Hoe Amazon Fire TV-beperkingen te omzeilen – VPNRanks.com

Attentie FireStick-gebruikers !! Het streamen van gratis auteursrechtelijk beschermd materiaal met FireStick Apps kan je in de problemen brengen. Krijg een VPN voor FireStick & bereik volledige online anonimiteit tijdens het streamen.


Beste VPN voor FireStick

Bijwerken: Amazon heeft onlangs miljoenen gebruikers getroffen door de coderingsfunctie in Fire OS5 uit te schakelen. Dit betekent dat Amazon Fire-apparaten niet langer veilig zijn op het gebied van gegevensprivacy. Gebruikers van Kindle Fire, Fire Phone, Amazon Fire HD en Amazon Fire TV Stick zijn nu gevoelig voor cyberaanvallen. Fire OS-telefoons waren ooit populair omdat ze goedkoper waren dan Android. Lees verder om weg te komen met de nieuwste coderingsloze update en herstel premiumbescherming van uw gegevens op Fire OS5-apparaten met behulp van een VPN.

Fans hebben hun gebaar op sociale media uitgedrukt met betrekking tot de update:

Amazon schakelt codering uit op hun tablets met Fire OS 5. Yup, nog een reden om die tablets zoals de pest te vermijden.

- Chia (@thesocialbeast) 4 maart 2016

Hoewel deze update zware gevoelens bij duizenden Amazon Fire-gebruikers heeft achtergelaten. Miljoenen gebruikers werken echter graag bij naar FireOS5 met een VPN geïnstalleerd op hun Fire OS5-apparaten. Omdat VPN de enige tool is die biedt Encryptie van militaire kwaliteit voor gebruikers. Deze functie van VPN biedt Premium-gegevensbescherming voor Fire OS5-gebruikers.

Waarom zou u de geografische beperkingen van Amazon Fire TV omzeilen??

Het heeft een Ethernet-poort en WiFi en is ontworpen om u te allen tijde entertainment van uw keuze te bieden, zolang u verbonden blijft met een verbonden verblijf te allen tijde. Dus als je van plan bent om je Amazon overal mee naartoe te nemen, zorg er dan voor dat je je VPN meeneemt, omdat heel veel van de inhoud op Amazon Fire TV geografisch beperkt is.

amazon fire tv.

Dit betekent dat u geen toegang hebt tot inhoud van de apps van Amazon FireTV als de apps geen licentie hebben voor het streamen van inhoud in uw regio. Helaas omvat deze categorie de kanalen met de grootste streamingbibliotheken.

MAAR er zijn een aantal kanalen die je niet kunt openen vanwege geografische beperkingen. Deze kanalen zijn alleen toegankelijk vanuit de VS. Hieronder is een kleine lijst van enkele van de meest populaire kanalen.

 • Netflix
 • Flixter
 • TV
 • Plex
 • Alle fitness-tv
 • Dagelijkse verbranding
 • Hasbro Studios

Als u vanuit een ander land dan de VS toegang probeert te krijgen tot deze kanalen, krijgt u een regionale fout dat uw locatie niet wordt ondersteund.

Hoe Amazon Fire TV-beperkingen te omzeilen met VPN

Amazon Fire TV-fans en on-demand streamingliefhebbers hebben ontdekt dat het gebruik van een VPN de gebruikers helpt om Amazon Fire TV-geografische beperkingen te omzeilen. Zie de lijst van de beste VPN-firestick, omdat deze de beproefde voor dit doel bevat.

Je kunt ook Amazon Fire TV-beperkingen omzeilen met een gratis VPN voor firestick, maar ze komen meestal met datalekken, beveiligingszwaktes en streamingdiensten van lage kwaliteit die vol zitten met lag en bufferingringen. En als u geïnteresseerd bent in Kodi, kijk dan hoe u Kodi op Firestick installeert.

Gratis VPN's zijn ook een bedreiging voor online privacy gebleken.

