Paras VPN-Uusi-Seelanti 2020

Paras-VPN-for-Uuden-Seelannin


Uusi-Seelanti on osa viittä silmää, jossa lainvalvonta nauttii liikaa valtaa ja loukkaa käyttäjän yksityisyyttä.

Vaikka Uudesta-Seelannista ei tunneta sensuuria, Christchurchin moskeija ampuminen ja sitä seuraava graafisten aineistojen jakaminen ja ääriliikkeiden kertomuksia tukevat keskustelut pakottivat jotkut maan Internet-palveluntarjoajat estämään joitain verkkosivustoja, kuten 4chan, 8chan ja LiveLeak..

Vaikka vastustammekin voimakkaasti online-sensuuria, 4chanin suosio valkoisten supremacistien keskuudessa ja sen suvaitsevaisuus ääriliikkeisiin on riittävä syy tämän kiellon perustelemiseksi..

Siitä huolimatta VPN: ien käytöstä 4chan-yhteyden saamiseksi Uudesta-Seelannista on tullut yleinen käytäntö foorumin pitkäaikaisten käyttäjien keskuudessa. Itse asiassa pääsy verkkosivustolle suurimmassa osassa NZ: ta on palautettu, mutta joillakin käyttäjillä on edelleen ongelmia käyttää sitä ilman VPN: tä..

Koska VPN-palveluita käytetään paljon rauhanomaisesti, kirjoitamme tämän artikkelin siinä toivossa, että etsit vain VPN-verkkoa pääsemään maantieteellisesti rajoitettuihin ja sensuroimiin verkkosivustoihin NZ: ssä täysin laillisiin tarkoituksiin ja parantamaan online-tietosuojaa..

PureVPN on suositus # 1 parhaimmaksi VPN: ksi Uudelle-Seelannille alhaisen hinnan, kyvyn kautta kulkea rajoitettujen verkkosivustojen ja yksityisyyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi.

6 parasta VPN-verkkoa Uudelle-Seelannille

Seuraavat palvelut ovat joitain tärkeimmistä VPN-verkoista, joissa on yksityisyyden suoja ja ominaisuuksien poisto, jotta sensuuri voidaan ohittaa turvallisesti:

1. PureVPN

PureVPN

PureVPN: llä on huomattavasti suuri verkko Yli 2 000 palvelinta sisään 140 sijaintia mukaan lukien 12 sijaitsee Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Nämä paikalliset palvelimet ovat täysin toiminnallisia, kun kyse on NZ-erityisistä suoratoistopalveluista ja kanavista, kuten Sky Sports Go, TV3 Online ja TVNZ ulkomailla. Samalla offshore-palvelimet antavat täydellisen pääsyn sensuroituihin verkkosivustoihin, kuten 4chan

PureVPN sijaitsee Hongkongissa, maassa, jossa ei ole tietojen säilyttämisvaatimuksia. Palveluntarjoajalla on tiukka kirjautumattomuusasento, jota se seuraa t-kirjaimella. Koska Uusi-Seelanti on osa Five Eyes -liittoa, tästä alueesta kaukana olevaa VPN: ää tarvitaan paljon NZ: n ihmisille.

PureVPN tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin, tapinlukituksen ja mainosten estäjän, jotta voit paremmin hallita yksityisyyttäsi ja verkkotoimintoitasi, jolloin se on arvostettu arvioijien keskuudessa.

Se on yksi halvimmista VPN-hinnoista 2,91 dollaria kuukaudessa. Siksi VPN-teollisuudessa ei ole tuskin mitään parempaa vaihtoehtoa kuin PureVPN.

2. Surfshark

Surfshark

Surfshark tarjoaa enemmän kuin 1000 palvelinta yli 60 maassa mukaan lukien Uusi-Seelanti. Palveluntarjoaja on yksi parhaimmista, mitä sinulla voi olla Yhdysvaltojen yksinoikeudella toimivan Netflix-sisällön vapauttamiseksi Uudessa-Seelannissa, koska Netflixin paikallinen kirjasto on huomattavasti pienempi kuin Yhdysvalloissa. Se pystyy myös antamaan uusiseelantilaisille ulkomaalaisille pääsyn paikallisiin suoratoistopalveluihin, kuten TVNZ.

