120+ Beste Kodi-add-ons (januari 2020) * Werklijst *

Best-Kodi-add-ons


Nog steeds moeilijk te vinden volledig werkende Kodi-add-ons die stroom perfect in 2020?

Je hebt zin in iets lekkers. We hebben een lijst met 120+ beste Kodi-add-ons voor elke verschillende categorie, d.w.z. films, tv-shows, live tv, sport en kinderen.

Momenteel worden add-ins om de twee weken afgesloten, daarom heeft u een nodig 100% werklijst.

Deze gids bevat ook repositories en bron-URL van de repo die nodig is om de beste Kodi-add-on in 2 minuten te installeren. U kunt ook de onderstaande video bekijken:

Voordat u films gaat bekijken & Tv-programma's van deze add-ons, zorg ervoor dat u een VPN voor Kodi hebt. Het beschermt uw online privacy tegen ISP's tijdens het streamen. Bekijk onze beste VPN-deals en VPN-kerstaanbiedingen 2020 voor een premium VPN tegen betaalbare tarieven en bespaar wat geld!

Wilt u niet door de hele lijst met add-ons scrollen? Probeer deze filters in plaats daarvan ...

Aller tijden Beste add-ons Nieuwe add-ons Kodi 18 add-ons Alles in één add-on Film Add-on Sport Add-on Live tv-add-on Add-on voor kinderen Anime-add-on Bollywood-films Add-on Muziek Add-on Add-on voor nieuws Officiële add-on Andere add-on

Beste Kodi-add-ons 2020

* We hebben alle Kodi-add-ons hieronder getest en zijn dat werkt perfect vanaf januari 2020.
Na het evalueren van de volledige lijst van momenteel werkende add-ons, hebben we een snel overzicht van de beste Kodi-add-ons samengevat.

Onder 120+ add-ons zijn dit de top 10 beste Kodi-add-ons voor januari 2020:

 1. De bemanning
 2. Storm
 3. De magische draak
 4. Exodus Redux
 5. MOERAS
 6. Venijn
 7. Scrub V2
 8. Bioscoopboter
 9. Yoda
 10. Gaia

De bemanning

The-Crew-Kodi-addonThe Crew is een all-round beste add-on voor Kodi in 2020. Met deze add-on kun je films, tv-shows, IPTV, kinderen, fitness, radio en stand-upcomedy bekijken. Het kiest alleen die streaming links die goed werken, dus je hoeft niet op elke andere link te klikken om het te laten werken.

repository: Team Crew Repo

Bron: https://team-crew.github.io/

Ontwikkelaar: De bemanning

Storm

Tempest-addon-for-KodiTempest is eigenlijk een film-add-on met alle soorten films, maar het heeft ook een live tv-sectie die je zal brengen 100's live tv-kanalen uit alle hoeken van de wereld. Nadat u op het menu Films hebt geklikt, moet u een keuze maken uit meerdere opties zoals Genre, Jaar, Populair, Oscarwinnaars, enz..

repository: Tempest Repo

Bron: https://tempest0580.github.io/

Ontwikkelaar: Storm

Magische Draak

Magic-Dragon-KodiDogs Bollocks is omgedoopt tot Maverick TV Repository en heeft een andere alles-in-één Kodi-add-on bedacht, namelijk Magic Dragon, toen de soortgelijke add-on genaamd Pyramid Kodi werd afgesloten. Het bevat films, tv-shows, live tv, live sport, documentaire, kindersectie en radio. Het is te vinden in zowel Maverick TV als Supremacy Repository.

repository: MaverickTV Repo

Bron: http://ezzer-mac.com/repo

Ontwikkelaar: Magische Draak

Exodus Redux

new-Exodus-Redux-Kodi-addon Exodus Redux is vergelijkbaar met zijn voorganger add-on, d.w.z. de populaire Exodus. Het trekt koppelingen van Lambda Scraper, waarvan wordt aangenomen dat deze beter is van Universal Scraper en anderen. Dit betekent dat het langer zal blijven en dat de autoriteiten het moeilijk zullen hebben om het af te sluiten, wat je favoriete Kodi-add-on is.

repository: Exodus Redux Repo

Bron: http://i-a-c.github.io/repo/

Ontwikkelaar: I-A-C

MOERAS

Fen-Kodi-addonFEN is een goede add-on voor Kodi met secties zoals films, tv-shows, Discover, Trakt List, Watched list, In-progress en meer. De Discover is het nieuwe gedeelte dat je helpt films of tv-series te vinden op basis van je smaak in het genre, enz. Het streamt kwaliteitslinks en veel daarvan werken redelijk goed.

repository: Tiki Peter Cost

Bron: https://tikipeter.github.io/

Ontwikkelaar: Tiki

Venijn

Best-Kodi-addon-VenomVenom is een andere add-on voor films en tv-programma's met een vergelijkbare interface als die van Exodus met dezelfde secties. Het is een nieuwe add-on die toevallig verschillende links in HD-kwaliteit trekt, wat een zeldzaam vooruitzicht is. Je zult al die films vinden die ook in de bioscoop beschikbaar zijn.

repository: Venom Repo

Bron: https://123venom.github.io/

Ontwikkelaar: Venijn

Scrubs V2

best-Kodi-addons-2019-Scrubs-V2Kijkend naar de interface van Scrubs V2, lijkt het misschien op een Kodi-add-on voor films. Maar er is een addertje onder het gras, het is een alles-in-één add-on met alles.

In het voormenu ziet u mogelijk secties zoals films, tv-shows, nieuwe films, nieuwe afleveringen, IMDB-lijst, TMDB-lijst en meer.

Er is nog een sectie met de naam More Stuff die Live IPTV-kanalen streamt. Dat is het verschil.

repository: JewRepo

Bron: https://jewbmx.github.io/

Ontwikkelaar: JewBMX

Yoda

Yoda-best-Kodi-addonYoda komt op de lijst van onze beste Kodi-add-ons 2020 omdat het de interface krijgt van de oude Exodus en Covenant-add-on die je de nieuwste films en tv-shows brengt. Als u bijvoorbeeld op het gedeelte Films klikt, krijgt u verschillende categorieën te zien, zoals Jaar, Talen, Meest populair, enz. Nadat u een optie hebt geselecteerd, kiest u een film, dan worden er veel koppelingen weergegeven. Daar jij, gelukkig streamen!

repository: Supremacy Repo

Bron: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ontwikkelaar: S

Bioscoopboter

Film-Theater-Butter-Best-Kodi-addonsMovie Theater Butter Kodi is een andere beste Kodi Movie-add-ons 2020 vergelijkbaar met hoe Covenant en Exodus werken. In het hoofdmenu staat de categorie Films, tv-shows, nieuwe films en nieuwe afleveringen. Alle films die u wilt zoeken, zijn hier in deze add-on aanwezig, u hoeft deze alleen op uw Kodi-software te installeren. Het is te vinden in Diamond Wizard Repository.

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: MTB

Gaia

Gaia-Kodi-addonGaia Kodi is een van de beste Kodi-add-ons die video-inhoud van hoge kwaliteit haalt, d.w.z. films en tv-shows van meerdere bronnen.

Het heeft de nieuwste versie 4 geïntroduceerd en werkt met services zoals Real Debrid en Trakt.tv. Het is nu volledig functioneel en streamt inhoud met één klik.

Ontwikkelaar: Gaia

repo: Gaia Repo

Bron URL: https://repo.gaiakodi.com/

Belangrijke notitie: Dit zijn de gecombineerde lijst van officiële en niet-officiële Kodi-add-ons. Sommige van deze add-ons hebben geografische beperkingen en daarvoor is mogelijk een VPN vereist die Kodi ondersteunt. Hier is de lijst met top 5 VPN-beoordelingen van 150+ VPN's die niet alleen Kodi ondersteunen, maar ook opvallende functies bieden aan hun gebruikers.

VPN-providers Prijs ($) Speciale aanbiedingen Meer informatie
Best betaalbare VPN PureVPN PureVPN $ 10.95 $ 2.91 Per maand 73% korting
Exclusief kortingsplan voor 2 jaar
Beoordeling lezen
Snelste VPN-service Surfshark Surfshark $ 11.95 $ 1.99 Per maand 83% korting
2 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN $ 9.95 $ 2.25 Per maand 77% KORTING
2 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor streaming ExpressVPN ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32 Per maand 35% KORTING
Geen exclusieve aanbieding
Beoordeling lezen
Het beste voor privé browsen CyberGhost CyberGhost $ 12.99 $ 2.75 Per maand 79% korting
1 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor Geo-Deblokkering NordVPN NordVPN $ 11.95 $ 3.49 Per maand 70% korting
Plan van 3 jaar
Beoordeling lezen

Nieuwe beste Kodi-add-ons

Nieuwe Kodi-add-ons worden minder snel afgesloten door bureaus en overleven daarom voor een langere periode. Als gevolg hiervan zijn de nieuwste Kodi-add-ons krachtiger dan zijn voorganger add-ons.

Bekijk onze nieuwste Kodi-add-ons:

 • Wonderful Subs
 • Ik ben ego
 • Johki's worstelen
 • Little Kingdom
 • Haai
 • ongericht
 • Mr. Onzichtbaar
 • Joyride
 • De rode koningin
 • aerobic
 • Tube Toons
 • Aspis
 • grenzeloos
 • Dood van boven
 • Cult Flix
 • Botervingers
 • Originals
 • IMDB

Wonderful Subs

Wonderful-subs-best-Kodi-addonsLaat het kijken naar Anime je tijd voorbij vliegen? Deze Kodi-addon heeft de nieuwste anime waarvan je dit weekend zou genieten.

Belangrijke categorieën zijn onder andere Anime-kalender voor uitzending, Alle, A-Z-lijsten, Genres en tags, Nieuwste, Populair, Willekeurig en meer.

Het brengt je video-inhoud met subs of dubs, maar is beschikbaar in HD.

repository: DxCx Repo

Bron: https://beta.wonderfulsubs.com/kodi/

Ontwikkelaar: DxCx

Ik ben ego

best-Kodi-addons-I-Am-EgoHet is misschien een rare naam voor een beste Kodi-add-on, maar het werkt uitzonderlijk goed.

Het is ongetwijfeld een film-add-on met secties die familiefilms, tv-shows, familie-tv-shows, nieuwe films, nieuwe afleveringen en documentaires bevatten.

Er is een nieuw gedeelte met de naam ‘Movie komt binnenkort’ waar je trailers kunt bekijken voor de komende films.

repository: Golden Gun Repo

Bron: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Ontwikkelaar: Voogd

Little Kingdom

little-Kingdom-best-Kodi-addonsLittle Kingdom is een fantastische Kodi-add-on voor jonge kinderen. Uw kinderen leren Engelse spelling, liedjes en nog veel meer.

