Paras VPN-arvo Hongkongissa 2020

Paras-VPN-for-Hong Kong


Äskettäin tapahtuneen eskalaation vuoksi poliittiset jännitteet Hongkongin ja Kiinan välillä, maan Internet-vapauden asema voi olla vaarassa. Itse asiassa Freedom House on jo pitänyt Hongkongia osittain vapaana.

Kun otetaan huomioon Hongkongin kyberavaruuden epävarma tila, parhaan VPN: n valitsemisen Hongkongissa pitäisi olla kaikkien maassa asuvien henkilöiden perimmäinen vaisto..

Maailmassa, jossa online-yksityisyyttä rajoitetaan yhä enemmän, huolimatta tästä tosiasiasta Hong Kong on onnistunut tarjoamaan turvallisen turvapaikan yksityisyyttä tietäville ihmisille.

Koska harvoilla VPN-palveluilla ei ole tapana työskennellä Hongkongissa, olen viettänyt jo jonkin aikaa testataksesi, mitkä VPN: t ovat sinulle todella turvallisia.

Tässä on lyhyt kuvaus viidestä suositusta VPN-palvelustani Hongkongille:

 • PureVPN - Hongkongiin perustuva VPN, jolla on tehokkaat ominaisuudet & huippuluokan maine 24 palvelimella Hongkongissa
 • Surfshark - Erittäin edullinen VPN, yli 1000 suojattua palvelinta ja tehokkaat suojausominaisuudet.
 • ExpressVPN - Laadukas, nopea BVI: ltä toimiva VPN, täydellinen suoratoistoon & torrenting (5 palvelinta Hongkongissa).
 • CyberGhost - Budjetti-VPN premium-tilan valintaominaisuudella & 71 palvelinta Hongkongissa.
 • Ivacy - Tunnettu VPN-palvelu, jolla on yli 5600 palvelinta ympäri maailmaa.

5 parasta VPN-palvelua Hongkongille

VPN-palveluiden kysyntä on yksi nousu koko maailmassa. Haitallisten verkkohyökkäysten ja hallituksen seurannan lisääntyminen pakottaa verkkoyhteisön etsimään tapoja parantaa heidän yksityisyyttään ja turvallisuuttaan..

Koska nykyään on saatavilla useita VPN-verkkoja, viiden parhaan listan valitseminen vaatii laajaa tutkimusta. Joten kun olet testannut useita VPN: ää, tässä ovat löydöt

1. PureVPN

PureVPN-for-Hong Kong

PureVPN on Hongkongissa toimiva VPN-palveluntarjoaja. Ollaan Hongkongissa toimiva VPN-palvelu; PureVPN tarjoaa suhteellisen hyvät nopeudet sen kanssa 2 000 + palvelinpuisto. Jos jokin palvelimista ei muodosta yhteyttä, voit valita toisen palvelimen.

Pelkästään Hongkongin kaupungissa, PureVPN: llä on alueella 24 palvelinta. Sen avulla voit käyttää paikallista sisältöä, jos asut Hongkongin ulkopuolella niin helposti.

PureVPN on loistava yksityisyyden lisäämisen työkalu, koska se on varustettu tappaa kytkin yhdessä vahvan tietosuojakäytännön kanssa, joka ei kirjaa tietojasi selaamisen aikana.

PureVPN erottaa muista tarjoajista tunneliprotokollien luettelon saatavuuden. Voit käyttää erilaisia ​​tunnelointiprotokollia, kuten PPTP, SSTP, IKEv2, ja kaikkein tärkeimpänä OpenVPN. Jos käytät OpenVPN: ää, voit parantaa yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi uusiin korkeuksiin.

Tämä johtuu siitä, että PureVPN: n tunnelointiprotokolla tarjoaa 256-bittinen armeijan luokan salaus oletuksena. Siksi voit suojata online-toimintasi Internet-palveluntarjoajilta ja muilta Hongkongin tietovalvontaelimiltä.

Käyttäjäkokemuksen kannalta PureVPN tarjoaa interaktiivisia sovelluksia Windows, Mac, Linux, Android, ja iOS. Sen virallisen sivuston kautta löydät yksinkertaisia ​​asennusoppaita, joilla voit asentaa haluamasi sovellukset eri laitteisiin. Se on saatavana vain 2,91 dollaria kuukaudessa .