Brittiläiset Neitsytsaaret sijaitseva Surfshark on toinen erittäin yksityisyyteen keskittyvä palvelu, jolla on nollakirjautumiskäytäntö asiakkailleen ja joka johtaa asiantuntijoiden ylistäviin arvosteluihin. Uuden-Seelannin kansalaisille, jotka haluavat parantaa yksityisyyttään tietoverkkorikollisten tietojen rikkomusyritysten torjumiseksi, Surfshark tarjoaa paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten CleanWeb ja MultiHop.

Lisäksi Surfshark on yksi harvoista alan tunnetuista VPN-verkoista, joka tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. Kun otetaan huomioon 1,99 dollaria kuukaudessa, Surfshark on erinomainen paketti, jossa on tietosuojaominaisuuksia ja joka suojaa sinua verkkosivuston haitallisilta elementeiltä..

Sen nopeudet tekevät siitä yhden nopeimmasta VPN: stä vuonna 2019.

3. Ivacy

Ivacy-for-New Zealand

Ivacy tarjoaa 2 yksinoikeudellista palvelinta Uudessa-Seelannissa ja Yli 1000 palvelinta sisään Yli 50 maata maailmanlaajuinen. Palvelun avulla voit poistaa esto kuuluisilta suoratoistopalveluilta, kuten Yhdysvaltain Netflix, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer ja muut Uudessa-Seelannissa. Palveluntarjoaja sijaitsee Singaporessa, joka on 5 Eyes-allianssin osuuskunnan jäsen.

Se tarjoaa kuitenkin nollakirjautumisominaisuuden, joka tekee siitä mielenkiintoisen valinnan Uuden-Seelannin käyttäjille, jotka haluavat turvata yksityisyytensä samalla, kun virtauttavat suosikkialueen estämää sisältöä. Tämän lisäksi voit käyttää erilaisia ​​yksityisyyden etuja, kuten tappauskytkin, porttien edelleenlähetys, jaetun tunneloinnin ja IPv6-suojaus käyttäjien suojelemiseksi altistamalla tärkeitä tietojaan verkossa.

Voit saada Ivacy -hintaan 2,25 dollaria kuukaudessa, jotta voisit hyödyntää muita etuja, kuten 5 kirjautumista ja 30 päivän hyvityskäytäntöä..

4. NordVPN

NordVPN

NordVPN: llä on koko alan suurimpia palvelinverkkoja 5 500+ palvelinta sijaitsee Yli 60 maata kanssa Näistä 40 Uudessa-Seelannissa. Tämä antaa Uuden-Seelannin käyttäjille suuren määrän mahdollisuutta valita eri palvelimen sijainti ohittaakseen suoratoistoa, torrenttia jne. Koskevat georajoitukset..

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa. Palveluntarjoaja takaa nolla lokitietoa lokitiedoista, mikä on yksityisyyden kannalta erinomaista yksityisyyttä hakeville käyttäjille Uudessa-Seelannissa.

Se, että Uudessa-Seelannissa Netflixillä on pienempi luettelo verrattuna esimerkiksi Yhdysvaltoihin, tekee NordVPN: n Yhdysvaltain palvelimista täydellisen pääsyn nimikkeille, joita ei ole käytettävissä alueellasi. Palveluntarjoajalla on hyvä maine ja positiiviset arvostelut palvelustaan.

Lopuksi, lisäominaisuudet, kuten Sipuli VPN: llä, CyberSec ja DoubleVPN, parantavat yksityisyyttäsi edelleen, jos haluat nostaa sen tasolle. Vaikka se on hiukan kalliimpaa kuin yllä olevat VPN: t, maksaa 3,49 dollaria kuukaudessa, mutta se on silti yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista..

5. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen 3000 yli palvelinta 94 eri paikassa, mukaan lukien Uusi-Seelanti. Näiden palvelimien avulla Uuden-Seelannin käyttäjät voivat estää kaiken tyyppisten verkkosivustojen eston, mukaan lukien suoratoisto- ja torrentialustat.

ExpressVPN: n pääkonttori on Ison-Britannian Neitsytsaarella ja se tunnetaan tiukasta asenteestaan ​​asiakasrekisteröinnin nollarekisteröintiin. Palveluntarjoaja tarjoaa myös erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Se koostuu arvokkaista yksityisyyttä parantavista ominaisuuksista, jotka tehokkaasti suojaavat käyttäjien yksityisyyttä autoritaariselta hallituksen valvonnalta. Palveluntarjoajalla on vahva maine innostuneilla arvosteluilla, jotka ylistävät sen monia näkökohtia.

