120+ Bedste Kodi Addons (Jan 2020) * Arbejdsliste *

Bedste-Kodi-Addons


Finder det stadig svært at få fuldt arbejde Kodi addons denne strøm perfekt i 2020?

Du er i en godbid. Vi har en liste over 120+ bedste Kodi-tilføjelser for hver anden kategori, dvs. film, tv-show, live tv, sport og børn.

I øjeblikket holder addons ned hver anden uge, hvorfor du har brug for en 100% arbejdsliste.

Denne vejledning inkluderer også opbevaringssteder og kilde-URL for repoen, der er nødvendig for at installere bedste Kodi-addon på 2 minutter. Du kan også se videoen nedenfor:

Før du begynder at se film & TV-show fra disse tilføjelser, skal du sørge for at have en VPN til Kodi. Det beskytter dit online privatliv mod internetudbydere under streaming. For at få en premium VPN til overkommelige priser, tjek vores bedste VPN-tilbud og VPN-juleaftaler 2020 og spar nogle penge!

Vil du ikke rulle hele listen over tilføjelser? Prøv disse filtre i stedet ...

All Time Best Addons Nye Addons Kodi 18 Addons All In One Addons Film Addons Sports Addons Live TV Addons For børn Anime Addons Bollywood Film Addons Musik Addons Addons For Nyheder Officielle Addons Andre Addons

Bedste Kodi Addons 2020

* Vi testede alle Kodi-addonerne nævnt nedenfor og er fungerer perfekt fra januar 2020.
Efter at have evalueret hele listen over aktuelt fungerende addons har vi opsummeret en hurtig oversigt over de bedste Kodi-addons.

Blandt 120+ tilføjelser er disse top 10 bedste Kodi-tilføjelser til januar 2020:

 1. Holdet
 2. Tempest
 3. Den magiske drage
 4. Exodus Redux
 5. FEN
 6. Venom
 7. Skrub V2
 8. Biografsmør
 9. Yoda
 10. Gaia

Holdet

Den-Crew-Kodi-addonBesætningen er en all-round bedste tilføjelse til Kodi, mens den går ind i 2020. Med denne tilføjelse kan du se film, tv-shows, IPTV, børn, fitness, radio og stand-up komedie. Det vælger kun de streaminglink, der fungerer fint, så du behøver ikke at klikke på hvert andet link for at det skal fungere.

Repository: Team Crew Repo

Kilde: https://team-crew.github.io/

Udvikler: Holdet

Tempest

Tempest-addon-til-KodiTempest er dybest set et filmudvidelse, der har alle typer filmafsnit, men det har også et Live TV-afsnit, der bringer dig 100'erne af Live TV-kanaler fra hele verden. Når du klikker på menuen Film, bliver du nødt til at vælge mellem flere indstillinger som genre, år, populær, Oscar-vindere osv..

Repository: Tempest repo

Kilde: https://tempest0580.github.io/

Udvikler: Tempest

Magisk drage

Magic-Drage-KodiDogs Bollocks omdøbt som Maverick TV Repository kom med en anden alt-i-en Kodi-tilføjelse, dvs. Magic Dragon, da den lignende tilføjelse kaldet Pyramid Kodi blev lukket ned. Det indeholder film, tv-shows, live tv, live sport, dokumentar, børneafsnit og radio. Det kan findes i både Maverick TV og Supremacy Repository.

Repository: MaverickTV Repo

Kilde: http://ezzer-mac.com/repo

Udvikler: Magisk drage

Exodus Redux

ny-Mosebog-Redux-Kodi-addon Exodus Redux svarer til dens forgænger-tilføjelse, dvs. den populære Exodus. Den trækker ud links fra Lambda Skraber, som menes at være bedre fra Universal Skraber og andre. Dette betyder, at det vil forblive længere, og myndighederne har svært ved at lukke det ned, hvilket er din go-to Kodi addon.

Repository: Exodus Redux Repo

Kilde: http://i-a-c.github.io/repo/

Udvikler: I-A-C

FEN

Fen-Kodi-addonFEN er en god tilføjelse til Kodi med sektioner som film, tv-show, Discover, Traktliste, Overvågningsliste, I-progress og mere. Discover er det nye afsnit, der hjælper dig med at finde film eller tv-serier efter din smag inden for genre osv. Det streamer kvalitetslink, og mange af dem fungerer ganske godt.

Repository: Tiki Peter Cost

Kilde: https://tikipeter.github.io/

Udvikler: Tiki

Venom

Bedste-Kodi-addon-VenomVenom er en anden tilføjelse af film og tv-show, der har en lignende grænseflade som Exodus, der består af de samme sektioner. Det er en ny tilføjelse, der tilfældigvis trækker forskellige links i HD-kvalitet, som er et sjældent udsyn. Du finder alle de film, der også findes i teatre.

Repository: Venom Repo

Kilde: https://123venom.github.io/

Udvikler: Venom

Skrubber V2

best-Kodi-addons-2019-Scrubs-V2Ser man på grænsefladen til Scrubs V2, kan det se ud som en Kodi-tilføjelse til film. Men der er en fangst, det er en All-In-One-tilføjelse med alt.

I den forreste menu kan du muligvis se sektioner som film, tv-show, nye film, nye episoder, IMDB-liste, TMDB-liste og mere.

Der er endnu et afsnit kaldet Flere ting, der streamer Live IPTV-kanaler. Det er forskellen.

Repository: JewRepo

Kilde: https://jewbmx.github.io/

Udvikler: JewBMX

Yoda

Yoda-bedst-Kodi-addonYoda kommer til listen over vores bedste Kodi-tilføjelser 2020, da det får grænsefladen fra det gamle Exodus og Covenant-tilføjelsesprogram, der bringer dig med de nyeste film og tv-show. For eksempel, når du klikker på afsnittet Film, vil du blive præsenteret for forskellige kategorier som år, sprog, mest populære osv. Når du vælger en mulighed, skal du vælge film, trækker det mange links. Der du, glad streaming!

Repository: Supremacy Repo

Kilde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Udvikler: S

Biografsmør

Film-Theater-Butter-best-Kodi-addonsMovie Theatre Butter Kodi er en anden bedste Kodi Movie addons 2020 svarende til hvordan Covenant og Exodus fungerer. I den forreste menu har du kategorien Film, tv-show, nye film og nye episoder. Alle de film, du vil søge, findes lige her i denne tilføjelse, du behøver kun at installere den på din Kodi-software. Det findes i Diamond Wizard Repository.

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: MTB

Gaia

Gaia-Kodi-addonGaia Kodi er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, der henter videoindhold af kvalitet, dvs. film og tv-show fra flere kilder.

Det har introduceret sin seneste version 4 og fungerer med tjenester som Real Debrid og Trakt.tv. Det er nu fuldt funktionelt og streamer indhold med et enkelt klik.

Udvikler: Gaia

repo: Gaia Repo

Kildeadresse: https://repo.gaiakodi.com/

Vigtig note: Dette er den kombinerede liste over officielle og uofficielle Kodi-tilføjelser. Nogle af disse tilføjelser er geobegrænsede, og til det kræver du muligvis en VPN, der understøtter Kodi. Her er listen over top 5 VPN-anmeldelser ud af 150+ VPN'er, der ikke kun understøtter Kodi, men giver fremtrædende funktioner til deres brugere.

VPN-udbyderePriser ($) Særlige tilbudMere info
Bedste overkommelige VPN PureVPN PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Om måneden 73% rabat
Eksklusiv rabat 2-årig plan
Læs anmeldelse
Hurtigste VPN-service Surfshark Surfshark $ 11,95 $ 1,99 Om måneden 83% rabat
2 års aftale
Læs anmeldelse
Bedst til Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN $ 9,95 $ 2,25 Om måneden 77% FRA
2 års aftale
Læs anmeldelse
Bedst til streaming ExpressVPN ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 Om måneden 35% FRA
Intet eksklusivt tilbud
Læs anmeldelse
Bedst til privat browsing CyberGhost CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 Om måneden 79% rabat
1 års aftale
Læs anmeldelse
Bedst til geo-afblokering NordVPN NordVPN $ 11,95 $ 3,49 Om måneden 70% rabat
3 års plan
Læs anmeldelse

Nye bedste Kodi Addons

Det er mindre sandsynligt, at nye Kodi-tilføjelser lukkes af agenturer, og overlever derfor i længere tid. Som et resultat er de nyeste Kodi-tilføjelser mere kraftfulde end dens forgænger-tilføjelser.

Se vores seneste Kodi-tilføjelser:

 • Vidunderlige subs
 • Jeg er ego
 • Johki's Wrestling
 • Lille Kongerige
 • Haj
 • ufokuseret
 • Mr. Usynlig
 • joyride
 • Den røde dronning
 • Aerobic
 • Tube Toons
 • Aspis
 • grænseløs
 • Død fra oven
 • Cult Flix
 • Smør fingre
 • originaler
 • IMDB

Vidunderlige subs

Wonderful-subs-bedste-Kodi-addonsGør det at se Anime få din tid til at flyve forbi? Denne Kodi-tilføjelse har alt det nyeste Anime, som du kunne nyde denne weekend.

Hovedkategorier inkluderer Airing Anime-kalender, Alle, A-Z-liste, Genrer og tags, Seneste, Populære, Tilfældig og mere.

Det bringer dig videoindhold med enten sub eller dubs, men er tilgængeligt i HD.

Repository: DxCx Repo

Kilde: https://beta.wonderfulsubs.com/kodi/

Udvikler: DxCx

Jeg er ego

best-Kodi-addons-I-Am-EgoDet er muligvis et underligt navn på den bedste Kodi-addon, men det fungerer usædvanligt godt.

Det er uden tvivl et filmudvidelse, der indeholder sektioner, der inkluderer familiefilm, tv-show, familie-tv-show, nye film, nye episoder og dokumentarer.

Der er et nyt afsnit med navnet 'Film kommer snart', hvor du kan se trailere til de kommende film.

Repository: Golden Gun Repo

Kilde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Udvikler: Guardian

Lille Kongerige

lille-Kingdom-best-Kodi-addonsLille Kongerige er en fantastisk Kodi-tilføjelse til små børn. Dine børn lærer engelsk stavemåde, sange og meget mere.

