15 sätt att kringgå spärrblockering effektivt

I den här guiden låter vi dig veta hur du kan kringgå problem med torrentblock från vilken plats eller plats som helst.


Uppgiften att ladda ner torrentfiler är en av de mest intressanta aktiviteterna för torrentanvändare över hela världen. Det finns hinder som ISP: er, innehavare av upphovsrätt, regeringar och övervakningsbyråer som har förstört användarnas kul när det gäller att surfa, surfa och ladda ner internet.

Innehållsförteckning

 1. Med hjälp av ett VPN 
 2. Magnetlänkar 
 3. Använda HTTP Proxy 
 4. Byt till port 80 
 5. seedbox 
 6. Använd TOR-nätverket 
 7. Bypass uTorrent Block från Wi-Fi 
 8. Torrentrelä 
 9. Images 
 10. txtor 
 11. åska
 12. BitLet
 13. ZbigZ
 14. Furk.net
 15. Torrent2exe

Torrenting är ett vanligt medium för fildelning över hela världen. Att ha miljarder användare är tyvärr förbjudet i olika länder (USA, Storbritannien, Kina, Frankrike, Tyskland) på grund av strikta upphovsrättslagar.

Användare har begränsningar när de försöker ladda ner torrenter i skolan, universitet och offentliga nätverk. Men oroa dig inte, vi har avslöjat de nio bästa sätten att undvika begränsningar & ladda ner torrenter anonymt från var som helst i världen och använd det för ditt favoritinnehåll.

Så vad är de bästa sätten att kringgå torrentblockering?

Efter att ha utfört djupanalys och individuell testning har vi kommit fram till följande bästa sätt att kringgå torrentblockerare. Med hjälp av dessa metoder kommer du att kunna undvika begränsningarna på ett säkert sätt och ladda ner torrenter utan att fastna.

1. Använd en VPN för att kringgå Torrent Blocking

Ja, du kan använda en VPN-tjänst för att övervinna besväret med torrentblockering var som helst. En VPN låter dig blockera torrentwebbplatser och maskera dina torrentnedladdningsaktiviteter via en alternativ IP-adress, vilket gör dig anonym och säker på nätet.

VPN för att övervinna Torrent-blockering

På samma sätt kan du skydda dig från att få meddelanden om upphovsrätt och upphovsrätt från innehavare av upphovsrättar eftersom dina aktiviteter kommer att vara anonym för myndigheterna. På det här sättet kan du inte blockeras av din Internetleverantör när du laddar ner torrenter.

Kryptera din nätverkstrafik & Bypass Torrent Blocker

Generellt övervakar och spårar Internetleverantörer användarens onlineaktiviteter genom att filtrera nätverkstrafiken medan copyrighthajar letar efter användarens IP-adress för att spåra deras ursprungliga plats. För att bli av med nätverksfiltreringspraxis och undvika upphovsrättsinnehavarnas ögon kan användare välja den bästa torrent-VPN för att kryptera hela nätverkstrafiken.

En VPN kommer inte bara att skydda dig utan den kommer att göra dig anonym på internet och skydda mot copyright-troll, ISP-övervakning, torrent-blockerare, hackare, inkräktare, identitetstjuvar, spionagenturer och olika cybergoner.

2. Använd magnetlänkar

Lyckligtvis kan torrentanvändarna välja magnetlänkar för att ladda ner torrentfiler efter att ha kringgått P2P-blockering. Dessa länkar ger information som gör att du kan ladda ner dina önskade torrenter direkt. Länkarna beskriver dessutom legitimiteten för torrentfilerna. Således kan användare spara sin dyrbara tid.

3. Använd HTTP Proxy

HTTP-proxy för att kringgå Torrentbegränsningar

Ja, du läste rätt. Användarna kan välja olika proxywebbplatser för att övervinna frågan om torrentblockering. Du kan använda en webbplats https://proxy.org/ eller https://proximize.me/ eller gå för TXTor.

Genom att göra det kan du ändra din nedladdade torrentfil i * .txt * förlängning med hjälp av TxTor webbläsare.

4. Byt till port 80

Torrentanvändarna bör byta till port 80 för att förhandla besväret med torrentblockering. Du kan ställa in porten manuellt till “80” eller “8080”. Du måste fortfarande inaktivera UPnp- och Nat PMP-portkartläggningen.

Därför kan du använda dessa portar för att utföra ditt torrentnedladdningsuppdrag. Du måste dock bära torrents långsamma nedladdningshastighet.

