Paras Espanjan VPN 2020

Paras-VPN-for-Espanja


Espanja seuraa niiden maiden jälkiä, jotka ovat tiukasti seuranneet piratismin vastaista politiikkaa. Mitä tahansa Katalonian alueella Espanjassa tapahtuu, hallitus tekee kaikkensa estääkseen kielteisten poliittisten mielipiteiden levittämisen.

Hallituksen valvonta on nousussa, ja ainoa tapa välttää tämä on VPN: n käyttö.

Tässä oppaassa on lueteltu eräitä parhaimmista Espanjan VPN-palveluista vuodeksi 2020, jotka auttavat ratkaisemaan monia online-tietosuojaongelmia.

Voit lukea myös parhaiden VPN-palveluiden blogiimme saadaksesi lisätietoja markkinoiden parhaista tarjoajista.

Mutta ensin katsotaanpa nämä VPN-verkot ...

 • PureVPN - Espanjan kokonaisparas VPN 18 palvelimella Madridissa
 • Surfshark - Edullinen VPN rajoittamattomilla laiteyhteyksillä
 • ExpressVPN - Alan nopein VPN, yli 3000 palvelimella ympäri maailmaa, mukaan lukien Panama.
 • CyberGhost - Erittäin luotettava VPN 68 palvelimella Madridissa ja Barcelonassa
 • Ivacy - Vahva tietoturva edulliseen hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa

5 parasta Espanjan VPN-verkkoa

On helppo tapa suojata yksityisyyttäsi VPN: llä. Se antaa sinulle toisen maiden IP: n, joka auttaa sinua välttämään Espanjan hallituksen asettamia rajoituksia.

Tässä on suosituksemme Espanjan käyttäjille:

1. PureVPN - Espanjan paras VPN kaikille laitteille

PureVPN-for-Espanja

PureVPN on suosituin suositus Espanjan käyttäjille. Se on Hongkongissa toimiva VPN-palvelu, jolla on 2 000 + palvelinta sisään Yhteensä yli 140 maata. Se pitää online-identiteettisi turvassa peittämällä IP-osoitteesi ja suojaa Internet-liikenteesi 256-bittinen salaus.

Katso Espanjan televisiota maan ulkopuolelta 18 palvelinta saatavana Espanjassa. Nämä palvelimet kattavat kuitenkin vain yhden kaupungin, ts. Madridin.

Tämä palvelu on saatavana kohtuulliseen hintaan 2,91 dollaria kuukaudessa, mikä vaikuttaa kohtuulliselta ottaen huomioon sen tarjoamat uusimmat ominaisuudet. Se antaa sinulle myös 31 päivän rahat takaisin -takuu yhtä hyvin.

Se on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka ovat tarkastaneet sen kirjautumattomuuskäytäntö ja ovat tulleet puhtaiksi. Palvelimen nopeus on nopea ja muodostaa yhteyden 5 laitetta kerrallaan. Näistä syistä sitä pidetään Espanjan parhaana VPN: nä.

Lue lisää tästä VPN-palvelusta lukemalla PureVPN-arvosteluamme.

2. Surfshark - Nopein VPN, jolla on 1 palvelin Espanjassa

Paras-VPN-Espanja-Surfshark

Surfshark on nopein VPN Espanjalle, joka maksaa vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Mikään muu VPN ei vastaa hintaansa ja tarjoamiaan ominaisuuksia.

Yhdellä Surfshark-tilillä saat rajattomat yhteydet. Tarkoittaa, yksi tili riittää koko perheellesi ja jopa pienille yrityksille.

Se on noin 1 040+ palvelinta ja kannet Yli 60 maata. Niin lyhyessä ajassa Surfsharkista on tullut iso nimi VPN-teollisuudessa. Suoraa amerikkalaista Netflixiä Espanjasta käyttämällä näitä palvelimia, mutta virtataksesi espanjalaista sisältöä sinun täytyy olla yhteydessä sen espanjalaisiin palvelimiin. Sillä on 1 palvelin Espanjassa se on jotain melko erikoista.

Lue Surfshark-arvostelu, jotta saat lisätietoja siitä.

3. ExpressVPN - Paras suoratoisto Espanjassa

ExpressVPN-Espanja

ExpressVPN: llä on vahva salaus, joka pitää tietosi yksityisinä. Se on Ison-Britannian Neitsytsaaret perustuva VPN-palvelu, jolla on 3000 yli palvelinta sisään Yli 90 maata. Se on yksi VPN-palveluista, jotka löydät koskaan VPN-teollisuudesta.

Myös paikallisten espanjalaisten verkkosivustojen katselemiseen ExpressVPN on antanut sinulle suojan. Sillä on 2 palvelinta Barcelonassa ja Madridissa antaa sinulle pääsyn kaikkeen sisältöön nimettömästi.

