Bedste Torrentguide til newbies | Lær hvordan du Torrent korrekt

Selvom torrent-fildeling er relativt risikabelt, er det stadig det mest pålidelige og effektive middel til dataoverførsel. Faktisk bruges det af millioner af mennesker hver dag over hele verden. At forstyrre i sig selv er slet ikke svært, men stigmatiseringen omkring det kan være overvældende for nye brugere.


Derfor har vi lavet en detaljeret torrentguide, der adresserer alle terminologierne vedrørende torrent og dens download. Vi har også beskrevet, hvordan du finder stedet, så du ikke står over for nogen problemer senere.

Under hensyntagen til enhver DMCA-meddelelse fra regeringen om ulovlig aktivitet, anbefaler vi dig stærkt at bruge VPN til Torrenting.

Denne guide er meget langvarig og meget dyb, så sørg for at få fat i nogle snacks til videnrejsen.

Indholdsfortegnelse

 1. Hvad er Torrent Metadata?
 2. Hvordan fungerer Torrents?
 3. Sådan fungerer Bittorrent fildeling?
 4. Almindelige Bittorrent-terminologier
 5. Legaliteter vedrørende BitTorrent
 6. Brug VPN Service til at beskytte dit privatliv
 7. Torrent-download gennem torrent-klienter
 8. Sådan downloader du din første Torrent?
 9. Sådan søger du efter Torrents?
 10. Sådan finder du falske Torrent-filer?
 11. Sikkerhedsregler til torrenting
 12. Sådan opretter og deler du din første Torrent?

Hvad er Torrent og Torrenting?

hvad er torrent og torrenting

En torrent er en markørfil, der refererer til den originale fil, der deles af mange torrentbrugere. Denne fil kan indeholde Meta-oplysninger om digitalt indhold lige fra film, sange til alle slags seje ting, som du kan downloade via din torrent-klient.

I termer, der er mere tekniske, er en torrent en server, mindre fil oprettet af Bittorrent-fildelingsprotokollen, der bruger URL'erne til flere torrent-trackere til at hente både listen over peers og stykker af torrent-filer til podning.

Nu hvor du ved om torrents, lad os forstå, hvad torrenting betyder. For at sætte det på de enkleste ord er torrenting ikke andet end at downloade torrentfiler ved hjælp af Bittorrent-protokollen og en torrentklient.

De filer, du downloader, ligger ikke på en centraliseret server, men downloades i stedet fra en hel række jævnaldrende i en torrentsværm. Dette kan virke overvældende i begyndelsen, men torrenting klienter og Bittorrent-protokollen gør det til en nem og ekstremt hurtig proces.

Hvad er en Torrent-metadata?

hvad er torrent metadata

En torrentfil indeholder en hel masse Meta-oplysninger til den fil, du vil hente gennem peer-to-peer-fildelingsprotokollen. Nogle af de mest fremtrædende oplysninger, der findes i en hvilken som helst torrentfil, er nævnt nedenfor:

 1. Liste over torrent trackere og deres webadresser
 2. Navn på torrentfil og bibliotek
 3. Hash liste
 4. Fil- og underkatalognavne
 5. Størrelse på filen

Når du vil downloade en torrentfil, opretter din torrentklient forbindelse til forskellige trackere for at hente listen over peers, der også downloader de samme filer som dig, og begynder derefter at downloade filen.

Hvordan fungerer Torrents?

Torrentfiler er designet til at være serverfrie, så når du downloader dem, downloades de på en decentral måde fra flere peers i torrenting filsværm for effektivitet.

Dataene for den komplette torrent-fil hentes fra flere peers, og når din download er afsluttet, kan du vælge at frø eller slette filen fra din computer, men såning er en generel norm i den torrenting verden.

Sådan Torrent

Det er ikke så vigtigt at downloade torrenter, da du kun har brug for et par ting, og du vil være god til at gå. Den første ting, du har brug for, er en Bittorrent-klient til at downloade de valgte torrentfiler.

Der er masser af Bittorrent-kompatible torrentingsklienter på markedet, så det kan ikke være et problem at finde en sådan. Hvis du har vanskeligheder med at finde gode torrentklienter, så tjek bestemt vores blog.