Disse sektioner inkluderer stavemåde, Story Bots, Justin Time, Puffin Rocks, Fortnite Dance Stuff, Prøv ikke at grine og Disney Theme Songs og meget mere.

Da alle episoder er optaget, kan du se dem på HD-kvalitet.

Repository: T2K Repo

Kilde: https://www.t2k-cloud.co.uk/Repo/

Udvikler: Pedro

Haj

Shark-Best-Kodi-addonsEr du fan af NHL og Nascar? Så er denne tilføjelse måske bare noget for dig.

Det bringer NHL- og formel 1-relæer fra sæsonerne 2017-2018 til sæsonerne 2018-2019. Det vil kun streame sportens højdepunkter, men viser ikke live streaming.

Repository: Hajlager

Kilde: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Udvikler: Shark55

ufokuseret

Ufokuseret-bedst-kodi-addonUnfocused er en tilføjelse til Film og TV Show, men er kategoriseret i nogle underlige sektioner.

Disse sektioner inkluderer Dead of Night, Justice, LNL, Outlaw, Rico, Sanity og Scythe.

For eksempel inkluderer Dead of Night-sektionen forbrydelsesfilm og -dokumentarer, forbudssektionen inkluderer vestlige, Black N White-film og så videre.

Alle sektioner har HD- og SD-kvalitetsstrømme og ikke mindre.

Repository: Ufokuseret repo

Kilde: https://mr-unk-nown.github.io/repo/

Udvikler: varemærke

Mr. Usynlig

best-Kodi-addons-Mr-usynligVil du se de nyeste film og tv-shows? Betydningen af ​​dets navn lyder måske underligt, men Mr. Invisible streamer alle nye film på dets addon.

Du finder også Sportsafsnittet, der streamer sportsgrene som NBA, MLB, Ishockey, Formel 1, Tennis og Cricket.

Der er også et nyt filmafsnit for folk, der vil gå på kompromis med kvaliteten, men som ønsker at streame fra første hånd.

Det er det, der gør det til en af ​​de bedste tilføjelser til Kodi.

Repository: Mr. Invisible Repo

Kilde: http://mr-invisibles.github.io/repo/

Udvikler: Mr. Usynlig

joyride

Joyride-bedste-Kodi-addonsMotorsports fans har gode nyheder at overveje, da JoyRide er nøjagtigt hvad de vil.

Det streamer live motorsportsbegivenheder inklusive film, der er relateret til sådan sport.

Nogle af disse Kodi-kategorier af bedste addons inkluderer Super Cars, Super Bikes, Motorsports TV og Classic Collections.

Repository: Overhøjhed

Kilde: http://2supremacy.uk/repo/

Udvikler: Jokeren

Den røde dronning

The-Red-dronning-bedste-Kodi-addonsDet er en speciel og bedste nye Kodi-tilføjelse med fra film og tv-show til live tv og sport.

Du kan også søge efter film og tv-shows under netværkskategori, der inkluderer Netflix, Hulu, HBO, CW og mere.

Trakt og Real Debrid arbejder begge under denne tilføjelse.

Repository: Umbrella Corporation Repo

Repo URL: http://racooncity.gq/repo/

Udvikler: Ja5on

Aerobic

Aerobic-bedste-Kodi-addonsElsker du aerobic? Så er denne tilføjelse bare til dig. Det har nogle interessante sektioner, der inkluderer Zona Fitness Dance, Zona Meditation, Zona Virtual Gym osv.

For at dine børn skal forblive i form, har det et separat afsnit Zona Kids, der tilbyder Zumba-klasser og andre dansekurser.

Du finder også forskellige kategorier på spansk.

Repository: Kodi Leia Repo

Repo URL: http://kodileia.xyz/

Udvikler: Juldelja

Tube Toons

Tube-Toons-new-Kodi-addonsTube Toons addon hører til børnene, hvor de kan se nogle af de bedste tegneserier, såsom Ben og Holly's Kingdom, Lille Einstein, Peppa Pig og mere.

Du kan også live stream-tegneserier, der i øjeblikket sendes på tv.

En populær Cartoon Sesame Street er også tilgængelig til visning.

Repository: Incendiary-Pyro Repo

Repo URL: https://incendiary-pyro.github.io/

Udvikler: Pyro

Aspis

Aspis-bedste-Kodi-addonsSupremacy kommer med endnu et alt-i-et-addon med 4k-film, 3D-film, børnefilm, musik, sport osv..

Jeg testede dets 4K-filmafsnit, og det streamer med en perfekt videokvalitet uden at spørge om noget Trakt ID.

Det bruger Trakt ID, hvis du vil se 3D-indhold.

Repository: Supremacy Repo

Repo URL: http://2supremacy.uk/repo/

Udvikler: Overhøjhed

grænseløs

Grænseløs-bedste-Kodi-addonsEt andet alt-i-et-addon med sektioner, der inkluderer film, tv-show, børn, sport, nyheder og andre.

Det har en separat nyhedssektion, så folk fra hele verden kan forblive opdateret om verdensomspændende nyheder.

Der er et andet afsnit kaldet Real-Debrid lounge, hvor du får se 4k-film med Real-Debrid-abonnement.

Repository: Luksusrepo

Repo URL: http://luxurywizard.space/luxury/

Udvikler: Luksus

Død fra oven

Bedste-Kodi-addon-Døden-fra-ovenFalcon har i lang tid bidraget til Kodi-samfundet. Det er en All-In-One-tilføjelse med film, tv-shows, børn og andre sektioner.

Disse kategorier distribueres under forskellige indstillinger, dvs. film er tilgængelige i Eyasess Reloaded-sektionen, mens sport findes i Falcon Sports.

Repository: AJ bygger repo

Kilde: http://ajbuilds.uk/secret/

Udvikler: Team Falcon

Cult Flix

Cult-bedst-Kodi-addonCult Flix er en film og YouTube addon. Under filmafsnittet dækker det 5 forskellige kategorier, dvs. handling, komedie, kriminalitet, rædsel og sci-fi.

Under YouTube-afsnittet dækker det komedie, rædsel og sci-fi. Dette afsnit giver dig alle de nyeste videoer, der falder ind under disse genrer.

Repository: Butter Fingers Repo

Kilde: http://j1wizard.net/butter/

Udvikler: J1

Smør fingre

Bedste-Kodi-addon-smør-fingreButter Fingers er den nye addon fra Butter Finger Repo, der giver dig en anden filmgenre.

Disse inkluderer Action, Classic, Drama, Family, Crime, Mystery osv. Det dækker også sportsafdeling.

Du finder ikke live sport, men du vil finde fremhævede hjul til vigtige spil.

Repository: Butter Fingers Repo

Kilde: http://j1wizard.net/butter/

Udvikler: J1

originaler

Originaler-bedst-Kodi-addonOriginaler Kodi består af originale tv-serier og film fra Netflix, Hulu, og Amazon.

Det streamer de nyeste såvel som gamle tv-shows, der er tilgængelige på disse streamingtjenester.

Det streamer yderligere serier, der stadig er tilgængelige i teatre.

Repository: Mr. Freeworld Repo

Kilde: http://legionworldtv.com/zips/

Udvikler: Freeworld

IMDB

IMDB-Best-Kodi-addonSelvfølgelig har du hørt om Internet Movie Database (IMDB), men nu er den tilgængelig på Kodi.

Det er hubben for alle typer film, hvoraf nogle inkluderer Sidste udgivelse, Most View, Familie, børn, og i alt 20 andre kategorier.

Alle disse film er tilgængelige i enten SD- eller HD-kvalitet.

Repository: Mr. Freeworld Repo

Kilde: http://legionworldtv.com/zips/

Udvikler: Michael Myer

Kodi 18 Leia Addons

Kodi 18 Leia er endelig frigivet efter store spekulationer, og den leveres med en betagende grænseflade. I denne Kodi-version kan en bruger spille spil sammen med at se film, tv-shows og andet underholdningsmedieindhold. Her er nogle af de bedste tilføjelser til Kodi 18:

 • Lær et sprog
 • Universe Addon
 • Boksæt King Reborn
 • TMDb
 • Falcon Reborn Kodi
 • Seren
 • Smurt Lyn
 • Jhokis Wrestling

120+ Bedste Kodi Addons (Jan 2020) * Arbejdsliste *

Lær et sprog

Lær-a-sprog-Bedste-Kodi-AddonsVil du lære et nyt sprog? Dette er en af ​​de bedste Kodi 18-tilføjelser, der gør det lettere for udstationerede at lære noget nyt sprog. Der er i øjeblikket 10 sprog, som du kan lære, herunder spansk, fransk, italiensk, tysk osv. Der er en live podcast 24/7, der hjælper dig med at lære sproget. Desuden vil det give dig en liste over videoer til læring af hacks, grundlæggende ord, tip og mere. Hent den nu!

Repository: Supremacy Repo

Kilde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Udvikler: Hent UKTV Allstars

UniverseHD Addon

Universe-Kodi-best-Kodi-addons

Universe addon har en unik kombination af film, hvor den består af 3D-film, Bollywood-film, HD-film, børn osv. Du finder de bedste tilføjelser til Kodi Leia tilføjelsesproblemer i Galaxy Repo.

Repository: Galaxy Repository

Kilde: http://universe.worldkodi.com/

Udvikler: Nemzzy668 og DevKong

Boksæt King Reborn

Boxset-king-Reborn-Bedste-Kodi-Addons

Boxset King Reborn har en unik grænseflade, i modsætning til alle andre tilføjelser, du ser. En kongekronesæt drejer i baggrunden i kontinuerlig bevægelse. Indholdet af denne bedste Kodi-addon inkluderer Action, Thriller, Sci-Fi, Mystery og andre kategorier. Du finder film i hver kategori, der giver dig mulighed for at starte streaming med det samme.

Repository: Kælderdør-tv-repo

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Udvikler: [Beslag]

TMDb

bedst-kodi-TMDb-addonsNu kan du finde og se film baseret på Movie Studios af TMDB Kodi. Der er en masse studios inklusive Columbia TriStar, Disney, Twentieth Century Fox, Sony Pictures osv. Det gør det lettere at se alt filmindhold fra deres respektive sektion og i UHD-kvalitet. Nu er det noget unikt.

