En omfattende Kodi-guide for dummies

Det er en grunn til at Kodi har blitt en populær streaming-mediaspiller over hele verden. Tilstedeværelsen i 5 millioner britiske hjem alene og 30 millioner over hele verden har gjort denne gratis programvaren til en verdensomspennende suksess. Kodi-revolusjonen viser ingen tegn til å bremse med den nye Kodi-versjonen Leia 18 kommer når som helst snart i 2018.


Kodi-brukere tiltrekker seg Live TV, filmer, TV-serier og Live Sports, og det er hva Kodi har å tilby. Denne guiden hjelper Kodi nybegynnere med fullstendig innsikt i Kodi-programvare, hvordan du bruker Kodi, og å svare på et brennende spørsmål som hvordan du streamer mediestrømming av innhold.

Før du installerer Kodi og går videre med å se på filmer og TV-show, er det viktig at du får VPN for Kodi gratis eller betalt (anbefalt). Hvorfor? En VPN beskytter ditt personvern på nettet og holder deg anonym med det du streamer på nettet. Og hvis du er ute etter rimelige, gode VPN-er, har vi fantastiske VPN-avtaler og de beste julen-VPN-tilbudene også!

VPNRanks eksklusive tilbud PureVPN $ 10.95 $ 2.91 Per måned Ta tak i denne avtalen surfshark $ 11.95 $ 1.99 Per måned Ta tak i denne avtalen Ivacy $ 9.95 $ 2.25 Per måned Ta tak i denne avtalen

Contents

Hva er Kodi?

Kodi er en open source digital mediaspiller, men i motsetning til andre spillere, strømmer den fra systemets bibliotek til streaminginnholdet som er tilgjengelig på internett. Med Kodi kan du streame filmer, TV-serier, live sport, live IPTV og spille spill. Det ligner på hvordan Android-plattformen fungerer, der den lar uavhengige utviklere utvikle deres Kodi-tillegg for streaming.

Er Kodi Legal?

Kodi er helt lovlig når det gjelder streaming av mediainnhold fra offisielle Kodi-tillegg. Når du begynner å streame medieinnhold fra uoffisielle Kodi-tillegg, blir ting litt lyssky. Det er noen offisielle tilleggsprogrammer som tillater mediastrømming av forskjellige kanaler, og som ikke teller i ulovligheter. Sjekk guiden vår ‘for å lære mer om den juridiske statusen til Kodi.

Hvordan bruke Kodi?

Hvis du kjører Kodi for første gang, bør du vite at du er i stand til å streame alt medieinnhold på Kodi-programvare ved hjelp av Kodi-tillegg. Når Kodi-appen er åpnet, vil du se en liste over menyer vises på venstre panel vertikalt samlet. Over denne menyen finner du 3 ikoner, dvs. strømikon, innstillingsikon og oppdateringsikon. Hvis du klikker på Innstillinger-ikonet, får du forskjellige innstillingsalternativer. Lær mer om og begynn å strømme øyeblikkelig.

Hva er et Kodi-tillegg?

Kodi-tillegget er en Kodi-plugin som strømmer medieinnhold fra internett. Den henter koblinger fra eksterne kilder og kan strømme den på Kodi digital spiller. Imidlertid er det en hel prosess for å installere Kodi-tillegg som blir adressert nedenfor i guiden. Det er to typer Kodi-tillegg, dvs. offisiell Kodi-tillegg og uoffisiell (tredjeparts) Kodi-tillegg. Ta også en titt på listen over Kodi-tillegg som viser det siste medieinnholdet på Kodi.

Hva er tredjeparts Kodi-tillegg?

Tredjeparts Kodi-tilleggsprogrammer opprettes av tredjepartsutviklere. Årsaken til at det kalles tredjeparts tillegg er at de er utviklet av andre utviklere enn de offisielle Kodi-utviklerne.

Disse tredjeparts tilleggene lar deg streame filmer, TV-show, live sport, live IPTV og mye mer. Disse tilleggene finnes i forskjellige forskjellige depoter, som også er tredjepart.

