13 bedste Torrent-kunder i 2019 for enestående ydelse

Torrenter er simpelthen awesome! BitTorrent-fildelingsprotokol tillader nem fildeling blandt dens utallige brugere, hvilket gør torrentdelingsprocessen problemfri.


Du kan dog ikke downloade filer, som du normalt ville gøre, men i stedet kræver du et specielt computerprogram. Disse programmer kaldes torrentklienter, software, der kræver et link til den torrentfil, du ønsker at downloade.

Der er mange torrentklienter tilgængelige, men ikke alle er pålidelige. Der er desuden store chancer for at downloade vira og skadeligt indhold med din torrent-download. Af denne grund anbefales det altid at bruge en VPN til torrent til sikkert at downloade torrent og maskere din IP på samme tid.

VPNRanks eksklusive tilbud PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Om måneden Grib denne aftale surfshark $ 11,95 $ 1,99 Om måneden Grib denne aftale Ivacy $ 9,95 $ 2,25 Om måneden Grib denne aftale

Bemærk: Vores øverste VPN-valg til download af torrents er Ivacy, så du kan downloade torrent anonymt, inklusive funktioner, der giver dig besked, hvis filen er inficeret med vira som trojanske heste.

Heldigvis er der et par pålidelige, betalte såvel som gratis torrent-klienter. I listen nedenfor noterer vi os de bedste valg af de bedste torrentklienter, som du kan bruge til at downloade torrenter i 2019.

Bedste Torrentkunder 2019

1. Bitport

Bitport

Bitport.io er en simpel at bruge en skybaseret torrent-downloader, der har fremragende support til populære medieenheder som Apple TV og Chromecast. Den gode ting er, at de tilbyder en begrænset tidsperiode, hvor de tilbyder en 1 GB lagerplads, så du kan prøve deres service for at se, om det passer til dine behov.

Som forventet får du dog ikke alle de smarte funktioner i prøveversionen, og du er begrænset til kun at downloade en torrent om dagen uden virusbeskyttelse over en ikke-krypteret forbindelse. Du ville også forhandle med download-hastigheder, da du ikke ville være på prioriteringslisten, medmindre du køber deres abonnementer.

Den mindst dyre månedlige plan begynder på kun 5 $, og du får 30 GB cloud-lager med ubegrænset download-grænse, og alle filerne downloades via Bitports-sikre servere med kompromisløse downloadhastigheder.

2. qBittorrent

qbittorrent

qbittorrent er en meget populær torrent-software til både Mac og Windows. Årsagen er, at det er helt gratis og ikke har irriterende annoncer, du ser på de fleste torrent-klienter. Brugergrænsefladen virker en smule forældet, men på trods af det fungerer alt som det skal.

Tror nu ikke, at du vil gå glip af funktionerne, da der er masser af tilgængelige, såsom downloadprioritering, torrentoprettelse sammen med en indbygget medieafspiller. Softwaren er åben, hvilket betyder, at enhver kan oprette plugins, fjerne bugs og bidrage til den generelle forbedring af klienten.

3. uTorrent

uTorrent

uTorrent var en af ​​de bedste torrentklienter i sin tid, der tilbyder nogle af de bedste funktioner. Misforstå mig ikke, det er stadig en meget populær klient. Det er bare det, at softwaren for nylig er blevet lidt tung på grund af reklamer, der vises. Vi får at du har brug for annoncer til understøttelse af softwaren, men der er andre torrent-klienter, der i det mindste tilbyder flere funktioner.

  • Læs for at få et bedre billede af denne berømte klient.

Denne software byder ikke på noget. Det er bare en almindelig, velbygget torrent-software, der er kompatibel med Mac, Windows, Linux, Android og tilbyder alle de grundlæggende funktioner som prioriteret download og automatisk båndbreddestyring.

De tilbyder nogle flere funktioner, men du bliver nødt til at betale en præmie for at benytte funktioner som tilføje gratis brugeroplevelse, virusbeskyttelse, CyberGhost VPN-forbindelse og muligheden for at se torrents uden at skulle vente på, at de downloades.

Og alt dette til en heftig pris på 69,95 om året. Men hvis du virkelig hader annoncer, vil vi anbefale at du kun får det fristående reklamefritabonnement for 4,95 om året.

4. Deluge

syndfloden

Deluge er en anden stor open source torrent-software med en minimalistisk brugergrænseflade. Denne enkelhed i designet bidrager også til værktøjets samlede funktionalitet, da det er meget let og ikke øger din hukommelse.

