Werkt ExpressVPN met torrenting | *is het de moeite waard*

Het is geen verrassing dat torrent-opties tegenwoordig zeer schaars zijn. Niet alleen dat torrenting zelf de laatste jaren de oorzaak is geweest van meerdere gevallen van cybercriminaliteit.


in dergelijke ernstige omstandigheden is de behoefte om online beschermd te blijven groter dan ooit. ISP's en cyberkruipers zijn meer gericht op het exploiteren van uw gegevens. of het nu gaat om het verkopen van uw gegevens of het stelen van uw identiteit, u loopt altijd het risico.

Gelukkig zijn anonimiteitstools zoals ExpressVPN ontworpen met als enig doel het beschermen van gebruikersidentiteit en online privacy.

In deze blog heb ik verschillende aspecten van ExpressVPN-torrenting behandeld en enkele van de geweldige functies uitgewerkt die je moeten overtuigen om ExpressVPN als je volgende VPN-service te beschouwen.

Lees onze Expressvpn-recensie voor meer informatie over deze VPN.

Inhoudsopgave

  1. Ondersteunt ExpressVPN P2P Sharing?   
  2. Bandbreedtebeperkingen   
  3. Is ExpressVPN snel genoeg voor torrenting?   
  4. Hoe ExpressVPN te gebruiken voor Torrenting?   
  5. Hoe maakt ExpressVPN uTorrent veiliger?   
  6. Vervang Network Lock voor IP-binding   
  7. Controleer je IP-adres voor Torrenting   

Ondersteunt ExpressVPN P2P Sharing?

Werkt ExpressVPN met torrenting | *is het de moeite waard*

De belangrijkste reden waarom de meeste mensen zelfs VPN-services overwegen, is omdat ze torrents willen downloaden, die immers hun internetsnelheid opzettelijk willen verlagen. ExpressVPN staat absoluut torrenting toe via hun diensten van wereldklasse.

In het geval dat je je afvraagt ​​of ze er goed in zijn, kan ik je verzekeren dat ze meer zijn dan alleen goed.

Hun service is niet alleen ultraveilig, het is ook zeer snel en behendig. In tegenstelling tot andere VPN-providers waar u handmatig moet zoeken naar P2P-servers, verbindt ExpressVPN u automatisch met hun meest geoptimaliseerde torrenting-servers zonder dat u er zelfs maar twee keer over hoeft na te denken.

Zijn er bandbreedtebeperkingen in de ExpressVPN-service?

ExpressVPN-torrenting-bandbreedte-beperking

VPN-providers zijn niet zoals jij en ik, ze zijn sluw, vooral die providers die gratis VPN-services aanbieden. Je ziet ... er bestaat in de eerste plaats niet zoiets als een echte gratis VPN en degenen die beweren dat ze gratis zijn, bieden niet echt privacy, in feite zijn ze verre van alles behalve privé.

Bovendien bieden ze slechts beperkte bandbreedtes.

Nu zijn ze prima voor een gemiddelde gebruiker die gewoon casual browsen of geo lock wil omzeilen, maar voor Torrent-gebruikers die grote games en muziek willen downloaden, zijn ze vrijwel nutteloos.

Als u echter een ExpressVPN-gebruiker bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ooit bandbreedtecaps tegenkomt. Daarom kunt u letterlijk evenveel torrents downloaden als uw hartinhoud.

Is ExpressVPN snel genoeg voor torrenting?

is-ExpressVPN-torrenting-fast-genoeg

Zoals ik al eerder zei, kopen de meeste mensen VPN's om torrents te downloaden. De reden waarom torrents in de eerste plaats zelfs wenselijk zijn, is vanwege hun mogelijkheid om relatief snel grote bestanden te downloaden. Dit is alleen mogelijk omdat wanneer je een torrent-bestand downloadt, je het niet vanaf één plek downloadt, maar van honderden gebruikers over de hele wereld.

Deze vorm van bestandsoverdracht is aanzienlijk sneller dan traditionele methoden voor het downloaden van bestanden. Omdat ExpressVPN P2P-bestandsuitwisseling ondersteunt en gezien hun enorme arsenaal aan services, kunt u bij deze provider vrijwel geen bandbreedtebeperking verwachten.

Het enige dat u moet overwegen, is echter dat torrentingsnelheden afhankelijk zijn van de afstand tussen u en de server van de VPN-provider. Zorg er daarom voor dat u verbinding maakt met een server die zich het dichtst bij u bevindt.