Populære tredjeparts Kodi-tillegg

Vi viser noen av de allment populære Kodi-tilleggsprogrammene fra hele tiden som hjelper deg å se filmer, TV-show, Live IPTV og Live Sports uten abonnementsavgifter. Her er en liste:

 • Exodus Redux
 • Yoda
 • Den magiske dragen
 • Kino smør
 • Gaia
 • Joker Sports Kodi
 • seren
 • Venom

Populære offisielle Kodi-tillegg

Hvis du synes offisielle Kodi-tillegg er mer tiltalende, kan du prøve et av tilleggene listet nedenfor for å streame medieinnhold. Du vil imidlertid ikke finne noe nyeste medieinnhold, men stort sett Live Channels. Her er en liste:

 • iPlayer
 • Crackle
 • DAZN
 • Fox Sports GO
 • ESPN 3

Slik installerer du Kodi-tillegg

Trinn 1: Åpen Kodi Krypton på systemet ditt > Klikk på tannhjulformet (Innstillinger) ikon

Steg 2: Gå til Filbehandler alternativ > Bla deretter nedover for å dobbeltklikke på Legg til kilde

Trinn 3: Her må du trykke på 'Ingen' alternativ > Nå må du sette inn URL lenke til depotet > Velg deretter OK

Trinn 4: Nedenfor nedenfor i samme boks, må du sette inn navnet på depotet >Velg deretter OK å lukke boksen

Trinn 5: Gå tilbake til Kodi Hjem ved å tappe på ‘Esc’ eller ‘Backspace’ tasten på tastaturet

Trinn 6: Plukke ut Add-ons på venstre meny > Trykk deretter på Box-ikonet på toppmenyen

Trinn 7: Klikk på Installer fra zip-fil alternativ > En boks vises der du trenger å klikke på depotet med navnet du skrev inn Trinn 4

Trinn 8: Depotet er en zip-fil, så du må velge en zip-fil og vente på at den skal installeres

Trinn 9: Når du er installert, klikker du på Installer fra depot > Velg nå depotet fra listen

Trinn 10: Klikk på enten Video-tillegg, Programtillegg, eller Music Add-ons > Velg deretter et tillegg fra listen > Truffet Installere

Slik fjerner du Kodi-tillegg

Det skjer slik i Kodi-verdenen at nå og da vil du finne at Kodi-tillegg ikke fungerer. Du kan fjerne tillegg som ikke lenger fungerer, eller du ikke har behov for dem. I begge tilfeller kan du følge trinnene som er nevnt nedenfor for å fjerne tillegget fra Kodi-programvaren:

Trinn 1: Åpen Kodi > Klikk på Add-ons delen presentert til venstre-menyen

Steg 2: Hvis det er et videotillegg du må fjerne, klikker du på Video-tillegg seksjon

Trinn 3: På høyre side vises det en liste over videotillegg Høyreklikk på hvilket tillegg du vil fjerne

Trinn 4: Velg deretter Informasjon

Trinn 5: Få alternativer vises på skjermen > Nederst til høyre finner du et alternativ som heter Avinstaller > Klikk på den, og tillegget vil avinstallere

Hva er et Kodi-arkiv?

Kodi Repositories er i form av en zip-fil som inneholder en samling tilleggsprogrammer. Når du har installert Kodi-lagringsplasser, kan du deretter velge forskjellige tilleggsprogrammer du vil installere fra enten programtilleggsseksjonen eller videotilleggsseksjonen. Sjekk ut listen over de beste Kodi-lagringene og måtene å installere dem på.

Slik installerer du Kodi Repositories

Trinn 1: Launch Kodi på systemet ditt > Så gå til innstillinger ikon > Klikk på Filbehandler

Steg 2: Nå bla ned og dobbeltklikk på Legg til kilde > Trykk der det står 'Ingen'

Trinn 3: Lim inn nettadressen til depotet > trykk OK > Nå Navn depotet > trykk OK

Trinn 4: Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Her må du velge Add-ons > Klikk deretter på Box-ikonet ligger på toppmenyen

Trinn 5: Velge Installer fra zip-fil alternativ > Trykk på oppbevaringssted > Klikk nå på oppbevarings zip-fil > Vent til depotet er installert

Trinn 6: Gå nå til Installer fra depot > Velg oppbevaringssted fra listen > Velg nå tillegg du vil

Slik fjerner du Kodi-lagre

Trinn 1: Launch Kodi > Gå til Add-ons > Trykk deretter på ovenstående Box-ikonet

Steg 2: Plukke ut Installer fra depot > Deretter Høyreklikk på depotet som ønsker å fjerne

Trinn 3: Velg deretter informasjonen alternativ

Trinn 4: En ny skjerm vises. Her må du velge Avinstaller alternativ

Trinn 5: Nå vil depotet avinstallere.

