Paras VPN Euroopassa

paras euroopan vpn


Eurooppa on maailman kehittynein mantere, jolla on vahva oikeussuoja kansalaisten demokraattisille oikeuksille. Henkilökohtaisen yksityisyyden suojan yhteydessä GDPR: n kaltaiset lait varmistavat, että asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten heidän tietojaan käsitellään ja käytetään yrityksissä, joihin heillä on suhde..

Valitettavasti näistä lainsäädännöllisistä vaatimuksista huolimatta useimmat EU: n jäsenvaltiot rikkovat edelleen käyttäjien yksityisyyttä. Lisäksi on olemassa maantieteellisten rajoitusten ongelma monille suosituille suoratoistopalveluille, joihin pääsee vain tietyiltä Euroopan alueilta, mutta ei muille..

Näihin ongelmiin helpoin ratkaisu on käyttää Europe VPN -sovellusta.

6 parasta käytettävää VPN-verkkoa Euroopassa

Seuraavat ovat joitain kuudesta EU: n ihmisten 6 parhaimmasta VPN-palvelusta.

1. PureVPN - Toimittajan valinta

PureVPN

PureVPN: llä on 769 palvelinta pelkästään Euroopassa. Kaiken kaikkiaan palveluntarjoajalla on yli 2000 palvelimen verkko yli 140 maassa. Jos tarvitset parempaa online-tietosuojaa välttäen samalla nopeuden pudotuksia, jotka yleensä johtuvat VPN-käytöstä, PureVPN: n EU-palvelimet voivat auttaa sinua saavuttamaan molemmat edut samanaikaisesti.

Lisäksi palveluntarjoajalla on vahva luettelo tietosuojaominaisuuksista, jotka voivat varmistaa, että käyttäjät Euroopassa ovat turvassa yksityisyyden loukkauksilta, jotka ovat peräisin maiden hallituksista. Se käyttää edistyneitä ominaisuuksia, kuten tap-kytkin ja IP / DNS-suojaus, jotta käyttäjät voivat säilyttää oikeutensa yksityisyyteen Euroopassa.

Palvelu toimii myös hyvin useiden suosittujen suoratoistopalvelujen kanssa, jotka ovat maantieteellisesti rajoitettuja joillakin Euroopan alueilla. Näitä palveluita ovat Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer ja muut.

Maksaa 2,91 dollaria kuukaudessa, PureVPN on yksi parhaimmista VPN-sovelluksista Euroopassa. Halvan VPN-oppaamme mukaan sillä on edullisimmat hinnasuunnitelmat.

Se on myös yksi yleisimmistä suosituksista, kuten tässä katsauksessa korostettiin.

2. Surfshark - nopein VPN eurooppalaisille käyttäjille

Surfshark

Surfsharkilla on verkko yli 1000 palvelinta yli 60 maassa. Suurin osa sen palvelimista on Euroopassa. Palvelu on tehokas poistamaan streaming-sovellusten, kuten Netflix, BBC iPlayer ja Hulu, estäminen, ja tukee myös monien palvelimien torrentteja..

Paitsi, että Surfshark tarjoaa käyttäjille myös useita ominaisuuksia parantaakseen heidän online-tietosuojaaan, mukaan lukien MultiHop, CleanWeb, Camouflae Mode ja muut. Se, että se sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, on myös erittäin suotuisa niiden eurooppalaisten käyttäjien kannalta, joita turhauttaa yksityisyyden puute näissä maissa. Kirjautumattomuuskäytäntö vahvistaa entisestään Surfsharkin kykyä suojata käyttäjän yksityisyyttä.

Voit saavuttaa Surfsharkin 1,99 dollarilla kuukaudessa. Palvelu tarjoaa etuna myös rajoittamaton samanaikainen yhteys ja 30 päivän palautusjakso kaikille käyttäjille. Nämä tekijät ovat antaneet Surfsharkille myönteisiä huomioita arvioitaessa sen suorituskykyä.

