Sådan ser du BritBox uden for USA og Canada

Du kan se BritBox uden for USA, Storbritannien og Canada med en VPN-service. Brugere, der er beliggende uden for disse lande, kan ikke få adgang til tjenesten, hvis de ikke har en amerikansk eller canadisk IP-adresse, hvilket vil føre til følgende fejlskærm:


BritBox-tilgængelig-Outside-amerikansk-og-Canada

Sådan kan du bruge en VPN til at få adgang til BritBox fra ethvert land:

2 minutters gennemgangstid

Disse trin er så nemme at det kun tager dig to minutter at følge.

1: Tilmeld dig, og abonnér på en VPN-tjeneste.2: Efter tilmelding med en udbyder, skal du installere sin app og køre den på din enhed.3: Opret forbindelse til en amerikansk server.4: Besøg BritBox via webstedet eller appen og nyd ubegrænset adgang til britiske shows.

Bemærk: skal du være abonnent på BritBox for at hele denne proces kan fungere. 

Hvorfor har du brug for en VPN?

BritBox er en geobegrænset digital videoabonnementstjeneste, der leverer en masse britiske tv-shows til online streaming. Desværre skal du have en amerikansk, britisk eller canadisk IP-adresse for at få adgang til denne service. Faktisk varierer indholdsbiblioteket til BritBox for hver region. Nogle viser, der er tilgængelige i USA, for eksempel ikke er tilgængelige i Canada.

En VPN-tjeneste med servere i Canada, UK og USA giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse til et af disse lande og med succes omgå de geo-begrænsninger, der forhindrer brugere i udlandet fra at få adgang til BritBox.

Bedste VPN'er til at se BritBox uden for USA

Her er 5 VPN'er, der fungerer med BritBox til brugere beliggende i geobegrænsede regioner:

 1. PureVPN - Fremragende VPN med 450+ amerikanske servere, der kan omgå streamingbegrænsninger.
 2. Surfshark - Stærk VPN til imødegåelse af geobegrænsninger på Britbox med 20+ amerikanske servere.
 3. Ivacy - Sidesteps firewalls og andre begrænsninger med 75 amerikanske servere kompatible med Britbox.
 4. ExpressVPN - Meget pålidelig service med 20+ amerikanske servere til bufferfri streaming på geobegrænsede platforme.

1. PureVPN ($ 2,91 / mo)

PureVPN er en fremragende VPN til at få adgang til streamingtjenester som BritBox. Ikke kun er det sindssygt overkommelig, men det har et omfattende netværk på 2.000+ servere i 140+ lande. Ud af disse er 450+ placeret alene i USA, som alle er effektive til at omgå restriktioner for streamingtjenester som BritBox. Med næsten 100% server op-tid og konsekvent hurtige hastigheder er PureVPN så god, som det bliver til at se BritBox uden for USA og Canada.

Prisplaner

purevpn-pricing

2. Surfshark ($ 1,99 / mo)

Surfshark er en britisk Jomfruøer-baseret VPN, der har en fremragende række funktioner til at øge brugernes privatliv og omgå geo-begrænsninger. For at fjerne blokering af BritBox med det samme kan du tilslutte en af ​​Surfsharks 20+ amerikanske servere fra et samlet netværk på 1.000+ servere i over 60 lande. Som sådan kan brugere uden for USA, UK og Canada bruge Surfshark til at få adgang til BritBox fra hvor som helst i verden.

Prisplaner

Surfshark-pricing

3. Ivacy ($ 2,25 / mo)

Ivacy er en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i branchen, hvilket gør det til et godt valg blandt streamingentusiaster, der er plaget af irriterende geo-begrænsninger. At have 1.000+ server i 100+ lande, herunder 75 af disse i USA, at få adgang til BritBox er et spørgsmål om et enkelt klik med Ivacy. Uanset hvor du befinder dig i verden, kan du stole på Ivacy til at se BritBox uden fejl.

Prisplaner

ivacy-vpn-pricing-plan

4. ExpressVPN ($ 8,32 / mo)

ExpressVPN er en velkendt VPN-service med et omfattende netværk på 3.000+ servere i 94+ lande. Det har over 25 lande i USA, der arbejder ekstremt for at fjerne blokering af streamingtjenester som BritBox. Faktisk har denne VPN en dokumenteret registrering af stærk kompatibilitet med Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og mere. Den eneste ulempe ved VPN er dens dyre priser.