Siitä huolimatta, se on kallis vaihtoehto, jonka hinta on tällä hetkellä 8,32 dollaria kuukaudessa. Voit kuitenkin hakea palautusta 30 päivän kuluessa, jos et ole tyytyväinen palveluun.

6. CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost tarjoaa laajan verkoston 5500+ palvelinta, joilla on edustusta yli 90 maassa. Näistä 10 palvelinta sijaitsee Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Nämä palvelimet tukevat torrentia ja ovat tehokkaita myös Yhdysvaltain Netflixin vapauttamisessa, jos haluat käyttää sisältöä, jota ei ole saatavana NZ: ssä.

CyberGhost on romanialainen VPN-palvelu. VPN: n lainkäyttöalueella se voi pysyä kaukana kaikista tiedonkeruukäytännöistä. Tämän lisäksi palvelu tarjoaa 7 samanaikaista yhteydenottoa ja 45 päivän palautusjakso, joka on paljon korkeampi kuin alan keskiarvo. Asiakkailla on erilainen maine tästä palvelusta, mutta he yleensä pyrkivät positiivisuuteen.

Nämä ominaisuudet huomioon ottaen Uudessa-Seelannissa tietosuojakäyttäjät löytävät CyberGhost -yrityksestä kunnollisen ratkaisun online-yksityisyyden parantamiseksi 2,75 dollarilla kuukaudessa .

Ilmaiset VPN-asetukset

Ilmaisen VPN: n käyttö missä tahansa maassa on yleensä huono idea. Syy on yksinkertainen: ilmaiset palveluntarjoajat ovat usein varjoisilla rintamilla tiedonkeruujärjestöille, ja he saattavat kerätä tietosi markkinointia varten.

Voit helposti löytää Uuden-Seelannin välityspalvelimet verkossa, jotta pääsy estettyihin verkkosivustoihin on ilmaista. Välityspalvelimet ovat kuitenkin tunnetusti epävarmoja, eikä ole mitään takeita siitä, että he eivät seuraa ja ansaitse henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita saatat jakaa vahingossa heidän kanssaan.

Lisäksi monet ”ilmaiset” palvelut tarjoavat vain rajoitetun toiminnallisuuden. Saat vain pienen määrän kaistanleveyttä päivässä tai kuukaudessa ja erittäin pienen valikoiman palvelimia. On parasta välttää ilmaisia ​​VPN-verkkoja NZ: ssä luontaisten rajoitusten ja luonnollisen legitimiteetin takia.

Siitä huolimatta on vielä joitain palveluita, jotka ovat ilmaisia, mutta luotettavia, vaikkakin rajoitetulla toiminnolla:

  • TunnelBear
  • Windscribe
  • Hotspot-kilpi

Lisätietoja tästä palvelusta on ilmaisessa VPN-palveluartikkelissa.

Lyhyt yhteenveto Uuden-Seelannin tietosuojakysymyksistä

Vuosien mittaan on esiintynyt useita tapauksia, joissa NZ: n hallituksen ja valtion toimijoiden havaittiin osallistuvan käyttäjän yksityisyyden loukkaamiseen ja epäilyttävien kansalaisten tarkkailuun:

Kim Dotcom vakoojatapaus - NSA: n ja GCSB: n valvonta

Internet-yrittäjä Kim Dotcom oli jatkuvan seurannan uhri GCSB: ltä (hallituksen viestinnän tietoturvatoimisto). Itse asiassa myöhemmin paljastettiin, että GCSB oli sulkenut Dotcomin valvonnan, ja itse asiassa USA: n NSA käytti GCSB: n tarkkailutekniikkaa - ilman viimeksi mainitun tietämystä - vakoilemaan Kimiä..

Tämä vahvistaa Uuden-Seelannin ja Yhdysvaltojen välisen liittouman tiedustelutietooperaatioihin, koska ne ovat molemmat viiden silmän allianssin avainjäseniä. On hiukan liian haastavaa, että NSA voi yksinkertaisesti saada kätensä GCSB: n laitteisiin tietämättä, mutta se on koko tapauksen virallinen tili.

