Ranskan 2020 paras VPN

paras vpn ranskaksi


Ranska on maa, jonka tunnetaan edistävän sananvapautta maan ympärillä. Valitettavasti hallitus ja viranomaiset eivät kunnioita yksilön yksityisyyttä, koska valtionlaajuinen valvonta on ollut jatkuva aihe Ranskan lähihistoriassa.

Mutta tämä ei saisi estää kansalaisia ​​toteuttamasta toimenpiteitä heidän yksityisyyden suojaamiseksi verkossa ja estääkseen hallitusta yrittämästä pitää sinua tarkkailun alaisena..

Siksi VPN-verkot ovat tärkeitä työkaluja, jotka kaikilla Ranskan kansalaisilla tai Ranskassa matkustavilla on yksityisyytesi säilyttämiseksi.

Ranskan 6 parasta VPN-verkkoa vuonna 2020

Tässä on kuusi parhainta VPN-palvelua verkkoturvallisuuden ja nimettömyyden suhteen Ranskassa.

1. PureVPN - Toimittajan valinta

PureVPN

PureVPN: llä on yli 2000 palvelinta yli 140 maassa, ja 42 0f nämä palvelimet sijaitsevat yksin Ranskassa. Joten, jos satut muuttumaan jonkin aikaa ulkomaille ja olet huolestunut siitä, että menetät pääsyn Ranskan suoratoistokanaville, kuten RTBF, TV5Monde ja France24, voit luottaa PureVPN: n ranskalaisiin palvelimiin tähän tarkoitukseen.

Offshore-palvelimet ovat tehokkaita pääsyyn vain USA: n suoratoistopalveluihin, kuten Hulu ja Amazon Prime.

Palveluntarjoaja sijaitsee Hongkongissa, ja hyödyntää siten sen lainkäyttöalueella olevaa tietojen säilyttämistä koskevien sääntöjen puuttumista tarjotakseen nollalokeja asiakkaille. Kun otetaan huomioon Ranskassa käynnissä oleva tiukka valvonta, tämä lokiton palvelu tekee PureVPN: stä erinomaisen valinnan ranskalaisille ja matkailijoille.

Lisäksi palvelu tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin ja tappajakytkimen, lisäsuojana yksityisyytellesi verkossa. Kaikilla PureVPN-paketeilla on 31 päivän palautustakuu ja tarjolla on 5 samanaikaista yhteyttä.

Halvalla VPN-hinnalla, joka on vain 2,91 dollaria kuukaudessa, tuskin on vaihtoehtoja, jotka tarjoavat paremman ominaisuuksien tasapainon kohtuuhintaan kuin PureVPN.

Lisätietoja saat tästä PureVPN-arvostelusta.

2. Surfshark

Surfshark

Surfshark ylläpitää 1 000+ palvelinta yli 60 maassa, mukaan lukien Ranska. Se on nopein VPN-palvelu, jonka olemme toistaiseksi löytäneet. Vaikka tämä on pienempi kuin kilpailijat ylimmällä tasolla, Ranskan käyttäjät voivat silti poistaa monien maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen eston ja hanki IP-peittämissuojaus näillä palvelimilla.

On olemassa useita ranskalaisia ​​palvelimia tässä verkossa käyttäjille, jotka eivät halua ohittaa maantieteellisiä rajoituksia ja haluavat vain nopeuttaa nopeutta, jota lähellä olevat palvelimet luonnollisesti tarjoavat. Ranskan palvelimet ovat hyödyllisiä ulkomaille, jotka ovat menettäneet pääsyn pankkisivustoille tai suoratoistopalveluihin, jotka toimivat vain Ranskan rajoissa..

Palveluntarjoajan lainkäyttöalue on Britannian Neitsytsaaret, joka on toinen maa, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella, ja jolla on siten käyttäjien yksityisyyttä kunnioittavat lait. Siksi se on yksi yksityisyyden suojaaville käyttäjille sopivista VPN-verkoista Ranskassa.

Surfshark ei lopu tähän. Se tarjoaa erinomaisia ​​yksityisyyttä edistäviä ominaisuuksia, kuten CleanWeb, MultiHop ja WhiteLister. Lisäksi se tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisten yhteyksien ja 30 päivän palautuskäytännön.

Hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa se on taloudellinen VPN-valinta ranskalaisille käyttäjille.

