120+ καλύτερες προσθήκες Kodi (Ιανουάριος 2020) * Λίστα εργασίας *

Καλύτερα-Kodi-Addons


Ακόμα δυσκολεύεται να πάρει πλήρως λειτουργούντα πρόσθετα Kodi αυτό το ρεύμα τέλεια το 2020?

Είσαι για μια θεραπεία. Έχουμε μια λίστα με 120+ καλύτερα addons Kodi για κάθε διαφορετική κατηγορία, δηλαδή Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές, Ζωντανή τηλεόραση, Αθλητισμός και Παιδιά.

Επί του παρόντος, τα addons κλείνουν κάθε δεύτερη εβδομάδα, γι 'αυτό χρειάζεστε ένα 100% κατάλογος εργασίας.

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης αποθετήρια και διεύθυνση URL προέλευσης του repo που είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση του καλυτέρου πρόσθετου Kodi σε 2 λεπτά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο:

Πριν ξεκινήσετε την προβολή ταινιών & Τηλεοπτικές εκπομπές από αυτά τα πρόσθετα, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα VPN για το Kodi. Προστατεύει το ιδιωτικό απόρρητό σας από τους ISPs κατά τη ροή. Για να πάρετε ένα premium VPN σε προσιτές τιμές, ελέγξτε τις καλύτερες προσφορές VPN και το VPN Χριστουγεννιάτικες Προσφορές μας 2020 και εξοικονομήστε χρήματα!

Contents

Δεν θέλετε να μεταβείτε στην πλήρη λίστα προσθέτων; Δοκιμάστε αυτά τα φίλτρα ...

Όλοι οι χρόνοι Καλύτερα πρόσθετα Πρόσθετα πρόσθετα Kodi 18 πρόσθετα Όλα σε ένα πρόσθετα Πρόσθετα ταινιών Αθλητικά πρόσθετα Ζωντανά πρόσθετα τηλεοπτικών πρόσθετων για παιδιά Πρόσθετα Anime Bollywood Ταινίες Πρόσθετα Συμπληρώματα μουσικής Πρόσθετα για νέα Επίσημα πρόσθετα Άλλα προσθήκες

Καλύτερα πρόσθετα Kodi 2020

* Δοκιμάσαμε όλα τα addons Kodi που αναφέρονται παρακάτω και είναι λειτουργεί τέλεια από τον Ιανουάριο του 2020.
Μετά την αξιολόγηση ολόκληρης της λίστας των επειγουσών προσθέτων, έχουμε συνοψίσει μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων addons Kodi.

Μεταξύ των 120+ πρόσθετων, αυτά είναι τα κορυφαία 10 καλύτερα addons Kodi για τον Ιανουάριο του 2020:

 1. Το πλήρωμα
 2. Θύελλα
 3. Ο Μαγικός Δράκος
 4. Exodus Redux
 5. ΒΑΛΤΟΣ
 6. Δηλητήριο
 7. Βουρτσίστε το V2
 8. Κινηματογραφικό βούτυρο
 9. Yoda
 10. Γκάια

Το πλήρωμα

Το-Crew-Kodi-addonΤο πλήρωμα είναι ένα ολοκαίνουργιο addon για το Kodi ενώ μπαίνει στο 2020. Με αυτό το addon μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, IPTV, παιδιά, γυμναστήριο, ραδιόφωνο και Stand-up κωμωδία. Επιλέγει μόνο εκείνους τους συνδέσμους ροής που λειτουργούν καλά, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ σε κάθε άλλο σύνδεσμο για να λειτουργήσει.

Αποθήκη: Επιστροφή στην ομάδα συνεργείων

Πηγή: https://team-crew.github.io/

Προγραμματιστής: Το πλήρωμα

Θύελλα

Tempest-addon-for-KodiΤο Tempest είναι βασικά ένα addon ταινίας που έχει όλα τα είδη των Ταινιών τμήμα, αλλά έχει επίσης ένα τμήμα Live TV που θα σας φέρει 100 των ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από όλον τον κόσμο. Μόλις κάνετε κλικ στο μενού Ταινίες, θα πρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία επιλογών όπως το είδος, το έτος, οι δημοφιλείς, οι νικητές του Oscar κτλ..

Αποθήκη: Αντανακλαστικά

Πηγή: https://tempest0580.github.io/

Προγραμματιστής: Θύελλα

Μαγικό Δράκος

Μάγος-Δράκος-KodiDog Bollocks που μετονομάστηκε ως Maverick TV Repository ήρθε με ένα άλλο all-in-one πρόσθετο Kodi Magic Dragon, όταν το παρόμοιο πρόσθετο που ονομάζεται Pyramid Kodi έκλεισε. Περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, ζωντανά αθλήματα, ντοκυμαντέρ, τμήμα παιδιών και ραδιόφωνο. Μπορεί να βρεθεί και στο Maverick TV και στο Repository Supremacy.

Αποθήκη: MaverickTV Repo

Πηγή: http://ezzer-mac.com/repo

Προγραμματιστής: Μαγικό Δράκος

Exodus Redux

νέο-Exodus-Redux-Kodi-addon Το Exodus Redux είναι παρόμοιο με το πρόθεμά του, δηλαδή το δημοφιλές Exodus. Βγάζει συνδέσμους από το Lambda Scraper το οποίο πιστεύεται ότι είναι καλύτερο από το Universal Scraper και άλλους. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει περισσότερο και οι αρχές θα έχουν μια δύσκολη στιγμή να την κλείσουν, που είναι το δικό σου add-on Kodi.

Αποθήκη: Exodus Redux Repo

Πηγή: http://i-a-gentub.io/repo/

Προγραμματιστής: Ι-Α-Ο

ΒΑΛΤΟΣ

Fen-Kodi-addonΤο FEN είναι ένα καλό addon για το Kodi με τμήματα όπως Movies, TV Shows, Discover, Trakt List, Watched list, In-progress και πολλά άλλα. Το Discover είναι το νέο τμήμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε Ταινίες ή Τηλεοπτικές Σειρές σύμφωνα με το γούστο σας σε είδος, κλπ. Φέρνει ποιοτικούς συνδέσμους και πολλά από αυτά λειτουργούν αρκετά καλά.

Αποθήκη: Tiki Peter Cost

Πηγή: https://tikipeter.github.io/

Προγραμματιστής: Tiki

Δηλητήριο

Καλύτερο-Kodi-addon-VenomΤο Venom είναι ένα άλλο πρόσθετο ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που έχει μια παρόμοια διεπαφή με εκείνη της Εξόδου που αποτελείται από τα ίδια τμήματα. Είναι ένα νέο addon που συμβαίνει να τραβάει διάφορους συνδέσμους σε ποιότητα HD που είναι μια σπάνια προοπτική. Θα βρείτε όλες αυτές τις ταινίες που είναι διαθέσιμες και σε θέατρα.

Αποθήκη: Venom Repo

Πηγή: https://123venom.github.io/

Προγραμματιστής: Δηλητήριο

Απολέπιση V2

best-Kodi-addons-2019-Scrubs-V2Κοιτάζοντας τη διασύνδεση του Scrubs V2, μπορεί να μοιάζει με ένα addon Kodi για ταινίες. Αλλά υπάρχει μια παγίδα, είναι ένα add-on του All-In-One με όλα.

Στο μπροστινό μενού μπορείτε να δείτε τμήματα όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, νέες ταινίες, νέα επεισόδια, λίστα IMDB, λίστα TMDB και πολλά άλλα.

Υπάρχει ένα ακόμα τμήμα που ονομάζεται Περισσότερες πληροφορίες που εκπέμπουν ζωντανά κανάλια IPTV. Αυτή είναι η διαφορά.

Αποθήκη: JewRepo

Πηγή: https://jewbmx.github.io/

Προγραμματιστής: JewBMX

Yoda

Yoda-best-Kodi-addonΤο Yoda κατατάσσεται στον κατάλογο των καλύτερων addons μας για το Kodi 2020, καθώς παίρνει τη διασύνδεση από το παλιό Exodus και το Covenant addon που σας φέρνει με τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στην ενότητα Ταινίες, θα εμφανιστούν διάφορες κατηγορίες όπως το έτος, οι γλώσσες, τα πιο δημοφιλή κλπ. Μόλις επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή, επιλέξτε οποιεσδήποτε ταινίες, θα τραβήξει πολλές συνδέσεις. Εκεί εσύ, ευτυχισμένη ροή!

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Πηγή: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προγραμματιστής: μικρό

Κινηματογραφικό βούτυρο

Κινηματογράφος-Θέατρο-Βούτυρο-Καλύτερο-Kodi-addonsΚινηματογραφικό βούτυρο Kodi είναι ένα ακόμη καλύτερο addons ταινιών Kodi 2020 παρόμοιο με το πώς λειτουργεί το Σύμφωνο και η Εξοδος. Στο μπροστινό μενού του έχετε την κατηγορία Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, νέες ταινίες και νέα επεισόδια. Όλες οι ταινίες που θέλετε να αναζητήσετε υπάρχουν εδώ σε αυτό το πρόσθετο, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε μόνο στο λογισμικό Kodi. Βρίσκεται στο Repository Diamond Wizard.

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: MTB

Γκάια

Gaia-Kodi-addonΤο Gaia Kodi είναι ένα από τα κορυφαία addons Kodi που προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο βίντεο, δηλ. Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από πολλές πηγές.

Έχει εισαγάγει την τελευταία έκδοση 4 και συνεργάζεται με υπηρεσίες όπως το Real Debrid και το Trakt.tv. Είναι πλέον πλήρως λειτουργική και μεταδίδει περιεχόμενο με ένα κλικ.

Προγραμματιστής: Γκάια

Αναφορά: Gaia Repo

URL προέλευσης: https://repo.gaiakodi.com/

Σημαντική σημείωση: Αυτές είναι η συνδυασμένη λίστα επίσημων και ανεπίσημων προσθέτων Kodi. Ορισμένα από αυτά τα πρόσθετα είναι γεωγραφικά περιορισμένα και γι 'αυτό μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN που υποστηρίζει το Kodi. Ακολουθεί ο κατάλογος των κορυφαίων 5 αξιολογήσεων VPN από 150 + VPN που υποστηρίζουν όχι μόνο την Kodi αλλά παρέχουν στους χρήστες τους σημαντικά χαρακτηριστικά.

VPN ProvidersPrice ($) Ειδικές προσφορέςΠερισσότερες πληροφορίες
Καλύτερο προσιτό VPN PureVPN PureVPN 10,95 δολάρια $ 2.91 Κάθε μήνα 73% Off
Αποκλειστική Έκπτωση 2 ετών Σχέδιο
Διαβάστε την αναθεώρηση
Γρήγορη υπηρεσία VPN Surfshark Surfshark 11,95 δολάρια 1,99 δολάρια Κάθε μήνα 83% εκτός λειτουργίας
2 Χρόνια Deal
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για το Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN 9,95 δολάρια $ 2.25 Κάθε μήνα 77% OFF
2 Έτος Deal
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για ροή ExpressVPN ExpressVPN 12,95 δολάρια $ 8.32 Κάθε μήνα 35% OFF
Δεν υπάρχει αποκλειστική προσφορά
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για ιδιωτική περιήγηση CyberGhost CyberGhost 12,99 δολάρια $ 2.75 Κάθε μήνα 79% Off
1 έτος διαπραγμάτευσης
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για την απελευθέρωση του Geo NordVPN NordVPN 11,95 δολάρια $ 3.49 Κάθε μήνα 70% Off
Σχέδιο 3 ετών
Διαβάστε την αναθεώρηση

Νέα Καλύτερα πρόσθετα Kodi

Τα νέα πρόσθετα Kodi είναι λιγότερο πιθανό να κλείσουν από τους οργανισμούς και επομένως να επιβιώσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ως αποτέλεσμα, τα πιο πρόσφατα πρόσθετα Kodi είναι πιο ισχυρά από τα προηγούμενα add-ons.

Δείτε τα τελευταία μας πρόσθετα Kodi:

 • Υπέροχες υποσχέσεις
 • Είμαι εγώ
 • Πάλη του Γιόκι
 • Μικρό Βασίλειο
 • Καρχαρίας
 • Αδιάφορη
 • Ο κ. Αόρατος
 • JoyRide
 • Η Κόκκινη Βασίλισσα
 • Αερόβια
 • Tubes Toons
 • Aspis
 • Απεριόριστος
 • Θάνατος από ψηλά
 • Cult Flix
 • Butter Fingers
 • Πρωτότυπα
 • IMDB

Υπέροχες υποσχέσεις

Υπέροχα-υπο-καλύτερα-Kodi-addonsΠαρακολουθεί το Anime κάνει το χρόνο σας να πετάξει; Αυτό το addon Kodi έχει όλα τα τελευταία Anime που θα απολαύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι κύριες κατηγορίες περιλαμβάνουν το ημερολόγιο Anime Airing, το All, την Α-Ζ λίστα, τα είδη και τις ετικέτες, τα τελευταία, τα δημοφιλή, τα τυχαία και άλλα.

Σας φέρνει το περιεχόμενο βίντεο με είτε subs ή dubs, αλλά είναι διαθέσιμο σε HD.

