Kijk Spike TV buiten de VS

Spike TV, nu algemeen bekend als Paramount Network, is een Amerikaans kabel- en satelliettelevisiekanaal dat bekend staat om het aanbieden van populaire shows zoals CSI, Bar Rescue, Auction Hunters, MXC, Stripperella en nog veel meer.


Dat gezegd hebbende, Spike TV is alleen beschikbaar in de VS.. Vanwege strikte geografische beperkingen als u probeert toegang te krijgen tot Spike TV vanaf een andere locatie dan de VS, wordt dit foutbericht weergegeven:

"Sorry. Deze video is niet beschikbaar op jouw locatie ”

Dus, wat kunt u doen om dit probleem te omzeilen? Welnu, u kunt een VPN gebruiken en uw geolocatie vervalsen om virtueel in de VS te verschijnen.

Deblokkeer Spike TV buiten de VS.

2 minuten Review tijd

Zo kunt u Spike TV gemakkelijk in slechts 2 minuten online bekijken:

1: Koop een VPN met veel VS-servers zoals PureVPN ([get_price id = 13499 url ="https://www.vpnranks.com/visit-provider/unblock-channels/"]) 2: Installeer en start de app op uw systeem / apparaat3: Maak nu verbinding met een VS-server die de beste snelheden biedt4: Ga vervolgens naar www.paramountnetwork.com5: selecteer ten slotte uw tv-provider en start direct met streamen!

Dus nu je weet hoe je Spike TV live kunt kijken, laten we eens kijken naar enkele van de aanbevolen VPN's die je kunt gebruiken.

Beste VPN's om Spike TV (Paramount Network) live buiten de VS te kijken

Als u beperkingen wilt omzeilen en Spike TV live op internet wilt bekijken, kunt u met behulp van een VPN een Amerikaans IP-adres verkrijgen en overal ter wereld toegang krijgen tot Spike TV..

Hier is een lijst met de beste VPN-services die u kunt gebruiken om Spike TV te deblokkeren:

PureVPN - Biedt 450+ servers in de VS om u te helpen Spike TV live online te kijken zonder beperkingen.

Surfshark - Biedt 20+ Amerikaanse servers voor slechts $ 1,99 per maand om je te helpen Spike TV-programma's te bekijken met een beperkt budget.

Ivacy - Biedt meer dan 70 servers in de VS om u te helpen Spike TV overal ter wereld te bekijken.

1. PureVPN

Met meer dan 450 servers die overal in de VS beschikbaar zijn, is PureVPN mijn persoonlijke favoriete VPN om Spike TV op internet te bekijken. Naast het aanbieden van honderden servers is PureVPN ook redelijk betaalbaar. In feite kost het slechts $ 2,91 / mnd.

Een andere reden om van PureVPN te houden, is het feit dat het platformonafhankelijk is. Met de vrijheid om 5 apparaten tegelijkertijd te beveiligen, kunt u Spike TV tegelijkertijd op uw iPad of op andere apparaten bekijken.

Als we het hebben over streamingsnelheden, is PureVPN in staat om vertraagde prestaties te leveren zonder verbindingsverlies. Het beste van alles is dat PureVPN volledig wordt gedekt door een probleemloos 31-dagen restitutiebeleid.

PureVPN-prijzen:

purevpn-pricing-plans-2019

Download PureVPN

2. Surfshark

Als PureVPN niet jouw ding is, kun je Surfshark gebruiken. Voor slechts $ 1,99 per maand biedt Surfshark meer dan 20 servers over de hele VS die snelle streamingsnelheden kunnen leveren. Met Surfshark heb ik zelfs live Spike TV kunnen kijken zonder de vervelende geobeperkingsfout.

Een andere geweldige functie die deze persoonlijk leuk vindt, is CleanWeb. Met deze functie kun je vervelende advertenties blokkeren. Als we het hebben over andere functies, biedt Surfshark onbeperkte gelijktijdige verbindingen en een 30-dagen geld-terug-garantie.

SurfsharkVPN-prijzen:

surfshark-pricing-plans-2019

Koop Surfshark

3. Ivacy

Last but not least, laten we Ivacy afrekenen. Als je nog nooit van Ivacy hebt gehoord, is het een betaalbare VPN vanaf slechts $ 1,99 per maand en biedt het meer dan 70 Amerikaanse servers om je te helpen Spike TV op internet te bekijken.

Naast servers biedt Ivacy een optie genaamd "Purpose mode". Je kunt deze functie gebruiken om je favoriete Spike tv-programma's zonder enige vertraging te streamen.

Ten slotte biedt Ivacy, vergelijkbaar met PureVPN, 5 multi-verbindingen en een uitgebreide 30 dagen geld-terug-garantie. Over het algemeen werkt Ivacy geweldig als je Spike TV live-stream wilt bekijken.

Ivacy-prijzen:

Ivacy-pricing-plannen

Ontvang Ivacy

Hoe een VPN u helpt Paramount Network veilig te deblokkeren?

