120+ parasta Kodi-lisäosaa (tammikuu 2020) * työluettelo *

Paras-Kodi-Täydennys


Edelleen vaikea saada täysin toimivat Kodi-lisäosat että virta täydellisesti vuonna 2020?

Olet tekemässä herkkua. Meillä on luettelo 120+ parasta Kodi-lisäosaa jokaiselle eri kategorialle, ts. elokuville, TV-ohjelmille, Live TV: lle, urheilulle ja lapsille.

Tällä hetkellä lisäosat sulkeutuvat joka toinen viikko, minkä vuoksi tarvitset 100% työluettelo.

Tämä opas sisältää myös arkistot ja repon lähde-URL-osoitteen, joka tarvitaan parhaan Kodi-lisäosan asentamiseen 2 minuutissa. Voit myös katsoa alla olevan videon:

Ennen kuin aloitat elokuvien katselun & Näiden lisäosien TV-ohjelmat, varmista, että sinulla on VPN-koodi Kodille. Se suojaa online-yksityisyyttäsi Internet-palveluntarjoajilta suoratoiston aikana. Saadaksesi premium-VPN: n edulliseen hintaan, tutustu parhaimpiin VPN-tarjouksiin ja VPN: n joulutarjouksiin 2020 ja säästä rahaa!

Etkö halua selata koko lisäosaluetteloa? Kokeile näitä suodattimia sen sijaan ...

Kaikkien aikojen parhaat lisäosat Uudet lisäosat Kodi 18-lisäosat Kaikki yhdellä lisäosat Elokuvien lisäosat Urheilu-lisäosat Live TV-lisäosat Lisäosat lapsille Anime-lisäosat Bollywood-elokuvien lisäosat Musiikkitiedot Lisäosat Uutiset Viralliset lisäosat Muut lisäosat

Paras Kodi -lisäosa 2020

* Testasimme kaikki alla mainitut Kodi-lisäosat ja ovat toimii täydellisesti tammikuusta 2020 alkaen.
Arvioituamme koko luettelon tällä hetkellä toimivista lisäosista, olemme tiivistäneet nopean yleiskuvan parhaista Kodi-lisäosista.

Yli 120 lisäosan joukossa nämä ovat 10 parasta Kodi-lisäosaa tammikuussa 2020:

 1. Henkilöstö
 2. myrsky
 3. Taikainen lohikäärme
 4. Exodus Redux
 5. LETTO
 6. Myrkky
 7. Kuorinta V2
 8. Elokuvateatterivoi
 9. Yoda
 10. Gaia

Henkilöstö

The-Crew-Kodi-lisäosaMiehistö on Kodin monipuolinen lisäosa, kun se menee vuoteen 2020. Tämän lisäyksen avulla voit katsella elokuvia, TV-ohjelmia, IPTV: tä, lapsia, kuntoa, radiota ja stand-up-komediaa. Se valitsee vain ne streaming-linkit, jotka toimivat hyvin, joten sinun ei tarvitse napsauttaa kaikkia muita linkkejä, jotta se toimii.

Repository: Team Crew Repo

Lähde: https://team-crew.github.io/

Kehittäjä: Henkilöstö

myrsky

Tempest-addon-for-KodiTempest on pohjimmiltaan Elokuvan lisäosa, jolla on kaiken tyyppiset Elokuvat-osio, mutta siinä on myös Live TV -osa, joka tuo sinulle 100: n suora TV-kanava kaikkialta maailmasta. Kun napsautat Elokuvat-valikkoa, sinun on valittava useista vaihtoehdoista, kuten tyylilaji, vuosi, suosittu, Oscar-voittajat jne..

Repository: Tempest Repo

Lähde: https://tempest0580.github.io/

Kehittäjä: myrsky

Maaginen lohikäärme

Magic-Dragon-KodiKoirat Bollocks, jotka nimettiin uudelleen Maverick TV Repositoryksi, keksi toisen all-in-one Kodi-lisäosan, ts. Magic Dragon, kun samanlainen lisäys nimeltään Pyramid Kodi suljettiin. Se sisältää elokuvia, TV-ohjelmia, Live-TV: tä, Live-urheilua, Dokumentteja, Lasten-osiota ja Radiota. Se löytyy sekä Maverick TV: stä että Supremacy-arkistosta.

Repository: MaverickTV Repo

Lähde: http://ezzer-mac.com/repo

Kehittäjä: Maaginen lohikäärme

Exodus Redux

uusi-Exodus-Redux-Kodi-lisäosa Exodus Redux on samanlainen kuin edeltäjänsä lisäosa, ts. Suosittu Exodus. Se vetää linkit Lambda Scraperista, jonka uskotaan olevan parempi Universal Scraperista ja muista. Tämä tarkoittaa, että se pysyy pidempään, ja viranomaisilla on vaikea aika sammuttaa se, mikä on sinun menossa Kodi-lisäosa.

Repository: Exodus Redux Repo

Lähde: http://i-a-c.github.io/repo/

Kehittäjä: I-A-C-

LETTO

Fen Kodi-lisäosaFEN on hyvä lisäosa Kodille, ja sen osiot ovat esimerkiksi Elokuvat, TV-ohjelmat, Löydä, Trakt-luettelo, Katsotut-luettelo, In-progress ja paljon muuta. Löydä on uusi osio, joka auttaa sinua löytämään elokuvia tai TV-sarjoja makuusi mukaan tyylilajiin jne. Se lähettää laatulinkkejä ja monet heistä toimivat melko hyvin.

Repository: Tiki Peter Kustannukset

Lähde: https://tikipeter.github.io/

Kehittäjä: Tiki

Myrkky

Paras-Kodi-lisäosa-VenomVenom on toinen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäosa, jolla on samanlainen käyttöliittymä kuin Exoduksella, joka käsittää samat kohdat. Se on uusi lisäosa, joka sattuu vetämään erilaisia ​​linkkejä HD-laadussa, mikä on harvinainen mahdollisuus. Löydät kaikki elokuvat, joita on saatavana myös teattereissa.

Repository: Venom Repo

Lähde: https://123venom.github.io/

Kehittäjä: Myrkky

Kuorinnat V2

Paras-Kodi-lisät-2019-pensaiden-V2Scrubs V2: n käyttöliittymä näyttää siltä, ​​että se näyttää elokuvien Kodi-lisäosana. Mutta siellä on saalis, se on monitoimilaite, joka sisältää kaiken.

Etuvalikossa saatat nähdä osioita, kuten Elokuvat, TV-ohjelmat, Uudet elokuvat, Uudet jaksot, IMDB-luettelo, TMDB-luettelo ja paljon muuta.

On olemassa vielä yksi osio, lisää nimikkeitä, jotka suoratoistavat IPTV-kanavia. Siinä on ero.

Repository: JewRepo

Lähde: https://jewbmx.github.io/

Kehittäjä: JewBMX

Yoda

Yoda-paras-Kodi-lisäosaYoda pääsi parhaiden Kodi-lisäosakelistojen 2020 luetteloon, kun se saa käyttöliittymän vanhasta Exodus- ja Covenant-lisäosasta, joka tarjoaa sinulle viimeisimmät elokuvat ja TV-ohjelmat. Esimerkiksi, kun napsautat Elokuvat-osaa, sinulle annetaan erilaisia ​​luokkia, kuten vuosi, kielet, suosituimmat jne. Kun olet valinnut minkä tahansa vaihtoehdon ja valitset minkä tahansa elokuvan, se vetää monia linkkejä. Siellä sinä, onnellinen suoratoisto!

Repository: Ylivalta Repo

Lähde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Kehittäjä: S

Elokuvateatterivoi

Elokuva-teatteri-Voi-Best-Kodi-lisätElokuvateatterivoi Kodi on toinen paras Kodi-elokuvan lisäys 2020, joka on samanlainen kuin Covenantin ja Exoduksen toiminta. Etuvalikossa on elokuvien, TV-ohjelmien, uusien elokuvien ja uusien jaksojen luokka. Kaikki etsimät elokuvat ovat läsnä tässä lisäosassa, sinun on asennettava se vain Kodi-ohjelmistoon. Se löytyy Diamond Wizard -varastosta.

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: MTB

Gaia

Gaia-Kodi-lisäosaGaia Kodi on yksi Kodi-lisäosista, joka hakee laadukasta videosisältöä, ts. Elokuvia ja TV-ohjelmia useista lähteistä.

Se on tuonut markkinoille viimeisimmän version 4 ja toimii muun muassa Real Debridin ja Trakt.tv: n kanssa. Se on nyt täysin toimiva ja suoratoistaa sisältöä yhdellä napsautuksella.

Kehittäjä: Gaia

repo: Gaia Repo

Lähde-URL: https://repo.gaiakodi.com/

Tärkeä muistiinpano: Nämä ovat yhdistetty luettelo virallisista ja epävirallisista Kodi-lisäosista. Jotkin näistä lisäosista ovat maantieteellisesti rajoitettuja, ja sitä varten saatat tarvita VPN: n, joka tukee Kodi. Tässä on luettelo viidestä suosituimmasta VPN-arvostelusta, jotka ovat yli 150: stä VPN: stä ja jotka eivät vain tue Kodia, vaan tarjoavat käyttäjille houkuttelevia ominaisuuksia.

VPN-palveluntarjoajatHinta ($): erikoistarjouksetLisätietoja
Paras edullinen VPN PureVPN PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Kuukaudessa 73% alennus
Exclusive alennus 2 vuoden suunnitelma
Lue arvostelu
Nopein VPN-palvelu Surfshark Surfshark $ 11.95 $ 1,99 Kuukaudessa 83% pois hinnasta
2 vuoden sopimus
Lue arvostelu
Paras Torrentingille Ivacy VPN Ivacy VPN $ 9.95 $ 2,25 Kuukaudessa 77% POIS
2 vuoden sopimus
Lue arvostelu
Paras suoratoistoon ExpressVPN ExpressVPN $ 12,95 dollaria $ 8,32 Kuukaudessa 35% POIS
Ei yksinoikeutta
Lue arvostelu
Paras yksityiseen selailuun CyberGhost CyberGhost $ 12.99 $ 2,75 Kuukaudessa 79% pois hinnasta
1 vuoden tarjous
Lue arvostelu
Paras Geo-Unblocking -sovellukseen NordVPN NordVPN $ 11.95 $ 3,49 Kuukaudessa 70% alennus
3 vuoden suunnitelma
Lue arvostelu

Uudet parhaat Kodi-lisäosat

Uudet Kodi-lisäosat sulkevat vähemmän todennäköisesti virastojen toimesta, ja siksi ne säilyvät pidemmän aikaa. Seurauksena on, että viimeisimmät Kodi-lisäosat ovat tehokkaampia kuin edeltäjänsä lisäosat.

Katso uusimmat Kodi-lisäosat:

 • Ihana Subs
 • Minä olen Ego
 • Johkin paini
 • Pikku valtakunta
 • Hai
 • unfocused
 • Herra näkymätön
 • autohurjastelu
 • Punainen kuningatar
 • aerobinen
 • Putki Toons
 • Aspis
 • Rajaton
 • Kuolema ylhäältä
 • Cult Flix
 • Voin sormet
 • Originals
 • IMDB

Ihana Subs

Ihana-subs-paras-Kodi-lisätSaako Animen katsominen ajan kulkemaan? Tässä Kodi-lisäosassa on kaikki uusimmat animet, joista nautit tällä viikonloppuna.

Tärkeimpiin kategorioihin kuuluvat Anime-kalenteri Airing, Kaikki, A-Z-listaus, Tyylilajit ja tunnisteet, Uusimmat, Suositut, Satunnaiset ja muut.

Se tuo sinulle videosisältöä joko sub- tai dub-levyllä, mutta on saatavana teräväpiirtona.

Repository: DxCx Repo

Lähde: https://beta.wonderfulsubs.com/kodi/

Kehittäjä: DxCx

Minä olen Ego

Paras-Kodi-lisät-I-Am-EgoSe saattaa olla outo nimi parhaalle Kodi-lisäosalle, mutta se toimii poikkeuksellisen hyvin.