Αποθήκη: DxCx Repo

Πηγή: https://beta.wonderfulsubs.com/kodi/

Προγραμματιστής: DxCx

Είμαι εγώ

καλύτερα-Kodi-addons-I-Am-ΕγώΜπορεί να είναι ένα παράξενο όνομα για ένα καλύτερο addon Kodi, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Πρόκειται για ένα πρόσθετο ταινιών χωρίς αμφιβολία που περιέχει τμήματα που περιλαμβάνουν Οικογενειακές Ταινίες, Τηλεοπτικές Προβολές, Τηλεοπτικές Προβολές Οικογένειας, Νέες Ταινίες, Νέα Επεισόδια και Ντοκιμαντέρ.

Υπάρχει μια νέα ενότητα με το όνομα 'Movie Coming Soon' όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ρυμουλκούμενα για τις επερχόμενες ταινίες.

Αποθήκη: Golden Gun Repo

Πηγή: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Προγραμματιστής: Κηδεμόνας

Μικρό Βασίλειο

λίγο-Βασίλειο-καλύτερα-Kodi-addonsΤο Little Kingdom είναι ένα φανταστικό addons Kodi για μικρά παιδιά. Τα παιδιά σας μαθαίνουν αγγλική ορθογραφία, τραγούδια και πολλά άλλα.

Αυτά τα τμήματα περιλαμβάνουν ορθογραφία, ιστορία Bots, Justin Time, Puffin Rocks, Fortnite Dance Stuff, Προσπαθήστε να μην γελάσετε και Disney Theme Songs, και μερικά ακόμα.

Αφού καταγράφονται όλα τα επεισόδια, μπορείτε να τα δείτε σε ποιότητα HD.

Αποθήκη: T2K Repo

Πηγή: https://www.t2k-cloud.co.uk/Repo/

Προγραμματιστής: Pedro

Καρχαρίας

Καρδιά-καλύτερο-Kodi-addonsΕίστε fan του NHL και του Nascar; Τότε αυτό το addon μπορεί να είναι μόνο για εσάς.

Φέρνει ρελέ NHL και Formula 1 από τις εποχές 2017-2018 σε εποχές 2018-2019. Θα προβάλει μόνο στιγμιότυπα του αθλήματος αλλά δεν θα εμφανίσει ζωντανή ροή.

Αποθήκη: Κατάστημα καρχαριών

Πηγή: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Προγραμματιστής: Shark55

Αδιάφορη

Μη εστιασμένο-best-kodi-addonΤο μη εστιασμένο είναι ένα πρόσθετο ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά κατηγοριοποιείται σε μερικές περίεργες ενότητες.

Αυτά τα τμήματα περιλαμβάνουν Dead of Night, Justice, LNL, Outlaw, Rico, Sanity και Scythe.

Για παράδειγμα, το τμήμα Νεκράς Νύχτας περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ για το έγκλημα, το τμήμα εκτός νόμου περιλαμβάνει τις ταινίες Western, Black N White και ούτω καθεξής.

Όλα τα τμήματα έχουν ροές ποιότητας HD και SD και όχι λιγότερο.

Αποθήκη: Μη εστιασμένο ρεπό

Πηγή: https://mr-unk-known.github.io/repo/

Προγραμματιστής: Εμπορικό σήμα

Ο κ. Αόρατος

καλύτερο-Kodi-addons-Mr-αόρατοΕπιθυμία να παρακολουθήσετε τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές; Η σημασία του ονόματός της μπορεί να ακούγεται περίεργη, αλλά ο κ. Invisible ρέει όλες τις νέες ταινίες στο addon του.

Θα βρείτε τμήμα Αθλημάτων επίσης ότι αθλητικά ρεύματα όπως NBA, MLB, Ice Hockey, Formula 1, Τένις και Κρίκετ.

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα Νέων Ταινιών για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς σχετικά με την ποιότητα, αλλά θέλουν να ρέουν από πρώτο χέρι.

Αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα addons για το Kodi.

Αποθήκη: Κ. Αόρατο ρεπό

Πηγή: http://mr-invisibles.github.io/repo/

Προγραμματιστής: Ο κ. Αόρατος

JoyRide

JoyRide-best-Kodi-addonsΟι οπαδοί των μοτοσικλετιστών έχουν υπέροχα νέα για να αναλογιστούν, καθώς η JoyRide είναι ακριβώς αυτό που θέλουν.

Μεταδίδει ζωντανά γεγονότα μηχανοκίνητων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Ταινιών που σχετίζονται με τέτοια αθλήματα.

Ορισμένες από αυτές τις καλύτερες κατηγορίες προσθέτων Kodi περιλαμβάνουν Super Cars, Super Bikes, Motorsports TV και Κλασικές Συλλογές.

Αποθήκη: Υπεροχή

Πηγή: http://2supremacy.uk/repo/

Προγραμματιστής: Ο Τζόκερ

Η Κόκκινη Βασίλισσα

Τα κόκκινα-βασίλιστα-καλύτερα-Kodi-addonsΠρόκειται για ένα ξεχωριστό και καλύτερο νέο addons Kodi που περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για ζωντανή τηλεόραση και αθλητισμό.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κάτω από την κατηγορία δικτύου που περιλαμβάνει Netflix, Hulu, HBO, CW και πολλά άλλα.

Το Trakt και το Real Debrid λειτουργούν και στο πλαίσιο αυτού του πρόσθετου.

Αποθήκη: Umbrella Corporation Repo

Διεύθυνση URL επαναπληρωμής: http://racooncity.gq/repo/

Προγραμματιστής: Ja5on

Αερόβια

Αερόμπικ-καλύτερα-Kodi-addonsΑγάπη Aerobics; Τότε αυτό το addon είναι μόνο για εσάς. Έχει μερικά ενδιαφέροντα τμήματα που περιλαμβάνουν το Zona Fitness Dance, το Zona Meditation, το Zona Virtual Gym κλπ.

Για να παραμείνουν τα παιδιά σας σε φόρμα, έχει ξεχωριστό τμήμα Zona Kids που προσφέρει μαθήματα Zumba και άλλες μαθήματα χορού.

Επίσης, θα βρείτε διάφορες κατηγορίες στην ισπανική γλώσσα.

Αποθήκη: Kodi Leia Repo

Διεύθυνση URL επαναπληρωμής: http://kodileia.xyz/

Προγραμματιστής: Juldelja

Tubes Toons

Tube-Toons-νέα-Kodi-addonsTube Toons addon ανήκει στα παιδιά όπου μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές από τις καλύτερες κινούμενες εικόνες, όπως το Βασίλειο και το Holly's Kingdom, Little Einstein, Peppa Pig και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να ζωντανά κινούμενα σχέδια ροής που τρέφονται επί του παρόντος στην τηλεόραση.

Μια δημοφιλής οδός Cartoon Sesame Street είναι επίσης διαθέσιμη για προβολή.

Αποθήκη: Πυρκαγιά-Πύρο

Διεύθυνση URL επαναπληρωμής: https://incendiary-pyro.github.io/

Προγραμματιστής: Πύρο

Aspis

Aspis-best-Kodi-addonsΗ υπεροχή έρχεται με ένα ακόμα add-in του All-In-One που περιλαμβάνει ταινίες 4k, ταινίες 3D, ταινίες για παιδιά, μουσική, αθλήματα κ.λπ..

Δοκίμασα το τμήμα ταινιών 4K και ρέει με τέλεια ποιότητα βίντεο χωρίς να ζητά κανένα Trakt ID.

Χρησιμοποιεί το Trakt ID αν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο 3D.

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Διεύθυνση URL επαναπληρωμής: http://2supremacy.uk/repo/

Προγραμματιστής: Υπεροχή

Απεριόριστος

Απεριόριστα-καλύτερα-Kodi-addonsΈνα άλλο πρόσθετο All-In-One με ενότητες που περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιδιά, αθλητικά, νέα και άλλα.

Έχει ένα ξεχωριστό τμήμα ειδήσεων, έτσι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να παραμένουν ενημερωμένοι για τα παγκόσμια νέα.

Υπάρχει ένα άλλο τμήμα που ονομάζεται Real-Debrid lounge όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες 4k με συνδρομή Real-Debrid.

Αποθήκη: Πολυτελές Repo

Διεύθυνση URL επαναπληρωμής: http://luxurywizard.space/luxury/

Προγραμματιστής: Πολυτέλεια

Θάνατος από ψηλά

Καλύτερο-Kodi-addon-Θάνατος-από-πάνωΤο Falcon έχει συμβάλλει εδώ και πολύ καιρό στην κοινότητα Kodi. Είναι ένα add-in του All-In-One με ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιδιά και άλλα τμήματα.

Αυτές οι κατηγορίες διανέμονται με διαφορετικές επιλογές, δηλ. Οι Ταινίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα Eyasess Reloaded, ενώ οι αθλητές είναι παρόντες στο Falcon Sports.

Αποθήκη: AJ χτίζει Repo

Πηγή: http://ajbuilds.uk/secret/

Προγραμματιστής: Ομάδα Falcon

Cult Flix

Cult-best-Kodi-addonΤο Cult Flix είναι ένα add-on ταινίας και YouTube. Στην ενότητα "Ταινίες", καλύπτει 5 διαφορετικές κατηγορίες, δηλαδή Δράση, Κωμωδία, Έγκλημα, Τρόμος και Sci-Fi.

Κάτω από το τμήμα YouTube, καλύπτει το Comedy, Horror και Sci-Fi. Αυτή η ενότητα σάς φέρνει όλα τα πιο πρόσφατα βίντεο που εμπίπτουν σε αυτά τα είδη.

Αποθήκη: Βούτυρο Fingers Repo

Πηγή: http://j1wizard.net/butter/

Προγραμματιστής: J1

Butter Fingers

Καλύτερο-Kodi-addon-βουτύρου-δάχτυλαButter Fingers είναι το νέο addon από το Butter Finger Repo που σας φέρνει διαφορετικό είδος ταινίας.

Αυτά περιλαμβάνουν τη δράση, το κλασικό, το δράμα, την οικογένεια, το έγκλημα, το μυστήριο κλπ. Καλύπτει επίσης το τμήμα Αθλητισμού.

Δεν θα βρείτε ζωντανά αθλήματα, αλλά θα βρείτε κυλίνδρους για σημαντικά παιχνίδια.

Αποθήκη: Βούτυρο Fingers Repo

Πηγή: http://j1wizard.net/butter/

Προγραμματιστής: J1

Πρωτότυπα

Πρωτότυπα-καλύτερα-Kodi-addonΤα πρωτότυπα Kodi αποτελείται από Original TV Series και Ταινίες από Netflix, Hulu, και Αμαζόνα.

Μεταδίδει τις πιο πρόσφατες και παλιές τηλεοπτικές εκπομπές που είναι διαθέσιμες σε αυτές τις υπηρεσίες ροής.

Επιπλέον, προβάλλει σειρές που είναι ακόμα διαθέσιμες σε θέατρα.

Αποθήκη: Ο κ. Freeworld Repo

Πηγή: http://legionworldtv.com/zips/

Προγραμματιστής: Ελεύθερος κόσμος

IMDB

IMDB-Best-Kodi-addonΦυσικά έχετε ακούσει για το Internet Movie Database (IMDB), αλλά τώρα είναι διαθέσιμο στο Kodi.

Είναι ο κόμβος για όλους τους τύπους Ταινιών, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν Τελευταία έκδοση, περισσότερη προβολή, Οικογένεια, Παιδιά, και συνολικά 20 άλλες κατηγορίες.

Όλες αυτές οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε ποιότητα SD ή HD.

Αποθήκη: Ο κ. Freeworld Repo

Πηγή: http://legionworldtv.com/zips/

Προγραμματιστής: Michael Myer

Kodi 18 Leia Addons

Το Kodi 18 Leia τελικά κυκλοφορεί μετά από μεγάλες εικασίες και έρχεται με μια συναρπαστική διασύνδεση. Σε αυτήν την έκδοση Kodi, ένας χρήστης μπορεί να παίξει παιχνίδια παράλληλα με την παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και άλλων περιεχομένων μέσων ψυχαγωγίας. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα addons για το Kodi 18:

 • Μαθαίνω μια γλώσσα
 • Σύμπαν
 • Ο βασιλιάς Boxset Reborn
 • TMDB
 • Falcon Αναγεννημένο Kodi
 • Seren
 • Ελαφρύς κεραυνοί
 • Η πάλη του Jhoki

120+ καλύτερες προσθήκες Kodi (Ιανουάριος 2020) * Λίστα εργασίας *

Μαθαίνω μια γλώσσα

Learn-a-Language-Best-Kodi-AddonsΘέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα; Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα addons Kodi 18 που διευκολύνει τους expats να μάθουν οποιαδήποτε νέα γλώσσα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 10 γλώσσες που μπορείτε να μάθετε, όπως ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, κλπ. Υπάρχει ένα live podcast 24/7 που σας βοηθά να μάθετε τη γλώσσα. Επιπλέον, θα σας δώσει μια λίστα με βίντεο για εκμάθηση hacks, βασικές λέξεις, συμβουλές και πολλά άλλα. Παρ'το τώρα!

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Πηγή: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προγραμματιστής: Πάρτε το UKTV Allstars

Προσθέστε το UniverseHD

Σύμπαν-Kodi-Best-Kodi-addons

Το addon του κόσμου έχει έναν μοναδικό συνδυασμό Ταινιών όπου αποτελείται από ταινίες 3D, κινηματογραφικές ταινίες Bollywood, ταινίες HD, παιδιά και ούτω καθεξής. Θα βρείτε αυτό το καλύτερο addons για Kodi Leia add-on χωρίς προβλήματα στο Galaxy Repo.

