Το καλύτερο VPN για το WhatsApp το 2020

Best-VPN-Whatsapp-2019


Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Οι χρήστες από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για την ανταλλαγή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής / βίντεο. Όμως, είναι απαραίτητο ένα VPN WhatsApp?

Δυστυχώς, το WhatsApp αποκλείεται σε ορισμένες χώρες, στερώνοντας τους ανθρώπους από αυτή την εξαιρετικά βολική και δωρεάν εφαρμογή. Έτσι ναι, θα χρειαστείτε ένα VPN για το WhatsApp για να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εάν είναι μπλοκαρισμένο στην περιοχή σας.

Έτσι, για να σας βοηθήσω, βρήκα μια λίστα με μερικά φθηνά και εξαιρετικά ικανά VPN για να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp οπουδήποτε στον κόσμο.

Αλλά πρώτα μια σύντομη επισκόπηση ...

 • PureVPN - Ένα εξαιρετικά οικονομικό VPN με περισσότερους από 2000 διακομιστές και ισχυρά χαρακτηριστικά απεμπλοκής.
 • Surfshark - Ένα εξαιρετικά χαμηλού κόστους VPN με πάνω από 800 διακομιστές για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp & άλλες εφαρμογές VoIP.
 • NordVPN - Ένα VPN με ένα τεράστιο πάρκο server που αποτελείται από πάνω από 5600 ισχυρούς διακομιστές.
 • ExpressVPN - Ένα εκπληκτικό γρήγορο VPN ικανό να παρέχει υψηλής ποιότητας κλήσεις και βίντεο του WhatsApp.
 • CyberGhost - Ένα προσιτό VPN με ισχυρά χαρακτηριστικά & πάνω από 5600 εξυπηρετητές παγκοσμίως.

Καλύτερο VPN για το WhatsApp

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, έχω επιλέξει μερικές μεγάλες VPN για το WhatsApp. Αυτές οι βελτιστοποιημένες υπηρεσίες VPN WhatsApp παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία κλήσης μαζί με έγκαιρη παράδοση μηνυμάτων από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, εδώ είναι μια λίστα με τα 5 καλύτερα VPNs για το WhatsApp το 2020..

1. PureVPN - Top VPN για το WhatsApp

PureVPN-WhatsApp

Το PureVPN είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN στον κλάδο σήμερα. Ο πάροχος εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων, αλλά είναι επίσης απαλλαγμένος από την παρακολούθηση πέντε οφθαλμών.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το PureVPN προσφέρει 2000+ servers σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, χαρακτηριστικά όπως το Kill switch, η ισχυρή κρυπτογράφηση, δεκάδες χιλιάδες διευθύνσεις IP προσφέρονται επίσης από το PureVPN.

Μιλώντας για αυτό, αυτές οι διευθύνσεις IP μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp από οπουδήποτε στον κόσμο. Το καλύτερο από όλα, το PureVPN είναι το καλύτερο VPN για φθηνό κόστος μόλις $ 2,91 / mo και έρχεται με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον παροχέα διαβάζοντας την πλήρη ανασκόπηση του PureVPN.

2. Surfshark - Ταχύτερη για το WhatsApp

Surfshark-VPN-for-WhatsApp

Αν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για το PureVPN, θα αγαπήσετε το Surfshark. Όχι μόνο προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά κοστίζει μόνο $ 1,99 / mo, το οποίο είναι απλά φτηνό.

Μιλώντας χαρακτηριστικά, το Surfshark προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 1000 υπηρεσίες παγκοσμίως, ισχυρή κρυπτογράφηση, πρωτόκολλα αναφοράς και πολλά άλλα.

Το Surfshark είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλές. Δεδομένου ότι η εταιρεία βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταγραφή δεδομένων.

Παρόμοια με το PureVPN, το Surfshark έρχεται επίσης με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Είναι ο ταχύτερος πάροχος VPN του 2020. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον πάροχο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την πλήρη ανασκόπηση του Surfshark.