Se on elokuvien lisäosa, joka sisältää epäilemättä osioita, jotka sisältävät perhe-elokuvia, TV-ohjelmia, perhe-TV-ohjelmia, uusia elokuvia, uusia jaksoja ja dokumentteja.

Elokuvan tulossa on uusi osio, josta voit katsella tulevien elokuvien trailereita.

Repository: Kultaisen aseen repo

Lähde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Kehittäjä: holhooja

Pikku valtakunta

pikku-Britannia-paras-Kodi-lisätPikku valtakunta on fantastinen Kodi-lisäosa pienille lapsille. Lapsesi oppivat englannin oikeinkirjoituksen, laulut ja paljon muuta.

Näihin osiin kuuluvat oikeinkirjoitus, tarinabotit, Justin Time, Puffin Rocks, Fortnite Dance Stuff, yritä olla nauramatta, ja Disney-teemalaulut ja muutama.

Koska kaikki jaksot on tallennettu, voit katsella niitä teräväpiirtona.

Repository: T2K Repo

Lähde: https://www.t2k-cloud.co.uk/Repo/

Kehittäjä: Pedro

Hai

Hai-Best-Kodi-lisätOletko NHL: n ja Nascarin fani? Sitten tämä lisäosa saattaa olla vain sinulle.

Se tuo NHL- ja Formula-1-releet vuodesta 2017-2018 kauteen 2018-2019. Se lähettää vain urheilun tärkeimpiä kohtia, mutta ei suorana suoratoistoa.

Repository: Haiden arkisto

Lähde: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Kehittäjä: Shark55

unfocused

Epätarkan-paras-Kodi-lisäosaKohdistamaton on elokuvien ja TV-ohjelmien lisäosa, mutta se on luokiteltu joihinkin outoihin osioihin.

Näihin osioihin kuuluvat Dead of Night, Justice, LNL, Outlaw, Rico, Sanity ja Scythe.

Esimerkiksi Dead of Night -osioon sisältyy rikos- ja dokumenttielokuvia, laitonta -osaan sisältyy länsimaisia, musta N valkoisia elokuvia ja niin edelleen.

Kaikissa osioissa on HD- ja SD-laatuvirroja ja vähintään yhtä.

Repository: Kohdistamaton repo

Lähde: https://mr-unk-nown.github.io/repo/

Kehittäjä: Tavaramerkki

Herra näkymätön

Paras-Kodi-lisät-Mr-näkymätönHaluatko katsoa uusimpia elokuvia ja TV-ohjelmia? Sen nimen merkitys voi kuulostaa oudolta, mutta Mr. Invisible lähettää kaikki uudet elokuvat sen lisäosassa.

Löydät myös urheiluosion, joka lähettää urheilua kuten NBA, MLB, jääkiekko, Formula 1, tennis ja kriketti.

Siellä on myös Uusi elokuvat -osasto ihmisille, jotka haluavat tehdä kompromisseja laadusta, mutta haluavat suoratoistaa.

Siksi se on yksi parhaista lisäosista Kodille.

Repository: Herra Näkymätön Repo

Lähde: http://mr-invisibles.github.io/repo/

Kehittäjä: Herra näkymätön

autohurjastelu

Joyride-paras-Kodi-lisätMotorsports-faneilla on hienoja uutisia pohtia, koska JoyRide on juuri sitä mitä he haluavat.

Se suoratoistaa moottoriurheilutapahtumia, mukaan lukien elokuvia, jotka liittyvät tällaiseen urheiluun.

Jotkut tämän Kodi-lisäosien kategoriasta sisältävät Super Autot, Super Bikes, Motorsports TV ja Classic-kokoelmat.

Repository: Ylivalta

Lähde: http://2supremacy.uk/repo/

Kehittäjä: Jokeri

Punainen kuningatar

The-Red-Queen-paras-Kodi-lisätSe on erityinen ja paras uusi Kodi-lisäosa, joka sisältää elokuvia ja TV-ohjelmia Live TV: hen ja urheiluun.

Voit myös etsiä elokuvia ja TV-ohjelmia Verkko-luokasta, joka sisältää Netflix, Hulu, HBO, CW ja muut.

Trakt ja Real Debrid toimivat molemmat tämän lisäyksen alla.

Repository: Umbrella Corporation Repo

Repo-URL: http://racooncity.gq/repo/

Kehittäjä: Ja5on

aerobinen

Aerobic-paras-Kodi-lisätRakastatko aerobicia? Sitten tämä lisäosa on tarkoitettu vain sinulle. Sillä on mielenkiintoisia osioita, joihin kuuluvat Zona Fitness Dance, Zona Meditaatio, Zona Virtual Gym jne.

Jotta lapsesi pysyisivät kunnossa, siinä on erillinen osasto Zona Kids, joka tarjoaa Zumba-luokkia ja muita tanssitunteja.

Löydät myös eri kategorioita espanjan kielellä.

Repository: Kodi Leia Repo

Repo-URL: http://kodileia.xyz/

Kehittäjä: Juldelja

Putki Toons

Putki-Toons-new-Kodi-lisätTube Toons -lisäosa kuuluu lapsille, jossa he voivat katsella joitain parhaimmista sarjakuvista, kuten Benin ja Hollyn valtakunta, Pikku Einstein, Peppa Pig ja muut.

Voit myös suoratoistaa sarjakuvia, joita parhaillaan esitetään televisiossa.

Suosittu Cartoon Sesame Street on myös katseltavissa.

Repository: Sytyttäjä-Pyro Repo

Repo-URL: https://incendiary-pyro.github.io/

Kehittäjä: Pyro

Aspis

Aspis-paras-Kodi-lisätYlijäämä tulee keksimään vielä yhden monitoimilaitteen lisäosan, joka sisältää 4 kt elokuvia, 3D-elokuvia, lasten elokuvia, musiikkia, urheilua jne..

Testasin sen 4K-elokuvasarjaa, ja se lähettää täydellisen videonlaadun kysymättä mitään Trakt ID: tä.

Se käyttää Trakt ID: tä, jos haluat katsoa 3D-sisältöä.

Repository: Ylivalta Repo

Repo-URL: http://2supremacy.uk/repo/

Kehittäjä: Ylivalta

Rajaton

Rajaton-paras-Kodi-lisätToinen monitoimilaite-lisäosa osioilla, jotka sisältävät elokuvia, TV-ohjelmia, lapsia, urheilua, uutisia ja muita.

Sillä on erillinen uutisosa, joten ihmiset ympäri maailmaa voivat olla ajan tasalla maailmanlaajuisista uutisista.

Siellä on toinen osa nimeltään Real-Debrid-lounge, jossa voit katsella 4k-elokuvia Real-Debrid-tilauksella.

Repository: Ylellinen repo

Repo-URL: http://luxurywizard.space/luxury/

Kehittäjä: ylellisyys

Kuolema ylhäältä

Paras-Kodi-lisäosa-Death-from-edelläFalcon on ollut pitkään avustaja Kodi-yhteisössä. Se on monitoimilaitteen lisäosa, joka sisältää elokuvia, TV-ohjelmia, lapsia ja muita osioita.

Nämä luokat on jaettu eri vaihtoehdoilla, ts. Elokuvat ovat saatavilla Eyasess Reloaded -osiossa, kun taas Urheilu on läsnä Falcon Sports -sarjassa.

Repository: AJ rakentaa repon

Lähde: http://ajbuilds.uk/secret/

Kehittäjä: Joukkue Falcon

Cult Flix

Cult-paras-Kodi-lisäosaCult Flix on elokuvan ja YouTube-lisäosa. Elokuvat-osiossa se kattaa viisi eri luokkaa, ts. Toiminta, Komedia, Rikos, Kauhu ja Sci-Fi.

YouTube-osiossa se kattaa komedia-, kauhu- ja scifi-ohjelmat. Tämä osio tuo sinulle kaikki viimeisimmät videot, jotka kuuluvat näiden tyylilajien piiriin.

Repository: Voisormien repo

Lähde: http://j1wizard.net/butter/

Kehittäjä: J1

Voin sormet

Paras-Kodi-lisäosa-voi-sormetButter Fingers on Butter Finger Repon uusi lisäosa, joka tuo sinulle erilaisia ​​elokuvalajeja.

Näitä ovat toiminta, klassikko, draama, perhe, rikos, mysteeri jne. Se kattaa myös urheiluosion.

Et löydä live-urheilua, mutta löydät tärkeiden pelien korotuskelat.

Repository: Voisormien repo

Lähde: http://j1wizard.net/butter/

Kehittäjä: J1

Originals

Originals-paras-Kodi-lisäosaOriginals Kodi koostuu Original TV -sarjoista ja elokuvista Netflix, Hulu, ja Amazon.

Se lähettää uusimmat ja samoin kuin vanhat televisio-ohjelmat, jotka ovat saatavilla näissä streaming-palveluissa.

Se lähettää edelleen sarjoja, joita on edelleen saatavana teattereissa.

Repository: Herra Freeworld Repo

Lähde: http://legionworldtv.com/zips/

Kehittäjä: Vapaa maailma

IMDB

IMDB-Best-Kodi-lisäosaOlet tietysti kuullut Internet Movie Database (IMDB) -ohjelmasta, mutta nyt se on saatavana Kodissa.

Se on kaiken tyyppisten elokuvien napa, joista osa sisältää Viimeisin julkaisu, eniten näkymiä, Perhe, lapset, ja yhteensä 20 muuta luokkaa.

Kaikki nämä elokuvat ovat saatavana joko SD- tai HD-laaduna.

Repository: Herra Freeworld Repo

Lähde: http://legionworldtv.com/zips/

Kehittäjä: Michael Myer

Kodi 18 Leia -lisät

Kodi 18 Leia julkaistaan ​​vihdoin suurien spekulointien jälkeen, ja mukana tulee henkeäsalpaava käyttöliittymä. Tässä Kodi-versiossa käyttäjä voi pelata pelejä elokuvien, TV-ohjelmien ja muun viihdemediasisällön katselun rinnalla. Tässä on joitain Kodi 18: n parhaista lisäosista:

 • Oppia kieli
 • Universumin lisäys
 • Boxset King uudestisyntynyt
 • TMDB
 • Falcon Reborn Kodi
 • Seren
 • Rasvattu salama
 • Jhokin paini

120+ parasta Kodi-lisäosaa (tammikuu 2020) * työluettelo *

Oppia kieli

Opi-a-kieli-Best-Kodi-TäydennysHaluatko oppia uuden kielen? Tämä on yksi parhaista Kodi 18 -lisäosista, jonka avulla ulkomaalaisille on helpompi oppia uusia kieliä. Tällä hetkellä voit oppia 10 kieltä, mukaan lukien espanja, ranska, italia, saksa jne. On live-podcast 24/7, joka auttaa sinua oppimaan kieltä. Lisäksi se tarjoaa sinulle luettelon videoista hakkereiden oppimiseksi, perussanoja, vinkkejä ja muuta. Hae se nyt!

Repository: Ylivalta Repo

Lähde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Kehittäjä: Hanki UKTV Allstars

UniverseHD-lisäosa

Universe-Kodi-Best-Kodi-lisät

Universumin lisäosassa on ainutlaatuinen elokuvien yhdistelmä, jossa se koostuu 3D-elokuvista, Bollywood-elokuvista, HD-elokuvista, lapsista ja niin edelleen. Löydät parhaat Kodi Leiden lisäosien vaivaton lisäys Galaxy Repo -palvelusta.

Repository: Galaxy-arkisto

Lähde: http://universe.worldkodi.com/

Kehittäjä: Nemzzy668 ja DevKong

Boxset King uudestisyntynyt

Boxset-king-Reborn-Best-Kodi-Täydennys

Boxset King Reborn on ainutlaatuinen käyttöliittymä, toisin kuin mikään muu lisäys, jonka näet. Kuninkaan kruunu asettaa pyörivän taustalla jatkuvassa liikkeessä. Tämän parhaan Kodi-lisäosan sisältö sisältää Action-, Thriller-, Sci-Fi-, Mystery- ja muut kategoriat. Jokaisesta kategoriasta löydät elokuvia, joiden avulla voit aloittaa suoratoiston heti.

