Se Spike TV utanför U.S.

Spike TV, nu allmänt känd som Paramount Network, är en amerikansk kabel- och satellit-tv-kanal som är känd för att erbjuda populära program som CSI, Bar Rescue, Auction Hunters, MXC, Stripperella och mycket mer.


Som sagt, Spike TV är endast tillgänglig i USA. På grund av strikta geobegränsningar om du försöker få åtkomst till Spike TV från någon annanstans än USA ser du detta felmeddelande:

"Förlåt. Det här videoklippet är inte tillgängligt på din plats ”

Så, vad kan du göra för att komma förbi den här frågan? Tja, du kan använda ett VPN och förfalska din geolokalisering så att de praktiskt taget visas i USA.

Avblockera Spike TV utanför USA

2 minuter Granskningstid

Så här kan du enkelt titta på Spike TV online på bara två minuter:

1: Köp ett VPN som erbjuder många U.S-servrar som PureVPN ([get_price id = 13499 url ="https://www.vpnranks.com/visit-provider/unblock-channels/"]) 2: Installera och starta appen på ditt system / enhet3: Anslut nu till en U.S-server som erbjuder de bästa hastigheterna4: Nästa, besök www.paramountnetwork.com5: Välj slutligen din TV-leverantör och börja strömma direkt!

Så nu när du vet hur du kan titta på Spike TV live, låt oss kolla några av de rekommenderade VPN: n du kan använda.

Bästa VPN: er för att titta på Spike TV (Paramount Network) bor utanför USA

Om du vill kringgå begränsningar och titta på Spike TV live på internet kan du få en amerikansk IP-adress med hjälp av en VPN och komma åt Spike TV var som helst i världen.

Här är en lista över de bästa VPN-tjänsterna du kan använda för att avblockera Spike TV:

PureVPN - Erbjuder 450+ servrar i USA för att hjälpa dig se Spike TV live online utan begränsningar.

Surfshark - Erbjuder 20+ amerikanska servrar för bara $ 1,99 / mo för att hjälpa dig titta på Spike TV-program på en budget.

Ivacy - Erbjuder 70+ servrar i USA för att hjälpa dig titta på Spike TV var som helst i världen.

1. PureVPN

Med över 450 servrar tillgängliga över hela USA är PureVPN min personliga favorit VPN för att titta på Spike TV på internet. Förutom att erbjuda hundratals servrar är PureVPN också ganska prisvärd. I själva verket kostar det bara $ 2,91 / mo.

En annan anledning att älska PureVPN är det faktum att den är plattformskompatibel. Med friheten att säkra fem enheter samtidigt kan du titta på Spike TV på din iPad eller på andra enheter samtidigt.

Om vi ​​talar om strömningshastigheter, kan PureVPN leverera lag-fritt utförande utan några anslutningsfall. Det bästa av allt är att PureVPN är helt täckt av en problemfri 31-dagars återbetalningspolicy.

PureVPN-prissättning:

purevpn prissättning planer-2019

Skaffa PureVPN

2. Surfshark

Om PureVPN inte är din kopp te, kan du använda Surfshark. För endast $ 1,99 / mo erbjuder Surfshark 20 servrar över hela USA som kan leverera snabba strömningshastigheter. I själva verket lyckades jag med Surfshark titta på live Spike TV utan att stöta på det irriterande geobegränsningsfelet.

En annan fantastisk funktion som detta personligen gillar kallas CleanWeb. Med den här funktionen kan du blockera irriterande annonser. Om vi ​​pratar om andra funktioner, erbjuder Surfshark obegränsade samtidiga anslutningar och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

SurfsharkVPN-prissättning:

surfshark prissättning planer-2019

Skaffa Surfshark

3. Ivacy

Sist men inte minst, låt oss kassa Ivacy. Om du inte har hört talas om Ivacy är det en prisvärd VPN från bara 1,99 dollar per månad och erbjuder över 70 amerikanska servrar som hjälper dig att titta på Spike TV på internet.

Förutom servrar erbjuder Ivacy ett alternativ som kallas ”Syftet läge”. Du kan använda den här funktionen för att strömma dina favorit Spike TV-program utan fördröjningar.

Slutligen, liknar PureVPN, erbjuder Ivacy 5 multiförbindningar och en omfattande 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Sammantaget fungerar Ivacy bra om du vill titta på Spike TV live stream.