Katso tämä Surfshark-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

3. Laittomuus

Ivacy-for-Nigeriassa

Ivacy tarjoaa 9 yksinoikeudellista palvelinta Ranskassa kokonaismäärästä 1000+ palvelinta yli 50 maassa. Kun olet muodostanut yhteyden ranskalaiseen palvelimeen, voit katsella kuuluisia ranskalaisia ​​kanavia, kuten France24 ja Euronews ulkomailta ilman mitään ongelmia. Palvelun avulla voit myös katsella Netflix-, Hulu-, Amazon- ja muita suosittuja kansainvälisiä palveluita oleskellessasi Ranskassa.

Turvallisuuden kannalta Ivacy toimittaa kattavan luettelon tietosuojaominaisuuksista, kuten tappaa kytkin, portin uudelleenohjaus, nolla-tukit ja anonyymit maksutavat jotka auttavat suojaamaan online-aktiviteettejasi ja muuta sijaintiasi. Jos haluat saada Ivacy, joudut maksamaan 2,25 dollaria kuukaudessa. Tällä tavoin voit käyttää muita etuja, kuten 5 sisäänkirjautumista ja 30 päivän rahat takaisin -takuu yhtä hyvin.

Lue tämä Ivacy VPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

4. NordVPN

NordVPN

NordVPN: llä on tällä hetkellä yli 5500 palvelinta sisään Yli 60 maata, ja 207 näistä sijaitsee Ranskassa. Tämä valtava palvelininfrastruktuuri tekee NordVPN: stä yhtä hyvät offshore-maantieteellisille rajoituksille kuin paikallisille.

Jos olet Ranskassa, voit käyttää näitä offshore-palvelimia kaikenlaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien Yhdysvaltojen Netflix-yksinoikeuksien nimikkeiden lukituksen avaaminen ja ranskalaisten lähetyskanavien katseleminen kuten Ranska2, Ranska3 ja Ranska4.

Palvelun pääkonttori on Panamassa, joka on yksityisyyden puolustajien suosima maa. Tämä VPN voi olla vastaus hallituksen valvontaan, joka uhkaa Ranskan kansalaisten yksityisyyttä.

Lisäksi NordVPN sisältää paljon arvokkaita ominaisuuksia, kuten sipuli VPN: llä, killswitch ja DoubleVPN. 30 päivän palautusikkuna ja 6 samanaikaista yhteyttä.

Vaikka se on korkeampi hintaan 3,49 dollaria kuukaudessa kuin jotkut muut palveluntarjoajat, se on yksi vahva kokonaisen yksityisyyden ja turvallisuuden paketti Ranskassa.

Lue NordVPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

5. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on vaikuttava 3000+ palvelinverkko, joka sijaitsee 94 maassa, mukaan lukien Ranska. Voit estää kaiken tyyppisen sisällön eston, jota Ranskassa ei ole saatavana maantieteellisten rajoitusten tai yksinkertaisen sensuurin vuoksi, käyttämällä näitä palvelimia. Tällaisilla vahvoilla avausominaisuuksilla se on myös yksi parhaista VPN-televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoa varten.

Palveluntarjoajan pääkonttori on Britannian Neitsytsaaret ja sillä on erinomainen maine käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Koska se sijaitsee maassa kaukana 14 silmän ulottuvilta, se on yksi turvallisimmista tarjoajista yksityisyyttä tietoisille käyttäjille Ranskassa.

ExpressVPN on myös erittäin tehokas streaming- ja torrent-tarkoituksiin. Tekijänoikeuksien loukkaus Ranskassa otetaan erittäin vakavasti ankarilla seuraamuksilla. ExpressVPN: ään sisäänrakennettu tappakytkin ja vahvat oletussuojaukset ovat hyviä torjuntaan.

Lisäksi palveluntarjoaja tarjoaa tappajakytkennän, jaetun tunneloinnin ja palvelinten hämärtämisen, jotta yksityiset tietosi ovat täysin suojassa virastoilta ja verkkorikollisilta Ranskassa..

ExpressVPN on kuitenkin kallis vaihtoehto, joka maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa. Siinä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja yksi tili sallii 5 samanaikaisen yhteyden.

Lisätietoja tästä palvelusta on ExpressVPN-arvosteluissa.

