15 bästa Stremio Addons för 2019

Stremio mediaspelare är det bästa stället att titta på gratis filmer, TV-program, Live IPTV-kanaler och Live Sports. En perfekt ersättning av Kodi som ger officiella Stremio-tillägg och tredje parts Stremio-tillägg. Vi tar med dig de bästa Stremio-tilläggarna för 2019.


Det bästa med Stremio är att dess tillägg aldrig kommer att tas bort av brottsbekämpning som det gör i Kodi. Varför? Eftersom dessa tillägg direkt strömmar från Torrent webbplatser. Dessa torrentwebbplatser är i sig själv tillägg för Stremio. En tredje parts Stremio-tillägg kan endast tas bort när hela webbplatsen stängs av, vilket troligtvis inte kommer att hända.

Stremio-addons-interface

Med de bästa Stremio-tilläggarna kan du strömma upphovsrättsmaterial. Därför är det mycket säkrare att skydda din online-identitet genom att få ett Stremio VPN eller ta bort dem med de bästa VPN-leverantörerna.

VPNRanks exklusiva erbjudanden PureVPN $ 10,95 $ 2.91 Per månad Ta denna affär surfshark $ 11,95 $ 1.99 Per månad Ta denna affär Ivacy $ 9.95 $ 2.25 Per månad Ta denna affär

Det döljer din onlineaktivitet från dina Internetleverantörer och kommer att kringgå alla geobegränsningar när du tittar på Live IPTV-kanaler. Lägg till Stremio på Firestick och njut av din streaming till nästa nivå.

Innehållsförteckning

 1. Top Stremio Addons List
 2. Stremio Addons för filmer
 3. Bästa Live IPTV Stremio Addons
 4. Bästa Live Sports Stremio Addons
 5. The Wrap Up

Top Stremio Addons List

I listan nedan tillhandahöll vi en snabb översikt över de 5 bästa Stremio-tillägg för obegränsad mediaströmning:

 1. Pirate Bay
 2. Zooqle
 3. DTube
 4. Öppna undertexter
 5. Juan Carlos
 6. IBERISK
 7. Popcorn Time
 8. Netflix
 9. Filmon

Stremio Addons för filmer

Alla Stremio-tillägg som innehåller de senaste filmerna eller TV-programmen är den bästa underhållningskällan. Stremio gör det möjligt för användare att strömma populära filmer när det gäller genrer, år, språk och så vidare.

Pirate Bay

PirateBay-Stremio-AddonsPirateBay är den största torrentwebbplatsen som alltid överlever en nedbrytning utförd av upphovsrättsägare. Det är nu tillgängligt som ett Stemio-tillägg som innehåller alla de senaste filmerna och TV-programmen direkt till din Stremio-app. Allt videoinnehåll som du hittar på PirateBay-webbplatsen kan nu ses under detta tillägg.

Zooqle

Stremio-addons-ZooqleZooqle har nyligen inkluderats i vår bästa lista över Stremio-tillägg på grund av sin uppdaterade lista över videoinnehåll. Den strömmar nya filmer, TV-serier och dokumentärer från kända Torrent-webbplatser som RARBG, KAT, YTS och MegaTorrents. Njut av filmer av olika genre med din familj.

DTube

DTube-Stremio-addonsDTube liknar YouTube där du hittar massor av videor och en belöning för alla som skulle skapa originalt innehåll. Belöningen kommer att vara i form av kryptovalutor. Det kommer säkert att bryta YouTube-monopolet genom att skapa sitt unika videohub.

Öppna undertexter

Open-Texter-Stremio-AddonsOpen Subtitles är ett officiellt Stremio-tillägg som är perfekt för alla som vill ha undertexter till sina videor. Det gör det lättare att titta på filmer och TV-program, men viktigast av allt är det helt lagligt. Detta innebär också att du enkelt kan lägga till undertexter till koreanska, franska och spanska filmer. Inte bara det, det får du undertexter på många olika språk, nu är det något du inte ser varje dag.

Juan Carlos (originalet)

Stremio-Addons-Juan-CarlosJuan Carlos är torrentwebbplatsen och ett Stremio-tillägg som visar filmer och TV-program från sin egen webbplats. Länge länge har dess webbplats erbjudit olika gratisinnehåll till torrentanvändare. Därför kan du säkert installera Juan Carlos-tillägg och strömma innehåll efter önskemål.