Repository: Hr. Freeworld Repository

Kilde: http://legionworldtv.com/zips/

Udvikler: Freeworld

Falcon Reborn Kodi

Falcon-RebornFalcon Reborn Kodi er et knudepunkt for gamle og nye film, der kan findes et sted. Det har endvidere fået Live Sports-sektion, dokumentarfilm og tv-show. Det har et separat Marvel vs DC-afsnit for at se alle DC- og Marvel-film ét sted. En Trakt-funktion er også på plads, hvis du vil streame HD-film jævnt. Det findes i AJs Repository.

Repository: AJ bygger repo

Kilde: http://ajbuilds.uk/secret/

Udvikler: Team Falcon

Seren

Seren-top-Kodi-addonsSeren addon er muligvis i betafasen, men er stadig den bedste Kodi-addon, når det kommer til streaming af populære film, populære film, mest set, og en masse andre.

Du kan også finde Box Office Top 10-kategori og se film, der i øjeblikket er på topdiagrammerne. På trods af i beta-fasen går det ikke ned eller indeholder fejl.

Udvikler: Nixgates

repo: Nixgates Repo

Kildeadresse: https://nixgates.github.io/packages

MTBs fedtede lyn

MTB-Greased-LightningGreased Lightning har en fantastisk samling af film og tv-shows fra alle streamingtjenester såsom HBO, Netflix, Hulu osv..

Der er et afsnit kaldet 'Filmsamling', der også streamer 50'erne til 90'erne Film.

Hvis du er vidne til langsom streaming, er der inden for dens menu en indstilling 'Fedtet lyn: Ryd alle cache', der vil løse eventuelle dårlige streamingproblemer.

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: MTB

Johki's Wrestling

Jhokis-Wrestling-Kodi-addonsEr du en af ​​de kampfans, der aldrig går glip af et show live?

Jhokis Wrestling bringer dig live Wrestling, MMA og alle slags kampsport direkte på Kodi.

Nogle af sektionerne inkluderer, Monday Night Raw (Live), Smack Down, UFC, UFC Replays, Wrestling PPV og mere.

Repository: Mancave Repo

Kilde: http://mcteam.tech/repo/

Udvikler: whizkid

Bedste Kodi alt sammen

Alt-i-en-tilføjelser er dem, der tilbyder film, tv-show, live tv og børnefilm. Her præsenterer vi de bedste Kodi All-In-One-tilføjelser, der fungerer perfekt:

 • Guillermo Tell
 • Mad Titan
 • Atriox
 • Ved Flix
 • Heisenberg
 • Borg
 • Lærred
 • HTMC TV
 • 7 af 9 Kodi
 • Wow Kodi
 • Chronos

Guillermo Tell

Guillermo-bedst-Kodi-addonKodi-brugere drømmer om at have en bedste Kodi-addon, der ville streame alt deres yndlingsindhold fra film, tv-serier, til live tv og live sport. Disse kaldes alt-i-en-addons, og Guillermo Tell er et populært. Det har alle disse kategorier og mere.

Repository: Hr. Freeworld

Kilde: http://legionworldtv.com/zips/

Udvikler: Freeworld

Mad Titan

Mad-Titan-Bedste-Kodi-addonsMad Titan Kodi er en utrolig video-addon, der indeholder film, tv-shows, live tv, sport og børn. Så teknisk set betragtes det som den bedste All-in-One-tilføjelse. Det har også en Real-Debrid og Trakt-sektion. Det trækker mange gode links og fungerer fint.

Repository: Ring of Saturn Repo

Kilde: http://www.planet-universe.co.uk/

Udvikler: 1-Cool-Guy

Atriox

Bedste-Addon-til-Kodi-AtrioxHvis du vil have al smag af underholdning i ét skud, er Atriox alt-i-et-addon noget for dig. I sin menu har den 4K-film, der kører fra Real Debrid, Live TV, Live Sportsbegivenheder, 24/7 tv-shows, bedst bedømte film, børnefilm, koncerter og mange flere. Installation af det på dine æskesæt giver en unik oplevelse.

Repository: Supremacy Repo

Kilde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Udvikler: Atriox

Ved Flix

Bedste-Kodi-addon-på-den-FlixHos Flix er en meget vigtig addon, der kommer fra Maverick Repository, der dækker alle aspekter af underholdning, herunder film, tv-serier, børnefilm, live-koncerter og meget mere. Kodi-brugere, der har Real Debrid-konto, ville drage fordel af denne tilføjelse, da det vil streame 4K- og 3D-film for disse brugere.

Repository: Maverick TV Repo

Kilde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Udvikler: Maverick

Heisenberg

Heisenberg-ny-kodi-addonHeisenberg fra Breaking Bad er tilbage som en Kodi-addon, der bringer dig masser af videoer til voksne og børn. Når du downloader dette addon til Kodi, streamer det alle mulige film, tv-shows, sportsgenstande, live tv, musik og nyhedsudsendelser. Det er den perfekte måde til fortiden, når du er alene eller med dine venner og familie.

Repository: FireStick Plus mand

Kilde: http://fspmkodi.com/_repo/

Udvikler: Heisenberg

Borg

Borg-Bedste-Kodi-AddonsBorg er en af ​​få tilføjelser af AJ Builds, der er vært i dens repository. Denne er en alt-i-en-tilføjelse med film, tv-shows, dokumentarfilm, sektion for børn og netværk. Det har ikke Live TV-sektionen, men hvem er interesseret når du kan få Netflix- og HBO-serier uden abonnementet?

Repository: AJ bygger repo

Kilde: http://ajbuilds.uk/secret/

Udvikler: Nitro

Lærred

best-Kodi-addons-lærredLærred er det bedste Kodi-addon, der findes i Alt-i-en-kategorien. Hvorfor jeg siger, det skyldes, at det ikke kun har film, tv-show og live-tv, men det bringer også brugere live sport, børnestoffer, stand-up-komedie og så meget mere. Der er meget at tygge på, når du får denne tilføjelse til at installere.

Repository: Kodi Help Repo

Kilde: http://kodihelp.net/repo/

Udvikler: Fællesskab

HTMC TV

HTMC-TV-best-Kodi-addonsHTMC TV er en alt-i-en-tilføjelse, der har masser af film, tv-shows og live-tv-kanaler. Til visning af 4k-kvalitet gør det det tilgængeligt for brugere at vælge Trakt Hub. Det er en komplet tilføjelse, der får dig til at streame alt medievideoindhold. Fås i HTMC Repo.

Repository: HTMC-repo

Kilde: http://repo.htmc.tv/

Udvikler: HTMC

7of9

Bedste-Kodi-addons-7of9

En alt-i-en (AIO) tilføjelse med film, tv-shows, live tv og sport. Under kategorien Film har vi Star Wars / Star Trek, Superhelte, Kampsport, Urban / Gangster, Short Films og andre. Lyt til mange fantastiske podcasts, se Stand-up komedie, nyheder og fitness. Så dybest set har du alt under en pakke.

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: Team Diamond

Wow Kodi

Wow-Kodi er en All-in-One addon, der indeholder alt. Det kommer fra UKodi 1 Repository og er sammenkoblet med andre UKodi-tilføjelser. Det viser 4K-film, 3D-film og nyligt udgivne Netflix- og HBO-shows. Intet slår videoindholdet i Wow addon.

Repository: UKodi1 Repo

Kilde: http://Ukodi1.com/Repo/ 

Udvikler: Team UKodi1 og Gandelf

Chronos

Chronos Bedste Kodi-tilføjelser

Skydarks er for nylig dukket op som det nye Kodi-lager, der har lanceret en alt-i-en-tilføjelse kaldet Chronos. Det har sektioner, der inkluderer film, live sport, koncerter og radio. Det bringer dig yderligere Live TV-kanaler til lande som Tyskland og Østrig. Det har også et voksent indhold, men til det kræver det en adgangskode. Du kan finde denne tilføjelse fra Skydarks Repository.

Repository: Sky Dark Repo

Kilde: http://www.skydarks.com/skydarks/

Udvikler: Team SkyDark

Bedste Kodi-tilføjelser til film

En af de mest spændende ting ved Kodi er, at du kan se film fra flere genrer. Fra actionfilm til thriller, navngive det. Disse Kodi-tilføjelser tilbyder nyeste film sammen med populære klassikere. Sørg for at få fat i alle:

 • 1389
 • Voodoo
 • FireFly
 • Slip BB
 • Taz
 • Galactus
 • Nole Cinema
 • Medusa
 • Et piratliv til mig
 • Horror Cave
 • Første et tv
 • Tal Kodi
 • R2D2
 • Nightcrawler
 • Film Rulz Kodi
 • Covenant
 • Moderkage
 • Genesis Genfødt
 • Outlaw
 • Triton
 • Frelse
 • Digi Box
 • Kratos
 • Mundo Oscuro Kodi
 • Exodus
 • Covenant
 • Genesis Genfødt
 • Gurzil
 • Uranus

1389

Bedste-Kodi-addons-1389-filmUdvikleren af ​​denne addon er muligvis inspireret af slaget ved Kosovo, der fandt sted i 1389, og det er grunden til, at denne addon kom til. Det er dybest set et film-tilføjelsesprogram, der streamer ikke kun film, men tv-serier og dokumentarer. Addons, der kommer fra Tojelako er lovende, og det her også.

Repository: Tojelako Repo

Kilde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Udvikler: Srbin

Voodoo

Bedste-Kodi-addons-VoodooHvis du tænker på, at denne tilføjelse vil lære dig en slags magiske tricks, som du ser det udføres på tv, har du helt forkert. Voodoo addon er et Movie og TV Show addon inklusive Live IPTV kanaler. Det streamer 4K-film, HD-film, 1-kliksfilm osv.

Repository: Golden Gun Repo

Kilde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Udvikler: Diamanthunde

FireFly

Bedste-Kodi-addon-FireflyHver anden bedste Kodi-addon, du vil på listen, er en gaffel med Exodus. Det betyder ikke, at det skraber de døde links, men det henter streaminglink af høj kvalitet med hurtig hastighed. Firefly er en af ​​dem. Når du vælger afsnittet Film, har det forskellige kategorier, herunder MGM, Fox, Warner Bros, Sony, så du kan vælge den film, der er produceret af disse gigantiske virksomheder.

