Kuinka asentaa ExpressVPN Roku-ohjelmaan vuonna 2020

Miten-to-setup-ExpressVPN vs. Roku


ExpressVPN on yksi nopeimmista palveluista, joka on helppo ladata Rokuun (fyysinen ja virtuaalinen reititin). Sillä on 3000 palvelinta joiden avulla voit muodostaa yhteyden Netflix, Hulu, HBO, ja enemmän.

Roku jatkaa uraauurtavaa johtoa katkaisevien suoratoistolaitteiden teollisuudessa, mutta VPN-palvelujen ei ole vielä annettavissa heidän sovelluskaupastaan. Tässä oppaassa olen keskustellut siitä, kuinka ExpressVPN asetetaan Rokuun, jotta IP-osoitteesi pysyy piilossa.

Monet Roku-virtauskanavat toimivat vain Yhdysvalloissa. Voit käyttää kaikkia maantieteellisesti rajoitettuja kanavia ExpressVPN: n avulla. Aloitetaan ExpressVPN Roku -asetusoppaalla.

Kuinka asentaa ExpressVPN Rokuun (PC: n kautta)

5 minuutin arviointiaika

ExpressVPN on alan nopeimpia VPN-palveluita, joita käytetään laajasti streaming-sovelluksen ja -kanavien lukituksen poistamiseen..

Roku ei kuitenkaan tarjoa alkuperäistä tukea ExpressVPN: lle tai muulle VPN-palvelulle. Sen sijaan joudut jakamaan VPN-yhteensopivan yhteyden tietokoneeltasi Rokuun. Näin muodostat VPN-yhteyden Roku-laitteelle, jotta se voi käyttää estettyjä suoratoistokanavia / sovelluksia Yhdysvaltojen ulkopuolella..

Suorita asennus loppuun suorittamalla vain alla olevat vaiheet. Se vie vain 5 minuuttia.1: Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN 2: Vaihe 2: Lataa ja Asentaa ExpressVPN Windows -sovellus3: Vaihe 3: Napsauta tehtäväpalkissa Internet-yhteyden kuvake sitten tehtäväpalkissa verkko & Internet-asetukset4: Vaihe 4: Napsauta vasemmassa valikossa Mobile hotspot -painiketta ja kytke päälle Jaa Internet-yhteyteni muiden laitteiden kanssa step_45: Vaihe 5: Klikkaa Tila sitten vasemmanpuoleisessa valikossa Vaihda sovittimen asetukset step_56: Vaihe 6: Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella ExpressVPN hana sovitin > ominaisuudet step_67: Vaihe 7: Tarkista ”Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys tämän tietokoneen Internet-yhteyden kautta” Jakaminen-välilehdellä8: Vaihe 8: Valitse luoma yhteys ja paina sitten kunnossa9: Vaihe 9: Tuoda markkinoille ExpressVPN tietokoneellasi ja muodosta yhteys a Yhdysvaltain palvelin: Huomautus: Sinä pystyt hypätä vaiheeseen 16, paitsi jos Rokuasi ei ole vielä määritetty Yhdysvaltojen alueelle10: Vaihe 10:  Kun ExpressVPN-yhteytesi on muodostettu yhdysvaltalaiseen palvelimeen, käy tietokoneellasi osoitteessa https://owner.roku.com/11: Vaihe 11:  Valitse nyt maasi Yhdysvallat12: Vaihe 12: Kirjoita 5-numeroinen Yhdysvaltain postinumero kuten (19252, 98567 jne.) 13: Vaihe 13: Pidä nollauspainiketta Roku-laitteen takana 15 sekunniksi tehdasasetusten palauttamiseksi14: Vaihe 14: Kirjaudu uudelleen sisään, kun laite käynnistyy ja sinulla on nyt yhdysvaltalainen tili15: Vaihe 15: Valitse Roku-aloitusnäytöstä asetukset > verkko step_1516: Vaihe 16: Valitse Aseta yhteys > Langaton step_1617: Vaihe 17: Valitse käytettävissä olevien Wi-Fi-yhteyksien luettelosta juuri luoma ExpressVPN-yhteydellä

step_1718: Vaihe 18: Kirjoita Wi-Fi-salasanasi

Roku-laitteesi pitäisi nyt olla yhteydessä ExpressVPN-verkkoon.