3. NordVPN - VPN με μεγάλη κάλυψη

nordvpn για whatsapp

Αν μιλάμε για τα πιο αξιόπιστα δίκτυα VPN, ο κατάλογος αυτός δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το NordVPN. Με περισσότερους από 5600 εξυπηρετητές, το NordVPN βρίσκεται ως ένας πανύψηλος γίγαντας σε σχέση με άλλα VPN στην αγορά.

Εκτός από την εντυπωσιακή καταμέτρηση των διακομιστών, πολλοί διακομιστές NordVPN υποστηρίζουν την τεχνολογία θωράκισης. Όχι μόνο μπορεί εύκολα να κάνει WhatsApp με το NordVPN, αλλά και άλλες παρεμποδισμένες υπηρεσίες VoIP όπως το Skype και το Viber.

Αλλά παρά τη λίστα εκτεταμένων χαρακτηριστικών, το NordVPN κοστίζει μόνο $ 3,49 / mo .

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον παροχέα διαβάζοντας την πλήρη ανασκόπηση του NordVPN.

4. ExpressVPN - Ισχυρή WhatsApp VPN

expressvpn για whatsapp

Το ExpressVPN είναι ένα από τα γρηγορότερα VPN στον κλάδο αυτή τη στιγμή. Όπως ακριβώς το όνομά της, το ExpressVPN προσφέρει ταχύτητες χωρίς υπερβολές της ιδιωτικότητας.

Ο πάροχος προσφέρει 3000+ servers σε όλο τον κόσμο, η οποία είναι ιδανική για την απελευθέρωση σχεδόν οτιδήποτε. Εκτός από διακομιστές, το ExpressVPN έρχεται με χαρακτηριστικά όπως split tunneling, DNS μηδενικής γνώσης και πολλά άλλα.

Λόγω των διακομιστών της, της ταχύτητας και του δυναμικού ξεμπλοκαρίσματος, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα VPN για streaming ταινιών από οπουδήποτε χωρίς περιορισμούς.

Το καλύτερο από όλα, παρόμοιο με το Surfshark, το ExpressVPN εκτελείται από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίες δεν έχουν νόμους υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων.

Τούτου λεχθέντος, ExpressVPN είναι λίγο ακριβό, και κοστίζει περίπου $ 8,32 / mo σε μηνιαία βάση. Ευτυχώς, το ExpressVPN έρχεται με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον παροχέα διαβάζοντας την πλήρη ανασκόπηση του ExpressVPN.

5. CyberGhost - Ασφαλής & Συμπαγές VPN

cyberghost για το whatsapp

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε CyberGhost. Αυτή είναι μια ρουμανική εταιρία VPN με πολύ πεντακάθαρο ιστορικό.

Αυτός ο πάροχος προσφέρει πάνω από 5600 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, η οποία είναι ιδανική για την απεμπλοκή του WhatsApp και ακόμη και υπηρεσίες συνεχούς ροής αν βρίσκεστε σε αυτό.

Παρόμοια με άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα, το CyberGhost προσφέρει πρωτόκολλα αναφοράς για τη βιομηχανία, κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, επιστροφή 45 ημερών και άλλα συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον παροχέα, διαβάζοντας την πλήρη κριτική εμπειρογνωμοσύνης του CyberGhost.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το WhatsApp?

WhatsApp έχει γίνει μια βασική ανάγκη για όλους σήμερα. Κανείς δεν μπορεί να βρει καλύτερο μέσο επικοινωνίας εκτός από την υπηρεσία Whats App.

Δεδομένου ότι είναι μια δωρεάν υπηρεσία, οι χρήστες τη χρησιμοποιούν ως βασική εφαρμογή επικοινωνίας και στους δημόσιους χώρους. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Wifi είτε πρόκειται για εμπορική πλατεία, ξενοδοχείο, εστιατόριο, καφετέρια ή οποιαδήποτε δημόσια Wi-Fi.

Επιπλέον, λόγω των δωρεάν υπηρεσιών του, ορισμένες χώρες έχουν απαγορεύσει το WhatsApp και με έκπληξη το Ηνωμένο Βασίλειο συζητά για μια απαγόρευση επίσης.