Repository: Kellarioven TV-repo

Lähde: http://cellardoortv.com/repo/

Kehittäjä: [Telineet]

TMDB

Paras-Kodi-TMDB-lisätNyt voit löytää ja katsella elokuvia, jotka perustuvat TMDB Kodin elokuvastudioihin. Siellä on joukko studioita, mukaan lukien Columbia TriStar, Disney, Twentieth Century Fox, Sony Pictures jne. Sen avulla on helpointa katsella kaikkea elokuvasisältöä vastaavasta osastostaan ​​ja UHD-laatua. Nyt se on jotain ainutlaatuista.

Repository: Herra Freeworldin arkisto

Lähde: http://legionworldtv.com/zips/

Kehittäjä: Vapaa maailma

Falcon Reborn Kodi

Falcon-RebornFalcon Reborn Kodi on napa vanhoille ja uusille elokuville, jotka löytyvät yhdestä paikasta. Se on lisäksi saanut Live Sports -osion, dokumenttiohjelmat ja TV-ohjelmat. Siinä on erillinen Marvel vs DC -osasto kaikkien DC- ja Marvel-elokuvien katselemiseen yhdessä paikassa. Trakt-ominaisuus on myös käytössä, jos haluat suoratoistaa HD-elokuvia. Se löytyy AJ: n arkistosta.

Repository: AJ rakentaa repon

Lähde: http://ajbuilds.uk/secret/

Kehittäjä: Joukkue Falcon

Seren

Seren-top-Kodi-lisätSeren-lisäosa voi olla beta-vaiheessa, mutta se on silti paras Kodi-lisäosa, kun kyse on suosittujen elokuvien, trendikkäiden elokuvien, katsotuimpien ja paljon muiden suoratoistosta..

Voit myös löytää Box Office Top 10 -kategorian ja katsella elokuvia, jotka ovat tällä hetkellä kärkisijoilla. Beetavaiheesta huolimatta se ei kaatu eikä sisällä virheitä.

Kehittäjä: Nixgates

repo: Nixgates Repo

Lähde-URL: https://nixgates.github.io/packages

MTB: n rasvattu salama

MTB-Rasvattu-LightningRasvatuilla salamoilla on uskomattomia elokuvia ja TV-ohjelmia sisältäviä kokoelmia kaikista suoratoistopalveluista, kuten HBO, Netflix, Hulu jne..

Elokuvakokoelma on osa, joka suoratoistaa myös 50-90-luvun elokuvia.

Jos havaitset hidasta suoratoistoa, sen valikossa on vaihtoehto 'Rasvattu salama: Tyhjennä kaikki välimuisti', joka ratkaisee kaikki huonot suoratoisto-ongelmat.

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: MTB

Johkin paini

Jhokis-Wrestling-Kodi-lisätOletko yksi niistä taistelufaneista, jotka eivät koskaan ohita showa livessä?

Jhokin paini tuo sinulle live-paini, MMA ja kaikenlaiset taistelulajit suoraan Kodilla.

Joitakin osioita ovat, Saturday Night Raw (Live), Smack Down, UFC, UFC Replays, Wrestling PPV ja muut.

Repository: Mancave Repo

Lähde: http://mcteam.tech/repo/

Kehittäjä: WhizKid

Parhaat Kodi All in One -lisäosat

All-in-One-lisäosat tarjoavat elokuvia, TV-ohjelmia, Live TV- ja Lasten elokuvia. Täällä esittelemme parhaat Kodi All-In-One -lisäosat, jotka toimivat erinomaisesti:

 • Guillermo Tell
 • Hullu Titan
 • Atriox
 • Flixissä
 • Heisenberg
 • Borg
 • Kangas
 • HTMC-TV
 • 7of9 Kodi
 • Vau Kodi
 • Chronos

Guillermo Tell

Guillermo-paras-Kodi-lisäosaKodi-käyttäjät haaveilevat parhaasta Kodi-lisäosasta, joka suoratoistaisi kaiken suosikkisisällön elokuvista, TV-sarjoista, Live TV: hen ja Live Sportsiin. Niitä kutsutaan monitoimilaitteiden lisäosiksi, ja Guillermo Tell on suosittu. Sillä on kaikki nämä luokat ja enemmän.

Repository: Herra Freeworld

Lähde: http://legionworldtv.com/zips/

Kehittäjä: Vapaa maailma

Hullu Titan

Mad-Titan-Best-Kodi-lisätMad Titan Kodi on uskomaton videon lisäosa, joka sisältää elokuvat, TV-ohjelmat, Live TV, Urheilu ja Lapset-osion. Joten teknisesti sitä pidetään parhaana all-in-One-lisäosana. Siinä on myös Real-Debrid ja Trakt-osio. Se vetää monia hyviä linkkejä ja toimii hienosti.

Repository: Ring of Saturn Repo

Lähde: http://www.planet-universe.co.uk/

Kehittäjä: 1-Cool-Guy

Atriox

Paras-Addon-for-Kodi-AtrioxJos haluat kaiken viihteen maun yhdellä otoksella, Atriox All-in-one-lisäosa on sinulle. Sen valikossa on 4K-elokuvia, jotka näytetään Real Debridistä, Live TV: stä, Live Sporting -tapahtumista, 24/7 TV-ohjelmista, Suosituimmista elokuvista, Lasten elokuvista, Konserteista ja monista muista. Sen asentaminen laatikkosarjoihisi antaa ainutlaatuisen kokemuksen.

Repository: Ylivalta Repo

Lähde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Kehittäjä: Atriox

Flixissä

Paras-Kodi-lisäosa-at-the-flixAt Flix on erittäin tärkeä Maverick Repositoryn lisäosa, joka kattaa kaikki viihteen näkökohdat, kuten elokuvat, TV-sarjat, lasten elokuvat, live-konsertit ja niin paljon muuta. Kodi-käyttäjillä, joilla on Real Debrid-tili, olisi paljon hyötyä tästä lisäosasta, koska se suoratoistaa 4K- ja 3D-elokuvia niille käyttäjille.

Repository: Maverick TV Repo

Lähde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Kehittäjä: yksinäinen susi

Heisenberg

Heisenberg-new-Kodi-lisäosaBreisen Badin Heisenberg on palannut Kodi-lisäosana, joka tuo sinulle paljon videoita aikuisille ja lapsille. Ladatessasi tätä lisäosaa Kodilta, se suoratoistaa kaikenlaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia, urheilun uusintoja, suoraa TV: tä, musiikkia ja uutislähetyksiä. Se on täydellinen tapa menneeseen aikaan, kun olet yksin tai ystävien ja perheen kanssa.

Repository: FireStick Plus Man

Lähde: http://fspmkodi.com/_repo/

Kehittäjä: Heisenberg

Borg

Borg-Best-Kodi-TäydennysBorg on yksi harvoista AJ Builds -lisäosista, joita ylläpitää sen arkisto. Tämä on monitoimilaite, joka sisältää elokuvia, TV-ohjelmia, dokumenttiohjelmia, lapsille -osion ja verkot. Sillä ei ole Live TV -osaa, mutta kuka välittää, kun voit saada Netflix- ja HBO-sarjoja ilman tilausta?

Repository: AJ rakentaa repon

Lähde: http://ajbuilds.uk/secret/

Kehittäjä: Nitron

Kangas

Paras-Kodi-lisät-CanvasKangas on Paras all-in-One-luokan Kodi-lisäosa. Miksi sanon, että syynä on se, että siinä ei ole vain elokuvia, televisio-ohjelmia ja live-TV: tä, vaan se tuo käyttäjille myös Live Sports, Kids-esineitä, Stand-up Comedy -tapahtumaa ja paljon muuta. On paljon pureskeltavaa, kun saat tämän lisäosan asennettavaksi.

Repository: Kodi-ohje Repo

Lähde: http://kodihelp.net/repo/

Kehittäjä: Yhteisö

HTMC-TV

HTMC-tv-paras-Kodi-lisätHTMC TV on monitoimilaite, joka sisältää paljon elokuvia, televisio-ohjelmia ja live-TV-kanavia. 4k -laatuista katselua varten se antaa käyttäjille mahdollisuuden valita Trakt Hub. Se on täydellinen lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa jokaista mediavideosisältöä. Saatavana HTMC Repossa.

Repository: HTMC Repo

Lähde: http://repo.htmc.tv/

Kehittäjä: HTMC

7of9

Paras-Kodi-lisät-7of9

Monitoimilaite (AIO) -lisäosa, jossa on elokuvat, TV-ohjelmat, suora TV ja urheilu. Elokuvat-luokassa meillä on Star Wars / Star Trek, Super Heroes, Martial Arts, Urban / Gangster, Short Films ja muut. Kuuntele monia upeita podcasteja, katso Stand-up Comedy, News ja Fitness. Joten periaatteessa sinulla on kaikki yhden paketin alla.

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: Team Diamond

Vau Kodi

Wow-Kodi on All-in-One-lisäosa, joka sisältää kaiken. Se tulee UKodi 1 -varastosta ja on kytketty muihin UKodi-lisäosiin. Se näyttää 4K-elokuvia, 3D-elokuvia ja vasta julkaistuja Netflix- ja HBO-ohjelmia. Mikään ei voita Wow-lisäosan videosisältöä.

Repository: UKodi1 Repo

Lähde: http://Ukodi1.com/Repo/ 

Kehittäjä: Joukkue UKodi1 ja Gandelf

Chronos

Chronos Best Kodi -lisäosat

Skydarks on hiljattain noussut uudeksi Kodi-arkistoksi, joka on tuonut markkinoille all-in-one-lisäosan nimeltään Chronos. Siinä on osioita, jotka sisältävät elokuvia, live-urheilua, konsertteja ja radiota. Se tuo sinulle myös Live TV -kanavia esimerkiksi Saksaan ja Itävaltaan. Sillä on myös aikuisille suunnattua sisältöä, mutta se vaatii salasanan. Löydät tämän lisäosan Skydarks-arkistosta.

Repository: Sky Dark Repo

Lähde: http://www.skydarks.com/skydarks/

Kehittäjä: Joukkue SkyDark

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin

Yksi mielenkiintoisimmista asioista Kodissa on, että voit katsella elokuvia useista genreistä. Toimintaelokuvista thrilleriin, sinä nimit. Nämä Kodi-lisäosat tarjoavat uusimpia elokuvia sekä suosittuja klassikoita. Tartu kaikkiin seuraaviin:

 • 1389
 • voodoo
 • FireFly
 • Vapauta BB
 • taz
 • Galactus
 • Nole Cinema
 • Medusa
 • Merirosvon elämä minulle
 • Kauhu luola
 • Ensimmäinen yksi televisio
 • Numerot Kodi
 • R2D2
 • Painajainen
 • Elokuva Rulz Kodi
 • liitto
 • Istukka
 • Genesis Reborn
 • Lainsuojaton
 • Triton
 • lunastus
 • Digi-laatikko
 • Kratos
 • Mundo Oscuro Kodi
 • maastamuutto
 • liitto
 • Genesis Reborn
 • Gurzil
 • Uranus

1389

Paras-Kodi-lisät-1389-elokuvatTämän lisäosan kehittäjä saattoi inspiroida vuonna 1389 tapahtunutta Kosovon taistelua, ja siksi tämän lisäosan nimi syntyi. Periaatteessa se on elokuvan lisäosa, joka ei suoraa vain elokuvia, vaan myös TV-sarjoja ja dokumentteja. Tojelakon lisäosat ovat lupaavia ja tämäkin.