Da torrenting har sine iboende risici og fører til en meddelelse fra myndigheder, anbefales det meget, at du bruger en Torrent VPN for maksimal anonymitet og sikkerhed.

Sådan fungerer Bittorrent fildeling

hvordan bittorrent fildeling fungerer

Bittorrent-fildelingsprocessen er forskellig fra dine gennemsnitlige single-serverbaserede downloads. Hele torrentmekanismen drejer rundt sværmer og sporing. Torrentfiler er opdelt i små bidder, som forskellige jævnaldere henter fra flere kilder. Dette gør, at download af store filer er betydeligt hurtigere end traditionel download af filer.

Bittorrent Torrenting er også meget forskellig fra den populære fildelingsprotokol ved navn "Kazaa". I modsætning til KaZaA netværk, hvor filer deles via deres servere. Torrentfiler deles i stedet af den enkelte bruger, der kaldes peers. Hver fil, der downloades, uploades også frivilligt ind i sværmen for at gøre hele fildelingsprocessen glattere og mere effektiv.

Downloadhastighederne i den stormende verden afhænger helt af dig. Jo mere du bidrager til torrent-fildelingsprotokol, desto mere downloading af båndbredde får du. Derfor gør du en seeder i torrent community.

Der er dog enkeltpersoner, der kun begrænser sig til at downloade, de kaldes igler. Disse igler får ikke meget downloadhastigheder, da tracker-serverne begrænser deres båndbredde. Dette gøres for at afskrække denne opførsel, da du skal bidrage til torrent-samfundet.

Almindelige Bittorrent-terminologier

forstå torrents gennem torrent guide

For at forklare torrentterminologier lidt bedre, har vi opdelt dem i segmenter, som vi vil diskutere individuelt i vores torrentguide.

peers: For at sætte det på de mest lette vilkår er peers brugere eller klienter, der deler filer gennem Bittorrent peer-to-peer fildelingsprotokol.

sværmer: Det er processen med at nedbryde en stor fil i meget mindre bits og derefter dele dem med flere brugere i en sverm. Svermmedlemmer kaldes peers, disse peers kan downloade og uploade filer ved hjælp af en speciel computersoftware kaldet en "torrent client".

Sporing: Er en proces med at routere datapakker og finde andre jævnaldrende, der er en del af den specifikke sverm, hvilket gør fildelingsprocessen glat.

Indeks: Udtrykket indeks er selvforklarende, ligesom udtrykket antyder, det er dybest set et søgbart indeks for al den torrent, der er angivet til download på et bestemt torrentwebsted.

Andel: Aktieforhold betyder den mængde data, en peer har uploadet mod de data, han downloadede. Formlen er temmelig ligetil (UL ÷ DL). Andelen af ​​jævnaldrende bør være større end en, og alt mindre end 1 anses for at påvirke torrent-samfundet på en negativ måde.

Bittorrent-klient: Dette er programmer, der hjælper med at downloade og kompilere de dele af filen, du har hentet fra forskellige kilder, for at gøre den funktionel. Klienten kræver en særlig fil med en .torrents filtypenavn, som dybest set er en markør til den fil, du vil hente.

Legaliteter vedrørende BitTorrent

Peer to peer-fildeling er bare en effektiv måde at dele filer på, og er derfor absolut lovlig. Medmindre du bruger det til at downloade ophavsretligt beskyttet indhold. Hvilket er krænkelse af individuel ejendom og er ulovlig.

Ikke alle lande mærker imidlertid denne aktivitet som ulovlig, og du kan downloade torrenter med det formål at bruge den personligt. Deling af ophavsretligt beskyttet digitalt indhold på ethvert middel er en kriminel handling. Af denne grundlæggende grund er mange torrentindekseringswebsteder blevet fjernet af tilsynsmyndighederne.

Du selv kan identificeres individuelt via din IP-adresse, som din internetudbyder med glæde ville overdrage til de berørte myndigheder, hvis du blev fanget ved at downloade torrents.

Sørg derfor altid for at være opmærksom på ophavsretlige love og overholde dem. Men hvis du er en oprør, kan du altid kappe din identitet ved hjælp af en VPN.