Deze secties omvatten Spelling, Story Bots, Justin Time, Puffin Rocks, Fortnite Dance Stuff, Probeer niet te lachen en Disney Theme Songs, en nog wat meer.

Omdat alle afleveringen zijn opgenomen, kunt u deze op HD-kwaliteit bekijken.

repository: T2K Repo

Bron: https://www.t2k-cloud.co.uk/Repo/

Ontwikkelaar: Pedro

Haai

Shark-Best-Kodi-addonsBen je een fan van NHL en Nascar? Dan is deze add-on misschien iets voor jou.

Het brengt NHL- en Formule 1-relais van de seizoenen 2017-2018 naar de seizoenen 2018-2019. Er worden alleen hoogtepunten van sport gestreamd, maar er wordt geen livestreaming weergegeven.

repository: Haaienrepository

Bron: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Ontwikkelaar: Shark55

ongericht

Ongericht-best-Kodi-addonUnfocused is een add-on voor films en tv-shows, maar is ingedeeld in enkele rare secties.

Deze secties omvatten Dead of Night, Justice, LNL, Outlaw, Rico, Sanity en Scythe.

De sectie Dead of Night bevat bijvoorbeeld misdaadfilms en documentaires, de sectie Outlaw bevat films uit het westen, Black N White enzovoort.

Alle secties hebben HD- en SD-kwaliteitsstreams en niet minder.

repository: Ongericht Repo

Bron: https://mr-unk-nown.github.io/repo/

Ontwikkelaar: Handelsmerk

Mr. Onzichtbaar

best-Kodi-addons-Mr-onzichtbaarZin om de nieuwste films en tv-shows te bekijken? De betekenis van zijn naam klinkt misschien vreemd, maar Mr. Invisible streamt alle nieuwe films op zijn add-on.

Je vindt hier ook een sportgedeelte dat sport streamt zoals NBA, MLB, ijshockey, formule 1, tennis en cricket.

Er is ook een sectie Nieuwe films voor mensen die een compromis willen sluiten over de kwaliteit, maar uit de eerste hand willen streamen.

Dat maakt het een van de beste add-ons voor Kodi.

repository: Mr. Invisible Repo

Bron: http://mr-invisibles.github.io/repo/

Ontwikkelaar: Mr. Onzichtbaar

Joyride

Joyride-best-Kodi-addonsFans van motorsport hebben geweldig nieuws om over na te denken, want JoyRide is precies wat ze willen.

Het streamt live motorsportevenementen, waaronder films die gerelateerd zijn aan dergelijke sporten.

Sommige van deze beste add-ins van Kodi zijn onder meer Super Cars, Super Bikes, Motorsports TV en Classic Collections.

repository: Suprematie

Bron: http://2supremacy.uk/repo/

Ontwikkelaar: De Joker

De rode koningin

De Red-Queen-best-Kodi-addonsHet is een speciale en beste nieuwe Kodi-add-on met films en tv-shows tot live tv en sport.

Je kunt ook zoeken naar films en tv-programma's in de categorie Netwerk met Netflix, Hulu, HBO, CW en meer.

Trakt en Real Debrid werken beide onder deze add-on.

repository: Umbrella Corporation Repo

Repo-URL: http://racooncity.gq/repo/

Ontwikkelaar: Ja5on

aerobic

Aerobics-best-Kodi-addonsBen je dol op aerobics? Dan is deze add-on alleen voor jou. Het heeft een aantal interessante secties waaronder Zona Fitness Dance, Zona Meditation, Zona Virtual Gym, enz.

Voor je kinderen om fit te blijven, heeft het een apart gedeelte Zona Kids dat Zumba-lessen en andere danslessen biedt.

Ook vindt u verschillende categorieën in de Spaanse taal.

repository: Kodi Leia Repo

Repo-URL: http://kodileia.xyz/

Ontwikkelaar: Juldelja

Tube Toons

Tube-Toons-new-Kodi-addonsTube Toons-add-on is van de kinderen, waar ze enkele van de beste tekenfilms kunnen bekijken, zoals Ben and Holly's Kingdom, Little Einstein, Peppa Pig en meer.

U kunt ook livestream-tekenfilms bekijken die momenteel op tv worden uitgezonden.

Een populaire Cartoon Sesamstraat is ook beschikbaar om te bekijken.

repository: Incendiary-Pyro Repo

Repo-URL: https://incendiary-pyro.github.io/

Ontwikkelaar: vuur

Aspis

Aspis-best-Kodi-addonsSupremacy komt met nog een alles-in-één add-on met 4K-films, 3D-films, kinderfilms, muziek, sport, enz..

Ik heb het 4K-filmgedeelte getest en het streamt met een perfecte videokwaliteit zonder naar een Trakt-ID te vragen.

Het maakt wel gebruik van Trakt ID als u 3D-inhoud wilt bekijken.

repository: Supremacy Repo

Repo-URL: http://2supremacy.uk/repo/

Ontwikkelaar: Suprematie

grenzeloos

Limitless-best-Kodi-addonsNog een alles-in-één add-on met secties die films, tv-shows, kinderen, sport, nieuws en anderen bevatten.

Het heeft een aparte nieuwssectie, zodat mensen van over de hele wereld op de hoogte kunnen blijven van wereldwijd nieuws.

Er is nog een gedeelte met de naam Real-Debrid lounge waar je 4K-films kunt bekijken met een Real-Debrid-abonnement.

repository: Luxe Repo

Repo-URL: http://luxurywizard.space/luxury/

Ontwikkelaar: Luxe

Dood van boven

Best-Kodi-addon-dood-from-aboveFalcon levert al heel lang een bijdrage aan de Kodi-gemeenschap. Het is een alles-in-één add-on met films, tv-shows, kinderen en andere secties.

Deze categorieën worden verdeeld onder verschillende opties, d.w.z. Films zijn beschikbaar in Eyasess Reloaded sectie, terwijl Sports aanwezig is in Falcon Sports.

repository: AJ bouwt Repo

Bron: http://ajbuilds.uk/secret/

Ontwikkelaar: Team Falcon

Cult Flix

Cult-best-Kodi-addonCult Flix is ​​een film- en YouTube-add-on. In het gedeelte Films worden 5 verschillende categorieën behandeld, d.w.z. Actie, Komedie, Misdaad, Horror en Sci-Fi.

In het YouTube-gedeelte komen comedy, horror en sci-fi aan bod. In dit gedeelte vindt u alle nieuwste video's die onder deze genres vallen.

repository: Botervingers Repo

Bron: http://j1wizard.net/butter/

Ontwikkelaar: J1

Botervingers

Best-Kodi-addon-boter-vingersButter Fingers is de nieuwe add-on van Butter Finger Repo en brengt je verschillende filmgenres.

Deze omvatten Action, Classic, Drama, Family, Crime, Mystery, enz. Het heeft ook betrekking op de sectie Sports.

Je zult geen live sport vinden, maar je zult wel hoogtepunten opzoeken voor belangrijke games.

repository: Botervingers Repo

Bron: http://j1wizard.net/butter/

Ontwikkelaar: J1

Originals

Originals-best-Kodi-addonOriginelen Kodi bestaat uit originele tv-series en films van Netflix, Hulu, en Amazone.

Het streamt de nieuwste en ook oude tv-programma's die beschikbaar zijn op deze streamingdiensten.

Het streamt verder series die nog steeds beschikbaar zijn in theaters.

repository: Mr. Freeworld Repo

Bron: http://legionworldtv.com/zips/

Ontwikkelaar: Vrije wereld

IMDB

IMDB-Best-Kodi-addonNatuurlijk heb je wel eens gehoord van de Internet Movie Database (IMDB), maar nu is deze beschikbaar op Kodi.

Het is de hub voor alle soorten films, waarvan sommige ook Laatste uitgave, meeste weergave, Familie, kinderen, en in totaal 20 andere categorieën.

Al deze films zijn beschikbaar in SD- of HD-kwaliteit.

repository: Mr. Freeworld Repo

Bron: http://legionworldtv.com/zips/

Ontwikkelaar: Michael Myer

Kodi 18 Leia Addons

Kodi 18 Leia is eindelijk uitgebracht na geweldige speculaties en het wordt geleverd met een adembenemende interface. In deze Kodi-versie kan een gebruiker games spelen naast het kijken naar films, tv-shows en andere entertainmentmedia-inhoud. Hier zijn enkele van de beste add-ons voor Kodi 18:

 • Een taal leren
 • Universum Addon
 • Boxset King herboren
 • TMDB
 • Falcon Reborn Kodi
 • Seren
 • Gesmeerde bliksem
 • Jhoki's worstelen

120+ Beste Kodi-add-ons (januari 2020) * Werklijst *

Een taal leren

Leer-a-taal-Best-Kodi-add-onsWil je een nieuwe taal leren? Dit is een van de beste Kodi 18-add-ons waarmee expats gemakkelijker een nieuwe taal kunnen leren. Er zijn momenteel 10 talen die je kunt leren, waaronder Spaans, Frans, Italiaans, Duits, enz. Er is een live podcast 24/7 die je helpt de taal te leren. Verder krijgt u een lijst met video's voor het leren van hacks, basiswoorden, tips en meer. Profiteer nu!

repository: Supremacy Repo

Bron: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ontwikkelaar: Download UKTV Allstars

UniversumHD-add-on

Universe-Kodi-Best-Kodi-addons

Universe addon heeft een unieke combinatie van films waar het bestaat uit 3D-films, Bollywood-films, HD-films, kinderen, enzovoort. U vindt deze beste add-ons voor Kodi Leia add-on probleemloos in Galaxy Repo.

repository: Galaxy Repository

Bron: http://universe.worldkodi.com/

Ontwikkelaar: Nemzzy668 en DevKong

Boxset King herboren

Boxset-King-Reborn-Best-Kodi-add-ons

Boxset King Reborn heeft een unieke interface, in tegenstelling tot elke andere add-on die u zult zien. De kroon van een koning draait continu in de achtergrond. De inhoud van deze beste Kodi-add-on bevat Action, Thriller, Sci-Fi, Mystery en andere categorieën. U vindt films in elke categorie waarmee u direct kunt beginnen met streamen.

repository: Kelderdeur TV Repo

Bron: http://cellardoortv.com/repo/

Ontwikkelaar: [Haken]

TMDB

best-Kodi-TMDB-addonsNu kunt u films zoeken en bekijken op basis van de Movie Studios van TMDB Kodi. Er zijn een heleboel studio's, waaronder Columbia TriStar, Disney, Twentieth Century Fox, Sony Pictures, enz. Het maakt het gemakkelijker om alle filminhoud uit hun respectieve sectie en in UHD-kwaliteit te bekijken. Dat is iets unieks.

repository: Mr Freeworld Repository

Bron: http://legionworldtv.com/zips/

Ontwikkelaar: Vrije wereld

Falcon Reborn Kodi

Falcon-RebornFalcon Reborn Kodi is een hub voor oude en nieuwe films die op één plek te vinden zijn. Het heeft verder Live Sports-sectie, documentaires en tv-shows. Het heeft een aparte Marvel vs DC-sectie om alle DC- en Marvel-films op één plek te bekijken. Een Trakt-functie is ook aanwezig als u HD-films probleemloos wilt streamen. Het is te vinden in AJs Repository.

repository: AJ bouwt Repo

Bron: http://ajbuilds.uk/secret/

Ontwikkelaar: Team Falcon

Seren

Seren-top-Kodi-addonsSeren-add-on bevindt zich misschien in de bèta-fase, maar is nog steeds de beste Kodi-add-on als het gaat om het streamen van populaire films, trending films, meest bekeken en nog veel meer.

