Kuinka katsella TVNZ OnDemand -tavaraa ulkomailta – Matkailijan ratkaisu

TVNZ OnDemand on Uudessa-Seelannissa saatavana oleva videoiden suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suuren valikoiman ohjelmia. Se tarjoaa käyttäjille ILMAISEKSI tonnia suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia.


Valitettavasti palvelu on maantieteellisesti rajoitettu Uuden-Seelannin ulkopuolella. Jos yrität katsoa mitä tahansa TVNZ: n sisältöä ulkomailta, näyttöön tulee seuraava virhesanoma:

TVNZ-virhe

Se on todella surullista, eikö olekin?

Ei, jos sinulla on VPN-palvelu vierelläsi! Voit estää TVNZ: n esto missä tahansa maailmassa käyttämällä VPN-palvelua, jolla on palvelimia Uudessa-Seelannissa.

Kuinka VPN vapauttaa TVNZ OnDemand -sovelluksen Uuden-Seelannin ulkopuolella

VPN: t ohjaavat liikennettä eri maissa sijaitsevien yksityisten palvelimien kautta. Koska verkkosivut ja suoratoistopalvelut, kuten TVNZ, estävät kaiken liikenteen Uuden-Seelannin ulkopuolella havaitsemalla IP-osoitteen, voit saada pääsyn yhdistämällä Uuden-Seelannin palvelimen ja saaden siten IP-osoitteen maasta.

Jotta voit tehdä tämän, sinun on kuitenkin käytettävä VPN: ää, jolla on palvelimia Uudessa-Seelannissa, ja käytettävä vahvoja protokollia, jotka estävät verkkosivuston havaitsemisen.

Joten mitkä VPN: t toimivat parhaiten TVNZ: n kanssa?

Otetaan selvää!

Parhaat VPN: t katsomassa TVNZ: tä Uuden-Seelannin ulkopuolella

Seuraavilla VPN: llä on toimivia palvelimia Uudessa-Seelannissa, ja ne on testattu toimimaan TVNZ: n kanssa riippumatta siitä, missä olet tällä hetkellä:

 1. PureVPN - Erinomainen palvelininfrastruktuuri, jolla on 12 suoratoistooptimoitua palvelinta Uudessa-Seelannissa.
 2. Surfshark - Hyvin pyöristetty VPN NZ-palvelimilla, jotka pystyvät poistamaan TVNZ: n käytön.
 3. Ivacy - Nopea VPN-palvelinverkko, jossa on 2 palvelinta NZ: n alueella.
 4. ExpressVPN - Luotettava VPN-palvelu Uuden-Seelannin palvelimilla, jotka pystyvät poistamaan rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen.

1. PureVPN (1,65 dollaria kuukaudessa)

PureVPN on maailmanlaajuinen kattavuus 2 000 + palvelinta yli 140 maassa, joista 12 Uudessa-Seelannissa, Aucklandissa. Se isännöi omistettua suoratoistotilaa, jonka avulla käyttäjät voivat vapauttaa suoratoistosivustojen eston helposti, mukaan lukien TVNZ. Joten jos sijait Uuden-Seelannin ulkopuolella, voit muodostaa yhteyden PureVPN: n NZ-palvelimiin nauttiaksesi ilmaisesta videoiden suoratoistosta ja katsellaksesi suosikkiohjelmasi / elokuvasi. Lue lisätietoja PureVPN-arvosteluista.

2. Surfshark (1,99 dollaria kuukaudessa)

Surfshark on toinen tehokas suoratoistoa varten tarkoitettu VPN, joka tarjoaa nopeita nopeuksia kaikilla 1 000+ palvelimellaan yli 60 maassa. Uuden-Seelannin palvelimet antavat ulkomaalaisille ja matkustajille mahdollisuuden poistaa TVNZ: n esto mistä tahansa ulkomailta. Surfshark tarjoaa sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Anrdoidille, jotka kaikki tukevat maantieteellisesti ohitettavia ominaisuuksia, joita tarvitaan TVNZ: n käyttämiseen.

Lisätietoja on tässä Surfshark-katsauksessa.

3. Ivacy (1,99 dollaria kuukaudessa)

Ivacy on singaporelainen VPN, joka ylläpitää yli 1000 palvelimen verkkoa yli 100 maassa. Näistä 2 palvelinta sijaitsee Uudessa-Seelannissa. Ivacy on erittäin luotettava ja nopea VPN-palvelu, jolla on lähes nolla palvelimen seisokkeja ja välitön yhteys suoratoistoalustoihin kuten TVNZ ympäri maailmaa..

4. ExpressVPN (8,32 dollaria kuukaudessa)

ExpressVPN on kiistatta yksi nopeimmista VPN-markkinoista, joka toimii mukavasti TVNZ: n kanssa. Sen yli 3000 palvelinpohjaa ja 94 palvelinpaikkaa pystyvät käsittelemään melkein mitä tahansa georajoituksia. Voit suoratoistaa TVNZ, Netflix, Hulu jne. Yhdellä napsautuksella ExpressVPN: n avulla. Tämän VPN: n ainoa haittapuoli on korkeampi hinnoittelu verrattuna muihin tarjoajiin.