Repository: FireFly Repo

Kilde: https://huckfinndiesel.github.io/repo/

Udvikler: FinnDiesel

Gift-gentagelser

Sport-replays-R-Us-Bedste-Kodi-addons

Fang alle sportshøjdepunkterne i Venom Replays-tilføjelsen, der bringer dig højdepunkter for 25 sportsgrene fra hele verden. Nogle af disse sportsgrene inkluderer Wrestling, UFC, Tennis, NASCAR, Boksning og så meget mere. Med dette tilføjelse behøver du aldrig at bekymre dig, hvis du gik glip af nogen Live Sports-kamp. Det findes i GenTec-arkivet.

Repository: Star-Tec-arkiv

Kilde: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Udvikler: Stjerne-Tec

Slip BB

bedst-release-bb-Kodi-addonRelease BB er ikke et almindeligt filmudvidelse, fordi det streamer film i forskellige kvaliteter afhængigt af din internethastighed. Det betragtes som en af ​​de bedst fungerende Kodi-tilføjelser, da du vil finde forskellige kategorier, dvs. 1080p, 720p, 3D, 4K, BDRip, CAM, DVD-R og meget mere. Det er den funktion, der differentierer med andre tilføjelser.

Repository: Bugatsinho Repo

Kilde: https://bugatsinho.github.io/repo/

Udvikler: Bugatsinho

Taz

Bedste-Kodi-addons-TazTAZ er en filmudvidelse, ikke forveksle det med det fremhævede billede, der holder fast ved dens tilføjelse. Det er en perfekt tilføjelse for dig og din familie at se alle slags film, dvs. Trending, Popular, Recent og mere. Selvom det findes i nye Octopus Repo, er der mange faktorer, der forsikrer, at denne tilføjelse vil eksistere i nogen tid.

Repository: Blæksprutteplag

Kilde: http://octopus246.esy.es/octopus/

Udvikler: Twiglet

Galactus

Bedste-Kodi-Addons-GalactusGalactus er en dedikeret filmudvidelse med film og tv-serier. Men det, der fascinerer mig mest, er dets film 24/7-sektion. Der kan du vælge Film baseret på genren som komedie, anime, action osv., Og det samme gælder tv-serier.

Repository: Hellhound Repository

Kilde: http://cerbrepo.space/repo/

Udvikler: Galactus

Nole Cinema

Nole-Cinema-Bedste-Kodi-AddonsNole Cinema kommer fra et nyt arkiv, dvs. The Ring of Saturn, der indeholder en komplet samling af film. Hvorfor jeg siger, at den komplette samling er, fordi den viser nye udgivelser og inklusive enhver anden genreindstilling. Desuden har den en unik boksekollektion til film, der har flere dele, dvs. Fast and the Furious-kollektionen, Cars Movie-samling, Pirates of the Caribbean-kollektion osv..

Repository: Ring of Saturn Repo

Kilde: http://www.planet-universe.co.uk/

Udvikler: NoleNation

Medusa

Medusa-Bedste-Kodi-AddonsDer har været så meget snak om addon vedrørende dets indhold. Det er en video-addon, der er opkaldt efter en græsk mytologi-karakter, et kvindeligt monster, der har slangehår og ødelægger alle. Bare rolig, addon hjælper stort set Kodi-brugere med at se film og tv-serier i HD-kvalitet.

Repository: Medusa Repo

Kilde: http://medusa1.co.uk/medusa/

Udvikler: ABA

Et piratliv til mig

A-Pirates-life-til-me-bedste-Kodi-addonsDette addon skraber link direkte fra Pirate's Bay torrentwebsted, hvilket er fantastisk, men du har brug for en VPN for at gøre det. For at få adgang til et større mediebibliotek har du enten brug for en Real-Debrid-konto eller Premium-konto for dette addon for at fortsætte streaming i HD. Der er dog et afsnit, dvs. direkte links, der ikke kræver en premium-konto, og du kan se film og tv-shows.

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: En eller anden

Horror Cave

Bedste-Kodi-Addons-Horror-Cave

Hver rædselfilm på planeten, der nogensinde er blevet lavet, finder du den på Horror Cave. Det er dedikeret til folk der elsker at se skræmmende film, lytte til rædselmusik og korte spøgelseshistorier og seriemorder. Det har en funktion for Real Debrid at også se alle film i HD.

Repository: Man Cave Repo

Kilde: http://kodi.mancavekodi.com/New.Repo/

Udvikler: Man hulen

Første et tv

Først-TV-top-Kodi-Addons

First One TV er det eneste bedste Kodi-addon, der tilbyder tv-shows baseret på hvert land. Fra Albanien dækker det næsten 61 lande. Når du klikker på et hvilket som helst land, vil du finde en liste over mange kanaler, men du vil kræve en VPN for at få adgang til dets indhold. First One TV er en af ​​de slags og har intet alternativ.

Repository: Catoal Repository

Kilde: http://catoal.org/

Udvikler: Ild

Tal Kodi

Tal-ny-Kodi-addon

Number Kodi er en simpel Kodi addon, specielt udviklet til film og tv-shows. Der er dog to andre sektioner, der er inkluderet i dens menu, dvs. Boxsets og Networks. Netværksafsnittet indeholder kategorier af streamingkanaler som Netflix, ABC, AMC, Amazon osv. Boxsets-indstillingen inkluderer en liste over filmkategorier, dvs. handling, eventyr, anime osv. Endelig finder du også dokumentarer til visning.

Repository: Kælderdør-tv-repo

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Udvikler: [Beslag]

R2D2

bedst-R2D2-Kodi-addon

R2D2 Kodi er et filmudvidelse med samme interface som Exodus eller Covenant. Forskellen er, at du får vist alle filmene i HD-kvalitet. Det har også et afsnit af nye filmudgivelser, der bringer dig film i teater, der endnu ikke er blevet udsendt fra biografer.

Repository: AJ bygger repo

Kilde: http://ajbuilds.uk/secret/

Udvikler: Team Falcon

Nightcrawler

Nightcrawler-bedst-kodi-addonHvor ofte ser du en Oscar-vinderfilm bliver upåagtet? Ikke mere. er en tilføjelse, der giver dig Oscar-vinderfilm for hvert år, og du kan se dem i HD-kvalitet. Bortset fra dette tilbyder dette tilføjelse andre filmkategorier såsom In-Theatre, Featured, Trending osv. Det findes i Jew Repository.

Repository: Jøde Repo

Kilde: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Udvikler: JewBMX, ToneTone

Film Rulz Kodi

Film-rulz-bedste-Kodi-addons er specielt udviklet til Bollywood fans over hele kloden. Den indeholder nylige Bollywood-film, der er af interesse for milliarder af fans, der hovedsageligt er til stede i Indien. Det har været et stykke tid, da Bollywood-fans var ivrige efter at få deres tilføjelse, der streamer deres yndlingsindhold. Nu hvor de har en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, kan de ikke vente med at streame. Det findes i Årsagerne.

Repository: Årsager depot

Kilde: http://reasonsrepo.ml/repo/

Udvikler: Grunde

Moderkage

Bedste kodi-tilføjelser Placenta

Team Afterbirth fortsætter med at bringe flere og flere Exodus og Covenant gafler. Denne gang har det formået at tilbyde Kodi-brugere med endnu en Covenant-gaffel, Placenta. Dette bedste Kodi-filmudvidelse, der streamer nyeste film og tv-show uden forsinkelse. Hvis du allerede har installeret KNE Repo, skal du sørge for at installere Placenta kodi addon på din liste.

Læs mere: .

Repository: Kodi Neu Erleben depot

Kilde: https://start.kodineuerleben.eu/

Udvikler: Hold efter fødsel

Outlaw

Outlaw-bedste-Kodi-addonsHvorfor kaldes denne Kodi Movie-tilføjelse Outlaw? Fordi Outlaw Kodi har filmkategorier, der er relateret til en bestemt genre af kriminalitets-, krigs-, gangster-, vestlige, militære og mobster-film. Det har en enorm samling af sådanne film, der har en god videokvalitet. På grund af dette er Outlaw det pæne navn at foreslå. Denne Kodi bedste tilføjelse 2020 findes i Sandman Repo.

Repository: Sandman Media Repo

Kilde: http://repo.entersandman.xyz/

Udvikler: Helvedes knægt

Triton

Bedste-Kodi-addons-Triton

Triton Kodi-tilføjelse er en anden tilføjelse, der bringer dig film og tv-shows med HD-links. Denne tilføjelse bliver opdateret med alle de nye film og tv-shows, der fungerer. Denne tilføjelse findes i lvtvv-arkivet.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Låsning og cypher

Frelse

Indløsning-addon-til-kodi

Indløsning er vendt tilbage med en bedre grænseflade og med mange kategorier for film. Du kan finde film i alfabetisk rækkefølge, nye udgivelser, 4K og 3D-film. På grund af tilbud om 3D-film er det en af ​​de bedste Kodi 17-tilføjelser og fås i Diamond Wizard Repo.

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: Bucky

Digi Box

Bedste Kodi addons Digi Box

En Digi Box Kodi-tilføjelse er fortrinsvis en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til Android med alle de nye film, tv-shows og dokumentarer i horisonten. Det er hurtigt at indlæse medieindholdet og tillader ikke Kodi at forøge slap, hvilket forhindrer buffering. Det findes i Digital Repository.

Repository: Digital repo

Kilde:  http://xdigital.xyz/repo/

Udvikler: Du ved hvem

Kratos

Kratos

Kratos Kodi er Movie-tilføjelse, der gør det til vores bedste liste over Kodi-tilføjelser, fordi det tilbyder noget, der er yderligere til alle andre Film-tilføjelser derude. Det har en 'Spotlight' -kategori, der indeholder alle de nyeste film, og dem, der er trendy over hele verden. Det findes i UKodi-arkivet.