Mikä tahansa totuus on, on selvää, että Uuden-Seelannin ihmiset eivät ole turvassa valvonnalla, olipa kyse sitten GCSB: stä tai Yhdysvaltain NSA: sta. VPN-palvelut - etenkin ne, jotka sijaitsevat neljäntoista silmän lainkäyttövallan ulkopuolella - voivat auttaa parantamaan yksityisyyttäsi sotilaallisen salauksen avulla ja siirtämällä online-toiminnot palvelimelle, joka on määritetty pitämään kirjaa verkkokäyttäytymisestään..

GCSB: lle on annettu laajat valtuudet kansalaisten valvontaan

GCSB: llä on laajat valtuudet valvoa kansalaisia. Vuonna 2016 parlamentti ehdotti lakiesitystä GCSB: n valvontavaltuuksien lisäämiseksi edelleen. Tämän avulla he voisivat hankkia tietoja kansalaisista, kuten verotiedot, ajokorttivalokuvat ja muut tiedot, joita Uuden-Seelannin instituutiot yleensä saavat käyttää..

Tämä viittaa siihen, että tietosuojakysymykset eivät poistu Uudesta-Seelannista pian. Aikana, jolloin kansalaiset ovat yhä huolestuneempia yksityisyydestä, on valitettavaa, että NZ: n valtion elementit muodostavat tekosyitä edelleen loukkaamaan yksilöiden oikeutta yksityisyyteen.

NSA: n valvonta Southern Cross -kaapelin kautta

Southern Cross Cable on Uuden-Seelannin tärkein kansainvälinen Internet-yhteyspiste, joka vastaa yli 95%: n Internet-toiminnasta maassa. Vuonna 2013 väitettiin, että Southern Cross Cable oli pyytänyt NSA: ta maksamaan heille kaiken kaapelin läpi kulkevan NZ-liikenteen valvonnasta..

Tämä on jälleen yksi vahvistus siitä, että NZ ja USA ovat kaakkoisjoukkoissa vastaavissa joukkovalvontaohjelmissaan. Se, että Southern Cross Cable on melkein yksin vastuussa kaikesta internet-toiminnasta NZ: ssä, tarkoittaa, että jos tätä kaapelia käytetään, kaikki sen läpi kulkevat käyttäjätiedot vuotavat NSA: lle..

On erittäin huolestuttavaa, että valtio voi sallia sellaisen räikeän yksityisyyden loukkaamisen koko maassa, että se tapahtuu myös ulkomaisille virastoille, kuten NSA: lle. Tämä osoittaa, kuinka helppoa hallitusten on trivialisoida yksityisyytemme, ja Uuden-Seelannin hallituksen toimet ovat olleet erityisen pettymys muutaman nopean vuoden aikana.

Nämä tapaukset todistavat, kuinka tärkeätä kansalaisille on tullut yksittäisten toimenpiteiden toteuttaminen online-yksityisyyden pelastamiseksi ja kuinka harhaanjohtavaa on luottaa hallitukseen yksityisyytemme säilyttämiseksi. Onneksi VPN-verkot antavat yksityisyyden suojaa näkeville kansalaisille mahdollisuuden nostaa yksityisyyden suojaaan verkossa riippumatta hallituksen politiikasta.

Miksi tarvitset VPN-tilaa Uudessa-Seelannissa?

On olemassa useita syitä, miksi Uuden-Seelannin ihmisille on tulossa tärkeätä käyttää VPN: ää:

  • Pysy turvassa tietoverkkorikollisilta: VPN suojaa online-identiteettisi ja tarjoaa pääsyn estettyyn sisältöön mistä tahansa. Lisäksi pystyt piiloutumaan online-hakkereiden, snoopparien, roskapostittajien ja muiden tietoverkkojen noidankehään melko onnistuneesti.
  • Lainvalvonnan valvonta: Uuden-Seelannin lainvalvontaviranomaisten tiedetään hankkivan käyttäjätietoja ilman minkäänlaisia ​​hakuperusteita, loukkaaen yksityisyyden oikeutta. Lisäksi GCSB: n rooli ja NSA: n jatkuva osallistuminen NZ: n paikallisiin asioihin (katso yllä oleva keskustelu) korostaa selvästi, kuinka vaikeasta online-yksityisyydestä on tullut Uudessa-Seelannissa. Kirjautumattomuuden mukaiset VPN: t voivat auttaa pitämään nimettömänä ja välttämään LEA: ita vakoittamasta sinua.
  • Käytä maantieteellisesti rajoitettua sosiaalista mediaa: Jotkut Internet-palveluntarjoajat estävät Uudessa-Seelannissa jotkut sosiaalisen median verkkosivustot, kuten 4chan ja 8chan. Näiden palvelujen käyttö on kuitenkin palautettu useimmilla NZ: n alueilla, jotkut tietyillä Internet-palveluntarjoajilla (kuten Spark) ovat ilmoittaneet ongelmista pääsyyn näille verkkosivustoille. Voit käyttää VPN: tä yhteyden muodostamiseen offshore-palvelimen sijaintiin saadaksesi pääsyn niihin NZ: n ollessa.
  • Pääset paikallisiin NZ-verkkosivustoihin laajasta: VPN-verkko on hyödyllinen myös ulkomaalaisille, jotka haluavat käyttää Uuden-Seelannin paikallisia verkkosivustoja, joihin pääsee vain maan rajojen sisällä. Jälleen kerran sinun täytyy vain valita NZ VPN -palvelin tätä varten ja sinun on hyvä mennä.