Repository: Tojelako Repo

Lähde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Kehittäjä: Srbin

voodoo

Paras-Kodi-lisät-VoodooJos olet sitä mieltä, että tämä lisäosa opettaa sinulle jonkinlaisia ​​taianomaisia ​​temppuja, jotka näet sen suorittavan televisiossa, olet erehtynyt täysin. Voodoo-lisäosa on elokuvien ja TV-ohjelmien lisäys, joka sisältää Live IPTV -kanavia. Se lähettää 4K-elokuvia, HD-elokuvia, yhden napsautuksen elokuvia jne.

Repository: Kultaisen aseen repo

Lähde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Kehittäjä: Timanttikoirat

FireFly

Paras-Kodi-lisäosa-FireflyJokainen luettelossa oleva paras Kodi-lisäosa on Exoduksen haarukka. Tämä ei tarkoita, että se kaappaa kuolleet linkit, mutta se noutaa korkealaatuiset suoratoistolinkit nopeasti. Firefly on yksi heistä. Kun valitset Elokuvat-osion, siinä on useita luokkia, kuten MGM, Fox, Warner Bros, Sony, joten voit valita näiden jättiläisten tuottaman elokuvan..

Repository: FireFly Repo

Lähde: https://huckfinndiesel.github.io/repo/

Kehittäjä: FinnDiesel

Venom toistaa

Urheilu-Toistaa-R-Us-Best-Kodi-lisät

Ota kaikki Venom Replays -lisäosan urheilun kohokohdat, joka tarjoaa sinulle kohokohdat 25 urheilulajille ympäri maailmaa. Joitakin näistä urheilulajeista ovat paini, UFC, tennis, NASCAR, nyrkkeily ja niin edelleen. Tämän lisäyksen avulla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia, jos unohdat Live Sport -ottelua. Se löytyy GenTec-arkistosta.

Repository: Star-Tec -varasto

Lähde: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Kehittäjä: Star-Tec

Vapauta BB

Paras-release-bb-Kodi-lisäosaRelease BB ei ole tavallinen elokuvan lisäosa, koska se suoratoistaa elokuvia monenlaatuisina riippuen internetin nopeudesta. Sitä pidetään yhtenä parhaimmista toimivista Kodi-lisäosista, koska löydät erilaisia ​​luokkia, ts. 1080p, 720p, 3D, 4K, BDRip, CAM, DVD-R ja paljon muuta. Se on ominaisuus, joka erottuu muista lisäosista.

Repository: Bugatsinho Repo

Lähde: https://bugatsinho.github.io/repo/

Kehittäjä: Bugatsinho

taz

Paras-Kodi-lisät-TazinTAZ on elokuvan lisäosa, älä sekoita sitä esillä olevaan kuvaan, joka viipyy lisäosassaan. Se on täydellinen lisäosa sinulle ja perheellesi katsomaan kaikenlaisia ​​elokuvia, ts. Trendikkäitä, suosittuja, viimeaikaisia ​​ja paljon muuta. Vaikka sitä löytyy uudesta Octopus Repo -tapahtumasta, on olemassa monia tekijöitä, jotka varmistavat, että tämä lisäosa on olemassa jonkin aikaa.

Repository: Mustekala-arkisto

Lähde: http://octopus246.esy.es/octopus/

Kehittäjä: Twiglet

Galactus

Paras-Kodi-Täydennys-GalactusGalactus on elokuvien lisäosa, joka sisältää elokuvia ja TV-sarjoja. Mutta asia, joka kiehtoo minua eniten, on sen Elokuvat 24/7 -osa. Siellä voit valita elokuvia tyylilajin, kuten Komedia, Anime, Toiminta, jne. Perusteella, ja sama koskee TV-sarjoja.

Repository: Helvekoiravarasto

Lähde: http://cerbrepo.space/repo/

Kehittäjä: Galactus

Nole Cinema

Nole-Cinema-Best-Kodi-TäydennysNole Cinema tulee uudesta arkistosta, ts. Saturnuksen kehästä, joka sisältää täydellisen elokuvakokoelman. Miksi sanon, että kokoelma johtuu siitä, että se näyttää uudet julkaisut ja sisältää kaikki muut genrevaihtoehdot. Lisäksi sillä on ainutlaatuinen boxset-kokoelma elokuvia varten, joissa on useita osia, ts. Fast and Furious -kokoelma, Cars Movie -kokoelma, Karibian merirosvojen kokoelma jne..

Repository: Ring of Saturn Repo

Lähde: http://www.planet-universe.co.uk/

Kehittäjä: NoleNation

Medusa

Medusa-Best-Kodi-TäydennysLisäosasta on puhuttu niin paljon sen sisällöstä. Se on videon lisäosa, joka on nimetty kreikkalaisen mytologian hahmon, naismonsterin mukaan, jolla on käärmekarvat ja joka tuhoaa kaikki. Älä huoli, lisäosa auttaa melko paljon Kodi-käyttäjiä katsomaan elokuvia ja TV-sarjoja HD-laadulla.

Repository: Medusa Repo

Lähde: http://medusa1.co.uk/medusa/

Kehittäjä: ABA

Merirosvon elämä minulle

A-Pirates-life-for-me-paras-Kodi-lisätTämä lisäyskaappauslinkki on suoraan Pirate's Bay-torrent-verkkosivustolta, joka on hämmästyttävää, mutta tarvitset VPN: n tehdäksesi sen. Jotta pääset suurempaan mediakirjastoon, tarvitset joko Real-Debrid-tilin tai Premiumize-tilin tätä lisäystä varten jatkaaksesi suoratoistoa teräväpiirtona. On kuitenkin osa eli suorat linkit, jotka eivät vaadi premium-tiliä ja voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia.

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: Joku

Kauhu luola

Paras-Kodi-Täydennys-Horror-Cave

Jokainen planeetan kauhuelokuva, joka on koskaan tehty, löydät sen Kauhu luolasta. Se on omistettu ihmisille, jotka rakastavat pelättävien elokuvien katselua, kauhuomusiikin ja lyhyiden haamutietojen kuuntelua sekä sarjamurhaajaelokuvia. Siinä on ominaisuus, jonka avulla Real Debrid voi katsella myös kaikkia elokuvia teräväpiirtona.

Repository: Man Cave Repo

Lähde: http://kodi.mancavekodi.com/New.Repo/

Kehittäjä: Mies luola

Ensimmäinen yksi televisio

Ensimmäinen TV-Top-Kodi-Täydennys

Ensimmäinen One TV on ainoa paras Kodi-lisäosa, joka tarjoaa kunkin maan televisio-ohjelmia. Albaniasta lähtien se kattaa lähes 61 maata. Kun napsautat mitä tahansa maata, löydät luettelon monista kanavista, mutta tarvitset VPN: n pääsyn sen sisältöön. Ensimmäinen Yksi TV on ainutlaatuinen, eikä sillä ole vaihtoehtoa.

Repository: Catoalin arkisto

Lähde: http://catoal.org/

Kehittäjä: Antaa potkut

Numerot Kodi

Numerot-new-Kodi-lisäosa

Numero Kodi on yksinkertainen Kodi-lisäosa, joka on kehitetty erityisesti elokuviin ja TV-ohjelmiin. Valikossa on kuitenkin kaksi muuta osaa, ts. Boxetts ja Networks. Verkko-osio sisältää suoratoistokanavien luokkia, kuten Netflix, ABC, AMC, Amazon jne. Boxsets -vaihtoehto sisältää luettelon elokuvakategorioista, ts. Toiminta, seikkailu, anime, jne. Viimeiseksi löydät myös dokumenttielokuvia katseltaviksi..

Repository: Kellarioven TV-repo

Lähde: http://cellardoortv.com/repo/

Kehittäjä: [Telineet]

R2D2

Paras-R2D2-Kodi-lisäosa

R2D2 Kodi on Elokuvan lisäosa, jolla on sama käyttöliittymä kuin Exoduksella tai Covenantilla. Ero on, että näet kaikki elokuvat HD-laadulla. Sillä on myös osio uusista elokuvateattereista, jotka tuovat elokuvateattereihin elokuvateattereita, joita ei ole vielä julkaistu elokuvateattereista.

Repository: AJ rakentaa repon

Lähde: http://ajbuilds.uk/secret/

Kehittäjä: Joukkue Falcon

Painajainen

Painajainen-paras-Kodi-lisäosaKuinka usein näet Oscar-voittajan elokuvan huomaamatta? Ei enää. on lisäosa, joka tuo sinulle Oscar-voittaja-elokuvia joka vuosi ja voit nähdä ne teräväpiirtona. Lisäksi tämä lisäosa tarjoaa muita elokuvakategorioita, kuten teatterin sisäisiä, esillä olevia, trendikkäitä jne. Se löytyy juutalaisten arkistosta.

Repository: Juutalainen Repo

Lähde: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Kehittäjä: JewBMX, ToneTone

Elokuva Rulz Kodi

Elokuva-Rulz-paras-Kodi-lisät on kehitetty erityisesti Bollywood-faneille ympäri maailmaa. Se sisältää viimeaikaisia ​​Bollywood-elokuvia, jotka kiinnostavat miljardeja faneja, jotka ovat läsnä pääasiassa Intiassa. On kulunut jonkin aikaa, kun Bollywood-fanit olivat innokkaita saamaan lisäosan, joka lähettää heidän suosikkisisältönsä. Nyt kun heillä on yksi parhaista Kodi-lisäosista, he eivät voi odottaa suoratoistoa. Se löytyy syiden arkistosta.

Repository: Syyt arkistoon

Lähde: http://reasonsrepo.ml/repo/

Kehittäjä: Syyt

Istukka

Parhaat kodi-lisäosat Placenta

Team Afterbirth tuo yhä enemmän Exodus- ja Covenant -haarukoita. Tällä kertaa se on onnistunut tarjoamaan Kodi-käyttäjille vielä yhden Covenant-haarukan, Placenta. Tämä on paras Kodi-elokuvan lisäosa, joka lähettää viimeisimmät elokuvat ja TV-ohjelmat viipymättä. Jos olet jo asentanut KNE Repon, asenna Placenta kodi -lisäosa luetteloosi.

Lue lisää: .

Repository: Kodi Neu Erleben -varasto

Lähde: https://start.kodineuerleben.eu/

Kehittäjä: Joukkueen syntymän jälkeen

Lainsuojaton

Outlaw-paras-Kodi-lisätMiksi tämä Kodi Movie addon nimeltään Outlaw? Koska Outlaw Kodilla on elokuvakategorioita, jotka liittyvät tiettyyn rikos-, sota-, gangsteri-, länsi-, sotilas- ja gangseri-elokuvien genreen. Sillä on valtava kokoelma sellaisia ​​elokuvia, joilla on hyvä videonlaatu. Tämän vuoksi Outlaw on hieno nimi ehdottaa. Tämä Kodin parhaat lisäosat 2020 löytyy Sandman Reposta.

Repository: Sandman Media Repo

Lähde: http://repo.entersandman.xyz/

Kehittäjä: Hellboy

Triton

Paras-Kodi-lisät-Triton

Triton Kodi -laajennus on toinen lisäosa, joka tuo elokuvia ja televisio-ohjelmia HD-linkkillä. Tämä lisäosa päivitetään kaikkien toimivien uusien elokuvien ja TV-ohjelmien kanssa. Tämä lisäosa löytyy lvtvv-arkistosta.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Lukitus ja cypher

lunastus

Lunastus-addon-for-Kodi

Lunastus on palannut paremmalla käyttöliittymällä ja monilla elokuvien luokkilla. Löydät elokuvat aakkosjärjestyksessä, uudet julkaisut, 4K ja 3D-elokuvat. 3D-elokuvien tarjoamisen ansiosta se on yksi parhaista Kodi 17 -lisäosista ja se on saatavana Diamond Wizard Repo -ohjelmassa.

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: Bucky

Digi-laatikko

Parhaat Kodi-lisäosat Digi Box

Digi Box Kodi -lisäosa on mieluiten yksi parhaimmista Androidin Kodi-lisäosista, ja kaikki uudet elokuvat, TV-ohjelmat ja dokumentit ovat näkyvissä. Mediasisällön lataaminen on nopeaa, eikä se salli Kodin lisätä löysyyttä, estäen siten puskuroinnin. Se löytyy digitaalisesta arkistosta.

