Sådan ser du globalt tv uden for Canada fra hvor som helst

Global TV Network er en canadisk kanal, der tilfældigvis streamer hele episoden af ​​populære tv-shows og live-tv, men er kun begrænset til canadiske brugere. Den eneste måde at gøre det se globalt tv uden for Canada og hvor som helst er at få et virtuelt privat netværk.


Hver gang du prøver at få adgang til denne kanal uden for Canada, vil du se en geobegrænset fejl, at 'Afspilningen er ikke tilgængelig':

Big-Brother-Canada-Global-TV-fejl

Da jeg prøvede at se på Storebror fra uden for Canada uden VPN eller nogen form for proxy, åbnes webstedet let. Først troede jeg, at dette websted ville fungere som ethvert andet websted.

Da jeg klikkede på Big Brother, gav det mig den fejl, at jeg ikke var tilgængelig i Canada, så jeg ikke har adgang til det gratis indhold. Men som jeg brugte en VPN og sluttede til Canadas server, Jeg ville igen kunne se Global TV live online.

ur-Global-tv-uden-Canada-Big-Brother

Lad mig fortælle, hvordan jeg har fået adgang til Global TV fra uden for Canada med en VPN.

Sådan ser du globalt tv uden for Canada

2 minutters gennemgangstid

Dette er, hvad du skal gøre for at få adgang til Global TV på kun 2 minutter: 1: Du skal abonnere til en VPN-tjeneste (jeg kan varmt anbefale at bruge PureVPN) 2: Hent og Installere PureVPN-appen på din enhed3: Indtast din, når den er installeret login detaljer4: Tilslut nu til en Canadisk server5: Når du er færdig, kan du besøge Global TV-websted6: Start streaming af fulde episoder af dine foretrukne tv-shows

Bedste VPN-tjenester til at fjerne blokering af global tv-live-streaming

Globalt tv er kun tilgængeligt i Canada, men med en god VPN kan du se alt dets indhold hvor som helst. En VPN tildeler dig en canadisk IP-adresse, der let vil fjerne blokering af globalt tv.

Her er en liste over vores top VPN'er, som jeg anbefaler mine læsere:

 1. PureVPN
 2. Surfshark
 3. Ivacy

PureVPN

PureVPN er vores anbefalet valg når det kommer til streaming af global tv-kanal fra uden for Canada eller hvor som helst. Det sker ved at fjerne ikke kun denne kanal, men også Netflix, Hulu, HBO og anden streamingtjeneste.

Det har ca. 2.000 servere og tilstedeværelse i 140+ lande, hvilket betyder, at du kan fjerne blokering af ethvert streamingwebsted hvor som helst i verden.

Det er slet ikke dyre. For kun $ 2,91 / mo og med 31-dages pengene-tilbage-garanti, får du usædvanlig hastighed, der kan streame HD-indhold uden problemer.

PureVPN er også let at bruge på enhver enhed. Med sin smartphone-app kan du fjern blokering af Global Go-appen og start streaming på din mobile enhed. Det opbevarer ikke logfiler og med en enkelt PureVPN-konto får du forbindelse 5 enhed samtidigt.

Surfshark

Surfshark er et andet top valg, som jeg let kunne streame Global TV med. Det har ca. 1.040 servere og flere servere i Canada alene, der let tildeler dig en canadisk IP-adresse.

Hvorfor jeg betragter Surfshark som den bedste VPN er på grund af dens hastighed. Det er hurtigt nok til stream indhold i Ultra HD hvilket er et foretrukket valg af mange seere.

Surfshark har også en overkommelig pris på $ 1,99 / mo med 30-dages refusionspolitik. Hvis du ikke kan lide tjenesten, kan du altid få dine penge tilbage.

Den gode ting er, med en enkelt Surfshark-konto kan du oprette forbindelse til ubegrænsede enheder. Det betyder, at hele din familie kan bruge denne service til at fjerne blokering af andre streamingkanaler og websteder fra mange forskellige enheder.

Ivacy

Ivacy har en brugervenlig app som selv en nybegynder internetbruger kan bruge. Det blokerer også for Global TV-webstedet og Global Go-appen uden for Canada.

Det har 1.000 servere der blokerer indhold fra 100+ placeringer. Det opbevarer ikke nogen form for logfiler, så uanset hvad du streamer med Ivacy forbliver skjult for din internetudbyder.

Med en god pris på $ 2,25 / mo tilbyder det 30-dages refusionspolitik. Det er generelt en god service, når man ser indhold, der er begrænset til et bestemt land.

Det tildeler dig en canadisk IP-adresse og maskerer din originale IP-adresse, så ingen ved, hvad du streamer online. Du kan oprette forbindelse til 5 enhed på samme tid med en enkelt Ivacy-konto.

Liste over globale tv-shows

Her er et glimt af nogle tv-shows, som du kan se på Global TV:

 • Big Brother Canada
 • 9-1-1
 • Lidt sent med Lilly Singh
 • Tyr
 • Carol's anden akt
 • ET Canada
 • FBI
 • Ond

Global Go-app til Android & iPhone

Du kan let finde Global TV-appen til Android i Google Play Store ved at skrive Global Go i søgefeltet. Appen er gratis og let at installere og betjene på alle Android-enheder inklusive Android TV'er.

Det tilbyder episoder i fuld længde og videoklip i fin videokvalitet. Det er en stor kilde til underholdning for dem, der nyder at se deres foretrukne tv-shows, mens de rejser. Appen er også tilgængelig i app-butikken.

Global-Go-app

Desværre har appen en begrænset adgang, ligesom selve kanalen. Det udsættes for arbejde i Canadas lokaler. Hvis du ønsker at få det til at fungere uden for Canada, skal du muligvis overveje det ved hjælp af vores anbefalede VPN-service som jeg har nævnt i ovenstående afsnit.

FAQ

Hvad kan jeg se på Global TV?

Med Global TV kan du se en række indhold som f.eks. Tv-shows, nyheder, sportsbegivenheder bare for at nævne nogle få som:

 1. Big Brother Canada
 2. Mary Kills People
 3. Private øjne
 4. Tyr
 5. Ond

Hvor er globalt tv tilgængeligt?

Globalt tv er kun tilgængeligt i Canada, men ved forbindelse til en canadisk server på en VPN-tjeneste kan du omgå regionens begrænsning for at få adgang overalt i verden.

På hvilke enheder kan du se globalt tv?

Global TV understøtter en bred vifte af enheder, næsten alle! Det være sig Android-telefon, iOS, Android TV, Apple TV, Amazon Fire, Roku og mere.

Har Roku globalt tv?

Ja, Roku giver dig fuld adgang til Global TV-app. Du kan se hele episoder af Global TV gratis på Roku TV-enheder.

Hvordan tilmelder jeg mig Global TV?

For at se Global TV live streaming kan du logge ind med din tv-udbyder legitimationsoplysninger, hvis du er en canadisk bosiddende. Du kan gå til Globaltv.com/activate og indtaste koden.

Indpakning af det

Global TV Canada er den næstbedste tv-kanal i Canada, og det fortjener al ros for de programmer, det tilbyder til sine seere. Efter at have været i branchen i fire årtier vokser den og ekspanderer hurtigt. Men selv efter al udvidelse og vækst begrænser det sit indhold uden for Canada, hvilket er noget af en slå fra for ikke-canadiske seere.

For at se Global TV fra uden for Canada har du brug for en VPN-service, som jeg har anbefalet i denne vejledning. Først da kan du stratstreaming hvor som helst.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map