Hva er en Kodi-veiviser?

Kodi Wizard gjør det lettere for brukere å få tilgang til Kodi-tillegg og Kodi Builds. Det hjelper deg videre å automatisere alle de nyeste tilleggene som finnes i et depot. Det er et programtillegg som kontrollerer tillegg og bygger fra et sentralt sted.

Hvordan installere Kodi-veivisere

Trinn 1: Åpen Kodi > Plukke ut innstillinger ikon > Gå til Filbehandler

Steg 2: Dobbeltklikk på Legg til kilde > Tap 'Ingen' > Kopier / lim inn URL av depotet > Plukke ut OK

Trinn 3: Skriv inn Navn av depotet > trykk OK å lukke boksen > Gå tilbake til Kodi Hjem

Trinn 4: Klikk på Add-ons > Så videre Pakkeinstaller (boks-ikon) > Velge Installer fra zip-fil

Trinn 5: Når boksen vises, klikker du på depotet du navngav i trinn 3 > Velg nå zip-filen

Trinn 6: Velge Installer fra depot > Velg deretter depotet fra listen

Trinn 7: Gå til Programtillegg > Velg Wizard > Truffet Installere

Slik fjerner du Kodi-veivisere

Trinn 1: Åpen Kodi > Gå til Add-ons > Deretter Programtillegg

Steg 2: På høyre side av skjermen vil du se Kodi Wizard. Høyreklikk på en hvilken som helst veiviser du vil fjerne

Trinn 3: Plukke ut informasjonen alternativ

Trinn 4: Et skjermbilde vises der du trenger å velge avinstalleringen alternativet nederst til høyre.

Trinn 5: Kodi-veiviseren vil nå avinstallere

Hva er Kodi Build?

A Kodi Build er en samling tilleggsprogrammer som er forhåndsinstallert. Når du installerer en Kodi Build, installerer du mange forskjellige tillegg samtidig som kommer inn under det aktuelle Kodi Build. Kodi Builds er enorme i størrelse omtrent 300 MB i gjennomsnitt. Sjekk ut vi har å tilby sammen med installasjonsveiledningene deres.

Slik installerer du Kodi Builds

Kodi Builds blir installert gjennom Kodi Wizards. Når du har installert og lansert Kodi Wizard, er det en egen seksjon som heter Kodi Builds. Her må du velge Bygg etter eget valg og velge enten Fresh Install eller Standard Install for å fortsette.

Slik fjerner du Kodi Build

Trinn 1: Åpen Kodi > Gå til Add-ons > Deretter Programtillegg

Steg 2: Velge Kodi-veiviseren der du installerte en Build

Trinn 3: Når veiviseren er åpen, gå til bygger seksjon

Trinn 4: Her finner du et alternativ "Slett alle data" > Klikk på den, så blir Build fjernet

Det er en annen måte å avinstallere et Build, og det er gjennom å installere Fresh Start Kodi-tillegget og tilbakestille Kodi til standardtilstanden. Prosessen med å installere Fresh Start er beskrevet nedenfor i delen "Hvordan tilbakestille Kodi".

Hva er Kodi-undertekster?

Hvor ofte ser du en film eller et TV-show med dårlig lydkvalitet? Veldig ofte! Å installere undertekster i Kodi-videoer vil garantert gjøre livet ditt enklere. Det gjør alltid en hyggelig opplevelse å se videoer med teksting som gjør at du enkelt kan forstå filmen.

Trinn 1: Åpen Kodi > Klikk på innstillinger ikonet som ligger øverst

Step-en-how-to-add-Kodi-teksting

Steg 2: Trykk på Spillerinnstillinger

How-to-add-Kodi-teksting-Step-2

Trinn 3: Plukke ut Språk på venstre meny

Trinn-3-how-to-add-Kodi-teksting

Trinn 4: På høyre side av skjermen under Last ned tjenester delen, velg ‘Språk å laste ned undertekster for’ og velg språket for undertekster.