Repository: Digitaalinen repo

Lähde:  http://xdigital.xyz/repo/

Kehittäjä: Tiedät kyllä ​​kuka

Kratos

Kratos

Kratos Kodi on Movie-lisäosa, joka tekee siitä parhaimmista Kodi-lisäosaluetteloistamme, koska se tarjoaa jotain ylimääräistä kaikille muille siellä oleville elokuvan lisäosille. Sillä on Spotlight-luokka, joka sisältää kaikki uusimmat elokuvat ja elokuvat, jotka ovat trendikkäitä ympäri maailmaa. Se löytyy UKodin arkistosta.

Repository: UKodi1 Repo

Lähde: http://ukodi1.pw/Repo/

Kehittäjä: Kratos

Mundo Oscuro Kodi

Mundo-Oscuro-Kodi-paras-Kodi-lisätMundo Oscuro Kodi, joka tunnetaan myös nimellä Dark World, joka on espanjalainen lisäosa elokuviin ja TV-ohjelmiin. Mutta enimmäkseen jaat myös paranormaalisia aktiviteetteja, kauhu- ja salaperäisiä elokuvia. Se on tällä hetkellä kehitysvaiheessa, ja uusia osioita luodaan päivittäin, mutta ei voida kiistää, että se on paras Kodi-lisäosa espanjalaisille katsojille. Se löytyy Catoalin arkistosta.

Repository: Catoal Repo

Lähde: http://catoal.org/

Kehittäjä: Kratos

maastamuutto

Exodus-Best-Kodi-Täydennys-For-elokuvat-1Exodus on seuraavan sukupolven Kodi-lisäosa, jonka on kehittänyt Lambda. Lisäosassa on tyylikäs, yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä, joka muistuttaa Netflixiä. Exodus antaa käyttäjille mahdollisuuden etsiä medioita näyttelijän tai näyttelijän nimellä. Paljon tarjottavaa Exodus parantaa käyttäjän suoratoistokokemusta tukemalla Real-Debrid, All-Debrid ja IMDB. Tässä on opas kuinka krypton 17.6 asennetaan XvBMC: n, TkNorrisin kanssa & Kodil Repo. Exodus löytyy nyt

Repository: Kaikki Eyez on Me Repo

Lähde: http://aeom.cf/repo/

Kehittäjä: maastamuutto

liitto

Covenant-Kodi-lisäosa Covenant, suosituin Kodi-lisäosa on Exoduksen virallinen korvaaja. Tämä lisäosa on paljon vakaampi kuin Exodus tai muut elokuvan lisäosat, ja tästä syystä se on luokiteltu Kodi-maailman suosituimmaksi..

Lue lisää: .

Repository: Kaikki Eyez on Me Repo

Lähde: http://aeom.cf/repo/

Kehittäjä: liitto

Genesis Reborn

Genesis-Reborn-lisäosa-for-Kodi

Kun virastot lopettivat Genesiksen, suurin osa katsojista ei tiedä tosiasiaa, että Genesis syntyi uudelleen nimellä Genesis Reborn. Sillä on sama kehittäjätiimi, jotka pyrkivät saamaan Genesis-lisäosan menestykseen. Tässä uudessa lisäosassa on kaikki nuo ominaisuudet, jotka Genesisillä alun perin oli.

Lue lisää: .

Repository: Kaikki Eyez on Me Repo

Lähde: http://aeom.cf/repo/

Kehittäjä: Genesis Reborn

Gurzil

Uusi-Kodi-lisäosa-Gurzil

Kun Exodus-kehittäjät jäivät jäähyväisesti lisäosaan, syntyi monia Exodus-haarukoita, joissa Gurzil on yksi heistä. Gurzil ei ole vain mikä tahansa muu Exodus-haarukka, mutta se toimii myös samalla tavalla kuin Exodus. Siinä on kaikki uusimmat linkit ja lähteet, jotka ovat käytettävissä videosisällön suoratoistoon.

Lue lisää: .

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: APEP

Kultakausi

Kultakausi

Kuten nimi viittaa, Golden Age -tarjouksen tarkoituksena on tuoda sinulle klassisia elokuvia, jotka perustuvat runsaisiin luokkiin. Näihin luokkiin kuuluvat toiminta, seikkailu, animaatio, komedia, draama, kauhu ja paljon muuta. Se tuo sinulle 1900-luvun alun elokuvia hyvällä videonlaadulla. Tämä lisäosa on saatavana Diamond Wizard -varastossa

Repository: Timanttitoimisto Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Kehittäjä: Chuck U Farley

fokus

Paras-Kodi-Täydennys-FocusFocus Kodi on lisätty parhaiden Kodi-lisäosien luetteloon, koska se päivittää mediakirjastoa usein ja tuo uudet elokuvat ja TV-ohjelmat luetteloon. Se on myös Covenant- ja Exodus-haarukka, joka tuo sen kilpailukykyisen Kodi-luokan pöytään. Tämä lisäosa on saatavana Sandman Median arkistossa

Repository: Sandman Media Repo

Lähde: http://repo.entersandman.xyz/

Kehittäjä: BBB

Vastustus

Paras-Kodi-lisät-The-Resistance

Resistenssikodi-lisäosa on juuri astunut jalka Kodi-maailmaan ja on ottanut kaikki yllätyksenä. Se on tarkka jäljennös Exodus ja Covenant -lisäosasta, joka ilmaisee elokuvia ja TV-ohjelmia. Se on Kodi 17.6: n parhaat lisäosat, koska se tarjoaa HD-katselun ja sitä päivitetään jatkuvasti tarjoamaan Kodi-käyttäjille parasta suoratoistokokemusta. Se on saatavana lockzone-arkistossa.

säilytyspaikka: Helvetit

Lähde: Http: //cerbrepo.space/repo/

Kehittäjä: Kiinteä käärme

Diamond Cinema

Kodi-lisäosa-Diamond-elokuva

Diamond Wizard -varasto tuo parhaat videon lisäykset Kodille, ja Diamond Cinema ei ole poikkeus. Se tarjoaa Kodi-käyttäjille tyylikkään, mutta täynnä viihdettä sisältävän Kodi-lisäosan, joka sisältää osiot, kuten elokuva, kauhu, musiikki, kaupunki ja muut. Nämä ovat elokuvien osiot, ja suoratoistot viedään YouTubesta. Sitä on saatavana myös Legion World TV Repo -lehdessä. http://repo.rubyjewelwizard.com/

Uranus

Uranus-Kodi-lisäosaUranus on uusin lisä Kodi-yhteisöön. Muutamia mainittakoon, että siinä on joitain jännittäviä ominaisuuksia, kuten TV-kokoelmat, elokuvakokoelmat, uudet TV-ohjelmat, Trakt-elokuvat ja kanavat. Se tuo sinulle sisällön heti napsauttamalla mitä tahansa elokuva- tai TV-ohjelmaa.

repo: Tojelako

Lähde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Kehittäjä: Uranus

Parhaat Kodi-lisäosat videoille

Jos haluat katsella videoita verkossa, Kodi tarjoaa täydellisen ratkaisun. Käyttämällä parhaita Kodi-videon lisäosia, voit suoratoistaa rajoittamattoman määrän videoita.

Plex Kodi -lisäosa Uusi-Kodi-lisäosa-Plex

Plex ilmoitti äskettäin uudesta Kodi-lisäosasta, joka on saatavana Kodi-käyttäjille. Plex, lopullinen videoiden suoratoistokokemus, tuo sopivan yhteistyön pitkäaikaisen kilpailijansa Kodin kanssa. Kun olet ladannut zip-tiedoston, muodosta yhteys Plex-palvelimeen ja aloita elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto.

Huomautus: Tarvitset Plex VPN -sovelluksen pääsemiseksi turvallisesti maantieteellisesti estettyyn sisältöön ja kaikkien Plex-kanavien suoratoistoon rajoittamattomalla viihteellä.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Plex

Reddit.com

Reddin lisäys kodilleReddit on valtava yhteisö, jossa ihmiset ympäri maailmaa voivat olla vuorovaikutuksessa. Se sisältää useita alaluokkia (tai luokkia) eri aiheista. Reddit.com-lisäosalla voit suoratoistaa mitä tahansa videoita Redditistä Kodilla. Tämä on yksi parhaista Kodi-video-lisäosista, koska Reddit isännöi miljoonia videoita päivittäin. Hardcore-seuraajat voivat etsiä, toistaa, lisätä tai poistaa videoita suoraan Kodista.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Jani Mikkonen

Parhaat urheiluun tarkoitetut Kodi-lisäosat

Puhuessamme tapahtuu lukuisia urheilutapahtumia. Näitä tapahtumia ei kuitenkaan ole mahdollista seurata suorana lähetyksenä. Mutta jos sinulla on näitä, voit nauttia suosikkiurheilutapahtumista Kodilla, jopa vaikka heti:

 • Sports Classic
 • Paini maailma
 • Just Sports Kodi
 • Lakko kaikki Sportz Recap Kodi
 • Venom toistaa
 • Joker Sports
 • SportsDevil
 • cCloud TV
 • NBC Sports Live Extra

Sports Classic

Urheilu-Classic-Best-Kodi-TäydennysSports Classic on uusi paras Kodi Sports addona ja sen tarkoituksena on katsella live-urheilua ympäri maailmaa. Vaikka olet unohtanut eläviä urheilutapahtumia, voit katsella täydellisiä toistoja ja kohokohtia tästä lisäosasta. Jalkapallosta PPV-nyrkkeilytapahtumiin, tämä lisäys antaa poikkeuksellisen arvon live-streaming-kokemukseesi.

Repository: Hain repo

Lähde: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Kehittäjä: Shark55

Paini maailma

Maailman-of-paini-Best-Kodi-AddonPainon maailma Kodi on ehdottomasti lisäosa paini-faneille ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että se tuo sinulle WWE PPV Shows Live ja Highlights -sovelluksen, se näyttää myös korostetun kelan suurille paini turnauksiin, joita tapahtuu ympäri maailmaa. Se löytyy Lokin arkistosta.

Repository: Loki Repo

Lähde: http://kodiuk.tv/repo/

Kehittäjä: Loki

Just Sports Kodi

Just-Urheilu-Best-Kodi-Täydennys Lisäosa on yksinkertaisin kaikista Kodi Sports -lisäosista, jolla on vain viisi alavalikkoa, mutta siinä on kaikki Live Sports -tapahtumat, joita tällä hetkellä tapahtuu maailmassa. Valikon ensimmäinen vaihtoehto, ts. Just Sports Channels Oneclick tuo sinulle parhaat urheilukanavat, toisessa vaihtoehdossa, ts. Just Sports Multilink, löydät kaikki urheilukanavat ympäri maailmaa. Tämä paras Sportsin Kodi-lisäosa löytyy Kodilin arkistosta.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: UKodi1 Repo

Lakota kaikki Sportzin repsut

Lakot-All-Sports-Kertaus-paras-Kodi-lisätJos ihmettelet, että tämä lisäosa näyttää vain urheilun toistoja ja kohokohtia, olet erehtynyt. Lakko kaikki Sportz Recap Kodi näyttää live-urheilua erilaisissa urheilulajeissa, mukaan lukien NFL, NHL, NBA, UFC, jalkapallo, tennis ja niin monet muut urheilulajit. Live-urheilun suoratoiston lisäksi se näyttää lyhyitä ottelun kohokohtia. Se löytyy Rock Crusher Reposta.

Repository: Rocks-arkisto

Lähde: http://www.rockodi.com/

Kehittäjä: Lakko

Joker Sports

Jokeri-Urheilu-Best-Kodi-lisät tekee live-urheilun ja kohokohtien katsomisesta helppoa laitteillasi. Tämä lisäosa kattaa kaikenlaiset urheilulajit, joita pelataan live-tilassa kaikkialla maailmassa. Jos kyseinen urheilu on saatavana parhaimmissa urheilukanavissa, voit katsella sitä myös. Joillakin parhaimmista urheilukanavista, ts. BT Sportsilla ja Sky Sportsilla on oma päävalikko, josta löydät luokan alikanavat. Se löytyy Maverickin arkistosta.