Ο χάρτης Snoopers του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτεί από τις εταιρείες να κάνουν την εφαρμογή τους λιγότερο ασφαλής, απαιτώντας τους να παραδώσουν τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης στις αρχές. Αυτό καθιστά το WhatsApp μη ασφαλές για τους Βρετανούς, καθώς η εταιρεία δεν θα χρειαστεί να ζητήσει να παραδώσει τα μεταδεδομένα των χρηστών στις αρχές.

Από την άλλη πλευρά, εάν ορκίζεστε σε ένα μήνυμα κειμένου στο Ντουμπάι, θα καταλήξετε να πληρώσετε χρηματική ποινή $ 70 ή πιθανή απέλαση εάν είστε μετανάστης ή ταξιδεύετε στην περιοχή.

Η Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (TRA) έχει αρχίσει να προσβλέπει στην απαγόρευση κλήσεων της VoIP από το WhatsApp ακόμη και πριν από την απελευθέρωσή της. Οι αρχές διέταξαν τους δύο μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών «DU» και «Etisalat» να εμποδίσουν τη λειτουργία φωνητικής κλήσης της WhatsApp. Η απαγόρευση άφησε τους χρήστες χωρίς άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσουν σχέδια πακέτων σε υπερβολικές τιμές που προσφέρουν οι τοπικοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών.

Χάρη στην VPN WhatsApp, καθώς τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς καθώς ένα βελτιστοποιημένο VPN του WhatsApp σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις ανώνυμα από οπουδήποτε απαγορεύεται η υπηρεσία.

Οι αποστολείς από διάφορες χώρες που ζουν σε ΗΑΕ μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα το WhatsApp μέσω VPN και να κάνουν δωρεάν διεθνείς κλήσεις χωρίς να ανησυχούν για το ενδεχόμενο να χρεώνουν τις χρεώσεις του πορτοφολιού και να λαμβάνουν κυρώσεις.

Whatsapp κάτω (ή μπλοκαριστεί ;!) στο @ VodafoneUK; Ξαφνικά δεν μπόρεσα να συνδεθώ για ώρες έως ότου ενεργοποίησα το VPN μου, έπειτα συνδέθηκε άμεσα. Περίεργο.

- Nate Lanxon (@NateLanxon) 13 Ιουνίου 2016

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN WhatsApp για το WhatsApp που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν υπερσύγχρονους διακομιστές VoIP που προσφέρουν απρόσκοπτες και απρόσκοπτες φωνητικές κλήσεις προς & από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, την Ινδία, την Κίνα και άλλα μέρη του κόσμου.

Does WhatsApp εργάζεται στην Κίνα?

Η Κίνα έχει αποκλείσει πλήρως το WhatsApp. Η χώρα έχει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στο διαδικτυακό περιεχόμενο. Αυτοί οι περιορισμοί είναι γνωστοί ως το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Από πολύ καιρό, η κυβέρνηση της Κίνας έχει αναγνωριστεί για την επιβολή αυστηρής λογοκρισίας στις μηχανές αναζήτησης, στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και στις εφαρμογές.

Έχουν αναπτύξει εναλλακτικές λύσεις από τις παγκόσμιες δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Google, το YouTube και το WhatsApp οι οποίες διατίθενται μόνο εσωτερικά για τους ανθρώπους της Κίνας.

Που είναι WhatsApp Αποκλεισμένος?

Η WhatsApp υπερηφανεύεται ότι είναι η κορυφαία εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο. Με την απελευθέρωση της επιλογής κλήσης βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού, η υπηρεσία δωρεάν μηνυμάτων άμεσης σύνδεσης σάς συνδέει άμεσα με φίλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Το WhatsApp είναι κυρίως δημοφιλές μεταξύ των κινητών-καταλαβατικών χιλιετιών «λόγω της φωνής & υποστήριξη κλήσεων βίντεο, κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και πολλά άλλα.

Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο παγκόσμιους συνδρομητές και 800 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες, η WhatsApp παραμένει η πρώτη επιλογή για την ανταλλαγή μηνυμάτων στο διαδίκτυο & επικοινωνία, δεδομένου ότι είναι δωρεάν.

