21 beste (uoffisielle og offisielle) komplekskanaler for streaming

Plex er et klient-servermedium som lar deg streame alle plex-kanaler fra hvor som helst i verden, på hvilken som helst enhet. Enten du sitter fast på flyplassen, ser hjemme på en stor skjerm, eller mens du camping, kan du alltid få tilgang til mediebiblioteket ditt.


Merk følgende:  Geo-begrensninger gjelder streaming av tradisjonelle kanaler på Plex. For å oppheve blokkeringen av forskjellige kanaler i regionen din, vil en Plex VPN lar deg omgå geo-begrensningene fra hvor som helst i verden umiddelbart.

Topp 10 (uoffisiell & Offisiell) Plex-kanaler

De to hovedkomponentene til Plex er en Plex Media Server og Plex App. Plex Media Server kjører på Windows, Mac, Linux og andre mens Plex App er tilgjengelig for mobile enheter. For å kjøre Plex må du imidlertid installere Plex-kanaler. Vi diskuterer de beste Plex-kanalene som lar deg streame filmer, TV-serier, live sport og live TV.

For å gi deg en rask oversikt, har vi listet opp noen av de beste Plex-kanalene som har oppholdt seg en god stund og har vært en god hit:

  1. IceFilms
  2. La meg se på dette
  3. FilmsOn
  4. CBC
  5. Facebook
  6. G2G.fm
  7. FMovies Plus
  8. SSPlex
  9. Gammel filmtid
  10. Fox News

Hvordan installere / legge til Plex-kanaler på Plex

Her er en veiledningsvideo om hvordan du installerer eller legger til Plex-kanaler og på Plex Media Server. Følg disse trinnene for å legge til kanaler og se på filmer, TV-serier og live-TV.

Beste uoffisielle Plex-kanaler

Spotify

Plex-Spotify

Spotify er en online streamingtjeneste for musikk som gir deg tilgang til over 30 millioner sanger. Det er ingen offisiell Plex-kanal for Spotify ennå, men den uoffisielle kanalen lar deg fremdeles høre på favorittartisten din eller spore online. Kanalen er tilgjengelig på github, men du trenger en premiumkonto på Spotify for å dra full nytte. 5 fantastiske Spotify VPN for å få tilgang til det vil endre måten du lytter til musikk på.

RSS-feeds

Plex-RSS

Hvis du liker å konsumere innhold fra forskjellige RSS-feeder, er denne uoffisielle kanalen noe for deg. Ved å legge til RSS-feeds til Plex, kan du glede deg over mye lyd- og videoinnhold fra forskjellige kilder. For de av dere som ikke har en ide om RSS-feeder, er det en form for aggregator som henter informasjon fra forskjellige nettsteder og bringer den til deg. Derfor holder du deg oppdatert til enhver tid.

Beste offisielle Plex-kanaler

Crunchyroll

Crunchyroll-Plex-kanalCrunchyroll er en dedikert Plex-kanal for anime og manga. Crunchyroll har et strengesamfunn med minst 20 millioner brukere. Den har tilleggsprogrammer for all programvare, for eksempel Kodi, FireStick og andre. Det gir deg Anime og Manga-filmer og TV-show.

BBC iPlayer

Plex-BBC-iPlayer

Ingenting slår BBC iPlayer når det gjelder å glede seg over britiske TV-serier av høy kvalitet. Heldigvis er det en offisiell kanal på Plex og gir deg tilgang til banebrytende innhold fra BBC. Du kan legge til kanalen ved å navigere til kanaler i sidefeltet og deretter klikke på "Installer kanaler". Du kan også bruke BritBox-tjenesten for å se britiske show. Men husk at BritBox bare er tilgjengelig i USA og Canada. Sjekk ut guiden, hvis du vil se BritBox utenfor USA og Canada.

CBS

Plex-CBSCBS er en offisiell kanal tilgjengelig på Plex og tilbyr en rekke severdige innhold. Fra populære show som The Big Bang Theory, Star Trek Discovery, NFL, og diverse andre show, tilbyr CBS ubegrenset streaming. Du kan legge til den offisielle kanalen til CBS fra Plexs sidefelt og se ethvert show av CBS. Husk imidlertid at du vil kreve et premiumabonnement på CBS for å få tilgang til innholdet. Bruk VPN for streaming for å gjøre deg anonym.