Brug VPN Service til at beskytte dit privatliv

Brug VPN til at sikre komplet privatliv, mens du torrenser

En VPN er et virtuelt privat netværk, som krypterer al trafik til og fra dit netværk. Betydning, ingen kan dechiffrere dine datapakker. Det maskerer også din IP-adresse. Hvis du ikke er klar over, hvad en IP-adresse er, er det som din hjemmeadresse på nettet. Ved at få din IP maskeret, registrerer ingen din placering.

VPN'er bruges også i vid udstrækning i regioner, hvor meget indhold er blokeret på grund af regeringsregler. Du kan nemt få adgang til alle blokerede websteder og indhold ved at forfalske din placering. Dette betyder, at du kan sidde i Iran, men ser ud som om du er i Amerika. Ivacy, er en af ​​de bedste VPN'er, vi testede for at downloade torrents sikkert og sikkert.

Torrent-download gennem torrent-klienter

Torrentfiler har en .torrent filtypenavn, som kun kan downloades via en dedikeret computersoftware. Disse specielle programmer kræver en filsti, som gør det muligt for klienten at slå alle de forskellige bunker af en bestemt fil, der skal downloades, op.

Når det kommer til torrent-klienter, kan du vælge mellem to grundlæggende muligheder. En klientsoftware eller en cloud-software. En klientsoftware er et program, som du installerer på din computers harddisk. Mens en cloud-software er en online, tjeneste, som du kan abonnere på og downloade din torrent gennem den.

Begge muligheder får jobbet gjort. Det er bare mængden af ​​muligheder og funktioner, de har, der adskiller dem fra hinanden. Det er også værd at nævne, at ikke alle torrent-downloads, det være sig klientsoftware eller cloud-software, er pålidelige og effektive.

Optimer din Torrent-klient

De fleste torrent-klienter er allerede optimeret lige ud af boksen, hvilket enhver gennemsnitlig bruger ville sætte pris på. Dog ikke alle har de samme netværkshastigheder eller udbydere. Så finjustering af indstillingen af ​​din torrent-klient kan forbedre din torrenting-ydelse markant.

For at optimere dine indstillinger kan du køre en række tests. For eksempel kan du kontrollere din internethastighed gennem speedtest.net og bekræfte den med de faktiske hastigheder, som din internetudbyder garanterer i deres pre-service-aftale. Dette er en universal og vidt anvendt metode.

Hvis du dog holder fast ved de mere trending torrent-klienter på markedet som Bittorrent eller uTorrent, er det en leg at konfigurere din klientindstilling. Disse klienter har en indbygget installationsvejledning, der giver dig mulighed for at køre test for at kontrollere din båndbredde og netværksindstillinger. Efter afslutningen af ​​disse test vil din klient automatisk justere og konfigurere sig selv for at give den mest optimale ydelse.

Vi ved, at ikke alle er teknisk kyndige, derfor har vi for din bekvemmelighed tilføjet alle de nødvendige trin til at konfigurere indstillingerne på din Bittorrent- eller uTorrent-klient i vores torrentguide.

 1. Den første ting, du vil gøre, er at udløse din uTorrent- eller BitTorrent-klient
 2. Gå over til Muligheder og så Opsætningsguide, alternativt kan du også bruge (CTRL + G) på BitTorrent
 3. Nu skal du se en konfigurationsskærm. Vælg det nærmeste teststed
 4. Gå videre og kontroller begge båndbredde og Netværk indstillinger og klik på Kør test

Torrentguide hjælper dig med at forbedre dine kunders hastighed

For det første kontrollerer testen din uploadede båndbredde. Dette betyder, at Bittorrent- eller uTorrent-klienten bruger den maksimale tilgængelige båndbredde på din internetforbindelse til upload og bestemmer en passende tærskel. Hvis du gør det, kan du uploade med en optimal hastighed uden at forstyrre hele netværket.

Den anden del af testen kontrollerer dine routerindstillinger. Som standard tildeler Bittorrent eller uTorrent dig automatisk en port. Hvis du ikke er bekendt med porte, er det det punkt, hvor din computer modtager datapakker fra andre netværk.

Derfor tester og tester denne test, om den tildelte port er åben for kommunikation eller ikke. En firewall på din router kan typisk blokere nogle porte. Ved afslutningen af ​​testene vil resultaterne blive præsenteret for dig.

torrentguide hjælper dig med at køre test på din klient

Sådan downloader du din første Torrent

Torrenter har et rigtig dårligt omdømme på Internettet. Søgemaskiner gør det sværere at finde torrent-websteder. Efter alle disse websteder, for det meste vært ulovligt opnået ophavsretligt beskyttede varer. Google og andre større søgemaskiner arbejder i fællesskab for at fjerne store torrent-websteder fra deres søgeindeks.

