Zeg vaarwel tegen deze Kodi-add-ons in 2019 Once & For All

Als u hier bent aangekomen, betekent dit dat de add-on waarnaar u op zoek bent, niet meer werkt en nooit meer terugkomt. Daarom raden we u ten zeerste aan om onze lijst met best werkende Kodi-add-ons in detail door te nemen. Om de add-ons te deblokkeren die op veel locaties geografisch beperkt zijn, hebt u daarvoor gewoon de beste VPN voor Kodi nodig.


Dat is de beste Kodi-add-on van maart 2019?

Exodus 8.0

Magische Draak

Maverick TV

Yoda

Een taal leren

Mad Titan

Bioscoopboter

anders

 pollcode.com gratis peilingen

MP3-streams

MP3 Streams bestaat al een tijdje in de wereld van Kodi en heeft het sindsdien niet slecht gedaan. Je kunt luisteren naar specifieke muziek die je leuk vindt als je ervaring hebt met selectieve muziekgenres. Het heeft bijvoorbeeld subcategorieën in metal, rap, hiphopnummers, die verder onderverdeeld worden in vele categorieën en je zo het specifieke nummer brengen dat je wenst.

Digital Cinema

Digital Cinema is een add-on voor films die uit alle drie hoofdcategorieën bestaat, namelijk films, thuisbioscoop en mijn films. De sectie Films bevat alle verschillende genres, Filmjaar, Oscarwinnaars, In Theaters, enz. De sectie Home Cinema bevat de beste films aller tijden en 250 beste films samen met verschillende andere opties.

TV koning

 TV King is een complete add-on voor films met allerlei genres voor films en tv-shows. Het toont ook films die onlangs beschikbaar zijn in theaters, maar die wel in HD-camkwaliteit zullen worden weergegeven. Verder zijn er ook vele Netflix-, HBO- en Hulu-tv-series toegevoegd die te zien zijn in HD-kwaliteit.

Onzelfzuchtige Kodi

Als u buiten het VK of de VS reist, maar toch het nieuws, films en tv-programma's van uw land wilt inhalen, dan is Selfless Kodi de beste add-on. Waarom zeggen we dat? Dit komt omdat mensen die buiten de VS en het VK wonen, gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete inhoud. Het is te vinden in Bliss TV Repo.

Spotify

Spotify, de add-on voor de muziekhub, heeft alles te bieden met betrekking tot de muziekindustrie. Het is een muziek-, podcast- en videostreamingservice die veel Kodi-gebruikers heeft aangetrokken. Het heeft verschillende categorieën, waaronder Rock, Pop, Solo en nog veel meer.

Aragon Live

Aragon Live Kodi heeft elk gedeelte dat een Kodi-video zou moeten hebben, maar het gedeelte voor kinderen is meestal gevuld met kinderfilms en de beste tv-shows voor kinderen. Het is een leuke tijd voor de kleintjes en voor het gezin wanneer ze zo'n add-on kunnen vinden die alles heeft, inclusief live IPTV, films en tv-shows.

Selectie controle

Selectiebesturing is de beste add-on voor Anime en Cartoons. De categorie omvat de meest populaire, genre, nagesynchroniseerde anime, gesubde anime, tekenfilms, films en eicellen. Je kunt de nieuwste en oude shows voor kinderen vinden. We vinden dat kinderen en volwassenen dezelfde interesse hebben in Anime, dus hebben we ervoor gezorgd dat we de beste add-ons toevoegen.

Jamzz

Jamzz Kodi is een muziek-add-on voor Kodi met de nieuwste nummers die zijn onderverdeeld in vele categorieën, d.w.z. Heavy Metal, Classic Rock, Hip Hop en andere. Er is nog een categorie met de naam Alternative, waar je een mix van nummers kunt vinden. Naast muziek bevat het ook officiële video's voor elk nummer. Gevonden in Blamo Repository.

Merlin past

Merlin Fits addon maakt je de fitste persoon op aarde waar je veel fysieke fitnesstrainingen leert. Deze add-on brengt u de gemakkelijke en de harde manier oefeningen inclusief hun snelkoppelingen. Er zijn ook verschillende fitness-tv-shows die worden aangeboden door gezondheidswerkers.

geestverschijning

Wraith is een programma-add-on die informatie van de TMDB-website ophaalt voor alle videobeschrijvingen en beoordelingen. Het belangrijke aspect van deze add-on is dat deze elk film- of tv-programma van andere add-ons die op uw Kodi aanwezig zijn, zal streamen.

Halow Live TV

Halow Live TV is een geweldige add-on voor sportstreams en live tv, maar het heeft een veel grotere mediabibliotheek dan u zich kunt voorstellen. Het heeft ook een films, tv-shows en Kids-sectie die ook populair is onder Kodi-kijkers.

Ligstoel

De naam van deze add-on klinkt misschien een beetje raar, maar de inhoud die het biedt maakt het goed. Het heeft de nieuwste films, tv-series, 24/7 live tv, live sport, podcasts, gaming en nog veel meer. De kwaliteit van deze video's kan ook worden geprezen met de meeste media-inhoud in High Definition.

Ultra IPTV

Ultra IPTV is een toevluchtsoord voor Kodi-gebruikers die graag IPTV-kanalen streamen. Deze add-on zal live sportevenementen, nieuwskanalen en films van over de hele wereld uitzenden. Sommige kanalen blijven geografisch beperkt waarvoor u VPN kunt gebruiken, maar ondanks dat werken veel andere kanalen net zo goed.