Beste Plex-kanaler for Roku

IceFilms

icefilms plex kanal

IceFilms er sannsynligvis den beste Plex-kanalen for Roku når det gjelder å se på filmer og TV-serier. Å finne det siste medieinnholdet er alltid et problem med Plex-tillegg, men ikke med dette. Du kan streame videoer alfabetisk, utgivelsesdatoer og i mest sett på varene. Nyt de mange underholdningstimene med IceFilms.

La meg se på dette

La meg se denne plex-appen

Let Me Watch Dette fungerer som et alternativ til IceFilms da begge Plex-kanalene for Roku har samme funksjonalitet. Hvis du ikke finner en kilde i IceFilms, kan du definitivt finne den på denne kanalen. Det er bra å ha alternative Plex-kanaler slik at du ikke blir skuffet når du streamer videoer.

FilmOn

filmson plex kanal

FilmOn er en annen Plex-kanal for Roku som ikke trenger introduksjon. Det lar Roku-seere streame over 600 globale kanaler og nær 100 000 video on-demand-titler. Det gode med denne Plex-kanalen er nullavgiftsavgiften, og med den gir den kanaler fra hele verden.

Noen av disse er kanskje ikke tilgjengelige hvis du er utenfor USA. For å komme deg rundt i geo-blokkene, sjekk ut disse VPN-ene for roku.

Topp Plex Channel for Sports

NHL

nhl plex kanal

Hvis du abonnerer på NHL GameCenter, er det gode nyheter for deg, fordi du kan se alle Hockey-kamper live på enheten din. Det lar deg videre se repriser på forespørsel og kan også se tidligere klassiske kamper som du ønsket å se. Det hele er til stede i denne appen.

cCloud TV

ccLOUD tv plex channel

cCloud TV kan være sterkt anbefalt for direktesendt TV, men den brede delen av live sport er også en viktig bidragende faktor til populariteten. Imidlertid kan du finne noen av de dårlige koblingene som sannsynligvis ikke ville fungere, men da fungerer ingen av Plex-kanalene for sport 100% fint.

CBC

cbc plex kanal

CBC har nylig lansert sitt Plex-tillegg for sport, noe som betyr at det er mer enn bare en tradisjonell kringkaster for sport. Den strømmer nyheter og sportsinnhold direkte på datamaskinen din. Du kan se livssport, høydepunkter og episoder for TV-serier og mye mer.

Beste Plex-kanaler for Android

Facebook

Facebook plex kanal

Dette er ikke den offisielle Plex-appen fra tredjeparter, men den er sikker en god. Den lar deg se alle Facebook-videoene og -bildene dine direkte fra nyhetsfeeden til Plex-serveren.

Trakt.TV

Trakt kanal for plex

Trakt.TV populære Plex-kanal for filmer og TV-serier som også har en app for Android, iOS og Windows-telefon. Det som gjør denne Plex-appen interessant, er dens evne til å synkronisere informasjonen mellom Kodi, Netflix og Emby. Den sporer fremdriften for filmene og TV-ene som er tilgjengelige på disse enhetene.

Internettarkiv

Internet Archive plex addon

Internet Archive er et nettbibliotek fylt med millioner av gratis bøker, programvare, musikk og filmer som tilfeldigvis er non-profit, er mildt sagt ekstraordinært. Denne Plex-kanalen for Android lar deg streame alle videoene og musikken du ønsker uten å koste deg en krone.

Beste Plex-kanaler for Live TV

VH1

VH1 plex addon

I likhet med MTV Shows Plex-kanal, tilbyr VH1 mange forskjellige kanaler som generelt er elsket av mennesker. Noen av kanalene som vises av VH1 inkluderer Black Ink Crew, Mob Wives og The Breaks. Seerne har et alternativ da de enten kan søke i innhold gjennom utvalgte alternativer eller gjennom A-Z-lister.

MTV-show

MTV_ viser plex kanal

Alle de mest populære showene som sendes på MTV og MTV2 kan være tilgjengelige på MTV Shows-kanal for Plex. My Crazy Beautiful Life, Teen Wolf og Real World er noen av de populære showene og mer som du finner på kanalen.

LihatTV

Lihat TV plex app

LihatTV er en uoffisiell live TV-kanal for Plex som har et bredt spekter av live TV-kanaler som du kan søke enten etter popularitet eller land. Den har også en tilleggsfunksjon som lar deg bokmerke kanaler slik at du neste gang du åpner Plex ikke trenger å gå gjennom hele trinnet for å finne ut favorittkanalen din. Du kan bare bla gjennom bokmerke-delen.