Det er virkelig vigtigt at forstå sagenes kerne, Torrent selv er ikke problemet; det er de steder, der distribuerer dem ulovligt. F.eks. Er det mest berygtede spændende websted "The Pirate Bay" blokeret i mange lande.

Ironien her er, at disse websteder også er vært for lovligt indhold. Open source-software og gratis ophavsret film og musik er også bredt tilgængelige på disse websteder. På trods af denne næsten al torrent betragtes websteder som ulovlige og derfor blokerede.

Ikke alle torrent-websteder har et dårligt omdømme, da de simpelthen flyver ubemærket under radaren. Dog kan det være en smule vanskeligt at identificere en. Vi har en blog på en komplet liste over det, du bestemt bør tjekke ud.

Dog af hensyn til denne blog skal vi kort fortælle og diskutere nogle af de bedste torrentwebsteder i vores torrentguide, som vi synes skulle være dit første valg.

Zooqle

Dette sted fører bekræftede torrenter til et helt andet niveau. Du kan downloade torrenter, hvis du er registreret hos dem, derfor er det meget enklere at se falske eller ondsindede torrentfiler.

Torlock

Den første prioritet for torrentwebsteder som disse er at slippe af med falske torrenter. Torlock tager dette et skridt videre. For at sikre 100% bekræftede torrenter hævder Torlock at betale deres brugere $ 1 for hver falske torrent, de opdager.

RarBG

RarBG har en enorm database med bekræftede torrentfiler, hvilket gør det meget populært og ønskeligt torrentingssted. Hvis du har problemer med piratbugt, er dette websted bestemt et godt alternativ.

SeedPeer

Dette er også et fantastisk websted med millioner af pålidelige torrenter. Derfor er du sikker på, at alle dine torrent-downloads er tillid og verificeret.

Ond ånd

Demonoid er et meget betroet torrent-sted, der har været ude i branchen i lang tid. De er et privat torrent-samfund, hvilket betyder, at du ikke kan dele torrent uden først at blive registreret. Dette kan være et problem, da de har registreringspladser.

Sådan downloades Torrents på Android?

Det er nemt at downloade torrent til din Android-telefon. Uanset hvilken torrentklient, du ender med at bruge, er downloadprocessen mere eller mindre den samme. Ved at vælge magnetlinket til den torrentfil, du vil downloade, skal din torrentklient automatisk pop-up og begynde at downloade.

Nu gennem applikationen kan du se alle de torrents, der aktuelt findes på din enhed. Du kan også se udviklingen med dine downloads sammen med antallet af seeders og peers, der er knyttet til din bestemte fil. Når din download er afsluttet, skal dine filer vises i den angivne mappe.

Sådan downloades Torrents på iOS?

Torrenting på iOS har altid været en fantasi for millioner af iOS-brugere. Nå, den langvarige ventetid er forbi, da du nu kan downloade tusinder af torrenter inklusive yndlingsfilm, shows, spil, musikalbum, software og mere på dine iOS-enheder.

Når det kommer til download af torrents på iOS, kan du tage hjælp fra tre forskellige måder. Disse er:

 • Download torrents gennem iDownloader på iOS
 • Brug webbaserede tjenester på dine iOS-enheder til at downloade torrents
 • Brug torrentklient som iTransmission til at downloade og overføre torrentfiler på iOS

Sådan downloades Torrents på Mac?

Torrenting er let at forstå og bruge. Torrentfiler har ‘.torrent’-udvidelser, der er en lille del af filer, der er distribueret blandt mange peers. Disse filer downloades ikke traditionelt, hvilket involverer en klient og en server. I stedet downloades og distribueres de af brugerne selv, benævnt såfrø og udvask.

Du kan downloade torrents på Mac med en hvilken som helst torrentklient efter dit valg med det samme. Det anbefales dog stærkt, at du vælger populære og pålidelige torrentklienter. På denne måde kan du downloade alle dine yndlingsspil, musik og film uden besvær.

Sådan downloades Torrenter på Chromebook?