Ωστόσο, δυστυχώς, ένας αυξανόμενος αριθμός χωρών έχει αρχίσει να εμποδίζει το WhatsApp καθώς επιτίθεται στο συμφέρον των τοπικών παρόχων τηλεπικοινωνιών.

Τώρα, αν ζείτε σε μια περιοχή όπου απαγορεύεται η χρήση του WhatsApp, τότε θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp με το VPN και να κάνετε απεριόριστες κλήσεις.

Κατάλογος χωρών στις οποίες έχει αποκλειστεί το WhatsApp

Η Κίνα δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία είναι παράνομο να χρησιμοποιεί το WhatsApp. Στην πραγματικότητα, ο κατάλογος των χωρών που εμποδίζουν το WhatsApp έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Κατά κύριο λόγο, ορισμένα ασιατικά και αφρικανικά έθνη έχουν λογοκριμένα το WhatsApp.

Σε ορισμένες χώρες, όπως το ΗΑΕ, το WhatsApp μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μηνύματα, αλλά οι λειτουργίες φωνητικών ή βιντεοκλήσεων αποκλείονται.

Σε άλλες χώρες, όπως η Κίνα, απαγορεύεται ολόκληρη η εφαρμογή και οι χρήστες ενδέχεται να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν λήψη της εφαρμογής στις συσκευές Android ή iOS. Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να κατεβάσετε το WhatsApp στις χώρες αυτές.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι αποκλεισμένη στις ακόλουθες χώρες:

 • Κίνα
 • Βόρεια Κορέα
 • Ουγκάντα
 • Αιθιοπία
 • Κατάρ
 • Αίγυπτος
 • Ιορδανία
 • ΗΑΕ
 • Σαουδική Αραβία
 • Τουρκία
 • Μπανγκλαντές
 • Ινδονησία

Το καλύτερο VPN για το WhatsApp το 2020

WhatsApp μπλοκάρει στην Κίνα

Η Ινδονησία περιορίζει το WhatsApp μετά τις ταραχές

Σε μια προσπάθεια διατήρησης του νόμου και της τάξης στη χώρα, η Ινδονησία έχει καταφύγει στον περιορισμό των πιο δημοφιλών κοινωνικών μέσων στον κόσμο και καλώντας την εφαρμογή WhatsApp.

Από τις χθεσινές αναφορές προέκυψαν οι κάτοικοι της Ινδονησίας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων πολυμέσων στο WhatsApp.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι πρόσφατοι περιορισμοί στο WhatsApp έρχονται ως απελπισμένη προσπάθεια της Ινδονησίας να μειώσει τις πολιτικές εντάσεις μετά τα υποτιθέμενα άδικα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2019.

Λίγο μετά τον ηττημένο υποψήφιο, ο Prabowo Subianto ανακοίνωσε μια δήλωση αμφισβήτησης των άδικων αποτελεσμάτων στο συνταγματικό δικαστήριο, ξέσπασαν ταραχές στην πρωτεύουσα της χώρας Τζακάρτα, η οποία έβγαλε τη ζωή τουλάχιστον έξι ατόμων και άφησε περίπου 200 τραυματίες.

Μέσα στο χάος, η ψεύτικη προπαγάνδα σχετικά με τη φύση των ταραχών άρχισε να κατακλύζει τα κοινωνικά μέσα, τα οποία προσέφεραν μόνο καύσιμα στη φωτιά. [Πηγή]

Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Πολιτικής και Ασφάλειας της Ινδονησίας, Wiranto, δήλωσε ότι η κυβέρνηση περιορίζει την πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και μάλιστα απενεργοποιεί ορισμένα χαρακτηριστικά για την αποκατάσταση της ειρήνης στη χώρα. [Πηγή]

Ο υπουργός επικοινωνιών της Ινδονησίας Rudiantara εξέτασε επίσης το θέμα και δήλωσε ότι οι χρήστες θα βιώσουν καθυστέρηση ενώ μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες μέσω της WhatsApp.