Αποθήκη: Αποθήκη Galaxy

Πηγή: http://universe.worldkodi.com/

Προγραμματιστής: Nemzzy668 και DevKong

Ο βασιλιάς Boxset Reborn

Boxset-King-Reborn-Best-Kodi-Addons

Boxset King Reborn έχει μια μοναδική διεπαφή, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο addon που θα δείτε. Το στέμμα ενός βασιλιά στρέφεται περιστρεφόμενο στο παρασκήνιο σε συνεχή κίνηση. Το περιεχόμενο αυτού του καλυτέρου πρόσθετου Kodi περιλαμβάνει Action, Thriller, Sci-Fi, Mystery και άλλες κατηγορίες. Θα βρείτε Ταινίες σε κάθε κατηγορία που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε αμέσως τη ροή.

Αποθήκη: Κελάρι πόρτας TV Repo

Πηγή: http://cellardoortv.com/repo/

Προγραμματιστής: [Βραχίονες]

TMDB

best-kodi-TMDB-addonsΤώρα μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε ταινίες με βάση τα κινηματογραφικά στούντιο TMDB Kodi. Υπάρχουν πολλά στούντιο όπως το Columbia TriStar, η Disney, η Twentieth Century Fox, η Sony Pictures κ.λπ. Είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο ταινιών από την αντίστοιχη ενότητα και την ποιότητα UHD. Τώρα αυτό είναι κάτι μοναδικό.

Αποθήκη: Ο κ. Freeworld Repository

Πηγή: http://legionworldtv.com/zips/

Προγραμματιστής: Ελεύθερος κόσμος

Falcon Αναγεννημένο Kodi

Falcon-RebornΤο Falcon Reborn Kodi είναι ένας κόμβος για παλιές και νέες ταινίες που μπορούν να βρεθούν σε ένα μέρος. Έχει επίσης πάρει τμήμα Live Sports, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει ξεχωριστό τμήμα Marvel vs DC για να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες DC και Marvel σε ένα μέρος. Μια λειτουργία Trakt είναι επίσης διαθέσιμη εάν θέλετε να κάνετε ομαλή ροή ταινιών HD. Βρίσκεται στο AJs Repository.

Αποθήκη: AJ χτίζει Repo

Πηγή: http://ajbuilds.uk/secret/

Προγραμματιστής: Ομάδα Falcon

Seren

Επικεφαλής-επάνω-Kodi-addonsΤο Seren addon μπορεί να βρίσκεται στη φάση beta, αλλά εξακολουθεί να είναι το καλύτερο add-on του Kodi όταν πρόκειται για ροή δημοφιλών ταινιών, ταινιών Trending, πιο Watched και πολλών άλλων.

Μπορείτε επίσης να βρείτε την κατηγορία Box Office Top 10 και να παρακολουθήσετε Ταινίες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα κορυφαία γραφήματα. Παρά την beta φάση, δεν συντρίβει ή περιέχει σφάλματα.

Προγραμματιστής: Nixgates

Αναφορά: Nixgates Repo

URL προέλευσης: https://nixgates.github.io/packages

MTB's Greased Lightning

MTB-Greased-LightningΤο Greased Lightning διαθέτει εκπληκτικές συλλογές ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από όλες τις υπηρεσίες streaming όπως HBO, Netflix, Hulu κ.α..

Υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται "Συλλογή Ταινιών", η οποία θα προβάλλει επίσης ταινίες από 50 έως 90.

Εάν παρατηρήσετε αργή ροή, στη συνέχεια μέσα στο μενού του υπάρχει μια επιλογή 'Greased Lightning: Clear All Cache' που θα λύσει τυχόν κακές ζητήματα streaming.

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: MTB

Πάλη του Γιόκι

Jhokis-Πάλη-Kodi-addonsΕίστε ένας από εκείνους τους οπαδούς αγώνα που ποτέ δεν χάσετε μια εκπομπή ζωντανά?

Η πάλη του Jhoki θα σας φέρει ζωντανή πάλη, MMA και όλα τα είδη αγώνων αγώνα απευθείας στο Kodi.

Μερικά από τα τμήματα περιλαμβάνουν, Δευτέρα Νύχτα Raw (Live), Smack Down, UFC, UFC Replays, Πάλη PPV και πολλά άλλα.

Αποθήκη: Mancave Repo

Πηγή: http://mcteam.tech/repo/

Προγραμματιστής: Παιδί θαύμα

Καλύτερα πρόσθετα Kodi Όλα σε Ένα

Τα πρόσθετα All-In-One είναι αυτά που προσφέρουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση και ταινίες για παιδιά. Εδώ παρουσιάζουμε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi All-In-One που λειτουργούν τέλεια:

 • Guillermo Tell
 • Τρελό Τιτάνα
 • Atriox
 • Στο Flix
 • Heisenberg
 • Borg
 • Καμβάς
 • HTMC TV
 • 7of9 Kodi
 • Wow Kodi
 • Χρόνος

Guillermo Tell

Guillermo-best-Kodi-addonΟι χρήστες του Kodi ονειρεύονται να έχουν ένα καλύτερο addon Kodi που θα μεταφέρει όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, σε ζωντανή τηλεόραση και ζωντανά αθλήματα. Αυτά ονομάζονται add-on Όλα σε Ένα και ο Guillermo Tell είναι δημοφιλής. Έχει όλες αυτές τις κατηγορίες και περισσότερο.

Αποθήκη: Ο κ. Freeworld

Πηγή: http://legionworldtv.com/zips/

Προγραμματιστής: Ελεύθερος κόσμος

Τρελό Τιτάνα

Τα Mad-Titan-Best-Kodi-addonsΤο Mad Titan Kodi είναι ένα απίστευτο βίντεο που περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, αθλητικά και παιδιά τμήμα. Έτσι, τεχνικά θεωρείται ως το καλύτερο add-on του All-in-One. Έχει επίσης ένα τμήμα Real-Debrid και Trakt. Έχει τραβήξει πολλούς μεγάλους συνδέσμους και λειτουργεί πολύ καλά.

Αποθήκη: Δακτύλιος του Κρόνος Repo

Πηγή: http://www.planet-universe.co.uk/

Προγραμματιστής: 1-Cool-Guy

Atriox

Best-Addon-για-Kodi-AtrioxΑν θέλετε όλη τη γεύση της ψυχαγωγίας σε μία βολή, τότε το add-on Atriox All-in-One είναι για εσάς. Στο μενού του, θα έχει ταινίες 4K που θα τρέξουν από Real Debrid, Live TV, ζωντανά αθλητικά γεγονότα, τηλεοπτικές εκπομπές 24 ώρες το 24ωρο, κορυφαίες ταινίες, παιδικά φιλμ, συναυλίες και πολλά άλλα. Η τοποθέτησή του στις κουκέτες σας θα δώσει μια μοναδική εμπειρία.

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Πηγή: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προγραμματιστής: Atriox

Στο Flix

Καλύτερο-Kodi-addon-at-the-flixΣτο Flix είναι ένα πολύ σημαντικό addon που προέρχεται από το Maverick Repository που καλύπτει όλες τις πτυχές της ψυχαγωγίας όπως ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες για παιδιά, ζωντανές συναυλίες και πολλά άλλα. Οι χρήστες Kodi που έχουν λογαριασμό Real Debrid θα επωφεληθούν πολύ από αυτό το πρόσθετο, καθώς θα προβάλλουν 4K και 3D Ταινίες για αυτούς τους χρήστες.

Αποθήκη: Maverick TV Repo

Πηγή: http://mavericktv.net/mavrepo/

Προγραμματιστής: Ανυπότακτος

Heisenberg

Heisenberg-νέο-kodi-addonΟ Heisenberg του Breaking Bad επιστρέφει ως addon Kodi που σας φέρνει τόνους βίντεο για ενήλικες και παιδιά. Κατά τη μεταφόρτωση αυτού του πρόσθετου στο Kodi, θα μεταδίδει όλα τα είδη των Ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, Αθλητικών αναπαραγωγών, ζωντανής τηλεόρασης, μουσικής και ειδησεογραφικών εκπομπών. Είναι ο τέλειος τρόπος για την προηγούμενη φορά που είστε μόνοι ή με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Αποθήκη: FireStick Plus Man

Πηγή: http://fspmkodi.com/_repo/

Προγραμματιστής: Heisenberg

Borg

Borg-Best-Kodi-AddonsΤο Borg είναι ένα από τα λίγα add-ons της AJ Builds που φιλοξενούνται από το χώρο αποθήκευσης του. Αυτός είναι ένα πρόσθετο Όλα σε Ένα με ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, τμήμα παιδιών και δίκτυα. Δεν έχει τμήμα Live TV, αλλά ποιος νοιάζεται όταν μπορείτε να πάρετε τη σειρά Netflix και HBO χωρίς τη συνδρομή?

Αποθήκη: AJ χτίζει Repo

Πηγή: http://ajbuilds.uk/secret/

Προγραμματιστής: Nitron

Καμβάς

καλύτερα-Kodi-addons-καμβάΟ καμβάς είναι το καλύτερο addon Kodi που υπάρχει στην κατηγορία του All-In-One. Γιατί το λέω αυτό γιατί όχι μόνο έχει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανή τηλεόραση, αλλά φέρνει επίσης τους χρήστες Live Sports, Kids stuff, Stand-up Comedy και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά να μασάτε όταν έχετε αυτό το πρόσθετο για εγκατάσταση.

Αποθήκη: Kodi Help Repo

Πηγή: http://kodihelp.net/repo/

Προγραμματιστής: Κοινότητα

HTMC TV

HTMC-TV-best-Kodi-addonsΤο HTMC TV είναι ένα πρόσθετο "Όλα σε Ένα" που έχει τόνους ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Για προβολή ποιότητας 4k, το καθιστά διαθέσιμο στους χρήστες για να επιλέξουν το Trakt Hub. Είναι ένα πλήρες πρόσθετο που θα σας μεταφέρει σε ροή κάθε περιεχομένου βίντεο μέσων. Διατίθεται στο HTMC Repo.

Αποθήκη: HTMC Repo

Πηγή: http://repo.htmc.tv/

Προγραμματιστής: HTMC

7ο9

Καλύτερα-Kodi-addons-7of9

Ένα add-in του All-In-One (AIO) που διαθέτει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση και αθλήματα. Κάτω από την κατηγορία Ταινίες, έχουμε Star Wars / Star Trek, Super Heroes, Πολεμικές Τέχνες, Urban / Gangster, Short Films και άλλα. Ακούστε πολλά μεγάλα podcasts, δείτε Stand-up Comedy, Νέα και Fitness. Έτσι, βασικά, έχετε όλα κάτω από ένα πακέτο.

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: Ομάδα Diamond

Wow Kodi

Wow-Kodi είναι ένα add-in του All-in-One που διαθέτει όλα. Προέρχεται από το UKodi 1 Repository και συνδέεται με άλλα πρόσθετα του UKodi. Δείχνει ταινίες 4K, ταινίες 3D και νεοεμφανιζόμενες εκπομπές Netflix και HBO. Τίποτα δεν χτυπά το περιεχόμενο βίντεο του Wow addon.

Αποθήκη: UKodi1 Repo

Πηγή: http://Ukodi1.com/Repo/ 

Προγραμματιστής: Ομάδα UKodi1 και Gandelf

Χρόνος

Χρόνος Καλύτερο addons Kodi

Το Skydarks αναδείχθηκε πρόσφατα ως το νέο αποθετήριο Kodi που ξεκίνησε ένα πρόσθετο all-in-one που ονομάζεται Chronos. Έχει τμήματα που περιλαμβάνουν ταινίες, ζωντανά αθλήματα, συναυλίες και ραδιόφωνο. Επιπλέον, σας παρέχει Live TV κανάλια για χώρες όπως η Γερμανία και η Αυστρία. Έχει επίσης περιεχόμενο για ενήλικες, αλλά για αυτό απαιτεί κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο από το Repository Skydarks.

Αποθήκη: Sky Dark Repo

Πηγή: http://www.skydarks.com/skydarks/

Προγραμματιστής: Ομάδα SkyDark

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για το Kodi είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες από πολλά είδη. Από τις ταινίες δράσης μέχρι το θρίλερ, το ονομάζεις. Αυτά τα addons Kodi προσφέρουν τελευταίες ταινίες μαζί με δημοφιλή κλασικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει όλα τα:

 • 1389
 • Βουντού
 • Πυγολαμπίδα
 • Απελευθερώστε BB
 • Taz
 • Galactus
 • Nole Cinema
 • Μέδουσα
 • Η ζωή ενός πειρατή για μένα
 • Σπήλαιο φρίκης
 • Πρώτη Τηλεόραση
 • Αριθμοί Kodi
 • R2D2
 • NightCrawler
 • Ταινία Rulz Kodi
 • Σύμφωνο
 • Πλακούντας
 • Γένεση Αναγεννημένη
 • Εκτός νόμου
 • Τρίτων
 • Εξαγορά
 • Digi Box
 • Κράτος
 • Mundo Oscuro Kodi
 • Εξοδος πλήθους
 • Σύμφωνο
 • Γένεση Αναγεννημένη
 • Γκουρζίλ
 • Ουρανός

1389

Τα καλύτερα-Kodi-addons-1389-ΤαινίεςΟ δημιουργός αυτού του πρόσθετου μπορεί να εμπνευστεί από τη Μάχη του Κοσσυφοπεδίου που έλαβε χώρα το 1389 και γι 'αυτό το όνομα αυτού του πρόσθετου προέκυψε. Είναι βασικά ένα πρόσθετο για ταινίες που δεν εκπέμπει μόνο Ταινίες, αλλά τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ. Τα πρόσθετα που προέρχονται από Tojelako είναι ελπιδοφόρα και αυτό το ίδιο.

