με τον ανώτερο διευθυντή σχέσεων της Nintendo, Kit Ellis, "η Nintendo Switch είναι πρώτη συσκευή παιχνιδιών". Παρόλο που δείχνει ξεκάθαρα το σχέδιο για το Nintendo Switch, αλλά η απουσία εφαρμογών συνεχούς ροής είναι ένα εργαλείο εκτροπής. Το ειρωνικό πράγμα είναι ότι το Nintendo Wii, το Wii U και το 3DS έχουν εφαρμογές όπως το Netflix. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε το Nintendo Switch να προσθέτει διάφορες υπηρεσίες streaming στο ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε μερικά από τα εναλλακτικά VPN, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρωτεύον του Amazon με VPN

Τελικές λέξεις

Με λίγα λόγια, η Nintendo Switch είναι πρωτίστως μια κονσόλα παιχνιδιών ή έτσι θέλουν τα στελέχη της Nintendo να την δούμε. Αλλά χωρίς σκιά αμφιβολίας, αυτή είναι η πιο πρωτοποριακή κονσόλα παιχνιδιών που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Με έξυπνη μηχανική και μοναδικά χαρακτηριστικά, έχει ασύγκριτο δυναμικό.

Μπορείτε να την αντιμετωπίσετε ως πλήρης κονσόλα με παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, να την αφαιρέσετε από τις πόρτες και να την χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι ή να την συνδυάσετε με έναν φίλο Nintendo Switch για παιχνίδια co-op. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα ελαττώματα ασφαλείας και μειονεκτήματα που σχετίζονται με τη συσκευή, τα οποία μπορούν να λυθούν χρησιμοποιώντας ένα καλό VPN παιχνιδιών.

Με το να μπορούν οι χάκερ να εκμεταλλευτούν το Nintendo Switch, αφήνει την ιδιωτικότητα σας εκτεθειμένη. Παρόλο που είναι ακόμα πρώτες μέρες για τη συσκευή παιχνιδιών, ως χρήστης, θα πρέπει ακόμα να λάβετε προληπτικά μέτρα. Ένα Nintendo Switch VPN μπορεί να προσφέρει ασφάλεια έναντι κάποιων από αυτές τις απειλές με κρυπτογράφηση και σήραγγα των δεδομένων σας. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να πάρετε το Nintendo Switch σε φθηνότερη τιμή.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map