Παρά την πρόσφατη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης, η TechCrunch επιβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι της Ινδονησίας είναι σε θέση να παρακάμψουν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν πρόσφατα με τη βοήθεια των VPN. [Πηγή]

Αν και η κατάσταση του νόμου και της τάξης ελέγχεται από τώρα, δεν υπάρχει λόγος να αρθούν οι περιορισμοί στην WhatsApp.

Ως πρώιμη προφύλαξη, είναι πάντα καλύτερο να εξοπλίζετε όλες τις συσκευές σας με ένα από τα καλύτερα εκτιμημένα VPN στην αγορά.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το WhatsApp σε οποιαδήποτε χώρα

Η απεμπλοκή του WhatsApp σε οποιαδήποτε χώρα είναι ένα αρκετά απλό θέμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε σε μία από τις υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παραπάνω. Για λόγους σαφήνειας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατεβάστε ένα VPN από το PlayStore (για το Android) ή το App Store (για iPhone)
 2. Εκκινήστε την υπηρεσία VPN στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε μια τοποθεσία όπου το WhatsApp είναι ξεκλειδωμένο (κατά προτίμηση, οποιαδήποτε ευρωπαϊκή τοποθεσία)
 3. Τώρα ανοίξτε την υπηρεσία WhatsApp και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής

Αν ενδιαφέρεστε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Skype σε αποκλεισμένες χώρες, μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα μας στο καλύτερο VPN για το Skype.

WhatsApp δεν λειτουργεί με το VPN

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα πρόσβασης στο WhatsApp σε μια αποκλεισμένη χώρα μέσω υπηρεσίας VPN. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί για διάφορους λόγους. Παρακάτω θα συζητήσουμε τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους η WhatsApp ενδέχεται να μην εργάζεται για εσάς με ένα VPN.

 • ISP διακομιστές VPN: Ο ISP σας ενδέχεται να έχει αποκλείσει ορισμένες διευθύνσεις IP που σχετίζονται με ορισμένους διακομιστές VPN. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από την πρόσβαση σε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο ή υπηρεσία καθόλου, όχι μόνο WhatsApp. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του παρόχου VPN. Μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τους διακομιστές που είναι ανοιχτοί για πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp μέσω αυτών των διακομιστών.
 • Θύρες που έχουν αποκλειστεί από τον ISP: Ορισμένοι φορείς παροχής υπηρεσιών Internet (ISP) αποκλείουν την κίνηση στο διαδίκτυο που μετακινείται μέσω συγκεκριμένων θυρών που ενδέχεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp. Και πάλι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του παροχέα VPN και να τους ζητήσετε να δρομολογήσουν την κίνηση σας στο WhatsApp μέσω μιας διαφορετικής θύρας.
 • Διαρροή DNS: Τέλος, μια διαρροή DNS μπορεί να επιτρέψει στον ISP σας να αναγνωρίσει τον προορισμό σας και έτσι να σας αποτρέψει από την πρόσβαση στο WhatsApp. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παραπάνω, καθώς αυτές παρέχουν ισχυρή προστασία από διαρροές DNS. Με αυτές τις υπηρεσίες VPN, είναι απίθανο να έχετε δυσκολία στη σύνδεση με το WhatsApp.

WhatsApp Αποκλεισμένο σε Wi-Fi

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp, το Instagram, το Facebook ή άλλες εφαρμογές κοινωνικών δικτύων σε κολέγια, γραφεία ή δημόσια δίκτυα Wi-Fi?

Αν ναι, τότε οι πιθανότητες είναι ότι ίσως να μην έχετε πρόσβαση σε αυτές καθόλου. Υπάρχουν διάφορα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν τα δημόσια hotspot WI-FI για να περιορίσουν την πρόσβαση στο WhatsApp.

Συνήθως οι διαχειριστές χορηγούν τα δικαιώματα πρόσβασης και έχουν απαγορεύσει την πλειοψηφία των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες ψυχαγωγίας κατά παραγγελία και ιστολόγια.

Σε περίπτωση που έχετε Blocked WhatsApp σε δημόσια δίκτυα όπως κολέγια και εστιατόρια, τότε η ασφαλέστερη λύση που είναι διαθέσιμη για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε το Whatsapp VPN.