BritFlix

Brit Flix-add-on is exclusief voor Britse fans die over de hele wereld aanwezig zijn. Met BritFlix kunnen Britse fans hun favoriete tv-shows en alle livestreamkanalen bekijken die alleen in Groot-Brittannië worden uitgezonden. Het biedt verder films en documentaires die je de hele dag kunt bekijken zonder je te vervelen. Deze add-on is te vinden in de Bizzle Builds Repository.

Quantum

Quantum-add-on is onlangs gelanceerd sinds de verdwijning van de populaire Sanctuary-add-on. Sanctuary heeft de Kodi-wereld al vele jaren geregeerd door films en tv-shows on-demand aan te bieden. Momenteel probeert de Quantum-add-on aan dezelfde verwachting te voldoen die door zijn voorganger is gecreëerd. Het is de nieuwe add-on die je dit weekend zou moeten proberen.

Chaapa'ai

Onthoud Metalliq? Chaapa’ai is de nieuwe vork van Metalliq met films, tv-shows, muziek en tv-kanalen. Je zult veel genre vinden in elk van de secties en dat was precies de unieke mogelijkheid van de Metalliq-add-on.

VidTime

VidTime is relatief frisser in de lijst met sporten & PPV-add-ons. VidTime is een fans favoriete add-on en biedt live verslaggeving over sport en evenementen. Dat gezegd hebbende, biedt VidTime kijkers exclusieve dekking van NHL-hockey-, MLB-basketbal- en UFC-evenementen. Bovendien biedt VidTime de USTV Right Now-sectie, waardoor gebruikers een optie hebben om favoriete game-evenementen in volledige 720p HD-kwaliteit te bekijken.

FTV

FTV stond ook bekend als FilmOnTV is een in het VK gevestigd alternatief voor USTVNow. De add-on heeft een enorme on-demand entertainmentbibliotheek met sport, horror, comedy en nog veel meer. De FTV-add-on vereist echter een FilmOn-account voor het gebruik van de opnamefunctie.

BOB Ontketenen

BOB is de new-age add-on. Na het vertrek van Phoenix, Blue en Valhalla is BOB aangekomen met een verbazingwekkende mediabibliotheek. Abonnees kunnen HD-films, een enorme muziekbibliotheek en live-tv vinden in één add-on. Bovendien kunnen gebruikers topklasse tv-programma's streamen en urenlang genieten van topklasse IMDB-films op BOB.

ZOUTEN

Streaming All The Sources (SALTS) is terug nadat het eerder was afgesloten vanwege het verdwijnen van Fusion Repository. Het team van ontwikkelaars heeft deze add-on bijgewerkt met nieuwe links en bronnen en is nu goed om tv-shows naast films aan zijn kijkers te tonen.

Bubbles

Bubbles is een add-on voor films en tv-shows die links biedt voor het bekijken van video-inhoud en een betaalde versie via Real Debrid. Het heeft ook een Bubbles Wizard die in het begin kan verschijnen voor Kodi-gebruikers.

Flixanity

Flixanity is het nieuwe gezicht in de Kodi-wereld voor de categorie video-add-ons. Het biedt zijn kijkers een prettige ervaring met het streamen van nieuwe films en tv-programma's met een uiterst eenvoudig te gebruiken interface. Het was zeker een van de beste add-ons om video's te bekijken die concurreren met Covenant.

KissAnime

Als het gaat om het vinden van een add-on voor anime, gaat er niets boven KissAnime. Het bevat meer dan 6000 anime-shows en films, waardoor je voldoende inhoud hebt om te streamen op Kodi. Je kunt kiezen uit oude anime-shows tot de nieuwste series die momenteel te zien zijn. KissAnime is goed georganiseerd, want je kunt je favoriete anime selecteren op basis van populariteit, releasedatum, genre of gewoon alfabetisch door de lijst bladeren. Het toont ook nagesynchroniseerde anime en was een van de beste add-on voor het streamen van Japanse animaties.

Feniks

Phoenix biedt een uitgebreid assortiment media. De add-on heeft wereldwijd veel gebruikers en breidt de mediabibliotheek voortdurend uit. De reden voor de enorme populariteit ligt in de briljant ontworpen mediabibliotheek van Phoenix, die duizenden films, tv-shows, tekenfilms, sport, nieuws en nog veel meer biedt.

Hier is de lijst met add-ons die niet meer werken en niet meer terugkomen.

 • ijsfilms kodi
 • installeer bob kodi
 • hoe bennu op kodi te installeren
 • magicality kodi
 • Aragon live Kodi
 • toonjet kodi
 • strikt hd kodi
 • brit flix kodi
 • tubi tv kodi
 • alliantie kodi
 • onverschrokken mma kodi
 • voordelen media kodi
 • jamzz kodi
 • kopieer en plak kodi
 • invasie Kodi
 • Toonjet Kodi
 • Grid Iron Legends addon
 • Onverschrokken MMA
 • Merlin Wizard
 • Vuur Fitness

The Wrap Up

Elke week valt elke andere add-on op de grond door de handen van de politie. Het is onze plicht om gebruikers te informeren om te weten welke van de bovenstaande add-ons niet succesvol werken.
De redenen voor een mislukte add-on zijn het hardhandig optreden van juridische autoriteiten tegen de ontwikkelaar voor het hosten van inhoud, het afsluiten van de repository of de ontwikkelaar die om welke reden dan ook stopt.
Hier is de bovenstaande gids met add-ons die niet werken, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het installeren.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map