Denne software er kompatibel med Windows, Mac og Linux. Det er også en af ​​de mest ideelle torrent-klienter for brugere, der ikke ønsker at håndtere irriterende reklamer hele tiden, mens de stadig nyder de grundlæggende torrent-softwarefunktioner som prioritering og planlagte downloads.

Læs også vores .

5. Transmission

Transmission

Transmissionen er stor for Apple-brugere, da den oprindeligt blev udviklet som en torrent-software til Mac-operativsystem, men siden er den også blevet gjort tilgængelig for Windows. At være en open sourced software betyder, at der ikke er nogen annoncer, og de bundter bestemt ikke nogen tredjeparts værktøjslinjer og software.

Ligesom andre populære torrentklienter er transmission ikke meget strømhungerende. Det er designet til at være let på hukommelsen, samtidig med at det tilbyder alle funktioner som support af webfrø, individuel torrenthastighed og mange flere, som enhver ivrig torrentbruger vil sætte pris på. Vi må anbefale dig at bruge Transmission VPN og torrent sikkert.

6. Boxopus

Boxopus

Boxopus er en online skybaseret torrentklient ligesom Bitport.io, der tilbyder lignende funktioner. Hvis du vil prøve tjenesten, er du heldig, da de ikke tilbyder en gratis prøveperiode.

Men hvis du virkelig er fristet, kan du give tjenesten en go for $ 1,49 om ugen, hvilket virkelig ikke er så dårligt. Men hvis du er tilfreds med deres service, vil du bestemt gå med deres 3-måneders plan eller en årlig plan, der går for henholdsvis $ 14.49 og $ 49.99.

En ting, som Boxopus tilbyder bedre end Bitport.io, er dens evne til at gemme torrenter på Google og box-drev, hvilket er noget praktisk, hvis du ikke har meget lagerplads til rådighed. Boxopus understøttes også på flere enheder, inklusive en understøttet Android-applikation, så du ikke kun er bundet til at bruge en computer.

7. Vuze

Vuze

Med al den overvældende mængde funktioner er det bestemt ikke for afslappede brugere, da grænsefladen er ret kompliceret. Imidlertid kan en erfaren bruger finde det meget nyttigt, da det giver en række download-statistikker.

Sammen med bred information om downloading inkluderer nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner muligheden for at forbinde Vuze til din VPN-adapter, Metasearch til indholdsopdagelse, fjernstyring og meget mere.

Se også:

  • God VPN til Windows 10 i 2019
  • Vuze VPN

8. Bittorrent

bittorrent

Bittorrent var en af ​​de første klienter, der blev oprettet til fildeling via Bittorrent-protokollen. Det ligner uTorrent-protokollen, fordi det ejes af BitTorrent. Klienten i sig selv er en fornyet version af uTorrent, der kører på alle større operativsystemer som Mac, Windows, Linux samt Android.

Som andre kommercielle torrentklienter er Bittorrent gratis at bruge. Imidlertid er advarsel igen, at der kommer annoncer til at dukke op fra tid til anden, hvilket bliver irriterende.

Medmindre du køber deres gratis reklameversion for $ 4,95 om året eller pro-versionen, der tilbyder ekstra funktioner som virus- og malware-beskyttelse, medieformatkonvertering, kundesupport og streaming af indhold med det samme uden at skulle vente, men dette vil koste dig 19.99 om året . Bortset fra det er det en temmelig funktionel og standard klient, der får jobbet gjort.

9. Bitlord

bitlord

Bitlord er en klient, som du ikke rigtig hører meget om og ærligt talt, bør du tage i betragtning af, at du ikke har noget imod reklamer. Klienten har nogle seje funktioner, og en af ​​dem er virkelig værd at nævne, da du kan streame torrenter på din Chromecast-enhed, så du kan se det på dit tv.

Klienten er ret ligetil og leveres med en indbygget afspiller med integration af undertekster, så du kan se film lige fra applikationen. Du kan også slå forskellige torrentfiler som spil og film igennem den givne søgefelt og læse eller efterlade kommentarer til andre brugere. Det sidstnævnte er ekstremt praktisk, og du behøver ikke spille mellem hvilke der skal downloades, og hvilke der skal undgås.

10. Bitcomet

BitComet

BitComet er på ingen måde en letvægtsklient og er kun tilgængelig til Windows-operativsystemer. Grænsefladen er meget kompliceret og rodet, hvilket udsætter nye brugere, da de har tendens til at foretrække en meget enklere brugergrænseflade som qbittorrent eller uTorrent.