Ένα VPN σε σχέση με το WhatsApp όχι μόνο θα ξεκλειδώνει το WhatsApp για εσάς, αλλά θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε σχεδόν οποιαδήποτε γεω-αποκλεισμένη κοινωνική υπηρεσία, όπως Twitter, Youtube, Snapchat, Facebook Messenger και επιπλέον οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi.

Είμαστε καλά ενημερωμένοι ότι το Govt ενδέχεται να αποκλείσει το Twitter, το Facebook και το WhatsApp. Σας συμβουλεύουμε να παρακάμψετε το shutdown μέσω του VPN # SitukaMay5

- FDC (@ FDCOfficial1) 4 Μαΐου 2016

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WhatsApp στο δημόσιο Wi-Fi με απλά βήματα:

 • Επιλέξτε έναν πάροχο VPN (οι καλύτερες υπηρεσίες VPN του WhatsApp που αναφέρονται παραπάνω)
 • Εγγραφή σε επιλεγμένη υπηρεσία στον ιστότοπο του παροχέα, Επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο VPN
 • Στη συνέχεια, κάντε λήψη του λογισμικού VPN στη συσκευή σας
 • Μετά την επιτυχή λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή VPN, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και συνδεθείτε σε έναν ξένο διακομιστή VPN. Για π.χ. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Κάτω Χώρες κ.λπ..
 • Μόλις συνδεθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο WhatsApp και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα χωρίς περαιτέρω περιορισμούς στα δημόσια δίκτυα Wi-Fi

Καλύτερο δωρεάν VPN για κλήση WhatsApp

Μπορείτε να αξιολογήσετε ένα VPN με την απόδοση, την ταχύτητα, τους διακομιστές, τα πρωτόκολλα και την ικανότητα αποδέσμευσης. Επιπλέον, παρά τους τόνους premium παροχείς VPN WhatsApp, υπάρχει κάποιο δωρεάν VPN για το WhatsApp που σας προσφέρει αξιοπρεπή ταχύτητα φόρτωσης / λήψης, επαρκή πρωτόκολλα tunneling και ορισμένες τοποθεσίες διακομιστών.

Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα ακόλουθα δωρεάν VPN για το WhatsApp. Αλλά πρέπει να το ξέρετε δεν μπορείτε να συγκρίνετε ένα δωρεάν VPN με ένα premium VPN όσον αφορά την απόδοση, την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την ανωνυμία και την ασφάλεια.

Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων δωρεάν VPN για την Κίνα για να ξεκλειδώσετε το WhatsApp το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τα αποκλεισμένα χαρακτηριστικά του WhatsApp στην περιοχή σας:

 • Betternet
 • Hotspot Ασπίδα
 • TunnelBear
 • CyberGhost

Τελικές λέξεις

Ενώ οι χρήστες από διάφορες χώρες χρησιμοποιούν το WhatsApp χωρίς περιορισμούς, οι κάτοικοι αλλοδαπών και οι εκπατριζόμενοι στη Μέση Ανατολή (Ε.Α.Ε., Κουβέιτ, Κατάρ & Σαουδική Αραβία) και μια σειρά από άλλες περιοχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το VPN WhatsApp για να απολαύσουν ώρες απεριόριστων δωρεάν κλήσεων και πρόσβαση σε χιλιάδες αποκλεισμένους ιστότοπους.

Για να το ολοκληρώσουμε, οι παροχείς VPN του WhatsApp που αναφέρονται παραπάνω με αποκλειστικές κριτικές σχόλια στον οδηγό μας είναι οι καλύτεροι. Προσφέρουν σταθερή ταχύτητα, αξιόπιστη ασφάλεια, 24/7/365 υποστήριξη πελατών και φιλικά προς το πορτοφόλι σχέδια για κορυφαία online εμπειρία.

Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καθορισμένα VPN για WhatsApp που καλεί τις συσκευές σας Android και iOS από το κολέγιο, το γραφείο και άλλα δημόσια δίκτυα.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map