How-to-add-Kodi-teksting-Step-4

Trinn 5: Klikk på ønsket språk > Velg deretter OK

Step-5-how-to-add-Kodi-teksting

Trinn 6: For å tilordne teksting for multimediepakker, klikk på Standard TV-show tjeneste under samme Last ned tjenester alternativ

How-to-add-Kodi-teksting-Step-6

Trinn 7: Klikk på Få mer

Step-7-how-to-add-Kodi-teksting

Trinn 8: Velge Subscene eller OpenSubtitles.org av OpenSubtitles

How-to-add-Kodi-teksting-Step-8

Trinn 9: Det vil ta tid å installere Kodi undertekster

Trinn 10: Gjør nå det samme for Standard filmtjeneste, ligger under Last ned tjenester

How-to-add-Kodi-teksting-Step-10

Trinn 11: Nå som du har konfigurert teksting for Kodi, spiller nå en video fra et hvilket som helst filmtillegg

Trinn 12: Klikk på teksting ikonet nederst til høyre i hjørnet

How-to-add-Kodi-teksting-Step-12

Trinn 13: Undertekstboks vil nå vises > Klikk på nedlasting alternativ

Step-13-how-to-add-Kodi-teksting

Trinn 14: Tekstfiler vil nå vises på skjermen din for videoen > Klikk på hvilken som helst fil og se filmen. Undertekst vises på videoen

How-to-add-Kodi-teksting-Step-14

Hvordan legge til undertekster til Kodi Jarvis 16

Trinn 1: Åpen Kodi Jarvis > Klikk på System

Steg 2: Velg nå innstillinger

Trinn 3: En innstillingsboks vises. Gå til video på venstre meny

Trinn 4: Velg nå teksting fanen også plassert på venstre meny

Trinn 5: Klikk på på høyre side av skjermen Foretrukket undertekstspråk og endre det til ønsket språk

Trinn 6: Når du har valgt språk, klikker du nå 'Undertekstposisjon på skjermen' > Nå endring posisjonen der undertittelen vil vises på skjermen din, dvs. øverst eller under skjermen

Trinn 7: Bla nedover mer på den samme menyen, klikk på Standard TV-show

Trinn 8: Velg på Få mer alternativ

Trinn 9: Her vil du bli presentert med mange undertittelalternativer, vi anbefaler at du klikker på Subscene eller OpenSubtitles.org som er den beste Kodi-undertittelen

Trinn 10: Det vil begynne å installere undertekster for Kodi-videoer

Trinn 11: Gjenta de samme instruksjonene for Standard filmtjeneste > Installer undertittelen

Trinn 12: Gå tilbake til Kodi hovedmeny

Trinn 13: Gå til hvilken som helst Filmtillegg > Begynn å strømme en video

Trinn 14: Når filmen begynner å spille, Pause videoen

Trinn 15: Klikk på teksting ikonet nederst til høyre i spilleren

Trinn 16: Plukke ut nedlasting > Mange Kodi-tekstinger vises der du trenger å velge et alternativ

Trinn 17: Når du kommer tilbake til filmen, vil du se teksting vises

Slik legger du manuelt til Kodi-undertekster / tilpassede undertekster i Kodi Player 17.6

Hvis du vil legge til Kodi-undertekster manuelt og for å bli kvitt installasjonen av eventuelle undertekst Kodi-tillegg, følger du trinnene som er uthevet nedenfor:

Trinn 1: Start Kodi på systemet ditt > Gå til Add-ons seksjon > Video-tillegg

Steg 2: Åpne et Kodi-tillegg som viser filmer og TV-show

Trinn 3: Når filmen begynner å spille, klikker du på undertekstikonet nederst til høyre

Trinn 4: Velge nedlasting alternativ

Trinn 5: En boks vises, klikk på alternativet som sier Manuell søkestreng

Trinn 6: Skriv nå navnet på filmen du ser på, f.eks. Avengers Infinity War

Trinn 7: En liste med undertekster vises med samme filmnavn, så klikk på en og fortsett med filmen din med undertekster

Hvordan få undertekster på Kodi automatisk med AutoSubs

Hvis du bruker undertekster for Kodi-video oftere, bør du velge en ny metode der undertekster er innebygd i videoen din automatisk. Slik gjør du det:

Trinn 1: Åpen Kodi > Klikk på Add-ons menyen som ligger på venstre side av skjermen

Steg 2: Gå til Box-ikonet (Pakkeinstallasjonsikon)

Trinn 3: Velge Installer fra depot

Trinn 4: Plukke ut Kodi tilleggslager > Finn og velg Service fra listen

Trinn 5: Trykk på AutoSubs plassert på listen > trykk Installere

Trinn 6: Nå som AutoSubs er installert, åpne en Kodi-video

Trinn 7: Når du åpner videoen, vises undertittelen Kodi-boksen automatisk på skjermen

Trinn 8: Velg en undertittelfil og glede deg over å se film med undertekster.