3. Ivacy - Ominaisuuksien rikas VPN kaikissa Euroopan maissa

Ivacy

Ivacylla on 159 palvelinta Euroopassa. Kaikkiaan sen verkko käsittää yli 1000 palvelinta yli 100 maassa. Palvelu tunnetaan huomattavasta kyvystään poistaa suoratoistopalvelujen estäminen suurimmassa osassa Eurooppaa. Se on myös tehokas torjuttamalla verkkosivustojen torrentit ja suojaamalla käyttäjän identiteettiä, jotta he voivat turvallisesti ladata torrentteja.

Lisäksi Ivacy tarjoaa vahvan AES-256-salauksen, joka vahvistaa entisestään käyttäjien yksityisyyttä, kuten DNS-suojattu, IPv6-suojaus ja kill-kytkin. Ne tarjoavat riittävän puolustuskyvyn kyetäkseen välttämään laaja-alaista valvontaa monissa Euroopan maissa, myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ivacy on tällä hetkellä saatavana hintaan 2,25 dollaria / kk. Pakettiin sisältyy 5 samanaikaista yhteyttä ja 30 päivän palautuskäytäntö. Näiden ominaisuuksien takia Ivacy on luonut vankan maineen, kuten tämä arvostelu osoittaa.

4. ExpressVPN - luotettava ja luotettava palvelu

ExpressVPN

ExpressVPN-verkko toimii 3000 yli palvelinta 94 maassa. Suurin osa näistä palvelimista sijaitsee Euroopassa. Palveluntarjoaja tarjoaa kevyitä sovelluksia, jotka toimivat sujuvasti monille yhteensopiville laitteille, kuten Mac, Windows, iOS ja Android. Tehokas palvelinverkko on yhtä tehokas työskentelemään suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa kuin torrent-verkkosivustojen lukituksen poistaminen sekä Euroopasta että sen ulkopuolelta..

Turvaominaisuuksien suhteen ExpressVPN pysyy perusteissa, mutta kattaa tämän osaston poikkeuksellisen hyvin. Ominaisuusluettelossa on muun muassa tappauskytkin, split-tunnelointi ja IP / DNS-vuodonsuojaus. Se on yksi harvoista alan tarjoajista, jolla ei ole käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja, mikä on tärkeä kohta eurooppalaisille käyttäjille.

Kuten ExpressVPN-katsauksessa todettiin, palveluntarjoaja on suhteellisen kallis, maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa, mutta on erittäin tehokas yksityisyyden suojaan sekä torjumaan online-rajoituksia / sensuuria Euroopassa.

5. CyberGhost

Cyberghost-VPN

CyberGhost sijaitsee Romaniassa, joka on yksi niistä maista, joissa on tiukat yksityisyyden suojaa koskevat lait. Palveluntarjoajalla on laaja verkko 5 600+ palvelinta 90 maassa, joista suurin vahvuus on Euroopassa.

Kirjautumattomuuspalvelun, yksityisyyttä suojelevan lainkäyttövallan ja streaming / p2p-palveluiden yhdistelmä tekee CyberGhostista kunnollisen monipuolisen palvelun, joka pitää yksityisyytesi ennallaan Euroopassa. Palveluntarjoajalla on kuitenkin hitaan nopeuden ongelma, kuten sen katsauksessa mainittiin.

Voit hankkia CyberGhostin 2,75 dollarilla kuukaudessa. Palveluntarjoaja tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun ja 7 samanaikaista yhteydenottoa.

6. NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 2429 palvelinta Euroopassa. Tämä tekee siitä yhden suurimmista VPN-palveluntarjoajista käyttäjille Euroopassa. Kaiken kaikkiaan NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta yli 50 maassa.

Palvelu tunnetaan hyvästä tasapainosta nopeuden, tietoturvan ja vapauttavan virran välillä. Eurooppalaiset käyttäjät voivat hyödyntää laajaa palvelinvalikoimaansa estääksesi verkkosivustojen, streaming-sovellusten ja torrent-verkkosivustojen lukituksen. Samalla he voivat parantaa online-tietosuojaaan ominaisuuksilla, kuten DoubleVPN, CyberSec ja Onion VPN: llä..

