Ξεμπλοκάρετε το Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κάντε απεριόριστες κλήσεις

Whatsapp Voice Calls εισέρχεται & Πεθαίνει στα ΗΑΕ

Η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, η Whatsapp, ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες ότι εισήγαγε ένα χαρακτηριστικό κλήσης φωνής που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλήσεις (τοπικές και διεθνείς) δωρεάν χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Whatsapp. Όπου το Whatsapp εκτιμήθηκε ευρέως για την ενδυνάμωση των χρηστών να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι στα ΗΑΕ ήταν απασχολημένοι προσπαθώντας να το σταματήσουν.


Αυτή ήταν η απόγνωση που η Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (TRA) είχε ήδη παραγγείλει Du και Etisalat - δύο από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να μπλοκάρουν τη λειτουργία φωνητικής κλήσης Whatsapp, πριν ακόμη τεθεί στη διάθεσή της.

Ξεμπλοκάρετε το Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Πώς επηρεάζει το Expats?

Ντουμπάι - η καρδιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι γνωστή για την εκπληκτική του τουριστική και επαγγελματική ευκαιρία. Οι μετανάστες που ζουν εκεί χρησιμοποιούν το Whatsapp ως εναλλακτική λύση για την πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων.

Η απαγόρευση του χαρακτηριστικού κλήσης Whatsapp δεν τους αφήνει άλλη επιλογή εκτός από τη χρήση των δαπανηρών πακέτων που προσφέρονται από τους Du και Etisalat. Υπάρχει τρόπος για να φτάσετε τις κλήσεις φωνής Whatsapp που εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; Λοιπόν, πρόκειται να μάθετε.

Εδώ βρήκαμε τη λύση και δηλαδή χρησιμοποιήσαμε το καλύτερο premium VPN για ΗΑΕ ή ένα καλύτερο ελεύθερο VPN για ΗΑΕ και απολαύσαμε την κλήση whatsapp.

Πώς να ξεκλειδώσετε το Whatsapp Voice Calls στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα?

Η απεμπλοκή του Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει να κάνει περισσότερο με το πώς το κάνεις, παρά με το γιατί το κάνεις. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ξεμπλοκάρετε μέσω του VPN Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να τραβήξετε την προσοχή του TRA. Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις, μερικοί πάροχοι Wi-Fi εξακολουθούν να παρέχουν υποστήριξη στις φωνητικές κλήσεις Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ώστε να γίνει επιτακτική η έρευνα όλων των παρόχων υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που παρέχουν χαλάρωση στη χρήση των φωνητικών κλήσεων Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε το Whatsapp και άλλα μπλοκαρισμένα πράγματα στο Ομάν με μια υπηρεσία VPN για το Ομάν.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των καλύτερων VPN. Ένα VPN αντικαθιστά τη διεύθυνση IP σας με IP μιας άλλης περιοχής και περιβάλλει την εικονική ύπαρξή σας για να μην αφήνει ίχνος για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους χάκερ. Τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι, πώς θα σας βοηθήσει?

Αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας, σας απαλλάσσομαι από τους κυβερνητικούς κανόνες και τις νομοθεσίες της περιοχής στην οποία ζείτε. Επειδή είστε συνδεδεμένοι με έναν άλλο διακομιστή, το TRA δεν έχει εξουσία να αποκλείει τις φωνητικές σας κλήσεις Whatsapp. Σας συνιστούμε να ξεμπλοκάρετε το Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN, δεδομένου ότι είναι γρήγοροι και γνωστοί για την αποτελεσματική τους λειτουργία "ανωνυμίας".

VPN ProvidersPrice ($) Ειδικές προσφορέςΠερισσότερες πληροφορίες
Καλύτερο για ροή ExpressVPN ExpressVPN 12,95 δολάρια $ 8.32 Κάθε μήνα 35% OFF
Δεν υπάρχει αποκλειστική προσφορά
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για το Torrenting Ivacy VPN Ivacy VPN 9,95 δολάρια $ 2.25 Κάθε μήνα 77% OFF
2 Έτος Deal
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για ροή Buffered VPN Buffered VPN 12,99 δολάρια $ 4.12 Κάθε μήνα Λειτουργεί με το Netflix
Δοκίμασέ το τώρα!
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για την απελευθέρωση του Geo NordVPN NordVPN 11,95 δολάρια $ 3.49 Κάθε μήνα 70% Off
Σχέδιο 3 ετών
Διαβάστε την αναθεώρηση
Καλύτερο για το Kodi IPVanish IPVanish 10,00 δολάρια $ 4.12 Κάθε μήνα 73% OFF
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Διαβάστε την αναθεώρηση

Θα πάρω βελτιωμένη φωνή σαφήνειας με Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα?

Ναι θα κάνεις. Αυτό ακριβώς κάνουν οι υπηρεσίες VPN. Βεβαιώνουν ότι όχι μόνο θα ξεκλειδώσετε το Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και θα κάνετε κλήσεις φωνής Whatsapp χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση ήχου στην κλήση. Αλλά για να είμαστε σαφείς εδώ, ας σας πούμε ότι η σαφήνεια των κλήσεων φωνής Whatsapp εξαρτάται από την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο και την εγγύτητα του διακομιστή.

Εάν ζείτε στη Μέση Ανατολή και συνδέεστε με ένα διακομιστή στις Η.Π.Α., μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές τεχνικές δυσλειτουργίες. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα σας συμβούλευα να θυμηθείτε αυτά τα βαρετά μαθήματα γεωγραφίας που κάνατε. Συνδεθείτε με τον πλησιέστερο διακομιστή και θα έχετε εκπληκτική φωνητική σαφήνεια στις φωνητικές κλήσεις Whatsapp.

Δείτε επίσης: Πώς να ξεμπλοκάρετε το Whatsapp στην Κίνα το 2019

συμπέρασμα

Έχοντας κολλήσει στις σκοτεινές ηλικίες εδώ και χρόνια, είναι καιρός οι χρήστες του Διαδικτύου στα ΗΑΕ να πάρουν τελικά μια θέση για τον εαυτό τους και να ξεμπλοκάρουν το Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι φωνητικές κλήσεις Whatsapp είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μία δεκάρα, δεδομένου ότι έχει ήδη απαγορευτεί από την Du και Etisalat στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Χρειάζεστε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συνδρομή σε οποιαδήποτε υπηρεσία VPN που είναι σε θέση να ξεκλειδώσει τίποτα Whatsapp στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 83

map