Lue lisää tästä palvelusta perusteellisesti PureVPN-arvostelu.

2. Surfshark

Paras-VPN-Hong Kong-Surfshark

Surfshark on Brittiläisen Neitsytsaaren toimittaja. Tämä palvelu tunnetaan erinomainen nopeus, vahva turvallisuus, ja halvat liittymissuunnitelmat.

Yhtiö on noussut nopeasti VPN-palveluntarjoajien joukosta ja siitä on tullut yksi markkinoiden tällä hetkellä luotettavimmista VPN-yrityksistä..

Surfshark tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden ja on todennäköisesti nopein VPN-verkko Hong Kongille, jota voit käyttää..

Yksi syy Surfsharkin erinomaisen nopeuden taustalla on kohtuullisen kokoinen palvelinpuisto. Yli 1 040+ palvelinta kaikkialla maailmassa, ja joilla on 1 palvelin Hongkongissa, voit käyttää Hongkongin paikallista sisältöä ja verkkosivustoja, jotka on estetty heidän maansa ulkopuolella.

Voit kokea todellisen online-vapauden budjetilla, ts. Vain 1,99 dollaria / kuukausi. Ominaisuuksien suhteen Surfshark tarjoaa protokollia kuten IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec ja muut ominaisuudet, kuten SOCKS5 verkkopalvelin muun muassa.

Ei vain sitä, mutta myös Surfshark ei kirjaa käyttäjätietoja ja tarjoaa selkeän kuvan 30 päivän palautuskäytäntö.

Tutustu lisätietoja tästä palvelusta yksityiskohtaisessa Surfshark-katsauksessa.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-for-Hong Kong-käyttäjille

ExpressVPN on alan johtava VPN-palveluiden alalla. Tällä VPN-palveluntarjoajalla on maantieteellisesti hajautettu palvelinverkko 94 maata.

Yli 3000 palvelinta maailman ympäri, ExpressVPN tarjoaa vaikuttavia nopeuksia, jotka ovat täydellisiä saumattomalle suoratoistolle, torrentialle ja yleiselle turvalliselle selaamiselle Hongkongin kansalaisille. Siinä on myös 5 palvelinta Hongkongissa jonka avulla voit suoratoistaa paikallisia televisiokanavia, uutisia ja urheilua.

Turvallisuuden kannalta ExpressVPN käyttää kaikkia uusimpia protokollia, kuten OpenVPN, maksimaalisen salausvoiman saavuttamiseksi. Pöytäkirjat kuten OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec, ja PPTP kaikki tarjoaa ExpressVPN.

Paitsi, että ExpressVPN tarjoaa houkuttelevia sovelluksia Windows, Mac, Android, Linux, iOS, ja muut laitteet. ExpressVPN on myös melko luotettava, koska se perustuu Britannian Neitsytsaaret ja tarjoaa käyttäjille todellisen kirjautumattomuuden.

Vaikka ExpressVPN on hiukan kalliimpi kuin muut markkinoilla olevat VPN-palveluntarjoajat, se tarjoaa anteliaan 30 päivän rahat takaisin takuu. Mutta hinta on kallis, saatavana 8,32 dollaria / kuukausi. Käyttäjille, joilla on varaa ExpressVPN: ään, se on kiistatta paras Hongkongin VPN.

Voit lukea ExpressVPN-arvostelu saadaksesi syvemmälle ymmärrystä tästä VPN-palveluntarjoajasta.

4. CyberGhost

CyberGhost-Hong Kong-VPN

CyberGhost on Romanian VPN-palveluntarjoaja erinomaisella kokemuksella tarjota vaikuttava valikoima palvelimia, korkea tietoturva ja kirjautumattomuuskäytäntö.

Turvallisuudesta puhuttaessa CyberGhost tarjoaa erilaisia ​​tunnelointiprotokollia, kuten OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP, ja IKEv2 auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi. Palveluntarjoaja noudattaa myös todellista kirjautumattomuuden käytäntöä.