Αποθήκη: Tojelako Repo

Πηγή: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Προγραμματιστής: Σέρβιν

Βουντού

Καλύτερα-Kodi-addons-VoodooΕάν σκέφτεστε ότι αυτό το πρόσθετο θα σας διδάξει κάποια μαγικά κόλπα που το βλέπετε να εμφανίζονται στην τηλεόραση, τότε είστε εντελώς λάθος. Το Voodoo addon είναι ένα πρόσθετο ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών καναλιών IPTV. Μεταδίδει ταινίες 4K, ταινίες HD, ταινίες με 1 κλικ κ.λπ..

Αποθήκη: Golden Gun Repo

Πηγή: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Προγραμματιστής: Διαμαντένια σκυλιά

Πυγολαμπίδα

Καλύτερο-Kodi-addon-FireflyΚάθε άλλο καλύτερο add-on Kodi που θα βρείτε στον κατάλογο είναι ένα πιρούνι της Εξόδου. Αυτό δεν σημαίνει ότι καταστρέφει τους νεκρούς δεσμούς, αλλά τραβάει υψηλής ποιότητας συνδέσεις ροής με γρήγορη ταχύτητα. Το Firefly είναι ένα από αυτά. Όταν επιλέγετε την ενότητα Ταινίες, έχει διάφορες κατηγορίες όπως MGM, Fox, Warner Bros, Sony, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ταινία που παράγουν αυτές οι γιγάντιες εταιρείες.

Αποθήκη: FireFly Repo

Πηγή: https://huckfinndiesel.github.io/repo/

Προγραμματιστής: FinnDiesel

Επαναλαμβάνει το έμβρυο

Αθλητικά-Replays-R-Us-Best-Kodi-addons

Πιάστε όλα τα αθλητικά κυριώτερα στιγμιότυπα στο Venom Replays addon που σας φέρνει τις καλύτερες στιγμές για 25 αθλήματα από όλο τον κόσμο. Ορισμένα από αυτά τα αθλήματα περιλαμβάνουν Πάλη, UFC, Τένις, NASCAR, Πυγμαχία, και πολλά άλλα. Με αυτό το addon, δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε αν χάσατε οποιοδήποτε αγώνα Live Sports. Βρίσκεται στο GenTec Repository.

Αποθήκη: Αποθήκη Star-Tec

Πηγή: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Προγραμματιστής: Star-Tec

Απελευθερώστε BB

best-release-bb-Kodi-addonΗ απελευθέρωση BB δεν είναι ένα συνηθισμένο addon ταινίας επειδή μεταδίδει Ταινίες σε διάφορες ποιότητες ανάλογα με την ταχύτητα του Internet. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία Kodi addons αφού θα βρείτε διάφορες κατηγορίες, δηλαδή 1080p, 720p, 3D, 4K, BDRip, CAM, DVD-R και πολλά άλλα. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που διαφοροποιείται με άλλα addons.

Αποθήκη: Bugatsinho Repo

Πηγή: https://bugatsinho.github.io/repo/

Προγραμματιστής: Bugatsinho

Taz

Τα καλύτερα-Kodi-addons-TazΤο TAZ είναι ένα addon ταινίας, μην το συγχέετε με τη χαρακτηρισμένη εικόνα που παραμένει στο add-on του. Είναι ένα τέλειο add-on για εσάς και την οικογένειά σας για να παρακολουθήσετε όλα τα είδη Ταινιών, δηλ. Τάση, Δημοφιλή, Πρόσφατα και πολλά άλλα. Αν και βρίσκεται στο νέο Octopus Repo, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εξασφαλίζουν ότι αυτό το πρόσθετο θα υπάρχει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αποθήκη: Χώρος αποθήκευσης χταποδιού

Πηγή: http://octopus246.esy.es/octopus/

Προγραμματιστής: Twiglet

Galactus

Καλύτερα Kodi-Addons-GalactusΤο Galactus είναι ένα αφιερωμένο Movie addon με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Αλλά το πράγμα που με συναρπάζει περισσότερο είναι το τμήμα Ταινίες 24/7. Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε Ταινίες με βάση το είδος, όπως Comedy, Anime, Action, κ.λπ., και το ίδιο ισχύει και για την Τηλεοπτική Σειρά.

Αποθήκη: Αποθήκη καταστροφών

Πηγή: http://cerbrepo.space/repo/

Προγραμματιστής: Galactus

Nole Cinema

Nole-Cinema-Best-Kodi-AddonsΤο Nole Cinema προέρχεται από ένα νέο αποθετήριο, δηλ. Το δαχτυλίδι του Κρόνου που διαθέτει μια πλήρη συλλογή ταινιών. Γιατί λέω ότι η πλήρης συλλογή είναι επειδή παρουσιάζει Νέες Κυκλοφορίες και περιλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη επιλογή για το είδος. Επιπλέον, διαθέτει μια μοναδική συλλογή πυγμαχιών για ταινίες που έχουν πολλαπλά κομμάτια, όπως η Γρήγορη και η Φυσική συλλογή, η συλλογή ταινιών Cars, οι συλλογές Πειρατών της Καραϊβικής κ.λπ..

Αποθήκη: Δακτύλιος του Κρόνος Repo

Πηγή: http://www.planet-universe.co.uk/

Προγραμματιστής: NoleNation

Μέδουσα

Medusa-Best-Kodi-AddonsΈχουν συζητηθεί τόσα πολλά για το addon σχετικά με το περιεχόμενό του. Πρόκειται για ένα πρόσθετο βίντεο το οποίο έχει πάρει το όνομά του από έναν Έλληνα Μυθολογικό χαρακτήρα, ένα θηλυκό τέρας που έχει τρίχες φιδιού και καταστρέφει όλους. Μην ανησυχείτε, το addon βοηθά πολύ τους χρήστες της Kodi να παρακολουθήσουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε ποιότητα HD.

Αποθήκη: Medusa Repo

Πηγή: http://medusa1.co.uk/medusa/

Προγραμματιστής: ABA

Η ζωή ενός πειρατή για μένα

A-Pirates-life-for-me-best-kodi-addonsΑυτό το addon αποκόμματα συνδέει απευθείας από τον ιστοχώρο Torrent του Pirate's Bay, το οποίο είναι εκπληκτικό, αλλά θα χρειαστείτε ένα VPN για να το κάνετε αυτό. Για να έχετε πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη βιβλιοθήκη πολυμέσων, θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό Real-Debrid ή λογαριασμό Premiumize για αυτό το πρόσθετο για να συνεχίσετε τη ροή σε HD. Ωστόσο, υπάρχει μια ενότητα, δηλαδή οι Άμεσοι Σύνδεσμοι, οι οποίοι δεν απαιτούν ένα premium account και μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: Κάποιος

Σπήλαιο φρίκης

Καλύτερα Kodi-Addons-Φρίκη-Σπήλαιο

Κάθε ταινία φρίκης στον πλανήτη που έχει ποτέ φτιαχτεί, θα την βρείτε στο Horror Cave. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που αγαπούν να παρακολουθούν τρομακτικές ταινίες, να ακούνε μουσική τρόμου και σύντομες ιστορίες φαντασμάτων και σειριακές ταινίες δολοφόνων. Έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για το Real Debrid να βλέπει επίσης κάθε ταινία σε HD.

Αποθήκη: Man Cave Repo

Πηγή: http://kodi.mancavekodi.com/New.Repo/

Προγραμματιστής: Man Cave

Πρώτη Τηλεόραση

Τα πρώτα TV-Top-Kodi-Addons

Το First One TV είναι το μόνο καλύτερο addon Kodi που προσφέρει τηλεοπτικές εκπομπές με βάση κάθε χώρα. Ξεκινώντας από την Αλβανία, καλύπτει σχεδόν 61 χώρες. Αφού κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε χώρα, θα βρείτε μια λίστα με πολλά κανάλια, αλλά θα απαιτούσατε ένα VPN για πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Η First One TV είναι μοναδική και δεν έχει εναλλακτική λύση.

Αποθήκη: Κατοικίδιο αποθετήριο

Πηγή: http://catoal.org/

Προγραμματιστής: Φωτιά

Αριθμοί Kodi

Αριθμοί-νέο-Kodi-addon

Ο αριθμός Kodi είναι ένα απλό addon Kodi, ειδικά σχεδιασμένο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλα τμήματα που περιλαμβάνονται στο μενού της, δηλαδή κουτιά και δίκτυα. Η ενότητα "Δίκτυο" περιλαμβάνει κατηγορίες καναλιών συνεχούς ροής όπως Netflix, ABC, AMC, Amazon κλπ. Η επιλογή Boxsets περιλαμβάνει μια λίστα με κατηγορίες ταινιών, όπως Action, Adventure, Anime κ.λπ. Τέλος, θα βρείτε Documentary for viewing.

Αποθήκη: Κελάρι πόρτας TV Repo

Πηγή: http://cellardoortv.com/repo/

Προγραμματιστής: [Βραχίονες]

R2D2

best-R2D2-Kodi-addon

Το R2D2 Kodi είναι ένα addon Movie με την ίδια διασύνδεση με το Exodus ή το Covenant. Η διαφορά είναι ότι μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες σε ποιότητα HD. Έχει επίσης ένα τμήμα των New Movie Releases που σας φέρνει In-Theatre Ταινίες που δεν έχει ακόμη βγει από τους κινηματογράφους.

Αποθήκη: AJ χτίζει Repo

Πηγή: http://ajbuilds.uk/secret/

Προγραμματιστής: Ομάδα Falcon

NightCrawler

NightCrawler-best-kodi-addonΠόσο συχνά βλέπετε μια ταινία Oscar Winner Movie να γίνεται απαρατήρητη; Οχι πια. είναι ένα πρόσθετο που σας φέρνει ταινίες Oscar Winner για κάθε χρόνο και μπορείτε να τις δείτε σε ποιότητα HD. Εκτός από αυτό, αυτό το πρόσθετο προσφέρει και άλλες κατηγορίες ταινιών όπως In-Theatre, Featured, Trending κ.λπ. Βρίσκεται στο Jew Repository.

Αποθήκη: Εβραϊκή φήμη

Πηγή: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Προγραμματιστής: JewBMX, ToneTone

Ταινία Rulz Kodi

Movie-Rulz-best-kodi-addons έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους οπαδούς Bollywood σε όλο τον κόσμο. Περιέχει πρόσφατες ταινίες Bollywood που ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια των οπαδών που εμφανίζονται κυρίως στην Ινδία. Έχει περάσει πολύς καιρός όταν οι οπαδοί του Bollywood ήταν πρόθυμοι να πάρουν το add-on τους που ρέει το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Τώρα που έχουν ένα από τα καλύτερα addons Kodi, δεν μπορούν να περιμένουν να ρέουν. Βρίσκεται στο Repository Reasons.

Αποθήκη: Αιτιολογία Αποθήκη

Πηγή: http://reasonsrepo.ml/repo/

Προγραμματιστής: Αιτιολογικό

Πλακούντας

Καλύτερα προσόντα kodi πλακούντα

Η Team Afterbirth συνεχίζει να φέρνει ολοένα και περισσότερα πιρούνια Exodus και Covenant. Αυτή τη φορά, κατόρθωσε να προσφέρει στους χρήστες της Kodi ένα ακόμη σύμβολο της σύμβασης, τον πλακούντα. Αυτό το καλύτερο addon Movie Kodi που μεταδίδει τις πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς καθυστέρηση. Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το KNE Repo, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το Placenta kodi addon στη λίστα σας.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: Χώρος αποθήκευσης Kodi Neu Erleben

Πηγή: https://start.kodineuerleben.eu/

Προγραμματιστής: Ομάδα μετά τη γέννηση

Εκτός νόμου

Εξωγήινα-καλύτερα-Kodi-addonsΓιατί αυτό το addon Movie Kodi αποκαλείται Outlaw; Επειδή η Outlaw Kodi έχει κατηγορίες ταινιών που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο είδος εγκλημάτων, του πολέμου, του γκάνγκστερ, των δυτικών, των στρατιωτικών και των κινηματογραφικών ταινιών. Έχει μια τεράστια συλλογή από τέτοιες ταινίες που έχουν καλή ποιότητα βίντεο. Εξαιτίας αυτού, το Outlaw είναι το ωραίο όνομα που προτείνουμε. Αυτό το Kodi best addons 2020 βρίσκεται στο Sandman Repo.

Αποθήκη: Sandman Media Repo

Πηγή: http://repo.entersandman.xyz/

Προγραμματιστής: Διαβολάκι

Τρίτων

Καλύτερα-Kodi-addons-Triton

Το πρόσθετο Triton Kodi είναι ένα άλλο add-on που σας φέρνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με συνδέσεις HD. Αυτό το πρόσθετο ενημερώνεται συνεχώς με όλες τις νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που λειτουργούν. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο lvtvv Repository.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Lockdown και Cypher

Εξαγορά

Εξαργύρωση-addon-για-kodi

Η εξαργύρωση επέστρεψε με μια καλύτερη διεπαφή και με πολλές κατηγορίες για Ταινίες. Μπορείτε να βρείτε ταινίες με αλφαβητική σειρά, νέες κυκλοφορίες, ταινίες 4K και 3D. Λόγω της προσφοράς ταινιών 3D, είναι ένα από τα καλύτερα addons Kodi 17 και είναι διαθέσιμο στο Diamond Wizard Repo.