U kunt ook de Box Office Top 10-categorie vinden en films bekijken die momenteel in de toplijsten staan. Ondanks de bètafase crasht het niet of bevat het geen bugs.

Ontwikkelaar: Nixgates

repo: Nixgates Repo

Bron URL: https://nixgates.github.io/packages

MTB's ingevette bliksem

MTB-gesmeerde bliksemGreased Lightning heeft een verbazingwekkende verzameling films en tv-shows van alle streamingdiensten zoals HBO, Netflix, Hulu, enz..

Er is een sectie genaamd ‘Movies Collection’ die ook 50’s naar 90’s films zal streamen.

Als je getuige bent van langzame streaming, dan is er in het menu een optie 'Greased Lightning: Clear All Cache' die slechte streamingproblemen zal oplossen.

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: MTB

Johki's worstelen

Jhokis-Wrestling-Kodi-addonsBen jij een van die vechtfans die nooit een show live mist?

Jhoki's Wrestling brengt je live Wrestling, MMA en allerlei vechtsporten rechtstreeks op Kodi.

Sommige van de secties omvatten, Monday Night Raw (Live), Smack Down, UFC, UFC replays, Wrestling PPV en meer.

repository: Mancave Repo

Bron: http://mcteam.tech/repo/

Ontwikkelaar: whizkid

Beste Kodi alles in één add-ons

Alles-in-één add-ons zijn degenen die films, tv-shows, live tv en kinderfilms aanbieden. Hier presenteren we de beste Kodi All-in-One-add-ons die perfect werken:

 • Guillermo Tell
 • Mad Titan
 • Atriox
 • Bij de Flix
 • Heisenberg
 • Borg
 • Canvas
 • HTMC TV
 • 7 van 9 Kodi
 • Wauw Kodi
 • Chronos

Guillermo Tell

Guillermo-best-Kodi-addonKodi-gebruikers dromen ervan een beste Kodi-add-on te hebben die al hun favoriete inhoud van films, tv-series, naar live tv en live sport zou streamen. Dit worden All-in-One-add-ons genoemd en Guillermo Tell is een populaire. Het heeft al deze categorieën en meer.

repository: Mr Freeworld

Bron: http://legionworldtv.com/zips/

Ontwikkelaar: Vrije wereld

Mad Titan

Mad-Titan-Best-Kodi-addonsMad Titan Kodi is een ongelooflijke video-add-on met de sectie Films, tv-shows, live tv, sport en kinderen. Dus technisch gezien wordt het beschouwd als de beste All-in-One add-on. Het heeft ook een Real-Debrid en Trakt sectie. Het trekt veel goede links en werkt prima.

repository: Ring van Saturnus Repo

Bron: http://www.planet-universe.co.uk/

Ontwikkelaar: 1-Cool-Guy

Atriox

Best-Addon-for-Kodi-AtrioxAls je alle smaak van entertainment in één keer wilt proeven, dan is Atriox All-in-one addon iets voor jou. In het menu staan ​​4K-films die worden afgespeeld vanaf Real Debrid, Live TV, Live Sporting-evenementen, 24/7 tv-shows, Top-rated films, Kinderfilms, Concerten en nog veel meer. Het installeren op uw boxsets geeft een unieke ervaring.

repository: Supremacy Repo

Bron: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ontwikkelaar: Atriox

Bij de Flix

Best-Kodi-addon-at-the-flixAt the Flix is ​​een zeer belangrijke add-on die afkomstig is van Maverick Repository en alle aspecten van entertainment omvat, waaronder films, tv-series, kinderfilms, live concerten en nog veel meer. Kodi-gebruikers met een Real Debrid-account zouden veel baat hebben bij deze add-on omdat het 4K- en 3D-films voor die gebruikers zal streamen.

repository: Maverick TV Repo

Bron: http://mavericktv.net/mavrepo/

Ontwikkelaar: Onafhankelijk denkend persoon

Heisenberg

Heisenberg-new-Kodi-addonHeisenberg van Breaking Bad is terug als een Kodi-add-on die je heel veel video's voor volwassenen en kinderen brengt. Tijdens het downloaden van deze add-on op Kodi, streamt het allerlei films, tv-shows, sport replays, live tv, muziek en nieuwsuitzendingen. Het is de perfecte manier om naar het verleden te gaan wanneer je alleen of met je vrienden en familie bent.

repository: FireStick Plus Man

Bron: http://fspmkodi.com/_repo/

Ontwikkelaar: Heisenberg

Borg

Borg-Best-Kodi-add-onsBorg is een van de weinige add-ons van AJ Builds die worden gehost door de repository. Deze is een All-in-One-add-on met films, tv-shows, documentaires, kindersectie en netwerken. Het heeft geen Live TV-sectie, maar wat maakt het uit wanneer je Netflix- en HBO-series kunt krijgen zonder het abonnement?

repository: AJ bouwt Repo

Bron: http://ajbuilds.uk/secret/

Ontwikkelaar: Nitron

Canvas

best-Kodi-addons-CanvasCanvas is de beste Kodi-add-on die er is in de categorie Alles-in-één. Waarom ik dat zeg is omdat het niet alleen films, tv-shows en live tv heeft, maar het biedt gebruikers ook live sport, kinderdingen, stand-up comedy en nog veel meer. Er is veel om op te kauwen wanneer u deze add-on installeert.

repository: Kodi Help Repo

Bron: http://kodihelp.net/repo/

Ontwikkelaar: Gemeenschap

HTMC TV

HTMC-TV-best-Kodi-addonsHTMC TV is een alles-in-één add-on met tonnen films, tv-shows en live tv-kanalen. Voor weergave in 4K-kwaliteit maakt het het beschikbaar voor gebruikers om te kiezen voor Trakt Hub. Het is een complete add-on waarmee je alle media-videocontent kunt streamen. Beschikbaar in HTMC Repo.

repository: HTMC Repo

Bron: http://repo.htmc.tv/

Ontwikkelaar: HTMC

7of9

Best-Kodi-addons-7of9

Een All-in-One (AIO) add-on met films, tv-shows, live tv en sport. Onder de categorie Films hebben we Star Wars / Star Trek, Super Heroes, Martial Arts, Urban / Gangster, Short Films en anderen. Luister naar veel geweldige podcasts, bekijk Stand-up Comedy, Nieuws en Fitness. Dus eigenlijk heb je alles onder één pakket.

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: Team Diamond

Wauw Kodi

Wow-Kodi is een All-in-One-add-on die alles biedt. Het komt uit UKodi 1 Repository en is gekoppeld aan andere UKodi-add-ons. Het toont 4K-films, 3D-films en nieuw uitgebrachte Netflix- en HBO-shows. Er gaat niets boven de video-inhoud van Wow-add-on.

repository: UKodi1 Repo

Bron: http://Ukodi1.com/Repo/ 

Ontwikkelaar: Team UKodi1 en Gandelf

Chronos

Chronos Beste Kodi-add-ons

Skydarks is onlangs naar voren gekomen als de nieuwe Kodi-repository die een alles-in-één add-on heeft gelanceerd genaamd Chronos. Het heeft secties met films, live sport, concerten en radio. Het brengt je verder Live TV-kanalen voor landen zoals Duitsland en Oostenrijk. Het heeft ook inhoud voor volwassenen, maar daarvoor is een wachtwoord vereist. U kunt deze add-on vinden in Skydarks Repository.

repository: Sky Dark Repo

Bron: http://www.skydarks.com/skydarks/

Ontwikkelaar: Team SkyDark

Beste Kodi-add-ons voor films

Een van de meest intrigerende dingen over Kodi is dat je films uit meerdere genres kunt bekijken. Van actiefilms tot thriller, noem maar op. Deze Kodi-add-ons bieden de nieuwste films samen met populaire klassiekers. Zorg ervoor dat je alle:

 • 1389
 • Voodoo
 • Glimworm
 • Laat BB los
 • Taz
 • Galactus
 • Nole Cinema
 • Kwal
 • Het leven van een piraat voor mij
 • Horror Cave
 • Eerste tv
 • Nummers Kodi
 • R2D2
 • Nightcrawler
 • Film Rulz Kodi
 • Verbond
 • Placenta
 • Genesis herboren
 • Balling
 • Triton
 • Verlossing
 • Digi Box
 • Kratos
 • Mundo Oscuro Kodi
 • Exodus
 • Verbond
 • Genesis herboren
 • Gurzil
 • Uranus

1389

Best-Kodi-addons-1389-filmsDe ontwikkelaar van deze add-on is misschien geïnspireerd door de Slag om Kosovo die plaatsvond in 1389 en daarom is de naam van deze add-on ontstaan. Het is eigenlijk een add-on voor films die niet alleen films streamt, maar ook tv-series en documentaires. Addons die afkomstig zijn van Tojelako zijn veelbelovend en deze ook.

repository: Tojelako Repo

Bron: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Ontwikkelaar: Srbin

Voodoo

Best-Kodi-addons-VoodooAls je denkt dat deze add-on je een soort goocheltrucs zal leren die je op tv ziet, dan heb je het helemaal mis. Voodoo-add-on is een add-on voor films en tv-programma's inclusief Live IPTV-kanalen. Het streamt 4K-films, HD-films, films met 1 klik, enz.

repository: Golden Gun Repo

Bron: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Ontwikkelaar: Diamond Dogs