IBERISK

Iberiska-Stremio-addonsIBERIAN lyckas förbli överst på listan bland de bästa Stremio-tilläggena. Den har alla de senaste filmerna och TV-programmen på begäran med högsta strömningskvalitet. Du kommer aldrig att hitta behovet av att installera andra Stremio-tillägg så länge du har IBERIAN.

Popcorn Time

Popcorn-Time-Best-Stremio-addonsPopcorn Time Stremio-tillägg är ett filmtillägg som innehåller gratis filmer och TV-program direkt från torrentwebbplatser, dvs. YTS och EZTV. Detta Stremio-tillägg ger dig ytterligare olika val av strömningskvalitet, och ger dig också det senaste medieinnehållet.

Det rekommenderas dock att använda en bra VPN för popcorn-tid under strömning för att förhindra ISP-strypning.

Netflix

Bästa-Stremio-add-ons-NetflixNetflix Stremio-tillägg är ett officiellt Netflix-tillägg där du kan strömma Netflix-filmer och serier utan några buffrande problem. Visa innehållet av hög kvalitet när du har loggat in på Netflix via detta tillägg.

Du kanske också vill läsa om The Best VPNs för Netflix Overseas under 2019.

RARBG tillägg

Bästa-Stremio-add-ons-RARBGRARBG Stremio-tillägg hämtar medieinnehåll direkt från RARBG-torrentwebbplatsen. När du har installerat RARBG-tillägg kommer det att innehålla samma innehåll med samma videokvalitet som finns i RARBG. Det erbjuder gratis filmer och TV-program på Stremio.

WatchHub

WatchHub-Best-Stremio-addonsOm du vill strömma dina favoritfilmer och TV-program från leverantörer kan du titta på dem i WatchHub Stremio-tillägget. Leverantörerna inkluderar Hulu, HBO, iTunes, Amazon och andra. Det erbjuder streaming från både Storbritanniens och USA: s tjänst.

Vodo

Bästa-Stremio-addons-VodoVODO är ett populärt Stremio-tillägg som ger dig gratis oberoende "Indie" -filmer utan kostnad. Det är ett officiellt tillägg som också är den bästa plattformen för att marknadsföra oberoende filmer. Det här är den typ av filmer som produceras och distribueras av oberoende underhållningsföretag som arbetar utanför filmstudiosystemet.

Bästa Live IPTV Stremio Addons

Se 500+ IPTV-kanaler live på ditt system när du installerar nedanstående Stremio-tillägg. Vissa av dessa kanaler kan geo-begränsas vilket innebär att du skulle behöva en Stremio VPN för att kringgå geo-restriktion.

Filmon

Bästa-Stremio-addons-Filmon-VODFilmOn är ytterligare ett officiellt Stremio-tillägg som innehåller 600 TV-kanaler, 45 000 gratis filmer, dokumentärer och så mycket mer. Den har dessutom socialt TV gratis vilket är långt ifrån alla Stremio-tilläggsfunktioner som för närvarande finns tillgängliga.

FilmOn VOD

Bästa-Stremio-addons-VodoFilmOn Videos On-Demand blir det officiella Stremio-tillägget som visar gratis filmer, TV-program och live-tv-kanaler för absolut kostnad. Men det skulle bara visa dig gamla filmer och TV-program på grund av upphovsrättsproblem.

Bästa Live Sports Stremio Addons

Sportfanatiker kan nu njuta av levande sportevenemang som händer runt om i världen. Titta på alla levande sportevenemang med de bästa Stremio-tillägg för sport. Aldo, se höjdpunkter om du har missat den senaste åtgärden.

Rycka till

Rycka-best-Stremio-addonsTwitch Stremio-tillägg är navet för att titta på Live IPTV-kanaler, speciellt sportkanaler för strömning av live-sportevenemang. Nu kan du klippa av kabeln och byta till Twitch-tillägg för gratis visning av sportevenemang.

Youtube

Bästa-Stremio-addons-YouTubeNu kan du titta på annonsfria YouTube-videor på ditt favorit YouTube Stremio-tillägg. Se alla nya videor som laddas upp av den du följer och det kräver noll kostnad. Det är ett trevligt sätt att titta på YouTube när du har Stremio installerat.

The Wrap Up

Stremio är platsen där du kan njuta av gratis filmer, TV-program och en längre underhållningstid för Live IPTV-kanaler. Genom att installera de bästa Stremio-tilläggarna som listas i vår guide kan du titta på det senaste medieinnehållet.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 75 =

map