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: BucKy

Digi Box

Καλύτερα πρόσθετα Kodi Digi Box

Ένα Digi Box Kodi add-on είναι κατά προτίμηση ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android με όλες τις νέες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ στον ορίζοντα. Είναι γρήγορη η φόρτωση του περιεχομένου των μέσων εκτύπωσης και δεν επιτρέπει στο Kodi να αυξηθεί χαλαρό, αποτρέποντας έτσι την απομόνωση. Βρίσκεται στο ψηφιακό αποθετήριο.

Αποθήκη: Ψηφιακό Repo

Πηγή:  http://xdigital.xyz/repo/

Προγραμματιστής: Ξέρεις ποιος

Κράτος

Κράτος

Το Kratos Kodi είναι το Movie add-on που το κατατάσσει στη λίστα των καλύτερων Kodi addons μας, επειδή προσφέρει κάτι επιπλέον σε όλα τα άλλα πρόσθετα Movie out there. Έχει μια κατηγορία «Spotlight» που διαθέτει όλες τις τελευταίες Ταινίες και εκείνες που τείνουν σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο αποθετήριο UKodi.

Αποθήκη: UKodi1 Repo

Πηγή: http://ukodi1.pw/Repo/

Προγραμματιστής: Ο Κράτος

Mundo Oscuro Kodi

Mundo-Oscuro-Kodi-best-kodi-addonsMundo Oscuro Kodi, επίσης γνωστό ως Dark World, το οποίο είναι ένα ισπανικό add-on για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αλλά κυρίως θα το τμήμα που περιλαμβάνει τις παραφυσικές δραστηριότητες, ταινίες τρόμου και μυστηρίου. Αυτή τη στιγμή βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης και δημιουργούνται νέα τμήματα καθημερινά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το καλύτερο addon Kodi για ισπανούς θεατές. Βρίσκεται στο Catoal Repository.

Αποθήκη: Catoal Repo

Πηγή: http://catoal.org/

Προγραμματιστής: Ο Κράτος

Εξοδος πλήθους

Exodus-Best-Kodi-Addons-Για-Ταινίες-1Η Exodus είναι ένα πρόσθετο Kodi επόμενης γενιάς, το οποίο αναπτύχθηκε από την Lambda. Το addon έχει μια κομψή, απλή και απλή διασύνδεση που μοιάζει με Netflix. Επίσης, το Exodus επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν μέσα ενημέρωσης με όνομα ηθοποιού ή ηθοποιού. Με πολλά να προσφέρει, το Exodus βελτιώνει την εμπειρία streaming των χρηστών υποστηρίζοντας Real-Debrid, All-Debrid και IMDB. Εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να εγκαταστήσετε krypton 17.6 με XvBMC, TkNorris & Kodil Repo. Η έξοδος μπορεί τώρα να βρεθεί στο

Αποθήκη: Όλα τα Eyez on Me Repo

Πηγή: http://aeom.cf/repo/

Προγραμματιστής: Εξοδος πλήθους

Σύμφωνο

Συμφωνία-kodi-addon Το Σύμφωνο, το πιο δημοφιλές πρόσθετο Kodi είναι ο επίσημος αντικαταστάτης της Exodus. Αυτό το add-on είναι πολύ πιο σταθερό από το Exodus ή οποιοδήποτε άλλο add-on ταινιών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει καταταχθεί ως το πιο δημοφιλές στον κόσμο Kodi.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: Όλα τα Eyez on Me Repo

Πηγή: http://aeom.cf/repo/

Προγραμματιστής: Σύμφωνο

Γένεση Αναγεννημένη

Genesis-Reborn-addon-for-kodi

Δεδομένου ότι η Genesis έκλεισε από πρακτορεία, οι περισσότεροι θεατές δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι η Γένεση ξαναγεννήθηκε με το όνομα Genesis Reborn. Έχει την ίδια ομάδα προγραμματιστών που δούλευαν για να κάνουν το Genesis add-on επιτυχημένο. Αυτό το νέο add-on έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είχε αρχικά η Genesis.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: Όλα τα Eyez on Me Repo

Πηγή: http://aeom.cf/repo/

Προγραμματιστής: Γένεση Αναγεννημένη

Γκουρζίλ

Νέο-Kodi-addon-Gurzil

Όταν οι εξόριστοι προγραμματιστές αποχαιρετούν το add-on τους, δημιουργήθηκαν πολλά πιρούνια Exodus, όπου ο Gurzil είναι ένας από αυτούς. Το Gurzil δεν είναι απλά οποιοδήποτε άλλο Exodus πιρούνι, αλλά λειτουργεί και το Exodus. Έχει όλες τις τελευταίες συνδέσεις και πηγές διαθέσιμες για streaming video περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Apep

Χρυσή εποχή

Χρυσή εποχή

Όπως αναφέρεται στο όνομα, η Χρυσή Εποχή έχει να σας φέρει σε κλασικές ταινίες βασισμένες σε άφθονες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν Action, Adventure, Animation, Comedy, Drama, Horror, και πολλά άλλα. Σας φέρνει Ταινίες από τις αρχές του 1900 σε καλή ποιότητα βίντεο. Αυτό το addon είναι διαθέσιμο στο Diamond Wizard Repository

Αποθήκη: Diamond Wizard Repo

Πηγή: http://repo.rubyjewelwizard.com/

Προγραμματιστής: Τσακ U Farley

Συγκεντρώνω

Best-Kodi-Addons-FocusΤο Focus Kodi έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi, επειδή ενημερώνει συχνά τη βιβλιοθήκη πολυμέσων για την εμφάνιση νέων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στη λίστα. Είναι επίσης ένα σύμβολο και Exodus πιρούνι που το φέρνει στο τραπέζι μιας ανταγωνιστικής κατηγορίας Kodi. Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο στην αποθήκη Sandman Media

Αποθήκη: Sandman Media Repo

Πηγή: http://repo.entersandman.xyz/

Προγραμματιστής: BBB

Η αντίσταση

Τα καλύτερα-Kodi-addons-The-Αντίσταση

Το πρόσθετο αντοχής Kodi έχει μόλις περάσει στον κόσμο Kodi και έχει έκπληξη σε όλους. Πρόκειται για ένα ακριβές αντίγραφο του Exodus και του Covenant, το οποίο προσθέτει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι τα καλύτερα addons για το Kodi 17.6 επειδή προσφέρει προβολή HD και ενημερώνεται συνεχώς για να παρέχει στους χρήστες της Kodi την καλύτερη εμπειρία streaming. Διατίθεται στο χώρο αποθήκευσης κλειδαριάς.

Αποθήκη: Φαράγγια

Πηγή: http: //cerbrepo.space/repo/

Προγραμματιστής: Στερεό Φίδι

Diamond Cinema

Kodi-addon-Diamond-Cinema

Ο χώρος αποθήκευσης του Wizard Diamond φέρνει τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο για το Kodi και το Diamond Cinema δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσφέρει στους χρήστες της Kodi ένα κομψό αλλά γεμάτο ψυχαγωγία Kodi addon που περιλαμβάνει τμήματα όπως κινηματογράφο, τρόμο, μουσική, αστικά κτλ. Αυτές είναι οι ενότητες για ταινίες και οι ροές τραβιούνται από το YouTube. Διατίθεται επίσης στο Legion World TV Repo. http://repo.rubyjewelwizard.com/

Ουρανός

Ουρανός-Kodi-addonΟ Ουρανός είναι η νεότερη προσθήκη στην κοινότητα Kodi. Για να αναφέρουμε μερικά, έχει μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν Συλλογές Τηλεόρασης, Συλλογές Ταινιών, Νέες Τηλεοπτικές Προβολές, Ταινίες Trakt και Κανάλια. Σας φέρνει άμεσα το περιεχόμενο κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Αναφορά: Tojelako

Πηγή: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Προγραμματιστής: Ουρανός

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για βίντεο

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο online, τότε η Kodi προσφέρει την τέλεια λύση. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο Kodi, μπορείτε να προβάλλετε απεριόριστα βίντεο.

Προσθήκη Plex Kodi Νέο-Kodi-addon-Plex

Η Plex ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο πρόσθετο Kodi που θα είναι διαθέσιμο για χρήστες του Kodi. Η Plex, μια απόλυτη εμπειρία streaming βίντεο, θα φέρει μια συναρπαστική συνεργασία με τον ανταγωνιστή της Kodi, που διαρκεί εδώ και πολύ καιρό. Αφού κατεβάσετε το αρχείο zip, συνδεθείτε στον Plex Server και ξεκινήστε τη ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Σημείωση: Για να ξεπεραστεί το περιεχόμενο Geo-Blocked με ασφάλεια και να μεταδώσετε όλα τα κανάλια Plex με απεριόριστη ψυχαγωγία, πρέπει να χρειαστείτε ένα Plex VPN.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Plex

Reddit.com

Reddit addon για kodiΤο Reddit είναι μια τεράστια κοινότητα όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν. Περιέχει πολλαπλά δευτερεύοντα (ή κατηγορίες) διαφορετικών θεμάτων. Χρησιμοποιώντας το addon του Reddit.com, μπορείτε να προβάλλετε οποιοδήποτε βίντεο από το Reddit στο Kodi. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο Kodi, επειδή η Reddit φιλοξενεί εκατομμύρια βίντεο καθημερινά. Οι οπαδοί Hardcore μπορούν να αναζητήσουν, να παίξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν βίντεο απευθείας στο Kodi.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Jani Mikkonen

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για αθλήματα

Υπάρχουν πολλά αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουμε χώρα καθώς μιλάμε. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσετε αυτές τις εκδηλώσεις ζωντανά. Αλλά, αν έχετε αυτά, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά γεγονότα στο Kodi, όπως και μπορείτε ακόμα και σε μια στιγμή:

 • Αθλητικό κλασικό
 • Κόσμος της πάλης
 • Απλά Αθλητικά Kodi
 • Απεργία Όλα τα Sportz Recap Kodi
 • Επαναλαμβάνει το έμβρυο
 • Joker Sports
 • SportsDevil
 • cCloud TV
 • NBC Sports Live Extra

Αθλητικό κλασικό

Αθλητικά-Κλασικά-Καλύτερα-Kodi-AddonsΤο Sports Classic είναι το νέο καλύτερο Kodi Sports addona και είναι όλα σχετικά με την παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων από όλο τον κόσμο. Ακόμα κι αν έχετε χάσει ζωντανά αθλητικά γεγονότα, μπορείτε να παρακολουθήσετε πλήρεις επαναλήψεις και επισημάνσεις από αυτό το addon. Από το ποδόσφαιρο σε PPV Boxing εκδηλώσεις, αυτό το addon θα προσθέσει εξαιρετική αξία στη ζωντανή εμπειρία streaming σας.

Αποθήκη: Κάρτα Repo

Πηγή: http://shark55.com/reef/sharkrepo/

Προγραμματιστής: Shark55

Κόσμος της πάλης

World-of-Wrestling-Best-Kodi-AddonΟ κόσμος της πάλης Kodi είναι αυστηρά ένα add-on για τους λάτρεις της πάλης σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο σας φέρνει WWE PPV Shows Live και Highlights, αλλά σας δείχνει επίσης τον κύλινδρο προβολής για μεγάλα τουρνουά πάλης που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο αποθετήριο Loki.

Αποθήκη: Loki Repo

Πηγή: http://kodiuk.tv/repo/

Προγραμματιστής: Λόκι

Απλά Αθλητικά Kodi

Ακριβώς-Αθλητικά-Καλύτερα-Kodi-Addons το addon είναι το απλούστερο από όλα τα πρόσθετα Kodi Sports που έχουν μόνο 5 υπομενού αλλά διαθέτουν όλα τα live sports που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η πρώτη επιλογή στο μενού, δηλαδή το Just Sports Channels Oneclick, σας προσφέρει τα καλύτερα κανάλια αθλητικών τηλεοπτικών εκπομπών, στη δεύτερη επιλογή, δηλ. Το Just Sports Multilink, θα βρείτε όλα τα αθλητικά κανάλια σε όλο τον κόσμο. Αυτό το καλύτερο addon Kodi for Sports βρίσκεται στο Kodil Repository.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: UKodi1 Repo

Απεργία Όλα τα Sportz Recaps

Strikes-All-Sports-Recap-best-Kodi-addonsΕάν αναρωτιέστε ότι αυτό το πρόσθετο εμφανίζει μόνο Αθλητικές ανακλήσεις και επισημάνσεις, τότε κάνετε λάθος. Strike Όλα τα Sportz Recap Kodi δείχνουν ζωντανά αθλήματα σε διάφορες κατηγορίες αθλημάτων που περιλαμβάνουν NFL, NHL, NBA, UFC, Ποδόσφαιρο, Τένις και πολλά άλλα αθλήματα. Μαζί με τη ροή ζωντανών αθλημάτων, δείχνει σύντομα στιγμιότυπα του αγώνα. Βρίσκεται στο Rock Crusher Repo.

Αποθήκη: Αποθήκη βράχων

Πηγή: http://www.rockodi.com/

Προγραμματιστής: Απεργία

Joker Sports

Joker-Sports-Best-Kodi-addons κάνει εύκολη τη παρακολούθηση των ζωντανών αθλημάτων και των στιγμιότυπων στις συσκευές σας. Αυτό το πρόσθετο καλύπτει όλα τα είδη αθλημάτων που παίζονται ζωντανά οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν το άθλημα είναι διαθέσιμο στα κορυφαία αθλητικά κανάλια, τότε θα μπορείτε να το δείτε επίσης. Μερικά από τα καλύτερα αθλητικά κανάλια, δηλ. Το BT Sports και το Sky Sports έχουν το δικό τους κύριο μενού όπου μπορείτε να βρείτε υπο-κανάλια στην κατηγορία. Βρίσκεται στο Maverick Repository.