Glimworm

Best-Kodi-addon-FireflyElke andere beste Kodi-add-on die je in de lijst ziet, is een vork van Exodus. Dat betekent niet dat het de dode links schrapt, maar het haalt hoge kwaliteit streaming-links op hoge snelheid op. Firefly is een van hen. Wanneer u de sectie Films selecteert, heeft deze verschillende categorieën, waaronder MGM, Fox, Warner Bros, Sony, zodat u de film kunt kiezen die door deze gigantische bedrijven is geproduceerd.

repository: FireFly Repo

Bron: https://huckfinndiesel.github.io/repo/

Ontwikkelaar: FinnDiesel

Venom replays

Sports-Replays-R-Us-Best-Kodi-addons

Vang alle sporthoogtepunten bij de add-on Venom replays die je hoogtepunten voor 25 sporten van over de hele wereld brengt. Sommige van deze sporten zijn worstelen, UFC, tennis, NASCAR, boksen en nog veel meer. Met deze add-on hoeft u zich geen zorgen te maken als u een Live Sports-wedstrijd mist. Het is te vinden in de GenTec Repository.

repository: Star-Tec Repository

Bron: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Ontwikkelaar: Star-Tec

Laat BB los

best afgifte-bb-Kodi-addonRelease BB is geen gewone film-add-on omdat het films in verschillende kwaliteiten streamt, afhankelijk van uw internetsnelheid. Het wordt beschouwd als een van de best werkende Kodi-add-ons omdat u verschillende categorieën vindt, namelijk 1080p, 720p, 3D, 4K, BDRip, CAM, DVD-R en nog veel meer. Dat is het kenmerk dat zich onderscheidt van andere add-ons.

repository: Bugatsinho Repo

Bron: https://bugatsinho.github.io/repo/

Ontwikkelaar: Bugatsinho

Taz

Best-Kodi-addons-TazTAZ is een film-add-on, verwar het niet met het uitgelichte beeld dat blijft hangen in de add-on. Het is een perfecte add-on voor u en uw gezin om allerlei films te bekijken, d.w.z. trending, populair, recent en meer. Hoewel het wordt gevonden in de nieuwe Octopus Repo, zijn er veel factoren die ervoor zorgen dat deze add-on nog enige tijd zal bestaan.

repository: Octopus Repository

Bron: http://octopus246.esy.es/octopus/

Ontwikkelaar: Twiglet

Galactus

Best-Kodi-add-ons-GalactusGalactus is een speciale film-add-on met films en tv-series. Maar wat me het meest fascineert, is het onderdeel 24/7 over films. Daar kun je films selecteren op basis van het genre zoals Comedy, Anime, Action, enz., En hetzelfde geldt voor de tv-serie.

repository: Hellhound Repository

Bron: http://cerbrepo.space/repo/

Ontwikkelaar: Galactus

Nole Cinema

Nole-Cinema-Best-Kodi-add-onsNole Cinema komt uit een nieuwe repository, d.w.z. The Ring of Saturn, met een complete verzameling films. Waarom ik zeg dat de volledige verzameling is omdat deze nieuwe releases toont en inclusief elke andere genre-optie. Verder heeft het een unieke boxset-collectie voor films die uit meerdere delen bestaan, d.w.z. Fast and the Furious-collectie, Cars Movie-collectie, Pirates of the Caribbean-collectie, enz..

repository: Ring van Saturnus Repo

Bron: http://www.planet-universe.co.uk/

Ontwikkelaar: NoleNation

Kwal

Medusa-Best-Kodi-add-onsEr is zoveel over addon gesproken over de inhoud. Het is een video-add-on die is vernoemd naar een Grieks mythologisch personage, een vrouwelijk monster dat slangenharen heeft en iedereen vernietigt. Maak je geen zorgen, de add-on helpt Kodi-gebruikers vrijwel om films en tv-series in HD-kwaliteit te bekijken.

repository: Medusa Repo

Bron: http://medusa1.co.uk/medusa/

Ontwikkelaar: ABA

Het leven van een piraat voor mij

A-Pirates-life-for-me-best-Kodi-addonsDeze add-on schrapt link rechtstreeks van Pirate's Bay torrent-website, wat geweldig is, maar je hebt een VPN nodig om dat te doen. Om toegang te krijgen tot een grotere mediabibliotheek, hebt u voor deze add-on een Real-Debrid-account of Premiumize-account nodig om verder te kunnen streamen in HD. Er is echter een sectie, d.w.z. Directe koppelingen waarvoor geen premium-account is vereist en u kunt films en tv-shows bekijken.

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: Iemand

Horror Cave

Best-Kodi-add-ons-Horror-Cave

Elke horrorfilm op de planeet die ooit is gemaakt, vindt u op Horror Cave. Het is bedoeld voor mensen die graag enge films kijken, luisteren naar horror muziek en korte spookverhalen en seriemoordenaarfilms. Het heeft een functie voor Real Debrid om elke film ook in HD te bekijken.

repository: Man Cave Repo

Bron: http://kodi.mancavekodi.com/New.Repo/

Ontwikkelaar: Mannengrot

Eerste tv

First-TV-Top-Kodi-add-ons

First One TV is de enige beste Kodi-add-on die tv-shows biedt op basis van elk land. Beginnend vanuit Albanië, bestrijkt het bijna 61 landen. Zodra u op een land klikt, vindt u een lijst met veel kanalen, maar u zou een VPN nodig hebben om toegang te krijgen tot de inhoud. First One TV is uniek in zijn soort en heeft geen alternatief.

repository: Catoal Repository

Bron: http://catoal.org/

Ontwikkelaar: Brand

Nummers Kodi

Numbers-new-Kodi-addon

Number Kodi is een eenvoudige Kodi-add-on, speciaal ontwikkeld voor films en tv-shows. Er zijn echter twee andere secties die in het menu zijn opgenomen, namelijk Boxsets en Netwerken. Het gedeelte Netwerk bevat categorieën streamingkanalen zoals Netflix, ABC, AMC, Amazon, enz. De optie Boxsets bevat een lijst met filmcategorieën, d.w.z. Actie, Avontuur, Anime, enz. Ten slotte vindt u ook documentaires om te bekijken.

repository: Kelderdeur TV Repo

Bron: http://cellardoortv.com/repo/

Ontwikkelaar: [Haken]

R2D2

best-R2D2-Kodi-addon

R2D2 Kodi is een film-add-on met dezelfde interface als Exodus of Covenant. Het verschil is dat je alle films in HD-kwaliteit te zien krijgt. Het heeft ook een gedeelte met nieuwe filmreleases die je in-theatre-films brengt die nog niet uit de bioscoop zijn gebracht.

repository: AJ bouwt Repo

Bron: http://ajbuilds.uk/secret/

Ontwikkelaar: Team Falcon

Nightcrawler

Nightcrawler-best-Kodi-addonHoe vaak zie je dat een Oscar Winner-film onopgemerkt blijft? Niet meer. is een add-on die u Oscar Winner Movies voor elk jaar brengt en u kunt ze in HD-kwaliteit bekijken. Afgezien daarvan biedt deze add-on andere filmcategorieën, zoals In-Theatre, Featured, Trending, enz. Hij is te vinden in Jew Repository.

repository: Jood Repo

Bron: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Ontwikkelaar: JewBMX, ToneTone

Film Rulz Kodi

Movie-Rulz-best-Kodi-addons is speciaal ontwikkeld voor Bollywood-fans over de hele wereld. Het bevat recente Bollywood-films die interessant zijn voor miljarden fans die voornamelijk in India aanwezig zijn. Het is lang geleden dat Bollywood-fans hun add-on wilden krijgen die hun favoriete inhoud streamde. Nu ze een van de beste Kodi-add-ons hebben, kunnen ze niet wachten om te streamen. Het is te vinden in Reasons Repository.

repository: Redenen Repository

Bron: http://reasonsrepo.ml/repo/

Ontwikkelaar: redenen

Placenta

Beste Kodi-add-ons Placenta

Team Afterbirth blijft steeds meer Exodus- en Covenant-vorken brengen. Deze keer is het erin geslaagd om Kodi-gebruikers een nieuwe Covenant-vork te bieden, Placenta. Deze beste Kodi Movie-add-on die zonder vertraging recente films en tv-shows streamt. Als je KNE Repo al hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat je Placenta kodi-add-on op je lijst installeert.

Lees verder: .

repository: Kodi Neu Erleben Repository

Bron: https://start.kodineuerleben.eu/

Ontwikkelaar: Team Afterbirth

Balling

Outlaw-best-Kodi-addonsWaarom heet deze Kodi Movie-add-out Outlaw? Omdat Outlaw Kodi filmcategorieën heeft die gerelateerd zijn aan een specifiek genre van Crime, War, Gangster, Western, Military en Mobster Movies. Het heeft een enorme verzameling van dergelijke films met een goede videokwaliteit. Vanwege dit is Outlaw de mooie naam om te suggereren. Deze Kodi beste addons 2020 is te vinden in Sandman Repo.

repository: Sandman Media Repo

Bron: http://repo.entersandman.xyz/

Ontwikkelaar: Hellboy

Triton

Best-Kodi-addons-Triton

Triton Kodi-add-on is een andere add-on die je films en tv-shows met HD-links brengt. Deze add-on wordt bijgewerkt met alle nieuwe films en tv-programma's die werken. Deze add-on is te vinden in lvtvv Repository.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Lockdown en Cypher

Verlossing

Redemption-addon-for-Kodi

Redemption is terug met een betere interface en met veel categorieën voor films. U kunt films vinden op alfabetische volgorde, nieuwe releases, 4K en 3D-films. Vanwege het aanbieden van 3D-films is het een van de beste Kodi 17-add-ons en is het beschikbaar in de Diamond Wizard Repo.