Ivacy-prissättning:

Ivacy prissättning planlösning

Skaffa Ivacy

Hur en VPN hjälper dig att säkert blockera Paramount Network?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) maskerar din riktiga IP-adress med en som är tillgänglig på dess servrar för att avblockera allt blockerat innehåll. Vid åtkomst till Spike TV tilldelar den dig en amerikansk IP-adress. Inte bara det, utan en VPN skyddar också din online identitet med sina starka krypterings- och säkerhetsprotokoll.

Hur man kan titta på Spike TV online utan kabel

Spike TV upplevde därför en stor omklassificering; Du kan anta Paramount Network som en ny Spike TV-version. Om du inte vill spendera en enorm mängd av din budget på binge-watch, kan du prova snörskärningsalternativ. Här är listan över kapningsskärningsalternativ som låter dig se Paramount Network direkt:

 • Philo
 • Sling-TV
 • DirecTV nu

Philo

Philo-Cord-Cutting-Option-for-Spike-TV

Källa: Philo

Du kan prenumerera på Philo som kan hjälpa dig att titta på Paramount Network-innehåll till en kostnad av $ 16 per månad. Med det sagt är singel Philo också en enda amerikansk tjänst, du har inget annat alternativ än att använda en VPN för att kringgå geo-restriktion problem.

Sling-TV

Du kan få Paramount Network på Sling TV genom att betala ytterligare $ 5 via antingen Sling Blue eller Sling Orange-paket. Men du behöver en VPN för att få tillgång till Sling TV-tjänst utanför USA.

Sling-TV-for-Paramount-nätverk

Källa: Sling-TV

DirecTV nu

Du kan också använda DirecTV Now och betala endast $ 40 varje månad för att titta på Spike TV utan kabel. Men du måste lita på VPN igen för att få tidigare geo-restriktioner.

DirecTV-nu-för-Spike-TV

Källa: DirecTV nu

Paramount Network Populära TV-program

Det borde inte vara en överraskning för dig om du hittar Paramount Network-fans i stort antal. Här är listan över berömda Spike TV-program som inkluderar:

 • Amerikanska kvinnor
 • Ink Master - Grudge Match
 • Lip Sync Battle
 • Waco
 • Heathers
 • Gul sten

Gratis VPN för åtkomst till Spike TV Live online

Det finns en handfull gratis VPN-tjänster som gör att du kan titta på Paramount Network globalt. Här är listan över gratis VPN-leverantörer som inkluderar:

 • Windscribe
 • mig
 • Turbo VPN (endast Android-användare)
 • ProtonVPN
 • TunnelBear

För att veta mer om gratis VPN-tjänster i detalj, kolla in vår exklusiva guide.

FAQ - Spike TV

Så nu när du vet exakt hur du låser upp Spike TV var som helst i världen, låt oss gå igenom några av de vanligaste frågorna om Spike TV.

Är Paramount Network Coverage tillgängligt i Australien?

Tyvärr har du inte tillgång till Paramount Network-program från Australien. Därför måste du prenumerera på PureVPN, Surfshark eller Ivacy för att kunna se program och filmer på dina Windows-, Mac-, Android- och iOS-enheter..

Hur man tittar på Spike TV Online på Roku?

Du kan titta på Spike TV Online på Roku genom att installera den officiella Spike TV-appen och använda en Roku VPN för att komma åt Paramount Network-innehåll var som helst.

Hur man tittar på Spike TV online på Apple TV?

Du kan titta på Spike TV Online på Apple TV genom att ladda ner Paramount-nätverksappen på din Apple TV och använda ett prisvärt VPN som PureVPN för att kringgå geo-block.

Kan du titta på Spike TV online?

Ja, du kan titta på Spike TV online på Roku, iOS, Chromecast, Apple TV, Xbox One, Android, Amazon Fire och andra enheter.

Var kan jag titta på Spike TV online gratis?

Du kan titta på Spike TV online gratis genom att använda tjänster som tvplayer, olweb.tv.

Hur kan jag titta på Spike TV (Paramount Network) online gratis?

För att se Spike TV gratis online behöver du bara skapa ett gratis konto på TVPlayer. Genom att göra det kan du titta på din favorit Spike TV live täckning online i en månad. Tjänsten är dock endast tillgänglig inom Storbritannien. Därför måste du använda ett VPN för att komma åt dess gratistjänst utanför Storbritannien.

Avslutar!

Spike TV eller Paramount Network är fortfarande en av de bästa streamingtjänsterna just nu, men på grund av geobegränsningar kan människor som reser utanför USA fortfarande inte se någon av sina favoritprogram.

Som sagt, en VPN kan hjälpa dig att titta på Spike TV utanför U.S.A samtidigt som du skyddar dig mot internetkriminalitet.

Vill du lägga till något, dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map