Hva er en Kodi-hud?

Kodi Skin er et Kodi-grensesnitt slik klær er for mennesker. Kodi Skin er en kombinasjon av farger, tema, bakgrunn og kreativ plassering av menyfaner. Det er mange som du kan velge mellom, som vil gi din Kodi et nytt utseende.

Hvordan endre Kodi-skins

Trinn 1: Åpne Kodi > Gå til Innstillinger-alternativet øverst

Steg 2: Velg nå grensesnittinnstillinger

Trinn 3: Her må du trykke på Skins-alternativet som ligger på høyre side

Trinn 4:  En boks dukker opp, her må du velge Get More-alternativet

Trinn 5: En komplett liste over Kodi Skins vises. Velg et av skinnene og klikk for å bruke. Kodi Skins vil endre seg.

Hvordan få standard Kodi Skin

Kodi Krypton har en elvemunning Kodi Skin mens Kodi Jarvis har en Confluence Kodi Skin. For å få standard Kodi Skin etter at du har gjort en viss endring, må du klikke på innstillinger > Grensesnittinnstillinger > Plukke ut Hud > Velg enten Estuary eller Confluence.

Forskjellen mellom Kodi Skins og Kodi Builds

Som diskutert ovenfor, er Kodi Skins det forskjellige grensesnittet til Kodi som endrer hvordan Kodi ser ut med tanke på menyalternativer, bakgrunner og plassering av faner. Kodi Builds er derimot helt forskjellige fra Skins der forskjellige Kodi-tillegg er forhåndsinstallert. Hvis du installerer en enkelt Kodi Build, får du mange tilleggsprogrammer som allerede er installert der du kan streame filmer og TV-serier.

Forskjell mellom Kodi Wizards og Kodi Repositories

Kodi Wizard er et programtillegg som finnes under et Kodi Repository. Disse depotene har massevis av Kodi-tillegg, dvs. programtillegg, videotillegg og musikktillegg. Kodi Wizard er som alle andre veivisere som gjør det enklere for brukeren å installere alle andre tillegg via et repository på ett enkelt sted.

Kodi on Fire TV / Fire Stick

Amazon FireStick er en neste generasjons enhet som underholder deg over 500 000 filmer og TV-episoder fra Netflix, Hulu, HBO, Showtime og så mye mer. Du trenger aldri å bekymre deg for kabel eller satellitter når du har den bittesmå Stick-enheten som er en ultimativ løsning for ledningskutting. Å abonnere på disse nettverkene kan imidlertid koste mange tonn. Få Kodi på FireStick og nyt streaming av filmer og TV-serier uten å bruke en eneste krone.

Kodi på Roku

Roku er en streaming-spiller og fungerer på samme måte som FireStick. Nå streamer du underholdningsinnhold direkte på TV-en og gleder deg over tusenvis av kanaler. Få og tilsett ubegrenset moro i livet ditt med mange siste medieinnhold i biblioteket.

Det kan hende du fortsatt må bruke et VPN hvis du bor utenfor USA. Her er noen av de beste VPN-ene for Roku.

Slik installerer du Kodi på Android

Kodi-on-Android-Kodi-Guide

Android er en spillveksler for mange enheter. Nå kan du få tilgang til alle de nyeste appene hvis en enhet har en Google Play Store tilgjengelig på Android. I en Android-telefon installerer du Kodi på Android og ser på det siste medieinnholdet uten barrierer. Se filmer på telefonen mens du legger deg på sofaen, det er så enkelt.

Hvordan installere Kodi på iOS

Kodi-on-iOS-Kodi-Guide

iPhone-brukere kan nå glede seg over å se alle de nyeste filmene og TV-programmene på iPhonene sine ved å installere. Kodi har en iOS-app som du kan installere på Apple Store, men dessverre er den ikke tilgjengelig. Det har gjort det lettere for deg å få tilgang til mye forskjellig innhold og på mange forskjellige språk.