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: BUCKY

Digi Box

Beste Kodi-add-ons Digi Box

Een Digi Box Kodi-add-on is bij voorkeur een van de beste Kodi-add-ons voor Android met alle nieuwe films, tv-shows en documentaires aan de horizon. Het is snel om de media-inhoud te laden en zorgt ervoor dat Kodi niet slap wordt, waardoor buffering wordt voorkomen. Het is te vinden in de Digital Repository.

repository: Digital Repo

Bron:  http://xdigital.xyz/repo/

Ontwikkelaar: Je weet wie

Kratos

Kratos

De Kratos Kodi is een filminvoegtoepassing die onze beste Kodi-add-onlijst maakt omdat het iets extra's biedt aan alle andere filminvoegtoepassingen die er zijn. Het heeft een categorie 'Spotlight' met de nieuwste films en films die wereldwijd populair zijn. Het is te vinden in UKodi repository.

repository: UKodi1 Repo

Bron: http://ukodi1.pw/Repo/

Ontwikkelaar: De Kratos

Mundo Oscuro Kodi

Mundo-Oscuro-Kodi-best-Kodi-addonsMundo Oscuro Kodi, ook bekend als de Dark World, een Spaanse add-on voor films en tv-shows. Maar meestal zul je sectie met inbegrip van paranormale activiteiten, horror en Mystery-films. Het bevindt zich momenteel in de ontwikkelingsfase en er worden dagelijks nieuwe secties gemaakt, maar het valt niet te ontkennen dat het de beste Kodi-add-on is voor Spaanse kijkers. Het wordt gevonden in Catoal Repository.

repository: Catoal Repo

Bron: http://catoal.org/

Ontwikkelaar: De Kratos

Exodus

Exodus-Best-Kodi-add-ons-For-Movies-1Exodus is een volgende generatie Kodi-add-on, ontwikkeld door Lambda. De add-on heeft een slanke, eenvoudige en duidelijke interface die lijkt op Netflix. Met Exodus kunnen gebruikers ook media zoeken met een acteur of actrice naam. Met veel te bieden, verbetert Exodus de gebruikersstreaming-ervaring door Real-Debrid, All-Debrid en IMDB te ondersteunen. Hier is een handleiding voor het installeren van krypton 17.6 met XvBMC, TkNorris & Kodil Repo. Exodus is nu te vinden in de

repository: All Eyez on Me Repo

Bron: http://aeom.cf/repo/

Ontwikkelaar: Exodus

Verbond

Covenant-Kodi-addon Covenant, de meest populaire Kodi-add-on, is de officiële vervanging voor Exodus. Deze add-on is veel stabieler dan Exodus of andere film-add-ons en dat is de reden waarom het als meest populair in de Kodi-wereld is gerangschikt.

Lees verder: .

repository: All Eyez on Me Repo

Bron: http://aeom.cf/repo/

Ontwikkelaar: Verbond

Genesis herboren

Genesis-Reborn-addon-for-Kodi

Omdat Genesis werd gesloten door bureaus, zijn de meeste kijkers niet op de hoogte van het feit dat Genesis werd herboren onder de naam Genesis Reborn. Het heeft hetzelfde team van ontwikkelaars dat bezig was om de add-on van Genesis tot een succes te maken. Deze nieuwe add-on heeft al die functies die Genesis oorspronkelijk had.

Lees verder: .

repository: All Eyez on Me Repo

Bron: http://aeom.cf/repo/

Ontwikkelaar: Genesis herboren

Gurzil

Nieuw-Kodi-addon-Gurzil

Toen ontwikkelaars van Exodus afscheid namen van hun add-on, ontstonden er veel Exodus-vorken, waar Gurzil een van hen is. Gurzil is niet zomaar een andere Exodus-vork, maar het werkt ook hetzelfde als Exodus. Het heeft de nieuwste links en bronnen beschikbaar voor het streamen van video-inhoud.

Lees verder: .

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Apep

Gouden eeuw

Gouden eeuw

Zoals de naam al zegt, gaat Golden Age over het brengen van klassieke films op basis van overvloedige categorieën. Deze categorieën omvatten Actie, Avontuur, Animatie, Komedie, Drama, Horror en nog veel meer. Het brengt je films van begin 1900 in goede videokwaliteit. Deze add-on is beschikbaar in Diamond Wizard Repository

repository: Diamond Wizard Repo

Bron: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ontwikkelaar: Chuck U Farley

Focus

Best-Kodi-add-ons-FocusFocus Kodi is in de lijst met de beste Kodi-add-ons geplaatst omdat het regelmatig de mediabibliotheek bijwerkt en nieuwe films en tv-shows in de lijst plaatst. Het is ook een Covenant en Exodus-vork die het naar de tafel van een concurrerende Kodi-categorie brengt. Deze add-on is beschikbaar in Sandman Media repository

repository: Sandman Media Repo

Bron: http://repo.entersandman.xyz/

Ontwikkelaar: BBB

Het verzet

Best-Kodi-addons-The-Resistance

De Resistance Kodi-add-on is net in de Kodi-wereld gestapt en heeft iedereen verrast. Het is een exacte replica van de add-on Exodus and Covenant die films en tv-programma's uitzendt. Het is de beste add-on voor Kodi 17.6 omdat het HD-weergave biedt en continu wordt bijgewerkt om Kodi-gebruikers de beste streamingervaring te bieden. Het is beschikbaar in lockzone Repository.

bewaarplaats: Hellhounds

Bron: Http: //cerbrepo.space/repo/

Ontwikkelaar: Solid Snake

Diamond Cinema

Kodi-addon-Diamond-Cinema

Diamond Wizard repository brengt de beste video-add-ons voor Kodi en Diamond Cinema is geen uitzondering. Het biedt Kodi-gebruikers een elegante maar toch vol entertainment Kodi-add-on die sectie bevat zoals bioscoop, horror, muziek, urban en meer. Dit zijn de secties voor films en de streams zijn afkomstig van YouTube. Het is ook beschikbaar in de Legion World TV Repo. http://repo.rubyjewelwizard.com/

Uranus

Uranus-Kodi-addonUranus is de nieuwste toevoeging aan de Kodi-gemeenschap. Om er enkele te noemen, het heeft een aantal opwindende functies zoals tv-collecties, filmcollecties, nieuwe tv-shows, Trakt-films en kanalen. Het brengt je meteen de inhoud door op een film of tv-programma te klikken.

repo: Tojelako

Bron: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Ontwikkelaar: Uranus

Beste Kodi-add-ons voor video's

Als u video's online wilt bekijken, biedt Kodi de perfecte oplossing. Met de beste Kodi-video-add-ons kunt u een onbeperkt aantal video's streamen.

Plex Kodi-add-on Nieuw-Kodi-addon-Plex

Plex heeft onlangs de nieuwe Kodi-add-on aangekondigd die beschikbaar zal zijn voor Kodi-gebruikers. Plex, een ultieme videostreaming-ervaring, brengt een passende samenwerking met zijn oude concurrent Kodi. Maak na het downloaden van het zipbestand verbinding met de Plex Server en begin met het streamen van films en tv-programma's.

Notitie: Om Geo-Blocked content veilig te overwinnen en om alle Plex-kanalen met onbeperkt entertainment te streamen, hebt u een Plex VPN nodig.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Plex

Reddit.com

Reddit-add-on voor KodiReddit is een enorme gemeenschap waar mensen van over de hele wereld kunnen communiceren. Het bevat meerdere subreddits (of categorieën) van verschillende onderwerpen. Met de add-on Reddit.com kun je elke video van Reddit streamen op Kodi. Dit is een van de beste Kodi-video-add-ons omdat Reddit elke dag miljoenen video's host. Hardcore volgers kunnen video direct op Kodi zoeken, spelen, toevoegen of verwijderen.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Jani Mikkonen

Beste Kodi-add-ons voor sport

Op dit moment vinden er tal van sportevenementen plaats. Het is echter niet mogelijk om dit evenement live te bekijken. Maar als je deze hebt, kun je genieten van je favoriete sportevenementen op Kodi zoals, zelfs je kunt in een oogwenk:

 • Sports Classic
 • World of Wrestling
 • Alleen sport Kodi
 • Sla alle Sportz samenvatting Kodi
 • Venom replays
 • Joker Sports
 • SportsDevil
 • cCloud TV
 • NBC Sports Live Extra

Sports Classic

Sports-Classic-Best-Kodi-add-onsSports Classic is de nieuwe beste Kodi Sports-addona en draait helemaal om het kijken naar Live Sports van over de hele wereld. Zelfs als je live sportevenementen hebt gemist, kun je volledige herhalingen en hoogtepunten van deze add-on bekijken. Van voetbal tot PPV-boksevenementen, deze add-on zal uitzonderlijke waarde toevoegen aan uw live streaming-ervaring.

repository: Haai Repo

Bron: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Ontwikkelaar: Shark55

World of Wrestling

Wereld-of-Wrestling-Best-Kodi-AddonWorld of Wrestling Kodi is strikt een add-on voor worstelfans over de hele wereld. Het levert je niet alleen WWE PPV-shows live en hoogtepunten op, maar het toont ook je hoogtepunt van de reel voor grote Wrestling-toernooien over de hele wereld. Het wordt gevonden in de Loki Repository.

repository: Loki Repo

Bron: http://kodiuk.tv/repo/

Ontwikkelaar: Loki

Alleen sport Kodi

Just-Sport-Best-Kodi-add-ons addon is de eenvoudigste van alle Kodi Sports-add-ons die slechts 5 submenu's heeft, maar die nu alle live sportevenementen ter wereld biedt. De eerste optie in het menu, d.w.z. alleen sportkanalen Oneclick biedt u de beste sport-tv-kanalen, in de tweede optie, d.w.z. alleen sport Multilink, vindt u alle sportkanalen over de hele wereld. Deze beste Kodi-add-on voor sport is te vinden in de Kodil Repository.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: UKodi1 Repo

Sla alle Sportz-herhalingen af

Strikes-All-Sports-Recap-best-Kodi-addonsAls u zich afvraagt ​​dat deze add-on alleen Sports-herhalingen en hoogtepunten toont, hebt u het mis. Strike All Sportz Samenvatting Kodi toont Live Sports in verschillende sportcategorieën, waaronder NFL, NHL, NBA, UFC, voetbal, tennis en zoveel andere sporten. Samen met het streamen van Live Sports, toont het korte hoogtepunten van de wedstrijd. Het wordt gevonden in Rock Crusher Repo.

repository: Rocks Repository

Bron: http://www.rockodi.com/

Ontwikkelaar: Staking

Joker Sports

Joker-Sports-Best-Kodi-addons maakt het bekijken van live sport en hoogtepunten eenvoudig op uw apparaten. Deze add-on omvat alle soorten sporten die overal ter wereld live worden gespeeld. Als die sport beschikbaar is in de beste sportkanalen, kun je deze ook bekijken. Enkele van de beste sportkanalen, d.w.z. BT Sports en Sky Sports hebben hun eigen hoofdmenu waar u subkanalen in de categorie kunt vinden. Het wordt gevonden in Maverick Repository.

repository: MaverickTV Repo

Bron: http://mavericktv.net/mavrepo/

Ontwikkelaar: Onafhankelijk denkend persoon

SportsDevil

sport-devil-on-kodii SportsDevil is een van de beste Kodi-add-ons voor firestick. De add-on concurreert echter niet met NBC Sports Live Extra, maar brengt de streamingervaring van gebruikers naar het volgende niveau met streaming "gratis". Bovendien komt SportsDevil niet als een officiële add-on, dus moet Addon Installer worden geïnstalleerd.