Pääkonttorin sijainti BVI: ssä tarkoittaa, että tiedon säilyttämistä koskevia lakeja ei ole. ExpressVPN ei pidä lokit joten kaikki Internetissä tekemäsi on täysin turvallista.

Se on hieman kallis, 8,32 dollaria kuukaudessa, mutta se on hinta, jonka maksat online-turvallisuudestasi. Sellaisena se on luotettava Espanjan VPN-sovellus. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

4. CyberGhost - luotettavin palvelu Espanjan käyttäjille

CyberGhost-VPN-Espanja

CyberGhost on käyttäjäystävällinen palvelu Espanjan käyttäjille. Sen kotipaikka on Romania, maa, joka sijaitsee Euroopassa, mutta jolla ei ole tietojen säilyttämistä koskevaa lakia.

Sillä on 3 200 palvelinta saatavuus ja Yli 60 maata. Jokaisen Espanjan verkkosivun esto tapahtuu, ja HD-sisällön suoratoisto on nopeaa. Palvelimien saatavuus Espanjan ulkopuolella auttaa sinua saavuttamaan verkkovapauden ja jakamaan näkemyksesi alueen kriisistä.

Sitä on yhteensä 68 palvelinta kahdessa Espanjan kaupungissa (ts. Barcelona ja Madrid). Jos asut Espanjan ulkopuolella, voit käyttää helposti maan paikallista sisältöä ja verkkosivustoja.

CyberGhost ei pidä lokkeja, minkä vuoksi se on turvallisin vaihtoehto käyttää. Yhdellä CyberGhost-tilillä voit muodostaa yhteyden 7 eri laitteeseen samanaikaisesti. Se maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa .

Tutustu CyberGhost-arvosteluun saadaksesi lisätietoja tästä VPN-palvelusta.

5. Ivacy - Edullinen VPN Espanjalle, joka käyttää Espanjan kanavia

Ivacy-Espanja-VPN

Ivacy on edullinen VPN, joka käyttää helposti espanjalaisia ​​kanavia. Se on singaporelainen VPN-palvelu, jolla on vahva 256-bittinen salaus joka pitää online-aktiviteetin yksityisenä ja vapauttaa espanjalaisen sisällön vapauttamisen helposti. Se on saatavana hintaan 2,25 dollaria / kk .

Ei vain sitä, että Ivacy-palvelimilla on hyvä määrä palvelimia 1,000 palvelinta saatavuus ja Yli 100 sijaintia. Ei vain, sillä sillä on 1 palvelin Espanjassa samoin kuin pääsy kaikkiin espanjalaisiin kanaviin alueella.

Ainoa haitta, jonka löysin, oli sen nopeus. Ivacy ei pidä minkäänlaista lokia ja on saatavana eri alustoille. Yhdellä Ivacy-tilillä voit muodostaa yhteyden 5 erilaista laitetta.

Ivacy-ominaisuuksien avulla voit saada sen toimimaan parhaiten Espanjassa tai muissa maailman maissa tekemällä itsesi täysin anonyymisti Internetissä. Lisätietoja lukematta Ivacy-arvosteluamme.

Paras ilmainen VPN Espanjalle

Ilmaisen VPN: n käyttö ei yleensä ole hyvä vaihtoehto, koska niillä on taipumus pitää lokit. Mutta vain kourallinen ei pitäisi lokit ja tarjoa kunnollista nopeutta. Nämä ovat paras ilmainen VPN, jota voidaan käyttää Espanjassa:

 • TunnelBear
 • Windscribe
 • ZenMate

Miksi tarvitset VPN: tä Espanjassa?

Kuten edellä keskusteltiin, Espanjassa on erilaisia ​​sensuurikysymyksiä ja se torjuu tiukasti piratismia. Lisäksi on olemassa monia syitä, miksi tarvitset VPN: tä Espanjassa.

Tässä on luettelo:

1. Internet-rajoitukset

Espanjan hallitus estää verkkosivustot, jotka jakavat poliittisen vaihtoehdon ja jotka ovat hallituksen vastaisia, mutta kannattavat Katalonian kansanäänestystä.

Kun käytät VPN Spain -sivustoa, saat toisen IP-osoitteen, jota Espanjan hallitus ei voi estää.

2. Tiukka hallituksen valvonta

Vaikka Espanjan hallitus väittää, ettei se seuraa kansalaisia, todisteiden mukaan toisin sanotaan.

Siellä oli 21-vuotias espanjalainen opiskelija Cassandra Murica, joka vitsaili kunnioitetusta terrorismista ja tuomittiin vuodeksi vankeuteen.