Nämä ominaisuudet ovat ansainneet NordVPN: lle paljon kiitosta arvioinnissaan. Palvelun voi ostaa 3,49 dollaria kuukaudessa ja voit heti nauttia 6 samanaikaisesta yhteydestä ja 30 päivän rahat takaisin -takuusta.

3 parasta ilmaista VPN-verkkoa Euroopalle

Ilmaisia ​​palveluita ei yleensä suositella, koska huijauksia on ollut useita. Juuri palvelut, joiden on tarkoitus suojata käyttäjien yksityisyyttä, ovat toisinaan myyneet voittoa varten asiakkaidensa yksityisiä tietoja.

Siitä huolimatta, Euroopassa on joitain luotettavia ja laillisia ilmaisten VPN-palveluntarjoajia, joita voit käyttää:

  1. TunnelBear
  2. Windscribe 
  3. Hotspot-kilpi

Lisätietoja ilmaisista palveluntarjoajista on tässä ilmaisten VPN-verkkojen artikkelissa.

Miksi tarvitset VPN: n Euroopassa?

Eurooppaa edustavat jotkut maailman edistyneimmistä ja liberaalimmista maista, jotka edistävät sananvapautta ja varmistavat kaikkien kansalaisten perusoikeuksien suojan. Siitä huolimatta monissa maissa on edelleen vakavia kysymyksiä, kuten sensuuri ja online-yksityisyys. Joitakin pääkysymyksiä, jotka VPN: t voivat ratkaista Internetin käyttäjille Euroopassa, ovat:

  • Valtion tukema valvonta: Joukkoseurannasta on tullut yleinen teema monissa osissa Eurooppaa, kuten Turkissa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa. Euroopan unioni todella rahoittaa kansalaisten joukkovalvontaa koko mantereella. Kansalaisten on torjuttava voimakkaasti näitä yksityisen yksityisyyden loukkauksia, ja paras tapa tehdä se on käyttää VPN-palveluita yksityisyyden suojan toimenpiteenä..
  • Torrentin rajoitukset: Verkkopiratismin torjunta on erityisen vahvaa EU: ssa. Monissa Euroopan maissa monet kiehtovat verkkosivustot ovat kiellettyjä. Rangaistukset torrentien kautta harjoitetusta piratismista ovat melko ankaria joissakin näissä maissa, ja heillä on moitteettomat sakot ja jopa vankila. Euroopan VPN ei vain tue estettyjä torrent-verkkosivustoja käytettäväksi, mutta varmistaa myös, että voit suorittaa lataukset nimettömästi.
  • Maantieteellisten rajoitusten käyttäminen: Monet suositut suoratoistopalvelut sijaitsevat Euroopassa, mutta niiden saatavuus rajoittuu usein alkuperämaahan. Joitakin näistä palveluista ovat ITV, BBC iPlayer, RaiTV ja monet muut. Päästäksesi pääsyyn sinun on hankittava IP-osoite maasta, jossa kyseinen suoratoistopalvelu on saatavana. Tämä saavutetaan yleensä helposti VPN-palvelulla, jolla on suuri palvelinpohja Euroopassa.
  • Turvallisuus julkisen Wi-Fi: n kautta: Käyttäjien yksityisyyden loukkaaminen julkisen Wi-Fi: n kautta on tarpeeksi yleinen tarina melkein kaikissa maailman kolkissa, myös Euroopassa. VPN: t parantavat tietoturvaa hienostuneella salauksella, mikä vähentää dramaattisesti todennäköisyyttä, että hakkeri aloittaa hyökkäyksen sinua vastaan ​​julkisessa Wi-Fi: ssä.

Vastuuvapauslauseke: Emme kannusta tai suvaitse VPN-verkkojen käyttöä mihinkään laittomaan toimintaan, mukaan lukien tekijänoikeusrikkomukset.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map