Repository: UKodi1 Repo

Kilde: http://ukodi1.pw/Repo/

Udvikler: Kratos

Mundo Oscuro Kodi

Mundo-Oscuro-Kodi-bedste-Kodi-addonsMundo Oscuro Kodi, også kendt som den mørke verden, som er en spansk tilføjelse til film og tv-show. Men for det meste vil du sektion inklusive paranormale aktiviteter, horror og mystervideoer. Det er i øjeblikket i udviklingsstadiet, og nye sektioner oprettes dag for dag, men der er ingen, der benægter, at det er den bedste Kodi-tilføjelse for spanske seere. Det findes i Catoal Repository.

Repository: Catoal Repo

Kilde: http://catoal.org/

Udvikler: Kratos

Exodus

Exodus-Bedste-Kodi-Addons-For-Film-1Exodus er en næste generation af Kodi-addon, udviklet af Lambda. Addon har en slank, enkel og ligetil grænseflade, der ligner Netflix. Exodus giver også brugere mulighed for at søge i medier med en skuespiller eller skuespillernavn. Med meget at tilbyde forbedrer Exodus brugerstreamingoplevelse ved at støtte Real-Debrid, All-Debrid og IMDB. Her er en guide til, hvordan du installerer krypton 17.6 med XvBMC, TkNorris & Kodil Repo. Eksodus kan nu findes i

Repository: Alle Eyez on Me Repo

Kilde: http://aeom.cf/repo/

Udvikler: Exodus

Covenant

Covenant-kodi-addon Covenant, den mest populære Kodi-tilføjelse, er den officielle erstatning for Exodus. Denne tilføjelse er meget mere stabil end Exodus eller andre filmtil tilføjelser, og det er grunden til, at den er blevet rangeret som mest populær i Kodi-verdenen.

Læs mere: .

Repository: Alle Eyez on Me Repo

Kilde: http://aeom.cf/repo/

Udvikler: Covenant

Genesis Genfødt

Genesis-Reborn-addon-til-kodi

Da Genesis blev lukket af agenturer, er de fleste af seerne ikke klar over, at Genesis blev genfødt under navnet Genesis Reborn. Det har det samme team af udviklere, der arbejdede på at gøre Genesis-tilføjelsen til en succes. Denne nye tilføjelse har alle de funktioner, som Genesis oprindeligt havde.

Læs mere: .

Repository: Alle Eyez on Me Repo

Kilde: http://aeom.cf/repo/

Udvikler: Genesis Genfødt

Gurzil

Ny-Kodi-addon-Gurzil

Da Exodus-udviklere tog farvel med deres tilføjelse, kom mange Exodus-gafler til, hvor Gurzil er en af ​​dem. Gurzil er ikke bare nogen anden Exodus-gaffel, men det fungerer også det samme som Exodus. Det har alle de nyeste links og kilder, der er tilgængelige til streaming af videoindhold.

Læs mere: .

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Apep

Guldalder

Guldalder

Som navnet refererer handler Golden Age om at bringe dig klassiske film baseret på rigelige kategorier. Disse kategorier inkluderer action, eventyr, animation, komedie, drama, rædsel og meget mere. Det bringer dig film fra de tidlige 1900'ere i god videokvalitet. Denne tilføjelse er tilgængelig i Diamond Wizard Repository

Repository: Diamond Wizard Repo

Kilde: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Udvikler: Chuck U Farley

Fokus

Bedste-Kodi-Addons-FocusFokus Kodi er blevet sat på listen over de bedste Kodi-tilføjelser, fordi det ofte opdaterer mediebiblioteket, hvor nye film og tv-shows kommer ind på listen. Det er også en Covenant og Exodus-gaffel, der bringer den til bordet i en konkurrencedygtig Kodi-kategori. Denne tilføjelse er tilgængelig i Sandman Media-arkivet

Repository: Sandman Media Repo

Kilde: http://repo.entersandman.xyz/

Udvikler: BBB

Modstanden

Bedste-Kodi-addons-The-Resistance

Resistance Kodi-tilføjelsen er lige trådt foden ind i Kodi-verdenen og har overrasket alle. Det er en nøjagtig kopi af tilføjelsen Exodus and Covenant, der udsender film og tv-shows. Det er de bedste tilføjelser til Kodi 17.6, fordi det tilbyder HD-visning og løbende opdateres for at give Kodi-brugere den bedste streamingoplevelse. Det fås i lockzone repository.

Repository: Hellhounds

Kilde: Http: //cerbrepo.space/repo/

Udvikler: Fast slange

Diamond Cinema

Kodi-addon-Diamond-biograf

Diamond Wizard-arkivet bringer de bedste videotilskud til Kodi, og Diamond Cinema er ingen undtagelse. Det tilbyder Kodi-brugere med en elegant, men alligevel fuld af underholdning Kodi-addon, der inkluderer sektioner som biograf, rædsel, musik, urban og mere. Dette er sektionerne til film, og streams trækkes fra YouTube. Det fås også i Legion World TV Repo. http://repo.rubyjewelwizard.com/

Uranus

Uranus-Kodi-addonUranus er den nyeste tilføjelse til Kodi-samfundet. For at nævne nogle få, har det nogle spændende funktioner, der inkluderer tv-samlinger, filmsamlinger, nye tv-shows, sporfilm og kanaler. Det giver dig indholdet med det samme, når du klikker på en hvilken som helst film eller tv-serie.

repo: Tojelako

Kilde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Udvikler: Uranus

Bedste Kodi-tilføjelser til videoer

Hvis du vil se videoer online, så er Kodi den perfekte løsning. Ved hjælp af de bedste Kodi-videoudvidelser kan du streame ubegrænset mængde videoer.

Plex Kodi-tilføjelse Ny-Kodi-addon-Plex

Plex har for nylig annonceret sin nye Kodi-tilføjelse, der vil være tilgængelig for Kodi-brugere. Plex, en ultimativ videostreaming-oplevelse, bringer et passende samarbejde med sin mangeårige konkurrent Kodi. Når du har downloadet zip-filen, skal du oprette forbindelse til Plex Server og starte streaming af film og tv-shows.

Bemærk: For at overvinde Geo-Blokeret indhold sikkert og til at streame alle Plex-kanaler med ubegrænset underholdning skal du have en Plex VPN.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Plex

Reddit.com

Reddit addon til kodiReddit er et massivt samfund, hvor mennesker fra hele verden kan interagere. Det indeholder flere subreddits (eller kategorier) af forskellige emner. Ved hjælp af Reddit.com-tilføjelse kan du streame enhver video fra Reddit på Kodi. Dette er en af ​​de bedste Kodi-video-tilføjelser, fordi Reddit er vært for millioner af videoer hver dag. Hardcore-tilhængere kan søge, spille, tilføje eller fjerne video direkte på Kodi.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Jani Mikkonen

Bedste Kodi-tilføjelser til sport

Der er adskillige sportsbegivenheder, der finder sted, mens vi taler. Det er dog ikke muligt at se denne begivenhed live. Men hvis du har disse, kan du nyde dine foretrukne sportsbegivenheder på Kodi som, selv det kan du på et øjeblik:

 • Sports Classic
 • Wrestling's World
 • Bare Sports Kodi
 • Strike All Sportz Recap Kodi
 • Gift-gentagelser
 • Joker Sports
 • SportsDevil
 • cCloud TV
 • NBC Sports Live Extra

Sports Classic

Sport-Classic-Bedste-Kodi-AddonsSports Classic er den nye bedste Kodi Sports addona og handler om at se Live Sports fra hele verden. Selv hvis du har gået glip af live sportsbegivenheder, kan du se fulde bytter og højdepunkter fra denne tilføjelse. Fra fodbold til PPV-boksebegivenheder vil denne addon tilføje ekstraordinær værdi til din live streaming oplevelse.

Repository: Shark Repo

Kilde: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Udvikler: Shark55

Wrestling's World

Verdens-of-Wrestling-Best-Kodi-AddonWorld of Wrestling Kodi er strengt en tilføjelse til wrestling fans over hele verden. Det bringer dig ikke kun WWE PPV-show live og højdepunkter, men det viser også, at du fremhæver hjul til større wrestling-turneringer, der finder sted over hele kloden. Det findes i Loki Repository.

Repository: Loki Repo

Kilde: http://kodiuk.tv/repo/

Udvikler: Loke

Bare Sports Kodi

Just-Sport-Bedste-Kodi-Addons addon er den enkleste af alle Kodi Sports-tilføjelser, der kun har 5 undermenuer, men som indeholder alle Live Sports, der sker i verden lige nu. Den første mulighed i menuen, dvs. Just Sports Channels Oneclick giver dig de bedste Sports TV-kanaler, i den anden mulighed, dvs. Just Sports Multilink, finder du alle sportskanaler over hele verden. Denne bedste Kodi-tilføjelse til sport findes i Kodil Repository.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: UKodi1 Repo

Slå alle Sportz-genindlæg

Strejker-All-Sport-Recap-bedste-Kodi-addonsHvis du spekulerer på, at denne tilføjelse kun viser udskiftninger og højdepunkter i sport, har du forkert. Strike All Sportz Recap Kodi viser Live Sports i forskellige forskellige sportskategorier, der inkluderer NFL, NHL, NBA, UFC, Fodbold, Tennis og så mange andre sportsgrene. Sammen med streaming af Live Sports viser det korte højdepunkter i kampen. Det findes i Rock Crusher Repo.

Repository: Rocks Repository

Kilde: http://www.rockodi.com/

Udvikler: Strejke

Joker Sports

Joker-Sport-Bedste-Kodi-addons gør det let at se Live Sports og Highlights på dine enheder. Denne tilføjelse dækker alle mulige sportsgrene, der spilles live overalt i verden. Hvis denne sport er tilgængelig i de bedste sportskanaler, vil du også kunne se den. Nogle af de bedste sportskanaler, dvs. BT Sports og Sky Sports, har deres egen hovedmenu, hvor du kan finde underkanaler i kategorien. Det findes i Maverick Repository.

Repository: MaverickTV Repo

Kilde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Udvikler: Maverick

SportsDevil

sports-fanden-på-kodii SportsDevil er blandt de bedste Kodi-tilføjelser til ildsted. Addon konkurrerer imidlertid ikke med NBC Sports Live Extra, men bringer stadig brugernes streamingoplevelse til næste niveau med "gratis" streaming. SportsDevil kommer desuden ikke som en officiel tilføjelse, og kræver derfor, at Addon Installer skal installeres.