Lees verder: .

repository: MaverickTV Repo

Bron: http://mavericktv.net/mavrepo/

Ontwikkelaar: SportsDevil

cCloud TV

cCloud-TV-Best-Kodi-add-ons-For-Live-Sports cCloud TV Kodi is een cloudgebaseerde Kodi-add-on die kanalen van communitystreams over de hele wereld biedt. Maar vanwege de aard van de add-on worden kanalen vanuit verschillende regio's in verschillende talen aangeboden. Abonnees kunnen sport, nieuws en documentaires bekijken met behulp van de live tv-add-on cCloudTV voor Kodi.

Lees verder: .

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Rattlehead

NBC Sports Live Extra

NBC-Sports-Live-Extra-best-Kodi-krypton-addon

biedt live sport, herhalingen en hoogtepunten van de beste sportevenementen. Om niet te vergeten, voor sommige sportevenementen is een NBC-kabelabonnement vereist. Na de installatie van NBC Sports Live Extra kunnen gebruikers favoriete wedstrijden in HD-afspeelkwaliteit bekijken via de beste Kodi-add-on.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Eracknaphobia

Beste Kodi-add-ons voor voetbal

Kijken naar voetbalcompetities die over de hele wereld plaatsvinden, is het meest gewenst door voetbalfanaten. De onderstaande Kodi-add-ons bieden live voetbalactie, hoogtepunten en meningen van experts voor en na de wedstrijd. Zorg er dus voor dat u al deze add-ons krijgt.

 • Sportwereld
 • Channel Pear
 • Elektra Vault

Sportwereld

Sports-World

Sports World Kodi add-on biedt meer dan alleen live voetbalwedstrijden. Het is de thuisbasis voor alle soorten sporten, inclusief NFL-wedstrijden. De interface is ontworpen op basis van sportcategorieën waarbij voetbal bovenaan staat. Je kunt vanuit de optie wedstrijden bekijken van alle competities, of kanalen selecteren met jouw respectieve voetbalwedstrijd.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Nemzzy

Channel Pear

Kodi-addon-Channel-peer-

Channel Pear is een ongewone, maar toch de meest vermakelijke Kodi-add-on. Bij het installeren van deze add-on zult u merken dat deze volledig leeg is. U kunt kanalen toevoegen aan de Channel Pear-add-on via de Channel Pear-website. Je kunt alle voetbalkanalen op de website selecteren en vervolgens het kanaal op je Kodi synchroniseren. Op deze manier kun je live voetbal kijken en nog veel meer.

repository: Geen

Bron: Plugin.video.channelpear

Ontwikkelaar: Channel Pear

Elektra Vault

Kodi-addon-Elektra-Vault

Elektra Vault-add-on is vooral gericht op het kijken naar live sport, waar het een apart gedeelte heeft met alleen live wedstrijden. Deze add-on wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste overeenkomsten. Je kunt ook hoogtepunten bekijken als je een belangrijke voetbalwedstrijd hebt gemist met deze add-on.

repository: Supremacy Repo

Bron: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ontwikkelaar: Elektra Vault

Beste Kodi-add-ons voor live tv

Voordat u doorgaat, moet u weten dat live tv-add-ons geografisch beperkt kunnen zijn en dat u VPN-services nodig hebt die in 2020 werken om toegang te krijgen. 

Als je het leuk vindt om populaire tv-series zoals Daredevil, The Flash, Arrow, Black Mirror, Game of Thrones of een andere show te bekijken, dan zijn deze Kodi-addons iets voor jou. Hier is de lijst van de 2020, zorg ervoor dat je ze allemaal krijgt:

 • Live Hub
 • Haystack TV
 • SkyNet Kodi
 • Oblivion Streams
 • iPlayer WWW
 • Mobdro
 • USTV nu

Live Hub

Live Hub Krypton-add-on

Live Hub Kodi-add-on is vergelijkbaar met de StreamHub-add-on is de beste Kodi-tv-add-on met honderden sportkanalen die gratis kunnen worden bekeken. U kunt ook UFC-, WWE- en andere sport-PPV-evenementen bekijken. UFC- en WWE-gevechten zouden pas worden uitgezonden als het gevecht begint. Het is te vinden in de LVTVV Repository.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: sClarke

Haystack TV

Hooiberg-TV-Best-Kodi-add-ons is een beste Kodi-add-on als het gaat om entertainment. Het bevat categorieën zoals Trending Nieuws, Wetenschap, Technologie, Videogames, Late Night shows en nog veel meer. Het is te vinden in de standaard Kodi add-on repository, dus het is volkomen legaal.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Lunatixz

Skynet Kodi

Skynet-Best-Kodi-addons is meer een Live Sports-add-on dan een Live IPTV-add-on en dat komt omdat het alle populaire Live Sports-kanalen toont en het een van de beste tv-add-ons voor Kodi maakt. Bovendien toont het ook de nieuwste films. Het bevat ook die films die beschikbaar zijn in bioscopen en brengt je een HD-camversie. U kunt de verschillende categorieën verkennen nadat u het vanuit Kodil Repository hebt geïnstalleerd.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: SkyNet

Oblivion Streams

Oblivion-Kodi-best-Kodi-addonsOblivion Streams Kodi is een hub voor live tv-kanalen die toevallig kanalen van over de hele wereld in veel verschillende talen streamt. Het heeft een speciale sectie met karaoke en fitness. In het karaokegedeelte kun je video's over de hele wereld bekijken die aan het evenement deelnemen, terwijl het fitnessgedeelte video's over je gezondheid en lichaamsbeweging bevat. Het is te vinden in Oblivion Builds Repo.

repository: Oblivion Repo

Bron: http://oblivionbuildz.com/repo/

Ontwikkelaar: Vergetelheid

iPlayer WWW

BBC iPlayer-WWW-Kodi-krypton-addon

iPlayer WWW is een tv-add-on voor Kodi waarmee u programma's van BBC iPlayer kunt streamen. Je kunt de add-on ook gebruiken om live te spelen of tv te kijken. Houd er rekening mee dat de add-on geen partner is van BBC iPlayer, maar dat u deze gebruikt om tv-programma's zoals Sherlock, Top Gear, Doctor Who en nog veel meer te streamen. Bekijk onze gedetailleerde gids van .

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: CaptainT, Cas en ihurst

Mobdro

Mobdro-best-Kodi-AddonKodi-gebruikers willen films, tv-shows, live sport en IPTV-kanalen streamen. Hun entertainmentwens kon worden vervuld met de Mobdro Kodi-add-on vanwege de enorme streamingcapaciteit. Je kunt ook toegang krijgen tot muziekvideo's als je je verveelt terwijl je naar wat muziek luistert.

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: sClarke

USTV nu

USTVNow-KodiUSTV Nu is Kodi de gemakkelijkste en de veiligste optie om Amerikaanse kanalen voor Kodi-gebruikers te streamen. Toen populaire Kodi-add-ons als vliegen stierven, was USTV Now een overlevende. Het heeft een enorme bibliotheek en daarom moet je je abonneren op USTV Now. Het zijn legale Kodi-add-ons en zijn dus te vinden in de officiële repository van Kodi.

repository: Officiële Repo

Ontwikkelaar: Lunatixz

Beste Kodi-add-ons voor kinderen

Wat is de leukste tijd die je kinderen doorbrengen, behalve tekenfilms, films en tv-programma's die op kinderen zijn gericht? Derden hebben de nieuwste en oude tekenfilms, inclusief de lijst met informatieve films om het rationele redeneren van kinderen te verbeteren.

 • CToon
 • Toonmania2
 • Kiddo Kodi
 • 13 clowns
 • Kinderfilms
 • YesterYears Radio
 • Cheetara Kodi
 • Zim Kodi Kids
 • StarTec AIO
 • Nevena Cinema
 • TV Ontario Kids

CToon

CToon-Best-Kodi-add-onsDe Doko-repository is beroemd om zijn beste add-ons voor kinderen die uitzonderlijk goed werkt en veel links in HD ophaalt. Deze add-on bevat geen oude tekenfilmseries, maar eerder een nieuwe. Sommige van de tekenfilms zijn Steven Universe, Rick en Morty, Teen Titans, Craig of the Creek en anderen.

repository: Doko Repo

Bron: https://doko-desuka.github.io/

Ontwikkelaar: Doko, Tikipeter

Toonmania2

Toonmania2-addon-for-KodiHet is een van de allerbeste Kids-add-ons die alle soorten Cartoons oud en nieuw heeft, en ook de favoriete Anime van veel mensen. Zodra u deze add-on verkent, moet u cartoons of anime vinden die beginnen met verschillende alfabetten. Zodra je dat doet, zie je een lijst met cartoons die met één klik worden gestreamd. Het is zo makkelijk!

repository: Sandman Media Repo

Bron: http://repo.entersandman.xyz/

Ontwikkelaar: doko, MetalKettle

Kiddo Kodi

Kiddo-best-Kodi-AddonDoor naar de afbeelding van Baby Boss te kijken, krijgt u een hint dat deze add-on helemaal over kinderen gaat. Het heeft allerlei kinderfilms, variërend van Adventure tot Christmas, Monster en Mystery. Voor een HD-weergave kunt u ook autoriseren voor een Real Debrid-account. Het is te vinden onder Cellardoor TV Repo.

repository: Cellardoor TV Repo

Bron: http://cellardoortv.com/repo/

Ontwikkelaar: [Haken]

13 clowns

13-Clowns-Best-Kodi-add-ons13 Clowns kunnen erop wijzen dat het verwijst naar een add-on voor horrorfilms, maar dat is niet het geval. Maar het feit is dat het je niet alleen films oplevert, maar ook dat je tv-shows, tekenfilms, documentaires en populaire YouTube-video's kunt bekijken. Het heeft een speciale sectie genaamd '13Clowns-favoriet' met de favoriete series en video's van ontwikkelaars.