Αποθήκη: MaverickTV Repo

Πηγή: http://mavericktv.net/mavrepo/

Προγραμματιστής: Ανυπότακτος

SportsDevil

αθλητισμός-διάβολος-σε-kodii Το SportsDevil είναι ένα από τα καλύτερα addons Kodi για το firerestick. Το addon, όμως, δεν ανταγωνίζεται το NBC Sports Live Extra, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει την εμπειρία streaming των χρηστών στο επόμενο επίπεδο με ροή "χωρίς χρέωση". Επιπλέον, το SportsDevil δεν έρχεται ως επίσημο addon, συνεπώς απαιτεί την εγκατάσταση του Addon Installer.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: MaverickTV Repo

Πηγή: http://mavericktv.net/mavrepo/

Προγραμματιστής: SportsDevil

cCloud TV

cCloud-TV-Best-Kodi-Addons-Για-Live-Sports cCloud TV Το Kodi είναι ένα add-on Kodi που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει κανάλια από κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Αλλά λόγω της φύσης του addon, τα κανάλια παρέχονται από διαφορετικές περιοχές σε διαφορετικές γλώσσες. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν σπορ, ειδήσεις και ντοκιμαντέρ χρησιμοποιώντας το add-on του cCloudTV live TV για το Kodi.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Rattlehead

NBC Sports Live Extra

NBC-Sports-Live-Extra-best-kodi-krypton-addon

προσφέρει ζωντανά αθλήματα, επαναλήψεις και στιγμιότυπα από τις καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις. Για να μην ξεχνάμε, μερικές από τις αθλητικές εκδηλώσεις απαιτούν συνδρομή μέσω καλωδιακής τηλεόρασης NBC. Μετά την εγκατάσταση του NBC Sports Live Extra, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν αγαπημένα αγώνες σε ποιότητα αναπαραγωγής HD μέσω του καλύτερου addon Kodi.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Eracknaphobia

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ποδόσφαιρο

Παρακολουθώντας ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο είναι πιο επιθυμητό από τους ποδοσφαιριστές φανατικούς. Τα πρόσθετα Kodi που εμφανίζονται παρακάτω σας φέρνουν ζωντανή δράση ποδοσφαίρου, αναδείξεις και απόψεις εμπειρογνωμόνων πριν και μετά τον αγώνα. Έτσι βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει όλα αυτά τα πρόσθετα.

 • Αθλητικός κόσμος
 • Channel Αχλάδι
 • Elektra Vault

Αθλητικός κόσμος

Αθλητισμός-Κόσμος

Το Sports World Kodi add-on προσφέρει κάτι περισσότερο από ζωντανό αγώνα ποδοσφαίρου. Είναι το σπίτι για όλους τους τύπους αθλημάτων συμπεριλαμβανομένων των αγώνων NFL. Η διεπαφή του σχεδιάζεται με βάση τις αθλητικές κατηγορίες όπου το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην κορυφή. Μπορείτε να δείτε αγώνες από όλα τα πρωταθλήματα από την επιλογή ή να επιλέξετε κανάλια που διαθέτουν το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό σας αγώνα.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Nemzzy

Channel Αχλάδι

kodi-addon-κανάλι-αχλάδι-

Το Channel Pear είναι ένα ασυνήθιστο, αλλά το πιο διασκεδαστικό πρόσθετο Kodi. Κατά την εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου, θα διαπιστώσετε ότι είναι εντελώς άδειο. Μπορείτε να προσθέσετε κανάλια στο πρόσθετο Channel Pear μέσω του ιστότοπου Channel Pear. Μπορείτε να επιλέξετε ποδοσφαιρικά κανάλια από τον ιστότοπό σας και στη συνέχεια να συγχρονίσετε το κανάλι στο Kodi σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανό ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

Αποθήκη: Κανένας

Πηγή: Plugin.video.channelpear

Προγραμματιστής: Channel Αχλάδι

Elektra Vault

kodi-addon-Elektra-Vault

Το πρόσθετο Elektra Vault είναι ειδικά αφιερωμένο στην παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων όπου έχει ξεχωριστή ενότητα που δείχνει μόνο ζωντανούς αγώνες. Αυτό το πρόσθετο ενημερώνεται συχνά με τους τελευταίους αγώνες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα εάν έχετε χάσει ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα με αυτό το πρόσθετο.

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Πηγή: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προγραμματιστής: Elektra Vault

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ζωντανή τηλεόραση

Προτού προχωρήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πρόσθετα ζωντανής τηλεόρασης μπορούν να περιοριστούν στο γεωγραφικό πλάτος και θα χρειαστείτε υπηρεσίες VPN που λειτουργούν το 2020 για πρόσβαση σε αυτές. 

Αν σας αρέσει η λαϊκή τηλεοπτική σειρά Daredevil, The Flash, Arrow, Black Mirror, Game of Thrones ή οποιαδήποτε άλλη επίδειξη, τότε αυτά τα addons Kodi είναι για εσάς. Εδώ είναι η λίστα των για το 2020, φροντίστε να τα πάρετε όλα:

 • Live Hub
 • Haystack TV
 • SkyNet Kodi
 • Ροές λήψεως
 • iPlayer WWW
 • Mobdro
 • USTV Τώρα

Live Hub

Κούπτον addon Live Hub

Το Live Hub Kodi addon είναι παρόμοιο με το addon StreamHub είναι το καλύτερο addons της Kodi TV που έχει εκατοντάδες αθλητικά κανάλια που είναι ελεύθερα για προβολή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε UFC, WWE και άλλα αθλητικά γεγονότα PPV. Οι μάχες του UFC και του WWE θα εκπέμπουν μόνο όταν ξεκινήσει ο αγώνας. Βρίσκεται στο χώρο αποθήκευσης LVTVV.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: sClarke

Haystack TV

Haystack-TV-Best-Kodi-Addons είναι ένα καλύτερο addon Kodi όταν πρόκειται για ψυχαγωγία. Περιλαμβάνει κατηγορίες όπως το Trending News, την επιστήμη, την τεχνολογία, τα βιντεοπαιχνίδια, τις παρουσιάσεις αργά τη νύχτα και πολλά άλλα. Βρίσκεται στον προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης πρόσθετων Kodi, οπότε το καθιστά απόλυτα νόμιμο.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Lunatixz

Skynet Kodi

Skynet-Best-Kodi-addons είναι περισσότερο από ένα πρόσθετο Live Sports από ένα Live IPTV add-on και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δείχνει όλα τα δημοφιλή ζωντανά αθλητικά κανάλια και το καθιστά ένα από τα καλύτερα addons TV για το Kodi. Επιπλέον, δείχνει και τις τελευταίες ταινίες. Διαθέτει επίσης αυτές τις ταινίες που είναι διαθέσιμες στους κινηματογράφους και φέρνει σε σας την έκδοση HD cam. Μπορείτε να εξερευνήσετε την ποικιλία κατηγοριών της μόλις την εγκαταστήσετε από το Kodil Repository.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: SkyNet

Ροές λήψεως

Oblivion-Kodi-best-kodi-addonsOblivion Streams Το Kodi είναι ένα διανομέα για τα κανάλια Live TV που συμβαίνει να μεταδίδει κανάλια από όλο τον κόσμο σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Έχει ένα ειδικό τμήμα που περιλαμβάνει καραόκε και γυμναστήριο. Στην ενότητα Karaoke μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στην εκδήλωση, ενώ η ενότητα Fitness περιλαμβάνει βίντεο που σχετίζονται με την υγεία και την άσκησή σας. Βρίσκεται στο Oblivion Builds Repo.

Αποθήκη: Oblivion Repo

Πηγή: http://oblivionbuildz.com/repo/

Προγραμματιστής: Λήθη

iPlayer WWW

BBC-iPlayer-WWW-kodi-krypton-addon

Το iPlayer WWW είναι ένα πρόσθετο τηλεόρασης για το Kodi που σας επιτρέπει να προβάλλετε ροές από το BBC iPlayer. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το addon για να παίξετε ζωντανά ή να τραβήξετε τηλεόραση. Σημειώστε ότι το addon δεν είναι συνεργάτης του BBC iPlayer αλλά το χρησιμοποιείτε για να προβάλλετε τηλεοπτικές εκπομπές όπως Sherlock, Top Gear, Doctor Who και πολλά άλλα. Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας .

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: CaptainT, Cas, και ihurst

Mobdro

Mobdro-best-Kodi-AddonΟι χρήστες του Kodi θέλουν να προβάλλουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανά σπορ και κανάλια IPTV. Η επιθυμία τους για ψυχαγωγία θα μπορούσε να εκπληρωθεί με το πρόσθετο Mobdro Kodi λόγω της τεράστιας δυνατότητας ροής του. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μουσικά βίντεο εάν αισθάνεστε ότι έχετε κουράσει την πλήξη ενώ ακούτε κάποια μουσική.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: sClarke

USTV Τώρα

USTVNow-KodiΤο USTV Now Kodi είναι η ευκολότερη και ασφαλέστερη επιλογή για τη ροή των αμερικανικών καναλιών για χρήστες του Kodi. Όταν τα δημοφιλή add-ons Kodi πέθαιναν σαν μύγες, το USTV Τώρα ήταν επιζών. Έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη και γι 'αυτό πρέπει να εγγραφείτε στο USTV Now. Είναι ένα νόμιμο πρόσθετο Kodi, έτσι μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Αποθήκη: Επίσημο Repo

Προγραμματιστής: Lunatixz

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για παιδιά

Τι θα μπορούσε να είναι ο πιο διασκεδαστικός χρόνος που δαπανώνται από τα παιδιά σας εκτός από κινούμενα σχέδια, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που απευθύνονται σε παιδιά; Το τρίτο μέρος έχει όλες τις τελευταίες και παλιές κινούμενες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της λίστας ενημερωτικών ταινιών για τη βελτίωση της λογικής σκέψης των παιδιών.

 • Κούνουν
 • Toonmania2
 • Kiddo Kodi
 • 13 Κλόουν
 • Ταινίες του παιδιού
 • Yester Years Ραδιόφωνο
 • Cheetara Kodi
 • Ζιμ Κόντι Παιδιά
 • StarTec AIO
 • Nevena Cinema
 • Τηλεόραση στο Οντάριο

Κούνουν

CToon-Best-Kodi-AddonsΤο αποθετήριο Doko φημίζεται για τα καλύτερα πρόσθετα Kids που λειτουργούν εξαιρετικά καλά και φέρνουν πολλούς συνδέσμους σε HD. Αυτό το addon δεν περιέχει παλιές σειρές κινούμενων σχεδίων, αλλά μάλλον ένα νέο. Μερικά από τα κινούμενα σχέδια περιλαμβάνουν Steven Universe, Rick και Morty, Teen Titans, Craig of the Creek και άλλους.

Αποθήκη: Doko Repo

Πηγή: https://doko-desuka.github.io/

Προγραμματιστής: Doko, Tikipeter

Toonmania2

Toonmania2-addon-for-kodiΕίναι ένα από τα πολύ καλύτερα Kids addon που έχει όλους τους τύπους γελοιογραφιών παλιό και καινούριο, αλλά και το αγαπημένο Anime πολλών ανθρώπων. Μόλις εξερευνήσετε αυτό το πρόσθετο, θα πρέπει να βρείτε κινούμενα σχέδια ή anime ξεκινώντας από διάφορα αλφάβητα. Μόλις το κάνετε αυτό, θα δείτε μια λίστα των κινούμενων σχεδίων που θα τρέξουν με ένα κλικ. Είναι τόσο εύκολο!

Αποθήκη: Sandman Media Repo

Πηγή: http://repo.entersandman.xyz/

Προγραμματιστής: Doko, MetalKettle

Kiddo Kodi

Kiddo-best-Kodi-AddonΜε την εξέταση της εικόνας του Boss Baby, θα έχετε έναν υπαινιγμό ότι αυτό το πρόσθετο αφορά τα παιδιά. Έχει όλα τα είδη παιδικών ταινιών που πηγαίνουν από την περιπέτεια στα Χριστούγεννα, το τέρας και το μυστήριο. Για προβολή HD, μπορείτε επίσης να εξουσιοδοτήσετε τον λογαριασμό Real Debrid. Βρίσκεται κάτω από την Cellardoor TV Repo.

Αποθήκη: Κινηματογράφος Cellardoor Repo

Πηγή: http://cellardoortv.com/repo/

Προγραμματιστής: [Βραχίονες]

13 Κλόουν

13-Κλόουν-Best-Kodi-Addons13 Κλόουν μπορεί να υποδηλώνει ότι αναφέρεται σε ένα πρόσθετο ταινίας τρόμου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν σας φέρνει μόνο Ταινίες, αλλά σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και δημοφιλή βίντεο του YouTube. Έχει μια ειδική ενότητα που ονομάζεται '13Clowns αγαπημένο 'που διαθέτει αγαπημένες σειρές και βίντεο του προγραμματιστή.