Læs mere: .

Repository: MaverickTV Repo

Kilde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Udvikler: SportsDevil

cCloud TV

cCloud-TV-Bedste-Kodi-Addons-For-Live-Sport cCloud TV Kodi er en skybaseret Kodi-addon, der tilbyder kanaler fra samfundsstrømme over hele kloden. Men på grund af addonens art leveres kanaler fra forskellige regioner på forskellige sprog. Abonnenter kan se sport, nyheder og dokumentarer ved hjælp af cCloudTV live TV addon til Kodi.

Læs mere: .

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Rattlehead

NBC Sports Live Extra

NBC-Sport-Live-Extra-bedst-kodi-krypton-addon

tilbyder live sportsgrene, repriser og højdepunkter fra de bedste sportsbegivenheder. For ikke at glemme kræver nogle af sportsbegivenhederne NBC-kabelabonnement. Efter installation af NBC Sports Live Extra kan brugere se favoritkampe i HD-afspilningskvalitet gennem bedste Kodi-tilføjelse.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Eracknaphobia

Bedste Kodi-tilføjelser til fodbold

At se fodboldligaer, der sker rundt omkring i verden, er mest ønsket af fodboldfanatikere. Kodi-tilføjelser, der er vist nedenfor, giver dig live fodboldhandling, højdepunkter og ekspertudtalelser før og efter kampen. Så sørg for at få alle disse tilføjelser.

 • Sportsverden
 • Channel Pear
 • Elektra Vault

Sportsverden

Sport-World

Sports World Kodi tilføjelse tilbyder mere end bare live fodboldkampe. Det er hjemmet til alle typer sportsgrene inklusive NFL-kampe. Dens interface er designet på basis af sportskategorier, hvor fodbold er placeret øverst. Du kan se kampe fra alle ligaer fra indstillingen eller vælge kanaler, der indeholder din respektive fodboldkamp.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Nemzzy

Channel Pear

kodi-addon-Channel-pære-

Channel Pear er en usædvanlig, men alligevel den mest underholdende Kodi-tilføjelse. Når du installerer denne tilføjelse, vil du opdage, at den er helt tom. Du kan tilføje kanaler på Channel Pear-tilføjelsen via Channel Pear-webstedet. Du kan vælge alle fodboldkanaler fra dens websted og derefter synkronisere kanalen på din Kodi. På denne måde kan du se live fodbold og så meget mere.

Repository: Ingen

Kilde: Plugin.video.channelpear

Udvikler: Channel Pear

Elektra Vault

kodi-addon-Elektra-Vault

Elektra Vault-tilføjelse er især dedikeret til at se live sport, hvor det har en separat sektion, der kun viser live kampe. Denne tilføjelse opdateres ofte med de nyeste kampe. Du kan også se højdepunkter, hvis du har gået glip af en vigtig fodboldkamp med denne tilføjelse.

Repository: Supremacy Repo

Kilde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Udvikler: Elektra Vault

Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv

Inden du fortsætter, skal du vide, at live TV-tilføjelser kan være geobegrænset, og du har brug for VPN-tjenester, der fungerer i 2020 for at få adgang til dem. 

Hvis du kan lide at se på populære tv-serier som Daredevil, The Flash, Arrow, Black Mirror, Game of Thrones eller et hvilket som helst andet show, er disse Kodi-tilføjelser noget for dig. Her er listen over for 2020, skal du sørge for at få dem alle:

 • Live hub
 • Høstack-tv
 • SkyNet Kodi
 • Glemmestrømme
 • iPlayer WWW
 • Mobdro
 • USTV nu

Live hub

Live Hub krypton addon

Live Hub Kodi-tilføjelse ligner StreamHub-tilføjelsen er de bedste Kodi-tv-tilføjelser, der har hundredvis af sportskanaler, der er gratis at se. Du kan også se UFC, WWE og andre sportslige PPV-begivenheder. UFC- og WWE-kampe ville kun luftes, når kampen begynder. Det findes i LVTVV-arkivet.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: sClarke

Høstack-tv

Haystack-TV-best-Kodi-Addons er en bedste Kodi-addon, når det kommer til underholdning. Det inkluderer kategori som Trendnyheder, Videnskab, Teknologi, Videospil, Late Night Shows og meget mere. Det findes i standard Kodi-tilføjelseslageret, så det gør det helt lovligt.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Lunatixz

Skynet Kodi

Skynet-Bedste-Kodi-addons er mere et Live Sports-tilføjelse end et Live IPTV-tilføjelse, og det er fordi det viser alle de populære Live Sports-kanaler og gør det til et af de bedste TV-tilføjelser til Kodi. Derudover viser det også de nyeste film. Det indeholder også de film, der er tilgængelige i biografer og bringer dig HD-cam-version. Du kan udforske dens forskellige kategorier, når du installerer det fra Kodil Repository.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Skynet

Glemmestrømme

Oblivion-Kodi-bedste-Kodi-addonsOblivion Streams Kodi er et hub for Live TV-kanaler, der tilfældigvis streamer kanaler fra hele verden på mange forskellige sprog. Det har et specielt afsnit, der inkluderer Karaoke og Fitness. I Karaoke-sektionen kan du se videoer rundt om i verden, der deltager i begivenheden, mens Fitness-sektionen indeholder videoer relateret til dit helbred og din træning. Det findes i Oblivion Builds Repo.

Repository: Oblivion Repo

Kilde: http://oblivionbuildz.com/repo/

Udvikler: Glemsel

iPlayer WWW

BBC-iPlayer-WWW-kodi-krypton-addon

iPlayer WWW er et tv-tilføjelse til Kodi, der giver dig mulighed for at streame shows fra BBC iPlayer. Du kan også bruge addon til at spille live eller indhente tv. Bemærk, at addon ikke er tilknyttet BBC iPlayer, men at du bruger det til at streame tv-shows som Sherlock, Top Gear, Doctor Who og meget mere. Se vores detaljerede guide til .

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: CaptainT, Cas og ihurst

Mobdro

Mobdro-bedst-Kodi-AddonKodi-brugere ønsker at streame film, tv-shows, live sport og IPTV-kanaler. Deres underholdningslyst kunne opfyldes med Mobdro Kodi-tilføjelsen på grund af dens enorme streamingkapacitet. Du kan også få adgang til musikvideoer, hvis du føler dig vinket af kedsomhed, mens du lytter til noget musik.

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: sClarke

USTV nu

USTVNow-KodiUSTV Nu er Kodi den nemmeste og sikreste mulighed for at streame amerikanske kanaler til Kodi-brugere. Da populære Kodi-tilføjelser døde som fluer, var USTV Now en overlevende. Det har et enormt bibliotek, og derfor skal du abonnere på USTV Now. Det er en lovlig Kodi-tilføjelse, som således findes i det officielle Kodi-arkiv.

Repository: Officiel repo

Udvikler: Lunatixz

Bedste Kodi-tilføjelser til børn

Hvad kan være den mest sjove tid, som dine børn bruger, bortset fra tegnefilm, film og tv-shows, der er målrettet mod børnene? Tredjepart har alle de nyeste og gamle tegneserier inklusive listen over oplysende film for at forbedre børns rationelle ræsonnement.

 • CToon
 • Toonmania2
 • Kiddo Kodi
 • 13 klovne
 • Børnefilm
 • Gær år Radio
 • Cheetara Kodi
 • Zim Kodi Kids
 • StarTec AIO
 • Nevena Cinema
 • TV Ontario Børn

CToon

CToon-Bedste-Kodi-AddonsDoko-arkivet er berømt for sine bedste Kids-tilføjelser, der fungerer usædvanligt godt og henter mange links i HD. Denne tilføjelse indeholder ikke gamle tegneserieserier, men snarere en ny. Nogle af tegnefilmerne inkluderer Steven Universe, Rick og Morty, Teen Titans, Craig of the Creek og andre.

Repository: Doko Repo

Kilde: https://doko-desuka.github.io/

Udvikler: Doko, Tikipeter

Toonmania2

Toonmania2-addon-til-kodiDet er en af ​​de allerbedste Kids addon, der har alle typer tegneserier gamle og nye, og også mange menneskers foretrukne Anime. Når du har udforsket denne tilføjelse, bliver du nødt til at finde tegneserier eller anime fra forskellige alfabeter. Når du gør det, vil du se en liste over tegneserier, der streamer med et enkelt klik. Det er så let!

Repository: Sandman Media Repo

Kilde: http://repo.entersandman.xyz/

Udvikler: doko, MetalKettle

Kiddo Kodi

Kiddo-bedst-Kodi-AddonVed at se på Baby Boss-billedet får du et tip, at denne tilføjelse handler om Børn. Det har alle slags børnefilm, der går fra eventyr til jul, monster og mysterium. For en HD-visning kan du også godkende Real Debrid-konto. Det findes under Cellardoor TV Repo.

Repository: Cellardoor TV Repo

Kilde: http://cellardoortv.com/repo/

Udvikler: [Beslag]

13 klovne

13-Klovne-best-Kodi-Addons13 klovne kan indikere, at det henviser til en add-on af horrorfilm, men det er ikke tilfældet. Men faktum er, at det ikke kun giver dig film, men det får dig også til at se tv-shows, tegneserier, dokumentarer og YouTube-populære videoer. Det har et specielt afsnit kaldet '13Clowns favorit', der indeholder udviklerens foretrukne serie og videoer.

Repository: 13Clowns Repo

Kilde: https://13clowns.github.io/

Udvikler: 13Clowns

CartoonsOn

Tegneserier På addon til kodi

CartoonsOn add-on er en perfekt blanding til børn og voksne, da den har gamle og nye tegneserier tilføjet i mediebiblioteket. Desuden indeholder den også film i sin database, hvor den indeholder animerede film til børn. Alle, der har børn, skal få tilføjelsen fra Noobs og Nerds Repository. http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Repository: Kodil Repo

Kilde: http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Dandymedia

Børnefilm

Kids-film-Best-Kodi-addonFor åbenlyst for børn og deres forældre at se efter et tilføjelsesprogram, der har enhver underholdende film til børn. Har især en liste over forskellige gamle og nye Disney-film, Barbie-film og andre. Du kan også søge i filmen baseret på genre, eller du kan søge i den ved dens navn. Det findes i Zadar Repository.