Katso suosittuja Uuden-Seelannin televisiokanavia ulkomailla

On olemassa erilaisia ​​televisiokanavia, kuten TV2, TV3, PLUS 1, The Edge TV, Choice TV ja TV ONE, jota katsojat katsovat Uudessa-Seelannissa ja sen ulkopuolella. Itse asiassa TVNZ on yksi halutuimmista suoratoistopalvelusta, joka on saatavana vain Uudessa-Seelannissa.

Jos matkustat toiseen maahan, on suuri todennäköisyys, että et voi katsella suosikkiohjelmasi, kuten Top of the Lake ja Cleverman näillä kanavilla.

Kaikkien näiden kanavien ja TV-ohjelmien katseluun tarvitaan paikallinen Uuden-Seelannin IP-osoite. Tästä oppaasta löydät apua esimerkiksi TVNZ: n kanavan poistamiseen Uuden-Seelannin ulkopuolella.

Kuinka valita oikea VPN?

Tässä on luettelo erillisistä ominaisuuksista, jotka sinun tulisi pitää mielessä ennen premium-VPN-palvelun ostamista.

Palvelimien sijainnit

Kun valitset VPN-palvelun, sinun kannattaa varmistaa, että etsit niitä, jotka tarjoavat laajan palvelinverkon. Tämä on tärkeää, jotta mahdollistetaan täydellinen pääsy Internetiin, koska voit valita erilaisia ​​palvelimen sijainteja ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset..

Nimettömyys / yksityisyys

Nimettömyys ja yksityisyys ovat VPN: n tarjoamat kaksi etua. Siitä huolimatta kaikki palveluntarjoajat eivät kykene takaamaan yksityisyyttäsi yhtäläisesti. VPN: llä on oltava kirjautumattomuuskäytäntö ja lisäominaisuudet, jotta anonymiteetti voidaan säilyttää, jotta sitä voidaan pitää käyttökelpoisena.

Yhteyden laatu

Mediasisällön katselussa vakaa yhteys on erittäin tärkeä. Jos VPN katkaisee jatkuvasti yhteyden muodostamisen palvelimiin tai vie liian kauan, se on merkki epäluotettavasta palvelusta ja huonosta palvelininfrastruktuurista.

Laajennukset / Yhteensopivat sovellukset

Tämä on itsestään selvää, mutta VPN: ssä tulisi olla omistettu sovellus tavallisille laitteille ja alustoille, mukaan lukien VPN-selainlaajennukset. Siksi voit turvata online-aktiviteetin, kuten web-surffailun tai median suoratoiston Uudesta-Seelannista, melko helposti.

Asiakastuki / -apu

Asiakastuki on olennainen osa laadukasta palvelua. Live chat -ominaisuuden avulla voit ratkaista VPN-yhteys- ja vianetsintäongelmasi nopeasti.

Paras Uuden-Seelannin VPN: Viimeiset ajatukset

PureVPN on sen vuoksi paras NZ VPN Yli 2 000 palvelinta jotka ovat yhtä tehokkaita yksityisyyden ylläpitämisessä kuin myös streamien estämisessä. Uudessa-Seelannissa yksityisyysongelmat ja sensuuri ovat kärsineet koko tämän vuoden. On onneksi, että meillä on VPN-työkaluja, joihin voimme luottaa hallitaksemme online-tietosuojaamme, suojautuaksemme NZ-valtion virastoilta, jotka rikkovat yksityisyyttämme paremmin, kiertämällä tarpeettomia rajoituksia verkossa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map