Αποθήκη: 13Clowns Repo

Πηγή: https://13clowns.github.io/

Προγραμματιστής: 13Clowns

Κινούμενα σχέδια

CartoonsOn-addon για kodi

CartoonsOn πρόσθετο είναι ένα τέλειο μείγμα για παιδιά και ενήλικες δεδομένου ότι έχει παλιά και νέα κινούμενα σχέδια προστίθενται στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του. Επιπλέον, περιέχει επίσης ταινίες στη βάση δεδομένων του, όπου διαθέτει κινούμενες ταινίες για παιδιά. Όποιος έχει παιδιά πρέπει να λάβει το πρόσθετο από το Noobs and Nerds Repository. http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή: http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Dandymedia

Ταινίες του παιδιού

Kids-Movies-Best-Kodi-addonΕίναι πολύ προφανές για τα παιδιά και τους γονείς τους να ψάχνουν για ένα add-on που έχει κάθε διασκεδαστική ταινία για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, έχει μια λίστα με διάφορες παλιές και νέες ταινίες Disney, ταινίες Barbie και άλλες. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε την ταινία με βάση το είδος ή μπορείτε να την αναζητήσετε με το όνομά της. Βρίσκεται στο αποθετήριο Zadar.

Αποθήκη: Zadar HR Repo

Πηγή: http://zadarbuild.com.hr/repo/

Προγραμματιστής: Κ. Ψυχαγωγία

Yester Years Ραδιόφωνο

Yesteryears-ραδιόφωνο-kodi-addon είναι αναμφισβήτητα ένα ραδιόφωνο που σας φέρνει εμφανίσεις από τη δεκαετία του '80, του '90 και πολύ πίσω. Ορισμένες από τις ενδιαφέρουσες κατηγορίες περιλαμβάνουν τους Superheroes, τα παιδιά, τα δυτικά, τη φρίκη, την κωμωδία κλπ. Το καλό του να ακούει το ραδιόφωνο δείχνει κάθε φορά που αισθάνεστε μόνοι.

Αποθήκη: Grind House Repository

Πηγή: http://grindhousekodi.tk/repo/

Προγραμματιστής: Ο θείος Αγγίξει

Cheetara Kodi

Cheetara-Kodi-Best-kodi-addonsΤο Cheetara Kodi προσφέρει όλα τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τα παιδιά. Ορισμένες από τις κατηγορίες Kids περιλαμβάνουν Κινούμενες Ταινίες, Κινούμενα Σχέδια, Nickelodeon, Looney Tunes, Disney Channel και πολλά άλλα. Το Cheetara βρίσκεται στο Hell Hound Repository που διαθέτει πολλά διαφορετικά καλύτερα addons για τα παιδιά, έτσι σίγουρα ξέρουν τι κάνουν. Καταφύγιο κυνηγόσκυλων.

Αποθήκη: Φαράγγια Repo

Πηγή: http://cerbrepo.space/repo/

Προγραμματιστής: ΕΝΑ Δ

Ζιμ Κόντι Παιδιά

Zim-Best-Kodi-addonsΤα παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα όταν θα ακούσουν τι χαρακτηριστικά φέρνει αυτό το πρόσθετο στο τραπέζι. Το Zim Kids Kodi έχει παιδική ταινία, τηλεοπτικές εκπομπές για παιδιά, ταινίες anime και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και την κατηγορία Little Tikes. Βρίσκεται στο Repository Lumberjack.

Αποθήκη: Ξυλουργική repo

Πηγή: http://paulbunyan.xyz/Lumberjack/

Προγραμματιστής: Irken Empire

StarTec AIO

StarTec-AIO-Best-Kodi-AddonsΤο StarTec Aio Kodi είναι η μητέρα όλων των addons Kodi. Το λέμε αυτό γιατί συνολικά έχει επτά διαφορετικές κατηγορίες και σε μία μόνο κατηγορία, δηλαδή το Star Trec που αποτελείται από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκυμαντέρ, anime, μουσική, 24/7 ζωντανή τηλεόραση, παιδικό κέντρο, κωμωδία και τόσα πολλά περισσότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να εξερευνήσετε μόλις πάρετε το κεφάλι σας σε αυτό. Βρίσκεται στο Star Trec Repository

Αποθήκη: Αποθήκη Star-Tec

Πηγή: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Προγραμματιστής: Star-Tec

Nevena Cinema

Nevena-Cinema-Best-Kodi-addons Το Nevena Cinema Kodi είναι το καλύτερο addon Kodi από το Tojelako Repository που έχει όλα. Εμφανίζει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, κιτ παιδιών, ζωντανά σπορ και ζωντανή τηλεόραση. Σας βοηθά να βρείτε Ταινίες με το όνομα των ηθοποιών και των ηθοποιών. Υπάρχει ένα άλλο τμήμα που πηγαίνει από το όνομα 24/7, όπου θα βρείτε πολλές εξειδικευμένες ταινίες όπως η δράση, ο τρόμος, η κινούμενη εικόνα και ο κατάλογος συνεχίζεται. Βρέθηκε στο αποθετήριο Tojelako.

Αποθήκη: Tojelako Repo

Πηγή: http://kodiadd-ons.com/repo/tojelako/

Προγραμματιστής: Tojelako

Τηλεόραση στο Οντάριο

Τηλεόραση στο Οντάριο Kids Καλύτερα Kodi addons

TV Ontario Kids Kodi έρχεται με επίσημο αποθετήριο Kodi add-on που έχει περισσότερες από την κατηγορία κινούμενων σχεδίων που προσφέρουν για τα παιδιά. Το πρόσθετο έχει συλλέξει ενημερωτικές τηλεοπτικές σειρές για παιδιά, ενημερωτικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια, anime και πολλά άλλα. Σε γενικές γραμμές, έχει δύο κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ηλικίας 2-5 ετών και των παιδιών κάτω των 11 ετών σε περίπτωση ηλικίας.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: t1m

Καλύτερα πρόσθετα Kodi Anime

Με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αμέτρητες σειρές anime στο Kodi επίσης. Για να σας βοηθήσει να διαλέξετε, εδώ είναι μερικά addon που πρέπει να δοκιμάσετε:

Anime Μεταγλωττισμένο

Anine-Dubbed-Best-Kodi-Addons

Anime Dubbed είναι ένα απλό addon Kodi που διαθέτει όλους τους τύπους του Anime genre. Όταν ανοίγετε αυτό το πρόσθετο, θα βρείτε μόνο τρεις κύριες επιλογές, δηλαδή την Αναζήτηση, το είδος και τα τελευταία επεισόδια. Ο κατάλογος γίνεται τεράστιος όταν επιλέγετε Επιλογή για Genre και στη συνέχεια θα βρείτε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, όπως Κωμωδία, Δράμα, Δράση, Φαντασία, Ιστορία, Τρόμος, κ.λπ..

Αποθήκη: Αιτιολογία Αποθήκη Πηγή: http://reasonsrepo.ml/repo/ Προγραμματιστής: Αιτιολογικό

Εισροή Anime

Anime-Incursion-best-Kodi-addons

Όταν η κοινότητα Kodi είχε την έλλειψη των addons Anime, το Incursion Repository ήρθε με ένα εξαιρετικό addon που ονομάζεται. Οι ανεμιστήρες Anime μπορούν να βρουν όλες τις πρόσφατα κυκλοφορήσει ταινίες Anime και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον Ειδική κατηγορία που διαθέτει ειδικά βίντεο Anime. Βρίσκεται στο Inventory Repository

Αποθήκη: Επαναληπτική είσοδος

Πηγή: http://incursion.kodi.expert/

Προγραμματιστής: Nixgates

WatchNixtoons

WatchAnimeDub

Αυτό το πρόσθετο αφορά τα Κινούμενα Σχέδια και το Anime. Θα βρείτε μεταγλωττισμένο και υποχωρημένο κατάλογο Anime, τις τελευταίες 50 κυκλοφορίες του μήνα, τη λίστα και τα αγαπημένα του Cartoon, ή μπορείτε να επιλέξετε σε σας με τη βοήθεια μιας λίστας ειδών. Βρίσκεται στο αποθετήριο εισροών

Αποθήκη: Επαναληπτική είσοδος

Πηγή: http://incursion.kodi.expert/

Προγραμματιστής: Nixgates

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες και παραστάσεις Hindi

Φαίνεται πως η λίστα επιθυμιών όλων των φιλάθλων του Bollywood έχει γίνει πραγματικότητα. Μετά από σημαντική έρευνα, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που διαθέτουν κινηματογραφικές ταινίες Bollywood και τηλεοπτικές εκπομπές. Ελέγξτε τα παρακάτω:

Προβολέας

Καλύτερα-Kodi-addons-Viewster

Το Viewer Kodi add-on σας φέρνει όλες τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες Bollywood και τηλεοπτικές εκπομπές σε έναν τομέα. Σας επιτρέπει επίσης να δείτε την σύνοψη της ταινίας μαζί με το είδος της. Έχει μια λίστα με τα δημοφιλή είδη που αναφέρονται που θα σας δώσουν μια ιδέα ποια κατηγορία θα πρέπει να προσέξετε εκ των προτέρων.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: t1m

Snag Ταινίες

Kodi-addon-Snagfilms

Το SnagFilms είναι ένας κόμβος για κινηματογραφικές ταινίες Bollywood και τηλεοπτικές εκπομπές, όπου μπορείτε να δείτε μια μακρά λίστα κατηγοριών σε αυτό το add-on Kodi. Παράλληλα με το περιεχόμενο ψυχαγωγίας του Bollywood, θα βρείτε επίσης αφρικανικές ταινίες, κορεατικά δράματα και πολλά άλλα με το SnagFilms.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: t1m

Καλύτερα πρόσθετα μουσικής Kodi

Μια καλή μουσική είναι μια πηγή χαλάρωσης για το μυαλό και το σώμα. Απελευθερώνει το σώμα από το στρες, και όμως πού μπορείτε να βρείτε όλη την καλή μουσική σε ένα μέρος; Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από αυτά που σας αξίζουν.

 • Ακούστε
 • Εβραϊκή Μουσική Επιλογή
 • Τώρα Μουσική ΗΠΑ
 • BeatZ
 • YouTube

Ακούστε

Ακούστε-Up-Kodi-addon είναι ένα addon Audio Book που σας προσφέρει να ακούσετε 100 βιβλία σε διαφορετικές κατηγορίες. Μερικές φορές νιώθετε βαρεθεί να διαβάζετε όλα τα βιβλία, γιατί να μην ακούσετε μόνο το Kodi; Το ηχητικό βιβλίο είναι ένας τέλειος τρόπος για να διαβάσετε τις ιστορίες για το ύπνο του παιδιού σας και είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να διαβάσετε βιβλία. Ο ήχος καταφέρνει να δημιουργήσει συναισθήματα που κάνουν μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση.

Αποθήκη: Grind House Repository

Πηγή: http://grindhousekodi.tk/repo/

Προγραμματιστής: Ο θείος Αγγίξει

Εβραϊκή Μουσική Επιλογή

Music-Choice-best-Kodi-addonΟποιοσδήποτε είναι fan-hard μουσική πρέπει να εγκαταστήσει αυτό το add-on επειδή έχει μια ευρεία συλλογή από τραγούδια από τη χρυσή εποχή των 70's μέχρι τώρα τραγούδια. έχει επίσης μια λίστα λίστας που σας δείχνει τραγούδια που έγιναν Hit κάθε χρόνο. Βρίσκεται στο Εβραίο Repo.

Αποθήκη: Εβραϊκή φήμη

Πηγή: http://jewrepo.cf/JewRepo/

Προγραμματιστής: JewBMX

Τώρα Μουσική ΗΠΑ

Καλύτερα-Kodi-addons-Now-Music-ΗΠΑΈνα εντυπωσιακό πρόσθετο βίντεο Now Music Usa Kodi που έχει πάρει ολόκληρη την κοινότητα Kodi με καταιγίδα. Αυτή η βιβλιοθήκη πρόσθετων Kodi περιέχει τα πιο πρόσφατα και παλιά τραγούδια μαζί με τα βίντεό τους. Έχει ξεχωριστή ενότητα genre που θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε Ροκ τραγούδια, Hip Hop ή Pop. Βρίσκεται στο MaverickTV Repo.

Αποθήκη: MaverickTV Repo

Πηγή: http://mavericktv.net/mavrepo/

Προγραμματιστής: Ο παλμός χτίζει

BeatZ

Beatz addon για kodi

Το BeatZ είναι ένα τεράστιο μουσικό add-on με την εξαιρετικά μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη που ποτέ δεν αποτυγχάνει να γοητεύσει τους θεατές. Το καλό για αυτό το πρόσθετο είναι η περιορισμένη εξάρτησή του από το YouTube. Συλλέγει δεδομένα από διάφορους διαφορετικούς ιστότοπους, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει το πρόσθετο.