Repository: Zadar HR Repo

Kilde: http://zadarbuild.com.hr/repo/

Udvikler: Mr. Entertainment

Gær år Radio

Yesteryears-Radio-kodi-addon er uden tvivl et radioudvidelse, der bringer dig shows fra 80'erne, 90'erne og langt tilbage. Nogle af de interessante kategorier inkluderer Superhelte, Børn, Western, Skræk, Komedie osv. Det er godt at lytte til radioprogrammer, når du føler dig alene.

Repository: Grind House Repository

Kilde: http://grindhousekodi.tk/repo/

Udvikler: Onkel Touchy

Cheetara Kodi

Cheetara-Kodi-best-Kodi-addonsCheetara Kodi tilbyder alt medieindhold relateret til Børn. Nogle af kategorierne for børn inkluderer animerede film, tegnefilm, Nickelodeon, Looney Tunes, Disney Channel og så meget mere. Cheetara findes selv i Hell Hound Repository, der indeholder mange forskellige bedste tilføjelser til børn, så de helt sikkert ved, hvad de laver. Hell Hound Repository.

Repository: Hellhounds Repo

Kilde: http://cerbrepo.space/repo/

Udvikler: AD

Zim Kodi Kids

Zim-Best-Kodi-addonsBørn bliver begejstrede, når de hører, hvilke funktioner denne tilføjelse bringer til bordet. Zim Kids Kodi har børnefilm, børne-tv-show, anime-film og tv-show og kategorien Lille tikes. Det findes i Lumberjack Repository.

Repository: Lumberjack Repo

Kilde: http://paulbunyan.xyz/Lumberjack/

Udvikler: Irken Empire

StarTec AIO

Startec-AIO-Bedste-Kodi-AddonsStarTec Aio Kodi er mor til alle Kodi-tilføjelser. Vi siger dette, fordi det i alt har syv forskellige kategorier, og i kun en kategori, dvs. 'Star Trec', der består af film, tv-shows, dokumentarer, anime, musik, 24/7 live tv, børneklub, komedie og så meget mere. Der er så mange ting at udforske, når du først får hovedet ind i det. Det findes i Star Trec-arkivet

Repository: Star-Tec-arkiv

Kilde: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Udvikler: Stjerne-Tec

Nevena Cinema

Nevena-Cinema-best-Kodi-addons Nevena Cinema Kodi er den bedste Kodi-tilføjelse fra Tojelako Repository, der har alt. Det viser film, tv-shows, børnesæt, live sport og live tv. Det hjælper dig med at finde film ved navn skuespillere og skuespillerinder. Der er en anden sektion, der går under navnet 24/7, hvor du vil finde mange nichefilm som action, rædsel, animation, og listen fortsætter. Fundet i Tojelako Repository.

Repository: Tojelako Repo

Kilde: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Udvikler: Tojelako

TV Ontario Børn

TV Ontario Kids Bedste Kodi-tilføjelser

TV Ontario Kids Kodi leveres med officielle Kodi add-on repository, der har mere end tegnefilmkategori at byde på for Kids. Tilføjelsen har samlet informativ TV-serie til børn, informative shows, tegneserier, anime og så meget mere. Generelt har det to kategorier, herunder børn i alderen 2-5 år og børn under 11 år, hvis alder.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: t1m

Bedste Anime Kodi Addons

Med film og tv-serier kan du også nyde utallige anime-serier på Kodi. For at hjælpe dig med at vælge det, her er nogle tilføjelser, du bør prøve:

Anime Dubbed

Anine-Døbt-best-Kodi-Addons

Anime Dubbed er en simpel Kodi-addon, der indeholder alle typer Anime-genrer. Når du åbner dette tilføjelsesprogram, finder du kun tre hovedindstillinger, dvs. Søg, Genre og Seneste episoder. Listen bliver enorm, når du vælger Genre-indstilling, og så finder du mange forskellige kategorier, herunder komedie, drama, action, fantasy, historisk, rædsel osv..

Repository: Årsager depot Kilde: http://reasonsrepo.ml/repo/ Udvikler: Grunde

Anime-indfald

Anime-indtrængen-bedste-Kodi-addons

Da Kodi-samfundet havde manglen på Anime-tilføjelser, kom Incursion Repository med en ekstraordinær addon kaldet. Anime-fans kan finde alle de for nylig frigivne Anime-film og tv-show, mens det yderligere inkluderer kategorien Special, der indeholder specielle Anime-videoer. Det findes i Incursion Repository

Repository: Invasion Repo

Kilde: http://incursion.kodi.expert/

Udvikler: Nixgates

WatchNixtoons

WatchAnimeDub

Denne tilføjelse handler om tegnefilm og anime. Du vil finde dubbet og subbed Anime-liste, de sidste 50 udgaver af måneden, Cartoon's liste og favoritter, eller du kan vælge på din hjælp ved hjælp af en genre-liste. Det findes i Incursion Repository

Repository: Invasion Repo

Kilde: http://incursion.kodi.expert/

Udvikler: Nixgates

Bedste Kodi-tilføjelser til hindi-film og -shows

Det ser ud til, at ønskelisten over alle Bollywood-fans er gået i opfyldelse. Efter betydelig undersøgelse har vi samlet nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, der indeholder Bollywood-film og tv-shows. Tjek dem nedenfor:

VIEWSTER

Bedste-Kodi-addons-VIEWSTER

Viewster Kodi-tilføjelse giver dig alle de nyeste Bollywood-film og tv-show på et domæne. Det giver dig endvidere mulighed for at se synopsis af filmen sammen med dens genre. Den har en liste over populære genrer, der er opført, der giver dig en idé om, hvilken kategori du skal se på forhånd.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: t1m

Knag film

Kodi-addon-Snagfilms

SnagFilms er et hub til Bollywood-film og tv-shows, hvor du kan se en lang liste med kategorier i dette Kodi-tilføjelse. Ved siden af ​​Bollywood underholdningsindhold, finder du også afrikanske film, koreanske dramaer og meget mere med SnagFilms.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: t1m

Bedste musik Kodi Addons

En god musik er en kilde til afslapning for sind og krop. Det frigiver kroppen fra stress, og alligevel, hvor kan du finde al den gode musik et sted? Vi listede nogle af de ting, der er værd at have det.

 • Hør efter
 • Jødemusikvalg
 • Nu Music USA
 • Beatz
 • Youtube

Hør efter

Lyt-Up-Kodi-addon er en lydbog-tilføjelse, der giver dig mulighed for at lytte til 100's bøger i forskellige kategorier. Nogle gange føler du dig kedeligt ved at læse alle bøgerne, hvorfor ikke bare lytte til Kodi? Lydbogen er en perfekt måde at læse dit barns bedtime-historier på, og det er en sjov måde at læse bøger på. Lyden formår at skabe følelser, der får en interessant læsning.

Repository: Grind House Repository

Kilde: http://grindhousekodi.tk/repo/

Udvikler: Onkel Touchy

Jødemusikvalg

Musik-valg-bedst-Kodi-addonEnhver, der er en die-hard musikfan, skal installere denne tilføjelse, fordi den har en bred samling af sange fra den gyldne æra af 70'erne for i øjeblikket hitsange. har også et Hit List-afsnit, der viser dig sange, der blev Hit hvert år. Det findes i Jew Repo.

Repository: Jøde Repo

Kilde: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Udvikler: JewBMX

Nu Music USA

Bedste-Kodi-addons-Nu-Musik-USAEn imponerende Now Music Usa Kodi-videoudvidelse, der har taget hele Kodi-samfundet med en storm. Dette Kodi-addons-bibliotek indeholder de nyeste og gamle sange sammen med deres videoer. Det har en separat genresektion, der giver dig mulighed for at søge efter Rock-sange, Hip Hop eller Pop. Det findes i MaverickTV Repo.

Repository: MaverickTV Repo

Kilde: http://mavericktv.net/mavrepo/

Udvikler: Puls bygger

Beatz

Beatz addon til kodi

BeatZ er et massivt musik-add-on med sit ekstremt store musikbibliotek, der aldrig undlader at fascinere sine seere. Det gode ved denne tilføjelse er dens begrænsede afhængighed af YouTube. Det indsamler data fra forskellige forskellige websteder, mens det opdaterer tilføjelsen i overensstemmelse hermed.

Repository: Stream Army Repo

Kilde: http://streamarmy.co.uk/repo/

Udvikler: Stream hær

Youtube

Youtube Kodi Addon Youtube: At have over en milliard abonnenter (næsten en tredjedel af verdens samlede befolkning) har YouTube ikke brug for nogen introduktion. Heldigvis kan Kodi-fans se timer med yndlings-tv-shows, film og flere medier på Kodi med YouTube-tilføjelse. Ifølge de nyeste statistikker har YouTube over 1.000.000.000 mobile videovisninger per dag. Det findes på cazwall.com

Repository: Kodi Add-on Repository

Kilde: http://repo.cazwall.com/sc/

Udvikler: Bromix

Bedste Kodi-tilføjelser til nyhedskanaler

CBC.ca Nyheder

CBC.ca-Nyheder-best-Kodi-addons CBC er en officiel Kodi-tilføjelse, der sender alle CBC-kanaler inklusive Live TV. Hvis du tilfældigvis har gået glip af vigtigt program på dit tv, kan du se højdepunkterne i showene i dette Kodi-tilføjelse. Det er sandsynligvis den bedste Kodi-tilføjelse til News, der har et så massivt bibliotek. Nogle af dets kategorier inkluderer Breaking News, lokale nyheder, sundhed, erhverv, teknologi og videnskab osv. Og findes i det officielle Kodi-arkiv.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: t1m