repository: 13Clowns Repo

Bron: https://13clowns.github.io/

Ontwikkelaar: 13Clowns

CartoonsOn

CartoonsOn-addon voor Kodi

CartoonsOn add-on is een perfecte mix voor kinderen en volwassenen omdat er oude en nieuwe cartoons zijn toegevoegd in de mediabibliotheek. Verder bevat het ook films in zijn database waar het animatiefilms voor kinderen bevat. Iedereen die kinderen heeft, moet de add-on van Noobs and Nerds Repository aanschaffen. http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

repository: Kodil Repo

Bron: http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Dandymedia

Kinderfilms

Kids-Movies-Best-Kodi-addonTe duidelijk voor kinderen en hun ouders om een ​​add-on te zoeken die elke vermakelijke film voor kinderen bevat. Heeft met name een lijst met verschillende oude en nieuwe Disney-films, Barbie-films en andere. U kunt ook de film zoeken op genre, of u kunt op film zoeken. Het wordt gevonden in Zadar Repository.

repository: Zadar HR Repo

Bron: http://zadarbuild.com.hr/repo/

Ontwikkelaar: Mr. Entertainment

YesterYears Radio

Yesteryears-Radio-Kodi-addon is ongetwijfeld een radio-add-on die je shows uit de jaren 80, 90 en ver terug brengt. Enkele van de interessante categorieën zijn Superhelden, Kinderen, Western, Horror, Komedie, enz. Het is goed om naar radioprogramma's te luisteren wanneer je je alleen voelt.

repository: Grind House Repository

Bron: http://grindhousekodi.tk/repo/

Ontwikkelaar: Oom Touchy

Cheetara Kodi

Cheetara-Kodi-Best-Kodi-addonsCheetara Kodi biedt alle media-inhoud met betrekking tot kinderen. Sommige van de Kids-categorieën zijn onder meer animatiefilms, tekenfilms, Nickelodeon, Looney Tunes, Disney Channel en nog veel meer. Cheetara zelf is te vinden in Hell Hound Repository met veel verschillende beste add-ons voor kinderen, dus ze weten zeker wat ze doen. Hell Hound Repository.

repository: Hellhounds Repo

Bron: http://cerbrepo.space/repo/

Ontwikkelaar: ADVERTENTIE

Zim Kodi Kids

Zim-Best-Kodi-addonsKinderen zullen enthousiast worden als ze horen welke functies deze add-on met zich meebrengt. Zim Kids Kodi heeft kinderfilms, tv-shows voor kinderen, animatiefilms en tv-shows en de categorie Little Tikes. Het is te vinden in Lumberjack Repository.

repository: Houthakker Repo

Bron: http://paulbunyan.xyz/Lumberjack/

Ontwikkelaar: Irken Empire

StarTec AIO

StarTec-AIO-Best-Kodi-add-onsStarTec Aio Kodi is de moeder van alle Kodi-add-ons. We zeggen dit omdat het in totaal zeven verschillende categorieën heeft, en in slechts één categorie, namelijk 'Star Trec' dat bestaat uit films, tv-shows, documentaires, anime, muziek, 24/7 live tv, kinderhub, comedy en zoveel meer. Er zijn zoveel dingen om te verkennen als je er eenmaal in bent geïnteresseerd. Het is te vinden in Star Trec Repository

repository: Star-Tec Repository

Bron: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Ontwikkelaar: Star-Tec

Nevena Cinema

Nevena-Cinema-Best-Kodi-addons Nevena Cinema Kodi is de beste Kodi-add-on van Tojelako Repository die alles heeft. Het toont films, tv-shows, kinderboxset, live sport en live tv. Het helpt je films te vinden op naam van acteurs en actrices. Er is een ander gedeelte dat 24/7 de naam draagt, waar je veel nichefilms zult vinden, zoals actie, horror, animatie, en de lijst gaat maar door. Gevonden in Tojelako Repository.

repository: Tojelako Repo

Bron: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Ontwikkelaar: Tojelako

TV Ontario Kids

TV Ontario Kids Beste Kodi-add-ons

TV Ontario Kids Kodi wordt geleverd met de officiële Kodi-add-onrepository die meer dan cartoons voor kinderen te bieden heeft. De add-on heeft informatieve tv-series voor kinderen, informatieve shows, tekenfilms, anime en nog veel meer verzameld. Over het algemeen heeft het twee categorieën, waaronder kinderen van 2-5 jaar oud en kinderen jonger dan 11 jaar als ze oud zijn.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: t1m

Beste Anime Kodi-add-ons

Met films en tv-programma's kunt u ook genieten van talloze anime-series op Kodi. Om je te helpen bij het kiezen, zijn hier enkele add-on die je zou moeten proberen:

Anime nagesynchroniseerd

-Anine Dubbed-Best-Kodi-add-ons

Anime Dubbed is een eenvoudige Kodi-add-on met alle soorten Anime-genre. Wanneer u deze add-on opent, vindt u slechts drie hoofdopties, namelijk Zoeken, Genre en Laatste afleveringen. De lijst wordt enorm wanneer u de optie Genre selecteert en dan vindt u veel verschillende categorieën, waaronder Komedie, Drama, Actie, Fantasie, Historisch, Horror, enz..

repository: Redenen Repository Bron: http://reasonsrepo.ml/repo/ Ontwikkelaar: redenen

Anime-invasie

Anime-inval-best-Kodi-addons

Toen de Kodi-gemeenschap de schaarste aan Anime-add-ons had, bedacht Incursion Repository een buitengewone add-on genaamd. Anime-fans kunnen alle onlangs uitgebrachte Anime-films en tv-shows vinden, terwijl het verder een speciale categorie bevat met speciale Anime-video's. Het is te vinden in Incursion Repository

repository: Incursion Repo

Bron: http://incursion.kodi.expert/

Ontwikkelaar: Nixgates

WatchNixtoons

WatchAnimeDub

Deze add-on gaat helemaal over Cartoons en Anime. Je vindt een gesynchroniseerde en gesubde anime-lijst, de nieuwste 50 releases van de maand, de lijst met favorieten en favorieten van Cartoon, of je kunt kiezen uit je lijst met behulp van een genre-lijst. Het is te vinden in de Incursion Repository

repository: Incursion Repo

Bron: http://incursion.kodi.expert/

Ontwikkelaar: Nixgates

Beste Kodi-add-ons voor Hindi-films en shows

Het lijkt erop dat het verlanglijstje van alle Bollywood-fans is uitgekomen. Na veel onderzoek hebben we enkele van de beste Kodi-add-ons verzameld met Bollywood-films en tv-shows. Bekijk ze hieronder:

Viewster

Best-Kodi-addons-Viewster

Viewster Kodi-add-on brengt u de nieuwste Bollywood-films en tv-shows in één domein. Verder kunt u de synopsis van de film bekijken, samen met het genre. Het heeft een lijst met populaire genres die je een idee geven in welke categorie je van tevoren moet kijken.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: t1m

Snag Films

Kodi-addon-Snagfilms

SnagFilms is een hub voor Bollywood-films en tv-programma's waar u een lange lijst met categorieën kunt zien in deze Kodi-add-on. Naast Bollywood-entertainmentinhoud vindt u ook Afrikaanse films, Koreaanse drama's en nog veel meer met SnagFilms.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: t1m

Beste muziek Kodi-add-ons

Een goede muziek is een bron van ontspanning voor lichaam en geest. Het bevrijdt het lichaam van stress, en toch, waar kun je alle goede muziek op één plek vinden? We hebben er enkele opgesomd die de moeite waard zijn.

 • Luister
 • Joodse muziekkeuze
 • Nu muziek VS.
 • BeatZ
 • YouTube

Luister

Listen-Up-Kodi-addon is een audioboek-add-on die je de mogelijkheid biedt om honderden boeken in verschillende categorieën te beluisteren. Soms voel je je verveeld als je alle boeken leest, waarom luister je niet gewoon naar Kodi? Het audioboek is een perfecte manier om de verhaaltjes voor het slapengaan van je kind te lezen en het is een leuke manier om boeken te lezen. De audio slaagt erin emoties te creëren die interessant zijn om te lezen.

repository: Grind House Repository

Bron: http://grindhousekodi.tk/repo/

Ontwikkelaar: Oom Touchy

Joodse muziekkeuze

Music-keus-best-Kodi-addonIedereen die een die-hard muziekfan is, moet deze add-on installeren omdat het een brede verzameling nummers uit de Gouden Eeuw van de jaren 70 heeft om momenteel nummers te hitten. heeft ook een Hit List-sectie die je nummers laat zien die elk jaar Hit werden. Het wordt gevonden in Jew Repo.

repository: Jood Repo

Bron: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Ontwikkelaar: JewBMX

Nu muziek VS.

Best-Kodi-addons-Now-Music-USAEen indrukwekkende Nu Music Usa Kodi-video-add-on die de hele Kodi-gemeenschap met een storm heeft getroffen. Deze Kodi-add-onbibliotheek bevat de nieuwste en oude nummers samen met hun video's. Het heeft een apart genre-gedeelte waarmee je naar Rock-nummers, Hip Hop of Pop kunt zoeken. Het is te vinden in MaverickTV Repo.

repository: MaverickTV Repo

Bron: http://mavericktv.net/mavrepo/

Ontwikkelaar: Puls bouwt

BeatZ

Beatz-add-on voor Kodi

BeatZ is een enorme add-on voor muziek met zijn extreem grote muziekbibliotheek die de kijkers nooit fascineert. Het goede van deze add-on is de beperkte afhankelijkheid van YouTube. Het verzamelt gegevens van verschillende websites terwijl het de add-on dienovereenkomstig bijwerkt.

repository: Stream Army Repo

Bron: http://streamarmy.co.uk/repo/

Ontwikkelaar: Stroom leger

YouTube

YouTube Kodi-add-on YouTube: met meer dan een miljard abonnees (bijna een derde van de totale wereldbevolking), heeft YouTube geen introductie nodig. Gelukkig kunnen Kodi-fans urenlang favoriete tv-shows, films en meer media bekijken op Kodi met YouTube-add-on. Volgens de laatste statistieken heeft YouTube meer dan 1.000.000.000 mobiele videoweergaven per dag. Het is te vinden op cazwall.com

repository: Kodi Add-on Repository

Bron: http://repo.cazwall.com/sc/

Ontwikkelaar: Bromix

Beste Kodi-add-ons voor nieuwskanalen

CBC.ca Nieuws

CBC.ca-News-Best-Kodi-addons CBC is een officiële Kodi-add-on die alle CBC-kanalen uitzendt, inclusief live-tv. Als je toevallig een belangrijk programma op je tv hebt gemist, kun je de hoogtepunten van de shows bekijken op deze Kodi-add-on. Het is waarschijnlijk de beste Kodi-add-on voor Nieuws die zo'n enorme bibliotheek heeft. Sommige van zijn categorieën omvatten Breaking News, Local News Shows, Health, Business, Technology and Science, etc. en zijn te vinden in de officiële Kodi-repository.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: t1m

