Itävallan 2020 paras VPN

paras itävaltalainen vpn


Itävalta on yksi rauhallisimmista maista koko Euroopassa. Verkossa on suurta vapautta ja esteettömyyttä kaikkialla maassa pienin rajoituksin. Itse asiassa Itävalta ei ole osa tiedustelunjakoyhdistysliittoja, kuten 14 silmää.

Maa kuitenkin kieltää torrent-sivustot ja verkkorikollisten uhka on jatkuvasti olemassa. Lisäksi suoratoistoa ja muita verkkosivustoja koskevat maantieteelliset rajoitukset ovat myös globaali kysymys, johon Internetin käyttäjät kohtaavat.

Nämä ongelmat vaativat riittävän tehokkaiden VPN-palveluiden käyttöä, jotta rajoitukset voidaan ohittaa pitäen yksityisyyttäsi suojattuna verkossa.

PureVPN on suositus # 1 parhaaksi Itävallan VPN: ksi täydellisestä tasapainosta kohtuuhintaan, palvelinverkon monimuotoisuuteen ja yksityisyyden suojaan.

6 parasta Itävallan VPN-verkkoa

Seuraavat VPN-palveluntarjoajat soveltuvat käytettäväksi Itävallassa moniin tarkoituksiin, suoratoistosta turvallisuuteen pitämiseen julkisessa Wi-Fi: ssä.

Joten tässä on kuusi parhainta VPN: tä, joita voidaan käyttää Itävallassa..

1. PureVPN - paras Itävaltaan

PureVPN

PureVPN: llä on yli 2000 palvelimen verkko yli 140 maassa, joista 6 sijaitsee Wien. Tämä valtava palvelinverkko on erinomainen tapa peittää IP-osoitteesi yksityisyyden parantamiseksi ja ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, jotka saattavat estää pääsyäsi.

Palveluntarjoaja sijaitsee Hongkongissa, maassa, jossa on yksityisyyttä vahvistavat lait ja joilla ei ole vaatimuksia tietojen kirjaamiseen. Vaikka Itävallan ei tiedetä harjoittavan joukkovalvontaa, on silti parempi tehdä virhe varovaisuuden suhteen ja suojata yksityisyyttäsi verkossa.

PureVPN on myös erittäin turvallinen valinta, jos haluat ladata torrentteja Itävallasta, mikä on vaarallista tehdä maassa ottaen huomioon piratismin vastaiset lait ja torrent-verkkosivustojen usein esteet.

Itse asiassa, jos matkustat jonkin aikaa Itävallan ulkopuolella, voit käyttää PureVPN: n itävaltalaisia ​​palvelimia käyttääksesi paikallisia suoratoistokanavia, kuten ATV ja ATV2 ulkomailla.

Lisäksi PureVPN tarjoaa ominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin ja tapinkytkimen, jotta yksityisyytesi pysyy ennallaan. Kanssa 5 samanaikaista yhteyttä ja 31 päivän rahat takaisin -takuu, Voit käyttää tätä VPN: tä hintaan 2,91 dollaria kuukaudessa .

Lue tämä PureVPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

2. Surfshark - Nopein VPN Itävallassa

Surfshark

Surfshark koostuu 1 000 palvelinta yli 60 maassa, mukaan lukien Itävalta. Hyvällä määrällä offshore-palvelinpaikkoja voit helposti ratkaista maantieteelliset rajoitukset Surfsharkin avulla ja saada välitön pääsy Itävaltaan.

Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, joka on toinen maa, jolla ei ole pakollisia tietojen säilyttämisvaatimuksia. Tämä tekee siitä hyvän valinnan itävaltalaisten käyttäjien yksityisyyden suojan kannalta.

Suoratoisto-faneille yleinen ongelma on pienempi nimikkeiden määrä Itävallassa verrattuna Yhdysvaltoihin. Surfshark voi avata koko sisältökirjaston, jos käytät Netflix-palvelua Itävallassa yhdistymisen jälkeen VPN: n yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Tämä on yksi tämän VPN: n parhaista eduista.

Surfshark tarjoaa yksityisyyden suojaamiseksi ominaisuuksia, kuten MultiHop ja CleanWeb. Sillä on rajoittamaton samanaikainen yhteys ja 30 päivän rahojen palautustakuu käynnistystä varten. Hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa Surfshark on erittäin arvokas VPN, joka on Itävallassa.

Voit lukea tämän Surfshark-arvion saadaksesi lisätietoja.