Slik installerer du Kodi på Chromecast

Kodi-on-Chrome

Chromecast er en digital mediespiller utviklet av Google som har evnen til å speile lyd og visuelt innhold fra hvilken som helst enhet på TV-en din. Den bruker Google Cast-teknologien som speiler lyd- og videoinnhold. Få en rask guide til hvordan du installerer Kodi på Chromecast og strømmer medieinnhold hele dagen på hvilken som helst enhet.

Slik installerer du Kodi på Android TV

Android-TV-er er smart-TV-er som er teknologien til den nye generasjonen. Disse TV-apparatene har et Android-operativsystem, noe som betyr at du kan installere hvilken som helst app ved hjelp av Google Play Store. Samsung Smart TV og Sony Smart TV er de to mest populære Android-TVene, så her er en guide .

Slik installerer du Kodi på Android-esker

Dette er de små set-top-boksene som har et Android-operativsystem i gang. Den lar deg installere apper fra Google Play Store og strømme et antall mediastreaminginnhold direkte på TV-ene dine. Nye Android-bokser har også stemmesøk som finner ditt favorittfilm- og TV-showinnhold fra biblioteket. Her er en guide for hvordan du installerer Kodi på Android Boxes.

Slik installerer du Kodi på Raspberry Pi

Kodi-on-Raspberry-Pi-Kodi-Guide

Raspberry Pi er en liten datamaskin der folk lærer programmering ved hjelp av praktiske prosjekter. Selv om det er rimelig, men ikke er lett å bruke.

Hvordan stoppe Kodi Buffering?

Mange ting kan sies om problemer med Kodi-buffring, og vi kan forsikre deg om at de ikke er den minste snill ting du vil høre om det. Buffering kan til tider være vondt i b ** t, spesielt når du har sortert ut stemningen for å se en film på Kodi og har satt opp alle nødvendige arrangementer du gjør når du ser på film. Med vår guide for hvordan du kan stoppe Kodi-buffering, kan du bli kvitt alle slags bufferingsproblemer.

Hva er en Kodi-boks?

Kodi-bokser er Android-bokser eller andre typer bokser som enkelt kan installere og kjøre Kodi-app. Disse er svært populære i mange husstander, da det ikke krever at du betaler kabel- eller satellittregninger og dermed kan strømme 100-kanaler, 1000-filmer og en halv million TV-episoder.

Hva er fullt lastede Kodi-bokser?

Fullt lastede Kodi-bokser er de som har forhåndsinstallert Kodi-tillegg fra tredjepart. Betydning, du trenger bare å kjøpe disse boksene og streame filmer, TV-show og Live TV alt du ønsker. Det er klart det ikke er veldig lik produkt i rettighetshavernes øyne, fordi disse boksene lar deg se medieinnhold.

Derfor anbefaler vi deg å få en lovlig Kodi-boks eller en Android-boks og deretter installere Kodi-app og Kodi-tillegg på egen hånd for å skåne problemer. Her er de beste Kodi-strømmingskassene som vi anbefaler.

Legal Kodi Box

Juridiske Kodi-bokser er den typen bokser som ikke kommer med forhåndsinstallerte Kodi-tillegg. Den inneholder kun Kodi-app installert, og gir deg derfor all nødvendig frihet til å installere enten Kodi tredjeparts tillegg eller de offisielle. Det holder deg utenfor juridiske problemer med rettshåndhevelsen fordi det er et inngrep mot Kodi fullastede esker.

Kodi-problemer / feil / problemer og deres rettelser

Nedenfor er noen av de hyppige problemene som oppstår når du bruker Kodi-programvare. Vi har også gitt løsninger på disse problemene slik at du kan fikse det uten problemer:

Kunne ikke installere en avhengighet

Denne feilen oppstår når Kodi-depotet du prøver å installere, er utdatert eller blir oppdatert. Det vises når det prøver å installere en zip-fil.

Løsning

Følg trinnene uthevet nedenfor for å løse dette problemet:

 • Vent til depotet blir oppdatert. Tar muligens noen få timer generelt
 • Installer et bestemt Kodi-tillegg fra et alternativt lager
 • Sjekk på internettforbindelsen

Kontroller loggfeil

Kontroller loggfeil oppstår når du prøver å få tilgang til en Live TV-kanal som forblir geobegrenset. Noen av kanalene du prøver å få tilgang til, er bare tilgjengelige i vertslandet, så når du får tilgang til disse kanalene utenfor deres land, vil du be deg om å sjekke loggfeil.