6. CyberGhost

CyberGhost

CyberGhostilla on yli 5500 palvelimen verkko yli 90 maassa. Näistä 418 palvelinta sijaitsee pelkästään Ranskassa. Tämä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja valita monipuolisen offshore-poolin ja paikallisten ranskalaisten palvelimien joukosta.

Palvelu sijaitsee Romaniassa. Maan tiedetään rikkovan EU: n tietosuojadirektiiviä, eikä sillä ole omia kirjausvaatimuksia. Ranskan käyttäjille, jotka ovat huolissaan kotimaan valvonnasta, CyberGhost voi olla varsin hyödyllinen.

CyberGhost on hyvä melkein kaikissa käyttötapauksissa, joille VPN: t ovat kysyttyjä, suoratoistosta ja torrentista yleiseen selailuun. Joten, jos et ole tyytyväinen Netflix Francen pienempään sisältökokoelmaan, voit käyttää CyberGhostia pääsyyn Netflix USA: hon.

Saat myös 7 samanaikaista yhteyttä ja 45 päivän rahat takaisin -takuu hinnalla 2,75 dollaria kuukaudessa CyberGhostille.

Tutustu tähän CyberGhost-arvosteluun saadaksesi lisätietoja.

Entä ilmaisten VPN-verkkojen käyttäminen?

Ilmaisia ​​VPN-palveluita tarjoavat palveluntarjoajat voivat myös olla paljon apua ranskalaisten verkkosivustojen ja sisällön vapauttamisessa. Sinun tulisi kuitenkin olla erityisen varovainen valittaessa ilmaista VPN-palvelua, koska monilla näistä on maine siitä, että ne ovat varjoisilla rintamilla tiedonkeruutoimistoille..

Tässä on kuitenkin joitain luotettavia VPN-palveluita, joita voit käyttää - tietyin rajoituksin - ilmaiseksi.

  • Hotspot-kilpi
  • TunnelBear
  • Windscribe

Voit tarkastella tätä ilmaisten VPN-luetteloa saadaksesi lisätietoja.

Miksi tarvitset VPN: tä Ranskassa?

VPN-verkot tarjoavat useita etuja, joita voidaan soveltaa erityisesti Ranskan käyttäjiin. Esimerkiksi online-valvonta on vakava yksityisyyttä loukkaava kysymys maassa. Lisäksi maantieteellisiä rajoituksia sovelletaan Ranskassa kuten missään muussa maassa. Näihin ongelmiin VPN-verkot tarjoavat helpon ratkaisun:

  • Massavalvonnan torjuminen: Heinäkuussa 2018 muutettiin sotilassuunnittelulakia (LPM), joka antoi laajennetut valvontavaltuudet maan terrorisminvastaisille tutkijoille. Hallituksen virallinen syy tähän valvontaan on ”kansallinen turvallisuus”. Se, että virastoilla ja armeijalla on laajat valtuudet käyttää yksityisiä käyttäjien tietoja ilman heidän suostumustaan, rikkoo kuitenkin yksilön yksityisyyttä. Sellaisenaan joukkovalvonta on melko paljon normalisoitunut maassa, ja se on ongelma, jota on muutettava. VPN-verkot toimivat ensimmäisenä puolustuslinjana online-yksityisyyden loukkauksia vastaan, ja siksi niistä on tulossa varsin merkityksellisiä Ranskassa.
  • Ranskan televisiokanavien vapauttaminen ulkomailta: Ranskasta muuttaneiden ulkomaalaisten ja matkailijoiden on yleensä kohdattava ongelma, että ne menettävät pääsyn paikallisille verkkosivustoille, jotka toimivat vain Ranskassa. Ne sisältävät yleensä paikallisen pankkitoiminnan sekä suoratoistopalvelut. Sinun on hankittava ranskalainen IP-osoite voidaksesi käyttää näitä palveluita ulkomailla. Jotkut suosituimmista suoratoistokanavista, joita ranskalaiset ulkomaalaiset katsovat, ovat RTBF, France2, France3, France4, France 24, TV5 Monde ja niin edelleen.

Ovatko VPN: t lailliset Ranskassa?

Kyllä, VPN-verkot ovat ehdottoman laillisia Ranskassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mikä tahansa VPN: n suojaamana tekemäsi tulee myös lailliseksi. Sellaisenaan VPN: t ovat laillisia, mutta ne eivät anna sinulle lupaa ohittaa etikettiä tai oikeusvaltiota verkossa.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map