Der er 4 værktøjer, som du kan bruge til at downloade torrents på Chromebook. Disse indstillinger inkluderer skybaserede torrentklienter, der tilbyder skylagring. Hvilket er meget nyttigt, hvis din Chromebook ikke har meget lagerplads. Og du kan streame de downloadede torrenter fra din sky. Disse tjenester koster dog en præmie.

I modsætning til de skybaserede torrentklienter er Chrome-plugins gratis og integreres problemfrit med din browser. Torrent-filer downloades på computerens harddisk, da dette ikke tilbyder cloud-lager. Dette er optimalt for Chromebooks med rigelig lagerplads.

Sådan downloades Torrents i Indien sikkert?

Torrent-websteder i Indien er blokeret på grund af deres lov om krænkelse af ophavsret, som siger, at personer, der er fanget med piratkopiering, kan retsforfølges i henhold til artiklerne 63, 63-A, 65 og 65-A som dikteret af den indiske forfatning. Derfor præsenterer større torrentwebsteder som limetorrents.cc, Torrenlinks.net og torrentdownloads.me også advarselsmeddelelsen om krænkelse af ophavsret, som vi nævnte tidligere i denne blog.

På trods af at der er strenge ophavsretlige regler i Indien, er der stadig sikre og usikre måder at få adgang til blokerede torrent-websteder. Nu er der proxies, der er gratis, og som giver brugerne mulighed for at omgå geo-begrænsninger, men de er ikke sikre, og vi anbefaler ikke dem.

Derfor er den bedste mulighed for enhver indisk torrenter at bruge en velrenommeret VPN-service som Ivacy, der tilbyder uovertruffen privatliv sammen med den største sikkerhed i den digitale verden til en meget overkommelig pris. Vi vil diskutere nogle af vores foretrukne VPN-udbydere, som vi synes, du bestemt skal prøve.

Sådan søger du efter Torrents

Det er let at søge i en torrent-fil som at downloade enhver anden fil, du kan selv søge op ved at følge vores torrentguide.

Gå videre til dit foretrukne torrentwebsted, hvis du ikke er sikker, bare gå gennem vores liste nævnt ovenfor. Næsten ethvert websted har som søgebjælke placeret et sted øverst på siden, så du ikke skulle have problemer med at finde det.

Indtast nøgleordet for den fil, du vil hente, og resultaterne skal begynde at udfyldes. Når du finder den fil, du ledte efter, er det vigtigt, at du også tjekker torrentens helbred. Dette kan bestemmes af antallet af kammerater og såmaskiner, som en bestemt torrent har. Nogle websteder viser også et lille-verificeret ikon, der bestemmer, at samfundet har bestået filen.

Nu hvor du har fundet dig en verificeret torrent, er det tid til at downloade den. Torrentfilerne er virkelig små i størrelse, da de ikke er den egentlige fil, men i stedet kun en reference. Ligesom en torrentfil er der også magnetlink. Magnetlink downloades ikke fra en server, men downloades i stedet fra en peer.

Når din torrentfil er downloadet, kan du åbne den med enhver torrentklient efter dit valg. Bare gå til din download-mappe, find filen og dobbeltklik på den for at åbne den i din torrent-klient. Magnetlink er lidt forskellige, da de ikke downloades på din computer; de åbnes direkte i din torrent-klient.

Efter at have hentet torrent-filen eller magnetlinket til filen, begynder torrent-klienten at oprette forbindelse til tracker-serverne. Trackerserveren fortæller klienten om de andre peers, der også downloader den samme fil. Når du har fået alle de nødvendige oplysninger, begynder din torrentklient at downloade filen. Downloadhastigheden afhænger af størrelsen på sværmen og hastigheden på din internetforbindelse.

Torrenter til film og musik

Der er masser af torrentsider derude, der har alle de nyeste udgivelser. Naturligvis vil de mest populære steder være dem, der har filer med et godt antal podere og kammerater.

Sådan finder du falske Torrent-filer

find falske torrenter gennem torrentguiden

Falske torrenter bruges af svindlere og hackere til at udføre alle slags uetiske handlinger. Disse personer kan narre folk til at give deres følsomme bankoplysninger eller endda ødelægge deres computere ved at injicere malware.