Beste Plex-kanaler for filmer

HDBits undertekster

HDBits-Subtitles-Plex-kanalBehovet for å bruke undertekster kan være mange, hvorav noen kan inkludere uklar lyd, videoer som er på et annet språk, og så videre. Installere HDBits-undertekster vil automatisk laste undertekster på engelsk eller på et hvilket som helst annet språk. Når du var installert, trenger du ikke å laste ned separate tekstfil for hver Plex-kanal.

FMovies Plus

FMovies Plus plex kanal

FMovies Plus-kanal overgår mange Plex-tillegg under filmkategori. Årsaken er de raske kildene som lar Plex-brukere se 1080p-innholdsvideoer, mens nesten alle lenker er i fungerende stand. Ved siden av å tilby videoinnhold for filmer og TV-serier, tilbyr det også detaljert informasjon om innholdet. Det er en flott opplevelse å se filmer under denne kanalen.

SSPlex

SSPlex addon of plex

Selv om SSPlex-kanal ikke har blitt oppdatert på en stund, men du kan ikke nekte kvaliteten på videoer som er til stede i SSPlex. Det er en videostreaming-kanal og fungerer på lik linje med IceFilms og Let Me Watch This. Årsaken til at denne Plex-kanalen skiller seg fra andre videostreamingskanaler er imidlertid nedlastingsfunksjonen. Du kan laste ned innholdet du streamer.

Gammel filmtid

Gammel film time plex app

Old Movie Time Plex-kanal for filmer inneholder noen av de klassiske filmene og TV-programmene du ikke finner noe sted på internett. Det opphever en klassisk skatt som lar deg bla gjennom filmer på grunnlag av sjangrene deres, dvs. krig, komedie, familie, vest og så mange andre.

Mest populære Plex-kanaler for PS4

G2G.fm

g2gFM plex kanal

Denne uoffisielle kanalen (G2G.fm) kommer til topp 10-listen for å se på filmer og TV-serier. Kvaliteten på videoene er eksepsjonell ettersom de fleste videoene er HD-kvalitet, mens noen av dem kan sees på i SD. Det tilbyr også Plex-brukere med en trailer av filmene for å få essensen av det du skal se.

BringThePopcorn

Bringthepopcorn plex channel

BringThePopcorn er en populær Plex-kanal for PS4 som kun tilbyr filmer. Selv om det tilbyr et stort utvalg av filmer, men ikke blir ofte oppdatert slik mange ønsker. Du kan finne noen av TV-programmene, men som tidligere sagt, bare en håndfull TV-serier blir sendt.

TuneIn Radio

Tunein radio plex channel

Verdenen for lydunderholdning er aldri langt unna med denne Plex-kanalen (TuneIn Radio). Den har over 100 000 radiostasjoner og over 4 millioner podcaster og programmer som du kan høre på dagen din, eller når du måtte ønske det. Imidlertid vil denne appen kreve innloggingsdetaljer slik at du bedre skal gjøre kontoen din klar.

Topp Plex-kanaler for Australia

Fox News

foxnews plex

Fox News Plex-kanal bringer alle de siste nyhetene fra hele verden som holder seerne underholdt i lengre timer. Det bringer også nyheter om helse, sport, underholdning, teknologi og næringsliv. Det er sikkert det rette stedet for folk som liker å lytte til aktuelle saker.

Reddit videoer

reddit kanal for plex

Reddit Videos Plex-kanal for Australia tilbyr alle videoene fra nettsteder som YouTube, Ted og Vimeo. Du kan videre legge inn mange subreddits der du kan finne andre videoer. Bla gjennom videoer på forespørsel med denne Plex-kanalen.

Sesame gate

Sesame Street plex addon

Sesame Street er en Plex-kanal som er spesifikt blitt dannet for å stimulere små barns sinn. Dette showet er basert på levende skuespillere som hjelper til med å forbedre ordgjenkjenning, problemløsingsteknikk, sosialisering og grunnleggende aritmetiske problemer.

Les også bloggen vår om tilgang til Stan Outside Australia.

Pakk det opp

Plex-kanaler har gjort det lettere for verden å glede seg over ubegrensede timer med underholdning. Det gir hjemmekinoen liv med alle de nyeste filmene, TV-programmene, underholdning for barn, sport og live TV. Vi listet opp noen av de beste Plex-kanalene som har vært en viktig bidragsyter til populariteten til Plex selv. Så sjekk det ut til vi finner deg litt mer.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 38

map