Løsning

For å løse dette problemet, trenger du en Kodi VPN som nevnt i denne guiden for å omgå geo-restriksjoner. En VPN har mange forskjellige servere som ligger i mange land, så hvis Live IPTV-kanalen du prøver å få tilgang til er fra Storbritannia, kan du koble deg til en britisk server og se på kanalen på Kodi. Videre holder en Kodi VPN deg online aktivitet anonym.

Kunne ikke koble til depot

Denne feilen vises når du har satt inn en feil URL-adresse, eller ikke er koblet til Internett. Når du setter inn en URL, sjekker Kodi om det er en autentisk URL ved hjelp av en internettforbindelse. Hvis du ikke har en internettforbindelse, utgjør det en feil.

Løsning

Løsningen for dette problemet er veldig enkelt. Følg instruksjonene som definert nedenfor:

 • Sjekk på internettforbindelsen din
 • Dobbeltsjekk URL-adressen til depotet
 • Forsikre deg om at du har satt inn en skråstrek (/) på slutten av nettadressen
 • Lim inn nettadressen på nettadressen for å se om URL fungerer

Hvordan fabrikkinnstille Kodi

Trinn 1: Åpen Kodi > Gå til innstillinger alternativet øverst > Velg deretter Filbehandler

Steg 2: Dobbeltklikk Legg til kilde > Trykk på 'Ingen' > Lim inn URL http://dimitrology.com/repo/ > trykk OK

Trinn 3: Navngi depotet som ‘Dimi’ > trykk OK å lukke boksen

Trinn 4: Tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons > Trykk deretter på Boksikon

Trinn 5: Velge Installer fra zip-fil > Plukke ut Dimi > Gå videre for å klikke plugin.video.freshstart-1.0.5.zip > Vent til tillegget installeres

Trinn 6: Gå tilbake til Kodi Hjem > Klikk på Add-ons > Deretter Programtillegg > Klikk Ny start

Trinn 7: Velg nå Gjenopprett Kodi til standardinnstillinger > Start Kodi på nytt og du er ferdig!

Hvordan oppdatere Kodi

Hver annen måned finner du en ny Kodi-versjon som kommer med noen nye funksjoner. For å holde deg oppdatert, må du oppdatere din eksisterende Kodi-versjon.

Den siste Kodi-versjonen er 18.4, og jeg viser deg hvordan du oppdaterer Kodi med en velprøvd metode.

Oppdatering til Kodi 18.4 fra Within Kodi Itself

 1. Launch FireStick hovedmeny > Klikk deretter på innstillinger
 2. Plukke ut applikasjoner > Trykk på Behandle installerte applikasjoner > Velg og Åpne Kodi
 3. Når du har lansert Kodi, klikker du på Add-ons Meny > Velg deretter Package Installer (Boks-formet) ikonet som ligger øverst
 4. Nå må du velge Installer fra depot > Bla nedover for å velge Kodi tilleggslager
 5. Gå til Programtillegg > Bla deretter ned for å finne Kodi Android Installer og klikk på den > trykk Installere
 6. EN melding vises i øverste høyre hjørne som vil varsle deg hvis tilleggsprogrammet er installert
 7. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Plukke ut Add-ons > Deretter Programtillegg > Klikk på Android Installer
 8. Når du har åpnet Android Installer, vil den presentere deg med forskjellige alternativer, f.eks. Nattlig, utgivelser, øyeblikksbilder, og Test-Bygger. Klikk på utgivelser
 9. Velg nå Væpne Kodi-utgivelse > Velg deretter Kodi-18,4-Krypton-armeabi-v7a.apk
 10. Installasjonen for Kodi 18.4 starter automatisk
 11. Når nedlastingen er fullført, vises en dialogboks som ber om tillatelse hvis du vil installere Kodi-oppdatering. Så klikk på Installere
 12. Når nedlastingen er fullført, åpner du Kodi og Nyt FireStick-oppdateringen! Hvis du føler at du Kodi ikke jobber med FireStick, må du gjenta disse trinnene på nytt.