Det er dog ikke så svært at identificere falske eller ondsindede torrenter. Der er nogle tydelige tegn, der burde tip enhver torrentbruger. Hvis du ikke er sikker på, hvilke tegn du skal kigge efter, nævner vi dog nogle tip i vores torrentguide, der skal hjælpe dig med at undgå potentiel falsk torrent.

Ondsindede uploadere

Nogle torrent-websteder har deres forfalskningstal forfalsket. Torrenter ser ud til at have tusinder af downloads, der narrer enhver til at tro, at de er legitime. Hvis du snubler over sådanne torrenter, er den første ting, du skal tjekke, kommentarerne under filen. Hvis der ikke er nogen eller meget få kommentarer, er det bedst, at du undgår sådanne torrenter.

Ren sundhedsregning

Pålidelige torrentwebsteder som dem, vi diskuterede i denne blog, har et stærkt samfund af legitime brugere. Disse brugere fungerer som et regulerende organ og godkender torrenter, der er sikre at downloade, mens de fjerner forfalskninger. Disse verificerede eller pålidelige filer er små i antal, da der bogstaveligt talt er millioner af torrentfiler på nettet.

Udgivelsesdatoer

Hver gang en ny film annonceres, ønsker vi at få hånden på den før nogen anden. Dette glemmer vi ofte at bekræfte filmens faktiske udgivelsesdato. Mange torrent-websteder uploader falske filer af kommende filmtitler og lokker os til at downloade dem.

Det er dog et simpelt problem, der let kan undgås. Gå til ethvert filmanmeldelsessted, og bekræft udgivelsesdatoer for den film, du vil se, inden du downloader.

Sikkerhedsregler til torrenting

Torrentens verden er meget enorm. Det kan være ganske overvældende for nye torrentbrugere at vide, hvilke torrents der er sikkert at downloade. Da flertallet af torrenter er ondsindede. Der er dog nogle regler, som enhver kan overholde for at forblive i sikkerhed i den stormende verden.

 1. Gå altid igennem kommentarer til en bestemt torrentfil
 2. Download kun torrenter fra pålidelig og hæderlig kilde
 3. Sørg for, at du er opmærksom på copyright-reglerne på det websted, du downloader fra
 4. Download aldrig fra usikre offentlige torrenting-sider
 5. Tilslut altid en VPN, mens du downloader torrent, det vil gøre dig anonym og sikker ved at registrere enhver form for malware i en torrentfil

Sådan øges din Torrent-downloadhastighed

Der er intet værre end langsom download-hastigheder til torrents, heldigvis er der få tip og tricks, som enhver torrentbruger kan bruge til at øge deres downloadhastigheder. Vi nævner nogle af dem i vores torrentguide for din bekvemmelighed.

Bekræft din båndbredde

Kontrollering af din tildelte båndbredde bør være din største bekymring, da internetudbydere kan smøre dine hastigheder afhængigt af belastningen på dine downloads. Sørg derfor for, at din internetudbyder giver dig deres lovede båndbredde for at sikre hurtig download. Du kan udføre en simpel test ved hjælp af online hastighedstesttjenester som Speedtest.net eller Battle for the Net til krydskontrol.

Brug korrekt Torrent-klient

Ikke hver torrenter er den samme og har forskellige torrenting vaner. Det samme gælder for torrenting af klienter, mens nogle er fyldt med funktioner, andre giver en mere forenklet brugeroplevelse. De fleste populære torrenting-klienter er tværplatformkompatible, så du kan bruge dem på enhver enhed, du foretrækker.

Brug sunde Torrenter

Du skal altid vælge en torrent med et godt afbalanceret forhold mellem såmaskiner. Hvis du gør det, forhindres det ikke kun, at du ved et uheld downloader malware-fyldte torrenter, men også sikrer, at du får en fungerende torrent-fil. Dette kan dog være en smule vanskeligt at udføre, men der er torrent-websteder, der nævner bekræftede torrenter for at lette processen.

Prioriter dine Torrents

Hvis du downloader flere torrenter samtidig, vil du måske prioritere dine downloads. Du kan gøre dette ved at vælge en af ​​dine igangværende downloads og derefter gå til fanebåndstildelingen for at prioritere fra høj, normal til lav afhængig af din præference.