Kuinka asentaa ExpressVPN Rokuun (reitittimen kautta)

Voit yhdistää Roku myös fyysisen reitittimen kautta, jossa VPN on käytössä. Tämä menetelmä on hiukan tekninen, mutta kokeile tätä, jos sinulla on jostakin syystä ongelmia yllä mainitun menetelmän kanssa.

Vaihe 1: Sinulla on oltava ExpressVPN-tili

Vaihe 2: Tilauksen jälkeen tarvitset reitittimen, jolla ExpressVPN on määritetty

Vaihe 3: Avaa mobiili / PC tai mikä tahansa laite, käy Expressvpnrouterissa ja kirjaudu sisään tiliisi

Vaihe 4: Varmista, että olet yhteydessä samaan palvelinpaikkaan kuin omassa Roku-asetukset

Vaihe 5: Mene Roku-laitteellasi asetukset > Napsauta Verkko > Napsauta sitten Asenna yhteys

Vaihe 6: valita Langaton 

Vaihe 7: Se tarkistaa paikalliset Wi-Fi-verkot. Etsi luettelosta Wi-Fi-yhteys (Käynnissä reitittimellä) ja napsauta sitä

Vaihe 8: Tulla sisään Salasana 

Vaihe 9: Kun yhteys on muodostettu, tila ilmoittaa ’Connected’ 

Vaihe 10: Nyt voit suoratoistaa mitä tahansa Roku: n kautta!

Kuinka ExpressVPN estää kanavia Roku-palvelussa

Suoratoistopalvelut kuten Netflix, Hulu, HBO nyt jne. ovat maantieteellisesti rajoitettuja ja toimivat vain Yhdysvalloissa. Kaikille IP-osoitteille, jotka eivät kuulu Yhdysvaltoihin, evätään pääsy automaattisesti, jos yrität käyttää näitä kanavia ulkomailla.

Joten tarvitsemasi on tehokas tapa muuttaa IP-osoitteesi käytännössä ja ohittaa rajoitukset mistä päin maailmaa tahansa. Näin teet sen ExpressVPN: n avulla:

  • Tilaa ExpressVPN ja seuraa ohjeita asettaaksesi ExpressVPN Rokuun
  • Mene Roku Koti
  • Asenna Netflix tai mikä tahansa muu suoratoistopalvelu, jota haluat käyttää
  • Nyt kirjoita Käyttäjätunnus ja Salasana
  • Voit suoratoistaa American Netflixin nopeasti

Tämä on melko helppoa tehdä ExpressVPN: n kanssa sen nopean yhteyden kautta Yhdysvaltain palvelimiin. Yhdistäminen johonkin näistä palvelimista antaa sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen, joten suoratoistosovellus toimii nyt Roku-laitteellasi ilman virheitä.

Yksityiskohtaiset oppaat ExpressVPN: stä ovat ExpressVPN-tarkistussivullamme.

Suositut ilmaiset suoratoistokanavat Rokulle

Hienoa Roku on, että se tarjoaa paljon ilmaisia ​​streaming sovelluksia maksettujen lisäksi. Jotkut suositut ilmaiset ovat:

  1. ratista
  2. Sky News
  3. Pandora
  4. PBS Kids
  5. Roku-kanava

Lopulliset ajatukset

Vaikka Rokulla ei ole sisäänrakennettua tukea VPN-sovelluksille, ExpressVPN on mahdollista asentaa Rokuun reitittimen kautta (fyysinen tai virtuaalinen). Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville ihmisille tämä yksinkertainen kertaluonteinen prosessi tuo kaikki Roku-kanavan streaming-kanavat näytöllesi ilman ärsyttäviä georajoituksia. Jos kuitenkin etsit edelleen vaihtoehtoja, voit tutustua luetteloomme vielä joitakin roku-VPN-osoitteita.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − 53 =

map