5. Seedbox

Seedbox är ett annat sätt att ladda ner torrenter anonymt. En Seedbox fungerar precis som zbigz som spelar rollen som mellanhand. En Seedbox låter dig ladda ner torrenter i snabb takt genom P2P-förbikoppling som är blockerad av dina Internetleverantörer.

Således kan du ladda ner din torrentfil till Seedbox då kan du överföra torrentfilen till ditt system.

6. Använd TOR-nätverket

Lyckligtvis kan torrent-fansen välja TOR-nätverkets taktik för att övervinna P2P-blockering utan problem. Dina ISP: er blockerar bara webbplatserna som innehåller .torrent-filerna. Torrentwebbplatserna är inte värd för innehållet fortfarande .torrentfilerna.

TOR-nätverk för förbikoppling av torrbegränsningar

Du måste bara kringgå torrent-blockeringen för att uppnå ditt mål. TOR-nätverket fungerar som en mellanhand som hämtar .torrent-filerna och levererar filerna till användarna anonymt.

7. Hur du avblockerar uTorrent från Wi-Fi

Lyckligtvis kan användarna följa enkla steg för att avblockera uTorrent från Wi-Fi. Så här kan du göra för att uppnå ditt oblockerande uTorrent-uppdrag.

 • Ladda ner den önskade torrentfilen från torrentwebbplatserna och dubbelklicka på filen efter nedladdning
 • Välj platsen där du vill spara filen
 • Om dina nedladdnings- och överföringshastigheter inte ändras betyder det att du inte kan utföra P2P-filen
 • Du måste konvertera torrentnedladdningen till vanlig HTTP-nedladdning
 • Du bör ladda upp torrentfilen på en webbplats som låter dig ladda ner torrent direkt genom din webbläsare
 • När du har angett referenser bör du klicka på ikonen "Ladda upp", välja torrentfilen och klicka på "Öppna"
 • När du har slutfört nedladdningsprocessen bör du klicka på nedladdningsknappen mot filen och välja destinationen för att spara filen

Så här kan du avblockera uTorrent från problemfri Wi-Fi. På samma sätt kan du kringgå uTorrent-block via Wi-Fi i enlighet därmed.

8. Torrentrelä

Torrentrelä vilar bland de bästa metoderna för att kringgå torrentblockeraren var som helst. Tjänsten är enkel och enkel att använda. En användare måste dela en torrentlänk på Torrent Relay, som sedan lagras på deras server. Efteråt delas en "https" -länk med användaren, vilket gör att han kan ladda ner en specifik torrentfil från Torrent Relays server.

Den enda nackdelen med att använda Torrent Relay är trängsel i nätet på grund av ett stort antal förfrågningar. Dessutom blir nedladdningsalternativet ofta bara tillgängligt för premiumanvändare.

9. ImageShack

ImageShack är allmänt känt som en webbhotell för webbhotell och är ett av de bästa sätten att kringgå torrentblockerare och ladda ner torrenter direkt.

ImgaeShack för förbikoppling av Torrentblockering

En imponerande aspekt av ImageShack inkluderar gratispaket. En prenumerant kan ladda upp, lagra och dela torrentfiler på ImageShack, som sedan delas med alla andra ImageShack-användare. Med anständigt lagringsutrymme och bandbreddanvändning är ImageShack en idealisk och gratis lösning för att kringgå torrentblockerare.

10. txtor

txtor är bland de enklaste verktygen för att undvika torrent-blockerare från var som helst i världen. Men eftersom det är enklast av allt, har txtor vissa begränsningar.

Om din nätverksadministratör just har använt ett torrentfilter för att hindra dig från att torrentera, är txtor en lämplig metod för att hantera situationen. En användare behöver helt enkelt ange länken till ".torrent" -filen på txtor, och den kommer att ladda ner filen, ändra dess förlängning från ".torrent" till ".txt" och skicka en nedladdningslänk till användaren.

Txtor kan dock inte hjälpa om nätverksadministratören har blockerat torrentrafik. Om txtor inte fungerar för dig väljer du en av de andra metoderna för att framgångsrikt kringgå torrent-blockerare.

11. åska

Thunder är en gratis att använda torrent nedladdningshanterare som utorrent och BitTorrent. Även känd som "Xunlei", Thunder är en kinesisk baserad nedladdningshanterare och ger dig en fil från internet i snabbt snabbt hastighet.