3. Ivacy - Edullinen VPN Itävallassa

Ivacy-for-Nigeriassa

Ivacy tarjoaa Yli 1000 palvelintasynti Yli 50 maata ja myös tarjoaa 5 omistettu palvelinta Itävallassa. Tällä tavalla voit katsella kuuluisia itävaltalaisia ​​kanavia, kuten ORF1, ORF 2, ORF 2 Europe ulkomailta, ilman vaivaa. Samoin voit käyttää Netflix-, Amazon Prime-, Hulu- ja muita suoratoistopalveluita, jos asut Itävallassa.

Singaporen VPN-palvelulla on todella vaikuttava nolla-tukit ominaisuus, joka auttaa suojaamaan verkkotoimintasi valvontatoimijoilta, olivatpa ne sitten valtion virastoja, Internet-palveluntarjoajia ja hakkereita. Lisäksi voit käyttää muita yksityisyysominaisuuksia, kuten internet tappaa kytkin, jaettu tunnelointi, portin uudelleenohjaus ja anonyymit maksutavat digitaalisten jalanjäljesi suojaamiseksi.

Voit hankkia Ivacy-tilauksen hinnalla 2,25 dollaria kuukaudessa saavuttaaksesi muita etuja, kuten 5-multi-kirjautumisia ja 30 päivän rahat takaisin -takuu liian.

Lue tämä Ivacy VPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

4. NordVPN - Itävallan suuri palvelinpuisto

NordVPN

NordVPN: llä on 5500+ palvelinta yli 60 maassa, joista 34 on Itävallassa. Sinänsä voit unohtaa kaiken sensuurin tai maantieteelliset rajoitukset, jotka estävät tietäsi verkossa ympäri käytettäessäsi olevan NordVPN: n laajan palvelinverkon. Tämä pätee kotimaassa asuviin itävaltalaisiin ja ulkomaille asuviin / matkustaviin ulkomaille.

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa, maassa, jossa on erittäin yksityisyyteen keskittyviä lakeja. Niille käyttäjille, jotka ovat tietoisia yksityisyydestään Itävallassa, NordVPN on palvelu, johon voit luottaa.

Se on myös erittäin tehokas pääsyyn vain Yhdysvaltojen suoratoistopalveluihin, kuten Hulu ja Amazon Prime Itävallassa.

Käyttäjien yksityisyyden lisäämiseksi NordVPN käyttää ominaisuuksia, kuten DoubleVPN, sipuli VPN: n yli ja killswitch. Voit yhdistää jopa 6 samanaikaista yhteyttä ja käyttää 30 päivän palautusikkunaa NordVPN: n hiukan kalliilla 3,49 dollarilla kuukaudessa.

Voit lukea lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

5. ExpressVPN - paras suoratoistoon Itävallassa

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa tällä hetkellä 3 000+ palvelinta yli 94 maassa, myös Itävallassa. Kaikkien näiden palvelimien suoratoisto ja torrentit sekä yleinen selaaminen. Joten riippumatta siitä, haluatko suoratoistaa Netflix-sisältöä tai päästä vain tietyille Itävallan rajoitetuille verkkosivustoille, olet saanut sinut kattamaan.

Palveluntarjoaja pystyy helposti estämään itävaltalaisia ​​televisiokanavia, mukaan lukien ORF 1ORF 2ProSiebenin. ExpressVPN on toinen palveluntarjoaja, joka sijaitsee Britannian Neitsytsaaret ja noudattaa nollakirjauskäytäntöä käyttäjien yksityisyyden takaamiseksi.

ExpressVPN -sovelluksella saat myös yksityisyyttä edistäviä ominaisuuksia, kuten tappamisen, hämärtämisen ja jaetun tunneloinnin. Kaikki ExpressVPN-paketit tarjoavat 5 samanaikaista yhteyttä ja 30 päivän rahat takaisin takuu, tällä hetkellä paras hinta on 8,32 dollaria kuukaudessa .

Lisätietoja tästä ExpressVPN-arvostelusta.

6. CyberGhost - Secure Austria VPN

CyberGhost

Palveluntarjoaja tarjoaa enemmän kuin 5500 palvelinta yli 90 maassa, Näistä 60 sijaitsee yksinomaan Itävallassa. Voit luottaa siihen myös pääsyyn paikallisiin kanaviin, kuten Prosieben Itävalta ulkomailta, jos olet matkalla jonkin aikaa.