Kun tarkastellaan palvelimia ympäri maailmaa, CyberGhostilla on 3 200 palvelinta, mutta Hongkongissa sillä on massiivinen 71 palvelinta. Se auttaa sinua pääsemään Hongkongin televisio-, urheilu- ja paikallisiin uutisiin seurataksesi viimeaikaisia ​​poliittisia tapahtumia maassa.

Nopeaan tapaan CyberGhost onnistui saavuttamaan keskimääräisen nopeuden eri palvelimilla ja on täysin riittävä web-selaukseen, mediasisällön suoratoistoon ja torrenttiin turvallisesti. Näillä ominaisuuksilla CyberGhost on saatavana vain 2,75 dollaria kuukaudessa 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Muut syyt rakastaa CyberGhostia IPv6-vuodonsuojaus, Internet tappaa kytkin, ja julkinen Wi-Fi-suojaus. Mikä parasta, CyberGhost tarjoaa erillisiä laajennuksia eri sovelluksille sekä yhteensopivuuden suuren määrän laitteiden kanssa.

Voit oppia lisätietoja tästä palveluntarjoajasta kattavassamme CyberGhost arvostelu.

5. Laittomuus

Ivacy-VPN-Hong Kong

Ivacy on yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista. Se on Singaporelainen VPN-palveluntarjoaja, jonka avulla se voi hyödyntää läänin tiukkoja tietosuojalakeja täydellisen turvallisuuden takaamiseksi.

Lisäksi Ivacylla on hyvä määrä palvelimet eli. 1000 yli 100 paikassa ja siihen sisältyy myös Hong Kong. Se on tarkkailla Hongkongin paikallista sisältöä maan ulkopuolelta 2 palvelinta Hongkongin kaupungissa.

Ivacy onnistui saavuttamaan nopeuden 28,73 Mbit / s keskimääräinen nopeus minun 30 Mbit / s Internet-yhteys. Jos puhumme turvallisuudesta, Ivacy tarjoaa vaikuttavia tunnelointiprotokollia, kuten OpenVPN, SSTP, PPTP, ja IKEv2 muiden joukossa.

Kaiken kaikkiaan Ivacy tarjoaa siisti käyttöliittymäominaisuuden. Hinta on myös edullinen 1,99 dollaria kuukaudessa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue ainutlaatuinen Ivacy-arvostelu tai lisätietoja tästä VPN-palveluntarjoajasta.

Mikä on Hongkongin VPN?

VPN on tunnelointi- ja salauspalvelu, jonka avulla voit peittää alkuperäisen IP-osoitteen Hongkongista tulevan IP: n alla. Tässä tapauksessa mikä tahansa viestintä, jota harjoitat yhteyden muodostamisen jälkeen parhaaseen Hongkongin VPN-palvelimeen, sijoittaa virtuaalisen sijaintisi Hong Kongiin.

Aktivoimalla VPN laitteellasi, voit piilottaa alkuperäisen henkilöllisyytesi Internet-palveluntarjoajalta ja viranomaisilta. Lisäksi se antaa sinun surffata Internetissä VPN-palvelimen kautta, joka sijaitsee Hongkongin yksityisyyttä suojelevalla alueella.

Miksi tarvitset VPN: n Hongkongissa?

VPN-palvelu tarjoaa useita etuja. Tärkeintä on, että VPN: n avulla voit vaihtaa palvelimen ja IP-sijainnin toiseen maahan.

Voit valita surffailla verkossa palvelimen kautta maassa, joka tukee Internetin vapautta. Hong Kong on yksi sellaisista maista, minkä vuoksi sinun tulisi valita paras VPN Hongkongille ja surffata turvallisesti verkossa.

VPN: n toinen tärkeä etu on, että sen avulla käyttäjät voivat kiertää maantieteellisiä rajoituksia. Lukuisia verkkosivustoja ja palveluita, kuten Netflix, on saatavana vain tietyillä alueilla.

Lisäksi useimmat länsimaat ovat erittäin tiukkoja torjuntaa vastaan. Jos tarvitset suojattua pääsyä näihin palveluihin, tarvitset huippuluokan korkealaatuisen VPN-Hongkongin.

Kuinka valita paras käytettävä VPN Hongkongissa?

Useimmat nykyaikaiset VPN-palvelut tarjoavat yleisiä paketteja, jotka sisältävät Hongkongin VPN-palvelut. Jos aiot maksaa palvelua, sinun tulisi valita kattava paketti, jossa on kaikki ominaisuudet.