Een Virtual Private Network (VPN) maskeert uw echte IP-adres met een adres dat op zijn servers beschikbaar is om alle geblokkeerde inhoud te deblokkeren. In het geval van toegang tot Spike TV, zal het u een Amerikaans IP-adres toewijzen. Niet alleen dat, maar een VPN beschermt ook uw online identiteit met zijn sterke codering en beveiligingsprotocollen.

Hoe Spike TV online te kijken zonder kabel

Spike TV heeft daarom een ​​grote rebranding ondergaan; u kunt Paramount Network als een nieuwe Spike TV-versie aannemen. Als u niet een groot deel van uw budget wilt besteden aan binge-watching, kunt u opties voor het knippen van snoeren uitproberen. Hier is de lijst met snijsnijdopties waarmee u Paramount Network direct kunt bekijken:

 • Philo
 • Sling TV
 • DirecTV nu

Philo

Philo-Cord-Cutting-Option-for-Spike-TV

Bron: Philo

U kunt zich abonneren op Philo waarmee u Paramount Network-content kunt bekijken voor $ 16 per maand. Dat gezegd hebbende, single Philo is ook een service alleen voor de VS, je hebt geen andere optie dan een VPN te gebruiken om problemen met geografische beperkingen te omzeilen.

Sling TV

Je kunt Paramount Network op Sling TV krijgen door $ 5 extra te betalen via Sling Blue- of Sling Orange-pakketten. Maar u hebt een VPN nodig om toegang te krijgen tot de Sling TV-service buiten de VS..

Sling-TV-for-Paramount-Network

Bron: Sling TV

DirecTV nu

Je kunt DirecTV Now ook gebruiken en maandelijks slechts $ 40 betalen om Spike TV zonder kabel te kijken. U moet echter opnieuw op VPN's vertrouwen om voorbij geografische beperkingen te komen.

DirecTV-Now-for-Spike-TV

Bron: DirecTV nu

Paramount Netwerk Populaire tv-programma's

Het zou geen verrassing voor je moeten zijn als je Paramount Network-fans in grote aantallen vindt. Hier is de lijst met beroemde Spike-tv-shows met:

 • Amerikaanse vrouwen
 • Ink Master - Grudge Match
 • Lip Sync Battle
 • Waco
 • Heathers
 • Gele steen

Gratis VPN's voor toegang tot Spike TV Live Online

Er zijn enkele gratis VPN-services waarmee u Paramount Network wereldwijd kunt bekijken. Hier is de lijst met gratis VPN-providers met:

 • Windscribe
 • me
 • Turbo VPN (alleen Android-gebruikers)
 • ProtonVPN
 • TunnelBear

Bekijk onze exclusieve gids voor meer informatie over gratis VPN-services.

Veelgestelde vragen - Spike TV

Dus nu je precies weet hoe je Spike TV overal ter wereld kunt deblokkeren, laten we enkele van de meest gestelde vragen over Spike TV doornemen.

Is Paramount Network Coverage toegankelijk in Australië?

Helaas hebt u vanuit Australië geen toegang tot Paramount Network-shows. Daarom moet u zich abonneren op PureVPN, Surfshark of Ivacy om shows en films te bekijken op uw Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Hoe Spike TV online te bekijken op Roku?

U kunt Spike TV online bekijken op Roku door de officiële Spike TV-app te installeren en een Roku VPN te gebruiken om overal toegang te krijgen tot Paramount Network-inhoud.

Hoe Spike TV online te bekijken op Apple TV?

U kunt Spike TV online bekijken op Apple TV door de netwerkapp van Paramount op uw Apple TV te downloaden en een betaalbare VPN zoals PureVPN te gebruiken om geoblokken te omzeilen.

Kun je Spike TV online kijken?

Ja, je kunt Spike TV online bekijken op Roku, iOS, Chromecast, Apple TV, Xbox One, Android, Amazon Fire en andere apparaten.

Waar kan ik Spike TV gratis online kijken?

U kunt Spike TV gratis online bekijken met behulp van diensten zoals tvplayer, olweb.tv.

Hoe kan ik online naar Spike TV (Paramount Network) kijken?

Om Spike TV gratis online te bekijken, hoeft u alleen maar een gratis account aan te maken op TVPlayer. Door dit te doen, kunt u uw favoriete Spike TV live-uitzending online gedurende een maand bekijken. De service is echter alleen toegankelijk binnen het VK. Daarom moet u een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de gratis service van buiten het VK.

Afsluiten!

Spike TV of Paramount Network is op dit moment nog steeds een van de beste streamingdiensten, maar vanwege geografische beperkingen kunnen mensen die buiten de VS reizen nog steeds geen van hun favoriete shows bekijken.

Dat gezegd hebbende, een VPN kan je helpen om Spike TV van buiten de VS te bekijken, terwijl het je ook beschermt tegen cybercriminelen.

Wil je iets toevoegen, voel je vrij om je mening te delen in de comments hieronder.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 26

map