Repository: MaverickTV Repo

Lähde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Kehittäjä: yksinäinen susi

SportsDevil

urheilu-devil vs. kodii SportsDevil on yksi parhaista Kodi-lisäosista tulenkestävyyteen. Lisäosa ei kuitenkaan kilpaile NBC Sports Live Extra -sovelluksen kanssa, mutta vie käyttäjän streaming-kokemuksen seuraavalle tasolle "ilmaiseksi" -lähetyksellä. Lisäksi SportsDevil ei ole virallinen lisäosa, joten Addon Installer vaatii asennuksen.

Lue lisää: .

Repository: MaverickTV Repo

Lähde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Kehittäjä: SportsDevil

cCloud TV

cCloud-tv-Best-Kodi-Täydennys-For-Live-Sports cCloud TV Kodi on pilvipohjainen Kodi-lisäosa, joka tarjoaa kanavia yhteisövirroista ympäri maailmaa. Mutta lisäyksen luonteen vuoksi kanavia tarjotaan eri alueilta eri kielillä. Tilaajat voivat katsella urheilua, uutisia ja dokumentteja elokuvien cCloudTV-lisäosan avulla Kodille.

Lue lisää: .

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Rattlehead

NBC Sports Live Extra

NBC-Urheilu-Live-Extra-paras-Kodi-krypton-lisäosa

tarjoaa elävää urheilua, toistoja ja kohokohtia ajan parhaimmista urheilutapahtumista. Muistathan, että osa urheilutapahtumista vaatii NBC-kaapelitilauksen. Asennettuaan NBC Sports Live Extra -sovelluksen käyttäjät voivat katsella suosikkiotteluita teräväpiirtotoistossa parhaan Kodi-lisäosan avulla.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Eracknaphobia

Jalkapallon parhaat Kodi-lisäosat

Jalkapallofanaatikot haluavat eniten katsoa jalkapalloliigaita, joita tapahtuu ympäri maailmaa. Alla esitetyt Kodi-lisäosat tuovat sinulle live-jalkapallo-aktiviteetteja, kohokohtia ja asiantuntijoiden mielipiteitä ennen ottelua ja sen jälkeen. Joten varmista, että saat kaikki nämä lisäosat.

 • Urheilumaailma
 • Kanavapäärynä
 • Elektra Holvi

Urheilumaailma

Urheilu-maailma

Sports World Kodi -lisäosa tarjoaa enemmän kuin vain live-jalkapallo-otteluita. Se on koti kaikenlaisille urheilulajeille, mukaan lukien NFL-ottelut. Sen käyttöliittymä on suunniteltu niiden urheiluluokkien perusteella, joissa jalkapallo sijaitsee huipulla. Voit katsella otteluita kaikista liigaista vaihtoehdosta tai valita kanavia, jotka vastaavat jalkapallo-otteluasi.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Nemzzy

Kanavapäärynä

Kodi-lisäosa-kanava-Pear-

Channel Pear on epätavallinen, mutta viihdyttävä Kodi-lisäosa. Kun asennat tämän lisäosan, huomaat sen olevan täysin tyhjä. Voit lisätä kanavia Channel Pear -lisäosaan Channel Pear -sivuston kautta. Voit valita minkä tahansa jalkapallokanavan verkkosivustolta ja synkronoida sen jälkeen Kodi-kanavasi. Tällä tavalla voit katsella live-jalkapalloa ja niin paljon muuta.

Repository: Ei mitään

Lähde: Plugin.video.channelpear

Kehittäjä: Kanavapäärynä

Elektra Holvi

Kodi-lisäosa-Elektra-Vault

Elektra Vault -lisäosa on omistettu erityisesti live-urheilun seuraamiselle, missä sillä on erillinen osio, joka näyttää vain live-ottelut. Tämä lisäosa päivitetään usein uusimmilla otteluilla. Voit myös katsoa kohokohtia, jos olet ohittanut tärkeän jalkapallo-ottelun tämän lisäosan avulla.

Repository: Ylivalta Repo

Lähde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Kehittäjä: Elektra Holvi

Parhaat Kodi-lisäosat live-TV: lle

Ennen kuin jatkat, sinun pitäisi tietää, että live-TV-lisäosien käyttöä voidaan rajoittaa maantieteellisesti ja tarvitset vuonna 2020 toimivia VPN-palveluita niiden käyttämiseen. 

Jos nautit suosittujen televisiosarjojen, kuten Daredevil, The Flash, Arrow, Black Mirror, Game of Thrones, tai muun ohjelman katselemisesta, nämä Kodi-lisäosat ovat sinulle. Tässä on luettelo vuodelle 2020, varmista, että saat ne kaikki:

 • Live-napa
 • Heinäkaukalo TV
 • SkyNet Kodi
 • Unohduksen virrat
 • iPlayer WWW
 • Mobdro
 • USTV nyt

Live-napa

Live Hub-kryptonin lisäys

Live Hub Kodi -lisäosa on samanlainen kuin StreamHub-lisäosa on paras Kodi-TV-lisäosa, jolla on satoja urheilukanavia, jotka ovat ilmaisia ​​katselua varten. Voit katsella myös UFC-, WWE- ja muita urheilu PPV-tapahtumia. UFC- ja WWE-taistelut ilmaantuvat vasta kun taistelu alkaa. Se löytyy LVTVV-arkistosta.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: sClarke

Heinäkaukalo TV

Heinäpaali-tv-Best-Kodi-Täydennys on paras Kodi-lisäosa viihteen suhteen. Se sisältää luokkia kuten trendikkäitä uutisia, tiede, tekniikka, videopelit, Late Night Shows ja niin paljon muuta. Se löytyy Kodi-oletuslisäosa-arkistosta, joten se tekee siitä täysin laillisen.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Lunatixz

Skynet Kodi

Skynet-Best-Kodi-lisät on enemmän Live Sports -lisäosa kuin Live IPTV -lisäosa, ja se johtuu siitä, että se näyttää kaikki suositut Live Sports -kanavat ja tekee siitä yhden parhaan TV-lisäosan Kodille. Lisäksi se näyttää uusimmat elokuvat. Siinä on myös elokuvia, jotka ovat saatavilla elokuvateattereissa, ja tuo sinulle HD-kameraversion. Voit tutustua sen erilaisiin luokkiin, kun olet asentanut sen Kodil-arkistosta.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Skynet

Unohduksen virrat

Oblivion-Kodi-paras-Kodi-lisätOblivion Streams Kodi on Live TV -kanavien keskus, joka toistaa kanavia ympäri maailmaa monilla eri kielillä. Sillä on erityinen osa, joka sisältää karaoke- ja kunto-ohjelmat. Karaoke-osiossa voit katsella tapahtumiin osallistuvia videoita ympäri maailmaa, kunto-osiossa on videoita, jotka liittyvät terveyteen ja liikuntaan. Se löytyy julkaisusta Oblivion Builds Repo.

Repository: Oblivion Repo

Lähde: http://oblivionbuildz.com/repo/

Kehittäjä: Unohdus

iPlayer WWW

BBC-iPlayer-WWW-Kodi-krypton-lisäosa

iPlayer WWW on Kodin TV-lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa ohjelmia BBC iPlayer -sovelluksesta. Voit käyttää lisäosaa myös suoratoistoon tai television katseluun. Huomaa, että lisäosa ei ole BBC iPlayer -yrityksen tytäryhtiö, mutta käytät sitä suoratoistaaksesi televisio-ohjelmia, kuten Sherlock, Top Gear, Doctor Who ja paljon muuta. Katso yksityiskohtainen opas .

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: CaptainT, Cas ja ihurst

Mobdro

Mobdro-paras-Kodi-AddonKodi-käyttäjät haluavat suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, live-urheilua ja IPTV-kanavia. Heidän viihdetoiveensa voitiin toteuttaa Mobdro Kodi -lisäosalla sen valtavan suoratoistokapasiteetin vuoksi. Voit käyttää myös musiikkivideoita, jos tuntuu ikävystyvältä kuunnellessasi musiikkia.

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: sClarke

USTV nyt

USTVNow-KodiUSTV Now Kodi on helpoin ja turvallisin vaihtoehto suoratoistaa Yhdysvaltain kanavia Kodi-käyttäjille. Kun suositut Kodi-lisäosat kuolivat kuten kärpäset, USTV Now oli selviytyjä. Sillä on valtava kirjasto, minkä vuoksi sinun on tilattava USTV Now. Se on laillinen Kodi-lisäosa, joten se löytyy Kodin virallisesta arkistosta.

Repository: Virallinen repo

Kehittäjä: Lunatixz

Parhaat lapsille tarkoitetut Kodi-lisäosat

Mikä voi olla kaikkein hauskempi aika, jonka lapsesi viettävät kuin lapsille suunnatut sarjakuvat, elokuvat ja TV-ohjelmat? Kolmannessa osapuolella on kaikki uusimmat ja vanhat sarjakuvat, mukaan lukien luettelo informatiivisista elokuvista lasten rationaalisen päättelyn parantamiseksi.

 • CToon
 • Toonmania2
 • Kiddo Kodi
 • 13 pellejä
 • Lasten elokuvat
 • YesterYears Radio
 • Cheetara Kodi
 • Zim Kodi Kids
 • StarTec AIO
 • Nevena Cinema
 • TV Ontario Kids

CToon

CToon-Best-Kodi-TäydennysDoko-arkisto on kuuluisa parhaista Kids-lisäosistaan, jotka toimivat poikkeuksellisen hyvin ja noutavat monia linkkejä teräväpiirtona. Tämä lisäosa ei sisällä vanhoja sarjakuvia, vaan uutta. Joitakin sarjakuvia ovat Steven Universe, Rick and Morty, Teen Titans, Craig of the Creek ja muut.

Repository: Doko Repo

Lähde: https://doko-desuka.github.io/

Kehittäjä: Doko, Tikipeter

Toonmania2

Toonmania2-addon-for-KodiSe on yksi parhaimmista Kids-lisäosista, jossa on kaikenlaisia ​​sarjakuvia vanhoja ja uusia ja myös monien suosikki Anime. Kun olet tutustunut tähän lisäosaan, sinun on löydettävä sarjakuvia tai animeja eri aakkosista alkaen. Kun olet tehnyt sen, näet luettelon sarjakuvista, jotka virtaavat yhdellä napsautuksella. Se on niin helppoa!

Repository: Sandman Media Repo

Lähde: http://repo.entersandman.xyz/

Kehittäjä: doko, MetalKettle

Kiddo Kodi

Kiddo-paras-Kodi-AddonTarkastelemalla Baby Boss -kuvaa saat vihjeen, että tämä lisäosa koskee kaikkia lapsia. Siinä on kaikenlaisia ​​lasten elokuvia seikkailusta jouluun, hirviöön ja mysteeriin. HD-näkymässä voit myös valtuuttaa Real Debrid -tilin. Se löytyy Cellardoor TV Reposta.

Repository: Cellardoor TV Repo

Lähde: http://cellardoortv.com/repo/

Kehittäjä: [Telineet]

13 pellejä

13-Clowns-Best-Kodi-Täydennys13 Pellet saattavat ilmoittaa, että se viittaa kauhuelokuvan lisäosaan, mutta niin ei ole. Tosiasia on, että se ei tuo sinulle vain elokuvia, vaan saa sinut myös katsomaan televisio-ohjelmia, sarjakuvia, dokumenttielokuvia ja YouTube-suosittuja videoita. Sillä on erityinen osio nimeltä '13Clowns suosikki', joka sisältää kehittäjän suosikkisarjoja ja videoita.