Russisk i dag

Russia Today News Bedste Kodi-tilføjelser

addon er en 24/7 live nyhedskanal, der dækker alle de seneste nyheder, dokumentarfilm, talkshows og debatter, der sker rundt omkring i verden. Når du ser RT Live-sektionen, vil det føre dig til at vælge et land, hvor det streamer direkte fra det pågældende land. Det er tilgængeligt i det officielle Kodi-arkiv.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: t1m

Fox News

Bedste Kodi addons Fox News

giver en verdensomspændende dækning af nyheder overalt i verden. Denne tilføjelse viser dog ikke netværksdækningen live, men opdaterer klip hver par timer relateret til mange forskellige kategorier. Det er helt gratis, og du behøver ikke et abonnement for at se indholdet af tilføjelsen. Findes også i det officielle Kodi-arkiv.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Divingmule

Bedste officielle liste over Kodi-tilføjelser

Her er de bedste officielle Kodi-tilføjelser for året 2020:

 • iPlayer WWW
 • Buzz Feed
 • ESPN 3
 • Fox Sports GO
 • Fitness Blender
 • Høstack-tv
 • VIEWSTER
 • Pluto TV
 • Plex

Bedste Kodi-vedligeholdelsesudvidelser

Hvis du administrerer en gratis open source-software som Kodi, skal du have et vedligeholdelsesværktøj Kodi-tilføjelsesprogram, der rydder al cache, sletter miniaturer og pakker og sikkerhedskopierer dine Kodi-data. Her er det bedste vedligeholdelsesværktøj Kodi-tilføjelser:

VPN Manager for OpenVPN

VPN Manager for OpenVPN Bedste Kodi-tilføjelser

Det er vigtigt at beskytte dit system / enhed med en Kodi VPN. VPN Manager til OpenVPN addon hjælper dig med at oprette forbindelse til en VPN på din Kodi. Det giver dig en hjælp til forbindelse med store VPN-tjenester. Vælg bare VPN efter eget valg, indtast login og adgangskode, vælg en server og tryk på forbindelse.

Repository: Zomboided Repository

Kilde: Plugin.ZomboidedRepository

Udvikler: Zomboided

Frisk start

Frisk-Start-best-Kodi-addons

er et programudvidelse, der ofte bruges til at nulstille Kodi fra fabrik. Det sker oftere, at Kodi-brugere installerer en Kodi Build for at få forskellige tilføjelser forudinstalleret på Kodi. De er dog usikre på, hvordan man fjerner en Kodi Build. Fresh Start er en tilføjelse, der ville gendanne din Kodi til sin oprindelige tilstand. Du kan få denne tilføjelse fra Dimitrology Repository.

Repository: Dimitrology Repo

Kilde: https://dimitrology.com/repo/

Udvikler: TVAddons.ag

Sikkerhedskopiering - Sikkerhedskopiering og gendannelse af Kodi

Kodi-addon-backup

Et af de vigtigste problemer omkring Kodi-brugere er at sikkerhedskopiere deres Kodi-software, hver gang en ny Kodi-version introduceres. Backup Kodi-tilføjelse giver dig ikke kun mulighed for at installere den nyeste version af Kodi, der er tilgængelig, men det gendanner også alle dine tilføjelser, Builds, Wizards, der var tilgængelige for dig i tidligere version.

Repository: Kodi Add-on Repository

Udvikler: Robweber

Bedste Kodi Addons Til Firestick

Amazon Firestick tilbyder strålende indhold til underholdning. Og hvis du installerer Kodi til Firestick, når din underholdningsoplevelse et nyt niveau. Med disse Kodi-tilføjelser til Firestick kan du bruge tjenesten på sit fulde potentiale: Selv du kan sikre din streaming på firestick ved hjælp af VPN til Firestick.

 • Aptoide Kodi

Aptoide Kodi

Aptoide-Kodi-bedste-Kodi-addons er en app-butik, som nu er tilgængelig for Kodi. Det var tidligere kun tilgængeligt for FireStick, og har masser af spil og apps, som du kan downloade på din Kodi-enhed. Du kan finde nogle apps, der er blokeret i Google Play Store eller Amazon App Store, som nu kan fås adgang til med Aptoide app store. Det findes i FireStick plus Repository.

Repository: Sandman Media Repo

Kilde: http://repo.entersandman.xyz/

Udvikler: Aenemapy

Bedste Kodi-tilføjelser til PPV

Kodi giver dig mulighed for at nyde forskellige betalings-per-visninger (PPV) live online. Nedenstående listede tilføjelser er de bedste, når det kommer til streaming af PPV overalt:

Planet MMA

planet-mma-kodi-addon-krypton

Planet MMA, tidligere UFC Finest er det sted, hvor du kunne se UFC-kampe, pay-per-view, højdepunkter, gamle kampe, spillerens ansigt-off og så meget mere. Denne tilføjelse blev for nylig lukket i et stykke tid, men er nu tilbage igen, og det er bestemt værd at være et stykke tid. Det findes i Supermacy-arkivet.

Repository: Supremacy Repo

Kilde: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Udvikler: DK

Bedste Kodi-tilføjelser til Android

Med Kodi installeret på din Android-enhed kan du nyde ubegrænset online underholdning. Disse bedste Kodi-tilføjelser til Android giver dig mulighed for at nyde live sport, populære film, tv-shows og meget mere på farten: Se vores detaljerede guide til Kodi på Android for at lære mere.

Fantastisk

Kodi-addons-Fantastic

Fantastisk er en nøjagtig kopi af pagt og udvandring. Det er en pagtgaffel, der antages at blive erstatning for pagt af mange. Det har samme funktioner inklusive de nyeste film og tv-shows. Kodi-brugere kan søge på deres yndlingsvideoer gennem genre, popularitet og år.

Læs mere: .

Repository: FireStick Plus Man Repo

Kilde: http://fspmkodi.com/_repo/

Udvikler: FireStick Plus mand

Bedste kodi-tilføjelser til xbox one

Kodi blev tidligere kaldet XBMC (XBox Media Center), hvilket betyder, at det oprindeligt blev udviklet til Xbox One. Men da det tog et bredere perspektiv og skiftede navn til Kodi. Her er et par tilføjelser af det, der fungerer godt:

indtrængen

Bedste-Kodi-addons-indtrængen  fungerer nu usædvanligt godt med Xbox One, hvor det giver dig alle de nyeste film og tv-shows. Det har en lignende grænseflade som Exodus eller Covenant, men giver dig mulighed for at se medieindholdet i høj kvalitet. Det har et separat afsnit for nye film og nye episoder, hvor du vil lære de nyankomne i medieindhold at kende. Det hører hjemme i Incursion Repository

Repository: Invasion Repo

Kilde: http://incursion.kodi.expert/

Udvikler: indtrængen

Bedste Premium Kodi Addons

Det er altid svært at bruge penge på noget, du kan få det gratis. Imidlertid er premium-Kodi-tilføjelser i modsætning til nogen af ​​tilføjelserne, fordi det indeholder premium-kanaler, der ikke kan tilbydes gratis, selv på Kodi. Her er listen over Premium Kodi-tilføjelser:

Vader Streams

Bedste-Kodi-addons-Vader-streams

Vader Stream er sandsynligvis den bedste premium-Kodi-tilføjelse, da den indeholder over 100'erne af premiumkanaler inklusive HBO, Hulu, AMC HD og andre. Oven i det viser det yderligere PPV-begivenheder såsom Boxing og UFC med kun $ 10,83 om måneden. Hvem ville ikke betale en pris så lav? Hvis du gør det, sparer Kodi-brugere op til $ 140, når de betaler for kabeltjenester.

Repository: Vader Repo

Kilde:  http://vaders.tv/repo/

Udvikler: darthvader

Nemesis Kodi tilføjelser

Nemesis Bedste Kodi addons

Nemesis dækker normalt alt medieindhold der er, men det kommer med en pris. Denne Kodi-tilføjelse har et afsnit, der går under navnet 'Real-Debrid', som er en Kodi-afspiller, der downloader torrent. I 6 måneder opkræver det € 16 og lover at tilbyde jævn visning af video uden at modvirke problemer med buffering.

Repository: Kodil Repo

Kilde:  http://lvtvv.com/repo/

Udvikler: Nemzzy

Sådan installeres Kodi-tilføjelser - 13 enkle trin

Her er de generiske trin, der er fremhævet for at installere eventuelle Kodi-tilføjelser. Følg nedenstående trin:

 1. Lancering Kodi > Vælg Indstillinger
 2. Klik på Filhåndtering > Dobbeltklik Tilføj kilde
 3. Klik 'Ingen' >Type [Opbevarings-URL] > Klik Okay
 4. Type [Repository Name] på bunden > Klik Okay
 5. Gå tilbage til Kodi Home > Klik på Add-ons
 6. Vælg Box-ikon På toppen
 7. Klik nu på Installer fra zip-fil
 8. Rul derefter ned for at søge efter Opbevaringsnavn
 9. Klik nu på .zip-fil for at starte installationen
 10. Gå til Installer fra depot mulighed
 11. Vælg Repository fra listen
 12. Find kategorien for tilføjelsen i.e. Program tilføjelser, Video-tilføjelser, etc.
 13. Klik Installere

Kodi-tilføjelser, der ikke fungerer mere

Vi har oprettet en liste over tilføjelser, der tidligere blev rost og populære, men desværre kan du ikke streame noget medie i dag. Her er en liste over tilføjelser, der ikke er tilgængelige eller ikke fungerer på Kodi:

 • Ares Wizard
 • Guldflix
 • Nightmare Sports
 • Neptune Rising
 • Crazy Addon
 • Perks Media
 • Spillere Klub
 • Rebirth
 • Kopi & sæt ind
 • Tubi TV

Afsluttende ord

Jeg vil anbefale at følge de 10 øverste liste for de bedste Kodi-tilføjelser, som jeg nævnte i starten.

Denne liste fungerer 100% og opdateres regelmæssigt. Når du følger denne liste, vil du ikke have nogen streamingproblemer.

Jeg har også diskuteret, hvordan man installerer addons på Kodi, så brugerne muligvis ikke får problemer under streaming.

Hvis der er noget addon, der er gået glip af og er berettiget til at være en del af de øverste Kodi-tilføjelser, skal du nævne det i kommentarfeltet.

  Brayan Jackson Administrator
  Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  7 + 1 =

  map