Russisch vandaag

Rusland Vandaag Nieuws Beste Kodi-add-ons

addon is een 24/7 Live Nieuws-kanaal dat het laatste nieuws, documentaires, talkshows en debatten over de hele wereld omvat. Tijdens het bekijken van de RT Live-sectie zou het u ertoe brengen een land te kiezen waar het rechtstreeks uit dat specifieke land zou streamen. Het is beschikbaar in de officiële Kodi-repository.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: t1m

Fox nieuws

Beste Kodi-add-ons Fox-nieuws

biedt een wereldwijde dekking van nieuws over de hele wereld. Deze add-on zou de netwerkdekking echter niet live weergeven, maar zal clips om de paar uur bijwerken die betrekking hebben op veel verschillende categorieën. Het is helemaal gratis en u hebt geen abonnement nodig om de inhoud van de add-on te bekijken. Ook te vinden in de officiële Kodi Repository.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Divingmule

Beste officiële lijst van Kodi-add-ons

Hier zijn de beste officiële Kodi-add-ons voor het jaar 2020:

 • iPlayer WWW
 • Buzz-feed
 • ESPN 3
 • Fox Sports GO
 • Fitness Blender
 • Haystack TV
 • Viewster
 • Pluto TV
 • Plex

Beste Kodi-onderhoudsuitbreidingen

Als u gratis open-source software zoals Kodi beheert, moet u een Kodi-add-on voor onderhoudstools hebben die alle cache wist, thumbnails en pakketten verwijdert en een back-up van uw Kodi-gegevens maakt. Hier zijn de beste Kodi-add-ons voor onderhoudstools:

VPN Manager voor OpenVPN

VPN Manager voor OpenVPN Beste Kodi-add-ons

Het is belangrijk om uw systeem / apparaat te beschermen met een Kodi VPN. VPN Manager voor OpenVPN add-on helpt u verbinding te maken met een VPN op uw Kodi. Het biedt u hulp bij het verbinden met belangrijke VPN-services. Selecteer eenvoudig het VPN van uw keuze, voer login en wachtwoord in, selecteer een server en klik op verbinden.

repository: Zomboided Repository

Bron: Plugin.ZomboidedRepository

Ontwikkelaar: Zomboided

Nieuw begin

Fresh-Start-Best-Kodi-addons

is een programma-add-on die vaak wordt gebruikt om Kodi terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het komt vaker voor dat Kodi-gebruikers een Kodi-build installeren om verschillende add-ons vooraf op Kodi te laten installeren. Ze weten echter niet hoe ze een Kodi-build kunnen verwijderen. Fresh Start is een add-on die je Kodi in zijn oorspronkelijke staat zou herstellen. U kunt deze add-on krijgen van Dimitrology Repository.

repository: Dimitrology Repo

Bron: https://dimitrology.com/repo/

Ontwikkelaar: TVAddons.ag

Back-up - Back-up en herstel Kodi

Kodi-addon-Backup

Een van de belangrijkste problemen met Kodi-gebruikers is het maken van een back-up van hun Kodi-software wanneer een nieuwe Kodi-versie wordt geïntroduceerd. Met de back-up Kodi-add-on kunt u niet alleen de nieuwste beschikbare versie van Kodi installeren, maar herstelt het ook al uw add-ons, builds, wizards die voor u toegankelijk waren in de vorige versie.

repository: Kodi Add-on Repository

Ontwikkelaar: Robweber

Beste Kodi-add-ons voor Firestick

Amazon Firestick biedt illustere inhoud voor entertainment. En als u Kodi op Firestick installeert, bereikt uw entertainmentervaring een nieuw niveau. Met deze Kodi-add-ons voor Firestick kunt u de service volledig benutten: zelfs u kunt uw streaming op firestick beveiligen door VPN voor Firestick te gebruiken.

 • Aptoide Kodi

Aptoide Kodi

Aptoide-Kodi-best-Kodi-addons is een app store die nu beschikbaar is voor Kodi. Het was voorheen alleen beschikbaar voor FireStick en heeft tonnen games en apps die je op je Kodi-apparaat kunt downloaden. Mogelijk vindt u sommige apps die zijn geblokkeerd in Google Play Store of Amazon App Store. U kunt deze nu openen met de Aptoide-app store. Het is te vinden in FireStick plus Repository.

repository: Sandman Media Repo

Bron: http://repo.entersandman.xyz/

Ontwikkelaar: Aenemapy

Beste Kodi-add-ons voor PPV

Met Kodi kunt u live online genieten van verschillende pay-per-views (PPV). De onderstaande add-ons zijn de beste als het gaat om het streamen van PPV vanaf elke locatie:

Planeet MMA

planet-mma-kodi-addon-krypton

Planet MMA, voorheen UFC Finest, is de plek waar je UFC pay-per-view gevechten, hoogtepunten, oude wedstrijden, face-off spelers en nog veel meer kunt bekijken. Deze add-on was onlangs een tijdje gesloten, maar is nu weer terug en zeker de moeite waard. Het is te vinden in de repository voor supermarkten.

repository: Supremacy Repo

Bron: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Ontwikkelaar: DK

Beste Kodi-add-ons voor Android

Met Kodi geïnstalleerd op uw Android-apparaat, kunt u genieten van onbeperkt online entertainment. Met deze beste Kodi-add-ons voor Android kunt u onderweg genieten van live sport, populaire films, tv-shows en nog veel meer: ​​bekijk onze gedetailleerde gids over Kodi op Android voor meer informatie.

Fantastisch

Kodi-addons-Fantastic

Fantastic is een exacte replica van Covenant en Exodus. Het is een verbondsvork waarvan wordt aangenomen dat deze de vervanging van het verbond door velen wordt. Het heeft dezelfde functies, waaronder de nieuwste films en tv-shows. Kodi-gebruikers kunnen hun favoriete video's zoeken op genre, populariteit en jaar.

Lees verder: .

repository: FireStick Plus Man Repo

Bron: http://fspmkodi.com/_repo/

Ontwikkelaar: FireStick Plus Man

Beste Kodi-add-ons voor Xbox One

Kodi heette voorheen XBMC (XBox Media Center), wat betekent dat het aanvankelijk was ontwikkeld voor Xbox One. Omdat het echter een breder perspectief kreeg en de naam veranderde in Kodi. Hier zijn een paar add-ons die goed werken:

Inval

Best-Kodi-addons-inval  werkt nu uitzonderlijk goed met Xbox One waar het je de nieuwste films en tv-shows brengt. Het heeft een vergelijkbare interface als die van Exodus of Covenant, maar u kunt de media-inhoud in hoge kwaliteit bekijken. Het heeft een aparte sectie voor nieuwe films en nieuwe afleveringen waar je de nieuwkomers in media-inhoud zou leren kennen. Het hoort thuis in de Incursion Repository

repository: Incursion Repo

Bron: http://incursion.kodi.expert/

Ontwikkelaar: Inval

Beste premium Kodi-add-ons

Het is altijd moeilijk om geld uit te geven aan iets dat u gratis kunt krijgen. Premium Kodi-add-ons zijn echter anders dan alle add-ons omdat het premiumkanalen biedt die zelfs op Kodi niet gratis kunnen worden aangeboden. Hier is de lijst met Premium Kodi-add-ons:

Vader Streams

Best-Kodi-addons-Vader-Streams

Vader Stream is waarschijnlijk de beste premium Kodi-add-on omdat het meer dan 100 premiumkanalen bevat, waaronder HBO, Hulu, AMC HD en anderen. Bovendien toont het verder PPV-evenementen zoals Boksen en UFC met slechts $ 10,83 per maand. Wie zou zo'n lage prijs niet betalen? Als u dat doet, zullen Kodi-gebruikers tot $ 140 besparen bij het betalen voor kabeldiensten.

repository: Vader Repo

Bron:  http://vaders.tv/repo/

Ontwikkelaar: Darth Vader

Nemesis Kodi-add-ons

Nemesis Beste Kodi-add-ons

Nemesis behandelt normaal gesproken alle media-inhoud die er is, maar het komt met een prijs. Deze Kodi-add-on heeft een sectie met de naam ‘Real-Debrid’, een Kodi-speler die torrent downloadt. Gedurende 6 maanden brengt het € 16 in rekening en belooft het een vlotte weergave van video te bieden zonder bufferingproblemen op te lossen.

repository: Kodil Repo

Bron:  http://lvtvv.com/repo/

Ontwikkelaar: Nemzzy

Hoe Kodi-add-ons te installeren - 13 eenvoudige stappen

Hier zijn de generieke stappen die zijn gemarkeerd om eventuele Kodi-add-ons te installeren. Volg de onderstaande stappen:

 1. Lancering Kodi > kiezen instellingen
 2. Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen
 3. Klik 'Geen' >Type [Repository URL] > Klik OK
 4. Type [Naam opslagplaats] aan de onderkant > Klik OK
 5. Ga terug naar Kodi Home > Klik op Add-ons
 6. kiezen Box-icon bovenop
 7. Klik nu op Installeren vanuit zipbestand
 8. Blader vervolgens naar beneden om te zoeken naar Naam repository
 9. Klik nu op .Zip bestand om de installatie te starten
 10. Ga naar Installeren vanuit Repository optie
 11. Selecteer de bewaarplaats van de lijst
 12. Zoek de categorie van de add-on, d.w.z.. Programma-add-ons, Video-add-ons, enz.
 13. Klik Installeren

Kodi-add-ons die niet meer werken

We hebben een lijst met add-ons gemaakt die in het verleden zeer werden geprezen en populair, maar helaas kun je vandaag geen media op hen streamen. Hier is een lijst met add-ons die niet beschikbaar zijn of niet werken op Kodi:

 • Ares Wizard
 • Gouden Flix
 • Nachtmerriesport
 • Neptunus stijgt
 • Crazy Addon
 • Voordelen Media
 • Spelers Klub
 • Wedergeboorte
 • Kopiëren & Plakken
 • Tubi TV

Laatste woorden

Ik zou aanraden om de top 10-lijst te volgen voor de beste Kodi-add-ons die ik in het begin heb genoemd.

Deze lijst werkt 100% en wordt regelmatig bijgewerkt. Als u deze lijst volgt, zult u geen problemen met streaming ondervinden.

Ik heb ook besproken hoe je add-ons op Kodi installeert, zodat gebruikers mogelijk geen problemen ondervinden tijdens het streamen.

Als er een add-on is die wordt gemist en in aanmerking komt om deel uit te maken van de beste Kodi-add-ons, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

  Brayan Jackson Administrator
  Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  32 + = 38

  map