Planlæg dine Torrents

Planlægning i torrentklienter er en meget cool funktion, sådan som det fungerer er det giver dig mulighed for at gashåndtere eller helt stoppe download af torrent i bestemte timer på dagen for at sikre, at dit internet fungerer korrekt. For eksempel foretrækker du at downloade torrenter om natten i løbet af din sovetid for maksimal båndbredde.

Begrænset internetudbydere fra at trottle din hastighed

Internetudbydere begrænser ofte brugernes båndbredde til at kompensere for trafikbelastning; Dette gøres i løbet af spidsbelastningen. Der er dog en enkel indstilling, som du kan finjustere hos de fleste torrent-klienter, der kaldes Protocol Encryption. Hvis du aktiverer denne indstilling, vil det være vanskeligt for internetudbydere at registrere kilden til dine downloads.

Bestem en god andel

Torrenter arbejder på lokalsamfundets bestræbelser for optimal fildeling. Hele essensen af ​​peer-to-peer-fil afhænger af podning. Det er en generel regel, at du mindst skal uploade det samme beløb, som du downloadede. Torrent-klienter kan automatisk indstille et godt andel, så du ikke behøver at bekymre dig om at skade samfundet.

Opret og del din første Torrent

Som vi nævnte tidligere, torrent community tror stærkt på konceptet om at betale det frem. For at blive en integreret del af det torrentende samfund skal du dele dine egne torrentfiler med andre torrentere. Heldigvis er torrentdelings- og oprettelsesprocessen meget let og kan gøres ved at følge vores trin, der er nævnt i denne torrentguide.

Det er også vigtigt, at du kun deler torrentsfiler, der hører til dig. Del aldrig andres intellektuelle ejendom uden samtykke, da det kan få dig i alvorlige problemer. Når det er sagt, lad os se på trinnene til oprettelse og deling af din første torrentfil for samfundet.

 1. Første ting åbner først din torrentklient; i vores tilfælde bruger vi Bittorrent-klient. Se efter Opret ny Torrent valgmulighed placeret i båndet øverst på klienten. Du kan alternativt bruge Fil mulighed for at Opret ny Torrent.
 2. Nu skal du præsenteres for et vindue til upload af torrents. For en enkelt fil kan du vælge Tilføj fil mulighed, men hvis du uploader en masse filer, kan du vælge Tilføj bibliotek og søge efter placeringen af ​​din fil.

opret din første torrentfil gennem vores torrentguide

 1. Nu, hvor du har valgt de filer, du vil dele, skal du nu tilføje en liste over trackere eller mere teknisk kendt som annoncer URL-adresser. Der er masser af tracker-lister på Google, eller du kan også bruge Github, da den også har en regelmæssigt opdateret liste over offentlige trackere.
 2. Nu, hvor du har indsat listen over trackere, kan du kontrollere Begynd podning og klik på skab knappen nederst på siden.
 3. Gem den nyligt oprettede torrentfil med et unikt navn, og den skal automatisk føjes til din liste over aktive torrents i din torrentklient. Filens status skal enten sige såning eller afsluttet afhængigt af fremskridt.
 4. Nu er din torrent-fil klar til at blive uploadet på dit foretrukne torrent-tracker-websted. Normalt giver torrent-websteder en upload-knap, som du kan bruge til at uploade din torrent på deres websted. Én ting at huske er imidlertid, at de fleste populære torrent-websteder kræver, at du derfor opretter en konto; skal du gennemgå deres copyright-regler, før du uploader.

del din første torrent gennem vores torrentguide

 1. Du kan også dele din nyoprettede torrentfil med dit samfund ved at dele linket til din torrentfil på en hvilken som helst social platform.

Konklusion

Peer-to-peer-teknologien udvides hurtigt. Nye teknologier og forretningsmodeller revolutionerer, hvordan vi deler data. Hele konceptet med centraliseret internet-hub er ved at ændre sig. Decentraliseret internet er fremtidens måde.

Derfor er det vigtigt, at vi forstår kernekoncepterne i P2P-fildeling, og hvordan vi kan bidrage til årsagen. Da hele systemet ikke bare ville eksistere uden bidrag fra andre kammerater, der tror på friheden til internettet.

Vi håber, at vores torrentguide hjalp dig med at forstå hele konceptet med torrents og ændre eventuelle misforståelser, du havde om peer-to-peer til fildeling.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map