VPN-providers Prijs ($) Speciale aanbiedingen Meer informatie
Best betaalbare VPN PureVPN PureVPN $ 10.95 $ 2.91 Per maand 73% korting
Exclusief kortingsplan voor 2 jaar
Beoordeling lezen
Snelste VPN-service Surfshark Surfshark $ 11.95 $ 1.99 Per maand 83% korting
2 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN $ 9.95 $ 2.25 Per maand 77% KORTING
2 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor streaming ExpressVPN ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32 Per maand 35% KORTING
Geen exclusieve aanbieding
Beoordeling lezen
Het beste voor privé browsen CyberGhost CyberGhost $ 12.99 $ 2.75 Per maand 79% korting
1 jaar Deal
Beoordeling lezen
Het beste voor Geo-Deblokkering NordVPN NordVPN $ 11.95 $ 3.49 Per maand 70% korting
Plan van 3 jaar
Beoordeling lezen

Hoe VPN op Amazon FireTV in te stellen

We hebben de bovengenoemde VPN-providers alleen aanbevolen nadat we ze zelf hebben gebruikt (en getest op stress) en positieve online beoordelingen hebben gevonden over hun registratiebeleid. Maar u moet aan de volgende voorwaarden voldoen voordat u een VPN gaat gebruiken. Op dezelfde manier kunt u ExpressVPN instellen voor firestick en toegang krijgen tot tonnen onbeperkte media-inhoud.

 • Wanneer u zich aanmeldt bij Amazon.com, moet u klikken op ‘Your account’ en vervolgens op ‘Your Content beheren & Apparaten 'en vervolgens' Landinstellingen 'en stel deze in op de Verenigde Staten.
 • U moet een Amerikaans adres in uw Amazon.com-account hebben. (Nepadres kan ook werken)
 • Configureer uw VPN op uw router om verbinding te maken met internet voordat u begint met streamen. Lees meer over het VPN-routerconfiguratieproces wanneer u klaar bent.

Een alles-in-één oplossing voor televisie-entertainment

De Amazon Fire TV heeft de wereld binnen enkele maanden veroverd.

Met de mogelijkheid om Apps op de Amazon Fire TV te gebruiken, kunt u verbinding maken met entertainmentkanalen zoals Pandora, Netflix, Hulu Plus, ESPN, YouTube, Bloomberg en meer bekijken met de functie voor naadloze video-weergave.

Nieuw bij Amazon Fire TV? Bekijk deze korte video-tutorial:

De palm-sized Amazon Fire TV settopbox wordt aangedreven door een quad-core processor, dit Android-apparaat geeft je toegang tot meer dan 200.000 films en tv-shows naast talloze liedjes en games!

Voordelen van het gebruik van VPN om kanalen op Amazon Fire TV te deblokkeren

Er zijn verschillende voordelen van VPN, waaronder de hieronder genoemde grote voordelen:

 • Het versleutelens uw gegevens en beschermt u tegen schadelijke activiteiten.
 • Het activeren van VPN verhult uw IP en stelt u in staat om lokale en buitenlandse Geo-IP-beperkingen omzeilen binnen enkele seconden.
 • Tijdens het gebruik van VPN kan de ISP uw gegevens niet omleiden / beperken om via hun eigen DNS-servers te gaan. (DNS-kaping)
 • VPN-accounts voor Amazon FireTV kunnen worden gebruikt om uw online beveiliging, vrijheid en privacy ook op andere apparaten met internetbeveiliging te beschermen
 • Omzeil online surveillance en deblokkeer websites voor streaming, gaming en sociale media.

Ben je een Netflix-gebruiker? Voel je vrij om ons te vertellen hoe je de Amazon FireTV hebt gevonden in vergelijking met Netflix en hoe je Netflix-geografische beperkingen omzeilt met een VPN.

Ben je een Amazon FireTV VPN-gebruiker? Voel je vrij om hieronder commentaar te geven als je dit artikel nuttig vindt of er iets in wilt toevoegen. Ook hebben al onze aanbevolen providers Super goed technische ondersteuningsteams, dus voel je vrij om hun technische ondersteuningsteams om hulp te vragen als je vastloopt of in de war raakt.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map