Saadaksesi lisätietoja tästä VPN: stä ExpressVPN-arvosteluamme.

TVNZ OnDemandin käyttö ulkomailta VPN: llä

2 minuuttia arviointiaika

Näiden vaiheiden toteuttaminen vie vain 2 minuuttia.

1: Tilaa VPN-palvelu yllä olevasta luettelosta2: Lataa ja asenna se laitteellesi3: Käynnistä asennettu VPN-sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi4: Yhdistä Uuden-Seelannin palvelimeen5: Avaa TVNZ-sivusto / -sovellus ja katso suosikkiohjelmasi ulkomailta vapaa

Katso TVNZ OnDemand ulkomailta - video-opas

TVNZ OnDemand -sovelluksen käyttö SmartDNS: llä Uuden-Seelannin ulkopuolella

SmartDNS-palvelut tarjoavat vaihtoehtoisen tavan käyttää TVNZ: tä Uuden-Seelannin ulkopuolella. SmartDNS on samanlainen kuin VPN, miinus VPN: n suorittamat salaus- ja IP-muutokset. SmartDNS muuttaa vain näkyvää sijaintiasi, jotta voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Unlocator on kunnollinen SmartDNS, joka vapauttaa TVNZ: n ja monet muut suoratoistopalvelut. Voit lukea asennusoppaita sen virallisella verkkosivustolla ja määrittää sen laitteellesi pääsyäksesi TVNZ: ään.

Laitteet ja alustat, jotka tukevat TVNZ OnDemand -sovellusta

TVNZ: tä voidaan käyttää pöytätietokoneissa ja Mac-tietokoneissa selainten, kuten Firefoxin ja Chromen, kautta. Älypuhelimien käyttäjille (iOS ja Android) TVNZ tarjoaa omistettuja sovelluksia entistä mukavammaksi. Tässä on luettelo kaikista laitteista, joille TVNZ tarjoaa omistettuja sovelluksia:

 • Windows-laitteet
 • iPhone ja iPad
 • Android-puhelimet ja -tabletit
 • Xbox One
 • PS3 ja PS4

TVNZ OnDemandin katseleminen ulkomailla - Reddit

Reddit-yhteisöllä on muutama säie, jotka liittyvät TVNZ: ään ja menetelmiin sen käyttämiseksi ulkomaille. Yksi käyttäjistä suositteli VPN: ien käyttöä TVNZ: n saamiseksi Uuden-Seelannin ulkopuolelle:

Kommentti keskustelusta Kantrhin kommentti keskustelusta "Tietääkö kukaan miten katsella TVNZ: tä ulkomailta tulevasta pyynnöstä?".

Toinen käyttäjä ehdotti NordVPN: n käyttämistä pääsemään TVNZ: n VPN: ää estävät palomuurit pääsemään palveluun ulkomaille:

Kommentti keskustelusta TourismBarrytown keskustelun keskusteluista "Kuinka päästä TVNZ: n uudesta VPN-tekniikasta ohi?".

Katso myös: Paras VPN-palvelu, jonka Reddit-käyttäjät ovat valinneet

FAQS

Onko TVNZ OnDemand ilmainen?

Kyllä, TVNZ OnDemand on täysin ilmainen suoratoistopalvelu.

Kuinka katson TVNZ on Demand -älyä televisiossani?

 Voit katsella TVNZ: ää Samsung Smart TV: llä seuraavasti:

 1. Luo TVNZ-tili tietokoneesi selaimella.
 2. Siirry Smart Hub -näyttöön painamalla television kaukosäätimen Smart-painiketta.
 3. Avaa Samsung Apps -kauppa Smart Hub -näytöltä ja etsi TVNZ-sovellus.
 4. Lataa TVNZ-sovellus ja käynnistä sovellus Smart Hub -näytöltä.
 5. Anna kirjautumistietosi ja nauti TVNZ-sisällöstä älytelevisiossa ilmaiseksi!

Kuinka tilata TVNZ OnDemand?

Voit tilata TVNZ ONDemand -sovelluksen kirjautumalla sisään ja kirjautumalla sisään tiliisi katsomaan kaikkia käytettävissä olevia ohjelmia. Verkkopalvelu tarjoaa sisältöä TVNZ 1, TVNZ 2 ja TVNZ Duke. Sekä suoratoistosisältö että live-ohjelmat voidaan suoratoistaa sen kanssa.

Lopulliset ajatukset

TVNZ on erinomainen ilmainen suoratoistopalvelu uusiseelantilaisille, mutta sen ei tarvitse olla rajattu vain yhdelle alueelle. Käyttämällä VPN: ää offshore-palvelimien kanssa Uudessa-Seelannissa, pääset TVNZ: hen kaikkialla maailmassa. Katso yllä olevat VPN-luettelot ja löydä paras VPN tähän tarkoitukseen nauttiaksesi ilmaisesta suoratoistosisällöstä ilman NZ-viisumia!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 43

map