På toppen hjälper Thunder att kringgå torrentblockeraren genom att dölja en fil som en vanlig "http" -nedladdning. Detta gör att en torrentfil inte kan upptäckas för ISP genom att förvränga dess rubriker. Dessutom inkluderar en oslagbar fördel med att använda Thunder dess möjlighet att kringgå portblockering av administratör.

Om du vill ha tillgång till ett klick med säker och anonym torrenting så är Thunder en upprätt lösning för att omedelbart ladda ner torrenter med programvara, filmer, spel, shower och mycket mer.

Notera: Som standard kommer "åska" på kinesiska. För att översätta Thunder på engelska, ladda ner engelska översättningsfilhttp: //hehehunter.com/xunlei/english-xunlei-translation-pack-31 härifrån och extrahera den i mappen “en_us / ThunderLanguages”.

12. BitLet

BitLet är bland de mest populära torrentklienterna. Med ett snyggt gränssnitt tillåter BitLet användare att ange en länk till en torrent och ladda ner den omedelbart.

Efter att ha klickat på nedladdningsknappen kommer BitLet att fråga en plats att lagra torrentfil. När destination är vald börjar BitLet ladda ner torrent. Utöver detta föredras BitLet för användare som vill komma åt torrent på skolor, universitet och arbetsplatser. Det är till och med tillgängligt som Google Chrome webbläsarförlängning (under namnet BitLet för Google Chrome ™), vilket gör att användare kan hantera torrentfiler i sin webbläsare.

13. ZbigZ

ZbigZ är en annan populär webbplats för värd för BitTorrent-filer. Genom att använda ZbigZ kan en användare ladda ner en torrent som lagras i BitTorrent-nätverket.

ZBIGZ - Hur man går förbi torrentblock

En fantastisk fördel med att använda ZbigZ är att det fungerar som en proxy för att generera nedladdningslänkar för en viss torrent utan att behöva ytterligare torrentklient. För att börja använda ZbigZ måste en användare registrera sig för ett gratis konto, dela en torrentfil eller klistra in en magnetlänk.

Detta börjar fånga den specifika torrentfilen, som en användare kan ladda ner genom att trycka på nedladdningsknappen. För närvarande erbjuder ZbigZ gratis konto fillagring i upp till sju dagar med en datagräns på 8 GB.

14. Furk.net

FurK-Net för Torrbypassing

Furk.net är en välrenommerad personlig lagringstjänst som hämtar media och tillåter användare att strömma den. Lyckligtvis erbjuder Furk.net flödande tjänster via sina specifika servrar. Men Furk.com erbjuder ingen gratis tjänst för tillfället, och därför föredras det för dem som vill spendera några dollar för en pålitlig tjänst.

15. Torrent2exe

Torrent2exe.com är en av fansens favoritnedladdningstjänst för torrent. En prenumerant behöver bara ange en specifik torrentadress, torrent2exe kommer att tillhandahålla en .exe-fil som gör det möjligt för en användare att ladda ner och frö torrent.

Användare stöter emellertid ofta på problem när de laddar ner .exe-filer som orsakas av antingen antivirusprogram eller nätverksadministrationen kan ha blockerat .exe-nedladdningar.

Sista ord

För alla torrentälskare har vi upptäckt de enklaste och mest raka framåt metoderna bypass torrent blockerare. Även om det finns fler sätt tillgängliga där ute, men de angivna metoderna erbjuder problemfri nedladdning och delning av torrenter på internet.

Om du har torrent blockerad av ISP, kan du använda ett av de angivna sätten att kringgå internetsäkerhet och begränsningar problemfri.

För alla torrentälskare har vi upptäckt de enklaste och mest raka frammetoderna för att kringgå torrentblockeraren. Även om det finns fler sätt tillgängliga där ute, men de angivna metoderna erbjuder problemfri nedladdning och delning av torrenter på internet.

Om du har torrent blockerad av ISP, kan du använda ett av de angivna sätten att kringgå internetsäkerhet och begränsningar utan problem. Genom att göra det kan du kringgå torrentblockeringsfrågan var som helst direkt.

Vi förväntar oss att du skulle uppskatta vår guide på olika sätt att göra kringgå uTorrent eller P2P-block.

Dessutom bör du veta hur du avblockerar uTorrent från Wi-Fi för att fortsätta dina torrentnedladdningsaktiviteter.

Om du hittar problem när du använder ovan beskrivna metoder kan du dela din feedback i kommentarerna nedan.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map