Repository: 13Klovmien repot

Lähde: https://13clowns.github.io/

Kehittäjä: 13Clowns

CartoonsOn

CartoonsOn-addon lisäys kodille

CartoonsOn-lisäosa on täydellinen sekoitus lapsille ja aikuisille, koska sen mediakirjastoon on lisätty vanhoja ja uusia sarjakuvia. Lisäksi se sisältää myös elokuvia tietokantaansa, jossa se tarjoaa animoituja elokuvia lapsille. Kaikkien lasten kanssa on saatava lisäosa Noobs and Nerds Repository -sivulta. http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Repository: Kodil Repo

Lähde: http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Dandymedia

Lasten elokuvat

Lapset-Elokuvat-Best-Kodi-lisäosaLiian itsestään selvää, että lapset ja heidän vanhempansa etsivät lisäosaa, joka sisältää jokaisen viihdyttävän elokuvan lapsille. Erityisesti, on luettelo erilaisista vanhoista ja uusista Disney-elokuvista, Barbie-elokuvista ja muista. Voit myös hakea elokuvasta lajityypin perusteella tai hakea sen nimen perusteella. Se löytyy Zadar-varastosta.

Repository: Zadar HR Repo

Lähde: http://zadarbuild.com.hr/repo/

Kehittäjä: Herra Viihde

YesterYears Radio

Varsilta-radio-Kodi-lisäosa on epäilemättä radion lisäosa, joka tuo sinulle esityksiä 80-luvulta, 90-luvulta ja kauan sitten. Joitakin mielenkiintoisia kategorioita ovat supersankarit, lapset, länsimaiset, kauhu, komedia jne. On hyvä kuunnella radio-ohjelmia aina kun tunnet olosi yksin.

Repository: Grind House -varasto

Lähde: http://grindhousekodi.tk/repo/

Kehittäjä: Koskeva setä

Cheetara Kodi

Cheetara-Kodi-Best-Kodi-lisätCheetara Kodi tarjoaa kaiken Lasten mediasisällön. Joihinkin Lapsiluokkiin kuuluvat animaatioelokuvat, sarjakuvat, Nickelodeon, Looney Tunes, Disney Channel ja niin paljon muuta. Itse Cheetara löytyy Hell Hound Repositorystä, jossa on monia erilaisia ​​lapsille tarkoitettuja parhaimpia lisäosia, joten he tietävät tietävän mitä tekevät. Helvetinkoira-arkisto.

Repository: Helvekoirat Repo

Lähde: http://cerbrepo.space/repo/

Kehittäjä: ILMOITUS

Zim Kodi Kids

Zim-Best-Kodi-lisätLapset innostuvat kuullessani, mitä ominaisuuksia tämä lisäosa tuo pöytään. Zim Kids Kodilla on luokka Lapsielokuvat, Lasten TV-ohjelmat, Anime-elokuvat ja TV-ohjelmat sekä Pikku Tikes-luokka. Se löytyy Lumberjack-arkistosta.

Repository: Puukauppa Repo

Lähde: http://paulbunyan.xyz/Lumberjack/

Kehittäjä: Irkenin valtakunta

StarTec AIO

Startec-AIO-Best-Kodi-TäydennysStarTec Aio Kodi on kaikkien Kodi-lisäysten äiti. Sanomme tämän, koska kaikkiaan siinä on seitsemän eri luokkaa ja vain yhdessä kategoriassa eli "Star Trec", joka koostuu elokuvista, TV-ohjelmista, dokumenttiohjelmista, animeista, musiikista, 24/7 Live TV: stä, Kids Hubista, komediasta ja niin paljon lisää. Siellä on niin paljon tutkittavaa asiaa, kun saat pääsi siihen. Se löytyy Star Trec -varastosta

Repository: Star-Tec -varasto

Lähde: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Kehittäjä: Star-Tec

Nevena Cinema

Nevena-Cinema-Best-Kodi-lisät Nevena Cinema Kodi on Paras Kodi-lisäosa Tojelakon varastosta, jolla on kaikki. Se näyttää elokuvia, TV-ohjelmia, Kids Boxset -sarjaa, Live-urheilua ja Live-TV: tä. Se auttaa sinua löytämään elokuvia näyttelijöiden ja näyttelijöiden nimellä. On toinen jakso, jonka nimi on 24/7, josta löydät monia erikoiselokuvia, kuten toiminta, kauhu, animaatio, ja luettelo jatkuu. Löytyi Tojelakon arkistosta.

Repository: Tojelako Repo

Lähde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Kehittäjä: Tojelako

TV Ontario Kids

TV Ontario Kids Best Kodi -lisäosat

TV Ontario Kids Kodi on varustettu virallisella Kodi-lisävarastolla, jolla on enemmän kuin sarjakuvakategoriaa lapsille. Lisäosa on kerännyt informatiivisia TV-sarjoja lapsille, informatiivisia ohjelmia, sarjakuvia, animea ja paljon muuta. Yleensä siinä on kaksi luokkaa, mukaan lukien 2-5-vuotiaat lapset ja ikäiset alle 11-vuotiaat lapset.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: T1M

Parhaat Anime Kodi -lisäosat

Elokuvien ja TV-ohjelmien avulla voit myös nauttia lukemattomista anime-sarjoista myös Kodilla. Kokeile seuraavia lisäosia, jotta voit valita:

Anime kopioitu

Anine-Dubbed-Best-Kodi-Täydennys

Anime Dubbed on yksinkertainen Kodi-lisäosa, joka sisältää kaikenlaisia ​​Anime-tyylilajeja. Kun avaat tämän lisäosan, löydät vain kolme päävaihtoehtoa, ts. Haku, Tyyli ja Uusimmat jaksot. Lista tulee valtavaksi, kun valitset Genre-vaihtoehdon, ja sitten löydät monia erilaisia ​​kategorioita, kuten komedia, draama, toiminta, fantasia, historiallinen, kauhu jne..

Repository: Syyt arkistoon Lähde: http://reasonsrepo.ml/repo/ Kehittäjä: Syyt

Anime-hyökkäys

Anime-hyökkäys-paras-Kodi-lisät

Kun Kodi-yhteisöllä oli niukasti Anime-lisäosia, Incursion Repository keksi ylimääräisen lisäosan nimeltään. Anime-fanit voivat löytää kaikki äskettäin julkaistut Anime-elokuvat ja TV-ohjelmat, mutta se sisältää myös Special-kategorian, jossa on erityisiä Anime-videoita. Se on löydetty arkistoon

Repository: Hyökkäys Repo

Lähde: http://incursion.kodi.expert/

Kehittäjä: Nixgates

WatchNixtoons

WatchAnimeDub

Tämä lisäosa koskee piirrettyjä kuvia ja animea. Löydät kopioidut ja sukellut Anime-luettelot, kuukauden 50 viimeisintä julkaisua, Cartoonin luettelo ja suosikit tai voit valita haluamasi lajityypin avulla. Se löytyy häiriövarastosta

Repository: Hyökkäys Repo

Lähde: http://incursion.kodi.expert/

Kehittäjä: Nixgates

Parhaat Kodi-lisäosat Hindi-elokuville ja -showille

Näyttää siltä, ​​että kaikkien Bollywood-fanien toivelista on totta. Laajojen tutkimusten jälkeen keräsimme hienoimpia Kodi-lisäosia, joissa on Bollywood-elokuvia ja TV-ohjelmia. Katso ne alla:

Viewster

Paras-Kodi-lisät-Viewster

Viewster Kodi -lisäosa tuo sinulle kaikki viimeisimmät Bollywood-elokuvat ja TV-ohjelmat yhdellä verkkotunnuksella. Sen avulla voit myös nähdä elokuvan tiivistelmän ja genren. Siinä on luettelo suosituista genreistä, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, mitä luokkaa sinun on katsottava etukäteen.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: T1M

Snag-elokuvat

Kodi-lisäosa-Snagfilms

SnagFilms on keskittymä Bollywood-elokuviin ja TV-ohjelmiin, joissa voit nähdä pitkän luettelon luokista tässä Kodi-lisäosassa. Bollywood-viihdesisällön ohella löydät myös SnagFilms-ohjelmasta afrikkalaisia ​​elokuvia, korealaisia ​​draamoja ja paljon muuta..

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: T1M

Paras musiikki Kodi-lisäosat

Hyvä musiikki on rentoutumisen lähde mielen ja kehon välillä. Se vapauttaa kehon stressistä, ja mistä löydät kaiken hyvän musiikin yhdestä paikasta? Luettelimme joitain niistä, jotka ovat kannattamisen arvoisia.

 • Kuunnelkaa
 • Juutalainen musiikkivalinta
 • Nyt Music USA
 • Beatz
 • YouTube

Kuunnelkaa

Listen-Up-Kodi-lisäosa on Äänikirja-lisäosa, joka tarjoaa sinun kuunnella 100: n eri luokkien kirjoja. Joskus olet kyllästynyt lukemaan kaikkia kirjoja, miksi et vain kuuntele Kodissa? Äänikirja on täydellinen tapa lukea lapsesi nukkumistarinoita, ja se on hauska tapa lukea kirjoja. Ääni onnistuu luomaan tunteita, jotka tekevät mielenkiintoisesta lukemisesta.

Repository: Grind House -varasto

Lähde: http://grindhousekodi.tk/repo/

Kehittäjä: Koskeva setä

Juutalainen musiikkivalinta

Musiikki-Choice-paras-Kodi-lisäosaJokaisen, joka on kova musiikkifani, on asennettava tämä lisäosa, koska sillä on laaja kokoelma kappaleita 70-luvun kultakaudesta tällä hetkellä osuviin kappaleisiin. on myös osumalista -osa, joka näyttää kappaleita, joista tuli vuosittain suosittuja. Se löytyy juutalaisesta reposta.

Repository: Juutalainen Repo

Lähde: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Kehittäjä: JewBMX

Nyt Music USA

Paras-Kodi-lisät-Now-musiikki-USAVaikuttava Now Music Usa Kodi -videon lisäosa, joka on ottanut myrskyn koko Kodi -yhteisöön. Tämä Kodi-lisäosakirjastossa on uusimmat ja vanhat kappaleet videoineen. Sillä on erillinen tyylilaji, jonka avulla voit hakea rock-kappaleita, Hip Hop- tai Pop-kappaleita. Se löytyy MaverickTV Reposta.

Repository: MaverickTV Repo

Lähde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Kehittäjä: Pulssi rakentuu

Beatz

Beatzin lisäys kodille

BeatZ on massiivinen musiikkilisäosa erittäin suurella musiikkikirjastolla, joka ei koskaan kiehtoa katsojiaan. Hyvä asia tässä lisäosassa on sen rajoitettu riippuvuus YouTubesta. Se kerää tietoja useilta eri verkkosivustoilta päivittäen lisäosaa vastaavasti.

Repository: Stream armeijan repo

Lähde: http://streamarmy.co.uk/repo/

Kehittäjä: Virta-armeija

YouTube

Youtube Kodi Addon Youtube: Yli miljardi tilaajaa (lähes kolmasosa maailman väestöstä) YouTube ei tarvitse esittelyä. Onneksi Kodi-fanit voivat katsella tunteja suosikki-TV-ohjelmia, elokuvia ja muuta mediaa Kodissa YouTube-lisäosan avulla. Uusimpien tilastojen mukaan YouTubessa on yli 1 000 000 000 mobiili videonäkymää päivässä. Se löytyy osoitteesta cazwall.com

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Lähde: http://repo.cazwall.com/sc/

Kehittäjä: Bromix

Parhaat Kodi-lisäosat uutiskanaville

CBC.ca -uutiset

CBC.ca-News-Best-Kodi-lisät CBC on virallinen Kodi-lisäosa, joka ohjaa kaikkia CBC-kanavia, mukaan lukien Live TV. Jos olet sattumanvaraisesti unohtanut tärkeän ohjelman televisiossasi, voit katsella tämän Kodi-lisäosan ohjelmien kohokohtia. Se on todennäköisesti paras Kodi-lisäosa Newsille, jolla on niin suuri kirjasto. Joitakin luokkia ovat muun muassa uutiset, paikalliset uutiset, terveys, liiketoiminta, tekniikka ja tiede jne., Ja ne löytyvät virallisesta Kodi-arkistosta.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: T1M

Venäjän tänään

Russia Today News Parhaat Kodi-lisäosat

addon on 24/7 Live News -kanava, joka kattaa kaikki viimeisimmät uutiset, dokumentit, keskusteluesitykset ja keskustelut, joita tapahtuu ympäri maailmaa. Kun tarkastelet RT Live -osaa, se johtaa sinut valitsemaan maan, jossa se virtaisi suoraan kyseisestä maasta. Se on saatavana virallisessa Kodi-arkistossa.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: T1M

Fox uutiset

Parhaat Kodi-lisäosat Fox News

tarjoaa uutisia maailmanlaajuisesti ympäri maailmaa. Tämä lisäosa ei kuitenkaan näytä verkon kattavuutta suorana, mutta päivittää muutaman tunnin välein leikkeet, jotka liittyvät moniin eri luokkiin. Se on täysin ilmainen, etkä tarvitse tilausta lisäosan sisällön tarkastelemiseksi. Löytyy myös virallisesta Kodi-arkistosta.

