15 parasta Stremion lisäystä vuodelle 2019

Stremio-mediasoitin on paras paikka katsella ilmaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa IPTV-kanavaa ja live-urheilua. Täydellinen korvaus Kodista, joka tuo viralliset Stremio-lisäosat ja kolmansien osapuolien Stremio-lisäosat. Tuomme sinulle parhaat Stremio-lisäosat vuodelle 2019.


Parasta Stremiossa on, että lainvalvonta ei koskaan poista sen lisäosaa, kuten Kodi. Miksi? Koska nämä lisäosat tulevat suoraan Torrent-verkkosivustoilta. Nämä torrent-sivustot ovat itse Stremion lisäosat. Kolmannen osapuolen Stremio-lisäosa voidaan poistaa vain, kun koko verkkosivusto suljetaan. Tätä ei todennäköisesti tapahdu.

Stremio-lisät-liitäntä

Parhailla Stremio-lisäosilla voit suoratoistaa tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Siksi on paljon turvallisempaa suojata online-henkilöllisyytesi hankkimalla Stremio VPN tai poistamalla heidän estonsa parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

VPNRanks-yksinoikeustarjoukset PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Kuukaudessa Ota tämä kauppa surfshark $ 11.95 $ 1,99 Kuukaudessa Ota tämä kauppa Ivacy $ 9.95 $ 2,25 Kuukaudessa Ota tämä kauppa

Se piilottaa verkkotoimintasi Internet-palveluntarjoajiltasi ja ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset Live IPTV -kanavien katselussa. Lisää Stremio Firestickiin ja nauti suoratoistostasi seuraavalle tasolle.

Sisällysluettelo

 1. Suosituimmat Stremio-lisälistojen luettelo
 2. Stremion lisäosat elokuville
 3. Parhaat suorat IPTV Stremio -lisäosat
 4. Parhaat live-urheilun Stremio-lisäosat
 5. Kääri

Suosituimmat Stremio-lisälistojen luettelo

Alla olevassa luettelossa tarjimme nopean yleiskatsauksen viidestä parhaasta Stremio-lisäosasta rajoittamattomaan median suoratoistoon:

 1. Pirate Bay
 2. Zooqle
 3. DTube
 4. Avaa tekstitys
 5. Juan Carlos
 6. IBERIANILVES
 7. Popcorn-aika
 8. Netflix
 9. FilmOn

Stremion lisäosat elokuville

Kaikki Stremio-lisäosat, joissa on uusimmat elokuvat tai TV-ohjelmat, ovat paras viihteen lähde. Stremio antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää suosittuja elokuvia lajin, vuoden, kielen ja niin edelleen perusteella.

Pirate Bay

Piratebay-Stremio-TäydennysPirateBay on suurin torrent-verkkosivusto, joka on aina selvinnyt tekijänoikeuksien omistajien suorittamasta ryöstöstä. Se on nyt saatavana Stemio-lisäosana, joka sisältää kaikki uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat, suoraan Stremio-sovellukseesi. Jokainen PirateBay-sivustolta löytämäsi videosisältö voidaan nyt nähdä tämän lisäosan alla.

Zooqle

Stremio-lisät-ZooqleZooqle on äskettäin sisällytetty parhaimpiin Stremio-lisälistojen luetteloomme päivitetyn videosisältöluettelon takia. Se lähettää viimeaikaisia ​​elokuvia, TV-sarjoja ja dokumenttiohjelmia kuuluisilta Torrent-verkkosivustoilta, kuten RARBG, KAT, YTS ja MegaTorrents. Nauti eri genre-elokuvista perheesi kanssa.

DTube

DTube-Stremio-lisätDTube on hyvin samanlainen kuin YouTube, josta löydät paljon videoita ja palkkion kaikille, jotka luovat alkuperäistä sisältöä. Palkkio annetaan kryptovaluutojen muodossa. Se on omiaan purkamaan YouTube-monopolin luomalla ainutlaatuisen videokeskuksen.

Avaa tekstitys

Open-Tekstitykset-Stremio-TäydennysOpen Subtitles on virallinen Stremion lisäosa, joka on täydellinen kaikille, jotka haluavat tekstityksen videoilleen. Elokuvien ja TV-ohjelmien katselu on helpompaa, mutta mikä tärkeintä, se on täysin laillista. Tämä tarkoittaa myös, että voit helposti lisätä tekstityksiä Korean, Ranskan ja Espanjan elokuviin. Paitsi, että se antaa sinulle tekstityksen monilla eri kielillä, nyt se on jotain, jota et näe päivittäin.

Juan Carlos (alkuperäinen)

Stremio-Addons-Juan-CarlosJuan Carlos on torrent-verkkosivusto ja Stremio-lisäosa, joka näyttää elokuvia ja TV-ohjelmia omalta verkkosivustoltaan. Sen verkkosivusto on jo pitkään tarjonnut erilaisia ​​ilmaisia ​​sisältöjä torrentin käyttäjille. Siksi voit asentaa turvallisesti Juan Carlos -lisäosan ja suoratoistaa haluamasi sisältöä.