Jotkut ihmiset väittävät aikovansa käyttää ilmaista VPN-palvelua saadakseen Hongkongin IP-osoitteen, mutta he suostuvat tekemään sen vain, kun he ymmärtävät, että ilmaiset ovat täynnä haittaohjelmia ja tietojenkalasteluhuijauksia..

Hyvällä VPN-palvelulla on seuraavat ominaisuudet:

 • Palvelimien sijainnit: Valitsemallasi VPN-palvelulla on oltava laaja luettelo palvelimista jakelu eri alueilla, mukaan lukien Hong Kong. Voit muodostaa yhteyden helposti maan VPN-palvelimeen ennakoimatta yhteysongelmia.
 • Nopeus: Nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka määrittävät minkä tahansa VPN-palvelun menestyksen. Sinun tulisi valita tarjoava VPN-palvelu vähintään keskimääräiset nopeudet suorittaa erilaisia ​​toimintoja ilman vaivaa.
 • Luotettavuus: Luotettavuus on toinen näkökohta, jota ei pidä sivuuttaa millään hinnalla. Valitsemasi VPN-palvelu ei saisi paljastaa alkuperäisiä IP-osoitteitasi Internet-palveluntarjoajille Hongkongissa. Sen ei pitäisi pitää käyttäjien lokitietoja. Samoin sen pitäisi tarjota ominaisuuksia, kuten WebRTC-suojaus ja DNS-vuodonsuojaus.
 • Tietosuojakäytäntö: Ihanteellisen VPN-palvelun tulisi kuvata tietosuojakäytäntönsä yksityiskohtaisesti. Sen tulisi myös kertoa sinulle alkuperästään oikealla kirjaimella ja hengellä. VPN: n on oltava paljastaa tiedonkeruumenettelynsä sen käyttäjille. Lisäksi sen ei pitäisi piilottaa piilotettuja toimintoja käyttäjiltä.
 • salaus: VPN: n tulisi tarjota armeijan luokan salaus sen tilaajille. Se tarkoittaa, että joudut käyttämään OpenVPN-protokollaa, joka käyttää oletuksena 256-bittistä salausta.
 • Rahat takaisin takuu: Jos käytät ensimmäistä kertaa Hongkongin VPN-verkkoa, varmista, että valitsemasi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa a 30-45 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuinka käyttää VPN: tä Hongkongissa

VPN: n käyttö Hongkongissa on erittäin yksinkertainen tehtävä. Lue alla olevat vaiheet oppiaksesi Hongkongin VPN: n määrittämisestä:

 • Valitse PureVPN ja tilaa tilaa
 • Käy palveluntarjoajan verkkosivustolla ja valitse tarpeitasi vastaava tilaussuunnitelma
 • ladata laitteen kanssa yhteensopiva VPN-ohjelmistoversio
 • Tuoda markkinoille VPN-palvelu
 • Valitse Hongkongin palvelin
 • Surffaa Internetissä ja nauti esteetöntä pääsyä verkkopalveluihin

Näiden vaiheiden avulla voit määrittää VPN: n nopeasti. Varmista kuitenkin, että käytät parhainta Hongkongin VPN-verkkoa saadaksesi mahdollisimman paljon hyötyä. Saatat joutua tietää myös siitä, mikä auttaa sinua ohittamaan Kiinan suuren palomuurin.

Paras ilmainen VPN, jota voidaan käyttää Hongkongissa

Ilmaisen VPN-palvelun käyttö on aina riskialtista. Tämä johtuu siitä, että monet ilmaisohjelmat voivat sijoittaa järjestelmääsi haittaohjelmilla ja jopa seurata tietojasi.

Näiden palveluiden yksityisyydensuojakäytäntö on myös kyseenalainen, koska ne voivat myydä tietosi toimistoille liiketoiminnan tukemiseksi. Siitä huolimatta, kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole luotettavia.

Tutkimme VPN-markkinoilla saatavilla olevia ilmaisia ​​palveluita ja löysimme kolme erittäin vaikuttavaa tarjoajaa. Nämä ilmainen VPN Hongkongille ovat ProtonVPN, TunnelBear, ja Windscribe.