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Divingmule

Paras virallinen Kodi-lisäysluettelo

Tässä ovat vuoden 2020 parhaat Kodi-lisäosat:

 • iPlayer WWW
 • Buzz-syöte
 • ESPN 3
 • Fox Sports GO
 • Fitness tehosekoitin
 • Heinäkaukalo TV
 • Viewster
 • Pluto-TV
 • Plex

Parhaat Kodi-huoltolisäosat

Jos hallinnoit ilmaista avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, kuten Kodi, sinulla on oltava ylläpitotyökalun Kodi-lisäosa, joka tyhjentää kaikki välimuistit, poistaa pikkukuvat ja paketit ja varmuuskopioida Kodi-tiedot. Tässä on paras Kodi-ylläpitotyökalu:

VPN-hallinta OpenVPN: lle

OpenVPN Best Kodi -lisäosien VPN-hallinta

On tärkeää suojata järjestelmäsi / laite Kodi VPN: llä. OpenVPN-lisäyksen VPN Manager auttaa sinua muodostamaan yhteyden Kodi-laitteen VPN: ään. Se tarjoaa sinulle yhteyden tärkeimpien VPN-palveluiden kanssa. Valitse vain valitsemasi VPN, kirjoita kirjautuminen ja salasana, valitse palvelin ja napsauta yhteyden muodostaminen.

Repository: Zomboided Repository

Lähde: Plugin.ZomboidedRepository

Kehittäjä: Zomboided

Uusi alku

Tuore-Start-Best-Kodi-lisät

on ohjelman lisäosa, jota käytetään yleensä Kodi-laitteen tehdasasetusten palauttamiseen. Usein tapahtuu, että Kodi-käyttäjät asentavat Kodi-rakennuksen saadakseen erilaisia ​​lisäosia esiasennettuna Kodiin. He eivät ole kuitenkaan varmoja siitä, kuinka Kodi-rakenne poistetaan. Fresh Start on lisäosa, joka palauttaisi Kodi-laitteen alkuperäiseen tilaansa. Voit hankkia tämän lisäosan Dimitrology Repository -sivulta.

Repository: Dimitrology Repo

Lähde: https://dimitrology.com/repo/

Kehittäjä: TVAddons.ag

Varmuuskopio - Varmuuskopio ja palauta Kodi

Kodi-lisäosa-Backup

Yksi Kodi-käyttäjiä koskevista pääkysymyksistä on varmuuskopioida Kodi-ohjelmistonsa aina, kun uusi Kodi-versio esitellään. Varmuuskopio Kodi -lisäosan avulla voit paitsi asentaa uusimman saatavilla olevan Kodi-version, mutta myös palauttaa kaikki lisäosesi, rakennukset, velhot, jotka olivat käytettävissäsi edellisessä versiossa..

Repository: Kodi-lisäosavarasto

Kehittäjä: Robweber

Parhaat Kodi-lisäosat Firestickille

Amazon Firestick tarjoaa loistavaa sisältöä viihdettä varten. Ja jos asennat Kodi Firestickiin, viihdekokemus saavuttaa uuden tason. Näillä Kodi-lisäosilla Firestickille voit käyttää palvelua täysimääräisesti: Jopa voit suojata suoratoiston tulipisteellä käyttämällä VPN for Firestick.

 • Aptoide Kodi

Aptoide Kodi

Aptoide-Kodi-paras-Kodi-lisät on sovellusliike, joka on nyt saatavana Kodille. Se oli aiemmin saatavana vain FireStickille, ja siinä on paljon pelejä ja sovelluksia, jotka voit ladata Kodi-laitteelta. Saatat löytää joitain sovelluksia, jotka on estetty Google Play Kaupassa tai Amazon App Store -sivustossa. Voit nyt käyttää niitä Aptoide-sovelluskaupassa. Se löytyy FireStick plus -varastosta.

Repository: Sandman Media Repo

Lähde: http://repo.entersandman.xyz/

Kehittäjä: Aenemapy

PPV: n parhaat Kodi-lisäosat

Kodi antaa sinun nauttia useista pay-per-view (PPV) -esityksistä verkossa. Alla luetellut lisäykset ovat parhaita PPV: n suoratoistoon mistä tahansa:

Planeetta MMA

planeetta-MMA-kodi-lisäosa-krypton

Planet MMA, aikaisemmin UFC Finest on paikka, jossa voit katsella UFC: n pay-per-view -taisteluita, kohokohtia, vanhoja otteluita, pelaajien kasvot ja paljon muuta. Tämä lisäosa oli hiljattain suljettu hetkeksi, mutta on nyt taas palannut, ja on ehdottomasti sen arvoinen. Se löytyy Supermacy-arkistosta.

Repository: Ylivalta Repo

Lähde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Kehittäjä: DK

Parhaat Kodi-lisäosat Androidille

Kun Kodi on asennettu Android-laitteellesi, voit nauttia rajoittamattomasta online-viihteestä. Nämä Android-sovelluksen parhaat Kodi-lisäosat antavat sinun nauttia elävästä urheilusta, suosituista elokuvista, TV-ohjelmista ja paljon muusta tien päällä: Katso lisätietoja Kodin yksityiskohtaisesta oppaasta Androidilla.

Fantastinen

Kodi-lisät-Fantastic

Fantastic on tarkka jäljennös liitosta ja Exoduksesta. Se on Covenant-haarukka, jonka uskotaan tulevan korvaavan liiton monilla. Siinä on samat ominaisuudet, kuten uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat. Kodi-käyttäjät voivat etsiä suosikkivideoitaan lajin, suosion ja vuoden perusteella.

Lue lisää: .

Repository: FireStick Plus Man Repo

Lähde: http://fspmkodi.com/_repo/

Kehittäjä: FireStick Plus Man

Parhaat kodi-lisäosat xbox one -sovellukselle

Kodi oli aiemmin nimeltään XBMC (XBox Media Center), mikä tarkoittaa, että se kehitettiin alun perin Xbox One -sovellukselle. Koska se otti kuitenkin laajemman näkökulman ja muutti nimensä Kodiksi. Tässä on muutama lisäosa, jotka toimivat hyvin:

tunkeutuminen

Paras-Kodi-lisät-hyökkäys  toimii nyt poikkeuksellisen hyvin Xbox One -sovelluksella, jossa se tuo sinulle kaikki viimeisimmät elokuvat ja TV-ohjelmat. Se on samanlainen käyttöliittymä kuin Exodus tai Covenant, mutta antaa sinun katsoa mediasisällön korkeaa laatua. Sillä on erillinen osio uusille elokuville ja uusille jaksoille, joissa voit tutustua mediasisällön uusiin tuloihin. Se kuuluu häiriövarastoon

Repository: Hyökkäys Repo

Lähde: http://incursion.kodi.expert/

Kehittäjä: tunkeutuminen

Paras Premium Kodi -lisäosat

Aina on vaikeaa käyttää rahaa johonkin, mitä voit saada sen ilmaiseksi. Ensiluokkaiset Kodi-lisäosat ovat kuitenkin toisin kuin mikään lisäosista, koska siinä on premium-kanavia, joita ei voi tarjota ilmaiseksi edes Kodilla. Tässä on luettelo Premium Kodi -lisäosista:

Vader-virrat

Paras-Kodi-lisät-Vader-Virrat

Vader Stream on luultavasti paras premium-Kodi-lisäosa, koska siinä on yli 100s premium-kanavia, kuten HBO, Hulu, AMC HD ja muut. Lisäksi se näyttää edelleen PPV-tapahtumia, kuten Boxing ja UFC, vain 10,83 dollarilla kuukaudessa. Kuka ei maksaisi niin alhaista hintaa? Jos teet niin, Kodi-käyttäjät säästävät jopa 140 dollaria maksettaessa kaapelipalveluista.

Repository: Vader Repo

Lähde:  http://vaders.tv/repo/

Kehittäjä: Darth Vader

Nemesis Kodi -lisäosat

Nemesis Best Kodi -lisäosat

Nemesis kattaa normaalisti kaiken mediasisällön, mutta sillä on hinta. Tässä Kodi-lisäosassa on osa, jonka nimi on 'Real-Debrid', joka on Kodi-soitin, joka lataa torrentin. Kuuden kuukauden ajan se veloittaa 16 euroa ja lupaa tarjota videon sujuvan katselun puuttumatta puskurointiasioihin.

Repository: Kodil Repo

Lähde:  http://lvtvv.com/repo/

Kehittäjä: Nemzzy

Kuinka asentaa Kodi-lisäosat - 13 helppoa vaihetta

Tässä on yleiset vaiheet, jotka on korostettu kaikkien Kodi-lisäosien asentamiseen. Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Tuoda markkinoille Kodi > valita asetukset
 2. Klikkaa Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde
 3. Klikkaus 'Ei mitään' >Tyyppi [Arkiston URL-osoite] > Klikkaus kunnossa
 4. Tyyppi [Arkiston nimi] pohjalla > Klikkaus kunnossa
 5. Palata takaisin Kodi Koti > Klikkaa Lisäosia
 6. valita Box-kuvake päällä
 7. Napsauta nyt Asenna ZIP-tiedostosta
 8. Vieritä sitten alas ja etsi Varaston nimi
 9. Napsauta nyt .ZIP-tiedosto aloittaa asennus
 10. Mene Asenna arkistosta vaihtoehto
 11. Valitse säilytyspaikka luettelosta
 12. Etsi lisäosan luokka, ts. Ohjelman lisäosat, Video-lisäosat, jne.
 13. Klikkaus Asentaa

Kodi-lisäosat, jotka eivät enää toimi

Olemme luoneet luettelon lisäyksistä, jotka olivat aiemmin erittäin kiitollisia ja suosittuja, mutta valitettavasti et voi suoratoistaa mitään mediaa niistä tänään. Tässä on luettelo lisäyksistä, joita ei ole saatavana tai jotka eivät toimi Kodissa:

 • Ares-velho
 • Kulta Flix
 • Painajainen urheilu
 • Neptunuksen nousu
 • Hullu lisäys
 • Perks Media
 • Pelaajat Klub
 • Uudestisyntyminen
 • Kopio & liitä
 • Tubi TV

Viimeiset sanat

Suosittelen seuraamaan kymmenen parhaan luettelon parhaita Kodi-lisäosia, jotka mainitsin alussa.

Tämä luettelo toimii 100% ja sitä päivitetään säännöllisesti. Tämän luettelon jälkeen et kohtaa suoratoisto-ongelmia.

Olen keskustellut myös lisäosien asentamisesta Kodiin, jotta käyttäjillä ei ehkä olisi ongelmia suoratoiston aikana.

Jos jokin lisäosa on unohdettu ja se on oikeutettu olemaan osa tärkeimpiä Kodi-lisäosia, mainitse se kommenttiruudussa.

  Brayan Jackson Administrator
  Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  80 + = 84

  map