Prisplaner

ExpressVPN-pricing

Britbox-abonnementsomkostninger

BritBox tilbyder en gratis 7-dages prøveperiode, som kræver dit kreditkort. Streamingen er tilgængelig i USA for $ 6,99 om måneden. I Canada kommer det til 8,99 canadiske dollars. Den canadiske pris er relativt billigere USD 8,99 CAD kompensere for $ 6,79 amerikanske dollars. Selvom forskellen her ikke er enorm, da hver krone betyder noget, hvis du har et stramt budget.

Tilsvarende er det årlige abonnement for Canada DKK 89,99 CAD og 69,99 USD for Amerika. Dette gør den canadiske pris $ 2,2 dollars billigere. Igen sparer du ikke en formue ved at vælge et canadisk abonnement, men det er den bedre mulighed uanset.

I England koster det £ 5.99 / måned. Som sådan er der ikke så meget forskel i prisfastsættelse mellem de tre regioner. Der er imidlertid en forskel i mængden af ​​tilgængeligt indhold i hver region, hvor USA har den største andel af indholdet.

Som sådan, for fuld adgang, ville du være meget bedre af at bruge en amerikansk IP-adresse til at se BritBox i udlandet.

BritBox-Annual-abonnement-Plan

BritBox-kompatibilitet

BritBox fås på en lang række platforme. Det fungerer med Windows, Mac, iOS, Android, Roku, Chromecast og Apple TV. Jeg testede Britbox-appen til Android og fandt, at den var ekstremt brugervenlig.

Du kan også abonnere på Britbox gennem Amazon-kanaler og få adgang til tjenesten på platforme som Smart TV's Blu-ray-afspillere, FireTV, Fire-tablet og spilkonsoller. Amazon Britbox-kombinationen forbedrer streamingtjenestens samlede kompatibilitet.

Hvad du kan se på BritBox

Nogle af de mest populære britiske tv-shows, der er tilgængelige på BritBox, er:

 • Tutankhanum: Episk historisk drama
 • New Blood: Crime drama
 • The Moonstone: Detective thriller
 • Cold Feet: Romantisk komedie
 • Eastenders: Soap Opera
 • Ja, minister: Politisk komedie
 • Indsæt navn her: Comedy panel show
 • The Monarchy: Documentary series
 • Father Ted: Kritikerrost sitcom
 • Rød dværg: Sci-fi sitcom

Relaterede guider:

 • BBC iPlayer Uden for England
 • TVNZ OnDemand uden for New Zealand
 • Bedste VPN for New Zealand
 • Hotstar uden for Indien
 • Sådan ser du Netflix Daredevil uden for USA

FAQ

Sådan ser du BritBox på Roku?

Sådan kan du se BritBox på Roku:

 • Klik på ID-ikonet i øverste højre hjørne
 • Klik derefter på knappen "Registrer" på det næste skærmbillede
 • Klik på "OK", hvis der vises en meddelelse om "Anmodning om information"
 • Indsæt din e-mail-adresse, og opret din brugerdefinerede adgangskode
 • Fortsæt med at klikke på knappen "Registrer".
 • På det næste skærmbillede skal du klikke på knappen "abonner"
 • Endelig skal du trykke på "Start gratis prøveversion"

Der har du det. Du er klar til at nyde BritBox på Roku.

Kan du se BritBox på dit tv?

 BritBox er kompatibel med Samsung smart TV-modeller fra 2016 eller højere. Du kan ikke se BritBox på traditionelle satellit-tv'er.

Tilbyder BritBox de samme shows i Canada og USA?

Hvor skal jeg kontakte repræsentanterne for BritBox?

Amerikanske kunder kan sende en e-mail til [e-mailbeskyttet] eller ringe 1-888-636-7662 når som helst på dagen. I mellemtiden kan canadiske brugere sende en e-mail til [e-mailbeskyttet] eller ringe til den 24/7 hotline på 1-887-425-5443.

Afsluttende ord

BritBox har muligvis ikke nogle af de bedste britiske show på grund af nogle copyright-problemer. Men det kan tage dig med på en nostalgi-tur, som ingen anden streamingtjeneste kan. Seriøst, hvis du er en person, der er vokset op i 80'erne og har en god hukommelse fra den tid, kan du genopleve din barndom gennem BritBox. Heldigvis kan du nu få adgang til BritBox hvor som helst i verden ved hjælp af en VPN, så du ikke længere behøver at være i USA for at se alle de store britiske tv-shows, der er tilgængelige på denne service.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 50

map