Ilmainen Hongkongin VPN-vertailuProvidersServers Saatavuus Hongkongissa Yhteensopivuus
ProtonVPN Joo Yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin ja iOS: n kanssa
TunnelBear Joo Yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin ja iOS: n kanssa
Windscribe Joo Yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin ja iOS: n kanssa

Kuinka saada Hongkongin IP-osoite

Voit helposti saada Hongkongin IP-osoitteen VPN-palvelun avulla. Suosittelemme Hongkongin IP-osoitteen hankkimiseksi vain parasta VPN: tä. Kuten aiemmin selitettiin, VPN peittää todellisen IP-osoitteesi, jolloin tuntuu siltä, ​​että IP kuuluisi toiseen maahan.

Jotta saat Hongkongin IP-osoitteen ja saada takaisin online-vapautesi, valitse VPN-palvelu, joka tarjoaa useita Hongkongin palvelimia. Esimerkiksi PureVPN: llä on tonnia palvelimia Hongkongissa, enemmän kuin millään muulla VPN-palveluntarjoajalla. Siksi voit saada erilaisia ​​Hong Kong-pohjaisia ​​IP-osoitteita PureVPN: n kautta.

Jos mietit kuinka voit saada Hongkongin VPN-IP-osoitteen, toimi seuraavasti:

 • Lataa ja asenna PureVPN-sovellus laitteeseesi
 • Sinun tulisi tyhjentää kaikki evästeet ja välimuistissa olevat tiedot selaimesta
 • Käynnistä laite uudelleen
 • Kirjaudu VPN-tilisi kautta VPN-tiliisi
 • Valitse palvelin Hongkongista
 • Odota muutama sekunti VPN-yhteyden muodostamiseksi

FAQ

Ovatko VPN: t laittomia Hongkongissa?

Ei, VPN: n käyttö on laillista Hongkongissa. Eri VPN-palveluiden pääkonttorit työskentelevät maassa ilman vaikeuksia. Hyvän Hongkongin VPN: n kautta voit huijata online-sijaintiasi.

Tarvitsenko VPN: tä Hongkongiin?

Estettyihin verkkosivustoihin, joihin pääsee vain Hongkongissa, tarvitaan Hongkongin IP-osoite. Vastaavasti, jos haluat käyttää paikallisia verkkosivustoja ja käyttää niitä Hongkongin ulkopuolelta, tarvitset vain VPN: n.

Voinko käyttää VPN: tä Hongkongissa?

Kyllä, VPN: t ovat Hongkongissa täysin laillisia harjoittaessaan laillista toimintaa. Ei ole kuin Kiina, jossa hallitus on kieltänyt VPN-verkkojen käytön. Itse asiassa monien VPN-yritysten palvelimet ovat Hongkongissa.

Onko Hong Kongissa Netflixiä?

Kyllä, Netflix esiintyi äskettäin Hongkongissa. Et kuitenkaan löydä niin massiivista kirjastoa verrattuna Yhdysvaltain Netflixiin. Tätä käyttääksesi sinun on oltava Yhdysvalloissa tai sinulla on oltava VPN saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen.

Toimiiko Hulu Hongkongissa?

Hululla ei ole virallista toimilupaa toimia Hongkongissa, mutta Hulu on saatavana Yhdysvalloissa. Voit käyttää VPN- ja Hulu-premium-tilauksia.

Lopulliset ajatukset

Hong Kong on yksi harvoista osavaltioista, joilla on yksityisyyttä suojaavia lakeja. Maa on edistänyt Internetin vapautta ja yksityisyyttä jo vuosikymmenien ajan.

Kiinan ja Hongkongin välisten jännitteiden kasvaessa yksityisyys on kuitenkin hitaasti ja vähitellen häipymässä.

Sen sijaan, että toivoisit, että kaikki vain palautuisi normaaliin tapaan, saat itsesi parhaan VPN: n Hongkongiin.

Edellä mainittujen HK: n VPN-verkkojen luettelo ei ole paitsi edullinen, mutta myös erittäin turvallinen.

Toivomme löytäneesi tämän artikkelin informatiiviseksi. Voit vapaasti jättää palautteesi kommenttiosioon.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 74

map