Dette er den enkleste av metodene for å oppdatere Kodi 18.4 på skrivebordet eller mobilen din. Men hvis du vil oppdatere Kodi på FireStick, må du følge disse trinnene:

Slik oppdaterer du Kodi 18.4 på FireStick ved å bruke Downloader-appen

Merk: Før du starter prosedyren for å oppdatere Kodi, må du forsikre deg om at du har aktivert ‘Apper fra ukjent kilde’. Gjør for dette, gå til FireStick eller Fire TV-innstillinger, deretter Enhet eller system, og til slutt til Utvikleralternativer. Når dette er gjort, følger du bare disse trinnene:

 1. Se opp ‘Downloader’ i søkealternativet som er gitt øverst på FireStick-skjermen
 2. Last ned og installer Downloader-appen
 3. Launch Downloader
 4. Tast inn URL https://kodi.tv/download
 5. Nå bla ned og klikk på Android alternativ
 6. Når boksen åpnes, gå til anbefalt fanen øverst
 7. Klikk på ARMV7A (32-bit) eller ARMV8A (64-bit)
 8. Når du har klikket på den, vil nedlastingen starte.
 9. Den vil spørre deg om den skal overskrive den eksisterende filen eller oppdatere versjonen. Klikk Oppdater.

Slik bruker du Kodi trygt?

Kodi er ganske trygg og lovlig til du legger til tredjeparts eller offisielle Kodi-tillegg. Derfor anbefaler vi deg å få Kodi VPN. Det beskytter din online identitet mens du streamer medieinnhold på Kodi. Hvis du for eksempel vil se filmer og TV-serier på Kodi og også ønsker å unngå å få lovlig varsel fra Internett-leverandøren din, kan du få en VPN og bli anonym online.

5 beste VPN-er for Kodi

Her er en liste over 5 beste VPN for Kodi som du trenger å installere før du streamer på Kodi-appen for å bli trygg og anonym. Ved å gjøre det beskytter du ditt personvern online.

VPN-leverandørerPriser ($) SpesialtilbudMer informasjon
Beste rimelige VPN PureVPN PureVPN $ 10.95 $ 2.91 Per måned 73% avslag
Eksklusiv 2 års rabatt
Les anmeldelse
Raskeste VPN-tjeneste Surfshark Surfshark $ 11.95 $ 1.99 Per måned 83% avslag
2 års avtale
Les anmeldelse
Best for Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN $ 9.95 $ 2.25 Per måned 77% AVSLAG
2 års avtale
Les anmeldelse
Beste for streaming ExpressVPN ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32 Per måned 35% AVSLAG
Ingen eksklusive tilbud
Les anmeldelse
Best for privat surfing CyberGhost CyberGhost $ 12.99 $ 2.75 Per måned 79% avslag
1 års avtale
Les anmeldelse
Best for geo-blokkering NordVPN NordVPN $ 11.95 $ 3.49 Per måned 70% avslag
3 års plan
Les anmeldelse

Kodi-alternativer

Det er ingenting som Kodi som strømmer alt det siste medieinnholdet ved å legge til en liste over Kodi-tillegg. Det er noen få som har nådd opp til Kodis potensiale, men som ennå ikke har gjort et imponerende løp. Det som gjør Kodi best blant all digital medieprogramvare er dens evne til å være åpen kildekode. Se vår komplette guide for å ta målene for hvert alternativ.

Stremio

Stremio er det desidert beste alternativet for Kodi på grunn av sin påfallende like design når det gjelder streaming mediainnhold. I Stremio er du i stand til å installere offisielle Stremio-tillegg og så vel som tredjeparts Stremio-tillegg som ligner på Kodi. Imidlertid er tilleggene mye enklere å installere med et enkelt klikk.

Plex

Plex er en annen programvare som strømmer medieinnhold, men i motsetning til Kodi, strømmer den ikke medieinnhold. Den henter filer fra metadata fra internett og gir deg ubegrenset strømming. Imidlertid er de fleste av tilleggene enten utdaterte eller fungerer ikke lenger.

OSMC

OSMC er utviklet av Kodi-skaperne, og det er ikke overraskende at grensesnittet ligner på Kodis. OSMC kan bare streame medieinnhold som er lagret i din lokale lagring, men har ikke muligheten til å installere tredjeparts tillegg for å streame medieinnhold.

Innpakningen

Denne Kodi-guiden handler om å presentere Kodi-nybegynnere med en ide om den fantastiske Kodi-appen, hvordan du bruker den og hvordan du kan strømme medieinnhold gratis. Den svarer også på noen av de brennende spørsmålene som ofte stilles av Kodi-brukere angående lovligheten til Kodi-programvare og hvordan nøyaktig kan du streame gratis filmer, TV-show og Live IPTV.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map