Jos käytät VPN: tä, ei ole mahdollista, että hallitus voi seurata Internet-toimintaa.

3. Tiukka piratismin vastainen toiminta

Espanjassa noudatetaan tiukkaa piratismin vastaista politiikkaa, mikä tarkoittaa, että laittomasti Internetistä lataamallasi on vakavia seurauksia.

Voit joko päätyä vankilaan tai joutua maksamaan mojova sakko.

4. Alueella estetty sisältö

Tietyt streaming-palvelut estetään Espanjassa. Esimerkiksi American Netflixillä on valtava kirjasto, jota ei ole saatavilla Espanjassa.

Päästäksesi siihen tarvitset amerikkalaisen IP: n, joka on saatavana vain VPN: llä.

Espanjan Internet-tietosuojalakit

Espanjassa tietojen säilyttämistä ja online-yksityisyyden suojaa käytetään usein synonyymeinä. 1978 Espanjan perustuslaki tarjoaa täydellisen suojan henkilötietojen suhteen.

Espanjan laki 25/2007 otettiin käyttöön vuonna 2007 sähköisen tai julkisen viestintäverkon yhteydessä tuotettujen tai käsiteltyjen tietojen säilyttämisestä. Sitä kutsutaan myös LOPDP: ksi, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä julkisella tai yksityisellä sektorilla.

Laki antaa toimivaltaisille viranomaisille pääsyn siirrettyihin tietoihin, ja toimivaltaiset viranomaiset tarkoittavat turvallisuusjoukkojen jäseniä, tulliviranomaisia ​​ja tiedustelupalvelun kansallista hoitohenkilökuntaa.

Toinen Espanjassa annettu laki nimeltään Kuninkaan asetus 13/2012 joka säätelee evästeiden käyttöä verkkosivustoilla ja palveluntarjoajilla. Lyhyesti sanottuna hallitus tietää mitä teet verkossa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että hallitus pyrkii suojelemaan käyttäjien henkilötietoja miljoonien online-käyttäjien näkemistä. Täydellinen esimerkki on keskeinen tapaus Google vs. Espanja.

Espanjan kansalainen nimellä Mario Costeja Gonzalez nosti kanteen Googlea vastaan ​​väittäen, että hakukone jättiläinen loukkasi hänen yksityisyyttään saattamalla konkurssi-ilmoituksensa helposti yleisön saataville.

Hän pyysi Googlea poistamaan nämä tiedot, mutta pyyntö hylättiin, mutta ylimmän oikeusasteen tuomioistuin antoi päätöksen Espanjan kansalaiselle.

Yhteisöjen tuomioistuin totesi, että yksityisyyden perusoikeus on suurempi kuin kaupallisen yrityksen taloudelliset edut. Tätä pidettiin henkilökohtaisen yksityisyyden voitona.

Onko laillista ladata torrentteja Espanjassa?

Espanja on toinen maa, jossa torrentin käyttäjät voivat joutua tekijänoikeuksien uhrien tai DMCA-ilmoitusten uhreiksi.

Näiden tilanteiden välttämiseksi on käytettävä VPN-verkkoa, jonka avulla voit suojata online-toiminnot. Lisäksi kohtuullinen Espanjan VPN voi pettää Internet-palveluntarjoajiasi tarkkailmasta torrentsien lataustehtäviä.

Samoin VPN tarjoaa käyttäjille vaihtoehtoisia IP-osoitteita. Valvontavirastot tunnistavat VPN-palveluiden osoittamat IP-osoitteet, eivät käyttäjien todelliset IP-osoitteet.

Siksi voit huijata online-sijaintiasi Internet-palveluntarjoajilta ja viranomaisilta.

Muiden maiden VPN-oppaat

Tässä on joitain vaihtoehtoja Espanjan VPN: lle, jos yllä olevat palveluntarjoajat eivät toimi:

 • Paras VPN Italia
 • Paras VPN Ranska
 • Paras VPN Itävalta
 • Paras VPN Kreikka

johtopäätös

Jos matkustat tai asut tällä hetkellä Espanjassa, suosittelemme varustamaan laitteesi parhaalla Espanjan VPN: llä, jonka olen jo luetellut tässä oppaassa.

Se avaa kaiken sisällön, joka on maantieteellisesti rajoitettu Espanjassa, ja antaa sinulle äärimmäisen vapauden surffata missä haluat..

VPN: n avulla voit suoratoistaa online-elokuvia ja videoita ja ladata mitä haluat ja suojata samalla hakkereiden, huijareiden, petosten ja online-valvonnan mahdollisilta uhilta..

Voit vapaasti jakaa palautetta tästä artikkelista alla olevassa kommenttiosassa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 64 =

map