Αποθήκη: Stream Army Repo

Πηγή: http://streamarmy.co.uk/repo/

Προγραμματιστής: Stream στρατού

YouTube

Youtube Kodi Addon Youtube: Έχοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο συνδρομητών (σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού), το YouTube δεν χρειάζεται εισαγωγή. Ευτυχώς, οι οπαδοί της Kodi μπορούν να παρακολουθήσουν ώρες αγαπημένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και άλλων μέσων στο Kodi με το YouTube addon. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, το YouTube έχει πάνω από 1.000.000.000 προβολές κινητού βίντεο ημερησίως. Βρίσκεται στο cazwall.com

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Πηγή: http://repo.cazwall.com/sc/

Προγραμματιστής: Bromix

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για κανάλια ειδήσεων

CBC.ca Ειδήσεις

CBC.ca-News-Best-Kodi-addons Το CBC είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi που εκπέμπει όλα τα κανάλια CBC, συμπεριλαμβανομένης της Live TV. Εάν κατά τύχη χάσατε σημαντικό πρόγραμμα στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα κυριότερα στιγμιότυπα των εκπομπών σε αυτό το πρόσθετο Kodi. Είναι ίσως το καλύτερο πρόσθετο Kodi για News που έχει μια τόσο τεράστια βιβλιοθήκη. Ορισμένες από τις κατηγορίες του περιλαμβάνουν τα «Breaking News», «Τοπικές ειδήσεις», «Υγεία», «Επιχειρήσεις», Τεχνολογία και Επιστήμη κλπ. Και βρέθηκαν στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: t1m

Ρωσικά σήμερα

Ρωσία Σήμερα Ειδήσεις Καλύτερα πρόσθετα Kodi

addon είναι ένα κανάλι 24/7 Live News που καλύπτει όλα τα τελευταία νέα, ντοκιμαντέρ, ομιλίες και συζητήσεις που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Κατά την προβολή της ενότητας RT Live, θα οδηγούσε σε επιλογή χώρας όπου θα μεταφερθεί απευθείας από τη συγκεκριμένη χώρα. Διατίθεται στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: t1m

Fox News

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi Fox News

παρέχει μια παγκόσμια κάλυψη των ειδήσεων σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο δεν θα δείχνει ζωντανά την κάλυψη του δικτύου, αλλά θα ενημερώνει κλιπ κάθε λίγες ώρες που σχετίζονται με πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Είναι απολύτως δωρεάν και δεν χρειάζεστε συνδρομή για να δείτε το περιεχόμενο του πρόσθετου. Επίσης βρίσκεται στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Divingmule

Καλύτερη επίσημη λίστα προσθηκών Kodi

Εδώ είναι τα καλύτερα επίσημα addons Kodi για το έτος 2020:

 • iPlayer WWW
 • Buzz Feed
 • ESPN 3
 • Fox Sports GO
 • Fitness Blender
 • Haystack TV
 • Προβολέας
 • Pluto TV
 • Plex

Τα καλύτερα πρόσθετα συντήρησης Kodi

Εάν διαχειρίζεστε ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα, όπως το Kodi, πρέπει να έχετε ένα πρόσθετο εργαλείο συντήρησης το πρόσθετο Kodi που θα καθαρίσει όλη την προσωρινή μνήμη, θα διαγράψει μικρογραφίες και πακέτα και θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας Kodi. Εδώ είναι το καλύτερο εργαλείο συντήρησης Kodi add-ons:

Διαχειριστής VPN για το OpenVPN

Διαχειριστής VPN για OpenVPN Καλύτερα πρόσθετα Kodi

Είναι σημαντικό να προστατεύσετε το σύστημα / τη συσκευή σας με ένα VPN Kodi. Το VPN Manager για το add-on OpenVPN σας βοηθά να συνδεθείτε με ένα VPN στο Kodi σας. Παρέχει βοήθεια για σύνδεση με σημαντικές υπηρεσίες VPN. Απλά επιλέξτε το VPN της επιλογής σας, πληκτρολογήστε login και password, επιλέξτε ένα διακομιστή και πατήστε connect.

Αποθήκη: Αποθηκευμένο αποθετήριο

Πηγή: Plugin.ZomboidedRepository

Προγραμματιστής: Αποκλεισμός

Νέα αρχή

Fresh-Start-Best-Kodi-addons

είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Kodi. Συχνά συμβαίνουν οι χρήστες του Kodi να εγκαταστήσουν ένα Kodi Build για να έχουν προεγκατεστημένα διάφορα πρόσθετα στο Kodi. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιοι πώς να αφαιρέσουν ένα Kodi Build. Το Fresh Start είναι ένα πρόσθετο που θα αποκαταστήσει το Kodi στην αρχική του κατάσταση. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το πρόσθετο από το χώρο αποθήκευσης του Dimitrology.

Αποθήκη: Δημητρολογία Repo

Πηγή: https://dimitrology.com/repo/

Προγραμματιστής: TVAddons.ag

Backup - Αντιγράψτε και επαναφέρετε το Kodi

Kodi-addon-Backup

Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους χρήστες του Kodi είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού Kodi τους κάθε φορά που θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση Kodi. Το Backup Kodi add-on όχι μόνο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Kodi που είναι διαθέσιμη, αλλά και να επαναφέρει όλα τα πρόσθετα σας, Builds, Wizards, τα οποία ήταν προσιτά σε σας σε προηγούμενη έκδοση.

Αποθήκη: Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi

Προγραμματιστής: Robweber

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για το Firestick

Το Amazon Firestick προσφέρει εντυπωσιακό περιεχόμενο για διασκέδαση. Και, εάν εγκαταστήσετε το Kodi στο Firestick, η εμπειρία ψυχαγωγίας σας φτάνει σε ένα νέο επίπεδο. Με αυτά τα πρόσθετα Kodi για το Firestick, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με το πλήρες δυναμικό της: Ακόμη και μπορείτε να εξασφαλίσετε την ροή σας στο firerestick χρησιμοποιώντας το VPN για το Firestick.

 • Aptoide Kodi

Aptoide Kodi

Aptoide-Kodi-best-Kodi-addons είναι ένα κατάστημα εφαρμογών που είναι τώρα διαθέσιμο για το Kodi. Ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο για το FireStick και έχει τόνους παιχνιδιών και εφαρμογών που μπορείτε να κάνετε λήψη στη συσκευή Kodi. Ενδέχεται να βρείτε ορισμένες εφαρμογές που έχουν αποκλειστεί στο Google Play Store ή στο Amazon App Store, και τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Aptoide. Βρίσκεται στο FireStick plus Repository.

Αποθήκη: Sandman Media Repo

Πηγή: http://repo.entersandman.xyz/

Προγραμματιστής: Aenemapy

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για PPV

Το Kodi σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε διαδικτυακά διάφορα pay-per-views (PPV). Τα παρακάτω addons είναι τα καλύτερα όταν πρόκειται για streaming PPV από οπουδήποτε:

Planet MMA

πλανήτη-mma-kodi-addon-krypton

Το Planet MMA, στο παρελθόν UFC Finest, είναι το μέρος όπου θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε αγώνες UFC pay-per-view, highlights, παλιούς αγώνες, παίκτες και πολλά άλλα. Αυτό το πρόσθετο έκλεισε πρόσφατα για λίγο, αλλά τώρα είναι και πάλι και σίγουρα αξίζει τον κόπο σας. Βρίσκεται στο αποθετήριο Supermacy.

Αποθήκη: Υπεροχή Repo

Πηγή: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προγραμματιστής: DK

Καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android

Με το Kodi εγκατεστημένο στη συσκευή σας Android, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη διαδικτυακή ψυχαγωγία. Αυτά τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για Android θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε ζωντανά αθλήματα, δημοφιλείς ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα εν κινήσει: Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας για το Kodi στο Android για να μάθετε περισσότερα.

Φανταστικός

Kodi-addons-Φανταστικό

Το φανταστικό είναι ένα ακριβές αντίγραφο της Σύμβασης και της Εξόδου. Είναι ένα πιρούνι των Συμφώνων που πιστεύεται ότι έχει γίνει αντικατάσταση του Συμφώνου από πολλούς. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι χρήστες του Kodi μπορούν να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους βίντεο μέσω του είδους, της δημοτικότητας και του έτους.

Διαβάστε περισσότερα: .

Αποθήκη: FireStick Plus Man Repo

Πηγή: http://fspmkodi.com/_repo/

Προγραμματιστής: FireStick Plus Man

Τα καλύτερα πρόσθετα kodi για το xbox ένα

Το Kodi ονομαζόταν στο παρελθόν XBMC (Xbox Media Center), που σημαίνει ότι αρχικά αναπτύχθηκε για το Xbox One. Ωστόσο, δεδομένου ότι πήρε μια ευρύτερη προοπτική και άλλαξε το όνομά της στο Kodi. Εδώ είναι μερικά add-ons του ότι η εργασία καλά:

Εισβολή

Καλύτερα-Kodi-addons-Incursion  τώρα λειτουργεί εξαιρετικά καλά με το Xbox One όπου σας φέρνει όλες τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει μια παρόμοια διεπαφή με αυτήν της Εξόδου ή της Σύμβασης, αλλά σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης σε υψηλή ποιότητα. Έχει ξεχωριστό τμήμα για Νέες Ταινίες και Νέα Επεισόδια όπου θα γνωρίσετε τις νέες αφίξεις στο περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης. Ανήκει στο Incursion Repository

Αποθήκη: Επαναληπτική είσοδος

Πηγή: http://incursion.kodi.expert/

Προγραμματιστής: Εισβολή

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi Premium

Είναι πάντα δύσκολο να ξοδεύετε χρήματα για κάτι που μπορείτε να το πάρετε δωρεάν. Ωστόσο, τα πρόσθετα πρόσθετα Kodi δεν μοιάζουν με κανένα από τα πρόσθετα, επειδή διαθέτουν κανάλια premium που δεν μπορούν να προσφερθούν δωρεάν ακόμη και στο Kodi. Ακολουθεί ο κατάλογος των πρόσθετων πρόσθετων Kodi:

Vader Streams

Καλύτερα-Kodi-addons-Vader-Ροές

Το Vader Stream είναι ίσως το καλύτερο add-on Kodi, καθώς διαθέτει πάνω από 100s καναλιών premium συμπεριλαμβανομένων των HBO, Hulu, AMC HD και άλλων. Εκτός από αυτό, δείχνει περαιτέρω συμβάντα PPV όπως το Boxing και το UFC με μόνο $ 10,83 το μήνα. Ποιος δεν θα πληρώσει μια χαμηλή τιμή; Αν το κάνετε αυτό, οι χρήστες του Kodi θα εξοικονομήσουν μέχρι και $ 140 όταν πληρώνουν για καλωδιακές υπηρεσίες.

Αποθήκη: Vader Repo

Πηγή:  http://vaders.tv/repo/

Προγραμματιστής: Νταρθ Βέιντερ

Πρόσθετα του Nemesis Kodi

Nemesis Καλύτερα Kodi addons

Η Nemesis καλύπτει κανονικά κάθε περιεχόμενο πολυμέσων που υπάρχει, αλλά έρχεται με μια τιμή. Αυτό το πρόσθετο Kodi έχει ένα τμήμα που ονομάζεται 'Real-Debrid', ο οποίος είναι ένας παίκτης Kodi που κατεβάζει torrent. Για 6 μήνες, χρεώνει € 16 και υπόσχεται να προσφέρει ομαλή προβολή βίντεο χωρίς να αντιμετωπίσει τυχόν ζητήματα ρύθμισης.

Αποθήκη: Kodil Repo

Πηγή:  http://lvtvv.com/repo/

Προγραμματιστής: Nemzzy

Πώς να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα Kodi - 13 εύκολα βήματα

Ακολουθούν τα γενικά βήματα που επισημαίνονται για την εγκατάσταση οποιουδήποτε πρόσθετου Kodi. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εκτόξευση Kodi > Επιλέγω Ρυθμίσεις
 2. Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής
 3. Κάντε κλικ 'Κανένας' >Τύπος [Διεύθυνση URL αποθετηρίου] > Κάντε κλικ Εντάξει
 4. Τύπος [Όνομα αποθετηρίου] στον πάτο > Κάντε κλικ Εντάξει
 5. Επιστρέψτε στο Kodi Home > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα
 6. Επιλέγω Εικονίδιο κουτιού στην κορυφή
 7. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip
 8. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να αναζητήσετε το Όνομα αποθετηρίου
 9. Τώρα κάντε κλικ στο .αρχείο zip για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση
 10. Παω σε Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης επιλογή
 11. Επίλεξε το Αποθήκη από τη λίστα
 12. Βρείτε την κατηγορία του πρόσθετου π.χ.. Πρόσθετα προγραμμάτων, Πρόσθετα βίντεο, και τα λοιπά.
 13. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ

Τα πρόσθετα Kodi που δεν λειτουργούν πια

Δημιουργήσαμε μια λίστα με addons τα οποία ήταν ιδιαίτερα επαινεμένα και δημοφιλή στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να μεταδώσετε τα μέσα ενημέρωσης σε αυτά σήμερα. Ακολουθεί μια λίστα με πρόσθετα που δεν είναι διαθέσιμα ή δεν λειτουργούν στο Kodi:

 • Ares Wizard
 • Χρυσό Flix
 • Σπορ εφιάλτης
 • Neptune Rising
 • Crazy Addon
 • Perks Media
 • Παίκτες Klub
 • Αναγέννηση
 • αντίγραφο & Επικόλληση
 • Τηλεόραση Tubi

Τελικές λέξεις

Θα ήθελα να προτείνω να ακολουθήσετε την πρώτη λίστα 10 καλύτερων Kodi addons που ανέφερα στην αρχή.

Αυτή η λίστα λειτουργεί 100% και ενημερώνεται τακτικά. Μετά από αυτή τη λίστα, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα streaming.

Έχω επίσης συζητήσει πώς να εγκαταστήσετε addons στο Kodi έτσι ώστε οι χρήστες να μην έχουν προβλήματα κατά τη ροή.

Εάν υπάρχει κάποιο πρόσθετο που έχει χαθεί και μπορεί να είναι μέρος των κορυφαίων addons του Kodi, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο πλαίσιο σχολίων.

  Brayan Jackson Administrator
  Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  33 − 28 =

  map