Men hvis du er tilpas med en kompliceret brugergrænseflade, tilbyder BitComet nogle få funktive funktioner som en indbygget webbrowser. Du kan slå torrenter op uden at forlade applikationen, og muligheden for at downloade start og slutning af torrentfiler er meget praktisk til under forhåndsvisning af flyve. Få mere at vide om denne klient i vores .

11. Halit

Halite

Halite er en virkelig minimalistisk og tilbage til den grundlæggende slags torrentklient. Dens interface er virkelig enkel og ideel til afslappede eller nye torrentbrugere. At være en open source-klient, det har alle de grundlæggende funktioner, du kan forvente af dine gennemsnitlige kørsler af mølleklienten som magnetstøtte, torrentoprettelse og køstyring.

På trods af at han er en funktionel klient, der får jobbet gjort, er denne klients skæbne usikker, da vi ikke har set nogen opdateringer siden slutningen af ​​2015, hvilket sandsynligvis er grunden til, at softwaren ikke er kompatibel på Mac. Men for nu fungerer det godt med Windows og får arbejdet gjort.

12. Webtorrent

Webtorrent

Der er også en desktopversion tilgængelig til Mac, Windows og Linux operativsystem. Men du må undre dig over, hvorfor jeg får desktopversionen, når jeg kan bruge den i enhver webbrowser uanset enheden. Årsagen er, at klienten er endnu lettere at bruge og tillader hurtig streaming, hvilket betyder, at du kan springe til din yndlingsdel af filmen uden at skulle vente på ubestemt tid.

13. FrostWire

FrostWire

FrostWire er en fantastisk lille gratis torrent-klient, der understøttes på alle større operativsystemer som Windows, Android, Linux og Mac. På trods af at de er gratis, er der ingen reklamer, der er virkelig rart.

Klienten har en bekvemt indbygget søgefunktion, der giver dig mulighed for at søge efter torrentfiler fra forskellige torrentwebsteder. En anden cool funktion giver brugerne mulighed for at lytte til gratis musik via internetradio.

Sammen med sådanne funktioner har FrostWire også grundlæggende funktioner som båndbreddestrottling, forhåndsvisning, mens der downloades en individuel fil. Dette giver dig mulighed for at vælge filer, du vil hente i stedet for hele torrent-pakken.

Hvorfor bruge en Torrent-klient?

Torrentsfiler er lidt forskellige fra dine normale filer og kræver et specielt program for at downloade. Disse filer har en TORRENT filtypenavn og kan downloades via en torrentklient. Disse klienter giver også brugere mulighed for at overvåge, prioritere og oprette deres egne torrent-filer, der skal deles med utallige brugere overalt i verden.

Sådan bruges en torrent-klient?

Alle torrentklienter fungerer stort set på samme måde, nogle har måske lidt flere klokker og fløjter end den anden. Torrentklienter kræver et link til den fil, du vil downloade, mens klienten selv administrerer resten. Brugere kan finpusse rundt med indstillinger som båndbreddestrottling og styre køer efter deres smag.

Reddit anmeldelser

Nu er der ikke én torrent-klient, som vi kunne stole på, delvis fordi der ikke er nogen garanti for, at dine foretrukne torrent-klienter vil være tilgængelige for evigt. Imidlertid synes Reddit-brugere at favorisere qbittorent i forhold til andre populære torrent-klienter som uTorrent.

Kommentar fra diskussion shaioneix's kommentar fra diskussion "Hvad er den bedste Torrent Client?".

Kommentar fra diskussion JoeJoe-a-GoGos kommentar fra diskussion "Hvad er den bedste Torrent Client?".

Konklusion

Eksistensen af ​​torrentklienter er bestemt usikker, men heldigvis er der en overflod af torrentsoftware tilgængelig. Det eneste, brugerne kigger efter, når de vælger en torrent-klient, er, hvor let og let at bruge det. Ingen ønsker at gå på kompromis med deres computers ydelse med uklart og upålidelig software.

Vi nævnte nogle af de bedste torrentklienter, som vi mente fortjente en chance på vores liste baseret på hvad deres ydeevne, pris og hvad andre syntes om det. Vi ved, at vi ikke har dækket alle torrent-klienter, og vi har måske ikke nævnt dine favoritter.

Hvad er nogle af dine favoritter? Vi vil absolut elske at kende dem og dele dem i vores fremtidige artikler.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 16

map