CyberGhost sijaitsee Romaniassa, maassa, joka on vapaa tietosääntelylakeista. Sinänsä tämä VPN on melko hyvä yksityisyyden kannalta, jos olet Itävallassa.

Palveluntarjoaja voi estää melkein kaiken kaiken verkossa, mukaan lukien torrentit, ja se on täysin tätä tehtävää varten. Lisäksi se tarjoaa myös 7 samanaikaista yhteydenottoa ja 45 päivän rahat takaisin -takuun 2,75 dollaria kuukaudessa .

Lisätietoja tästä CyberGhost-arvostelusta.

Ilmaiset VPN-asetukset

Ilmaiset VPN-palvelut ovat yleensä huono idea, jos arvostat yksityisyyttäsi. Tämä johtuu siitä, että monilla ilmaisilla VPN-verkoilla on huono historia siitä, että ne ovat varjoisia tietoja, jotka keräävät sovelluksia, jotka tuhoavat käyttäjän yksityisyyden sen sijaan, että suojaavat sitä.

On kuitenkin vielä muutama näistä palveluista, jotka ovat luotettavia. Joitakin näistä ovat:

 • Windscribe
 • Hotspot Shied
 • TunnelVPN

Lisätietoja näistä palveluista on artikkelissa ilmaisista VPN-palveluntarjoajista.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä Itävallassa?

Itävalta kannustaa ilmaisunvapautta Internetissä, ja maassa tuskin sensuuria tarjotaan. Maa ei kuitenkaan suvaitse vihanpuhetta holokaustin kieltämisen ja vastaavien muodossa.

Vaikka itävaltalaiset kokevat säännöllisesti suoratoistopaikkojen maantieteellisten rajoitusten ongelman, ja tämä vaatii yleensä VPN-verkkojen käyttöä.

Tässä on muutama syy siihen, miksi parhaiten arvioitu VPN voi olla varsin hyödyllinen Itävallassa:

 • Parempi online-yksityisyys: Itävalta on osa 14 silmää. Siitä huolimatta sinun on silti suojauduttava valvonnan mahdollisuuksilta, ja lokiton VPN on täydellinen tähän.
 • Poista suoratoistopalvelujen estäminen: Suoratoistopalvelut ovat usein maantieteellisesti rajattuja ja toimivat vain, jos sinulla on oikea IP-osoite. VPN: t voivat muuttaa IP-osoitteitasi, joka kuuluu useisiin maihin, antaen sinulle rajoittamattoman pääsyn. Jos olet matkalla Itävallasta, voit käyttää VPN: tä yhteyden muodostamiseen itävaltalaiseen palvelimeen ja päästä käyttämään suoratoistokanavia, kuten ATV, ATV2, ja Prosieben Austria.
 • Pysy turvassa julkisessa Wi-Fi: ssä: Julkisten tilojen Wi-Fi-yhteyspisteet ovat yleensä suojaamattomia, ja ne ovat alustana tietorikkomushyökkäyksille. Voit estää uhriksi joutumisen salattujen VPN-kerrosten avulla.
 • Lataa torrentit turvallisesti: Itävalta estää rutiininomaisesti torrent-verkkosivustot maassa, ja tekijänoikeuksien loukkauksista rangaistaan ​​lailla. VPN: t pitävät henkilöllisyytesi piilossa, mikä ei vain mahdollista torrent-verkkosivustojen lukituksen poistamista, vaan myös varmistaa yksityisyytesi suojan.

Huomautus: Emme suvaitse eikä kannusta tekijänoikeuksien loukkauksia.

Muiden maiden VPN-oppaat

Maantieteelliset rajoitukset ovat ongelmia kaikkialla maailmassa. Tässä on muutamia artikkeleita, joissa keskitytään ratkaisuihin ongelmiin, jotka koskevat tiettyjä maita:

 • Italia
 • Ranska
 • UK
 • Australia
 • Kanada

Paras Itävallan VPN: Viimeiset ajatukset

Itävallan käyttäjillä on paljon parempi asema kuin monilla heidän eurooppalaisilla vastaajillaan online-yksityisyyden suhteen. PureVPN on Itävallan paras VPN, jos otat huomioon kaikki sen eri näkökohdat. Maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi ja yksityisyyden ylläpitämiseksi Itävallassa kuitenkin kaikki edellä mainitut VPN: t ovat melko hyviä tarkoituksiin.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 32

map