Dit zou geen probleem moeten zijn, want ExpressVPN heeft letterlijk duizenden servers in 94 landen over de hele wereld.

Hoe ExpressVPN te gebruiken voor Torrenting?

how-to-use-ExpressVPN-torrenting

Het gebruik van ExpressVPN is niet erg, alles wat u nodig heeft is een actief abonnement en een torrent-client naar keuze. We hebben Express ook aanbevolen als de beste VPN voor torrenting. Ten tweede, als je in de war bent, over welke torrent-client je moet gebruiken, bekijk dan onze blog.

Nu je hebt besloten welke torrent-client je eenvoudig wilt gebruiken, start je de ExpressVPN-applicatie voordat je torrenting rendez-vous. Dit zou ervoor zorgen dat u niet per ongeluk cookie-kruimels achterlaat voor de autoriteiten om u eruit te snuiven.

Zodra u de ExpressVPN-toepassing start, wordt u verbonden met de meest geoptimaliseerde P2P-servers. Als u echter last heeft van trage downloadsnelheden, probeer dan zeker over te schakelen naar een andere server, bij voorkeur een server die dichter bij u in de buurt is.

Dat is het! Uw IP-adres is geanonimiseerd en uw netwerk volledig gecodeerd, dus geniet van torrenting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over autoriteiten of snoops.

Hoe maakt ExpressVPN uTorrent veiliger?

How-ExpressVPN-torrenting-secure-utorrent

Zoals we eerder hebben besproken, is ExpressVPN een technologische goeroe als het gaat om anonimiteit van klanten. Als je nieuw bent in de hele torrenting- en VPN-scene, moet je jezelf een paar dingen uitleggen.

Het meest zorgwekkend is je torrent-IP.

Je ziet ... hoewel torrenting geweldig is om grote bestanden snel te downloaden; het brengt ook uw privacy in gevaar. Om een ​​torrent-bestand te downloaden of te delen, heeft uw torrent-client uw echte IP-adres nodig, daarom kan iedereen die hetzelfde bestand deelt, ook uw IP zien.

Gelukkig verhult ExpressVPN uw echte IP, dus in plaats van uw standaard IP zien andere peers en uw ISP alleen een IP-adres dat is gekoppeld aan uw VPN-provider. Dit is geweldig omdat niemand je torrentactiviteiten naar jou kan volgen.

Vervang Network Lock voor IP-binding:

substituut-IPbinding-met-ExpressVPN-torrenting-networklock

Traditioneel gezien zijn de meeste torrenters gewend om te gebruiken IP-binding als hun belangrijkste verdedigingslinie tegen het downloaden van torrents op één IP-adres. Hoewel deze technologie geweldig werkt met torrent-clients zoals uTorrent, heeft ExpressVPN een veel betere optie in petto.

ExpressVPN biedt een functie genaamd Netwerkvergrendeling, die in wezen werkt als een kill-schakelaar voor uw netwerk. In het geval dat uw VPN-verbinding mislukt, zal deze functie automatisch al het uitgaande verkeer van uw verbinding beperken. Dit zorgt ervoor dat er geen gegevens of verzoeken uit uw netwerk ontsnappen, wat uw privacy kan schaden.

Controleer je IP-adres voor Torrenting

check-ExpressVPN-torrenting-IP-before-torrenting

Het is noodzakelijk dat we de geloofwaardigheid van onze VPN-providers verifiëren voordat we doorgaan en torrents downloaden op onze apparaten. Hoewel het misschien ingewikkeld klinkt, kan ik u echter verzekeren dat dit niet zo is.

Om te controleren of uw VPN-service werkt zoals bedoeld, gaat u gewoon naar de online privacy- en beveiligingscontrolepagina van ExpressVPN. Hier zou u de status van uw verbinding moeten kunnen zien, samen met uw nieuwe pseudo-IP.

Zorg ervoor dat je beschermd bent door ExpressVPN voordat je torrents links en rechts gaat downloaden.

Hoe ExpressVPN zich verhoudt tot andere VPN's

  • ExpressVPN versus IPVanish
  • ExpressVPN versus NordVPN

Afsluiten!

Vertrouwen op een VPN-service voor onze online privacy kan lastig zijn. Gelukkig is ExpressVPN een van de meest betrouwbare en gerenommeerde providers in de industrie, waardoor het downloaden van torrents een fluitje van een cent is.

Vond u deze blog informatief? Wat vindt u van ExpressVPN? Deel uw mening in het commentaargedeelte.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 4

map