IBERIANILVES

Iberian-Stremio-lisätIBERIAN onnistuu pysymään parhaiden Stremio-lisäosien luettelon kärjessä. Siinä on kaikki uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat tilauksen mukaan korkeimmalla suoratoistolaadulla. Et koskaan löydä tarvetta asentaa muita Stremio-lisäosia niin kauan kuin sinulla on IBERIAN.

Popcorn-aika

Popcorn ajan parhaiten Stremio-lisätPopcorn Time Stremio -lisäosa on Elokuva-lisäosa, joka sisältää ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan torrent-verkkosivustoilta, ts. YTS ja EZTV. Tämä Stremio-lisäosa tuo sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja suoratoiston laadusta, mutta tuo myös uusimman mediasisällön.

On kuitenkin suositeltavaa käyttää hyvää VPN: tä popcorn-aikaan suoratoiston aikana estääksesi Internet-palveluntarjoajien kuristamista.

Netflix

Paras-Stremio-lisäosat-NetflixNetflix Stremio -lisäosa on virallinen Netflix-lisäosa, jolla voit suoratoistaa Netflix-elokuvia ja -sarjoja ilman mitään puskurointiasioita. Tarkastele korkealaatuista sisältöä, kun olet kirjautunut sisään Netflixiin tämän lisäosan kautta.

Voit ehkä lukea myös Netflix Overseas -yrityksen parhaista VPN-palveluista vuonna 2019.

RARBG-lisäosa

Paras-Stremio-lisäosat-RARBGRARBG Stremio -lisäosa hakee mediasisällön suoraan RARBG-torrent-verkkosivustolta. Kun olet asentanut RARBG-lisäosan, siinä on sama sisältö ja videon laatu kuin RARBG: ssä. Se tarjoaa ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia Stremiossa.

WatchHub

WatchHub-Best-Stremio-lisätJos haluat suoratoistaa suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi palveluntarjoajilta, voit katsoa niitä WatchHub Stremio -lisäosassa. Palveluntarjoajia ovat Hulu, HBO, iTunes, Amazon ja muut. Se tarjoaa suoratoistoa sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen palvelusta.

VODO

Paras-Stremio-lisät-VODOVODO on suosittu Stremio-lisäosa, joka tuo sinulle ilmaisia ​​riippumattomia Indie-elokuvia ilmaiseksi. Se on virallinen lisäosa, joka on myös paras alusta riippumattomien elokuvien mainostamiseen. Nämä ovat sellaisia ​​elokuvia, joita tuottavat ja jakelevat riippumattomat viihdeyritykset, jotka toimivat elokuvastudiojärjestelmän ulkopuolella.

Parhaat suorat IPTV Stremio -lisäosat

Katso 500 + IPTV-kanavaa reaaliaikaisesti järjestelmässäsi, kun asennat alla mainitut Stremio-lisäosat. Jotkut näistä kanavista voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja, mikä tarkoittaa, että tarvitset Stremio VPN -verkon maantieteellisen rajoituksen ohittamiseksi.

FilmOn

Paras-Stremio-lisät-FilmOn-VODFilmOn on toinen virallinen Stremio-lisäosa, joka sisältää 600 televisiokanavaa, 45 000 ilmaista elokuvaa, dokumentteja ja paljon muuta. Siinä on myös ilmainen sosiaalinen televisio, joka on kaukana kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista Stremion lisäominaisuuksista.

FilmOn VOD

Paras-Stremio-lisät-VODOFilmOn Videos On-Demandista tulee virallinen Stremion lisäosa, joka näyttää ilmaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia ja Live TV -kanavia ilman mitään kustannuksia. Se näyttää kuitenkin vain vanhoja elokuvia ja TV-ohjelmia tekijänoikeuskysymysten takia.

Parhaat live-urheilun Stremio-lisäosat

Urheilufanaatikot voivat nyt nauttia elävistä urheilutapahtumista, joita tapahtuu ympäri maailmaa. Katso kaikkia eläviä urheilutapahtumia parhaimpien Stremio-lisäosien avulla. Aldo, katso korostuksia, jos olet unohtanut viimeaikaisen toiminnan.

Nykiä

Nykäistä-Best-Stremio-lisätTwitch Stremio -lisäosa on napa, jolla voidaan seurata Live IPTV -kanavia, erityisesti urheilukanavia suoraa urheilutapahtumien suoratoistoa varten. Nyt voit katkaista kaapelisi ja siirtyä Twitch-lisäosaan ilmaiseksi urheilutapahtumien katselua varten.

YouTube

Paras-Stremio-lisät-YouTubessaNyt voit katsella mainoksetonta YouTube-videoita suosikki YouTube Stremio -lisäosastasi. Katso mitä tahansa seuraamasi videon lataamaa videota, ja se ei sisällä mitään kustannuksia. Se on hieno tapa katsella YouTubea, kun Stremio on asennettu.

Kääri

Stremio on paikka, jossa voit nauttia ilmaisista elokuvista, TV-ohjelmista ja pidemmistä viihdeajoista suoraa IPTV-kanavaa varten. Asentamalla oppaassamme luetellut parhaat Stremio-lisäosat, voit katsella uusinta mediasisältöä.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map